Zobrazit v plné verzi : Rally Catalunya 2003
Loeb už se rozjíždí. Zřejmě se vidiny titulu nevzdá lehce.
...ten Carlos jel asi poradnou palbu....zatim jsou vsichni v cervenych splitech...zajimavy...:-)))))
Peter dostal skoro 10 s. To je síla.
...Loeb uz je v zelenych...:-))))
...a Marcus je nejaky hodne pomaly....tam bude nejaky mech. problem...treba radi rucne...:-///
... nebo ma zimni gumy...:-D
Upravil - kotasek 24 Oct 2003 09:38:29
quote:
Gronholm je úplně mimo, na prvním splitu dostává +5. Co se děje?
Dostává zhruba 3,5-4 s /km...
Loeb rychlejsi o vic jak 4s nez Carlos....
Tak Seb se fakt drží - na pátým pořád -2. Peter by měl zabrat.
No než se Marcus dostane do servisu po RZ 3, tak mu ta ztráta pěkně naroste.
Duval ztraci 10s na druhem splitu....ze by to nekam poslal??????
Duval na druhým splitu +10
No a ted vyrazil Giles- uz se nemuze divat, jak prichazi o povest krale asfaltu
Duval ma taky nejaky problem....
Peťa měl defekt, snad zabere.
Marcusova ztráta 38.3. To je děs.
...Marcus + 38,3 ... to je vážně síla....musí mít něco s autem...
Seb dal 4,5 Carlosovi - tak už se rozjel
quote:
Zase pojedeme Gronolma :o)
S autem nema nic, ale vybral spatne PNEU.
quote:
quote:
Snad...
IMPOTENCIAL
24.10.2003, 09:45
no mám Paniziho zelenýho !
Pokud nebude pršet,tak Subaru asi nebude stihat,Martin s Loebem jedou uplně jinou ligu.
Marcus je to moc špatné,to už nedožene.
...ja to rikal...MA ZIMNÍ!!!!
:-)))
quote:
S autem nema nic, ale vybral spatne PNEU.
quote:
Nebo špatně obul, podobnou ztrátu na splitech má i Toni.
Jenom aby skodovacipojeli aspon petera s defektem ....
Michal s Davidem na eWRC:
Grönholm "Udělali jsme úplně špatnou volbu pneumatik!"
quote:
quote:
U Toniho to není ještě tak jistý - je na druhým splitu "jen" o vteřinu rychlejší
Loeb není moc spokojen.... No, nevím jak pojede, až bude spokojen. To ho při té rychlosti ani kamery nestačí zabrat.
Toni s Didim katastrofálně!!!
Tahle RZ bude asi hodně o volbě pneu. Přesně co říkal celou dobu před soutěží Roman Kresta...
IMPOTENCIAL
24.10.2003, 09:48
Tak to asi podle splitu nepojedou
quote:
Jenom aby skodovacipojeli aspon petera s defektem ....
to není dobrý - škodováci. Už aby se ukázal Roman
quote:
Toni s Didim katastrofálně!!!
Ale je zajimave, ze maji stejne casy. Ze by oba jeli maximum auta ???
Toni jede hůž než Marcus. No comment.
zajimavy je panizzi - prvni 2 splity -0s na 4 uz +9
IMPOTENCIAL
24.10.2003, 09:51
Můj tip pro tuto RZ - Roman slepice pojede !!!
Nezačalo pršet? Oni jedou všichni na konci blbě.
Roman taky asi špatně obul. pojede ještě hůře než Fabie
Musí to být hodně složité. Panizzi na začátku RZ držel krok s Loebem a na konci dostal 19 s.
IMPOTENCIAL
24.10.2003, 09:53
Máro, že pojedou slepice Gronholma není vůbec jisté !!!
quote:
quote:
quote:
U Toniho to není ještě tak jistý - je na druhým splitu "jen" o vteřinu rychlejší
Tonda říká, že neví, co se stalo. Možná, že je zase zlomený stabilizátor.
...vypada to, ze DIDI je na tom jeste hur nez TONYY...
Podle me tam bude hodne vytahanyho blata....
Slyseli ste zvuk fabie na radiu? to je RACHOT! Toni rikal ze je fabka hrozne nedotaciva :-(
Od Duvala dozadu dostávají všichni poměrně solidní "obklad".
ufff.tak je lepsi...
quote:
...vypada to, ze DIDI je na tom jeste hur nez TONYY...
Hodne za ocekavanim je Hirvonen, po tom case ze sejku ...
Didi tvrdí, že má stabilizátor v pořádku.
Jsem zvědavý, co ukáží na Eurosportu (kvalita cesty). Ty rozestupy jsou nějaké větší než jsem čekal. Fanoušci Carlose tam snad museli po jeho průjezdu naházet písek na cestu, to není možné.
Bohužel u Škodovky se žádné zlepšení opět nekoná B)
Carlos je ale ÚŽASNEJ :-))))GO GO GO!
quote:
Bohužel u Škodovky se žádné zlepšení opět nekoná B)
Jak jsem říkal, zázraky na počkání jsou jen v pohádkách. Škoda že už nejezdí Hyundaje, bylo by s kým závodit.
Poměrně dobře zajel Cedric. Snad dal Roman správné gumy...
Zajímavost: 3 Xsary v první 4!!!
...doufejme...Roman umí jezdit ve špatných podmínkách....
...tak nic moc...:-((
quote:
...doufejme...Roman umí jezdit ve špatných podmínkách....
podle toho jak se všichni zhoršili(od Duvala),tak bych řek, jestli jim tam lehce neprší,je ňáké tuze divné.
Roman taky špatně... Může mi někdo říci, co se na RZ2 děje, že tam jsou takový odstupy a propady ve ztrátách oproti RZ1?
Roman mezi Fabkami, ještě to ušlo,ale mohlo to být lepší (+36,0)
Můj osobní názor: Citroën jediný trefil "správné" pneu. Roman jede asi stejné jako Peugeot a ty taky nic moc. Je třeba uznat, že Cedric jel rychleji, ale tovární tlumiče!!!
Upravil - agnus 24 Oct 2003 10:07:42
Myslím, že všichni, co posílali Auriola do háje, musí uznat, že jede z autem co může. Má srovnatelné časy s Robertem i Bugalskim na Xsaře.
Pokusím se v první servisní zóně telefoicky spojit s Romanem a třeba se nám tyto "záhady" podaří objasnit...
[quote]
Roman mezi Fabkami, ještě to ušlo,ale mohlo to být lepší (+36,0)
Omlouvám se, není to nic moc. Nelíbí se mi to.
Radek Bolardt
24.10.2003, 10:09
Tak mi bohužel ŠM trochu připomíná MINARDI v F1. Ještě by mohli piloti platit za svezení v továrním týmu a je to prašť jako uhoď. Vlastně jeden rozdíl je - MINARDI nemluví o "potenciálu".
Připomínám, že v telefonickém spojení bude v průběhu Horácké rally v Třebíči eWRC i s posádkou Jan Kopecký-Filip Schovánek. Michal by měl první aktuální info přinést ještě před startem RZ1.
Roman ztrácí na Cedrika 13,0 sek. No, maličko jsem čekal více, ale asi je to opravdu o gumách.
Celkově ale tradiční pořadí - Loeb + Martin.
Jsem věčnej optimista a věřím že se Auriol dotahne na první desítku(když né dnes,tak určitě zítra)
Je potřeba být do 15. pozice dnes. Zítra by měli čistou trať :D
S těma novýma motorama by to mohlo vyjít někde mezi letošní 206 a loňského forda s Hirvonenem.
to bak: Myslím, že čím déle to bude, tím to bude težší a riziko technického problému větší, ale třeba nám to ještě ukáže.
Na adresu všech týmů však musím uznat, že dát správný pneu je obrovská loterie.
...wrc.com je vazne nejak zabrzdeny....nemeli bi byt uz na trati???...
quote:
Kdyz mas takove seriozni informace a zpochybnujes to, co Agnus videl na vlastni oci, tak bys nam mohl Rici, JAKE INFO ze SM mas.
Radi se to dovime.
Navic KResta testoval Fabii 1x,tak nechapu ,ze pises slovo TESTY a ne TEST.
A kde beres tu jistotu, ze Robert je lepsi??
PRotoze ho pojel na jedne soutezi se stejnym autem???
Ale jestli jsi nezapomnel , tak na ostatnich soutezich mu KResta, ac s horsim autem daval.
I kdyz celkovy vysledek byl horsi.
PRipradas mi jako clovek,ktery neumi fandit nasemu jedinemu Ceskemu zastupci .
JEdiny , kdo odrazuje lidi jsi ty, tim,ze tvrdis opak,aniz by jsi napsal KONKRETNI INFORMACE,ale jen typu jedna pani povidala.
Nerikam,ze nemuzes mit pravdu,ale napis co vis a uvidime.
quote:
Tak já se taky přidám...
Nevím, kde berete tolik optimismu k výkonu R.Kresty ( vyhraje RZ a pod).Mám dojem, že to kdekomu rychleji píše než myslí...
Kresta nemá nejmenší naději na tovární angažmá (snad jedině ve Škodě, ale doufám že ne!), vždyť ani Robert nedostane tovární smlouvu, a to je daleko lepší.
Mám i několik infi z testů Kresty ve ŠM a to co tady tvrdí ostatní je moc daleko od pravdy, taky bych si to moc přál, ale na rozdíl od některých ostatních nevydávám svoje přání za fakta. Potom se z tohoto fora stává ráj plkačů a nikdo nedokáže rozlišit seriozní informaci od bludů. To mi hodně vadí, protože jako jiní také hledám seriozní info. kde se dá. Takže brzděte své emoce a nejdřív myslete než něco napíšete a uděláte více škody než užitku. Můžete tím odradit návštěvníky a to by byla škoda...
Ahoj Alexusi,
Tak za prvé, já taky fandím R.K., ale snažím se být realista a nechápu, že z něj kdekdo dělá už továrního jezdce, když na to evidentně ještě nemá viz. dnešní soutěž, nebo SR 2003 atd. jsou lepší jezdci, kteří taky smlouvu nedostanou...
K info. z testu: nebyl jsem tam, jen jsem mluvil s lidmi ze ŠM (ne mechanici) a ty informace, které jsem psal jsou od nich.
Já doufám lidi neodrazuju, jen mi vadí, když tady někdo vymýšlí bludy jen aby byl zajímavej. Fandit někomu přece neznamená, že budu křičet GO Romane GO, kdybys měl lepší auto určitě pojedeš se špičkou - to je přece blbost - to není fandění, ale demagogie.
Takže Go Romane Go, a makej na sobě ať jsi ještě lepší...
IMPOTENCIAL
24.10.2003, 10:36
TO BAK: Já bych to poopravil, maximálně si počká na první desítku, navíc Marcus přezuje a zmizí vpředu !
quote:
Jsem věčnej optimista a věřím že se Auriol dotahne na první desítku(když né dnes,tak určitě zítra)
Ještě neodstartovali, ale nevím proč.
Už jedou, ale ve splitech to není.
Upravil - Rizek 24 Oct 2003 10:40:34
Neodstartovali, či se zasekly vysledky??!!
quote:
Ještě neodstartovali, ale nevím proč.
Už jedou, ale ve splitech to není.
Upravil - Rizek 24 Oct 2003 10:40:34
Mají minutu ticha za 150 výročí Didiho odjetých soutěží ;) ;)
...už jedou, wrc.com fakt blbne, už je pět jezdců na trati...
Jen Loeb jede rychleji než El Matador. Ostatní těžce zaostávají. Zvláště Marcus.
[quote]
...už jedou, wrc.com fakt blbne, už je pět jezdců na trati...
Kde to sledujes???
Colin ztráta 1.01 na prvním splitu na Loeba!!!
Už mi to frčí,Gronholm jede fakt divně
...McCrach!!!!....minuta!!!
Colin to asi někde opřel...
Fabky by se mohli posunoput před Colina
quote:
Fabky by se mohli posunoput před Colina
To těžko, už je tam jenom +1
Markko 12s na Loeba na 4. splitu ztráta. Tak tomu už vůbec nerozumím. Jakoby měl Loeb pod kapotou raketu.
wrc.com defininivne spadlo....nevite, kde jsou jinde nejake online vysledky???
...tak Colin uz ma zase jen +13...
Na Loeba ztrácejí katastrofálně všichni.
quote:
Markko 12s na Loeba na 4. splitu ztráta. Tak tomu už vůbec nerozumím. Jakoby měl Loeb pod kapotou raketu.
Loeb by mohl tu raketu zítra půjčit Fabkám
[quote]
http://www.worldrallynews.com/events/e_03/cls03gb.shtml
...Marcus dostava hodne slusny obklad....
quote:
http://www.ewrc.cz/2003/rally/wrc/ca/3.asp
Marcus po třech RZ ztráta 1,22 ,tak to je dost špatný
Tonda zase hrozně, Didi na úrovni Marcuse.
quote:
Marcus po třech RZ ztráta 1,22 ,tak to je dost špatný
Fabie hrozně. 1.RZ docela solidně, ale potom je to špatné...
..teda FABIE dostala hodne velky obklad....:-((((
Fabky špatný, asi se dám opravdu na toho včelaře. Fakt jsem jim věřil . Ale ještě je šance zítra , až budou startovat vepředu. Možná je to taktika.
Ty rozdíly mezi Loebem a zbytkem světa jsou obrovské. Až mě to přestává bavit.
...to snad NE!!!..
quote:
Fabky špatný, asi se dám opravdu na toho včelaře. Fakt jsem jim věřil . Ale ještě je šance zítra , až budou startovat vepředu. Možná je to taktika.
quote:
Pořád lepší než když vyhrával několik let Gronholm nebo Makinen. To taky moc velká sranda nebyla. :)
...neco jako Makimacher???...:-))))
...na Dashboardu wrc.com to vypada, jako by S1600 meli hromadny start...:-)))
quote:
quote:
Jo, to souhlasím. Jsem rád, že někdo Gronholma vystřídal. Fandím mladým jezdcům.
Pořád lepší než když vyhrával několik let Gronholm nebo Makinen. To taky moc velká sranda nebyla. :)
Roman +44,8 ... to je spatny...:-(((
Můj osobní názor:
1.runda se jela skoro 60 km a všichni, kteří jedou Micheliny zvolili příliš měkkou směs a ta se sjela příliš brzy. Jediný Citroën vypadá na jinou směs. Fordy dostávají docela dost na to, jak vypadaly na jiných asfaltech i shakedownu. Stejně i Grönholm a Panizzi. Subaru jede Pirelli. Připomínám, že se jedná o domněnku nepodloženou žádnými novými informacemi...
Pokud jsem slyšel dobře, tak v rádiu řákali, že Solberg je třetí a Märtin čtvrtý. Na eWRC je to obráceně.
Je to tak, na eWRC jsou časy obou špatně.
Peter má celk čas 36:56.2 a
Markko 36:57.1
Upravil - Rizek 24 Oct 2003 11:26:46
quote:
Můj osobní názor:
1.runda se jela skoro 60 km a všichni, kteří jedou Micheliny zvolili příliš měkkou směs a ta se sjela příliš brzy. Jediný Citroën vypadá na jinou směs. Fordy dostávají docela dost na to, jak vypadaly na jiných asfaltech i shakedownu. Stejně i Grönholm a Panizzi. Subaru jede Pirelli. Připomínám, že se jedná o domněnku nepodloženou žádnými novými informacemi...
A škodovkáři jedou asi protektory od Barumu :)
Je to spatny. Po rz 1 to vypadalo docela optimisticky. Sice byly fabky na chvostu, ale ten byl kratsi nez obvykle. Ted uz je vsechno pri starem.
Roman taky nic moc, nebo spis Cedrik je lepsi. A jenom v tlumicich to neni. Uvidime dalsi prujezdy.
quote:
Je to spatny. Po rz 1 to vypadalo docela optimisticky. Sice byly fabky na chvostu, ale ten byl kratsi nez obvykle. Ted uz je vsechno pri starem.
Roman taky nic moc, nebo spis Cedrik je lepsi. A jenom v tlumicich to neni. Uvidime dalsi prujezdy.
Souhlas. Je však brzy na závěry. Po 3 RZ ze 22 RZ... Na druhou stranu už Toni ztrácí 1,5 miuty!
Uvidíme ve čtvrt na dvě, jak se změní pneumatiková loterie po servisu.
Agnusi, kdy budeou novinky ze Španělska???
kdyz vidim ten rychlostni prumery (napr RZ3 Loeb 89km/h) tak asi nebudou trate jako v Pribramy, tam by mel Loeb 140km/h
quote:
quote:
Můj osobní názor:
Moc bych se Barumu nesmál, vyrábí se tam spousta pneu jiných značek (i Michelin).
Mají postavenou novou halu HiTech pro závodní pneu a bude se prý stavět další.
Takže je možné, že na barumkách budou jezdit top piloti. Otázka jen, jakou budou mít prodejní značku.
quote:
Agnusi, kdy budeou novinky ze Španělska???
Zatím není možné navázat telefonické spojení. Nelze nic slíbit, ale je to v plánu.
Agnusi jestli nám budeš nadále takhle rozmazlovat (viz telefonické info od Romana a Kepečka) tak asi přestanem na rally jezdit a budem čumět jen na monitor.
quote:
Agnusi jestli nám budeš nadále takhle rozmazlovat (viz telefonické info od Romana a Kepečka) tak asi přestanem na rally jezdit a budem čumět jen na monitor.
Telefonické spojení s Honzou a Filipem má dnes na starosti Michal. Celé eWRC pracuje na tom, aby jste měli k dispozici fotky z Třebíče a Romanovi fotky ze Španělska!!!
Tak jsem přišel z práce na oběd,abych se podíval jak na tom jsou.Didi mě docela překvapil, Toník nic moc a Roman?No nevim jestli se mu něco děje s autem nebo dal blbý gumy, ale žádná sláva.Zatim,Jeho čas určitě ještě přijde.
častulik
rallyboy
24.10.2003, 11:58
quote:
quote:
quote:
Můj osobní názor:
Moc bych se Barumu nesmál, vyrábí se tam spousta pneu jiných značek (i Michelin).
Takže je možné, že na barumkách budou jezdit top piloti. Otázka jen, jakou budou mít prodejní značku.
To bmwman:Stupidní názor, Barum nevyrábí protektory!(ale Continental,Uniroyal, Semperit a Barum) Vidím, že o tom víš kulové. Přijeď se někdy podívat, co umíme udělat na Moravě. Jen si vezmi lepidlo, ať si můžeš nalepit zpátky oči, až ti vypadnou oči z důlků. Je tady nejmodernější hala v Evropě, víš koumáku.
quote:
quote:
quote:
[quote]quote:
Můj osobní názor:
To bmwman:Stupidní názor, Barum nevyrábí protektory!(ale Continental,Uniroyal, Semperit a Barum) Vidím, že o tom víš kulové. Přijeď se někdy podívat, co umíme udělat na Moravě. Jen si vezmi lepidlo, ať si můžeš nalepit zpátky oči, až ti vypadnou oči z důlků. Je tady nejmodernější hala v Evropě, víš koumáku.
[/quoteKrásně předvedená ješitnost... klíídek pánové, co je????]
[/quote]
[/quote]
No já jsem to myslel jako vtip (a hlevně ty protektory), ale koukám, že pro srandu tu asi moc pochopení neni. Mimo jiné i já mám na autě Barumky.
Když už jste u té Barumky, tak víte, že Barum Otrokovice je největší fabrikou na pneumatiky v Evropě? A neustále se zvětšuje. Do deseti let by měla být největší na světě. Nevím jenom jestli je tam ještě oddělení vývoje sportovních pneumatik. Spíše už ne.
Když už hovořím, že je největší, tak myslím jen tu fabriku, ne podnik. Continental není jako podnik ani do třetího místa.
To by nám mohl říct rally boy jestli se tam aky vyrábí soutěžní gumy. Třeba závodní matadorky si lidi celkem chvlí.
Nechce svojí opravdu zajímavou diskuzi o velikosti fabriky v Otrokovicích a o tom jak si Vaši kámoši pochvalují závodní Matadory přesunout do jiného fóra? Tady by to mělo být o něčem jiném.
Ten Loebův komentář po 3.RZ mě docela rozesmál:"Trať velmi klouže...uhýbat kamenu. Tomě stálo nějaký čas." :o)
Jen tak si představuju jak to asi v tom Španělsku vypadá když jako první startuje domácí miláček Carlos. To může bejt pěkně hustý :D
Před chvíli mi volal Roman Kresta ze servisu. Informace budou během chvilky na eWRC i RomanKresta.com
O.K. Konnčím tuhle debatu o ničem.
Za chvilku nám začne další rychlostka. Nevíte někdo jaké je tam aktuální počasí?
Jsem napnutej jako kšandy,doufám že se ztráty Škodovak nebudou tak dramaticky prohlubovat jako v RZ 2 a 3
Tak jsem zvědav jestli se po přezutí vzchopí Fordi.Zatím nic moc.Tipoval jsem Martina na vítězství.
Märtin má podle wrc.com problémy s krkem z bouračky na Korsice a možná odstoupí... :-(
quote:
Tak jsem zvědav jestli se po přezutí vzchopí Fordi.Zatím nic moc.Tipoval jsem Martina na vítězství.
To chce klid Fordi se ještě vzchopí a Tobě tip určitě výjde
Mám dotaz. Kde sledujete splity? Na dashboardu nebo na této adrese http://www.wrc.com/en_GB/Results/Overview/Splits/default.htm ???
http://www.ewrc.cz/archiv/2003/rijen/24102003_ca_kresta_s4.asp
Roman Kresta po RZ3.
quote:
quote:
To chce klid Fordi se ještě vzchopí a Tobě tip určitě výjde
No občas píšu rychleji než myslím,ale nejsme ve škole abychom si známkovali pravopis,ne..?
Richard se Carlose drží jako klíště.
Agnusi, díky moc za info od Romana. Moc díky!!!
Je vidět, že Marcus přezul a teď už mu to jede lépe.
Solberg dostal 50 s penalizaci za pozdní opuštění servisu o 5 min.
Solberg penalizace 50 s!!!
Doufám, že Fabky a Roman obují dobré gumy. Gronholmovi se to asi povedlo, tak snad pažouti poradili Romanovi dobře.
Docela se vzchopil i Burns
Burns, pomerne mala ztrata!!
Teprve nyní se ukazuje, jaký výzanm mají ty telefonické vstupy ze servisní zóny. Ačkoliv jsem říkal, že to je moje domněnka s tou měkkou směsí pneumatik, tak nám to Roman následně potvrdil. Nyní to vypadá, že naopak u Pirelli se netrefili správně...
coolidge
24.10.2003, 13:41
Ford jede taky Pirelli, ne? Martin dojel velmi dobře.
quote:
Ford jede Micheliny,na wrc.com psali,že mají k dispozici nějakou jejich novinku.
Pirelli jede jenom Subaru. Ford před letošní sezónou přešel na Micheliny.
coolidge
24.10.2003, 13:45
quote:
quote:
Ford jede Micheliny,na wrc.com psali,že mají k dispozici nějakou jejich novinku.
Aha, tak to jsen nevěděl. Vím,že dva roky zpátky jezdili Pirelli.
quote:
Teprve nyní se ukazuje, jaký výzanm mají ty telefonické vstupy ze servisní zóny. Ačkoliv jsem říkal, že to je moje domněnka s tou měkkou směsí pneumatik, tak nám to Roman následně potvrdil. Nyní to vypadá, že naopak u Pirelli se netrefili správně...
Ještě jednou moc děkuju za čerstvé info. Je to paráda!!!
Fordy teď opravdu jedou úplně jinak.
Výborně zajesl Duval !!!!!!!!!!
Taky děkuju za super info ze Španěl. Člověk má pak tak trošku pocit, jakoby tam i byl... 8D
Ale ty splity na wrc.com mě fakt štvou...
Subaru tentokrát nic moc... Může se stát, že každá "runda" bude pro někoho "krizová"...
Copak je se škodovkama?? Snad jen chyba splitů...
Tak máme čas Hirvonena, ale žádný od Škodovek. Že by jely tak rychle a GPS je nezaregistroval?
quote:
Obě Škodovky OUT?????
Nemaluj čerta na zeď...
quote:
Gilles rules
+0.5 na SS4 od Sebiho
Toni i Didi, nejak nenaskakujiii ?!?!?!?! :?
U ŠM asi zjistili, že pneumatikama to není, a tak raději skončili
Zasekli se na druhém splitu a dál nic. Doufejme, že jen stávkuje technika GPS
Nový Jičín
Sakra, at tam ty casy uz naskoci !!!!
Sakra!!! Vidím to taky špatně, už naskočil i Bugalski...
Tak co je s Fabkama? Ani ve výsledcích na tomto serveru nejsou....
Tak toho Fabky moc nepředvedli a já jdu domů
V cili uz i Roman,myslim,ze fabie are dead
Agnusi, až dojede do cíle Roman tak mu brnkni, kde ten Toni a Didi trčí :o)
Nový Jičín
Toni naskočil 1 s před Romanem...
Roman je v cíli. Zlepšení sice je, ale jen ve ztrátě na km. V pořadí nic moc. Fábky asi v kýblu úplně... moc pěkná soutěž :-(
Zlín
Upravil - Pietro 24 Oct 2003 14:04:46
Hmmmm, tak to nevypada vubec dobre!!! I Roman uz dojel!! :(
To by byla moc velká náhoda, kdyby oba zhasli na stejným splitu, no možná, že to Toni někam poslal a Didier mu pomáhá, aby pak dostal taky tu hvězdu...
quote:
Chlapi neblbněte, Roman není na žádném cirkuse, abych mu neustále volal...
Snad to Škodovka nezabalila a nešetří rozpočet.
Ma worlrallynews jsou Fabie 14 a 16.
carlos19
24.10.2003, 14:04
tony projel kontrolou, ale didi se asi nekde vymlel
Jestli jsem dobře rozumněl, tak Didi urazil výfuk.
carlos19
24.10.2003, 14:04
tony projel kontrolou, ale didi se asi nekde vymlel
quote:
quote:
Já to zas tak vážně nemyslel, imho, má ten mobil vůbec u sebe v autě?
Nový Jičín
Tak se nám seřadili: Toni, Roman, Didi...
No, Škodovky nic moc, budem si muset počkat na nějakou RZ z kopce.
Nový Jičín
coolidge
24.10.2003, 14:06
quote:
quote:
quote:
Nový Jičín
určitě.
Tak to je úleva! Sice výsledek nic moc, ale jedemeeeeeeeee!!!
No díky bohu za to, že jedou. Ale na druhou stranu ty výsledky jsou katastrofální... :angry:
quote:
Já vím ;)
Tak RZ za náma. Že by se konečně probral Panizzi? Kdy ten chlap vyhrál na asfaltu naposledy nějakou RZ?
Nový Jičín
Trochu mimo téma: Michal připravil telefonický vstup před Horáckou rally
http://www.ewrc.cz/archiv/2003/rijen/kopecky_rallytrebic1.asp
To nevadí chlapi,na umístění nehleďte,hlavní je testovat,jak řekl "propadlík Janeba"(Šimek&Grossman),hlavní bude rok 2005.Ale aspoň jedou,tak Romane ještě zatáhni!!!
A Roman už ztrácí na Roberta přes půl minuty. Myslel jsem, že ten rozdíl bude trošku naopak, nebo aspoň v Romanův prospěch...
quote:
Tak RZ za náma. Že by se konečně probral Panizzi? Kdy ten chlap vyhrál na asfaltu naposledy nějakou RZ?
V San Remu???
Tak to je poprvý, co mi je úplně jedno, že jedou pod obraz. Hlavně že JEDOU. Už jsem to chtěl vážně zabalit
Ty splity jsou opravdu na ho.. Jede se RZ 5 a už je několik jezdců v cíli, a my vidíme stále kulový.
Ale splity NEJEDOU. Teda alespoň mě ne. :))
Největším překvapením pro mě je dnes výkon Ríši (4.). Nečekal bych ho tak vysoko. Asi na to šlape nadoraz, nic jiného mu nezbývá. Ale titul mu letos nepřeji.
Kdyby teď v dohledné době vypadlo nějaké to Subaru, Škoda by byla na bodech... 8D
quote:
Kdyby teď v dohledné době vypadlo nějaké to Subaru, Škoda by byla na bodech... 8D
Vtipálku :o)
Tomu chlapovi, co tam cpe asi ručně ty splity, ten budík určitě nezazvonil.
quote:
quote:
V San Remu???
Jo, dvě poslední na San Remu. 13 a 14. Celkem jsem ale z jeho výkonu na asfaltu zklamaný, čekal jsem, že to budou s Loebem boje o desetinky a ono nic.
Nový Jičín
quote:
quote:
[quote]quote:
V San Remu???
Jo, dvě poslední na San Remu. 13 a 14. Celkem jsem ale z jeho výkonu na asfaltu zklamaný, čekal jsem, že to budou s Loebem boje o desetinky a ono nic.
Nový Jičín
To bylo na vodě.
Letos jsem po Škodě nechtěl žádné zázraky, tím jsem měl ale na mysli, alespoň pár čassů v Top Ten na každé soutěži. No ještě mají čas, já stále doufám...
Markko zatím nejrychlejší na RZ 5.
...a splity opět fungujou na jedničku...
Tak jsem se po 2h vrátil a lekl se, že už Didi nejede (podle výsledků wrc.com), tak mrknu na eWRC a je naštěstí tam. Uff
Bože, sledovat dnes něco na WRC.com je zoufalství!!!!!!!!!!
Nový Jičín
Colin dostal 6 s na 5 km. To je dneska nějak divoký.
Trošku mimo téma:
Docela hezky se dívá na statistiku: 262 účastníků on-line... 8)
Právě mluví Didi na rádiu, že zlomil výfukové potrubí a ztratil výkon. To se dá celkem pochopit.
coolidge
24.10.2003, 14:26
quote:
Nový Jičín
No uvědom si jak obrovská tam musí být návštěvnost.
To s tím nemůže jet trochu pomalu? Dyť to má nové, chlapec jeden. :-)))
Teď se nám Toník zařadil do třídy Colin, Makkinen.
...a Didi k nim.
Upravil - Rizek 24 Oct 2003 14:33:00
quote:
quote:
Nový Jičín
No uvědom si jak obrovská tam musí být návštěvnost.
Na ten bordel ve splitech nemá podle mě návštěvnost pražádný vliv...
IMPOTENCIAL
24.10.2003, 14:33
On tam nějaký měl - ale čas zajel jako Toni s výfukem :-
quote:
Právě mluví Didi na rádiu, že zlomil výfukové potrubí a ztratil výkon. To se dá celkem pochopit.
quote:
...a Didi k nim.
no, na 5-ti kilometrech by skutečně byla ostuda zajet ještě horší čas
quote:
quote:
...a Didi k nim.
Ale vypadá to dobře né ?
Tak zatím celková ztráta Didiho na 88.84 km je 1.26 s/km a Toníkova 1.38 s/km.
Snad jsem to spočítal dobře.
Hirvonen si taky ale zaslouží pozornost. Na rok starém autě a jako neasfaltový jezdec zajíždí zajímavé časy. Ale opět si neodpustím : GO CARLOS GO!! :-)))) Jako jediný ze "staré gardy" jede opravdu výborně!
IMPOTENCIAL
24.10.2003, 14:39
Pořád vidím Slepice na posledním místě ?!
IMPOTENCIAL
24.10.2003, 14:41
quote:
quote:
quote:
...a Didi k nim.
Ale vypadá to dobře né ?
Jako to že jsou poslední ?
IMPOTENCIAL
24.10.2003, 14:41
quote:
quote:
quote:
...a Didi k nim.
Ale vypadá to dobře né ?
quote:
quote:
quote:
quote:
...a Didi k nim.
Ale vypadá to dobře né ?
Ne když se řekne, že ztráta na prvního byla 7s ... :-)
Pořád srovnávám Romana s Robertem vypadá to že se Roman rozjíždí no a snad mu začne dávat.Jak spočítal Řízek odstup Škodovek tak to není špatný,ale na oko ty výsledky jsou zlí.Zajmavý je že vždy k nim spadne někdo ze špičky po chybách,tak mně napadla taková hříšná myšlenka-jestli to je opravdu jenom v tom autě-prosím nekamenovat.
na radiužurnalu roman ,chci být do 10 místa
Roman má za 15 minut začátek servisu...
IMPOTENCIAL
24.10.2003, 14:55
Já chci zase letět do vesmíru :-)
quote:
Trošku mimo téma:
Opět zde otázka: neznáze net na rally d´antibes. Teď jsem akorát našel stránky města Antibes, kde akorát píší, že se jede 24.-26.10. rally, kterou lemují podél trati 3000 (!!!) diváků. Opravdu "obrovské" číslo ve srovnání desetitisícovými návštěvami na našich rallých.
quote:
Já chci zase letět do vesmíru :-)
quote:
mě by stačila 1 ve sportce
quote:
Trošku mimo téma:
Opět zde otázka: neznáze net na rally d´antibes. Teď jsem akorát našel stránky města Antibes, kde akorát píší, že se jede 24.-26.10. rally, kterou lemují podél trati 3000 (!!!) diváků. Opravdu "obrovské" číslo ve srovnání desetitisícovými návštěvami na našich rallých.
Co tohle: http://www.asa-antibes.com
Zatim teda nejaky nedodelek :-)
Upravil - venom 24 Oct 2003 15:10:17
tohle je primo na vysledky
http://www.patricksoft.fr/Antibes/Direct_Choix.asp?meet=408&type=0
tady je bohatsi menu:
http://www.patricksoft.fr/Antibes/Antibes_Menu.htm
quote:
quote:
Trošku mimo téma:
Co tohle: http://www.asa-antibes.com
Upravil - venom 24 Oct 2003 15:08:47
Tak si dáme krátkou přestávku, právě nám první erzetou začíná Horácká rally... Hurá na volně přístupné výsledky na autosport.cz! :-)
Toz clovek prijede po 5 hodinach a zadne extra prijemne prekvapeni se nekona.
Ale aspon,ze obe Fabky a Roman jedou.
MYslim,ze hlavni bude zitrek, kdo pojedou mezi prvnima adoufam, ze si polepsi.
PEch dostal na Antibes na 1 RZ na 25,74 km od Thiryho 1:08 minuty.
Fak t ostuda.
Snad se zlepsi.
quote:
PEch dostal na Antibes na 1 RZ na 25,74 km od Thiryho 1:08 minuty.
Fak t ostuda.
Snad se zlepsi.
Pokud nemá tech.problémy tak je to fakt hodně.Ale spíš si myslím že to bude nějakej problém nebo špatný gumy.
Mrkněte sem tam i na www.eWRC.CZ kde s Michalem připravujeme telefonické vstupy z obou soutěží (Španělsko a Třebíč). Neseďte jenom u Fóra :D
Upravil - agnus 24 Oct 2003 15:22:56
Ještě, že mi dělá rodost Tomáš Enge na Horácké :-)
Zlín
quote:
Ještě, že mi dělá rodost Tomáš Enge na Horácké :-)
Zlín
No je videt kdo je zvyklej na okruhy, prvni Enge, druhej Kopecky...
Aktuálně ze Španělska:
http://www.ewrc.cz/archiv/2003/rijen/24102003_ca_kresta_s5.asp
Pech na 2RZ + 25vt na 13km, to je Hruza.
Tak takovej zmatek jsem snad ještě nezažil. Nevím, co mám sledovat dřív. Mám tu otevřenejch asi 250 woken s Horáckou rally, s Catalunyou, s Antibes, do toho fórum + eWRC.CZ, wrc.com... Asi se z toho zbláznim... :D
Ríša prolomil Sebovu španělskou nadvládu.
quote:
Tak takovej zmatek jsem snad ještě nezažil. Nevím, co mám sledovat dřív. Mám tu otevřenejch asi 250 woken s Horáckou rally, s Catalunyou, s Antibes, do toho fórum + eWRC.CZ, wrc.com... Asi se z toho zbláznim... :D
tak to jsme dva, ted mi to cely lehlo nevydrzelo to napor, dneska jsem toho v praci hodne udelal
Chlapi, Roman nic moc, Vašek nic moc, Fabky nic moc, aspoň že jede naše MMČR bez zahraniční účasti.
Burns maká, Enge taky, Thiry dává obklad Camposovi. Snad se z toho nezblázním.
quote:
Tomu říkám žrádlo. To je sakra žrádlo!!
Tak jsem zvedava, jak se ted s casem popetou Fabie!?!?!? Snad o trosku lepe, nez v minulých RZ!! :)
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.