Zobrazit v plné verzi : mekrejovci
Jestli se klanu McRae podari zalozit novej tym, tak jejich vozovej park odhaduju na Subaru nebo Ford. Preci jen to maj doma.
Třeba si koupí dvě Fabie :-))
quote:
Jestli se klanu McRae podari zalozit novej tym, tak jejich vozovej park odhaduju na Subaru nebo Ford. Preci jen to maj doma.
no a nebo nakoupijou Hyundaie :-)
Ja bych si tipnul ze to bude subaru!
quote:
Ja bych si tipnul ze to bude subaru!
A já bych si tipnul na Ford. (že by další námět na tipovačku?????)
Já bzch tipoval na Ford WRC 2003 nebo Citroen WRC do piedrafita týmu.
Já bych tipnul, že pěkně narazí. Co nedokázali s továrníma autama, tak už vůbec nedokážou s jinejma.
mm
No myslim, ze Ford to nebude uz z toho duvodu, ze posledni specifikace se kterou jezdi take Pech v podstate vubec neni na prodej, zatim jich maji sami malo
quote:
No myslim, ze Ford to nebude uz z toho duvodu, ze posledni specifikace se kterou jezdi take Pech v podstate vubec neni na prodej, zatim jich maji sami malo
Václav Pech má Ford Focus WRC 02 (specifikace Monte Carlo 2003).
Tovární tým jede Ford Focus WRC 03.
Rozhodně se tedy nejedná o identické vozy. Na druhou stranu Václav Pech má k dispozici nejlepší Ford Focus v klientské verzi.
To Agnus: diky za upresneni, spatne jsem se vyjadril.
Otazka je zda ve Fordu nejsou na Colina natolik nastvany, ze mu auto nebudou chtit prodat...
No, když si brnkne do Matadoru, tak mu možná udělaj gumový náhradní díly (blatníky, masku, dveře, nárazníky...) a je jedno na co.
Je potvrzeno, že Colin podepisuje 1.4. smlouvu s Jolly Clubem :D
To myslíš vážne??? :D :D :D
Já zase slyšel že jedná s týmem Autospektrum 2000 :D :D :D
Milan PB
01.10.2003, 22:43
Já zase slyšel něco o spojení s Hrdinkou a Team Subaru Czech Mc Rae a Enge :app: :app: :app:
quote:
Já zase slyšel něco o spojení s Hrdinkou a Team Subaru Czech Mc Rae a Enge :app: :app: :app:
Jo - pod hlavičkou mysliveckýho svazu.
mm
Jo vy jste taky samá legrácka,ale dobře jsem se při čtení pobavil.Ale Colinovi asi moc do smíchu není...
Ale musím si taky přihodit.Slyšel jsem že jeho otec znovu pojede nějaké závody, tak by mohli s bráchou dělat mechaniky taťkovi...
quote:
Jo vy jste taky samá legrácka,ale dobře jsem se při čtení pobavil.Ale Colinovi asi moc do smíchu není...
Ale musím si taky přihodit.Slyšel jsem že jeho otec znovu pojede nějaké závody, tak by mohli s bráchou dělat mechaniky taťkovi...
Ten nějaký závod je RAC...
A na autě budou mít reklamu na
zábavnou pirotechniku :D
Upravil - jirkadc 02 Oct 2003 18:41:40
SABOTAGE
04.10.2003, 13:48
quote:
Já bzch tipoval na Ford WRC 2003 nebo Citroen WRC do piedrafita týmu.
Pidrafita Team bych nepředpokládal. Touto cestou to asi nepůjde. Citroen sám se při rozhodování o ukončení angažmá přiklonil k námitkám britského dovozce proti Colinově dalšímu spojování s touto značkou. A Piedrafita je s Citroenem velmi úzce propojená.
SABOTAGE
04.10.2003, 13:53
quote:
quote:
Rozhodně se tedy nejedná o identické vozy. Na druhou stranu Václav Pech má k dispozici nejlepší Ford Focus v klientské verzi.
Myslím, že taková specifikace jako má venca by pro bratry McRaeovy neměla být nedosažitelná. Ovšem bez tovární podpory (Hirvonen ji má) by nejspíše nemohli při nejlepší vůli pomýšlet výše, než na chvost první desítky... A to ještě se štěstím... A ono vlastně ještě není jisté, jak to s továrním týmem Fordu bude příští rok. Co by se stalo s letošními speciály je otázka.
Spekulativně. Pokud by Ford skončil, McRaeům by se podařilo zajistit finance, přetáhnout některé lidi a tým dostatečně rychle zkonsolidovat...
SABOTAGE
04.10.2003, 13:56
Další možností, která ještě nebyla nijak potvrzená, ale ani zcela dementována je možnost nasazení třetího vozu u Subaru. Pokud by si jej Colin dokázal ovšem ufinancovat.
Co se týče Alistera, tam je to horší. Není to jezdec, jenž by měl za sebou nějaké extra výsledky...
Podle toho co chce FIA zavádět za pravidla se žádnému týmu nevyplatí nasazovat třetí auto, protože nebude mít šanci bodovat do značek. Podle mě by to mohlo dělat hodně zlou krev pokud by pojížděl opravdu továtní posádky a bral jim body do šampionátu jezdců. Musel by přinést opravdu velkej balík peněz a ne jenom příspěvek do týmového rozpočtu. Na všechno mají strašně málo času. Já myslím, že je příští rok neuvidíme nebo pouze na několika evropských podnicích.
quote:
Podle toho co chce FIA zavádět za pravidla se žádnému týmu nevyplatí nasazovat třetí auto, protože nebude mít šanci bodovat do značek.
Ale tovarny prece nasazovaly 3 auta uz i v dobe, kdy mohli bodovat jen 2...
quote:
quote:
quote:
Myslím, že taková specifikace jako má venca by pro bratry McRaeovy neměla být nedosažitelná. Ovšem bez tovární podpory (Hirvonen ji má) by nejspíše nemohli při nejlepší vůli pomýšlet výše, než na chvost první desítky... A to ještě se štěstím... A ono vlastně ještě není jisté, jak to s továrním týmem Fordu bude příští rok. Co by se stalo s letošními speciály je otázka.
Spekulativně. Pokud by Ford skončil, McRaeům by se podařilo zajistit finance, přetáhnout některé lidi a tým dostatečně rychle zkonsolidovat...
jak by se asi podařilo Colinovi zajistit dost financí, když s tím má problémy sama fabrika?!
mm
No, já bych neviděl zcela nereálnou spekulaci s Huyndaiem, aspoň co se píše v portálu. Všude je nějaký ALE a silnej jezdec - až na Huyndai, tam by brali každou libru, kterou by Colin mohl přinést.
No a škodovka? - myslím si, že po dnešních výkonech jezdců ŠM, by jsme stejně jásali nad McCrashem, jako před cca rokem nad Didim. ....jen můj hloupý názor
quote:
No, já bych neviděl zcela nereálnou spekulaci s Huyndaiem, aspoň co se píše v portálu. Všude je nějaký ALE a silnej jezdec - až na Huyndai, tam by brali každou libru, kterou by Colin mohl přinést.
No a škodovka? - myslím si, že po dnešních výkonech jezdců ŠM, by jsme stejně jásali nad McCrashem, jako před cca rokem nad Didim. ....jen můj hloupý názor
1,Prinest penize....
Soucasna WRC a jejich provoz stoji tolik penez, ze jsou pro sponzory nezaplatitelna. Tovarny sice vozi reklamy se sponzory, kolik % z celkoveho rozpoctu tyto delaji, vidi jen par lidi.. (s vyjimkou Peugeot)
2,Kdyby Colin s bratrem a otcem prisli ke Skode, jako horkokrevni Skoti by asi nekoho brzy zrezali. A to asi Motorsport nepotrebuje. Budou hledat dobraky typu Thiry, usmevave Gardemeistery, ci profiky typu Schwarz, kde musi souhlasit vse na konte....
quote:
quote:
Podle toho co chce FIA zavádět za pravidla se žádnému týmu nevyplatí nasazovat třetí auto, protože nebude mít šanci bodovat do značek.
Ale tovarny prece nasazovaly 3 auta uz i v dobe, kdy mohli bodovat jen 2...
Máš pravdu, ale pravidelně to dělali jen Peugeot a Ford. Peugeot je asi stále finančně za vodou a Ford možná příští rok ani nepojede.
Podle toho jak to tady čtu tak jedinej tým kterej nebude mít problémy bude Škoda :-)
Jak to ta vypadá tak Alister bude sdět doma a Colin pojede v Subaru.Škoda že lapwort neáhne po nějakém mladém a nadějném jezdci (Krestovi) jako to udělal v případě Solberga a Martina.
Colin pojede Paris-Dakar za Nissan to bude zajimavé srovnání.
SABOTAGE
22.11.2003, 18:57
Škoda, že ho nepojede i Makinen (jak kdysi koketoval)... Třeba za svého ex-chlebodárce Mitsubishi... To by bylo teprve srovnání... A třetí do party kdo to chtěl zkoušet byl Delecour. Navíc už nyní tyto soutěže jezdí Vatanen, De Mevius, Biasion...
Colinovo vyjádření k testování Imprezy WRC 2004 - "Bylo to mnohem lepší, než když jsem minulou sezonu poprvé usedl do Citroenu" - Colin McRae na Subaru nikdy nezanevře.
A jé, to zas budou rány.... :D Mám pocit že Dakar nepojede, pokud pojede na Subaru mistrák světa.
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.