Zobrazit v plné verzi : Rally Championship Xtreme
Měl bych na vás pařany rallyových her velkou probu.Hra má velice dobrou obtížnost a tak není jednoduché vyhrát nějaký závod.Bohužel se mi to nepodařilo ani jednou.Mohu jezdit jenom s deseti auty a všechno jsou to šestnáctky.
Chtěl bych se zeptat jestli na tuto hru nemáte někdo kódy na odblokování aut a tratí nebo popřídě jsem dejte nějaké odkazy kde by to mohlo být.
Děkuji, Častulik
quote:
Měl bych na vás pařany rallyových her velkou probu.Hra má velice dobrou obtížnost a tak není jednoduché vyhrát nějaký závod.Bohužel se mi to nepodařilo ani jednou.Mohu jezdit jenom s deseti auty a všechno jsou to šestnáctky.
Chtěl bych se zeptat jestli na tuto hru nemáte někdo kódy na odblokování aut a tratí nebo popřídě jsem dejte nějaké odkazy kde by to mohlo být.
Děkuji, Častulik
Ja podobny problem resim u Rally championship 2000. Jeste se mi nepodarilo dojet 1. rally... :o)
hoši hoši,musíte trénovat,u xtremu musíš dojet v 1600ccm mezi soupeři první pak jdeš do dvoulitrů a pak wrc,já to projel takže cheaty jsem nepotřeboval,už jí nepařím ale najdeš na herních webech.
rc2000 najdeš tamtéž třeba www.bonusweb.cz
najedeš na cheaty a jméno hry a je to,mam super adresu na zvuky textury a vylepšení já jí ted znova rozpařil nic lepšího není je to pravý hard core. http://rally2000.m4driving.sm/main.htm
do xtreme je to tušim cheating homer nebo tak nejak a do rally2000 nevim
A ještě jedna malá prosba, nemáte někdo CD KEY na F1 2002?
Cheaty na Rally 2000
podepis se jako ctvrty hrac:
turbo challenge - odemkne A8 pro single stage
world class - A8 Championship
spon myslim, uz dlouho sem to nehral :-)))
quote:
quote:
Děkuji, Častulik
Ja podobny problem resim u Rally championship 2000. Jeste se mi nepodarilo dojet 1. rally... :o)
Squeez3r
23.07.2008, 18:43
cawas,zajíma me jestli tato pařba jde hrát po netu ? podle Menu kde je napsáno po lan a internetu by to melo Fakat ale nejde to please help me!!!!! xx(:(:angry:
All: Dá sa do tej hry aj niečo stiahnuť??? PLS dajte vediet!!!
Tak dá sa alebo nie??? Chcem túto hru trocha oživiť a niečo nove by sa tam zišlo:)
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.