PDA

Zobrazit v plné verzi : Emil Triner

Stránky : [1] 2 3 4

vbadmin
23.05.2001, 10:27
MAREK FELT: Chtěl jsem takto zapojit co nejvíce lidí a zeptat se jaký mají názor na našeho vynikajícího jezdce Emila Trinera a dále odpovím i já na nějaké případné dotazy, jelikož ho dost dobře znám.

Upravil - stanis 14 Apr 2006 15:54:42

vbadmin
23.05.2001, 10:29
iky: Emilovi moc fandim, potrebuje ale poradny auto. Octavia by mela bejt mnohem spolehlivejsi nez pulzar, ale u te jeho to zatim tak nevypada... Je skoda ze je videt vzdy jenom chvilku, protoze jeho prujezdy jsou senzacni, k tomu neni co dodavat... A taky je to sympatak s vecnym usmevem na tvari
Mimochodem, kdy budou ty jeho stranky???

vbadmin
23.05.2001, 10:31
Jiří Dokulil: Triner je moc dobrej.

vbadmin
23.05.2001, 10:32
Sofchy: Jezdecé kvality Emila Trinera jsou nezpochybnitelné, s horším vozem porazit Hrdinku na šotolině - to je výkon hodný uznání. Ale nedá mi to se nevyjádřit o jeho profesionálním přístupu k soutěžním aktivitám. Jako jezdec minimálně evropského formátu si nemůže dovolit ztratit celou sezónu s takovou popelnicí jako byl Pulsar. Asi by si měl vzít příklad z počínání Tomáše Hrdinky, ten si účast zajistit umí, sponzoři mu asi cpou peníze horem dolem, kde jinde by bral na provoz dvou Subaru WRC? A teď navíc zjistil, že už Impreza 98 nestačí a zkouší Corollu WRC jako možnou náhradu. Je vidět, že jeho počínání má asi jistou logiku, a hlavně plně profesionální přístup k soutěžím. Předem zamítám nějaké spekulace o údajných tunelářských aktivitách týmu Styllex Prosport, dokud nikoho nezavřou, tak jsou takováto obvinění jaksi bezpředmětná. Ale Emilovi přeju, ať úspěch v Krumlově nezůstane ojedinělý a sežene prostředky a účast aspoň v Teams Cupu na příští rok, Česká Republika mu je malá.

vbadmin
23.05.2001, 10:39
Trošku kostrbatě jsem převedl toto určitě zajímavé téma do správné sekce. V původní sekci Soutěž s Cimbu Autosport jsem ho smazal. Prosím pokračujte v diskusi zde.

Standa
23.05.2001, 11:25
To by byla parada videt Emila zase v MS, ale s touhle Oktavkou by tam toho asi moc nepredvedl. A jeste k Pulzaru: Emilovi asi loni nic jineho nezbyvalo. Rozhodne to bylo lepsi, nez kdyby celou sezonu sedel doma.

ppk
23.05.2001, 17:23
Zaplať pánbu, že nejede MS, zase by u nás bylo o jednoho dobrýho soutěžáka na koukání míň. Já si sice takhle občas na odpoledne zaskočím do Argentiny nebo do Austrálie, ale přednost dávám čuchání ricínu v rámci naší republiky.
Tím nechci ale říct, že bych mu to nepřál. Přál a moc.

KKprostor
24.05.2001, 08:01
Emila jsem vždycky na trati miloval a vždycky jsem tvrdil, že ne Sibera, ale on je pro čtyřkolu jako dělaný. Pak jsem ho viděl na Sanremu, jak sice jezdí štorcem všechny zatáčky a Italové šíleli a jásali, ale jednak na tom štorcu bylo vidět, že to prostě není rychlé, jednak pohled na hodinky to pak jen potvrdil. Nicméně to, co předvedl teď na Krumlově, byla jednak opticky dravé a rychlé, jednak rychlé i podle hodinek (aspoň na české poměry). Rezumé - Emil je jedním z nejlepším u nás a možná třeba ze své generace i ten nejlepší, ale jezdec první světové ligy není a bohužel už asi nikdy nebude. Ale to nevadí, idol davů už doufám zůstane navěky a já mu to jen přeji.

TOMSAK
25.05.2001, 18:41
EMIL! EMIL!
TO JE KAPR VELIKÝ, JEHO PROJÍŽĎKY ZATÁČKAMA,
BUDÍ POZOR VELIKÝ, JAKO HRÁT SI S KOČIČKAMA!

Emil to má asi v krvi, je to asi tím, že jak měl minulý rok toho Nissana, tak se z toho snažil vymáčkout maximum, asi si na to nějak zvykl, a teď drží Škodovku WRC pěkně pod krkem.

Mild
28.05.2001, 07:49
Emil je bůh - průjezdy po RZ na výstavišti byly fantastické - jenom to chce lepší a odolnější auto .

ppk
28.05.2001, 11:26
To s těma kočičkama sem moc nepochopil. Emil by potřeboval ideální podmínky - auto jako byly starý Bčka, tak 400 a víc koní (aby se to na suchým asfaltě chovalo jako na šotolině) a širokou trať, třeba Ruzyňský letiště, aby se moh pořádně rozmáchnout.

goodspeed
30.05.2001, 07:04
emil je skvelej!
ja byt sponzor, dam svou reklamu prave na jeho auto. myslim, ze at pojede s cimkoli, ze bude vzdy stredem pozornosti. zaslouzene. jizda pro divaky bude vzdy kladne ocenena. krumlov bylo idealni spojeni rychlosti a efektivnosti. a taky stesti. at se mu dari i nadale a at je auto spolehlive.
drzim palce a tesim se na skvele zazitky u trati!

goodspeed
31.05.2001, 07:36
vite, ze emilovi uz funguje web?
tak honem... http://www.proracing.cz

Krestič
18.06.2001, 14:23
Jóó Emil byl vždycky machr, ale po tom, co předvedl na Krumlově v "erzetách" na Římovským okruhu, to byla jednoduše bomba!!! Sice ho hodně lidí kritizuje, že by měl hledět víc na časy než na to, ukázat co nejdokonalejší "vyučování tance", ale on je díky bohu už takovej...:o)

radek28
09.07.2001, 23:59
Emilovi fandím má styl na ktekej se dá koukat ale slyšel jsem něco vtom smyslu , že by měl mít asi zase po ježdění.Jeho tým chce nasadit údajně nějakého italskýho pilota(mají tam ty italové asi nějakej kapitál),a už to jede čachry machry.Nevíte o tom někdo něco?Tento příspěvek je jen drb z druhý ruky a není ničím ověřený.díky a mějte se.Sejdeme se na BARUM RALLY.

Marek Felt
16.07.2001, 09:15
Jo. Je to zcela nesmysl, znam Emila a on rikal, ze pojede s Octavii vsechny zavody velkeho Mistraku a pokud budou penize tak i nejake sprinty ( Sosnova). Jeste se ho radeji zeptam a dam ti vedet.

MravenecZ
17.07.2001, 10:51
Emil je machr!!! Před bohemkou jsem se bavil s lidma z Pro racingu a o žádnym italovi nic neříkali.Jediný co jsem slyšel bylo to, že by měli kupovat EVO 2!!! Penízky už prý šetří.Takže příští rok asi Emil s EVO2. Jo mimochodem jsem si prohlíd Emilovo tréningáč -Celica GT4, obutý soutěžní gumy, ty zadní byly dost orvaný...trénovat musí i Emil

tomasss
14.01.2002, 10:32
TAK CO LIDI CO RIKATE NA TRINERA MAM POCIT ZE ON JE TEN NEJLEPSI ZAVODNIK CO SE TYCE DO STYLU V ČR A KDYZ LETOS MA MIT EVO 2 TAK TO BUDE NAREZ ALE ZAJIMALO BY ME JESTLI NEVITE PO KOM JI BUDE MIT !?

aaa

Upravil - Častulik 02 Dec 2003 00:23:05

Danyi Panizzi
15.01.2002, 08:51
Taky se mi moc líbí! Sledovat ho je paráda.

AlesGute
15.01.2002, 12:22
Proslýchá se, že Triner má úplně jiný metabolismus než ostatní lidi! On prý vůbec nepotřebuje jíst, stačí mu se jednou za měsíc projet s WRC a každý týden poladit a prohnat sekačku!! :0 :0

Krestič
15.01.2002, 16:10
Emil je klasa, z pohledu diváka jezdí nejlíp...to co letos předvedl na Krumlově, hlavně na rallycrossovém areálu v Římově, to fakt nemělo chybu!!! Díky Emile!!! :D

Davídek
15.01.2002, 20:41
To co předváděl v Brně nemělo chybu!!!!! (ne jenom tam!!!!!) Je to asi fakt pohodovej člověk. V životě jsem se ho neviděl mračit!

tomasss
15.01.2002, 21:57
no to co rikete je pravda emil je bůh!!! a sekacka tak k ty moc asi nepricichnul kdyz mu fika brizka prstu:o)))a je to na 100% ze pojede s EVO II !? a po kom !? predem diky za postrehy

aaa

Plhus
17.01.2002, 08:43
No lidičky,o Emilovi a jeho jezdeckém stylu by se dala napsat kniha.To co předváděl v Brně na Autosalonu,to nemělo chybu,ale je super,že to předvádí všude,i na normálních RZ. V Krumlově jsem bohužel nebyl,takže za ten průjezd rallykrosového areálu ho pochválit nemůžu,ale jinak je to vážně jezdec s velkým J.A je pravda,že je to velký pohodář a nikdy se nemračí.Dokonce i na Mikoně,kde v sobotu večer odpadl,jsme v servisu v pohodě pokecali,podepsal mi vlajku,prostě pohoda.Nevím,co by v tuto chvíli říkal Hrdinka(vlastně asi vím:špatná převodovka,blbě postavená trať,uplně naprd pneumatiky...)
Prostě: Emil je bůh!!
Jo a nejsem s ním rodina ani nic podobného,on je z Příbrami a já bydlím na Moravě.Prostě mu moc fandím.O.K.

tomasss
24.01.2002, 11:15
koukam o emilovi toho moc nevite akorad ho porad chvalime me zajima nejaka kloudna informace nevite jestli pojede v blovicich vy pribramci by jste to mohly zjistit a jeste neco to vite ze jel na prezentacni akci v prosinci nekam do afriky a proto byl tak opalenej na sprintu v praze jezdil tam prej s evo 2 octavkou asi jim tam musil jet ukazat skolu smyku:o)))))

aaa

MravenecZ
24.01.2002, 11:25
Je to tak, ale nebyla to afrika, ale jižní amerika. Trošku doleva... Byla to prezentace Škody motorsport. Jedním z důvodů proč se Emil tak nádherně na Strahově smejkal bylo při druhém průjezdu i to, že mu fungoval jen náhon na zadek. Jeho vyjádření že z toho má teď BMW mluví za vše.(samozřejmě s úsměvem na rtech) Je to prostě šoumen a pan jezdec !!!

tomasss
24.01.2002, 12:26
jo tak mas asi pravdu s tou amerikou ale o tom ze by mel BMV to nevim vim ze mel nejaky problemy ale jakyho razu to nevim tak dik za postrech ale stejne to tam vodil i pres problemy nejlip a nevite pokom ji bude mit tu evo 2 !?

aaa

pepa
24.01.2002, 13:08
@tomass, jasne ze nemel bavoraka, ale voni maji prece pohon na zadni kola... no, schvalne, jak to teda myslel ;)

MravenecZ
24.01.2002, 13:47
Jasně že jsem myslel jen zadek... :D

tomasss
25.01.2002, 10:33
ja vim ze bmw ma nahon na zadek ale jen jsem myslel ze jeho prujezdy neby jako napr. sumovo bmw ale to nereste asi jsem to blbe napsal

aaa

BuBuLu
28.01.2002, 19:18
Neni co resit .... Triner je BUH

AlesGute
31.01.2002, 13:26
Ano, souhlasim. Díky Trinerovi se ze mě stal monoteista.

Plhus
04.02.2002, 11:15
Kolegáčci,na fóru o Kájovi Trojanovi vzniká něco jako Fan Club(nemám nic proti,mě se Karlova jízda taky líbí a je to můj oblíbenec),ale co tak něco rozjet i s fanouškama Emila Trinera???Já už jsem s klukam,se kterýma jezdím na soutěže začal:máme každý vlajku Škoda a zběsile s nima máváme,až se někdy Miloš v autě smeje...
Né ale vážně,co vy na to???

BuBuLu
04.02.2002, 12:34
Ja sem pro!

romanpistek
04.02.2002, 12:38
Taky mě to napadlo.Já jsem pro!!!

Standa
04.02.2002, 12:48
Já jsem rozhodně taky pro. Emil je u nás prostě nejlepší. Už se těšim až budu moct vyrazit na závody v tričku ProRacingu. :D

Danyi Panizzi
04.02.2002, 13:16
Já jdu do toho taky!

MravenecZ
04.02.2002, 15:57
Jo Emil, to je MACHR. Jeho fanoušek se hlásí do fan klubu. (aby tak nějaký vůbec byl)

pepa
04.02.2002, 16:25
:P jaaa taky!! :D

Plhus
04.02.2002, 19:42
Tak ted jste mě vážně potěšili,takovou odezvu jsem vážně nečekal,je vidět,že je emil opravdu oblíbený. Takže,pokud uvidíte na Šumavě 4 blázny s vlajkou Škoda Auto,tak se nestyďte a klidně můžem pokecat a nějak pořešit ten fanklub.
A pokud tady zná někdo Emila nebo lidi kolem něj,tak to může domluvit i s nimi.
A k tomu tričku,nevím jestli v něm vyběheme už na Šumavě,to bude asi ještě zima...

tomasss
04.02.2002, 21:08
cau lidi jsem rad ze se moje tema konecne chytlo s tim fanklubem je to fuck dobrej napad!!!!! tak na sumave se uvidime ale proc az tam mam pocit ze emil pojede uz v blovicich!!!!tak tam taky neco spachame!!!!! vas blazny mam asi nahrany u sebe v pocitaci stahoval jsem videa z mikomy a nejaky silenci tak mavaj vlajkama kdyz emil projizdi levou vracecku !!!! tak si vim o koho se jedna:o))))

aaa

Standa
05.02.2002, 08:01
A nebyli ste loni na Šumavě na Činovskym okruhu v te kose??? Tak si tak vzpominam že tam nějaký škodovácký vlajky byly.

Danyi Panizzi
05.02.2002, 08:44
A mě poznáte podle toho, že mam na zadku vytetovaný: EMIL JE BŮH!!! :o) :o) :o) :o)

BuBuLu
06.02.2002, 15:43
Tak to jsme dva,ale ja to ukazovat nebudu,takze me nepoznate!! :I :I :I

Viki
06.02.2002, 16:54
A já jsem při prohlížení videa nechápal, co je to za blázny, že mávají vlajkama, dělají kotrmelce a houby pak vidí, tak to je fuň klub!!!

sabotér
06.02.2002, 22:01
já jsem teda proti

Danyi Panizzi
07.02.2002, 09:18
tak buď a já jsem zase pro!

Plhus
07.02.2002, 10:24
To tomasss: Na Mikoně jsme na tom videu nebyli my,protoze my jsme fandili o tři zatáčky níž.
A ani na té loňské 3umavě jsme to nebyli my.
Do Blovic se ale nechystáme,protože jedeme do Polska na Rajd Zimowy.Takže až na šumavě.
(pokud nás ale chcete vidět,tak jsme na motormixu ne fotkách ve vracáku na Třebíči,foto Jandík,Vojtěch a v AutoSport magazinu hlavní foto ze Třebíče - Pech).

pepa
07.02.2002, 12:26
he? myslis tuhle fotku?
http://www.motormix.cz/gallery/887/prosmag.jpg
moc tam toho neni videt...

MravenecZ
07.02.2002, 13:19
quote:
he? myslis tuhle fotku?
http://www.motormix.cz/gallery/887/prosmag.jpg
moc tam toho neni videt...

Hmmm, pěkná fotka...

Fuckingham
07.02.2002, 20:38
quote:
TAK CO LIDI CO RIKATE NA TRINERA MAM POCIT ZE ON JE TEN NEJLEPSI ZAVODNIK CO SE TYCE DO STYLU V ČR A KDYZ LETOS MA MIT EVO 2 TAK TO BUDE NAREZ ALE ZAJIMALO BY ME JESTLI NEVITE PO KOM JI BUDE MIT !?
Slysel jsem ze bude mit uplne novou,ale nevim co je na tom pravda.

aaa

Pertlicek
07.02.2002, 20:45
Emil Triner bude mít úplně novou EVO II.Je to potvrzeno přímo od Trinera

pepa
07.02.2002, 20:53
emil z II, SUPER!

hmm, z tim obrazkem to je divny, predtim to u mne bylo, ted uz ne... hmm, server motormixu mnel pred chvily nejaky problemy...

Michal
08.02.2002, 08:28
quote:
Emil Triner bude mít úplně novou EVO II.Je to potvrzeno přímo od Trinera

Úplně nová nebude, protože to by Pro Racing musel zaplatit obrovské peníze. Myslím, že to bude nějaké ex Thiry auto. Ale určitě na slušné úrovni.

Motac
08.02.2002, 08:48
Pokud to Pro Racing ufinancuje, tak s evo dvojkou bude Emil jedním z nejžhavějších kandidátů na letošní titul :)

Plhus
08.02.2002, 09:15
No tak to mi děláte opravdu radost.Jsem rád,že Emil pojede II.Doufám,že udělá nějaké pěkné barvy a že nesleví ze stylu(ha ha,on a slevit).

Standa
08.02.2002, 09:40
A bude ji mit uz v Blovicich??????

tomasss
08.02.2002, 10:17
udajne ma jet uz v blovicich ale kdyz ji nestihnou pripravit tak pojede az na sumeve a v blovicihc ma provetrat evo1 ale zda se mi to nejaky divny protoze evo1 ma jet vv blegickym mistraku a tak me napadlo ze to bude ta trinera a tak logicky jsem usoudil ze pojede s evo2 a byrvy by meli zustat jako loni

aaa

tomasss
08.02.2002, 10:22
beru zpet triner pojede v bovicich s evo1 potvrzeno z autoimpulsu!!!! skoda

aaa

Plhus
08.02.2002, 21:56
To Mravenec Z:Ne,tudle fotku jsem nemyslel,ale tu co byla v čísle 9,na začátku reportáže o Horácké rally.

Plhus
08.02.2002, 21:58
Pardon,to pepa.....

tomasss
11.02.2002, 20:21
mam pro vas docela pekny tip na ralysportu je docela pekny rozjhovor s emilem

tak uz je startovka na svete tak nakonec 8 wrc docela slusny a stejne to vyhraje emil:o)))))!!!

aaa

Danyi Panizzi
14.02.2002, 09:04
Dočkam se odpovědi? Co bude s tim Emilem? Pojede v této sezóně EVO II? Od něj jsme ma na autoimpulsech slyšel, že jo, ale teď se vyskytly informace, že zase ne, tak já nevim? A pokud půjčuje auto Erranimu na MS s čim pojede v Blovicích, jestli vůbec pojede?
Děkuji za vaše odpovědi!

Emil´s biggest fan alias Danyi Panizzi 8D

pepa
14.02.2002, 13:25
no nevim, ale slysles jsem tedka zase ze nemuze jet sterckx v belgii octavkou (ktera je taky od pro sportu) ze mu odskocil sponzor...

pepa
14.02.2002, 14:52
hmm, zajimavi... prej sehnal v posledni vterine jeste nejakyho sponzora.. tak prece jenom pojede...

Motac
15.02.2002, 14:15
S EvoII se to má rozhodnout do středy 20.2. Připravená je tak jenom zaplatit :D

Plhus
15.02.2002, 22:01
A kolik potřebuje peněz, nevíte??? Vcera jsem dostal výplatu,tak bych popřípadě mohl něco přispět.....:)

marko
16.02.2002, 06:19
Zadajte cislo uctu som ochotny prispiet .Niekto by to mal z jeho fanusikov zorganizovat,Uplne vazne

Michal
17.02.2002, 14:13
Marko, pokud jsi vážně ochotný přispět, kontaktuj přímo PRO RACING. Pokud budeš potřebovat kontakty, napiš mi na dmmm@seznam.cz

Foly
17.02.2002, 20:12
Tak Sterckx to trošku včera pocuchal:
Další z favoritů, David Sterckx se Škodou Octavií WRC už nepokračuje. Na šesté rychlostní zkoušce přehnal v jedné ze zatáček své snažení a poškodil podvozek svého vozu. Do následujícího servisu sice dojel, protože však jeho doprovod neměl dostatek vhodných náhradních dílů, musel odstoupit.

Uvedl autosport. Je tam i obr. ještě celého vozu.

Danyi Panizzi
18.02.2002, 13:37
Dostaljsem zprávu přímo od Pro Racing. S EVO II pojedou celý mistrák, ale jelikož se z Belgie vrací až dnes neví, jestli stihnou startovat v Blovicích! Musí!!! Podrobnější informace se mají objevit na stránkách www.proracing.cz tento týden!

Michal
18.02.2002, 13:43
Psal jsem to jinde a za chvíli bude článek přímo na www.ewrc.cz, ale autosport si story o chybějících dílech vymyslel a Pro Racing je naštvaný. Auto je natolik poškozené, že Emil v Blovicích nepojede.

tomasss
19.02.2002, 20:14
tak panove emil pojede v blovicich !!!!!!!aje to na eWRC na stance o blovicich to beha nahore na tech aktualitach tak uz se tesim a co rikate na pocasko pojede se na snehou!!!!

aaa

romanpistek
20.02.2002, 08:40
Jen to nééééé!!!!!

Danyi Panizzi
20.02.2002, 09:37
Tomasssi mas u mě panáka za tuhle skvělou zprávu! Emil je můj favorit!

AlesGute
20.02.2002, 09:50
No Valenta byl vcera sice dobrej, ale kdyby na té olympiádě skákal Triner s WRCčkem, tak by těch 5 vrutů udělal taky!

Krestič
20.02.2002, 14:30
quote:
No Valenta byl vcera sice dobrej, ale kdyby na té olympiádě skákal Triner s WRCčkem, tak by těch 5 vrutů udělal taky!

:D :D :D :D :D Jo, ale Emil by potřeboval, aby mu povolili čtyři salta, přece se nebude zahazovat se třema......:o)

tomasss
20.02.2002, 21:04
no nevim jalezi na rychlosti treba by tech salt udelal vic a zalezelo by taky na specifikaci vozu se kterym by jel jestli evo2 nebo 1 :o))))))

aaa

Plhus
21.02.2002, 21:42
Jo,tak s tím panákem bych taky souhlasil,už se těším na Oktu dveřma napřed...

Marek Felt
27.02.2002, 14:41
Emil je doopravdy nejlepší jezdec současného domácího mistráku, očemž svědčí i fakt, který mi vyprávěl kamarád. V roce 99 byl na San Remu a Emil jel s Octavkou. Diváci tleskali a váleli se po zemi prakticky jen při něm. Ani Makinenovi, Burnsovi, či dalším netleskali tolik. Slyšel jsem, že EVO II má být přestavěná EVO I se kterou jezdil Sibera, ale nemohu to bohužel potvrdit.

Krestič
27.02.2002, 14:59
quote:
Emil je doopravdy nejlepší jezdec současného domácího mistráku, očemž svědčí i fakt, který mi vyprávěl kamarád. V roce 99 byl na San Remu a Emil jel s Octavkou. Diváci tleskali a váleli se po zemi prakticky jen při něm. Ani Makinenovi, Burnsovi, či dalším netleskali tolik. Slyšel jsem, že EVO II má být přestavěná EVO I se kterou jezdil Sibera, ale nemohu to bohužel potvrdit.

Jo Emil se řadí do špičky, ale tu nemůžeš posuzovat jen podle toho, jak kdo jezdí bokem nebo "dveřma na před"....i když je to paráda!!! On na lidi nikdy nezapomene...ale chtěl bych vidět výsledky závodu, kde by se to rozhodl netahat a jet fakt na výsledek....

MravenecZ
27.02.2002, 18:51
quote:

quote:

Jo Emil se řadí do špičky, ale tu nemůžeš posuzovat jen podle toho, jak kdo jezdí bokem nebo "dveřma na před"....i když je to paráda!!! On na lidi nikdy nezapomene...ale chtěl bych vidět výsledky závodu, kde by se to rozhodl netahat a jet fakt na výsledek....

Emil je fak super, ale je otázka, jestli by někdy vůbec jezdil jinak, než stylem "dveřma napřed". Nevím, jestli bude někdy nejrychlejší, ale stejně je to muj favorit č.1

Plhus
28.02.2002, 08:57
Pokud vím,tak opravdu závodil na Bohemce 01,kdy si dojel pro třetí místo a tam opravdu hodně tahal.

gogo
28.02.2002, 14:09
quote:

To že Emil byl v Itálii v roce 1999 populární mohu potvrdit z vlastní zkušenosti. Po projetí špičky skutečně odešlo několik diváků. Těsně před Emilem se začalo mezi diváky šuškat ČEKO ČEKO, pak projel Emil (dveřma napřed) a vzápětí odešla většina fanoušků. Dále chci říci, že se nejednalo pouze o fanoušky z Čech i když těch tam byla také značná část. Také mohu říci, že jsem s Emilem hovořil během servisu druhý den v Aqui a on byl rád že je tam tolik fanoušků z Čech.

Danyi Panizzi
28.02.2002, 14:16
Evo II bude mít premiéru na Šumavě. viz www.proracing.cz. Skvělý :X :X :X Evo I bude pronajímána.

AlesGute
28.02.2002, 14:23
Ve včerejší příloze MF Dnes Auto-Moto se Emil vyjadřuje k otázce bezpečnosti silničního provozu. :D
Mimo jiné přiznává, že už měl při tréninku nehodu s jiným osobním vozem.

tomasss
28.02.2002, 21:34
ja si myslim ze emil uz nebude jezdit takovym stylem jako do ted ted uz budem mit tu evo 2 a chce jet na titul !!!!! to rikal v blovicich !!!

aaa

Plhus
01.03.2002, 08:35
ha ha ha
To si řekneme v prvním vracáku na Šumavě!!

Krestič
01.03.2002, 12:02
Přesně, já si myslím, že Emil na fanoušky nikdy nezapomene....

dag
01.03.2002, 14:18
Tak pojede s Evo II nebo se Seatem ???? (viz. www.motormix.cz)

JanO
01.03.2002, 14:20
Na www.motormix.cz je hodně překvalivá zpráva: Nový český tým, Cordoba WRC a Emil Triner.

JanO
01.03.2002, 14:36
quote:

Když to vezmeme podle řádů, tak auto ve stejné skupině a třídě by se PO UZÁVĚRCE přihlášek změnit dalo. Ale změna soutěžícího je výslovně zakázána. A přihlášený je podle zveřejněného seznamu PRO RACING INT. Cordobu WRC má SEAT SPORT CZECH. To jsem tedy zvědav, co z toho na konec vyleze. Osobně si myslím, že ta změna, pokud nastane, nastane až po Šumavě.

Upravil - JanO 01 Mar 2002 14:39:43

Danys
01.03.2002, 14:41
quote:

quote:

Když to vezmeme podle řádů, tak auto ve stejné skupině a třídě by se PO UZÁVĚRCE přihlášek změnit dalo. Ale změna soutěžícího je výslovně zakázána. A přihlášený je podle zveřejněného seznamu PRO RACING INT. Cordobu WRC má SEAT SPORT CZECH. To jsem tedy zvědav, co z toho na konec vyleze. Osobně si myslím, že ta změna, pokud nastane, nastane až po Šumavě.

Upravil - JanO 01 Mar 2002 14:39:43

Toto je parketa pro našeho přispěvovatele "sefca"!!!

Sefco, ozvi se, zavolej Emilovi a zjisti to!!!

Díky
Dan

Upravil - Danys 01 Mar 2002 14:43:22

Michal
01.03.2002, 14:55
Objevila se informace, že by Emil mohl jezdit s podporou českého importéra Seat s Cordobou WRC evo3. Pokusím se zjistit, zda je to pravda nebo blud.

pupek
01.03.2002, 15:35
Je to pravda Emil, pojede se Seatem Cordoba WRC evo3. Ale kdo pojede s volnou Octávkou evo II, za Pro Racing?

Marek Felt
01.03.2002, 16:45
EVO II by se mela pronajimat. Kdo da vice, tak pojede. Myslim si, ze Emil udelal dobre, ze bude jezdit se Seatem. Co se tyka, kdy jel na vysledek, tak je to doopravdy lonska Bohemka, kde fakt jel vyzrale a takticky. Nebylo videt prilis atrakce a v cili to take bylo znat. Podle mne je a zustane na spici jezdeckeho umeni. Prestoze jezdi pro divaky, tak dokaze zajet i na bednu, ci na vitezstvi jako na Krumlove, atd. To svedci o tom kdo je nej. Je pravda, ze kdyby zacal jezdit vice takticteji, tak by vysledky byly mnohem lepsi, ale to u Emila jaksi nejde a zrejme ani nepujde. Reknou mu jed na vysledek, on tak prvni RZ udela, ale ve druhe mu to neda a znovu praktikuje nenapodobitelny styl. To by snad nebyl ani Emil, kdyby nejel tak,jak jezdi.

taranta
01.03.2002, 17:06
To že pojede Emil se Seatem známená podle mého následující:
1. Emil nedávno řekl , že nemá titul MČR
- k tomu musí mít konkurenceschopné auto ( Škodovka mu nedá vše v nejlepší kvalitě) a to značky , která se chce prosadit
2. SEAT má zájem o to , aby se o něm psalo a dělala reklama - v podání Emila bude mít zajištěno.
3. Pro nás to znamená , že Emil bude muset zapomenout na efekty a jet na vteřiny .jeho efektů se můžeme dočkat tehdy , pokud bude Seat konkurenceschopný a bude nadělovat ostatním a zbyde čas na ptákoviny
4. Vzroste tu tvrdý boj o titul - Pech , Emil s větším odstupem bude paběrkovat body Hrdinka,Trojan a Vojtěši.
5. Jeho bývalý chlebodárce z loňského roku si oddychne , nebude mít starosti se zajištěním sezóny - bude pronajímat EVO I
6. Kdo koupí nachystanou EVO II

JanO
01.03.2002, 17:40
Podle všeho bude Emil na Šumavě chybět...

cvandis
01.03.2002, 17:47
otazka je jestli si emil polepsi vozove. proti evo 1 asi urcite, ale proti evo 2? to je podle me mnohem lepsi auto, nez seat, ktery uz nemusi vyvijet tolik, aby udrzel krok se svetovou spickou.

jinak co se tyce reklamy. emil nemusi moc vyhravat, kdyz pojede, tak jak jezdi, tak se o nem budou lidi stejne bavit a co vic, budou se na nej tesit.

sefca
01.03.2002, 18:11
Ted sem volal Emilovi.Potvrdil mi že jede letos od VALAŠKY za SEAT SPORT CZECH TEAM.SEAT CORDOBA WRC evo2 je údajně to auto co s ním loni jezdil Mathias Kahle.Šumavu asi nepojede,se Seatem prej určitě ne.Auto se bude připravovat v Brně.To je asi tak vše.ČAU

Krestič
01.03.2002, 20:23
Tak to je bomba, říkali to i na Čt v Brankách, bodách a vteřinách. Já na to zůstal čumět úplně nechápavě....Ale doufám, že se mu bude dařit!!!

Tak jen Go Emil Go!!!

Robert.J
01.03.2002, 22:31
Určitě souhlasim z názorem,že Seat nebude tak dobrý jako EVO II.Proti EVO I to bude určitě nářez, takže se máme na co těšit

Pawel
02.03.2002, 01:15
quote:
Určitě souhlasim z názorem,že Seat nebude tak dobrý jako EVO II.Proti EVO I to bude určitě nářez, takže se máme na co těšit

K tomu nazoru, ze Ocatvia EVO II je lepsi nez Seat se taky pripojuju.
Ale treba bude mit se Seatem vetsi materialni zabezpeceni a bude si moct dovolit se do toho oprit.
Kazdopadne je to super - po odchodu Romana Kresty letos bude o titul hooodne tuhy boj. No jak tohle dopadne....???

tomasss
02.03.2002, 15:15
ted si zkusim tak trochu zafantazirovat emil bode mit seata!!! a co ta evo 2 u pro racingu!!!ze by sibera!!! nema penize ale na sumave je napsanej s octavkou nebo jeste s ni pojede emil to je otazka ale kazdopadne je to jedno s cim emil pojede hlavne ze jede !!!!!!!!!!!!!!!!!

aaa

tomasss
02.03.2002, 15:17
ted pisou ze emil nepojede na sumave protoze auto bude mit az na valasce!!! je to na autoimpulsech!!!! smula ale nechme se prekvapit

aaa

Pawel
02.03.2002, 15:22
quote:
ted si zkusim tak trochu zafantazirovat emil bode mit seata!!! a co ta evo 2 u pro racingu!!!ze by sibera!!! nema penize ale na sumave je napsanej s octavkou nebo jeste s ni pojede emil to je otazka ale kazdopadne je to jedno s cim emil pojede hlavne ze jede !!!!!!!!!!!!!!!!!

aaa

Vcera byl na impulsu rozhovor se Siberou a ten rikal, ze Sumavu nepojede protoze jde vytahovat z kolena srouby, ktere tam mel od nehody v Pribrami!

23
03.03.2002, 10:21
Co si myslíte o způsobu jakým Emil odešel z týmu Proracing?

Jinak na SEAT bych v boji o titul moc nesázel. Určitě je super že tady pojede, ale podle mě to není moc spolehlivý (trvanlivý) vůz kor v rukách Emila.

pepa
03.03.2002, 13:11
quote:

hmm, nemislim si ze bi jenom tak sel, a visral se na pro racing...
nato ale taky vim az moc malo informaci...

Ondra1
03.03.2002, 13:24
Podle mě bude Seat hodně nespolehlivý, ale na druhou stranu bude paráda vidět takový auto na tratích českých rally.

tomasss
03.03.2002, 13:45
taky se divim ze pretahli emila do novyho tymu kdyz proracing pro nej tolik udelal!!!!! dal mu sanci znova zavodit a pak mu koupili WRC je to divny ale zase musim rict ze se tesim na seata jsete jsem ho nikdy nevidel !!! a co rikate na trojana a fikuse taky zajimavy to jsou zmeny!!!

aaa

pepa
03.03.2002, 14:39
to jo, zachvilku uz v CR snad nebudou zase zadny Corolly, ze budou moc stary, slaby :D

23
03.03.2002, 16:07
pepo, myslíš si že, že by nějaký tým, který ví, že od něj do týdne odejde jezdec, opravoval tři dny v kuse před rally nabouraný auto, aby s ním dotyčný mohl jet a znova ho "pomuchlat"?

SABOTAGE
03.03.2002, 16:48
quote:

Jinak na SEAT bych v boji o titul moc nesázel. Určitě je super že tady pojede, ale podle mě to není moc spolehlivý (trvanlivý) vůz kor v rukách Emila.

Pokud vím, z toho co jsem slyšel, tak to bylo po vzájemné dohodě pánů Šilhánka a Kouřila. Pochopil jsem to tak, že tam šlo o něco jako "hostování"

Upravil - sabotage 03 Mar 2002 16:49:22

Pertlicek
03.03.2002, 17:10
Pan KOuřil dokonce poděkoval panu Šilhánkovi za pomoc při zajišťování chodu teamu.

Zdena
03.03.2002, 19:09
quote:
Pan KOuřil dokonce poděkoval panu Šilhánkovi za pomoc při zajišťování chodu teamu.

Který to je Kouřil??? Snad ne ten z Tlumačova?!?!

Pertlicek
03.03.2002, 19:17
Nevím ale myslím že to není on.

wrcek
03.03.2002, 20:24
quote:

quote:

Který to je Kouřil??? Snad ne ten z Tlumačova?!?!

Můžu Tě ujistit,že ten to určitě není..To by byl s Emilem ámen..

pepa
03.03.2002, 20:42
quote:
pepo, myslíš si že, že by nějaký tým, který ví, že od něj do týdne odejde jezdec, opravoval tři dny v kuse před rally nabouraný auto, aby s ním dotyčný mohl jet a znova ho "pomuchlat"?

no prave, taky nevim poradne co si o tom mam mislet, ale verim tomu ze emil neni takovej hajzlik aby odesel ode dne na den, pochopil jsem to totiz taky nejak jako "hostovany"

p.s. kdoe je silhanek z tlumacova??

Pertlicek
03.03.2002, 21:05
quote:

quote:

no prave, taky nevim poradne co si o tom mam mislet, ale verim tomu ze emil neni takovej hajzlik aby odesel ode dne na den, pochopil jsem to totiz taky nejak jako "hostovany"

p.s. kdoe je silhanek z tlumacova??

Myslíš Kouřila z Tlumačova?Jezdíval léta se škodovkami.Teď se už třetí rok snaží pro svého syna zprovoznit Seat Ibiza Kit Car.Zatím jim ale zkušeně odnítá poslušnost

2002team
03.03.2002, 21:23
Dneska jsem mluvil s Emilem a říkal že Šumavu asi nepojede protože nemá žádné auto,ale taky říkal že se snaží sehnat nějaký auto protože tam jde o velký body.

pepa
03.03.2002, 21:31
hmm, neni tam zadna moznost si pujcit auto od proracingu? nebo ne? a kde je TED vlastne ta cordoba?

P.S. @23, jeste neco,
"Po dohodì se zástupci nového teamu SEAT SPORT CZ, pøechází posádka EMIL TRINER/MILOŠ HULKA k tomuto teamu pro sezónu 2002. Posádka s vozem SEAT CORDOBA WRC se má zúèastnit soutìží mistrovství ÈR /pravdìpodobnì od Vsetína/, v jednání je slovenský šampionát. Pøejeme hodnì sportovních úspìchù !
Pro Racing Int."
to je od www.proracing.cz, asi by mu neprali hodne uspechu, kdyby na neho byly nastvani...

Foly
03.03.2002, 21:50
Tak jsem zapátral. Manager nového Trinerova týmu, Ing. Pavel Kouřil z Brna byl členem ProRacing Int teamu spolu s Trinerem a jezdil za něj Octavia Cup. Vyhledal jsem pár článků na Motormixu a je to z nich naprosto jasné. Cituji dva úryvky:

"Zřejmě málokdo ví, že tým ProRacing Int, za nějž startuje s Octávií WRC Evo I Emil Triner, který zazářil na Bohemii a k vítězství v Krumlově si připsal stříbro právě na velmi kvalitně obsazené Rallye Bohemia ( a je nyní i přes špatný vstup do sezóny v průběžném pořadí třetí...), kde za sebou nechal i třeba světového Bruna Trihyho, má ještě druhý závodní vůz.
Také ten o prvním červencovém víkendu startoval, ale nebylo to v rallye, ale na okruzích.
S druhou týmovou Octávií startoval v Octávia cupu na Masarykově okruhu Brňan Pavel Kouřil, který však může svému týmového kolegovi jeho výsledky jen závidět. "

Dále:
"Po vzájemné dohodě s firmou Pro Racing Int došlo k angažování posádky Emil Triner - Miloš Hůlka pro nadcházející sezónu. Tímto prostřednictvím chceme poděkovat týmu Pro Racing Int za podporu a vstřícnost při rozjezdu a personálním obsazení týmu Seat Sport Czech. Ambice nově vzniklého týmu jsou především v co nejlepší propagaci značky Seat v ČR a v jednání jsou i starty na území SR.
V nejbližší době proběhne oficiální představení týmu, kde budou zodpovězeny veškeré dotazy a představeno technické i personální obsazení týmu.

Ing. Pavel Kouřil
Vedoucí týmu"

sala
03.03.2002, 23:56
Gde ta tiskovka bude?

-Vicky-
04.03.2002, 03:01
Taky mam trochu pochybnosti o vykonnosti Seatu Cordoba (jeste k tomu jen EVO II), ale urcite nemam strach o spolehlivost. Co se tyce titulu, myslim, ze to Emil bude mit hodne tezke, jestli nepojede Sumavu a bude to mozna hodne dulezite. Nezbyva nez prat vse dobre a uz se tesim na to nove auticko... Kdo vi, jake bude mit barvy...

Libor
04.03.2002, 08:43
Jasněže musel Kouřil poděkovat Šilhánkovi. Za to, že ho nedá Emila k soudu!!!

Gregy
04.03.2002, 10:24
Na Emila s Cordobou se těším, ale nevíte někdo, co to je přesně za vůz? Protože pokud je po Kahlem, jak tady někdo psal, tak je to E3 a to znamená motor přibližně jako Octavia Evo II (co se týká kW a Nm), navíc 3 aktivní diferenciály a joystickem ovládaná převodovka (téměř stejný systém jako u Corolly - tenkrát výslovné přání Auriola). Pokud by byla spolehlivá, bude to v rukách Emila bomba. Hlavně ale, aby s něčím startoval na Šumavě.

29
04.03.2002, 11:11
A za co by měl dát podle Tebe Šilhánek Emila k soudu?? Navíc Kouřil je spolumajitel Pro Racing Int. takže bůhví jak to teď s timhle týmem bude?

SABOTAGE
04.03.2002, 14:54
Zpráva neověřená, bez záruky, ale s poměrně důvěryhodného zdroje.
S Octavii Proracingu by měl jezdit Sibera. Na Emila jsou prý v Proracingu (Šilhánek) docela naštvaní...
Tak nevím, vypadalo to, že je to po vzájemné dohodě, ale jestli jsou přímo v Proracingu nějaké interní tahanice...

pepa
04.03.2002, 19:26
hmm, no tak kahle je z octavkou docela dost spokojenej, tak jsem zvedavej co bude lepsi auto... http://www.rallye-magazin.de/news_detail.php4?PHPSESSID=33603cee96e39d8412446c5 b9330d358&newsID=683

jo, na http://www.m-kahle.de/ mas popsani auto docela detailne...

MravenecZ
04.03.2002, 19:56
Můj osobní názor je ten, že se Eman pěkně sveze nejen u nás, ale i na Slovensku, ale současně že tím přišel o možnost bojovat o domácí titul. Nejsem si jistej, jestli bude Seat Evo 2 stačit Impreze 2000, Fíkusům 2000/2001...Je to taky hodně v rukách a Emil umí, ale Vašek Pech, Trojan a další už taky jedou jak z praku.

Plhus
04.03.2002, 20:09
Tak jsem měl s Emila a Cordoby WRC hodně velkou radost,ale ted mám docela rozporuplné pocity.Ale doufám,že to bude dobrá dvojka.Každopádně teď musím sehnat vlajku Seat.

tomasss
04.03.2002, 20:19
to co tady pisete je dost zajimavy jsem zvedav jak mu bude slapat auto a hlavne tym!!! ma velke ambice ale aby mu to vyslo!!!! byla by skoda emila jen tak vyuzit a nebo spis zneuzit jeho jmena k tomu aby se ukazal na dvou zavodech se seatem!"!!!

aaa

2002team
04.03.2002, 20:33
Co se týče zapůjčení octávky od proracingu na Šumavu tak to vypadá hodně špatně,když jsem se ho na to včera ptal tak říkal že tu už mu asi nikdy nepujčej.

pepa
04.03.2002, 21:38
quote:
Co se týče zapůjčení octávky od proracingu na Šumavu tak to vypadá hodně špatně,když jsem se ho na to včera ptal tak říkal že tu už mu asi nikdy nepujčej.

skoda tak to asi teda fakt neni jenom tak v pohode :( stejne mu preju jeste hodne uspechu (a stesti...) :)
ale co jsem vlastne chtel rict, pred chvili ukazovali na nemecke televizi (mdr) ve zprachach jak testoval kahle tu octavku nekde u mlade boleslavi, a byl tam videt i eman v modre bunde :D

Libor
04.03.2002, 21:51
Ještě aby mu jí půjčovali... Vždyť je v podstatě podved! Sezona přede dveřmi, všechno podepsané a on zničeho nic odejede!! Navíc si za jejich prachy zatrénoval v Blovicích.

23
04.03.2002, 22:07
Tak teď jsi to vystihl.

29
05.03.2002, 09:46
A co měl podepsaný? A s kym? Vy jste někdo viděl podepsanou smlouvu? A co v ní bylo?

SABOTAGE
05.03.2002, 10:20
quote:
A co měl podepsaný? A s kym? Vy jste někdo viděl podepsanou smlouvu? A co v ní bylo?

Ale teď si snad děláš srandu, ne?

29
05.03.2002, 10:29
Nedělam si srandu. Měl Emil podepsanou smlouvu s Pro Racingem? Jaký v ní byli podmínky? Já myslim že nic podepsanýho nebylo

Lukas99
05.03.2002, 10:32
Musím říct, že brouzdám net abych se o tomhle "největším přestupu sezony" dozvěděl co nejvíc. Kupodivu se nejvíce dozvíte na www.autoimpulsy.cz kde je v sekci mp3 včerejší telefonický rozhovor s Emilem... Nevím nevím jestli tohle dobře promyslel... On to auto ještě ani neviděl a rozhodl se na základě toho co mu řekl Kahle! On mu suše řekl že Cordoba WRC Evo II je stejná jako Otina Evo II a Emanovi to stačilo!!! Když vezmu v potaz s jakou převahou jezdil Roman s Evo II na českých tratích, tak měl Emil super materiál k tomu, aby tady všechny pojezdil! Nehci se teď puštět na téma jestli subáč 2000 nebo Fíkus 2001 jsou lepší, ale Triner znal zátemí Proracingu, měli s autem zkušenosti a kontakty s Motorsportem! Teď jde úplně do neznáma a mám pocit že jen proto, že mu v Seatu stavěli vzdušné zámky a on po tom po "česku" skočil jak po flusu... Jsem z toho zklamanej, i když Cordoba WRC určitě bude oživením startovního pole. Myslím, že svým rozhodnutím se totálně vykašlal na ProRacing (pokud tam ovšem nebyly existenční problémy), který mu umožnil závodit na velmi slušné úrovni a umožnil mu pokračovat v kariéře po vyhazov od motorsportu... Myslím si že sponzorské smlouvy a finanční zázemí týmu ProRacing Int. je hodně spjato s Emilem a on je teď totálně vyšplouch a myslím si že sponzoři týmu vyšumí s Emilem, snad nebudou mít existenční problémy. Pořídili mu kvalitní auto pro tento rok a tohle je dle mého opravdu zářez a vděk... Souhlasím jak tu někdo řekl, že si akorát na účet ProRacingu v Blovicích zatrénoval. Dřeli jako havada, aby mu připravili auto po crashi v Belgii... Kdeže je etika... Pokud se pletu a jsou za tímto rozhodnutím jiné důvody, tímto se Emilovi omlouvám. Celkem jsem ale Emilovým rozhodnutím a přístupem VELMI zklamán...

29
05.03.2002, 10:44
Mechanici nedřeli jak hovada a s autem měl jet Gielata v Polsku. Teprve když odmítl tak najednou auto jako zázračně spravilia Emil v Blovicích jel. A jaký sponzory Pro Racing sehnal na Emilovo jméno?

Michal
05.03.2002, 10:47
Gialeta měl jet evo2, takže mechanici opravdu mákli...

Lukas99
05.03.2002, 10:52
Řekl jsem že myslím, né že vím... V tom je trochu rozdíl... Nemusím vědět více abych řekl že to byl docela podraz, pokud je to tak, jak jsem popsal. Pokud existují v ProRacingu finanční či jiné vážné problémy, beru zpět a Emilovi se tímto omlouvám.

K tomu autu. Právě že když měli pronajímat EvoII do Polska EvoI měla být jediná k dispozici, také s ní byl přihlášen. Ta rána v Belgii prý byla drsná, ale jsou to jen dohady. Jsem odkázán na tiskové zprávy. Pokud víš více, tak to hoď do placu...

A že sponzoři ProRacingu chtějí být viděni ve spojitosti s Emilem??? k tomu přeci není potřeba bůhvíjaký rozum... Emil je magnet!

quote:
Mechanici nedřeli jak hovada a s autem měl jet Gielata v Polsku. Teprve když odmítl tak najednou auto jako zázračně spravilia Emil v Blovicích jel. A jaký sponzory Pro Racing sehnal na Emilovo jméno?

29
05.03.2002, 10:59
Emil je magnet, ale ty sponzory nesehnal Pro Racing. A Evo II stojí ještě v MB a neni zaplacená a navíc je to ta Thiryho ze safari a ta si ještě asi nějakou opravu vyžádá. A znovu píšu ing. Kouřil je jeden ze spolumajitelů Pro Racingu.

SABOTAGE
05.03.2002, 11:12
quote:
Emil je magnet, ale ty sponzory nesehnal Pro Racing. A Evo II stojí ještě v MB a neni zaplacená a navíc je to ta Thiryho ze safari a ta si ještě asi nějakou opravu vyžádá. A znovu píšu ing. Kouřil je jeden ze spolumajitelů Pro Racingu.

Tak pokud do toho vidíš až tak, víš, že Triner neměl podepsanou smlouvu a Blovice jel (a na Šumavu byl přihlášenej) jen na dobrý slovo...
Tak jak je to teda skutečně?
Jak je to se smlouvou?
Jak je to se sponzory?

Danys
05.03.2002, 12:04
quote:
Musím říct, že brouzdám net abych se o tomhle "největším přestupu sezony" dozvěděl co nejvíc. Kupodivu se nejvíce dozvíte na www.autoimpulsy.cz kde je v sekci mp3 včerejší telefonický rozhovor s Emilem... Nevím nevím jestli tohle dobře promyslel... On to auto ještě ani neviděl a rozhodl se na základě toho co mu řekl Kahle! On mu suše řekl že Cordoba WRC Evo II je stejná jako Otina Evo II a Emanovi to stačilo!!! Když vezmu v potaz s jakou převahou jezdil Roman s Evo II na českých tratích, tak měl Emil super materiál k tomu, aby tady všechny pojezdil! Nehci se teď puštět na téma jestli subáč 2000 nebo Fíkus 2001 jsou lepší, ale Triner znal zátemí Proracingu, měli s autem zkušenosti a kontakty s Motorsportem! Teď jde úplně do neznáma a mám pocit že jen proto, že mu v Seatu stavěli vzdušné zámky a on po tom po "česku" skočil jak po flusu... Jsem z toho zklamanej, i když Cordoba WRC určitě bude oživením startovního pole. Myslím, že svým rozhodnutím se totálně vykašlal na ProRacing (pokud tam ovšem nebyly existenční problémy), který mu umožnil závodit na velmi slušné úrovni a umožnil mu pokračovat v kariéře po vyhazov od motorsportu... Myslím si že sponzorské smlouvy a finanční zázemí týmu ProRacing Int. je hodně spjato s Emilem a on je teď totálně vyšplouch a myslím si že sponzoři týmu vyšumí s Emilem, snad nebudou mít existenční problémy. Pořídili mu kvalitní auto pro tento rok a tohle je dle mého opravdu zářez a vděk... Souhlasím jak tu někdo řekl, že si akorát na účet ProRacingu v Blovicích zatrénoval. Dřeli jako havada, aby mu připravili auto po crashi v Belgii... Kdeže je etika... Pokud se pletu a jsou za tímto rozhodnutím jiné důvody, tímto se Emilovi omlouvám. Celkem jsem ale Emilovým rozhodnutím a přístupem VELMI zklamán...

I já jsem měl velmi podobné myšlenky jako Lukas. A jsem z toho všeho nějak v rozpacích. Vždy jsem fandil Emilovi, protože mně příjde jako velký pohodář a solidní člověk. Proto chci věřit tomu, že všechno velmi dobře uvážil. Ale stále se mi vkádají do hlavy právě ty nekalé myšlenky jako je:
- vstup do neznáma
- odchod od vozu, který velmi, velmi dobře zná a navíc pro letošek měl mít EVO II
- odchod manažera Pro Racingu do SEATU
- za rok se tu na to SEAT třeba vykašle a co pak?
Nevím, možná jsem naivní, ale předpokládám, že si je Emil vědom toho, že se teď kolem něj velmi intenzivně diskutuje. Řekl bych, že by se k tomu všemu měl vyjádřit i on sám. Pokud se toto nestane, nezbývá nám nic jiného, než věřit oficiálním zprávám a čekat jak vše dopadne. :( :( :(

pepa
05.03.2002, 18:58
jo, taky si myslim ze by emil mohl neco rict jak to teda fakt je :( at je to jak to je, stejne zustanu jeho fandou...
...ale tak jak to (zatim) znaci media, tak to asi nebylo to nejlepsi od neho :(

tomasss
05.03.2002, 19:25
takxy se divim ze emil je stale chladny a honi pulzara kolem beli se stolfou :o))) ja jsem jen zvedavejk jak to dopadne !!!! tak se nam ta startovka z sumavy pekne rozpada emil,mozna petak ted ta 58 co mela wrcka a kdo jeste sibera ten asi taky je to skoda ale jak zde zaznelo GO EMIL GO :O)))))

aaa

pelikan
05.03.2002, 21:32
Celkem se zájmem si čtu započatou diskuzi o Emilovi a tady je pár mých postřehů a názorů.
Nedivím se Emilovi co udělal a hned uvedu několik důvodů.
-v novinách (tuším západočeská příloha MF) byl s ním rozhovor a tam uvedl,že mu tým slíbil Octu EVO2,ale 3 týdny před startem Šumavy jí ještě nemá.Dále řekl,že Motorsport je teď na Korsice a tak by auto do Šumavy nedostaly.
-Evo1 od ProRacingu má jet na Korsice.Tzn. ani ta by se asi nedostala včas k nám.
-finance týmu asi taky nic moc viz. měnící se vzhled vozu před každým loňským závodem.Nemají asi stálého partnera.A protože nejsou prachy asi by nebyla EVO2.Loňský auto půjde letos z ruky do ruky-Sterckxs,Errani,Polsko?,naše sprinty?Dokonce jí měl slíbenou Suchý na Šumavu.Mě ProRacing nevychází jako moc solidní spíš taková slibotechna.
-za provozem Seatu by měl stát oficiální importér.Podle mého je to lepší záruka pro partnery.Cordobu připravuje Weber.Tři roky zkušeností se Seatem WRC.Tituly Sperera a Kahleho.Podle mého žádní zelenáči s pravděpodně dobrými kontakty na SeatSport-Weber extovární pilot.Po ukončení kariéry provozoval už Ibizu KC.

Danys
05.03.2002, 21:51
quote:
Celkem se zájmem si čtu započatou diskuzi o Emilovi a tady je pár mých postřehů a názorů.
-v novinách (tuším západočeská příloha MF) byl s ním rozhovor a tam uvedl,že mu tým slíbil Octu EVO2,ale 3 týdny před startem Šumavy jí ještě nemá.Dále řekl,že Motorsport je teď na Korsice a tak by auto do Šumavy nedostaly.
-Evo1 od ProRacingu má jet na Korsice.Tzn. ani ta by se asi nedostala včas k nám.
-finance týmu asi taky nic moc viz. měnící se vzhled vozu před každým loňským závodem.Nemají asi stálého partnera.A protože nejsou prachy asi by nebyla EVO2.Loňský auto půjde letos z ruky do ruky-Sterckxs,Errani,Polsko?,naše sprinty?Dokonce jí měl slíbenou Suchý na Šumavu.Mě ProRacing nevychází jako moc solidní spíš taková slibotechna.
-za provozem Seatu by měl stát oficiální importér.Podle mého je to lepší záruka pro partnery.Cordobu připravuje Weber.Tři roky zkušeností se Seatem WRC.Tituly Sperera a Kahleho.Podle mého žádní zelenáči s pravděpodně dobrými kontakty na SeatSport-Weber extovární pilot.Po ukončení kariéry provozoval už Ibizu KC.

Dlužno přidat ještě něco od severních sousedů. Na prvním letošním polském Rajdu (Zimowem) se uvedl Kulig velmi solidním výkonem se SEATEM. Mám takový dojem, že pochází také od Webera ( tuším, že to psali i na nějakém polském serveru ). Je pravda, že k vítězství Kuligovi pomohla špatná Kuziho volba pneu, ale kdyby Kulig neměl v počátku závodu drobné problémy, tak by vítěztví možná bylo ještě přesvědčivější. No a prakticky s tímto samým SEATEM jel loni v Polsku Sztuka a zase tak moc se nepředvedl. Toť ukázka toho kdo má v rukách.....

Danys
05.03.2002, 21:55
A ještě něco málo k jížním sousedům. Na loňském SEMPERITU jel se SEATEM Rosenberger. Nebyl sice nejrychlejší co se týká časů, ale pro diváky byl dost dobrý bavič. Tedy do té doby, než to poslal přes budku do pole. Nevím, jestli si to pamatuji dobře, ale mám takový dojem, že jel vozem, kterým v tom roce jezdil právě Kahle.

23
06.03.2002, 00:21
quote:

K tvým postřehům.
- Pro Racing už EVOII má. Měl ho už na Rajd Zimovy ale Poláci nesehnali peníze. To auto je 100% připravené závodit.
- Co se týče financí, neví ale na všech podnicích co slíbili vždy jeli. A jestli mění vizáž vozu na každou rally, no a co...
Jinak loni to tahali penězma převážně sami, letos se to mělo zlepšit, měli už podepsané smlouvy se sponzory (samozřejmě na kombinaci Triner + EVOII), ale jak všichni víme z toho už nic nebude.
-To že se snaží aby jejich auto=majetek na sebe vydělával, na tom taky nevidím nic špatného. Když je o vůz zájem, tak proč né.

Budoucnost ukáže zda se Triner rozhodl pro SEAT správně, ale jisté je, že to jakým způsobem tým opustil moc pěkné nebylo a dobdivuji jak to Pro Racing vzal.

29
06.03.2002, 10:24
A jak jinak by to měl Pro Racing vzít?
Evo II stále nemají. Nevim jak jsi na to přišel. Co se týče financí Pro racing dluží za pneu, za oleje, za vybavení doprovodu, za polep auta, za pronájem dílny, za montérky a oblečení a mechanikům výplaty. To je dost ne? Nevim jestli dluží ve Škodovce ale právě proto že neni zaplacená tak tam ta nabouraná Evo II stále stojí.

29
06.03.2002, 10:51
Když nejsou peníze na opravy tak se auto špatně pronajímá a cizinci pak nechtějí zaplatit. Cavigiolimu i Erranimu auto nefungovalo. Sterckx odstoupil proto že tým neměl náhradní ramena a Cserhalmi prý zaplatil a neznámý zloděj ty peníze Šilhánkovi ukradl? Ale tomu nevěří ani jeho mechanici

tomasss
06.03.2002, 11:31
tak mam pocit ze ten pro racing je tym s mnoha otazniky ale na druhou stranu je to voda na mlyn pro ostatni ze spicky kdyz emil sumavu nepojede tak to je dost stracenejch bodu!!! je to skoda kdyz rekl ze by rad letos sahl po titulu !!!

aaa

pupek
06.03.2002, 11:55
Je to škoda, že Emil nepojede. Z bodů ze Šumavy se žije celý rok. Stačí, aby mu to na Bohemce kleklo a na Barumce měl defekt a titul je v háji. Šumava bez Emila, bude opravdu chudší.

John.m
06.03.2002, 12:15
quote:

aaa

Emila znam osobne, ve svetovem rally se bohuzel radil az do druhe,treti desitky, ale v Czech Rally jsou jeho vysledky uspokojive. Emilovi nejde ani tak o vitezstvi, on jezdi hlavne pro lidi. Jo k tomu WRC evo II - bohuzel Pro Racing zatim nema penize a dlouho je mit jeste nejspis nebude, ale ta wrcina by mela byt po Arminovi. Hi

AlesGute
06.03.2002, 15:09
Já teď mám něco staršího, ale je to také dost závažné! Na Pražském Rallysprintu posádka Triner-Hůlka hrubě porušila pravidla!
Standartní propozice FAS rally v článku 10.1 jasně říkají: "Soutěžícím je povoleno umístit na své vozy jakoukoliv reklamu pod podmínkoou, že nemá politický nebo náboženský charakter." Všichni si však pamatujeme, že tato posádka měla v Praze na zadních dveřích vozu napsány velké nápisy "EMIL" a "MILOŠ"! A všichni přece vědí, že EMIL JE BUH !!! :angry: :D

MravenecZ
06.03.2002, 15:26
quote:
Já teď mám něco staršího, ale je to také dost závažné! Na Pražském Rallysprintu posádka Triner-Hůlka hrubě porušila pravidla!
Standartní propozice FAS rally v článku 10.1 jasně říkají: "Soutěžícím je povoleno umístit na své vozy jakoukoliv reklamu pod podmínkoou, že nemá politický nebo náboženský charakter." Všichni si však pamatujeme, že tato posádka měla v Praze na zadních dveřích vozu napsány velké nápisy "EMIL" a "MILOŠ"! A všichni přece vědí, že EMIL JE BUH !!! :angry: :D

Jo tak to vůbec neni špatný...Trochu to tady pročistí zaprděnou náladu. Hodnoťte Emila až bude vědět, jak to všechno je a jak to bude. Zdar....jo a ještě něco Emil je bůh

pupek
07.03.2002, 07:57
TO ALESGUTE :
To se Ti vážně povedlo, to mě fakt pobavilo.
Super :o))))

Diba
07.03.2002, 09:24
To je povedená taškařice :)))
Jinak at je to jakkoliv Emil umí a snad se bude radost dál se na něj koukat!!

Plhus
07.03.2002, 11:04
Každopádně jsem se pobavil.Jo,já taky doufám,že Emila ještě uvidíme.Nejlepší varianta: Emil + Miloš + Cordoba WRC + celá sezona a na konci titul.
A pokud je pravda alespoň něco z toho,co se tady o Pro Racingu napsalo,tak jsem rád,že pojede za Seat Sport Czech.

SABOTAGE
07.03.2002, 15:53
Já bych nechal souzení Proracingu na později. Když jsme se dozvěděli, že Emil nepojede Oktu, tak tady spousta z nás brečela a říkala jakou udělal chybu. Když se objevil prozatím nijak nepodložený důkaz o tom, že Proracing je málem v krachu, odsuzuje se najednou Proracing (m.j. tým, který v poslední době napomohl dle mého názoru Emilovi k tomu, že je dnes tam kde je a neskončil tak, jako např. Milan Dolák, Jarda Starý apod.)

tomasss
07.03.2002, 20:38
ted jsem cetl ze emil se uz se seatem svezl v nemecku a pisou tam taky ze kahle ma ocktu po krestovi co sni boural v monte a seat bude po kahle pro emila

aaa

romanpistek
07.03.2002, 20:53
A kde to píšou?

Plhus
08.03.2002, 21:13
Jo a chtěl jsem se zeptat,nevíte co je to za člověka:takový dlouhovlasý blonďatý týpek co se neustale točí kolem Emila

Krestič
08.03.2002, 21:49
quote:
Já bych nechal souzení Proracingu na později. Když jsme se dozvěděli, že Emil nepojede Oktu, tak tady spousta z nás brečela a říkala jakou udělal chybu. Když se objevil prozatím nijak nepodložený důkaz o tom, že Proracing je málem v krachu, odsuzuje se najednou Proracing (m.j. tým, který v poslední době napomohl dle mého názoru Emilovi k tomu, že je dnes tam kde je a neskončil tak, jako např. Milan Dolák, Jarda Starý apod.)

Tak k tomu se musím připojit, protože je pravda, že bez nich by Emil mohl taky být na rally jen jako divák.....do toho problému moc nevidím, každý tu píše o Proracingu jednou kladně, po druhé že nemají ani na montérky....ale jak mi teda vysvětlíte, že se nastěhovali do nových prostor, když prý všem dluží.....???

29
09.03.2002, 10:03
Právě proto Krestiči.

Motac
09.03.2002, 11:39
quote:
Jo a chtěl jsem se zeptat,nevíte co je to za člověka:takový dlouhovlasý blonďatý týpek co se neustale točí kolem Emila

p.Šilhánek, jeden ze spolumajitelů týmu ProRacing int.

tomasss
09.03.2002, 12:16
pisou to v motormixu v tom clanku o kahlem ze ma ocktu po kresticovi !!!

aaa

pepa
09.03.2002, 12:29
quote:
pisou to v motormixu v tom clanku o kahlem ze ma ocktu po kresticovi !!!

aaa

jo, ale to uz je dil znamy... ona je z monte...

Krestič
09.03.2002, 21:29
quote:
Právě proto Krestiči.

Hm, já se nechám překvapit, jak to s něma dopadne, já jim držím palce.

tomasss
10.03.2002, 13:22
mam pocit ze ty palce drzi kazdy !!! emil je pro nas to nej v rally a jestli nepojed tak kdo ho nahradi ??????????????prej vojtesi ale ty jezdej na 50% bud jo nebo kdyz zene auto do zatacky dverma napred !!! ............neni nic lepsiho nez pohled na octavii teda ted uz seata :o)) dverma napred !!!

aaa

Krestič
13.03.2002, 12:35
Ještě něco pro ty, kteří Proracing jen kritizují. Bez nich bysme neviděli supr souboj na Krumlově, nebyly by žádný zážitky z Římova, nebyl by Emil ve smycích a vlastně Emila vůbec.....a za ty zážitky jim děkuju!!!

Upravil - krestič 13 Mar 2002 12:36:58

tomasss
13.03.2002, 20:27
ja si myslim ze krytyky na pro racing jsou neopravnene ja ted vidite tak bude na sumave snad 5 wrc a to je skoda a kdyz si vezmou dolaka tak aspon o wrc vic !!! zapat panbuh za proracing!!!!

aaa

Foly
14.03.2002, 00:36
Když se jakýkoliv team potýká s finančními problémy, tak mu pomlouváním a kecama nepomůžeme. Pro Racing může najít řešení v tom, že bude vůz půjčovat solventním jezdcům. A Emil má kliku v tom, že jako výborný, ale ne zas tak moc sponzory zabezečený jezdec, našel Seat a Seat jeho. Myslím, že jsou spokojeni jak PR tak Emil a dusno kolem toho děláme zbytečně.
Na motormixu je s Emilem rozhovor, už Seata protáhnul na testech a chce letos TITUL!

Krestič
14.03.2002, 12:26
Ještě něco k Proracingu. Včera se ke mně konečne dostalo nové Rally, a tam je napsané, že Sibera by měl mít za Cartec Oktávku s motorem Evo II. Ale zajímavý je, že to prý má být vůz Proracingu...myslíte, že Evo I prodali nebo jim ji půjčí???

bye -krestič-

Motac
14.03.2002, 15:23
To Krestič: Nesmíš všemu věřit a čti jen solidní plátky (Blesk a pod.)

AlesGute
14.03.2002, 17:00
Já jsem se tomu v tom Rally taky divil. No, ale priznejme si, že kdyby s Octavií ProRacingu jezdili všichni jezdci, o kterých už jsme to z různých zdrojů slyšeli, tak by ji musela mít nejméně polovina startovního pole!

Krestič
15.03.2002, 22:24
quote:
To Krestič: Nesmíš všemu věřit a čti jen solidní plátky (Blesk a pod.)

Teď sem Tě nějak nepochopil...??

Foly
18.03.2002, 16:17
Motormix chystá na dnes večer článek na téma Emil - Seat. Tak se snad už všechno rozlouskne.

tomasss
19.03.2002, 20:23
dnes se emil snazil vysvetlit ze nebude jezdit dverma napred:o))))) a kment mu to hned vyvratil ze tomu nemuze verit ani on sam ja mam stejny nazor ale uz se tesim az da cely cesky spicce na pr**l :o))) mela byt zprava na motormixu kde bude vse objasneno a nic to je bordel

aaa

ladakroupa
20.03.2002, 15:31
EMOL JE TAKY MUJ OBLIBENEC A NEMA CENU NECO DODAVAT PROTOZE UZ JSTE VSECHNO REKLI.ZAUJALA ME ALE MYSLENKA ZRIZENI JEHO FANKLUBU.BZL BZCH RAD KDYBY SE TOTO TEMA UJALO A VZNIKLO Y TOHO NECO REALNEHO.

skoda
03.04.2002, 11:31
emil byl jeden cas hodne pouzivane tema ale koukam ze jeho slava nejak pohasla nevite nejdo co snim ma byt ja jsem jen ctenar ale zaroven jeho fanda a tak chci aby toto tema bylo zase v zajmu lidi ma mit seata ale kdy a kde se snim ukaze neco podrobnejsiho nevite??

Danyi Panizzi
03.04.2002, 13:57
Se SEATEM pojede na Valašce!

tomasss
04.04.2002, 18:18
tak panove a je to tady emil uz povodil evo 2 od seatu a neskriva nadeji na titul ctete na rallysportu

aaa

MravenecZ
04.04.2002, 19:30
Emil je můj oblíbenec, ale podle mě na titul nedosáhne. Mladí mají navrch. Pech a spol. jedou pekelně rychle.

Plhus
05.04.2002, 09:06
Cha,cha,uvidíme po Valašce!!!

Gregy
16.04.2002, 12:54
Koukám, že nám to téma nějak zmrzlo. Valaška se silně blíží a Emilova Cordoba asi ještě není v republice, nebo už jo? Abychom se ještě nedočkali odložení premiéry na Krumlov. Weber, který ta auta pronajímal do Německa, Rakouska a Polska, měl dvě Cordoby. Jedna je Cordoba WRC E2 se SPZ B.7729.VG a s tou jezdil Kahle v roce 2000, druhá je Cordoba E3 se SPZ B.8608.XC a s tou jezdil Kahle v roce 2001. S touto E3kou jel teď dvakrát Kulig v polském šampionátu. Zajímalo by mě, jestli si Cordoby Poláci (E3) a Kouřil (E2) koupili, nebo si budou jen od Webera pronajímat? Pokud by je jenom pronajali, tak bychom se na některé rally mohli dočkat i E3ky, což už je fakt bomba.

Fero
16.04.2002, 13:10
quote:
Emil je můj oblíbenec, ale podle mě na titul nedosáhne. Mladí mají navrch. Pech a spol. jedou pekelně rychle.

Plne s Tebou suhlasim a dodavam, ze mnohi budu mat k dispozicii omnoho kvalitnejsiu techniku. Jeho Cordoba EVO 2 je na tej technickej urovni ako bola v case, ked Skodovka nasadzovala Octaviu EVO 1, ktora Seatu uz vtedy obcas takmer rovnocene zakonkurovala. V kazdom pripade je to prijemne spestrenie startoveho pola.

Motac
16.04.2002, 15:46
Na motormixu avizovali foto soutěž o nejlepší Emilův snímek z Valašské rally. Pro nejúspěšnějšího super cena v podobě možnosti svezení v Seatu Cordoba WRC na nejbližším testování.

vaca.p
16.04.2002, 17:55
Seat Sport ČR ma už vytisklou i pohlednici .

A to už asi 14 dnů. Triner na ní pozuje u "své" Cordoby !

sefca
16.04.2002, 18:49
Dnes sem volal EMILOVI a říkal,že auto je v cajku,takže na Valašce určitě jede.

tomasss
17.04.2002, 11:57
uz jsou nekde nejaky fota s emilem a jeho novou zbrani?? nevim tak se ptam a bude to teda evo 2 !!!prej ve zlutejch barvach tak jsem zvedavej jestli se nekdo z nas svezu s cordobou takto sem napiste myslim tim viteze souteze trebas to budu ja :o)))))

aaa

Danyi Panizzi
24.04.2002, 13:16
Tak testování už má prej Emil za sebou! Ale nikde žádný fotky, to je pravda! Trošičku více publicity by neškodilo! Ale jinak se už na něj moc těším!!

MaP
24.04.2002, 18:07
Kouril jsi Cordobu urcite nekoupil ani nepronajal. On ma totiz Ibizu a to je rozdil. Ta s niz pozhazoval lidi ze stromu na barumce pred dvema roky.

tomasss
24.04.2002, 18:28
myslis jak setrasl ty lidi ze stromu a pak mu baflo auto to je taky pilot:o)) ale emil je uz vyjezdenej ten ma zkusenosti na rozdavani tak mam pocit ze stou spickou dost zamycha a pech ten ma dobrej tym to je vse jinak nicim extra nevycniva to je muj naroz a seat je dost kvalitni auto a emil ten mu bude davat na frak trebas ne na valasce ale az na krumlove to je jeho oblibena

aaa

MravenecZ
24.04.2002, 18:50
Pánové, není Kouřil jako Kouřil. Ten co proháněl Ibizu se jmenuje Dušan a ten co dělá manažera Seat Sport se jmenuje Pavel. Jinak Dušan Kouřil před sezónou tvrdil, že se letos konečně pořádně sveze, ale zatím nic. Jeho Ibiza je rozhodně dobrý nářadí, ale jako každej kit potřebuje asi trochu lepší servis. Jinak původní auto D.Kouřila Škoda Felicia Kit udělala průsek lesem ve Vyškově...byl z toho oheň a dost nepříjemný zážitek. Kdyby měl někdo zájem mam fotky toho incidentu.

sefca
24.04.2002, 19:19
Jasně,je to jak říká Mravenec.
Tu havárku jsem taky viděl a nebylo to nic příjemnýho.Jestli si dobře pamatuju tak se jim nespustil hasící system a spolujezdcovi kapala roztavená palubovka na nohy.

MravenecZ
24.04.2002, 23:14
Přesně tak, palubka se roztekla a spolujezdec v bezvědomí byl zaklíněný v autě...

Pawel
25.04.2002, 00:02
quote:
.....Kdyby měl někdo zájem mam fotky toho incidentu.

Nedelas nahodou pro novu?:-) :D

-Vicky-
25.04.2002, 00:13
Takze Emil uz se moc tesi, ze se konecne sveze, uz ho svrbely prsty. Rikal, ze nema pro Valasku zadne ambice, bude se ucit. Prvni vlozky pojede v klidu, nechce rozbit auto, potom ale urcite nezapomene na divaky. Moc se tesi na nocni rychlostky, rikal, ze by nejradeji jel rally od peti vecer do rana... Zajimavy je jeho typ na poradi: 1. jednoznacne Pech, 2. Hrdinka nebo on, 3. Hrdinka nebo on. Co k tomu dodat? Snad jen, ze to asi s tim ucenim nebude tak zhave.

Upravil - -vicky- 25 Apr 2002 00:13:58

SABOTAGE
25.04.2002, 09:41
http://motorsport.idnes.cz/ms_a_rallye.asp?r=ms_a_rallye&c=A020424_200159_ms_a_rallye_bym&t=A020424_200159_ms_a_rallye_bym&r2=ms_a_rallye

JanO
25.04.2002, 20:34
quote:
Pánové, není Kouřil jako Kouřil. Ten co proháněl Ibizu se jmenuje Dušan a ten co dělá manažera Seat Sport se jmenuje Pavel. Jinak Dušan Kouřil před sezónou tvrdil, že se letos konečně pořádně sveze, ale zatím nic. Jeho Ibiza je rozhodně dobrý nářadí, ale jako každej kit potřebuje asi trochu lepší servis. Jinak původní auto D.Kouřila Škoda Felicia Kit udělala průsek lesem ve Vyškově...byl z toho oheň a dost nepříjemný zážitek. Kdyby měl někdo zájem mam fotky toho incidentu.

Já bych zájem měl.

MravenecZ
25.04.2002, 22:19
quote:

quote:

Já bych zájem měl.
Máš je mít...

tomasss
29.04.2002, 18:19
mam pocit ze emil ukazal ze umi !!!! ted je docela pekny ale kratky video na rallymedia !? jel perfektne no proste kdyby dostal vrata od stodoli tak je ukociruje na bodovanym miste do cile:o))))))

aaa

novakmir
29.04.2002, 18:48
Viděl jsem Emila na šesti místech a podle mě se to v něm trošku pralo - evidentně chtěl udělat "rychlé časy" a přizpůsobil tomu styl,ale na místech,kde se sešlo více diváků,tak to nevydržel a předvedl se klasicky "trinerovsky" - ale líbil se mi všude.

Plhus
02.05.2002, 09:39
Hlavně první den bylo vidět,že se Emil teprve učí,prý některé páčky v autě poznával až před startem první RZ,ale postupně si na auto zvykal a v sobotu už jel někde i pro diváky.A v Krumlově už může útočit na první místo.To budou boje,ještě 14 dní musíme vydržet,no potěš...

Michal
02.05.2002, 10:42
Podle mě neměl Emil dobře nastavené auto. A mám strach, že si ho sám nastavit neumí... Pokud se to však povede, určitě bude mít v Krumlově lepší projev.

Danyi Panizzi
02.05.2002, 12:33
Jel výborně! Na RZ 1 mu to za mostíkem ve vracečce chcíplo! Ale jel s tim prvně!

pupek
23.05.2002, 13:41
Vše nejlepší ke včerejšímu svátku, Emile, ať Ti to jezdí.

tomasss
25.05.2002, 16:26
co myslite lidi jen me tak napadlo umi stejne dobre jezdit i emila spolujezdec milos hulka jen me to tak napadlo on se jen vozi ale jestli by ukazal neco na ten styl co umi emil . kdyz porad sedi vedle nej tak by snad neco okoukat mohl:o))) a jeste neco myslite ze se uz svezl v cordobe??? jen me to zajima tak jestli neco vite tak .......................... uz piste

aaa

WÉERCÉ
28.05.2002, 14:46
No fuj takovej bullshit, ten článek tady na stránkách. Líp to fakt napsat nešlo víc samochvály by tam snad nikdo nedostal, gratuluju panu vedoucímu takle se vydělávají peníze ale se sportem to má pramálo společného.

MravenecZ
28.05.2002, 16:08
Měli by se zamyslet nad tím, co vypustí do světa. Takhle by se taky mohlo stát, že fanoušci, kteří zbožňovali Emana se na ně pěkně vy.... Rally bylo kdysi férovej sport

MravenecZ
28.05.2002, 18:05
Teď jsem slyšel v rádiu reklamu na Seat, kterou čte Eman. Málam jsem se po... smíchy.
"Dobrý den, jmenuji se Emil Triner a jestli chcete mít auto jako já, tak si kupte..." :D :D

Foly
28.05.2002, 22:36
Už se těším, až to uslyším. Chápu, že za ty peníze na závody musí dělat opičáky. Doufám, že je to alespoň pěkná *****. Pardon. Jinak mám Leona, ale myslím, že to asi není auto, které má Emil.

-Vicky-
29.05.2002, 02:03
Trochu mam pocit, ze se tiskovy mluvci Seatu ucil ve Skode Motorsport...

MravenecZ
29.05.2002, 11:11
quote:
Teď jsem slyšel v rádiu reklamu na Seat, kterou čte Eman. Málam jsem se po... smíchy.
"Dobrý den, jmenuji se Emil Triner a jestli chcete mít auto jako já, tak si kupte..." :D :D
Tu reklamu jsem slyšel na Brněnským rádiu Krokodýl a je to vlastně reklama na Brněnský dny otevřených dveří u Seatu. Takže se to asi jinde nevyslílá...

imported_n/a
05.12.2002, 13:52
V rozhovoru pro autosport.cz Emil říká: "......hodně času bych chtěl věnovat rodině. A když vyjde počasí a bude nějaký sníh, tak pořádáme takový malý závod se spoustou legrace s ostatními příbramskými jezdci... Vždycky se tam sejde tak patnáct vozů a my různě blbneme."

Toho závodu bych se chtěl zúčastnit alespoň jako divák. Pokud někdo dostanete echo KDO, KDY, KDE, dejte please vědět třeba na stránkách tohoto fóra.

Foly
09.02.2003, 22:38
Tak Emil už si vybral spolujezdce (ten bude koukat, jak se ta krajina mihá). Evo 3 bude a ve výběru jsou tři jezdci pro starou Cordobu. Nebudu jmenovat a citovat, velký článek je přes motormix.

agnus
10.02.2003, 07:04
Ta samá tisková zpráva je však i na www.eWRC.cz :)

quote:
Tak Emil už si vybral spolujezdce (ten bude koukat, jak se ta krajina mihá). Evo 3 bude a ve výběru jsou tři jezdci pro starou Cordobu. Nebudu jmenovat a citovat, velký článek je přes motormix.

Foly
10.02.2003, 09:58
Promiň, Agnusi, pomalu si zvykám na víc zpráv. Všude jsou řazeny přidáváním "nad sebe", tak jsem si ani nevšimnul, že je pod rozhovorem ze 7.2. Navíc mám tak pomalé připojení, že často do fóra překlikávám dřív, než se mě úvodní stránka načte.

sagi
07.03.2003, 09:22
Podle mých informací je Emilova nová zbraň Cordoba Evo III právě na cestě ze Španělska k nám.

Zubař
09.03.2003, 14:06
Někde jsem tady četl myslím od Folyho že má Emil někde na vyškovsku testovat. Kde to má být? Teď jsem přijel z voj. prostoru v Dědicích a tam je uplně mrtvo. Jediní koho jsem potkal byly gumy v rychle se přibližujícím gazíku nebo co to bylo, takže jsme si trochu zazávodili na mokrých kostkách :o)

MravenecZ
09.03.2003, 15:42
quote:
Někde jsem tady četl myslím od Folyho že má Emil někde na vyškovsku testovat. Kde to má být? Teď jsem přijel z voj. prostoru v Dědicích a tam je uplně mrtvo. Jediní koho jsem potkal byly gumy v rychle se přibližujícím gazíku nebo co to bylo, takže jsme si trochu zazávodili na mokrých kostkách :o)

...tak to asi Emilovi vezli tovární obutí !!!

Foly
09.03.2003, 17:39
Na testování jsem byl, stránku s fotkama mám připravenou a nemůžu se, doprkna, dostat na moje FTP a stránky. Doufám, že to brzy půjde.
Testování bylo na úseku k cíli Podivické - to místo kde předloni padali někteří jedinci do potoka (odbočení vpravo u větrolamu). EVO III jede jak z praku. Máte se na co letos těšit.

Foly
09.03.2003, 18:30
Tak už je to tam. Restartovali server kvůli nějaké poruše.

Mirus
09.03.2003, 19:44
Jo,jo pěkný auto,pěkný fotky-díky Foly!!

Jaky
09.03.2003, 20:15
Foly, pěkné fotky a komentář. Dík za ně !

quote:
Na testování jsem byl, stránku s fotkama mám připravenou a nemůžu se, doprkna, dostat na moje FTP a stránky. Doufám, že to brzy půjde.
Testování bylo na úseku k cíli Podivické - to místo kde předloni padali někteří jedinci do potoka (odbočení vpravo u větrolamu). EVO III jede jak z praku. Máte se na co letos těšit.

pepa
09.03.2003, 20:47
@foly:
"Přeju posádce Triner - Lafit skvělou sezónu a celému týmu úspěch."
jaque lafit jede zase v cesku? ;)
ale jinak suprovy fotky! dik

JURIS
09.03.2003, 21:39
Moc fandím Emilovi a celému týmu,ať jim to dobře vrčí.

Foly
09.03.2003, 22:19
quote:
@foly:
"Přeju posádce Triner - Lafit skvělou sezónu a celému týmu úspěch."
jaque lafit jede zase v cesku? ;)
ale jinak suprovy fotky! dik

Omlouvám se Billovi, doufám, že mu Žak nevyfoukna flek vedle Emila. Už je to opraveno.

alpine
10.03.2003, 02:33
To Foly:Mas to chlape stesti...moc pekny a aktualni.

hand
11.03.2003, 16:04
Nevíte, jestli i Emil bude startovat na shakedownu,rád bych ho viděl při akci ještě před závodem...

Foly
11.03.2003, 18:26
Jak jsem psal už jinde, Emil na shakedownu nepojede. Prý ta trať k ničemu nepomůže. Chce jet nastavovat vůz někam jinam.

Jurasek
12.03.2003, 00:52
No, taky jsem slyšel, že trať shakedownu je prý na "dvě věci", tam toho Emil jakož i ostatní moc nenastaví.

hand
13.03.2003, 11:08
Rád bych viděl Emila na 3.místě.Na Krestu a Pechu asi mít nebude,ale mohl by porazit Hrdinku,který se tlačí na bronzovou příčku.Hlavně, aby zase nám diváky pobavil... Emile jeď!!!

barban
14.03.2003, 15:00
Tak nakonec skoda, ze se Emil nesvezl aspon na tom shakedownu, co je uplne na ***

To ani prioritni jezdci nemusi ten shakedown aspon jednou projet? Mel jsem dojem, ze loni na Barumce to tak nejak bylo, jinak by tam Roman z MS tak nespechal (sice nakonec vozil sponzory, ale ...)

hand
17.03.2003, 12:10
Byl někdo na té 1RZ? Jak to Emilovi jelo? Byl jsem až na dalším testu a tam už bohužel nejel.Moc jsem se na něj těšil...

agnus
17.03.2003, 12:57
Jel skvěle pro diváky jako vždy. Navíc se mi subjektivně zdála ta Cordoba poměrně rychlá. Určitě letos neřekl poslední slovo...

quote:
Byl někdo na té 1RZ? Jak to Emilovi jelo? Byl jsem až na dalším testu a tam už bohužel nejel.Moc jsem se na něj těšil...

hand
17.03.2003, 16:27
quote:
Jel skvěle pro diváky jako vždy. Navíc se mi subjektivně zdála ta Cordoba poměrně rychlá. Určitě letos neřekl poslední slovo...

quote:

Už se na Emila těším na naši domácí valašsce.Škoda že neodjel alespon jednu dvě RZ,mohli jsme si udělat představu,jak je na tom ta EVO3.Snad bude jezdit kolem 3.místa...

Pepa ZL
19.03.2003, 12:56
Nejel náhodou vloni Barumku Emil se sériovou spojkou? Možná je lepší, než ta ostrá.

barban
19.03.2003, 15:01
quote:

No, to by bylo dost blbe, kdyby to pro letosek melo byt z jeho strany vse ...

Karbonyl
19.03.2003, 19:50
quote:
Nejel náhodou vloni Barumku Emil se sériovou spojkou? Možná je lepší, než ta ostrá.

To nevím přesně, každopádně na shakedownu Barum Rally měl sériové svíčky, což taky není zrovna ideální...jak to dopadlo, všichni víme.

*JH*

Upravil - karbonyl 19 Mar 2003 19:51:39

rallík
20.03.2003, 18:29
škoda,že emil nedojel šumavu,co?Bylo by to skvělý,zase by ukázal jak se jede pro diváky,když už si to zacvakaj a stejně nic neviděj!Nemám pravdu?A jen doufám,že sem podaří seatu ufinancovat dvě wrcka.Tak snad to na valašce emil pořádně rozbalí.Jo a taky si myslíte,že cordobaWRC je nejhezčí auto v šampionátu?Já teda jo

Zameckar
21.03.2003, 13:50
Podle me to, co bylo tehdy v Cordobe seriovyho, byly ventily. Mozna ne vsechny, aly bylo to tak.

Karbonyl
22.03.2003, 11:48
quote:
Podle me to, co bylo tehdy v Cordobe seriovyho, byly ventily. Mozna ne vsechny, aly bylo to tak.

Jo, asi máš pravdu, trochu jsem se splet :D

*JH*

SABOTAGE
22.03.2003, 16:51
Spojka nevím, ale ventily na Barumce sériové měl, ale tuším, že jen na 1 nebo 2 válcích.
Jinak co se týče Šumavy je mi Emila moc líto. Mohlo to být zajímavější.

hand
24.03.2003, 01:14
Už se těším na Emilovo řádění se seatem na rallysprintu v Okříškách...Snad projede celou trat bez tech.problémů...

rallík
25.03.2003, 13:57
Tak jak?Myslíte si taky,že je cordoba evo III nejhezčí auto v seriálu?A co si myslíte o emilově konečném umístění?Pokud by dojížděl alespoň do 3.místa,tak by mohl skončit bronzový.Krestu a Pecha asi těžko někdo porazí,ale tem bronz by měl dostat.Ale je tu ještě mlad.Kopecký a ten se mi zdá hodně good