Zobrazit v plné verzi : Michelin Race of Champions
Info o Race Of Championsh 2003 na Kanárských
Ostrovech.
Upravil - Častulik 02 Dec 2003 00:46:44
Docela by mě zajímalo koho tam letos pozvou.Mohly by pozvat třeba Krestu?! :D
Ještě jedný věci jsem si všiml, že pokud automobilka ukončí svojí účast v MS tak pořadatel koupí nebo si pronajme vozy té značky.Bylo by pěkné kdyby tam jeli s Octaviema WRC3
quote:
Docela by mě zajímalo koho tam letos pozvou.Mohly by pozvat třeba Krestu?! :D
Ještě jedný věci jsem si všiml, že pokud automobilka ukončí svojí účast v MS tak pořadatel koupí nebo si pronajme vozy té značky.Bylo by pěkné kdyby tam jeli s Octaviema WRC3
A nebo s Hnůjdajama :)
Osobně bych to spíše letos viděl na Peugeoty. S nimi se startovalo již loni a předloni. A ve vzdálenější historii ROC se jezdilo také s Peugeoty 306 Maxi. Ostatně pořadatelkou je Francouzka Michelé Mouton. Na druhou stranu většinou se jezdilo se 2 typy vozů (tím ale nemyslím autokrosové buginy a rallycrossové Saaby)...
quote:
Bůh nás ochraňuj před něčím podobným. Naše automobilka snad v MS nekončí. Chtěl jsi v souvislosti se Škodou napsat, že pokud má homologovaný jiný vůz, že? :D
Víte někdo kdy se koná nebo kde jsou nějaké info?
quote:
Víte někdo kdy se koná nebo kde jsou nějaké info?
Odkaz na stránky je http://www.imp.mc/rocwebsite/index.htm tam se dozvíš všechno. Přidávám několik vlastních zkušeností:
- na stránkách se pořádně probudí až po Anglii.
- ubytování je třeba vybrat na jižní až jihozápadní straně ostrova ( co nejblíže Puerto Mogán - je vyzkoušené nejlepší počasí, v Telde kde se závodí prší a tady se koupeš )
- Z jihu je to Telde kde je okruh cca 40 min. po dálnici. Dojezd k arealu není nijak značený prvně jsme dost bloudili.
- Vstupenka je třídenní: - 130 eu na hlavní tribunu nad cílovou rovinkou a k boxum. Nic moc. 70 eu na hlavní tribunu ( docela dobrý ) a 50 eu do arealu a mužeš jít kam chceš ( tedy kam Tě pustí přísná ochranka )
- V pátek je soutěž juniorů a trening. ( klidně můžeš zůstat na pláži ). V sobotu je soutěž nár. týmů a kvalifikace, v neděli potom soutěž jednotlivců. Loni se používaly autokrosové specialy, Myšák N, Cordoba WRC a 206 WRC ( produkční verze od Italů ). Jak soutěž graduje lepší se auta ( autokros - 206 ).
V servisních pauzách jezdí malý autokrosový specialy místních borců ( motocyklová 600, zadní náhon, fakt palba ),předváděčky veteránů ( Stratos, Ford 200, Lancia 037, Audi quatro a S1...., za volantem legendy ( Mikola, Rohl..taky zajímavý )),free styl s motorkama, ...
- Překvapily mne Američani svým dravým stylem ( fakt dávači ), nádherný bylo finále jezdců ( vlastně celá neděle ).
- Když budu vědět případným zájemcům - cestovatelům rád poradím
Tak Kreta se memoriálu zúčastní...To je potěšující zpráva,mohl by jim tam všem vypálit rybník...
quote:
Tak Kreta se memoriálu zúčastní...To je potěšující zpráva,mohl by jim tam všem vypálit rybník...
Nepleteš si to s Bettegovým memoriálem??
Plete.Bohužel.myslim že by Roman na michelin Race of Champions nezklamal.myslim že se stejně někdy jeho startu dočkáme.
Asi jsem to fakt spletl, sorry...
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.