Zobrazit v plné verzi : Rallye de France - 47. Tour de Corse
15. - 18.10.2003
http://160.92.111.239/tdc2001/gb/parcours.php
Tak jsem celkem zvědav, jestli Loeb půjde i tady tvrdě na titul Mistra světa. Škoda, že Bugalski už není co býval, pokud si vzpomínám, tak zrovna na Korsice to s F2 Xarou naložil všem včetnš WRC.
Tomasek
Je to asi tím, že stabilně nejezdí,těch pár startů a testování je opravdu málo.
Ostatní jdou ale velmi rychle nahoru. I Panizzi, se mi zdá, už taky nějak nestíhá, teď měl štestí(nebo dobrá tatktika?!), jinak jel pořád páty.
Malá naděje (kolikátá již???), že Škoda pojede o něco rychleji. Do Korziky by měl být udělán první krok v úpravě motoru k odstranění problému s padáním rozvodového řemene...
To Michal:Už ten problém měli odstraněnej v Austrálii.
Jak je to se startovkou? Jede nějaký český jezdec, něco jsem zaslechl o Jandíkovi, ale nevím jestli je to ověřená informace...
quote:
To Michal:Už ten problém měli odstraněnej v Austrálii.
Jenže teď ho přilepěj super rally lepidlem od Sparca. Sice se nebude točit motor, ale řemen určitě neztratěj.
Milan PB
08.10.2003, 19:31
To jsem zvědav co udělaj s tím POTENCIÁLEM ??
Říkali že je OBROVSKEJ. Tak buďme pozorní a čekejme jestli ho ukážou nebo vyndaj nebo co s ním vlastně udělaj??
Upravil - Milan PB 08 Oct 2003 19:33:34
Sakra to je hnusný slovo.POTENCIÁL.Fuj!!!
Už to nechci slyšet.
Podle mě to na Korzice bude obdobné jako v San remu až na Toniho.
Pozor, Fabia má SKRYTÝ potenciál. To znamená, že ho budou muset napřed NAJÍT! }:)
Tady je to zatím samá sranda.
Potenciál tam určitě je, ale výkon chybí!?!?! :D :P xx(
Žádný český jezdec asi nepojede. Ale Fabky budou mít s kým závodit, pojede tady na rozdíl od San Remo několik soukromníků s WRCama (včetně Cedrika R.). Takže to bude zajímavé srovnání. Byl bych rád, kdyby škodovácké časy byly blíže k továrnám než soukromníkům. Ale moc se to předpokládat nedá.
Jestli si ve Skodovce nespletli "skryty potencial" se "skrytym potenciometrem" :o)
Snad už se projeví "získané zkušenosti" a budeme ztrácet už jenom 10 minut na 1. A navíc Toník objeví POTENCIÁL, takže to už je jenom 5 minut. A když bude trocha štestí => 2 minuty. To by mohla být už bedna nebo ne? :0 :P 8D
quote:
15. - 18.10.2003
http://160.92.111.239/tdc2001/gb/parcours.php
Ten odkaz není nejnovější ... http://www.rallyedefrance.com/
Co vůbec říkáte na bodovou vyrovnanost před posledními 3 podniky v MS jezdců? A vůbec poslední 3 podniky od rally Deutschlend byly na závěr neuvěřitelně vyrovnaný a napínavý až do poslední RZ. Komu přejete titul WRC2003?? Já osobně Carlosovi, je to sympaťák a asi jeho poslední šance ho získat. Mladí kluci to rozbalej příští rok ještě víc :-))
quote:
Co vůbec říkáte na bodovou vyrovnanost před posledními 3 podniky v MS jezdců? A vůbec poslední 3 podniky od rally Deutschlend byly na závěr neuvěřitelně vyrovnaný a napínavý až do poslední RZ. Komu přejete titul WRC2003?? Já osobně Carlosovi, je to sympaťák a asi jeho poslední šance ho získat. Mladí kluci to rozbalej příští rok ještě víc :-))
Já osobně nepřeju titul Burnsovi. Myslím si, že letos bude triumfovat Loeb a mé největší přání (utopistické) je, aby jednou titul získal Toník G. na Fábii.
Souhlasim. Carlos je legenda a taky bych mu ten titul přál, ale obávám se že Loeb bude na asfaltech neporazitelnej. Takže na mistra tipuju jeho.
A co se tím měří????? Jo a schema zapojení by nebylo?
quote:
Jestli si ve Skodovce nespletli "skryty potencial" se "skrytym potenciometrem" :o)
To je potenciometr, kterym se nastavuje konkurenceschopnost. Jenomze ho jeste nenasli :o( ....A nebo ho tam zapomeli dat a nevi o tom?
quote:
A co se tím měří????? Jo a schema zapojení by nebylo?
quote:
quote:
Taky bych byl nerad kdyby to vyhrál Burns. Ten příděl bodů je špatnej a měl by motivovat k tomu vyhrát a ne být jen 2, 3 nebo jen "hlavně" bodovat. Přece nemůže vyhrát Mistrovství světa někdo, kdo nevyhrál ani jednu soutež za poslední 2 roky :-))
To Waca:Ale může a to tomu novým systémem bodování chtěli zabránit.
quote:
Souhlasim. Carlos je legenda a taky bych mu ten titul přál, ale obávám se že Loeb bude na asfaltech neporazitelnej. Takže na mistra tipuju jeho.
Jenom aby Carlos jeste neprekvapil. Ve Spanelsku bude doma a na ostrovech pojede rozhodne rychleji nez Loeb. Ale jinak souhlasim, ze Loeb je asi nejvetsim favoritem.
Bůh ví jak to ještě dopadne.
O titulu se rozhodne az v Britanii a vyhraje jej Carlos! muj tip ;)
quote:
To Waca:Ale může a to tomu novým systémem bodování chtěli zabránit.
Já vim že může, ale nechci.. :-))
quote:
O titulu se rozhodne az v Britanii a vyhraje jej Carlos! muj tip ;)
JOOOOO!! :-)))
Burnsovi jsem fandil, když jezdil za Subaru a byl jsem rád, že vyhrál MS. Od té doby, co přestoupil k Pažoutům, tak u mě rapidně poklesl a souhlasím, že by si nezasloužil vyhrát MS. Nejvíce bych to přál Krestovi, Toníkovi a trošku Didimu, ale to letos asi nevyjde. Ze špičky bych to přál Martinovi a Solbergovi. Favorit je ale u mne jednoznačně Loeb. Jsem přesvědčen, že porazí Burnse i Sainze na všech 3 soutěžích, pokud do toho nezasáhne technika.
Nepatří to sem, ale je to zajímavé. Půjde-li to takhle dál, tak příští rok nikdo WRC nepojede. :(
Skoda rejects "cherry-picking" stories
October 9, 2003
Skoda Motorsport has dismissed rumours that it might not contest the 2004 World Rally Championship.
Unconfirmed reports have suggested that the Czech team could concentrate on development of the Fabia World Rally Car next year rather than a full-scale championship campaign and might therefore enter a selection of World Championship rounds, instead of registering for the full series. In common with other manufacturers, Skoda doesn’t welcome expansion from 14 to 16 rallies next year, but team sources are adamant that scaling down its activities is not under consideration.
Zdroj: World rally news
http://www.worldrallynews.com/index.shtml
Dnes jsem viděl Fabii WRC a jede super! Takhle rychle ještě nejela! Už se těším...
quote:
Dnes jsem viděl Fabii WRC a jede super! Takhle rychle ještě nejela! Už se těším...
O kolik sekund na kilometr? Porazí soukromníky? :)
Milan PB
10.10.2003, 17:37
quote:
Jestli nás zase nechceš namlsat jako před sezónou ty ty ty!
quote:
Uvidíme velmi brzy. Zrychlení je jasné :)
V ŠM udělali kus práce a určitě jim pomohl i Roman Kresta...
Roman jim pomohl tim ze je porazil?? Nebo jsou zase nejake novinky ktere mi prosti vedet nesmime? :0 :D
Tak uz sem si to precet na jine strance fora ze Roman testoval fabku...clovek tady pul dne neni a takovy veci :-) Sem napnutej jak to dopadne...
Milan PB
10.10.2003, 20:37
quote:
quote:
Uvidíme velmi brzy. Zrychlení je jasné :)
V ŠM udělali kus práce a určitě jim pomohl i Roman Kresta...
Že by jim Roman prozradil jak chodí Peugeot?? ;) To by mohlo trochu pomoci ale asi jen do konce roku a potom jim zase Pegina 307 ujede ? Ale asi jako všichni tady doufám že nééé a že se opravdu zlepšej.
Upravil - Milan PB 10 Oct 2003 20:37:55
Wolverine
13.10.2003, 15:44
Didier startuje letos na na Korsice již posedmnácté, jeho mladší finský týmový kolega Toni Gardemeister má před sebou teprve třetí účast. "Korsiku mám raději než San Remo, protože její tratě jsou plynulejší a je tu snazší najít ten správný rytmus. Cokoli předpovídat je nemožné, ale pokud bude auto spolehlivé, mohli bychom tu zajet dobrý výsledek. Při testech jsem byl s asfaltovým nastavením velmi spokojený a určitě je v autě velký potenciál,"(!!!!!) řekl finský pilot.
Vedoucí týmu Škoda Motorsport Pavel Janeba navazuje: "Souhlasím s oběma jezdci, že v autě je mnohem větší potenciál,(!!!!) než jsme schopni aktuálně využít. Přestože mezi těmito těsně po sobě navazujícími asfaltovými soutěžemi nemůžeme pokročit s vývojem zásadně kupředu, věřím, že určitý pokrok bude na Korsice patrný. Testy, které jsme absolvovali, byly velkým přínosem."
Asi nas ceka dalsi potencialova soutez:)
rallyboy
13.10.2003, 16:28
Velmi zajímavý pohled do historie a smrtelné nehody na této rally. Nechtěl bych startovní číslo 4 !!
Odkaz : http://news.auto.cz/cgi-bin/main.phtml?rubrika=9&id=1281&stamp=1066054308&kam=detail
quote:
Didier startuje letos na na Korsice již posedmnácté, jeho mladší finský týmový kolega Toni Gardemeister má před sebou teprve třetí účast. "Korsiku mám raději než San Remo, protože její tratě jsou plynulejší a je tu snazší najít ten správný rytmus. Cokoli předpovídat je nemožné, ale pokud bude auto spolehlivé, mohli bychom tu zajet dobrý výsledek. Při testech jsem byl s asfaltovým nastavením velmi spokojený a určitě je v autě velký potenciál,"(!!!!!) řekl finský pilot.
Vedoucí týmu Škoda Motorsport Pavel Janeba navazuje: "Souhlasím s oběma jezdci, že v autě je mnohem větší potenciál,(!!!!) než jsme schopni aktuálně využít. Přestože mezi těmito těsně po sobě navazujícími asfaltovými soutěžemi nemůžeme pokročit s vývojem zásadně kupředu, věřím, že určitý pokrok bude na Korsice patrný. Testy, které jsme absolvovali, byly velkým přínosem."
Asi nas ceka dalsi potencialova soutez:)
Měli by ten potenciál pořádně krmit a chodit s ním k veterináři, aby jim nechcípnul. Teda jestli ho už chytili. (Ale když je tak velkej, tak se pod sedačku asi nevejde, že?)
quote:Ale když je tak velkej, tak se pod sedačku asi nevejde, že?
třeba ho dávaj do nádrže na benzín a pak ale jezdí pomalu aby jim to málo žralo. :D
Zdar,taky vím z jistýc zdrojů,že Fabka už je rychlejší než stavající Octavie a to prý o 1,5 vteřiny,tak uvidíme co se bude na Korsice dít.Neříkám,že tohle je už předem zaručený úspěch,ale pomoct by to přeci jen mohlo.
quote:
Zdar,taky vím z jistýc zdrojů,že Fabka už je rychlejší než stavající Octavie a to prý o 1,5 vteřiny,tak uvidíme co se bude na Korsice dít.Neříkám,že tohle je už předem zaručený úspěch,ale pomoct by to přeci jen mohlo.
:D :D :D 1,5 vteřiny na co?
Upravil - agnus 13 Oct 2003 20:09:42
quote:
no nevim ja bych naopak podle jinych jistych zdroju (vysledky san rema) napsal tak mozna o 1,5 s/km pomalejsi... B)
quote:
:D :D :D 1,5 vteřiny na co?
Upravil - agnus 13 Oct 2003 20:09:42
Na tyden, na co asi jineho?
Agnusi domluv jim tam prosim te, at uz s tim po(sranym)tencialem daji pokoj! neni jediny tiskovy prohlaseni, aby se tam tohle sprosty slovo neobjevilo. at vymysli nejaky jiny pojmenovani pro zduvodneni toho, proc to nejede! Za vyrizeni Ti predem dekuji! }:)
Asi se ve Škodovce stali obětí Potenciálu, pomalu se to přeneslo na Agnuse a ten to tady šíří pomocí fora dál :):):)
quote:
Asi se ve Škodovce stali obětí Potenciálu, pomalu se to přeneslo na Agnuse a ten to tady šíří pomocí fora dál :):):)
:D :D :D
Hoši, vak vás tyhle legrácky přejdou v pátek kolem 10:00. ;) Zatím můžete být v tom vašem klidu, leda že by Fabia WRC ukázala ten svůj skutečný ......... již na shakedownu... :D
Dovolím si napsat, že Agnusův optimismus nesdíli žádný další člověk kolem eWRC... Je to jeho "soukromé" přesvědčení.
Jasně chlapi, jak velí husitská tradice - v jednotě je síla.
quote:
Dovolím si napsat, že Agnusův optimismus nesdíli žádný další člověk kolem eWRC... Je to jeho "soukromé" přesvědčení.
Protože ostatní jsou "bezvěrci" :D . Navíc Michal to zlepšení neviděl. A kdo neviděl, neuvěří... Už jsem skoro taky nevěřil. Vážně si myslím, že tu bude znatelný posun kupředu a neměl by nám stačit minimálně Mäkinen.
Mno jestli HO našla škodovka, tak jenom dobře, teď ještě aby HO :angry: našli naše želízka v ohni - p. Auriol a p. Gardemeister. Jistě chápete co tím "HO" myslím (já už to slovo prostě nemůžu ani napsat)
Věřím, že Mäkinena by takový Roman s Fabií pojel, ale naše želízka???
quote:
quote:
Protože ostatní jsou "bezvěrci" :D . Navíc Michal to zlepšení neviděl. A kdo neviděl, neuvěří... Už jsem skoro taky nevěřil. Vážně si myslím, že tu bude znatelný posun kupředu a neměl by nám stačit minimálně Mäkinen.
Predpokladejme, ze Agnus je "verec", ma dobre informace a nemlati prazdnou slamu. Takze zacinam litovat, ze budu cely vikend mimo deni...
Já jsem nevěřící Tomáš a začnu věřit, až dojedou aspoň do 6. místa a zůstane za nima 1/2 továren.
Náhodou, já Agnusovi věřím. Funguje jako správnej prorok. Jeho sekta " Probuzení a Nanebevstoupení Fabie WRC" je lákavou alternativou pro každého atheistu. Jenom doufám, že nás po Korzice nečeká rituální hromadná sebevražda, já mám ještě dost práce...
[/quote]
[/quote]
Ale Makinen přece nepojede s N-kovou verzí Subaru... ;)
Věřim agnusouvi i ŠM, nmjinak bych tady na MS nebyl.Myslim že nás škoda překvapí, ne třeba svou převratnou rychlostí, kdy by zajeli jeden čas v top 5 a pak odstoupili, já myslim že nás spíš překvapí vyrovnanými výkony a časy v první desítce.
Nic proti Agnusovi, ale nechtěl bych být o víkendu v jeho kůži. Ovšem pokud předpověď vyjde tak to bude absolutní bomba během čtrnácti dnů udělat z plečky konkurence schopný vůz. GO!! Fabie GO!! GO!! AGNUS GO!!
:D
Jak pravil Castulik, chtelo by to stabilne jednoho az dva vozy v prvni desitce, to by byla nadhera (no, nadhera, bylo by to lepsi, nez ted). A nemusely by to byt 9. a 10. misto.
K duvere - Agnusovi verim vic, nez Motorsportu.
Ve škodě už toho nakeceli ale za týden tak zrychlit auto to není možné aspon ve škodě.To se ale pozná v pátek.Doufám že ale něco předvedou i když tomu nevěřím jak nekteří tady..
To bylo skvely.
Agnusi , vsem nam porucis "JEDNO", pokud misto "HO" objevi SM o vikendu tradicni hov.. :D , a nedojede ani jednou v TOP 6 na nad 10 km dlouhe RZ.
Ale preji si ,aby jsi mel pravdu,akorat,ze uverim,az uvidim vysledky.
quote:
Náhodou, já Agnusovi věřím. Funguje jako správnej prorok. Jeho sekta " Probuzení a Nanebevstoupení Fabie WRC" je lákavou alternativou pro každého atheistu. Jenom doufám, že nás po Korzice nečeká rituální hromadná sebevražda, já mám ještě dost práce...
Wolverine
14.10.2003, 17:27
Hm...jestli to je 1.5 km na tricetikilometrovy rz, bude to uspech, za kterej Tondovi a Didimu zvysi premie...
Potenciál
14.10.2003, 19:04
Bojím bojím že už mě našli a budu muset něco předvádět |)
Milan PB
14.10.2003, 19:09
Jéééé ukaž !!! :D :D :D :D
Milan PB
14.10.2003, 19:11
Hlavně ten Profil když na to kliknu :app: :D :D
Potenciále doufám že se v pátek ukážeš!!! :? :?
Upravil - Milan PB 14 Oct 2003 19:13:33
Konečně se ozval někdo, okom se stále mluví a je přímo u zdroje.
POTENCIÁL na hrad!
[quote]
Bojím bojím že už mě našli a budu muset něco předvádět |)
Bingo !!!!!!!!
IMPOTENCIAL
14.10.2003, 22:05
Dobrý den,noc,či jinou hodinu !!!
Jsem to já, Váš IMPOTENCIÁL a i JÁ jsem přpraven na další soutěž WRC !!! V San Remu jsem zvítězil a ve Škodě se mi zalíbilo, neboť oni si mě hezky vyseděli :-))
Tipujte za vítěze mě a vyhrajete !
Na Korsice zaútočím na třetí RZ , vsadíte se ???
P.S. Vůči viagře jsem již rezistentní !
quote:
Dobrý den,noc,či jinou hodinu !!!
Jsem to já, Váš IMPOTENCIÁL a i JÁ jsem přpraven na další soutěž WRC !!! V San Remu jsem zvítězil a ve Škodě se mi zalíbilo, neboť oni si mě hezky vyseděli :-))
Tipujte za vítěze mě a vyhrajete !
Na Korsice zaútočím na třetí RZ , vsadíte se ???
P.S. Vůči viagře jsem již rezistentní !
Myslim ze znicit Te ma sanci pouze Roman a jeho slivovice:-)
Na start Rallye Korsika se postaví Markko Märtin s vozem číslo E003 YRJ, se kterým jel při svých prvních WRC vítězstvích na Acropolis Rally a Rally Finland. Statistiky navíc ukazují, že Märtin je nejstabilněji jedoucím a nejrychlejším jezdcem v šampionátu. Součet jeho vítězných časů na rychlostních zkouškách této sezóny ho řadí po San Remu na první místo a za "ideálním" tabulkovým časem podle telemetrie zaostává o pouhé 0,2 vteřiny.
Jsem zvědavý na jeho souboj s Loebem a Panizzim (tomu by měla tato soutěž prý vyhovovat nejvíce ze všech asfaltovek). Myslím si, že by tady Marťa mohl trumfnout všechny. Přeji mu to.
Nejvíce by měla vyhovovat Dimu, ma tech 6 vítězství přece. Hlavně aby vyhovovala i jeho věku a hlavne autu...
SMS z WRC na www.sweb.cz/skublik
Upravil - skublik 15 Oct 2003 14:32:25
TO AGNUS: Jsem s tebou, i když mně taky štvou ty řeči o potenciálu,místo aby řekli na rovinu,že to není to co čekali,a že se musí ještě hodně,hodně makat.Tak já věřím na zlatý český ručičky a věřím ,že nakonec tu fábku patřičně rozhýbají.Možná ,že někdo řekne -je blbej,ale já už takovej jsem. Mimo to když byla Fábie poprvé zde,tak se všichni rozplívali,ale zrovna říkali že to bude dlouhá cesta!!!Chlapi to auto za nic nemůže,a ty keci od vedení SM berte s rezervou,jestli někdo víte jek to vypadá s motorem?Slyšel jsem ,že se Němci u toho 16-ti ventilu cukají??
Co se děje ? Od 8:00 již jede shakedown a zatím žádné info.
Na oficialnich strankach ani na wrc.com taky nic neni.
Nemate na Corse nekdo nekoho primo u trati???
Asi zajela Fábka nějaký super čas a všichni jsou z toho vykulený a stojí tam jak solný sloupy........cha cha
Na worldrallynews píšou, že Solberg havaroval tak, že sundal elektrické vedení a shakedown musel být zastaven. Asi měl v autě moc Potenciálu :D :D :D Budou mít co dělat, aby to dali dohromady .
quote:
Na worldrallynews píšou, že Solberg havaroval tak, že sundal elektrické vedení a shakedown musel být zastaven. Asi měl v autě moc Potenciálu :D :D :D Budou mít co dělat, aby to dali dohromady .
Stridaveho potencialu v radu kV :o)))
Lištička
16.10.2003, 13:20
Podle mých zpráv z TdC je Solbergovo auto v podobném stavu jako Tondovo na SR. Pravděpodobnost, že stihnou opravu do Startovní rampy je cca 45%
quote:
Podle mých zpráv z TdC je Solbergovo auto v podobném stavu jako Tondovo na SR. Pravděpodobnost, že stihnou opravu do Startovní rampy je cca 45%
A jak vypadájí ostatní ??
Netvrdil jsem, že máme na to, abychom pojeli Subaru? }:)
quote:
Tak vidite ze se Fabka zlepsila, jeste nevyjela a uz to vypada na bod do tovaren...
SMS z WRC na www.sweb.cz/skublik
Upravil - skublik 16 Oct 2003 13:34:00
Tak ještě pár aut zůstane v servisu a můžeme slavit snad i vítězství.
quote:
Solberg byl asi frustrovaný z toho jak se kolem něj přehnala Fabia rychlostí světla a psychicky to nezvládl :D
quote:
Tak to vypadá že agnus má zaručené informace nejen ze ŠM
quote:
Áááá, Agnus asi sypal dlouhou rukou písek.... :D :D :D
Lištička
16.10.2003, 13:41
To nikdo netvrdí, že bychom měli pojet Subaru, ale další bod do továren bude voda na mlýn prorokům (im-potenciálního) charakteru vozu a budou to přičítat mnoha menším změnám na motoru. :)
Ja jsem stejne optimista a verim (na zaklazde Agnusovych informaci) ze Fabia pojede lip :o) A na pripadne zklamani jsem uz zvykly :o)
Lištička
16.10.2003, 13:50
quote:
quote:
Tak Solbergovi mechanici potvrdili neopravitelnost jeho vozu a dali 3 možnosti. Buď nepojede, což při stavu 9 bodů za Burnsem je blbost, nebo Subaru zkusí leteckou dopravou dostat novou Imprezu z Oxfordshire na Korziku, nebo mu 4-násobný mistr Mäkkinen přenechá auto, aby mohl zaútočit na titul.
Tak Agnus je asi jasnovidec, Makinen odstoupí a tím pádem bude někdo s Fábkou před ním ve výsledkové listině. Teď už to začínám chápat...
quote:
quote:
quote:
Tak Solbergovi mechanici potvrdili neopravitelnost jeho vozu a dali 3 možnosti. Buď nepojede, což při stavu 9 bodů za Burnsem je blbost, nebo Subaru zkusí leteckou dopravou dostat novou Imprezu z Oxfordshire na Korziku, nebo mu 4-násobný mistr Mäkkinen přenechá auto, aby mohl zaútočit na titul.
C) je správně...???
Škoda měla v Německu ztrátu kolem 1 sec / KM. Pokud se zlepšily o 0,2 sec je to na 400 km ztráta 5 min 20 sec.V německu by to bylo na 11 místo,v Itáli na 8. Tak nějak by jsme mohly dopadnout, pokud má agnus pravdu 8 - 11 místo. Není se tedy asi na nic moc těšit.
Lištička
16.10.2003, 14:01
6e je C) správně bych zatím netvrdil, z Banbury ( sídlo Prodrive = SWRT) je to do Birminghamu na letiště cca 25 min. a letdlem je to asi tak 85 minut, takže na rampě uvidíme, zda to stihnou, nebo ne.
quote:
6e je C) správně bych zatím netvrdil, z Banbury ( sídlo Prodrive = SWRT) je to do Birminghamu na letiště cca 25 min. a letdlem je to asi tak 85 minut, takže na rampě uvidíme, zda to stihnou, nebo ne.
V klidu, nikdo nic neví, jen se tu vesele bavíme, předpokládám, že to i Agnus pochopil.
Tak Vam reknu, ze bych nejradsi zitra visel na vysledcich a tlachal o nich na foru, ale ja nemuuuzu, ach jo. Rekl bych, ze Fabia bude o neco rychlejsi, ale asi o moc ne. Kazdopadne, fandit se musi, nevite nekdo, jestli se ten shakedown jede, nebo co?
Tady jsou nějaké časy
1. Martin 4.17.0
Didi 4.30.7
Toni 4.23.2
Tommi 4.24.9
Carlos 4.22.2
další http://www.rallye-1.de/web/wm/artikel.php?newsID=3734&sid=___nicht_eingeloggt___
Na http://www.rallye-magazin.de/index.php?PHPSESSID=d7ddfe3d93110b82bac29fbc055166 86&newsID=3834&view=news_detail je u Toniho čas 4.33.2 :(
Upravil - jaky 16 Oct 2003 14:21:17
quote:
Škoda měla v Německu ztrátu kolem 1 sec / KM. Pokud se zlepšily o 0,2 sec je to na 400 km ztráta 5 min 20 sec.V německu by to bylo na 11 místo,v Itáli na 8. Tak nějak by jsme mohly dopadnout, pokud má agnus pravdu 8 - 11 místo. Není se tedy asi na nic moc těšit.
Ja myslim ze i to je zrychleni :o)
Na Impulsu píšou, že tonda zajel Shejk za 4.23.2 a didimu naložil 14,5 s. To je 2s na kilometr.
Over at Skoda, both Didier Auriol and Toni Gardemeister were experimenting with different suspension and differential settings during shakedown. Gardemeister went for some softer settings to get more grip but he was still complaining of understeer.
quote:
Over at Skoda, both Didier Auriol and Toni Gardemeister were experimenting with different suspension and differential settings during shakedown. Gardemeister went for some softer settings to get more grip but he was still complaining of understeer.
To asi nebude česky co? Nevíš o co jde? Pochopil jsem z toho, že oba experimntovali s jiným nastavením. Je tam ještě něco důležitého? Asi jsem přece jenom neměl chodit tolik za školu
quote:
Oba dva experimentovali s nastavenim tlumicu a diferencialu behem shakedownu. Toni si to nastavil mekceji pro lepsi prilnavost ale jeste si stezuje na nedotacivost.....
quote:
quote:
To asi nebude česky co? Nevíš o co jde? Pochopil jsem z toho, že oba experimntovali s jiným nastavením. Je tam ještě něco důležitého? Asi jsem přece jenom neměl chodit tolik za školu
Jen to, že Toni zvolil měkčí nastavení aby získal větší přilnavost, ale stále si stěžuje na nedotáčivost.
Jak hodnotíte časy ze shakedownu? Shakedown je samozřejmě něco jiného než rally, ale já osobně jsem s časem Toniho spokojen. Didiho ztráta na Toniho je ovšem příliš velká... Uvidíme zítra.
quote:
Jak hodnotíte časy ze shakedownu? Shakedown je samozřejmě něco jiného než rally, ale já osobně jsem s časem Toniho spokojen. Didiho ztráta na Toniho je ovšem příliš velká... Uvidíme zítra.
Jo...Toniho cas neni nejhorsi.
Nevypadá to špatně, ale závod je o něčem jiném. Snad jen Martin bude hodně ve předu (je to můj favorit).
Můj názor je, že Agnus jistě ví o čem mluví, že?
A proto si myslím že nikde na šejku se Fábky nepřiblížili špičce a pokud dobře počítám dostat 3s od Sainze na cca 21km rychlostce je něco, o čem se nám ještě snad ani nesnilo:
Go Fabka Go!!!!
Tomasek
škoda kluků od Subaru - to auto má furt něco do sebe a Peter se poslední dobou celkem vyšvihl. Vůbec jim tu situaci nezávidím a možná i proto to mekki teď šetří a časy na shakedouwnu jsou dole, aby to Peterovi ještě neodřel (pokud bude platit ta varianta C) :disapp:
Poměrně zajímavý je čas Colina McCrashe zejména vzhledem k "výletním" časům Sebiho a Karla. Že by zítra opravdu přestal krýt záda (jak říkal) a ke konci své citrónové kariéry ještě něco předvedl? :)
quote:
A proto si myslím že nikde na šejku se Fábky nepřiblížili špičce a pokud dobře počítám dostat 3s od Sainze na cca 21km rychlostce je něco, o čem se nám ještě snad ani nesnilo:
Go Fabka Go!!!!
Tomasek
Pokud vim, tak Shakedown mel 6,94 km, tak to zase tak uplne skvely neni...
ale uvidime zitra
Fotky ze shakedownu na Rally-live.com:
http://rally.racing-live.com/en/index.html?http://rally.racing-live.com/en/photos/2003/index_corse_shak.shtml
quote:
quote:
Go Fabka Go!!!!
Tomasek
ale uvidime zitra
Pokud se nepletu, tak na necelých 7km ztratil Toni kolem 5s. To je ztráta 0,7s/km. To zatím vypadá dobře :0 .
Didi o dalších 14s zpět... Asi se stydí použít Romanovo nastavení :D :D :D
quote:
quote:
Go Fabka Go!!!!
Tomasek
ale uvidime zitra
Pokud je ztráta na 7 km 1 sekunda, tak na 21 km RZ by hypotetická ztráta byla 3 sekundy... Na tom bychom se mohli shodnout...
quote:
Je to tak...
quote:
quote:
Je to tak...
To byl fór :I :I :I
quote:
To byl fór :I :I :I
Ale není příliš daleko od skutečnosti ;)
Já jenom doufám, že Toniho auto se pro zítřek nenastaví podle Didiho ;)
Tak Solbergovo káru se prej pokusí opravit. Tak uvidíme.
Já možná zase upadnu v nemilost některých,ale nemůžu si pomoc.Jestliže Roman dokázal poradit nastavení po jednom testování a asfaltový 6-ti násobný vítěz Korsiky to nevylepší spíše naopak,nehledě k tomu ,co řekl o autě před několika dny,to už vůbec nemluvím o tom co Janeba řekl o Romanovi před rokem.Tak si myslím,že Janeba s Kohoutkem by měli frčet po Korsice ke Krestům ,kopat do dveří a kliku otvírat hlaou,protože ruce by měli být plný nabídek!!!:-)
Oni totiž některý můžou přijít s ještě s lepšíma nabídkama,ne že bych to Romanovi nepřál :)
IMPOTENCIAL
16.10.2003, 20:14
Bohudík, shakedown se nepočítá, takže zítra naostro, ale Seb a Marko se jen tak s radostí projeli a těší se na zítřejší souboj, který budu sledovat z Didierova vozu, Toniho zatím nechám na pokoji, ale poslední, byť s minimální ztrátou bude i tak !
Dobrou noc a zítra po desáté .....
Tak Péťovo Scooby budou muset mechanici opravit přes noc, protože komisaři nepovolili nasazení jeho vozu připraveného v Anglii pro Katalánskou rally.
S tím Toníkovým časem na shakedownu je to nějaké divné. Minimálně dva servery uvádějí čas 4:33.2 což je ještě o tři vteřiny horší než Auriol
asi tomu nemůžou uvěřit, ale snad 23 bude správně...
quote:
S tím Toníkovým časem na shakedownu je to nějaké divné. Minimálně dva servery uvádějí čas 4:33.2 což je ještě o tři vteřiny horší než Auriol
Asi by ten horší čas i spíš odpovídal jeho mírně nespokojenému komentáři k nedotáčivosti vuzu při měkčím nastavení, které pro shakedown zvolil.
Ať už měl Tonda na shaku čas ten či onen, zítřek ukáže skutečný POTENCIÁL. A já věřím, že jetli tam ta mrcha je, tak jí Toník z Fábky vyždíme ať to stojí, co to stojí. S pokřikem "Věnec nebo kotrmelec" hrr na ně. :)
Solbergovo auto pry je na nejlepsi ceste k opetne dokonalosti. Dale hlasi zahranicni stranky "Skodu v poli porazenzch", "Skodu na poslednich dvou mistech" atd. Ach jo....
Mrzí mě, že zítra tu nebudu moci být s vámi na první tři RZ. :angry:
Doufám, že stihnu alespoň jednu Fabii WRC ještě v soutěži...
Aby se tu s tebou ještě někdo bavil po tom co jsi nám nasliboval:)
Neboj, já si na něj počkám a rád bych mu pogratuloval k super předpovědi. V opačném případě, Agnusi těš se...
Agnus na tu mojí nabídku-sázku o basu "šáňa" nereagoval.Takže Fabii asi zas tak moc nevěří.Dobré ráno.
Lištička
17.10.2003, 06:23
Tak to Prodriváci stihli, tak uvidíme, jak se chlapi pochlapějí. Ono s tím Romanovým nastavením na tom něco bude a asfalt nám pomohli nastavit taky Kopecký sen. a jun. na okruhu, kde se s Fabkou svezli. O tom toho vědí taky dost. Teď jen doufat, že ty nové vychytávky, co jsou v transmisích, elektronice a motoru vydržej soutěž a my budeme mít důvod se radovat.
quote:
Agnus na tu mojí nabídku-sázku o basu "šáňa" nereagoval.Takže Fabii asi zas tak moc nevěří.Dobré ráno.
Protože nevíme, jaké padne "rozhodnutí"... V poledne jsem tady, tak fanděte i za mě!
Solbergovo auto bylo vecer na rovnaci stolici v jeden ostrovni karosarne. Kdyby se oprava do rana nepodarila, Mäkinnen nabidl sve auto k dispozici, coz rady dovoluji...
Počkejme na časy z 1RZ, ty ukážou víc než shakedown.
Tommi je opravdu frajer, když už jde do důchodu tak aby si ještě zajezdil,tak nabídne Solbergovi svou káru.
Třeba chtěl se jít podívat do přírody na ten náš potenciál.
Lištička
17.10.2003, 08:04
quote:
Tommi je opravdu frajer, když už jde do důchodu tak aby si ještě zajezdil,tak nabídne Solbergovi svou káru.
Třeba chtěl se jít podívat do přírody na ten náš potenciál.
Tak to by byl docela frjer, kdyby ho jen tak našel ležet v lese. To ho asi Didi musel při šejku někam zahodit, nebo mu frnknul?
Lištička
17.10.2003, 08:22
quote:
v kolik je start???
10:11
Agnusi :angry: , nechtěl si naznačit že by se Škoda mohla rozhodnout nenasadit ty změny, které jim vehnali úsměv do tváře v Bělé, že ne???...
Pokud se technikům od Subaru podaří Solbergův vůz opravit, je možné, aby si ho s Tommim vyměnili ??
Ptám se, protože to opravené auto nejspíš nebude 100 %.
tak jsem na to zvedavy. Je to hezky nadupane. To zas v praci toho hodne udelam :o)
quote:
quote:
Protože nevíme, jaké padne "rozhodnutí"... V poledne jsem tady, tak fanděte i za mě!
To "rozhodnutí" se mi nějak nechce pochopit ( nebo spíš uvěřit ). O čem ještě můžou rozhodovat?!
mm
Lištička
17.10.2003, 09:14
Tady jde hlavně o Didiho ješitnost, proč by měl věřit nastavení někohojiného než sebe, plus o změnách v motoru se již rohovořil před nedávnem. Za to co řekl bych mu okamžitě ukončil smlouvu :(
Za to co řekl bych mu okamžitě ukončil smlouvu :(
[/quote]
Jenže to bohužel nejde!!-jednostranná opce a bohužel ne zrovna výhodná pro ŠM. Stejně si myslím, že p. Kohoutek a spol. jsou s Didim stále navýsost spokojeni a nemají dost psychické síly říci mu do očí, že od něj čekali víc. Takže ho přes všechny neúspěchy budou plácat souhlasně po zádech.
quote:
Jenže to bohužel nejde!!-jednostranná opce a bohužel ne zrovna výhodná pro ŠM. Stejně si myslím, že p. Kohoutek a spol. jsou s Didim stále navýsost spokojeni a nemají dost psychické síly říci mu do očí, že od něj čekali víc. Takže ho přes všechny neúspěchy budou plácat souhlasně po zádech.
[/quote]
Mají máslo na hlavě, hodně mu toho naslibovali, ale realita je poněkud jiná.
Lištička
17.10.2003, 09:34
quote:
quote:
Mají máslo na hlavě, hodně mu toho naslibovali, ale realita je poněkud jiná.
[/quote]
Ono ta opce je oboustranná, ale slova už padají z obou stran. To vím. Ale stále se neví kdo bude dál. Toni už má prý smlouvu podepsanou,ale kdo dál? Kresta nebo McRae
Bylo by fajn slozeni Garde, Kresta, Kopecký
Ale otázkou jak by dál posunuli Fabii.
Myslím že ŠM potřebuje místo vysloužilců raději špičkového technika.
quote:
Bylo by fajn slozeni Garde, Kresta, Kopecký
Ale otázkou jak by dál posunuli Fabii.
Myslím že ŠM potřebuje místo vysloužilců raději špičkového technika.
Z dobrým autem zajede "skoro každý", ze špatným ani mistr světa. Teď to chce hlavně zrychlit auto, takže bych se taky zaměřil na nějaké specialisty na sportovní vozy.
Ke Kopeckému, ten má na MS minimálně 2roky čas, pak se uvidí kam pokročil.
Lištička
17.10.2003, 09:56
Takže podle tiskového mluvčíko SWRT je Solbergovo suto mechanicky ve 100% stavu a odstartuje. Bylo znovu překontrolováno scrutineers a jedou teda všichni. Už za chvilku
Už mám nažhaven dashboard
Lištička
17.10.2003, 10:05
quote:
Už mám nažhaven dashboard
Tak to nejsi sám, ještě že mám pevné připojení a fast refresh.
Co se týče Auriola, tak můj názor je, že je to šlápnutí vedle, ale není mi jasné, proč se čeká na jeho názor. Po té co nic nepředvedl je jisté, že všude jinde by šel od válu už dávno a Roman by byl jistě lepší volbou, za ten rok se hodně naučil a Didiho pobije dle mého názoru kdekoliv a kdykoliv. A pokud ne Roman, tak se jistě najdou lidi, kteří by dali vývoji a nasazení v závodě mnohem víc, než francouz bez motivace a ambic (žrout peněz z rozpočtu).
Tomasek
Tak klucí, jdeme na to. Splity "on" a jedém 8D
Lištička
17.10.2003, 10:08
quote:
Co se týče Auriola, tak můj názor je, že je to šlápnutí vedle, ale není mi jasné, proč se čeká na jeho názor. Po té co nic nepředvedl je jisté, že všude jinde by šel od válu už dávno a Roman by byl jistě lepší volbou, za ten rok se hodně naučil a Didiho pobije dle mého názoru kdekoliv a kdykoliv. A pokud ne Roman, tak se jistě najdou lidi, kteří by dali vývoji a nasazení v závodě mnohem víc, než francouz bez motivace a ambic (žrout peněz z rozpočtu).
Tomasek
Uvidíe, jak si Didi teď povede. Asi mu jde taky o ukončení kariéry, ale aspoň by mohl jet trochu líp, a ne stylem já už s Váma nechci jezdit, tak pojedu pomalu.
typuji to tak na 11 misto pro Dida. Snad bude Tonda alespon o neco lepsi.
Doufam, ze uz nelaborujou s tim ABS jak na SR
Zda se, ze Loeb pojede nakonec opravdu takticky....
Sebastian na druhým splitu +2 na Burnse. Co se děje? Na to nejsem zvklý. Za to Carlos OK
IMPOTENCIAL
17.10.2003, 10:19
Už se chystám na start, pozor na mě !
Zatím vyrovnané. Ríša zrychlil.
Lištička
17.10.2003, 10:20
Ale Solbergovi to i po ráně nějak jde. :)
Tak potencial umlat toho impotenciala.
quote:
Tomasek
Auriola jsem se bál, už od doby, kdy řekli, že ho angažovali. Pokud si vzpomínáte, tak jel chvíli i za Seat a nepředvedl s ním vůbec, ale vůbec nic.
IMPOTENCIAL
17.10.2003, 10:21
TO MARA
Burns povídal, že do toho půjde na plno !!!
Markko na druhým splitu +17 - asi se něco stalo
Marko 17s na split 2. Kam to poslal?
A jeje, Martin dal asi ranu....
IMPOTENCIAL
17.10.2003, 10:23
Ale co se děje s Martinem ???
Jestli to zas neni chyba , pri San Remu se to chybami ve splitech jen hemzilo.-)
carlos fak dobry. jsem zvedavej na Colina.
Martin mně zase naštval. Ztrácí. Zase to asi nevyjde. Impotencionale, tys vlezl do jeho auta? Třeba aspoň Didi bude tím pádem rychlejší.
tak myslim, ze dnes to stemi chybami bude podobne :o(
martin ma najednou jen +2, budeme muset brat mezicasy s rezervou
Asi skutečně chyba - Markko třetí split už jen +2. Vypadá to, že jim vypadla desetiná čárka
POdle wrc.com dojel Martin 1.6 sec za Carlosem...
Upravil - kotasek 17 Oct 2003 10:29:05
na startu Panizzi, jsem zvedav co predvede tentokrat, asfaltar jeden
Toník 2s na split1 toni slapni na to at te impotencial nedozene. Go Toni Go
IMPOTENCIAL
17.10.2003, 10:32
Vypadá to, že Solbergovi jede OK a rozdíly jsou minimální (dokud se nesvezu ve Fáfiích JÁ
tipuju Toni prvni mezicas +3, druhy +6 a muzu vypnou comp :-)
no dobre o vterinu jsem se sek :-(
rad bych se tentokrat pletl vic
Upravil - vdave 17 Oct 2003 10:33:58
Lištička
17.10.2003, 10:32
quote:
Markko na druhým splitu +17 - asi se něco stalo
To asi byla chyba, protože celkově má +1.6
a jéjej Toni první split +2 asi nastavil dle Didiho
Vypada to, ze FORD je ted asi nejlepe pripravene a nejrychlejsi auto.
puste k tomu pristi rok Krestu
Stařík se nějak rozjel, ale je to jen začátek. Asi vyhraje 1.RZ!
Řekl bych že bude Ford hodně vysoko?!
Vypada to,ze pouzite nastaveni neni to, ktere zkouseli minuly tyden.
MAme po usmevu.
Jojo Fordum to frci. Starik se asi vazne udrzi v RZ1.
Tonda uz +5 :o(
no Citroni na tom nejsou asi o moc o hur (zvlaste na asfaltu)
quote:
Vypada to, ze FORD je ted asi nejlepe pripravene a nejrychlejsi auto.
první úspěch - Toni na prvním splitu rychlejší než Hirvonen
makinen +10,5 tak to vipada ze jede s Petrovou karou.
Tak kde je Agnus se svoji predpovedi. I kdyz je pravda, ze Maki¨nen je v dohledu.
Toník +13 k cemu vam ten kresta byl
Tech +13 na 3. splitu u Tondy je urcite chyba...musi musi musi musi....
+ 13, je to v prd....!
Třeba to šetří. ha,ha
vypada to zatim dobre ve srovnani s Focusem 2002 :o)
Toni jede zase kudlu jako v SR.Aby zase nedal ránu.Měl by zvolnit!
No ale na dalším splitu Toník ztratil jen vteřinu.
IMPOTENCIAL
17.10.2003, 10:40
Toník mě hezýky veze, abych neblinkal - split 3 +13s
jo byla to chyba jeto + 15,9
quote:
Tech +13 na 3. splitu u Tondy je urcite chyba...musi musi musi musi....
lepší kudla a nějaký dobrý výsledek než vyhlídková jízda v podání Didiho a pak z toho 12 - 13 misto a slova o tom, ze to je uz treti soutez, kterou dokoncili celou
IMPOTENCIAL
17.10.2003, 10:42
Copak, že nevidíme Didiera ????
Asi mě hledá, ale jsem dobře schovaný :-)))
Zatím ztráta lehoulince přes 1s/km. Jsem zvědav na srování se Cedrikem Robertem...
Čekal jsem to horší. Ztráta v cíli 1,09 sec/km. Oproti San Remu docela zlepšení
Upravil - ppa 17 Oct 2003 10:44:29
Kde je vubec Didi, proc jeste nestartoval???
Toni, dostal nakonec jen 15,9 vt., tzn. ztratu 1,086 vt. na KM.
Coz znamena,ac mi to nebudete verit, zlepseni o 1az2 vteriny na KM na asfaltu oproti San remu, ale porad by to jeste o 0,5 vt na km chtelo nahoru a k tomu asi chybi uplne NEW motor.
hmmm 15,9 to je pukud pocitam je 1,089 na km i tak se da prodat vysledek :o)
Tomu spíš chybí ne motor, ale jezdec, který si to umí nastavit
Čekal jsem víc....
Tomasek
A Hirvonenovi dal Toni 10 vterin to de.-)
IMPOTENCIAL
17.10.2003, 10:45
První neověřená zpráva DiDIer nenastoupil na start - asi se pohádal v ŠM
quote:
Toni, dostal nakonec jen 15,9 vt., tzn. ztratu 1,086 vt. na KM.
Coz znamena,ac mi to nebudete verit, zlepseni o 1az2 vteriny na KM na asfaltu oproti San remu, ale porad by to jeste o 0,5 vt na km chtelo nahoru a k tomu asi chybi uplne NEW motor.
To nebude jen motor
není to špatné, ale co Didy?!?
že by to zabalil a šel se koupat???
Mám dotaz. Na čem to sledujete? Na wrc.com dashboardu? Mě to jede hrozně pomalu.
co je s Didim :o) ze by se lekl potencialu nebo ho sel hledat po kopeckach ?
IMPOTENCIAL
17.10.2003, 10:46
Adešli mu obě ruce a mechanici ŠM nestihli včas předelat POTENTIAL WRC na nožní řízení :-)
quote:
AT ME TEN CHLAP NESERE !!!!
jinak Cedrik +19,8 , 3sec za Tonikem, skoda ze neni Roman
jestli ten 6-nasobny vitez Korsiky nenastoupi tak je to 10-nasobny srab
Upravil - vdave 17 Oct 2003 10:49:05
SOUHLAS....!!!!!!!!
quote:
quote:
AT ME TEN CHLAP NESERE !!!!
tak jsem vazne zvedavy na ten duvod. Jestli si nezlomil hnatu a budou to jen keci mel by supem balit do francie.
Mohl jet za nej nekdo jiny.
Didinek to asi nerozchodil.
Auriol zastavil na trati zkoušky: možná ve stylu, však jsem odstartoval, tak co chcete ...
Auriol: Did not start start - fluid of some kind inside the car, possibly hydraulic , consulting with engineers
Ho..o na trati. Ani neodstartoval.
Tak už to opravili:
Did not start start - fluid of some kind inside the car, possibly hydraulic , consulting with engineers
(zdroj - WorldRallyNews)
quote:
Auriol: Did not start start - fluid of some kind inside the car, possibly hydraulic , consulting with engineers
To mi reknete, proc ma s hydraulikou problemy jenom ten trotl Didi a ne Toni. Jestli to nebudou jenom kecy...
Doufam, ze pristi rok uz nepojede.
Auriol zastavil v RZ - zpráva z tohoto serveru
TAK TO JE FAKT BOMBA, aspoň že jede Tonda...
jede, spíš se veze....
tolik jsem Didínkovi veřil na 10-15.místo.
jestli to jsou kecy tak by se mel pakovat hned.
Ted nevim, nejede kazdy jinou prevodovku?
quote:
Tak už to opravili:
Did not start start - fluid of some kind inside the car, possibly hydraulic , consulting with engineers
(zdroj - WorldRallyNews)
To vypadá, že opravili auto. Tak to nikoliv, měl jsem na mysli tu informaci. Bohužel.
Přeju Tonimu skvěle odjetou soutěž na bodech a s malým odstupem a jdu makat. Čau.
je to jeste vetsi ostuda nez kdyby jezdil 15. ted nebude fabia jen pomala ale i nespolehliva
tak SS2 je moc hezky vyrovnana. Hezky se na to kouka. jen snad nezestarnu moc az se tam budou tlacit Fabky
Vsimli jste si. Je to Jasny zamer. Skoda jezdi pouze s 1 vozem, ale jelikoz to pravidla pro tovarny nepovoluji, tak sebou vzdy berou maketu...
Jak ja bych si pral zavod s 2 vozy ..
IMPOTENCIAL
17.10.2003, 10:57
Tak Didiera už mám z krku - jen se podívejte na kecy na Škoda webu, jak jsou plně připraveni, ale mělo tam být popraveni, chudák AGNUS jen aby to rozchodil !!!!
quote:
tak SS2 je moc hezky vyrovnana. Hezky se na to kouka. jen snad nezestarnu moc az se tam budou tlacit Fabky
snad v jednotném čísle!!!!
IMPOTENCIAL
Tak Didiera už mám z krku - jen se podívejte na kecy na Škoda webu, jak jsou plně připraveni, ale mělo tam být popraveni, chudák AGNUS jen aby to rozchodil !!!!
IMPOTENCIAL
To jsem teda zvědavý co zase bude říkat ,,oficiální prohlášení týmu".
Ehm, pro Admina,na EWRC, mate Stohla, jako bodujiciho za Hyundai,ktery:
1.Nejede
2.Stohl jede jako soukromnik s Pazoutem 206 WRC
Tak Martin tam ma zase nejake bludy. Fabie uz nesleduji, protoze jinak je tam vyrovnany boj
quote:
To jsem teda zvědavý co zase bude říkat ,,oficiální prohlášení týmu".
pan" slepička "to bude mít těžké...
IMPOTENCIAL
17.10.2003, 11:01
Dale me take zaujal ROvanpera ve Vysledkove listine !!!
Zda se mi to???
Vzdyt prece nemel vubec jet a mel misto toho testovat 307 WRC??
Vite nekdo neco blizsiho - zda jede s Grifonem, ci Bozianem a co to je za verzi.
Toník potřebuje potlačit alespoň moralně.
jestli se jim jednou podaří najít tan potenciál. tak Fabka potřebuje mladého dravého jezdce se znalostí tratí MS
Alexus díky, opravím.
Jinak nikdy není tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř... Zdravím Agnuse.
mohl by toník zajet alespon SS2 pod +15s :o)
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.