Zobrazit v plné verzi : Rally Catalunya 2003
Lištička
17.10.2003, 07:10
quote:
Vše o Španělské rally.
Myslím, že na tuhle rally je zatím docela brzo, uvidíme v neděli, co se bude dít dál :(
Po kliknutí na seznam přihlášených se mi otevře seznam přihlášených na Horáckou rally. Udělejte s tím hoši něco, dík :o)
Nový Jičín
Po výkonech Toniho ve Francii musí uznat i největší pesimisté Fabie, že se udělal pokrok a na konci tunelu je opravdu světlo. Osobně se už nemůžu dočkat startu. Pokud budou šlapat obě auta, bude to skvělé a pokud se sem tam umístí na erzetě oba jezdci do osmého místa, tak jen dobře.
Nový Jičín
P5esto6e se fabie zlepšila, bude podle mě ve Španělsku o něco pomalejší. každá soutěž nebude probíhat tak bez problémů. Odhaduji ztrátu na 0.9 s /km to je 6 min celkem a 9 - 10 místo, 1 bod do továren. Samozdřejmě Tony. Auriol nedojede.
Lištička
20.10.2003, 09:11
Asi bych s tebou souhlasil, Španělsko je rychlejší a rovnější, Fabie má nyní dobré vlastnosti v technických pasážích, ale ještě má stále málo výkonu na rovinky, tam ztratí, ale pokud bude pršet a klukům se podaří vybrat správný vzorek a směs, tak by mohli zajet i o dost líp. Toni je frajer a Didi, bůh ví co se vlastně ve skutečnosti stalo, ono to mohlo být i trochu jinak.
O kolik si myslíte, že by byla Fabie rychlejší třeba s Loebem ? Jenom tak by se dalo posoudit, jak na tom skutečně je. Pokud je ztráte kolem 1s /km. Může v tom bát třeba i 0,5 sec /km rozdíl v jezdcích. Toni je sice super pilot, ale pokud by byl mezi 3 nejlepšími, určitě by už jezdil jinde.
Osobně jsem hodně zvědavej na Romana, myslím, že má docela šanci zajet nějaký solidní výsledek. Budu jako vždy držet palce...
quote:
Asi bych s tebou souhlasil, Španělsko je rychlejší a rovnější, Fabie má nyní dobré vlastnosti v technických pasážích, ale ještě má stále málo výkonu na rovinky, tam ztratí, ale pokud bude pršet a klukům se podaří vybrat správný vzorek a směs, tak by mohli zajet i o dost líp. Toni je frajer a Didi, bůh ví co se vlastně ve skutečnosti stalo, ono to mohlo být i trochu jinak.
To si nemyslim. Co jsem tak cetl, tek Fabia ztraci prave ve vyjezdech ze zatacek a to kvuli motoru, tj. myslim ze spatne akceleruje. Tudiz na rovnejsich usecich by mohla ztracet min....
Co vim já, tak motor není špatnej,a le má to nejlepší za sebou,a le jeden velkej problém je aerodynamiáka Fabie WRC.Křídlo není nejlepší a v rychlích úsecích auto brzdí, proto se neprojevuje výhoda motoru, kterou byla maximální rychlost.
Hodně zajímavej poznatek, něco pravdy na tom asi bude. Potvrzuje to i fakt, že Octavia byla na některých měřených úsecích nejrychlejší! Pak ale lze zpochybnit vhodnost celého vozu Fabia pro stavbu WRC!???
To je ono! Zpochybnit jde úplně všechno. Tak zpochybňujte chlapci, zatím vám to jde úžasně.
quote:
Co vim já, tak motor není špatnej,a le má to nejlepší za sebou,a le jeden velkej problém je aerodynamiáka Fabie WRC.Křídlo není nejlepší a v rychlích úsecích auto brzdí, proto se neprojevuje výhoda motoru, kterou byla maximální rychlost.
Tak to je zajimavá informace (kterou jsem zaslechl i z jiné strany), ale není aerodynamický tunel to první, čím vývoj sportovního auta prochází. Nakonec zjistí, že musí začít znovu, ale snad to tak hrozné nebude. Na druhé straně se nový Focus nikomu nelíbil, ale je nejrychlejší.
To prog:Jo tunel je jedna z pernvích věcí kterou vůz projde, ale vývoji není nikdy konec.všichni věděli že Focus 2002 má ne moc dobrou aerodinamiku, ale to záleží na inženýrech a designérech jak to vymyslí a pak je třeba hledat a hledat.loriaux přišel do Fordu a věděl že je všechno špatně co se aerodinamiky týče a tak udělal takovouhle zběsilost která funguje.Ve škodě by měli číst časopisy aby si přečetli jak to udělali, napři v Rally psali o novým Focusu že rpodloužili přední i zadní část vozu a křídlo dali ještě dál aby auto nebrzdilo při vysokých rychlostech a mělo dobrý přítlak a tím se předešlo "zbytečným smykům který zpomalujou".Myslim že do konce sezóny sami uvidíte že škoda se pokusí něco změnit.
Škoda nemá problém s přítlakem, toho je až moc a autu ve vysokých rychlostech nedovolí dosáhnout potřebné rychlosti.ten narážející vzduch je hodně velká brzdící síla.myslim řže kdyby udělali to samý jako u Fordu, čili prodloužili zadní křídlo aby končilo až za převisem jak je tomu u Fordu.fabie je konstrukčně a halvně tvarem jiné autio než Ford nebo Peugeot, tak je jasné že jim to křídlo nemusí fungovat, mohli by zkusit vymyslet něco jiného.určitě by byly lepší volby tam dát křídlo jako měl Focus 2002, bylo dobrý, ale teď už jsou lepší, ale ta aerodinamika Fordu 2002 je pořád daleko lepší než v případě fabie.
Je to jede z hlavních důvodů proč Fabie tolik ztrácejí.
Upravil - Častulik 20 Oct 2003 16:17:04
quote:
To prog:Jo tunel je jedna z pernvích věcí kterou vůz projde, ale vývoji není nikdy konec.všichni věděli že Focus 2002 má ne moc dobrou aerodinamiku, ale to záleží na inženýrech a designérech jak to vymyslí a pak je třeba hledat a hledat.loriaux přišel do Fordu a věděl že je všechno špatně co se aerodinamiky týče a tak udělal takovouhle zběsilost která funguje.Ve škodě by měli číst časopisy aby si přečetli jak to udělali, napři v Rally psali o novým Focusu že rpodloužili přední i zadní část vozu a křídlo dali ještě dál aby auto nebrzdilo při vysokých rychlostech a mělo dobrý přítlak a tím se předešlo "zbytečným smykům který zpomalujou".Myslim že do konce sezóny sami uvidíte že škoda se pokusí něco změnit.
Škoda nemá problém s přítlakem, toho je až moc a autu ve vysokých rychlostech nedovolí dosáhnout potřebné rychlosti.ten narážející vzduch je hodně velká brzdící síla.myslim řže kdyby udělali to samý jako u Fordu, čili prodloužili zadní křídlo aby končilo až za převisem jak je tomu u Fordu.fabie je konstrukčně a halvně tvarem jiné autio než Ford nebo Peugeot, tak je jasné že jim to křídlo nemusí fungovat, mohli by zkusit vymyslet něco jiného.určitě by byly lepší volby tam dát křídlo jako měl Focus 2002, bylo dobrý, ale teď už jsou lepší, ale ta aerodinamika Fordu 2002 je pořád daleko lepší než v případě fabie.
Je to jede z hlavních důvodů proč Fabie tolik ztrácejí.
Upravil - Častulik 20 Oct 2003 16:17:04
A jsi si jistý, že křídlo může přesahovat hranu auta?
Samozřejmě že nemůže přesahovat obrysy auta, proto taky Ford prodlužoval zadní nárazník, aby křídlo mohlo být co nejdál od od odfukovací hrany střechy. To se asi v té době Škodovákum protáčely panenky, že si někdo může dovolit prodlužovat auto. (doba Octávií).
Nevim, ale pravděpodobně to bude něco jako páka, čím větší rameno tím větší účinnost při konstantní síle.
tymka má pravdu, já to myslel stejně jako on, ale u Fábie by to možná bylo dobré řešení.Maj přece takovou testovací sezónu, tak ať zkoušej, vymejšlej, atd.
quote:
Je fakt hruza, co tu nekteri plodi...
quote:
quote:
Taky by mě zajímalo,co tím pisatel myslel...
Je někde startovka? Zajímalo by mě, jestli bude kromě Romana startovat ještě jiný český jezdec, třeba Honda...
Patrik Cooper
20.10.2003, 20:29
quote:
quote:
Plodí to co je asi jejich názor.Občas mám také pocit že seš" mimo mísu" Ale to neznamená že bych tě měl soudit podle příspěvku. Každý má právo se svobodně vyjádřit.
Milan PB
20.10.2003, 21:32
Zlepší se Fábie na Cataluni oproti San Remu nebo Korzice ??
Tady jsou časy z Korziky ztráty na vítěze RZ a další věci.
http://www.ewrc.cz/2003/rally/wrc/ko/detail/Gardemeister.asp
Upravil - Milan PB 20 Oct 2003 22:33:25
Upravil - Milan PB 20 Oct 2003 22:34:39
Upravil - Milan PB 20 Oct 2003 22:35:37
Patrik Cooper
20.10.2003, 21:49
quote:
Zlepší se Fábie na Cataluni oproti San Remu nebo Korzice ??
Tady jsou časy z Korziky ztráty na vítěze RZ a další věci.
http://www.ewrc.cz/2003/rally/wrc/ko/detail/Gardemeister.asp
Upravil - Milan PB 20 Oct 2003 22:33:25
Upravil - Milan PB 20 Oct 2003 22:34:39
Upravil - Milan PB 20 Oct 2003 22:35:37
Oravdu klobouk dolu!Moc pěkné.Akorát postrádám tu prognozu do Španělska.
Lištička
21.10.2003, 06:52
quote:
quote:
quote:
Taky by mě zajímalo,co tím pisatel myslel...
Tak mi pánové povězte, kde mám mezery a co nechápete. Pokusím se osvětlit své myšlenky vašemu složitějšímu chápání. my jednoduší jsme holt jiní.
quote:
Je někde startovka? Zajímalo by mě, jestli bude kromě Romana startovat ještě jiný český jezdec, třeba Honda...
Tady je: http://www.rallycatalunya.com/2003/ing/index.html
Zatím jsou přihlášeny oba Hyundaye. Zajímalo by mě, jestli je to jen neaktuální seznam nebo se opravdu zúčastní.
Jak to vidíte s Fábií, myslíte, že díky datům a zkušenostem s poslední soutěže mírně zrychlí, nebo budou ještě více ztrácet na rychlých úsecích (Španělsko bude asi rychlejší)
Já osobně jsem zvědavý na Auriola, jestli vůbec odstartuje do soutěže :o) a jak si povede, když tu před 2r vyhrál.
Osobně si myslím , že Auriol je na asfaltu rychlejší než Toni a na Korzice by zajel lepe , kdyby mu byl umožněn start do soutěže.Ve Španělsku pojede na vysledek a Toni na dojetí.
Lištička
21.10.2003, 07:52
Auriol si myslím, že buď nedojede, nebo cca na 12-17. místě, na víc si myslím že nemá, protože už nemá tak moc dravý styl. Toni ho podle mne předjede už i na asfaltě.
Ale furt mi chybějí odpovědi těch dvou rýpalů, co se snaží vypadat jako ti nejchytřejší. Já nevím vše, ale něco jo a to mi stačí, co vím povím, ale abch říkal, co to sem ty lidi napíšou .... ?!
Tipoval bych to na Toniho na 10.místě, Roman 11. a Auriol 12. Možná kdyby ještě někteří jezdci vepředu vypadli, bylo by to lepší...Ale zase budou ztrácet kolem 1s na km...
Auriol bude ztracet na KM minimalne vteriny 2,pokud mu JAneba nenatluce do hlavy to spravne nastaveni Auta.
Auriol, si trva na svem a jede pak velke ho... , misto toho aby jel s natavenim,ktere udelaly Roman s Tonim pri testech pred tydnem
quote:
Auriol bude ztracet na KM minimalne vteriny 2,pokud mu JAneba nenatluce do hlavy to spravne nastaveni Auta.
Auriol, si trva na svem a jede pak velke ho... , misto toho aby jel s natavenim,ktere udelaly Roman s Tonim pri testech pred tydnem
Někde jsem četl, že ŠM zorganizoval na tento týden testování poblíž Auriolova bydliště, aby si zvyknul ńa nové nastavení auta. Nějak ale nechápu proč mu to auto vezou až pod nos.
quote:
quote:
Někde jsem četl, že ŠM zorganizoval na tento týden testování poblíž Auriolova bydliště, aby si zvyknul ńa nové nastavení auta. Nějak ale nechápu proč mu to auto vezou až pod nos.
Ve Španělsku pravděpodobně testovat nemůžou a Francie je z Korziky nejblíž, je blbost aby se vraceli do čech.
Ono, nastavení ktere vyhovuje jednomu, nemusí vyhovovat druhému.
Když pojede konečně dobře auto, pojede dobře i Auriol.
No, čtu tady dlouho všelijaké předpovědi ohledně ztrát a všeho možného, především co je špatně, ohledně Fabie. Jsem optimista a věřím že Fabie se bude zlepšovat.
Nový Jičín
Nevím , proč pořád tvrdíte že Toni je na asfaltu lepší? Pro porovnání: v Německu byl na 1.RZ Auriol na 17ti km o 4s rychlejší než Toni.Na 2.RZ byl na 13ti km o 3s rychlejší než Toni. Potom začal mít problémy s hydraulikou a odpadl.Na San Rému byl na 1.RZ Auriol na 12ti km o 2,5s rychlejší než Toni.Potom Toni odpadl.Podle mýho názoru se Auriol ve Španělsku předvede(v rámci možností týmu Škoda)
Tvrděj to proto, že nemaj Auriola rádi. A kolektivní názor je úplný kouzlo. Dřív se díky tomu lynčovalo a upalovalo. Bez ohledu na vinu nebo nevinu. Tak hele - já ti ukážu jak se píchá do vosího hnízda:
Při testování se Kresta snažil bejt tak moc rychlej, že oddělal na Auriolově autě převodovku, takže ten ani neodstartoval do 1. RZ. ŠM se styděla to přiznat (protože na to měli mechanici přijít) a vymyslela si únik kapaliny atd... Tvrdí snad někdo, že lžu?
Tak to beru.To je super.Sranda musí bejt.quote:
Tvrděj to proto, že nemaj Auriola rádi. A kolektivní názor je úplný kouzlo. Dřív se díky tomu lynčovalo a upalovalo. Bez ohledu na vinu nebo nevinu. Tak hele - já ti ukážu jak se píchá do vosího hnízda:
Při testování se Kresta snažil bejt tak moc rychlej, že oddělal na Auriolově autě převodovku, takže ten ani neodstartoval do 1. RZ. ŠM se styděla to přiznat (protože na to měli mechanici přijít) a vymyslela si únik kapaliny atd... Tvrdí snad někdo, že lžu?
Kromě toho na San Remu geniální nastavovač Kresta s P206 nejel o moc lépe než úplnej budižkničemu Auriol, kterej po těch letech ani neví kde je volant.
Nerikam,ze KResta je genialni,ale rozhodne vim,ze Fabce pomohl.
A jeho casy na San remu?
1.Jel s klientskou verzi
2.MEl dost problemu s technikou - Brzdy, atd.
3.NEbyla to soutez, ktera by mu zrovna sedla a do cile jich moc nedojelo , on ano.
I to je uspech.
quote:
Kromě toho na San Remu geniální nastavovač Kresta s P206 nejel o moc lépe než úplnej budižkničemu Auriol, kterej po těch letech ani neví kde je volant.
Auriol měl taky problémy s hydraulikou a tak. Já jen že neměříte všem stejným metrem. U něj bys nikdy nepoužil výraz "soutěž mu nesedla" prostě bys řek, že je to starej manták a z toho domova důchodců mu ty vycházky neměli dávat.
No uvidíme při soutěži samotné.
Milan PB
21.10.2003, 10:55
Zatím jsem se nikde nedočetl jak dopadlo to včerejší testování Škodovky a Auriola.Taky jsem zvědavej jaké bude prohlášení Auriola po testech a jak se bude vyjadřovat po soutěži.
Já tio řeknu co Auriol řekne:Nstavení je dobré, ale pořád nám chybí výkon motoru.
Jak můžeš vědět , že rozhodně Fabce pomohl?
Souhlasím s tím že vnesl svůj názor na nastavení vozu v podmínkách v Bělé,po jeho zkušenostech s Oktávkou a P206.Ale rozhodně má větší zkušenosti Auriol, ať už co se týče množství aut,která mu prošla pod rukama anebo s podmínkama na Korzice.
quote:
Nerikam,ze KResta je genialni,ale rozhodne vim,ze Fabce pomohl.
A jeho casy na San remu?
1.Jel s klientskou verzi
2.MEl dost problemu s technikou - Brzdy, atd.
3.NEbyla to soutez, ktera by mu zrovna sedla a do cile jich moc nedojelo , on ano.
I to je uspech.
quote:
To Bak: přečti si příspěvky od účastníka toho testování v Bělé, od Agnuse. Jestli to vás, nevěřící, nepřesvědčí, tak už nevím. Také jsem nebyl jistý, ale na Korsice byla Fabie rozhodně rychlejsí než na SR, a to hlavně díky Romanovi.
quote:
Zatím jsem se nikde nedočetl jak dopadlo to včerejší testování Škodovky a Auriola.Taky jsem zvědavej jaké bude prohlášení Auriola po testech a jak se bude vyjadřovat po soutěži.
Jo jo, to je to, co me na nem nejvic sere. Napred chvali jak dobre auto nastavili a jak dobre jede a pri soutezi rika, ze to "auto proste nejede" jako kdyby za to nemohl a byl obet....
Auriol ma sice zkusenosti, ale z Minulosti se zit neda.
A ty penize co Fabrika mu plati jsou vyhozene oknem.
Pomohl okte WRC, ano.
Ale tim to skoncilo.
Fabce akorat skodi.
Pokud nekdo s takovymi zkusenostmi nedokaze za pulrok co to auto testuje, VYLEPSIT.
A naopak ho KU*vi.
Tak tam nema co delat.
Nedivej se do minulosti co dokazal, SVET v MS se zmenil a Auriol do nej uz nepatri.
Uz na to nema.
JE to to same jako Delecour, taky uz na to nema.JEl 1x ME letos a jak dopadl?
Davali mu Campos a Thiry obrovske obklady.
Se stejnymi auty.
[quote]
Jak můžeš vědět , že rozhodně Fabce pomohl?
Souhlasím s tím že vnesl svůj názor na nastavení vozu v podmínkách v Bělé,po jeho zkušenostech s Oktávkou a P206.Ale rozhodně má větší zkušenosti Auriol, ať už co se týče množství aut,která mu prošla pod rukama anebo s podmínkama na Korzice.
Upravil - alexus 21 Oct 2003 12:56:37
Nevím kolik dostává Auriol peněz, a asi si to nedovedu ani představit, ale to je vedlejší.Nelíbí se mě ale tvrzení že s ničím nepomohl.Připadá mě to jako když nikdo nic nedělá anebo blbě a potom přide Kresta a během odpoledne zlepší auto o 20%. Tak to určitě není.Na fabce se udělali různé úpravy a bylo je potřeba sladit.A od toho jsou testovací jezdci a testy.
quote:
To Bak: přečti si příspěvky od účastníka toho testování v Bělé, od Agnuse. Jestli to vás, nevěřící, nepřesvědčí, tak už nevím. Také jsem nebyl jistý, ale na Korsice byla Fabie rozhodně rychlejsí než na SR, a to hlavně díky Romanovi.
Tak to ho poněkud přeceňuješ, spíš zapracovali inženýři a technici a Roman jim to pomohl doladit.
Říká Vám něco pojem telemetrie? To jsou různý snímače po celým autě který zaznamenávají hodnoty do počítače . Na něj se přípojí inženýr s notbukem a po vyhodnocení provádí určité nastavení.Testovací řidič k tomu samozřejmě řekne svůj subjektivní dojem
Také se mně nechce věřit tomu, že Roman na autě, které nikdy předtím neviděl mohl v nastavení udělat takový pokrok, aby fabka zrychlila o 1 s/km. To je scifi a možná naše zbožné přání.
Jenže se to hezky poslouchá. Pohádka o tom jak si halda profíků neví rady, pak přijde hloupej Honza (pardon, Roman), párkrát to obejde a je mu všechno jasný. A všichni koukaj s otevřenou pusou...
Hele, mně tu pořád něco nesedí. Auriol vždycky platil za profesionála a za vzor skromnosti a poctivosti. Že by se z něj najednou stala taková svině, jakou z něj tady mnozí dělají (a ohánějí se tím, že to tvrdí nejmenovaní mechanici), to se mi opravdu nechce věřit. Puntíčkář prosím, ale buzerant s klapkama na očích? Neustále se tady někdo ohání časama ze San Rema a z Korziky a dokládá to agnusovým líčením z testování. Ten jen tvrdil, že SR jeli s "přiškrceným" motorem, kdežto Korziku ne. Kde se teda objevil ten Romanův přínos? Tady už bylo smícháno tolik jablek a hrušek a z jednoho komára naděláno tolik velbloudů, že bratři Grimmové se musejí obracet v hrobě. Ale proč házet špínu na poměrně slušný lidi. Trochu soudnosti bych prosil.
Eriksson jako testovaci jezdec uz pro skodu nedela.
Tudiz jimi jsou bud piloti a nejmenovani lide o kterych nic nevim.
A 3 mil. dolaru rocne za starouse, ktery sice mnoho dokazal,ale uz proste na to nema, je hodne.
Za to by ten tym zil hodne dlouho.
A ze Roman prisel a videl a udelal.
Neni jen jeho zasluha, ale zasluha jak tu nekdo pise - Inzenyru + Toniho,ktery testoval s nim.
Ale ne Auriola,ten neudelal pro asfaltove nastaveni tolik prace,ale sedel si ve Francii v teplicku doma.
Sorry ,ale smirte se s tim,ze Auriol je jezdec, kteremu to Auto bud musi jet na 100% a on zajede vysledek,a nebo se mu neco podela a on to zabali.
Viz. Korsika Loeb uz nemel sanci vyhrat,ale úpresto vyhral jeste par RZ a navic snazil se s tim autem DOJET !!!
Kdezto Auriol jen rekne , auto nefunguje, jedu domu.
Sorry, ale ten rozdilny pristup by snad videl i slepy.
A roman se nikde nevyvysoval,ale proste chteli ho,pomohl, funguje to.
URcity podil zasluhy ma, at se ti to libi nebo ne.
Tak co resis??
quote:
Nevím kolik dostává Auriol peněz, a asi si to nedovedu ani představit, ale to je vedlejší.Nelíbí se mě ale tvrzení že s ničím nepomohl.Připadá mě to jako když nikdo nic nedělá anebo blbě a potom přide Kresta a během odpoledne zlepší auto o 20%. Tak to určitě není.Na fabce se udělali různé úpravy a bylo je potřeba sladit.A od toho jsou testovací jezdci a testy.
Zas z Auriola děláš většího blba než je. Co s tím asi mohl dělat, když se do kopce nemohl rozjet. Když to srovnáváš s Loebem - ten vlastní chybou spadl ze silnice, auto fungovalo na 100% , neměl už co ztratit, tak co by v neděli nevyhrál všechny vložky. Auriol přijede na start první - a *****. To by namíchlo každýho. To, že prcá mechaniky se sedačkou o centimetr tam a o půl nazpět je jiný divadlo. U Peugeotu taky byl problém, že s ním nikdo moc nechtěl dělat.
mm
Možná že naveek je to dobrej člověk, ale kdo ví jak to vlastně je.jedinu věc vim jistě že jezdeckyuž ne to nemá, prostě už mu ruce a nohy nefungujou jako zamlada.U Peugeotu jel taky prd a to měl nejlepší auto na světě.
Pokud se nepletu tak právě Auriol v roce 2001 vyhrál katalánskou rally s Peugeotem 206
At ma Telecom radost, bojujeme prece o milion pripojeni.....
1,Nedelejme z p. Kresty Mirka Dusina. Ze Skody ho vyhodili, ledacos si tam uzil s tou sestavou a jen tak z kamaradstvi by jim ted netestoval. Tovarnich aut pro pristi sezonu zacina byt asi polovina nez je dobrych pilotu, moc moznosti Kresta uz nema. Jet celou sezonu myslim (mimo Skody) nebude pro Krestu mozne. Mozna se testovalo auto, mozna Kresta....
2, Prekvapuje me, ze tu jsou lide, kteri si naivne mysli, ze p. Kresta je clovek schopny nastavit auto tak, aby jelo o 1,5 s/km rychleji. Podotykam, ze se jednalo o nastaveni po lidech jako Auriol ci Gardemeister.
3,Neni davno, kdy Auriol mel nastavit auto (Octavia) tak, ze cely tovarni tym i ctenari techto stran uchca..li v narodnich barvach. Zapomenuto?
4,Ze Hosi z Motorsportu, kteri vymenili svazacke kosile za zelene bundy,(nekteri, malo jich ale neni)dovedou piloty "znicit", by pozornemu fanouskovi nemelo byt take nezname-pripomenul bych jmena Schwarz,Ericcson, Thirry, Clemens. Ze Auriolovi mozna vynechavaji nervy je mozne, ja to slysel uz v patek vecer na Monte, moc se toho jeste neodjelo,Auriol mel pomeru v Motorsportu dost. Jak rikaji znalci" pod kominem vladnou zvlastni pomery, neni jednoduche je pochopit. Pro Francouze to bude o to tezsi..."
5,Kdyz jsem loni cetl usudek Martina (a to je Estonec, ktery je ze sovetske ery na ledacos zvykly) o Motorsportu, pochopil jsem, ze tam asi hodiny jdou jinak....
Podorykam, ze jsem fanousek Skody a netrpelive cekam na rozhodnuti vedouci k personalnim zmenam vedeni misto hledani viny v dodavatelich, motoru, jezdcich atd atd. Skoda nestoji na miste, mam pocit ze coufa...
Jiri mě se na tobě líbí jak do všeho vidíš. Víš kdo má s kým jaký pracovní a možná i osobní vztahy, víš kde to funguje lip kde hůř a skoro víš i proč. Pozor, tvé názory ti neberu ani je nekritizuju, jen mě zaráží ta jistota v nich.
Patrik Cooper
21.10.2003, 23:18
Dovolím si některé věci v příspěvku Jiřího poupravit.1.)Nikdy se z žádných zdrojů nepotvrdilo že ROMAN KRESTA byl ze ŠM vyhozen.Bylo mu nabídnuto místo testmena a on odmítl.Možná už tehdy ŠM věděla proč mu to nabízí. 2.) O nastavení FABIE od DIDIHO moc zpráv neprosakuje .Ale dá se usuzovat že pilot ze staré školy moc dnešním vozům hovět nebude.Ono totiž jde o to že auto se nastaví(elektronika)a posléze si pilot doladí podvozek k obrazu svému.A to bude pravděpodobně ten DIDIHO problém.Auto s jeho naladěním nechce asi moc jezdit.Ale tyto problémy měli ostatně s DIDIM všude kde púsobil.Ale v době kdy je auto prošpikováno elektronickými systémy to ani jinak nejde.TONIHO schopnosti ohledně ladění v Bělé tady už zminˇovalo více pisatelů k tomu není co dále dodávat. 3.) Nejlepší nastavení OCTY v historii bych špíše přičetl na vrub technickým změnám vozu (uložení nádže apod.) 3.) Že by ŠM ničila jezdce to slyším poprvé(a asi také naposled) a nikdy mi to tak nepřišlo.O Schwarzovi se mimo jiné říkalo že kdyby mu zavařily tlumiče že to ani nepozná.Thiry se zničil sám .Nastavení které mu Schwarz vnutil vůbec neodpovídalo jeho jízdnímu stylu a výsledky tudíž nebyly. Cose týče CLIMENTA ,tak to byla pouze pokladnička ŠM.Došly peníze Přestalo se holt jezdit.Podobná situace může nastat i s DIDIM sponzoři nedají obnos Výše představ ŠM a DIDI dojezdí.A to právě už může nastávat.Co se týče vstahů pod komínem ,to je kapitola sama pro sebe.To se za posledních min.30.let nezměnilo.A jak to vypadá ještě mnoho let nezmění.Bohužel k naší smůle.
quote:
Dovolím si některé věci v příspěvku Jiřího poupravit.1.)Nikdy se z žádných zdrojů nepotvrdilo že ROMAN KRESTA byl ze ŠM vyhozen.Bylo mu nabídnuto místo testmena a on odmítl.Možná už tehdy ŠM věděla proč mu to nabízí. 2.) O nastavení FABIE od DIDIHO moc zpráv neprosakuje .Ale dá se usuzovat že pilot ze staré školy moc dnešním vozům hovět nebude.Ono totiž jde o to že auto se nastaví(elektronika)a posléze si pilot doladí podvozek k obrazu svému.A to bude pravděpodobně ten DIDIHO problém.Auto s jeho naladěním nechce asi moc jezdit.Ale tyto problémy měli ostatně s DIDIM všude kde púsobil.Ale v době kdy je auto prošpikováno elektronickými systémy to ani jinak nejde.TONIHO schopnosti ohledně ladění v Bělé tady už zminˇovalo více pisatelů k tomu není co dále dodávat. 3.) Nejlepší nastavení OCTY v historii bych špíše přičetl na vrub technickým změnám vozu (uložení nádže apod.) 3.) Že by ŠM ničila jezdce to slyším poprvé(a asi také naposled) a nikdy mi to tak nepřišlo.O Schwarzovi se mimo jiné říkalo že kdyby mu zavařily tlumiče že to ani nepozná.Thiry se zničil sám .Nastavení které mu Schwarz vnutil vůbec neodpovídalo jeho jízdnímu stylu a výsledky tudíž nebyly. Cose týče CLIMENTA ,tak to byla pouze pokladnička ŠM.Došly peníze Přestalo se holt jezdit.Podobná situace může nastat i s DIDIM sponzoři nedají obnos Výše představ ŠM a DIDI dojezdí.A to právě už může nastávat.Co se týče vstahů pod komínem ,to je kapitola sama pro sebe.To se za posledních min.30.let nezměnilo.A jak to vypadá ještě mnoho let nezmění.Bohužel k naší smůle.
1,Paklize je tovarnimu jezdci nabidnuto misto jezdce testovaciho, a zaroven vedouci tymu zverejni v novinach, ze zento jezdec na MS nema, je to pro me vyhozeni z tymu...
2, Nastaveni Octavie Auriolem pro Gardemeistera vyuzil vedouci tymu v novinach jako priklad vybornych testovacich schopnosti a zkusenosti p. auriola....
3,P. Thirry po odchodu ze Skody dlouho jen nechapave kroutil hlavou,,,
P. Ericcsonovi byly slibeny starty v MS a testovani Fabie, starty se nejak neuskutecnily, z tymu se nejak vytratil...
P. Schwarz na vztahy s p. Janebou taky nemuze zapomenout
"Didi" dojezdi, jakmile bude chtit. Jeho smlouvu Skoda nemuze ovlivnit, ceka se na jeho vyjadreni. "kdyby" sponzori neplatili, bojim se ze by kjeho plat musel jit dal, takova uz je smlouva....Zase tolik ale Skoda sponzoru nema.
to Alexus: Pokud vím ŠM smluvní příjem svých jezdců nezveřejnila.Vím že tu před časem někdo plácnul že podle agentury jedna paní povídala bere Didi 3mil. dolarů ročně a to tady spousta lidí opakuje.Ta částka je ale podle mě rozhodně neodpovídá skutečnosti.Zhruba tolik berou top piloti v týmech které bojují o titul.ŠM vždy z úsporných důvodů sáhla spíše po těch kdo měli problém s uzavřením nové smlouvy v předních týmech a spokojili se s čáskou nižší(zhruba o polovinu).To je podle mě i případ Auriola.
quote:
to Alexus: Pokud vím ŠM smluvní příjem svých jezdců nezveřejnila.Vím že tu před časem někdo plácnul že podle agentury jedna paní povídala bere Didi 3mil. dolarů ročně a to tady spousta lidí opakuje.Ta částka je ale podle mě rozhodně neodpovídá skutečnosti.Zhruba tolik berou top piloti v týmech které bojují o titul.ŠM vždy z úsporných důvodů sáhla spíše po těch kdo měli problém s uzavřením nové smlouvy v předních týmech a spokojili se s čáskou nižší(zhruba o polovinu).To je podle mě i případ Auriola.
Přidal bych se k tomuto názoru. Pravdu zná ale jen pár lidí z vedení.
Jinak se mi zdá, že tu má hodně lidí černobílé vidění, pravda bývá někde uprostřed. Navíc mnohé z toho, co bylo před pár měsíci skvělé, je teď špatně.
Nechápu chlapi, co to tu vedete za žabomyší válku. Toto fórum je určeno pro Rally Catalunya, takže bych prosil vaše názory a tipy k této rally. Řeči, které se tu vedou patří někam na obecné fórum, třeba na Lidé kolem rally.
quote:
quote:
1,Paklize je tovarnimu jezdci nabidnuto misto jezdce testovaciho, a zaroven vedouci tymu zverejni v novinach, ze zento jezdec na MS nema, je to pro me vyhozeni z tymu...
2, Nastaveni Octavie Auriolem pro Gardemeistera vyuzil vedouci tymu v novinach jako priklad vybornych testovacich schopnosti a zkusenosti p. auriola....
3,P. Thirry po odchodu ze Skody dlouho jen nechapave kroutil hlavou,,,
P. Ericcsonovi byly slibeny starty v MS a testovani Fabie, starty se nejak neuskutecnily, z tymu se nejak vytratil...
P. Schwarz na vztahy s p. Janebou taky nemuze zapomenout
"Didi" dojezdi, jakmile bude chtit. Jeho smlouvu Skoda nemuze ovlivnit, ceka se na jeho vyjadreni. "kdyby" sponzori neplatili, bojim se ze by kjeho plat musel jit dal, takova uz je smlouva....Zase tolik ale Skoda sponzoru nema.
To osobní jednání bude asi hodně katastrofální, ta neschopnost říct někomu něco do očí.. Pokud s vzpomínám, tak v podatatě ani s jením jezdcem nebyli schopni se v motorsportu rozloučit nějak důstojně - Sibera, Emil, Thiry, Schwarz - téměř všichni v pozdějších rozhovorech uvedli (buď přímo nebo něco naznačili), že jim nebyl schopen nikdo sdělit do očí, že končí a dozvěděli se to nějak jinak..
quote:
Nechápu chlapi, co to tu vedete za žabomyší válku. Toto fórum je určeno pro Rally Catalunya, takže bych prosil vaše názory a tipy k této rally. Řeči, které se tu vedou patří někam na obecné fórum, třeba na Lidé kolem rally.
Jo tak zpátky ke Katalánsku.Vyhraje Loeb.Sainz bude třetí a vyhraje letos titul.
Můj názor na Fabii ať ji řídí kdokoliv: musíme si počkat na EVO2 pak možná začne opravdu závodit.(věřim tomu)
Očekávám , že Auriol bude závodit se soukromníkama a s Makinenem a Hirvonenem.Dojede 8.Toni pojede na jistotu a dojede 11. za Krestou.Pořadí Loeb,Martin,Solberg,Gronholm,Sainz
quote:
Očekávám , že Auriol bude závodit se soukromníkama a s Makinenem a Hirvonenem.Dojede 8.Toni pojede na jistotu a dojede 11. za Krestou.Pořadí Loeb,Martin,Solberg,Gronholm,Sainz
Toni na jistotu.... :-)))
quote:
Tak znova - Toni a na jistotu.... ??? :-)))) Doufám, že ne.-)
quote:
quote:
Tak znova - Toni a na jistotu.... ??? :-)))) Doufám, že ne.-)
Ještě před tím než se vám Auriol znelíbil jste ho brali jako asfaltovýho specialistu, a to on stále je.Toni je seveřen a od přírody seveřanům asfalt moc nesedí(jsou samozřejmě vyjímky)Vsadím se že Didi pojede líp než Toni
Pokud auto pojede, tak bude Didi před Tonim, ikdyž ne o moc. Mezi Auriolem a Krestou to bude hodně vyrovnané.
Ja spis myslim, ze pokd Roman nebude mit technicke problemy, tak podjede jak Tonyho, tak Didiho.
Mimochodem, myslite ze opet dojede tolik tovarnich jezdcu? Pri nekolika poslednich rally dojizdeli v podstate skoro vsichni a stale vcetne strelcu typu Colin. Nerekl bych ale ze se zacalo jezdit na jistotu...
Je opravdu zajímavé jak hodně jezdců dojíždí a tak to zřejmě bude i ve Španělsku. Velkou úmrtnost očekávám v Anglii.quote:
Ja spis myslim, ze pokd Roman nebude mit technicke problemy, tak podjede jak Tonyho, tak Didiho.
Mimochodem, myslite ze opet dojede tolik tovarnich jezdcu? Pri nekolika poslednich rally dojizdeli v podstate skoro vsichni a stale vcetne strelcu typu Colin. Nerekl bych ale ze se zacalo jezdit na jistotu...
nemějte obavy,fabie opět nedojedou
to pepa:Spíš Auriol nedojede.
Jestli se Tonimu zadaří, tak skončí líp než 10. Sem zvědavej na to jak se fabkám povede na suchu, když předtím pršelo. Auriol to někam pošle nebo dojede tak 12. a bude si ztěžovat na motor...
Jedna Fabie by snad mohla dojet, ne? Budu optimista, myslím že dojedou obě, jedna na bodu pro továrnu.
Technika se zlepšuje a auta jsou spolehlivější. Asi zjistili, že není nutné mít vyhnané vše na maximum.
Druhá věc je, co s jezdci udělá souboj o titul. Je docela možné, že se mladící poperou a zkončí ve škarpě a Carlos si dojede pro vitězství.
MartySvec
22.10.2003, 17:26
Dobry vecer panove, zdravim vsechny z Lloret de Mar kde uz to ted zije a na vsech sloupech siroko daleko je vsude CARLOS!!!!
Myslim ze pokud dojede bude vysoko. Jinak Solberg ve skvele nalade ale srazit ho budou chtit jak Martin tak Loeb.
Na skodovky bych nevsazel ale na Krestu mozna jo, ve svete se chova jinak nez na MMCR.
No pockejme do patku a o vikendu se mnou ve foru pocitejte!!
Jinak teplota kolem 18 stupnu a na vikned hlasi slunecno :o)
Milan PB
22.10.2003, 18:52
Carlos!Carlos!
a samozřejmě
Romane dotoho!!
quote:
Asi už továrny pořádně pracují na spolehlivosti, protože ji při těch sqělých výmyslech FIa budou za rok moooc potřebovat!! Servis 10 min/1 den...
quote:
Dobry vecer panove, zdravim vsechny z Lloret de Mar kde uz to ted zije a na vsech sloupech siroko daleko je vsude CARLOS!!!!
Myslim ze pokud dojede bude vysoko. Jinak Solberg ve skvele nalade ale srazit ho budou chtit jak Martin tak Loeb.
Na skodovky bych nevsazel ale na Krestu mozna jo, ve svete se chova jinak nez na MMCR.
No pockejme do patku a o vikendu se mnou ve foru pocitejte!!
Jinak teplota kolem 18 stupnu a na vikned hlasi slunecno :o)
Hezky si to Marty užij a těšíme se na zprávičky!!
MartySvec:tak si to tam užij.si asi jeden z mála kterej tam je.A nezapomeň povzbuzovat Romana.
I já se přidám k prosbě o zasílání zpráv z RC od Martyho. Už Korsika byla vynikající. Předem dík !!
Marty jsi náš informační kůň, díkes moc za informace a těším se na ty které přídou :-))
Ještě nikdy v rovném boji nedojely fabie do 8 místa - t.j. ano bylo ta 3. místo, když Tony jel na suchu a další za deště a to je sakra rozdíl ale Hurvajs jel na suchu také a Fábie dostala
quote:
Po výkonech Toniho ve Francii musí uznat i největší pesimisté Fabie, že se udělal pokrok a na konci tunelu je opravdu světlo. Osobně se už nemůžu dočkat startu. Pokud budou šlapat obě auta, bude to skvělé a pokud se sem tam umístí na erzetě oba jezdci do osmého místa, tak jen dobře.
Nový Jičín
Fabka zrychlila hlavně proto, že se proti SR se na Korzice jelo nižší průměrnou rychlostí a proto byly ztráty menší - pokud se jede zatáčka např 60km/h výkon stačí, ale na táhlou zatáčku ve 105km/k motor Fabky nestačí a přidá-li se ještě stoupání (SR) a suchý asfalt bude ta ztráta na Španělsku opět vyšší než na Korzice
quote:
Také se mně nechce věřit tomu, že Roman na autě, které nikdy předtím neviděl mohl v nastavení udělat takový pokrok, aby fabka zrychlila o 1 s/km. To je scifi a možná naše zbožné přání.
Tak za pár hodin už se jede shakedown a tady je stále nějak mrtvo.Že by klid před bouří? Kde je Agnus? Jsou nějaké zprávy z testů v průběhu týdne?
[quote]
Mimochodem, myslite ze opet dojede tolik tovarnich jezdcu? Pri nekolika poslednich rally dojizdeli v podstate skoro vsichni a stale vcetne strelcu typu Colin. Nerekl bych ale ze se zacalo jezdit na jistotu.
Ano,přesně to je problem Škodovky,dojíždí do cíle pořád noc továrních aut,takže na body nedosáhne.Pokud bude jezdit pouze jedna továrna(to jest Škoda),dočkáme se i vítězství :-)) Ale budu jí fandit stále,přece kvůli tomu,že jim to tak nejede,budu fandit nějakym požíračům šneků.....
Už aby sa to rozbehlo... bude to hodne zaujímavé. Dúfam že to Séb nepošle zase niekam do priekopy odkiaľ sa nebude môcť vyhrabať. Pre mňa je stále jednoznačným favoritom... Uvidíme čo na to Carlos. Inak Agnus sa posledný týždeň nejako odmlčal. Všetci tu čakáme na zákulisné news zo ŠM a on sa niekde fláka :D
quote:
Už aby sa to rozbehlo... bude to hodne zaujímavé. Dúfam že to Séb nepošle zase niekam do priekopy odkiaľ sa nebude môcť vyhrabať. Pre mňa je stále jednoznačným favoritom... Uvidíme čo na to Carlos. Inak Agnus sa posledný týždeň nejako odmlčal. Všetci tu čakáme na zákulisné news zo ŠM a on sa niekde fláka :D
Agnuse asi přešla chuť tady říkat cokoliv bližšího :angry:
quote:
Fabka zrychlila hlavně proto, že se proti SR se na Korzice jelo nižší průměrnou rychlostí a proto byly ztráty menší - pokud se jede zatáčka např 60km/h výkon stačí, ale na táhlou zatáčku ve 105km/k motor Fabky nestačí a přidá-li se ještě stoupání (SR) a suchý asfalt bude ta ztráta na Španělsku opět vyšší než na Korzice
quote:
Přesně tak to bude. Zázraky na počkání se nedějí.
Už se jede shakedown, tak se nechme překvapit výsledky. Podle družice žádný velký déšť nehrozí, takže to bude vyhovovat spíše "suchozemcům".
quote:
Ještě nikdy v rovném boji nedojely fabie do 8 místa - t.j. ano bylo ta 3. místo, když Tony jel na suchu a další za deště a to je sakra rozdíl ale Hurvajs jel na suchu také a Fábie dostala
quote:
Nový Jičín
Netvrdím, že se to 100% stane, ale modlím se pomalu jako muslim 5x denně, aby se ta chvíle kdy Fabie budou jezdit uspokojivé výsledky co nejrychleji přiblížila. Osobně bych s oběma Fabkama aspoň na jedné RZ do osmého místa byl ohromně spokojen. K tomu Kresta ještě vyhraje jednu RZ a mám dobrou náladu na další měsíc dopředu. Jsem optimista a fanda Kresty a Škodovky(v rally, jinak mne moc nebere). Chci aby se jim dařilo a mám o tom své představy, možná nejsou moc reálné možná ano, s jistotou si to snad netroufne tvrdit nikdo. Uvidíme v neděli odpoledne.
Nový Jičín
Upravil - tic-tac 23 Oct 2003 09:50:06
Fabinky budou zajizdet opet na chvostu tovaren, pojizdet nas bude take par soukromniku (Kresta...), samozdrejme bych si prala, aby to tak nebylo, ale uz zase vidim vysleky - 12,13. Obcas tam bude mali ulet - ze zajedou nekde vys. Doufam, ze Tonik bude rychlejsi nez Auriol :-))).
Snad se tu vsici mylime a fabie nam vytrou zrak ;)
Pevně doufám že se konečně prolomí ledy a Fabky zajedou několik časů v top 8 . Celkově se umístí po odpadnutí několika konkurentů do osmého místa a Kresta bude hned za nima
quote:
Pevně doufám že se konečně prolomí ledy a Fabky zajedou několik časů v top 8 . Celkově se umístí po odpadnutí několika konkurentů do osmého místa a Kresta bude hned za nima
Tk to je pořádná dávka optimismu :-)
[quote]
budeme radi, kdyz se priblizi alespon 1x k 8. mistu!!! :app:
Nevíte v kolik to zítra začně, oficiální sránky mně nejdou a na wrc.com v results to ještě není.
quote:
Nevíte v kolik to zítra začně, oficiální sránky mně nejdou a na wrc.com v results to ještě není.
taky na eWRC uvedi ze prvni RZ - 08:48.
Pri 4 Citroenech, 3 Fordech, 3 Peugeotech a 2 Subaru bude Skoda jasat nad pripadnym "prunikem" ne nejake RZ mezi nejlepsich 10.
Pro Skodu tu jsou bohuzel jen dva konkutentni- dvojice Robert,Kresta. A. Warmbold bude opravdu nekde jinde, ten "nas"
bolet nebude.
Nevi nekdo, proc Warmbold nejede na Fordu?
Auriol tady před dvěma lety vyhrál, tak snad musí ještě něco umět.Řekl bych ,že se Fabka se už dost přiblížila k P206,u které zaostal vývoj,který se teď plně věnuje P307.Takže Fabky lehce pojedou soukromý P206 a k poslední tovární se těsně přiblíží.
quote:
Auriol tady před dvěma lety vyhrál, tak snad musí ještě něco umět.Řekl bych ,že se Fabka se už dost přiblížila k P206,u které zaostal vývoj,který se teď plně věnuje P307.Takže Fabky lehce pojedou soukromý P206 a k poslední tovární se těsně přiblíží.
Optimisto...
Tak já se taky přidám...
Nevím, kde berete tolik optimismu k výkonu R.Kresty ( vyhraje RZ a pod).Mám dojem, že to kdekomu rychleji píše než myslí...
Kresta nemá nejmenší naději na tovární angažmá (snad jedině ve Škodě, ale doufám že ne!), vždyť ani Robert nedostane tovární smlouvu, a to je daleko lepší.
Mám i několik infi z testů Kresty ve ŠM a to co tady tvrdí ostatní je moc daleko od pravdy, taky bych si to moc přál, ale na rozdíl od některých ostatních nevydávám svoje přání za fakta. Potom se z tohoto fora stává ráj plkačů a nikdo nedokáže rozlišit seriozní informaci od bludů. To mi hodně vadí, protože jako jiní také hledám seriozní info. kde se dá. Takže brzděte své emoce a nejdřív myslete než něco napíšete a uděláte více škody než užitku. Můžete tím odradit návštěvníky a to by byla škoda...
quote:
RZ 1 13,70 km 8:48
RZ 2 21,80 km 9:21
RZ 3 22,55 km 10:29
Servis B
RZ 4 26,27 km 13:12
RZ 5 5,05 km 14:05
Servis C
RZ 6 13,17 km 15:32
RZ 7 21,80 km 16:05
RZ 8 22,55 km 17:13
Servis D
Podle zpráv z eWRC a konkurenčních webů ,tak jsou všichni maxim.nažhaveni a všichni si věří.
Obrovská sebědůvěra čiší z Solberga,Martina a hlavně Loeba( doufám že vyhraje) , ale stařík Carlos čeká za bukem a bude doma dost dobrý.Celkem mu to přeju.
Loeb bude mistr za rok,letos asi carlos...?!
Týmy taky doufají, až na ten jeden stím skrytým potenciálem,necháme se ale překvapit...
GO KRESTA GO !!!!!!!!!!!
.
quote:
Podle zpráv z eWRC a konkurenčních webů ,tak jsou všichni maxim.nažhaveni a všichni si věří.
Obrovská sebědůvěra čiší z Solberga,Martina a hlavně Loeba( doufám že vyhraje) , ale stařík Carlos čeká za bukem a bude doma dost dobrý.Celkem mu to přeju.
Loeb bude mistr za rok,letos asi carlos...?!
Týmy taky doufají, až na ten jeden stím skrytým potenciálem,necháme se ale překvapit...
GO KRESTA GO !!!!!!!!!!!
.
Všichni doufáme!
quote:
Tak já se taky přidám...
Nevím, kde berete tolik optimismu k výkonu R.Kresty ( vyhraje RZ a pod).Mám dojem, že to kdekomu rychleji píše než myslí...
Kresta nemá nejmenší naději na tovární angažmá (snad jedině ve Škodě, ale doufám že ne!), vždyť ani Robert nedostane tovární smlouvu, a to je daleko lepší.
Mám i několik infi z testů Kresty ve ŠM a to co tady tvrdí ostatní je moc daleko od pravdy, taky bych si to moc přál, ale na rozdíl od některých ostatních nevydávám svoje přání za fakta. Potom se z tohoto fora stává ráj plkačů a nikdo nedokáže rozlišit seriozní informaci od bludů. To mi hodně vadí, protože jako jiní také hledám seriozní info. kde se dá. Takže brzděte své emoce a nejdřív myslete než něco napíšete a uděláte více škody než užitku. Můžete tím odradit návštěvníky a to by byla škoda...
Souhlas, souhlas, souhlas.
Kdo si mysli, ze Fabie a 206 WRC jsou jen na dohled od sebe, mel by prispivat na stranky napr. vcelarskeho sdruzeni.. Vesti blbosti nemuze ani tam vyplodit..
quote:
quote:
Tak já se taky přidám...
Kdo si mysli, ze Fabie a 206 WRC jsou jen na dohled od sebe, mel by prispivat na stranky napr. vcelarskeho sdruzeni.. Vesti blbosti nemuze ani tam vyplodit..
Děkuji za podnětné příspěvky a kritiku druhých. Ještě dodat pár sprostých slov a zakrátko tu máme diskuzi alá server Formule 1. cz. Založte si ve fóru téma pro odborníky a znalce, napište tam rovnou komu je vstup zakázán a budete snad spokojeni. Navíc si prvně pořádně přečtěte na co reagujete. Dobře se pak čte jak máme myslet a potom psát od někoho kdo to nedělá.
Nový Jičín
Tak sakra přestaňte už s tím vzájemným osočováním. Pokud má někdo jiný názor, nechte mu ho a maximálně sdělte, že váš názor je jiný. Je fakt velmi smutné, co se tu děje. Taková vzájemná netolerance je typická podle mých zkušeností jen v Čechách. Podle toho to také vypadá na našich silnicích, kde se to bezohledností a netolerancí jen hemží. Ke kladu tohoto fóra budiž, že zde díky tomu ještě neumírají lidé. Chatuji i na jiných zahraničních serverech se stejnou tématikou, ale tam je radost přispívat. Podobné praktiky jako zde tam nepotkáte. Nevím a stále přemýšlím, kam se ten národ český vlastně řítí. Do slušné a tolerantní společnosti to ale s určitostí není.
quote:
quote:
Tak já se taky přidám...
Třeba myslel P206 ve verzi z roku 99/00 :)
Kdyz mas takove seriozni informace a zpochybnujes to, co Agnus videl na vlastni oci, tak bys nam mohl Rici, JAKE INFO ze SM mas.
Radi se to dovime.
Navic KResta testoval Fabii 1x,tak nechapu ,ze pises slovo TESTY a ne TEST.
A kde beres tu jistotu, ze Robert je lepsi??
PRotoze ho pojel na jedne soutezi se stejnym autem???
Ale jestli jsi nezapomnel , tak na ostatnich soutezich mu KResta, ac s horsim autem daval.
I kdyz celkovy vysledek byl horsi.
PRipradas mi jako clovek,ktery neumi fandit nasemu jedinemu Ceskemu zastupci .
JEdiny , kdo odrazuje lidi jsi ty, tim,ze tvrdis opak,aniz by jsi napsal KONKRETNI INFORMACE,ale jen typu jedna pani povidala.
Nerikam,ze nemuzes mit pravdu,ale napis co vis a uvidime.
quote:
Tak já se taky přidám...
Až někdo najdete nějaké info ze shaku, tak dejte vědět.
Radši bych už viděl zpravy ze shakedownu....
SMS z WRC na www.sweb.cz/skublik
Tož je někdy radost číst některé příspěvky,ale proč se místo pousmání a vtipné reakce přiklánět k nemístnému osočování..??Tento týden snad jen na adresu FIA.
Můj tip na Španělsko:1. Martin,2. Sainz,3. Duval
Tak chlapi , jenom pro porovnání odstup Toniho(seveřan) na Korzice od jižních asfaltových specialistů na prvních třech RZ(dal mě to už nebavilo počítat)na 1 km.
1 RZ 2 RZ 3 RZ
panizi +0,6 +0,3 +0
bengini +0,46 +0,3 -0,14
robert -0,27 -0,38 -1,01
Plusový hodnoty-lepší než Toni.Když vezmu v úvahu , že Auriol je asi tak o tři desetiny lepší než Toni)podle statistiky z předcházejících asfaltových soutěží , tak by mohl jet Auriol na úrovní Paniziho. Prosím nepište o mě abych se dal do klubu včelařů, ale chci seriozní odpvěď
Takze na shaku nejrychlejsi Martin: 2.17,4, stejne jako Hirvonen.
Francois Duval 2.18,9
Richard Burns 2.19,6
2.19,7 Gilles Panizzi a Carlos Sainz.
Petter Solberg von 2.20,2
Tommi Mäkinen 2.21,4, Kresta PRED nim, ale bez udani casu
McRae und Sebastien Loeb (2.20,4 Minuten) Marcus Grönholm (2.20,6 Minuten)
Didier Auriol (2.20,9 Minuten)
Co si myslíte o Panizzim, jeho výkon (až na mistrovský tah s pneu na SR) byl, dle mého, hodně nevýrazný. Loni neměl konkurenci. Teď si pořád stěžuje na auto, ale když byl před ním téměř vždy Gronholm, tak se mi nezdá, že by to bylo jenom v autě.
A zdroj?
quote:
Francois Duval 2.18,9
Richard Burns 2.19,6
www.rally1.de
quote:
A zdroj?
quote:
Francois Duval 2.18,9
Richard Burns 2.19,6
Časy přímo ze Španělska - telefonicky:
1. Märtin 2:17,4
2. Duval 2:18,9
3. Sainz 2:19,7
4. Panizzi 2:20,0
5. Solberg 2:20,3
6. Loeb 2:20,5
7. Grönholm 2:20,6
8. McRae 2:20,7
9. KRESTA 2:21,1
9. Burns 2:21,1
11. Gardemeister2:21,7
12. Auriol 2:21,8
13. Bugalski 2:21,9
14. Robert 2:21,9
15. Mäkinen 2:22,2
16. Hirvonen 2:22,9
17. Warmbold 2:28,4
Tak podľa časov zo shaku, aj keď tie sa ťažko dajú brať ako smerodajné, sa nechystá žiadne veľké prekvapenie. Kresta celkom pekný čas... Fabky presne tam kde aj na Corse... 8)
quote:
Časy přímo ze Španělska - telefonicky:
1. Märtin 2:17,4
2. Duval 2:18,9
3. Sainz 2:19,7
4. Panizzi 2:20,0
5. Solberg 2:20,3
6. Loeb 2:20,5
7. Grönholm 2:20,6
8. McRae 2:20,7
9. KRESTA 2:21,1
9. Burns 2:21,1
11. Gardemeister2:21,7
12. Auriol 2:21,8
13. Bugalski 2:21,9
14. Robert 2:21,9
15. Mäkinen 2:22,2
16. Hirvonen 2:22,9
17. Warmbold 2:28,4
Agnusi, dozvěděl jsi se nějaké novinky od Romana? Jak se mu jelo, co auto a testovací RZ? Ten jeho čas je fakt hezkej, jak dlouhej je ten shakedown?
Díky, Lukáš
Zdravím všechny,jsem rád ,že se ozval Agnus,protože minulou rally tady od některých dostal co proto,ale jak se ukázalo věděl o čem mluví.Jinak posladní dobou to tady opravdu začíná být jak na servru F1,tam jsem přestal diskutovat,a byl jsem nadšenej tou atmosferou která byla tady tak to chlapi nedostaňte do nějakých urážek a hádek.Jinak samozřejmě fandím Romanovi jak se dá!! No a co se týče Škodovky,tak já jsem Škodovák od 18 let,bylo to moje první auto a dodneška na něj vzpomínám,ale pan Janeba by se od Romana mohl učit jak se komunikuje s fanoušky,a to Malina je soukromník!
Takže- GO Škoda,GO Malina. Hawk.
Na hlavní straně eWRC jsou poněkud jiné výsledky....
quote:
Na hlavní straně eWRC jsou poněkud jiné výsledky....
taky na to koukam, ted cemu verit ?!?!?? 8)
Zdá se že největší pokrok v posledních týdnech udělal Ford nezdá se Vám ,že jim to poslední dobou jede jak s praku?
To Lukas99: S Romanem jsem mluvil naposledy včera večer a část našeho rozhovoru je na stránkách eWRC. Dnes jsem mluvil se členem týmu pro komunikaci.
To lufer: Já doufám, že určitý pokrok potvrdí Fabia WRC i v Katalánsku.
To prog: Na eWRC jsou časy zveřejněné informačními servery. Já mám časy získané pouze telefonicky. Podle mého názoru nelze v tuto chvíli říci, který zdroj je přesnější. Přesto to není příliš důležité, protože se bude rozhodovat až od zítřejšího rána. Máte to skvělé, protože máte k dispozici dvoje časy, čtenáři konkurečních serverů třeba nemají časy žádné :)
quote:
Zdá se že největší pokrok v posledních týdnech udělal Ford nezdá se Vám ,že jim to poslední dobou jede jak s praku?
Nová evoluce byla od začátku minimálně stejně rychlá jako ostatní a ještě můžou dále optimalizovat. Tak to dělají a je to vidět na výsledcích.
výsledky na http://www.romankresta.com/
Roman zajel slusně.
Myslim, ze ty casy nejsou nejhorsi.... Snad se Didi konecne ukaze.
quote:
výsledky na http://www.romankresta.com/
Roman zajel slusně.
Na wrc.com jsou do třetice ještě jiné výsledky :-)
No já budu věřit agnusovi, protože v jeho výsledcích je Roman na lepším místě :D :D :D
A taky si myslim že časy který maj v týmu jsou přesnější.
Už se nemůžu dočkat zítřka!Bohužel jsem do dvou v práci :(
Upravil - Častulik 23 Oct 2003 14:09:23
Upravil - Častulik 23 Oct 2003 14:09:56
quote:
A taky si myslim že časy který maj v týmu jsou přesnější.
Snad tedy platí, že Roman byl rychlejší než Cedric. Sami vidíte, že zajistit "správné" časy ze shakedownu není vůbec jednoduché...
Pokud by takto jeli i v závodě, tak jsem měl pravdu a nemusel bych na včelaře.
Toni měl problémy .....Toni Gardemeister was in no mood join in on the fun. The rear anti-roll bar in his Fabia broke with alarming regularity in France – and broke again during shakedown today
"If it happens on shakedown, for sure it is going to happen on the rally," he grumbled.
quote:
Toni měl problémy .....Toni Gardemeister was in no mood join in on the fun. The rear anti-roll bar in his Fabia broke with alarming regularity in France – and broke again during shakedown today
"If it happens on shakedown, for sure it is going to happen on the rally," he grumbled.
Doufejme naopak, že když praskl stabilizátor už v Shakedownu, zajistí mechanici, aby nepraskl znovu v závodě.
Hlavu vzhůru Toni :)
quote:
quote:
Doufejme naopak, že když praskl stabilizátor už v Shakedownu, zajistí mechanici, aby nepraskl znovu v závodě.
Hlavu vzhůru Toni :)
tak to je dobry, stabilisatory jim praskali uz ve francii
No, tak to vypada, ze vysledky vykrystalizovaly do stejne podoby vsude. Podle shakedownu jede Ford jinou ligu, nez vsichni ostatni - prvni tri jsou Fordy, nejlepsi "neFord" je Peugeot 206 se ztratou pres dve sekundy. Auriol jako lepsi Skodovkar ztraci na nejlepsiho "neForda" cca 1 sekundu, coz je na trikilometrove trati nevidana hodnota.
Ona je to hodnota nevidana zatim. Doufam, ze takovych bude vic. Nebo ze to bude jeste lepsi.
Netusim, kdo mel problemy, kdo nemel, kdo mel obute slicky a kdo backurky, takze to nezapocitavam.
Zdravi vcelar.
IMPOTENCIAL
23.10.2003, 14:12
Tak to je opravdu nereálné, stáhnout ztrátu z 2s/km na 1s/km je relativně 10x snazší než stáhout 0,1s/km z 0,5s/km na 0,4s/km.
A to je právě ten IMPOTENCIÁL
quote:
IMPOTENCIAL
23.10.2003, 14:27
A máš po ruce kalkulačku ? Jak se můžeš těšit, že IMPOTENCIÁL na prvního je přes 1s/km ? Přenásob to délkou rally ... Nemusím nic dodávat ...
quote:
Pokud by takto jeli i v závodě, tak jsem měl pravdu a nemusel bych na včelaře.
Nedělejte ze Shakedownu velký závěry.Zítra může být všechno jinak.I když mám obavy,že ze u škody to bude hodně podobné.:-)
jak na tom Fabie skutečně je se asi dozvíme až příští rok. Stáhnout 1s/km nemusí být problém, pokud to auto na to má. Platí sice že stáhnout každou další vteřinu je několikanásobně náročnejší a dražší ale kdo říká že Fabie nemůže být o 3 sec rychlejší ?To by ta 1 sec nemusela být zase takový problém. Ta ztráta může být zapříčiněna 4 věcmi:
1. jezdec - tady ztrácíme asi nejméně
2. auto - velká neznámá ale pokud vím, technicky nijak za konkurencí nijak nezaostává
3. motor - nový by se hodil, 4 ventilová technika je osvědčená ale ani taky to nemusí být taková katastrofa, je se někdy píše
4. nastavení auta - tady má ŠM asi největší handicap proti konkurenci.
Vím že jsem neřekl nic nového, chci je upozornit že Fabia ještě nemusí být ani zdaleka odepsaná a že může příjemně překvapit (nebo taky naopak)
to procha: Tvůj příspěvek se mi líbí. I když vlastně říkáš, že v současnosti vše kolem Fabie stojí za prd, tak do budoucna můžeme vzhlížet optimisticky - a to já rád. Ať si říká kdo chce, co chce - Jeď Fábinko Jeď!!!:) ;)
Mám takový pocit, že bývalá esa asfaltových soutěží typu Panizziho, Bugalského a Purase nestačí na esa současná typu Martina, Loeba. Králové jsou mrtví, ať žijí králové!
Frankie
Patrik Cooper
23.10.2003, 17:58
Ano,ano skutečně to tak vypadá.Ale ještě razantnější nástup se dá očekávat příští rok.Duval,Hirvonen a možná(alespoň v to doufám)i náš TONÍK.Teda pokud se nám Fábinka probudí ze spánku Šípkové Rúženky.
quote:
Mám takový pocit, že bývalá esa asfaltových soutěží typu Panizziho, Bugalského a Purase nestačí na esa současná typu Martina, Loeba. Králové jsou mrtví, ať žijí králové!
Frankie
Doporucoval bych srovnavat srovnavatelne...
Jezdi vubec jeste "umirajici kralove"? Nebo dostanou jen zridka nejakou moznost?
Jeden král stále vládne.CARLOS!!!
Máme aktuální fotografie Romana Kresty z dnešního shakedownu!!! Za chvíli budou na eWRC.CZ a www.RomanKresta.com
quote:
Jeden král stále vládne.CARLOS!!!
Jo, jo! Sainz je starej dobrej kral, kterej by si zaslouzil titul!
Myslim že ho Carlos letos získá.
Přesně tak.Carlos je KING a doufám,že letos vyhraje titul.Burns si titul nezaslouží,protože za dva roky ani jednou nevyhrál.Loeb si to asi pohnojil na Korzice a i kdyby ted zvítězil pochybuju,že by pojel Solberga v Anglii.Pokud zaprší tak by měl být Petter hodně vysoko.Carlos asi pojede svůj standard a jak ve Španělsku tak v Britanii je schopen pozbírat spoustu bodů.Takže si myslím,že mistr bude Sainz nebo Solberg.Přeju to ale více Carlosovi
Patrik Cooper
23.10.2003, 19:50
Je až neuvěřitelné kolik let už Carlos jede špičku.Ale zítra začne řežba hodná oních Králů.To bude opravdu na ostří nože.
carlos je jedinej kterj dokáže dokáže držet krok se špičkou v letošní době.Daleko za špičkou nebyl ani kankunen, ale ten už to vzdal a Blomquist už vůbec ne.
carlos je prostě Carlos abasta fidli.Myslim že je to jeden z vážných kandidátů do našeho fóra kde je téma "Nejlepší jezdec všech dob"
Moc bych nu přál titul, ale Solberg a Loeb mu ho zadarmo nedaj.
Přesně-já mu fandím od té co sleduju MS.
Já jsem byl z Carlose hotovej už když jsem jej viděl poprvé v akci ve Finsku 1989, kde byl jediný rovnocený jezdec pro tu severskou smečku a navíc jel obrovsky pro diváky. Vloni na podzim jsem prorokoval skvělou letošní sezónu Solbergovi, ale když to vybojuje Carlos, budu rád. Peter si ještě může počkat.
řekl bych že Solberg bude příští rok favoritem číslo jedna.v týmu mu vzroste konkurence a on nebude chtít dělat "dvojku", tak do toho dá všechno.Myslim že to zvládne.
Můj osobní názor je, že DIDI pojede zítra fantasticky s ohledem na aktuální možnosti Fabie. Hodně by mu pomohlo, kdyby se na první RZ "chytil". Je zajímavé, že DIDI "neřekl" tentokrát k vozu ani nastavení v tiskové zprávě vůbec nic. Stejně tak je ticho po pěšině ohledně testování "nového" nastavení...
quote:
Můj osobní názor je, že DIDI pojede zítra fantasticky s ohledem na aktuální možnosti Fabie. Hodně by mu pomohlo, kdyby se na první RZ "chytil". Je zajímavé, že DIDI "neřekl" tentokrát k vozu ani nastavení v tiskové zprávě vůbec nic. Stejně tak je ticho po pěšině ohledně testování "nového" nastavení...
Že by snad našli nějaké superrychlé nastavení a oněměli z toho úžasem?? :D :D :D
Moc bych to Škodě i Didimu přál...a to myslím vážně.
Patrik Cooper
23.10.2003, 21:12
quote:
Kéž by jsi měl pravdu! To ticho jsem také zaregistroval. Čekal jsem, že přijdeš s nějakou novou informací, ale vypadá to na jakési "informační embargo". Jestli by se měl potvrdit tvůj názor ohledně "DIDIHO" tak snad odvolám vše co jsem mu nakydal na tu jeho lysinu a dám mu na ní pusu (štípanou)! :D :D :D
Také mi to příde podivné, že by opravdu nějáké překvápko, no zejtra uvidíme, každopádně se bude fandit o sto šešt :-)
go škoda gooo
Slabší výsledky Panizziho jsou podle mého způsobeny tím, že je to člověk který příští rok už za Peugeot nepojede stejně jako Burns. Podívejte se na výsledky Burnse v německu a na asfaltech teď.
Jinak kdo je překvapen rychlostí Fordu na asfaltu asi nesledoval MS moc pozorně. Už německu dokázal Martin během druhého dne stáhnout svojí minutovou ztrátu na vedoucího. Bohužel tento pilot doplácí na nespolehlivost svého Focusu. Kolikrát během roku musel přejít na rychlostce z elektronického na manuální řazení a uvolnit místo v top 3! Pokud ford s tímto něco neudělá bojím se, že je to vyřadí z bojů o čelo v příštím roce. Hlavně kvůli drastickému omezení servisu. Jinak je Ford letos bezkonkurenčně nejrychlejší auto v MS.
Je zajímavé jak jde vývoj kupředu mílovými kroky.Řekl bych , že bezkonkurenční Peugeot v současnosti předstihl jak Ford,tak Gitroen a možná i Subaru.Když už nejezdí Hyunday,tak bude Škoda závodit se soukromníkama,s Makinenem ,Hirvonnenem ,Burnsem a možná Panizim.Stejně by z toho mohlo ale vzejit průběžné umístění v TOP 10 a celkově potom ještě líp.
rallyboy
24.10.2003, 06:45
quote:
Je zajímavé jak jde vývoj kupředu mílovými kroky.Řekl bych , že bezkonkurenční Peugeot v současnosti předstihl jak Ford,tak Gitroen a možná i Subaru.Když už nejezdí Hyunday,tak bude Škoda závodit se soukromníkama,s Makinenem ,Hirvonnenem ,Burnsem a možná Panizim.Stejně by z toho mohlo ale vzejit průběžné umístění v TOP 10 a celkově potom ještě líp.
To bak: Neboj, Škoda bude v hodnocení značek určitě v první 10. To ti můžu slíbit už teď. :D :D :D :D :D :D
quote:
quote:
To bak: Neboj, Škoda bude v hodnocení značek určitě v první 10. To ti můžu slíbit už teď. :D :D :D :D :D :D
To by z němého nevypadlo, ani kdyby ho mučili! 8D
quote:
Slabší výsledky Panizziho jsou podle mého způsobeny tím, že je to člověk který příští rok už za Peugeot nepojede stejně jako Burns. Podívejte se na výsledky Burnse v německu a na asfaltech teď.
Jinak kdo je překvapen rychlostí Fordu na asfaltu asi nesledoval MS moc pozorně. Už německu dokázal Martin během druhého dne stáhnout svojí minutovou ztrátu na vedoucího. Bohužel tento pilot doplácí na nespolehlivost svého Focusu. Kolikrát během roku musel přejít na rychlostce z elektronického na manuální řazení a uvolnit místo v top 3! Pokud ford s tímto něco neudělá bojím se, že je to vyřadí z bojů o čelo v příštím roce. Hlavně kvůli drastickému omezení servisu. Jinak je Ford letos bezkonkurenčně nejrychlejší auto v MS.
Abych tomu rozumněl, to jako že jezdci nemají takové nasazení nebo že jejich auta nejsou tak dobře připraveny. Já bych řekl, že prostě vyčichli.
quote:
quote:
Že by snad našli nějaké superrychlé nastavení a oněměli z toho úžasem?? :D :D :D
Moc bych to Škodě i Didimu přál...a to myslím vážně.
Spis uz si davaji pozor na velkohube prohlaseni...
Tak chlapi, za chvilku to frčí, go škoda go.
Si myslím že se tenekrát DIDI pochlapí a konečně něco zajede, dostal včera dort, se posilnil tak musí sakra jet nééé. :-))
quote:
Si myslím že se tenekrát DIDI pochlapí a konečně něco zajede, dostal včera dort, se posilnil tak musí sakra jet nééé. :-))
Jenom jestli neoslavoval moc... :o)
Ať se tu propírá jak chce, tak já ještě stále Didimu věřím.
quote:
Alespoň 1 RZ prosím. :o)
quote:
Jsem tady...
Nejsou nějaký zprávy ze zákulisí????
Já jsem tu taky Agnusi :-), ty ns prostě budeš dráždit těmi optmistickými řečmi :-))). Mimochodem, co říkáš na článek Roman vs. Škoda ve Sportu? Janeba otevřeně říká že Roman letos udělal obrovský pokrok a že by ho bral! Didi a Toni si prý neumí nastavit auto a to je pro Motosrsport prioritou! :0
Ten článek je fakt zajímavej ale teď asi záleží na DIDIm jestli zůstane a nebo stím sekne.
Prvni split je nejak dlouhy....
quote:
Já jsem tu taky Agnusi :-), ty ns prostě budeš dráždit těmi optmistickými řečmi :-))). Mimochodem, co říkáš na článek Roman vs. Škoda ve Sportu? Janeba otevřeně říká že Roman letos udělal obrovský pokrok a že by ho bral! Didi a Toni si prý neumí nastavit auto a to je pro Motosrsport prioritou! :0
Nepřipomíná to trochu mé "poznatky" z testování? ;) Klíčovou úlohu může hrát štěstí "na počasí". Něco jako Korzika - někteří na suchu, ostatní na mokru...
quote:
Zdar lumpe, taky jsi na to zvědavej????
Denis
quote:
Třeba splity nebudou. :P
IMPOTENCIAL
24.10.2003, 07:55
Pozor, já jsem tady také !!!!
quote:
Jsem tady...
quote:
quote:
Nepřipomíná to trochu mé "poznatky" z testování? ;) Klíčovou úlohu může hrát štěstí "na počasí". Něco jako Korzika - někteří na suchu, ostatní na mokru...
To jako že by ŠM mohla vydělat na tom, že vyjíždí později ze servisu? (nebo taky prodělat)
quote:
quote:
Zdar lumpe, taky jsi na to zvědavej????
Denis
Zdar Denisu. Jsi ten kdo myslim? Ja jsem tu kazdy den, tak je asi zbyecne ptat, jestli jsem zvedavy :o)
Na WRc.com vubec nejsou splity, vam ano?
Ty splity fakt asi něják nejedou, pozor co budou říkat v rádiu :-))
IMPOTENCIAL
24.10.2003, 07:57
Nó jeden split na 13km , to se povedlo !
Na splitech mi chybí DIDI,jinak EL Matador jak za mlada,že by to s titulem myslel vážně.
IMPOTENCIAL
24.10.2003, 07:58
Carlos je dábel !!
IMPOTENCIAL
24.10.2003, 08:00
Ale že se do toho Peter opřel !!!
No nejak ze Splitu vyletel Loeb.
Didi ti tam chybet nemuze, jeste nestartoval.-)))
quote:
Carlos je dábel !!
....ale zatím opatrný.
No co chces po Spanelacich, servis vysledku se asi nezlepsi. Vite nekdo , kde jsou vysledky z Antibes?
Marcus dostal celkem obklad... Burnsovi hoří koudel u prdele a taky se asi hecnul, že ten titul ještě nevzdá :D
Gronholm dostal vterinu na KM, to cumim.
Ze by se nekde o neco oprel?-)
Omlouvám se ,ale z nějakýho důvodu se mi tam ukázali poslední splity z Korsiky,teď už jsem v reálu.Alespoň doufám!!
Výsledky na wrc.com vůbec nefungujou!!! :angry:
Kdyby ten Toniho split byl pravda, tak asi něteré z nás odveze "rychlá" :0
Tak tomu nemůzu věřit!!Toni GO!
quote:
Tak tomu nemůzu věřit!!Toni GO!
Ja mam tep tak 180!!!
Mně se to nezdá,ty splity podle mně jdou úplně mimo reál,nebo né????
Chlapi, neblbněte! Toni nemůže dávat Märtinovi 12 s.
quote:
Mně se to nezdá,ty splity podle mně jdou úplně mimo reál,nebo né????
Nekaz nam ten pocit !!! :o)
To nevadi jestli dava nebo nedava ale hezky se to cte :-)
Tak to je narez, kez by to byla pravda.
Ted hlavne, aby to vystrizliveni nebylo moc
krute.
At je to do 10 vt. ztrata.
reknemi kde je TONI ze se tak radujete na online vysledkech jeste neni
...ten DUVAl jede neuvěřitelně....v jeho věku...:-))))
Agnusi, kde to jede ty výsledky - slušně, WRC.com je o niem!
Tomasek
......a Carlos....:-D
quote:
...ten DUVAl jede neuvěřitelně....v jeho věku...:-))))
Bez fungujících splitů je to o infarkt. Dneska zas v práci udělám velké h...
quote:
Chlapi, neblbněte! Toni nemůže dávat Märtinovi 12 s.
Ale bylo by to krásné. Ne?
No a uz jsme se probudili do realu .
Sice jsme se probudil, ale ztráta není hrozná... Teď DIDI!
I tak, je to mene nez vterina na KM.
To za 1. a ti co tvrdily, ze Auriol je lepsi,tak jsem fakt zvedavy jak pojede.
A co Roman?
Jinak Toni pojel Gronholma, taky dobry
To je docela dobré 10,7 na 13,17 km. Myslím, že DIDI dnes pojede opravdu dobře v rámci možností Fabie...
Ale Gronholm couval
Tomasek
Didi v cíli a celkem dobře.
Tak i Didi se pochlapil a je pod 1s na km.
Fakt sem necekal,ze zajede lepsi cas nez Toni.
10,7 vt na 13,17 km = 0,812 vt naKM.
Tak kdyby jeli furt, tak je to super.
quote:
To je docela dobré 10,7 na 13,17 km. Myslím, že DIDI dnes pojede opravdu dobře v rámci možností Fabie...
Na zahřátí to nevypadá špatně :-), oba pod 1s/km...
Co na to Roman???
Tak zatím by tovycházelo podle mojí předpovědi Didi lepší než Toni a v TOP 10
Uzasne je to,ze PRvnich 8 aut je v 3,4 vt. coz je opravdu narez.
AGNUS: Oni ten článek o Motorsportu a Romanovi stáhli!!! :0 Že by Roman do MS???
Tak myslím, že jsme urvali první umístění v Top Ten dneska.
No, Romane - teď máš příležitost ukázat panu Janebovi, že to jde i rychlejc, než kluci od slepice.
Didi nezklamal a je pred Cedricem
I Bugalski dostal od Auriola,takze 10 misto pro skodu na zacatek.
Roman je nepojede.
quote:
Tak myslím, že jsme urvali první umístění v Top Ten dneska.
Ještě počkej na Romana :-)
Roman se zahřívá ještě pomaleji.
Na 2.RZ jede Carlos velmi opatrně. Že by ho brzdili diváci?
Ne jede jako z praku.
Upravil - Rizek 24 Oct 2003 09:29:18
Roman dal všechen um do ladění Škodovak a už mu nezbylo na svojeho pažouta
quote:
Naopak! Carlos dává všem a to poměrně výrazně!
Tipoval jsem v soutěži ztrátu Romana +16,7 s. Skoro to vyšlo, ale po časech Fabií jsem doufal v lepší čas.
quote:
quote:
Naopak! Carlos dává všem a to poměrně
výrazně!
Já si spletl barvy a to jsem dneska ještě nic nepil.
Uvidime , co bude dal.
Roman jel az 16 ,takze mel vice bordelu na trati.
Sak on se na tech delsich RZ nevzda.-)
quote:
Tipoval jsem v soutěži ztrátu Romana +16,7 s. Skoro to vyšlo, ale po časech Fabií jsem doufal v lepší čas.
Můj 10-ti letý junior tipoval v té soutěži 19 s!!!
Marcus má nějaké problémy nebo špatné pneu...
rallyboy
24.10.2003, 08:32
Gronholm je úplně mimo, na prvním splitu dostává +5. Co se děje?
Ale Marcus dostava nejake obklady, to nebude samosebou. Ted aby to vydrzelo Carlosovi.
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.