PDA

Zobrazit v plné verzi : Rally Azur Antibes

jaryn
20.10.2003, 21:31
startovka nevypadá tak bídně, Ášína tipuju na 2. flek, co y na to?

hand
21.10.2003, 09:49
Já tipuju,že odstoupí pro tech.problém ze 3.místa... Ale samozřejmě rád bych se mýlil...

Čejda
21.10.2003, 12:01
Já myslim že bude s velkým odstupem třetí.nebude se hnát za špičkou a plíst se jim do jejich souboje, pokud samozřejmě nebude mít hned ze začátku navrh.podle mě to půjde podle stejného scénáře jkako na Barmce akorát nevyhraje a oni dva se poperou o vítězství.

sefca
21.10.2003, 19:11
Já su hlavně zvědavé jak si povede Butor.Říkal mi Danys,že je to prej dobrej střelec.

Čejda
21.10.2003, 20:01
Stáhni si pár videií z maďarskejch stránek a uvidíš že Butor je víc než střelec.O je letec!!!

sefca
21.10.2003, 20:09
Nekouří náhodou trávu?

vdave
24.10.2003, 12:05
online vysledky by meli byt zde http://www.patricksoft.fr/neutre/direct_choix.asp?meet=320&type=0

pelikan
24.10.2003, 12:37
To vdave:
Teď jsem ten odkaz zkusil a ty výsledky jsou loňské.

vdave
24.10.2003, 15:12
no to mas bohuzel pravdu, predpokladal jsem ze se z nich pujde dostat na nove ale asi bohuzel, dost by me zajimalo jak si Pechacek povede

tak zmena, nasel jsem
http://www.patricksoft.fr/Direct_choix.asp?meet=408&type=0

Asin zatim v RZ1 4, pred nim 3 P206, od Campose s Thirym dostal slusny obklad 1:08 na 25 km

Upravil - vdave 24 Oct 2003 15:16:49

sefca
24.10.2003, 16:32
Pánové,co říkáte na Butora?Po 2 RZ je absolutně pátej.To je mazec.

Čejda
24.10.2003, 19:01
Já jsem psal že Butor je pilot jak sviňa, ale docela mě zaráží stráta Pecha po třech RZ.na Thiryho strácí už dvě a půl minuty a nebo jsem to blbě viděl.

sefca
24.10.2003, 19:12
Ta Vaškova ztráta se mi moc nelíbí,ale jede na třetího fleka v ME tak to chápu.Butor to je čenda.Toho tak vidět u nás.

sefca
24.10.2003, 19:56
Mermet asi skončil.To znamená,žě si Venca dojede v klidu pro bronz.

Michal
24.10.2003, 20:52
Třetí místo je pěkný. Průser je v tom, že ani o tom nevíš a reprezentuješ!!!! Václav Pech je Mistr republiky. Jeho ztráta v podstatě naznačuje fanouškům v celé Evropě, že náš mistrák stojí jezdecky za starou bačkoru.

Čejda
24.10.2003, 23:43
Ale fandové z celé Evropy ví že campos dostal na prču na Barumce, ale popravdě čekal jsem že s nima bude jakž takž držet krok.Ta stráta je opravdu dalekom větší než jsem čekal.Akorát se potvrzuje že naši piloti se to venku ještě nenaučili vyjma jednoho.
Ášín by měkl alespoň na nějaký vložce zatahnout aby jim ukázal že s nima umí držet krok a pak ať toho, klidně nechá.

alpine
25.10.2003, 01:31
Nezatahne Asin a ani Kresta,svet jede neco jineho a je to preci videt...

Milan PB
25.10.2003, 02:36
Já bych vám přál slyšet názor P.Křečka když jsem mu četl v Třebíči výsledky Antibes který mi přišly na mobil.

Patrik Cooper
25.10.2003, 09:48
Alespoň naznač.

Milan PB
25.10.2003, 10:33
Vyjádřil spokojenost nad tím že Václav jede takticky že se nehrne an přední pozice a že jede dobře a bude v konečném pořadí ME 3. a to bez boje.

Houmr
25.10.2003, 13:16
Kreckovy nazory stoji za starou belu.Pech jede vylozene ostudne.Radsi tam nemel ani jezdit.

vaca.p
25.10.2003, 14:04
Tady je možná odpověď na otázku jak by pech dopadl v MS. Asi dost blbě. Po osmi RZ má na Antibes ztrátu 5,5minuty.

Antibes se jede po tratích shodných s Monte Carlem ( zítra se jede i přes Col de Turíni) a jestli Thiry vloni skončil na Monte 11 se ztrátou 7,5 minuty na Makinena Kde by byl Pech??

sefca
25.10.2003, 14:29
Asi pěkně v ři..

Pawel
25.10.2003, 15:35
Me se taky moc nelibi ale honit se Thirym a Camposem by nemelo smysl - je to castecne ostuda ale my to neplatime....

vaca.p
25.10.2003, 16:12
My to sice nelatíme ale ztráta 3 vteřiny na kilometr je trapas.

A pokud už jedu ven a nemusím jet na titul tak zkusím zatáhnout.

Liboa
25.10.2003, 18:23
Dobře, chce to třetí místo, ale jet takovou hrůzu... Domácí dováci z něho musí být celkem vysmátí! No, bude se muset ještě učit. Pozná, jak se jezdí venku.

jiri
25.10.2003, 22:23
quote:
Tady je možná odpověď na otázku jak by pech dopadl v MS. Asi dost blbě. Po osmi RZ má na Antibes ztrátu 5,5minuty.

Antibes se jede po tratích shodných s Monte Carlem ( zítra se jede i přes Col de Turíni) a jestli Thiry vloni skončil na Monte 11 se ztrátou 7,5 minuty na Makinena Kde by byl Pech??

Uplne jasne-za Skodovkama, tedy posledni. Jestli by jel Warmbold, tak i za nim...

jiri
25.10.2003, 22:27
Bohuzel, vysledek p. Pecha je potvrzenim zkutecnosti, ze ME uz letos neexistovalo.
Jedno viteztvi v domaci soutezi staci na 3. misto, nebyt ucasti Campose a Thirryho(klobouk pred obema dolu), nebylo by viteze. Nebo ze by Pech? Hrozna myslenka....

LUSCO
25.10.2003, 22:50
Ale Vasek si v telefonickem rozhovoru pochvaloval,jak se mu dari 3.flek udrzet..!!
Tak to sme klidniiii.

Čejda
26.10.2003, 10:40
S takovým autemjako má Pech je opravdu těžké udržet třetí míst před dotírající S1600 butora!!!už si dělá srandu nebo co.

agnus
26.10.2003, 13:46
Vašek je 3. ztrácí asi deset minut, 4.je nějaký borec s Mitsui se ztrátou 18 minut a na Impulsech se ptají: Myslíš si, že udržíte třetí příčku až do cíle soutěže? :D :D :D

Čejda
26.10.2003, 14:09
Agnus má jako jedinej pět hvězdiček.

Jinak co se týče Pechova extempore ve Francii, k tomu se dá říct akorát NO COMENT

Milan PB
26.10.2003, 14:20
Žádný no coment ale Fúúúj

Čejda
26.10.2003, 14:22
Tak tohle si musíte přečíst:

http://auto.impuls.cz/index4.php?main=1&rubrika=7&clanek=10366

Tahle věta je kandidát na PLK roku.

"Nesmírně těžká, máme za sebou stovky zatáček, NA KTERÝCH SE UČÍME JEZDIT POMALU"

z toho se nevyspim......

Upravil - Častulik 26 Oct 2003 14:26:15

Milan PB
26.10.2003, 14:28
Já se ho zeptám v tom článku středy s Ášínem jestli se nestydí.

Čejda
26.10.2003, 14:34
Já bych řekl že žádný středy s Ášínem už nebudou, protože se rozbrečí z těch otázek, proč jel "jako já když se vracim s flámu" a udělal nám ostudu.

jen tak pro upřesnění.
Konečné výsledky Rally Antibes

http://www.patricksoft.fr/Clt_Epr_Gen.asp?mode=2&meet=408&type=0&code=18&f=0&g=all&categ=0

ecky
26.10.2003, 16:08
Co predvadi Pech na Antibes je :O( - treba to s jeho jizdou vypada jinak - narok pojede Monte a zdejsi trate si najzdi a v prubehu RZ dopisuje s Uhlem rozpis a na Monte se ukaze:O) - Taktika byla asi jasna nerozbit auto, dojet 3 (kdyz to zpocatku nevypadalo - frantik z pazoutem 206 se nechtel vdat) a ucit se, nedaly se cakat zazraky, ale alespon na kratkych RZ mohl poradne zatahnout, at je poznat s jakym autem jede, taktika zvitezila - at zije sport !!!!

Patrik Cooper
26.10.2003, 17:45
quote:
Já se ho zeptám v tom článku středy s Ášínem jestli se nestydí.

Možná že řekne že se i stydí.Ale úkol dojet třetí splnil.Vono srovnávat Ašína s Brunem nebo Camposem prostě nejde.To jsou jezdci světového formátu .Ašín prostě nemá jejich zkušenosti.Na druhou stranu to ukázalo že MČR je po jezdecké stránce slabé bez ohledu na to kolik startuje vozů WRC.To totiž není záruka kvality jejich jezdců .Z české(i slovenské) špičky by zde uspěl jen ROMAN KRESTA protože v MS už jezdí.Takové zkušenosti na zdejších tratích prostě nezíská to už věděl Hubáček,Pavlík.Křeček a další.To k tomu propastnému rozdílu.

sefca
26.10.2003, 18:57
Asi jsme od Vaška čekali víc.Pokud mu to stačí tak je to jeho věc.Dojel pro body,auto nerozbil.Je asi velkej rozdíl jezdit ty letiště u nás než ze zatáčky do zatáčky po úzké cestě.Snad příště.

deck
26.10.2003, 19:19
Já si myslím, že se bojí pořadně na to dupnout. Jestli do něj totiž pořád někdo hučí, jak je to auto drahé a kolik peněz by stál každý škrábanec, tak to se pak těžko jezdí. Navíc na neznámé trati značně odlišné svým charakterem od těch domácích. Je to jen spekulace, nevím jak je to u nich v týmu doopravdy, ale zvenku se mě to tak jeví.

jiri
26.10.2003, 20:44
oba prujezdy pres Col d Turini se pro snih nejely. Jinak by p. Thirry(na Turini je jako doma) dal p. Pechovi dalsich 5 minut...

vaca.p
26.10.2003, 21:59
quote:
oba prujezdy pres Col d Turini se pro snih nejely. Jinak by p. Thirry(na Turini je jako doma) dal p. Pechovi dalsich 5 minut...

Tak nějak!

Haryk
27.10.2003, 07:34
A co by se stalo? Kdo z Vás mu na to závodění přidá? Chtěl být třetí a je třetí. Když bude mít ambice být první a nebude to na konci sezony, tak pak kritizujte, teď jel tak, jak to po něm chtěl sponzor a tým.

jiri
27.10.2003, 07:46
quote:
A co by se stalo? Kdo z Vás mu na to závodění přidá? Chtěl být třetí a je třetí. Když bude mít ambice být první a nebude to na konci sezony, tak pak kritizujte, teď jel tak, jak to po něm chtěl sponzor a tým.

Skoda ze po nem sponzor a tym nechteli, aby vyhral...

Haryk
27.10.2003, 07:50
Asi by mu na to museli přidat...

jiri
27.10.2003, 08:42
quote:

Snad by to pomohlo. V kazdem pripade tamni divaci si o ceskem mistrovi musi myslet sve...

Čejda
27.10.2003, 10:04
Tak jsem předtím na impulsech napsal napsal svojí trochu rozsáhlejší kritiku,a teď mě tam všichni ukamenovali za to že jsem napsal že Pech si udělal ostudu a čekýmu mistráku taky.Ty lidi co mi tam nadávali moc o rally neví kromě JARYNA.

Lukas99
27.10.2003, 12:57
quote:

quote:

Snad by to pomohlo. V kazdem pripade tamni divaci si o ceskem mistrovi musi myslet sve...

Přesně to mi vadí!!! WRCů jak nasr*no, nás mistr tam dělá ostudu! Hlavně žě máme doma 3. místo v ME...

jiri
27.10.2003, 13:23
Nedavno jsem mluvil s jistym Spindlerem. Kdysi jezdil na Barum s Porsche 911 a dostaval tam naklad od Skoda 130. Tento jen vzpominal na tuto dobu a rikal neco v tom, ze kdyz ma nekdo tovarni auto (at je to Trabant, Skoda nebo Subaru) je to vzdy nekdo extra,ktery se musi brat vazne (proto jsem tak tezce v minulosti nesl vykony p. Kopeckeho v rakouskem mistrovstvi.)
A stejne je nekdo, kdo vyhraje narodni mistrovstvi, nekdo koho se musi brat vazne. At je to mistr Ceske republiky, Nemecka nebo Albanie. Vetsinou to byva nejrychlejsi clovek v te zemi, vetsinou ma status reprezentanta a byva chloubou pro poradatele.
Proto si ted myslim sve.

sefca
27.10.2003, 17:00
Včera jsem taky neměl pro Vencu dobrého slova,ale dnes z odstupem času se na to dívám jinak.Na Barumce v první etapě jim celkem stačil,ztráta byla po 60km asi 17sec.Kdyby startoval Vasin tak by mu Vašek s největší pravděpodobností natrh zadek.Vzpomínáte jak jel a kolik dostal od Bruna a Campose letos na Madeiře sám velký slavný Delecour.Ten se měl asi za co stydět,protože to měl zaplacený a mohl jet střelbu a klidně s tím i praštit.Bohužel vůbec nestíhal a dostal tuším něco okolo 6,5minuty.A to byl charakter trati podobnej jako San Remo,který Delecour zná snad nazpamět.Vašek jel na takové trati asi poprvé.

pelikan
27.10.2003, 22:04
Víte ono je to hlavně o penězích. Já vím, že nás tady u počítače moc nepotěšilo deset minut ztráty, ale na druhou stranu úplně chápu hodnocení PANA Křečka na adresu Venci Pecha. Možná někdo z lidí tady neví, že Pech bude splácet auto tři roky a pokud by ho poslal do rokle ve Francii tak nevěřím tomu, že by se svezl v roce 2004.

Aspi
27.10.2003, 22:48
quote:
Nedavno jsem mluvil s jistym Spindlerem. Kdysi jezdil na Barum s Porsche 911 a dostaval tam naklad od Skoda 130. Tento jen vzpominal na tuto dobu a rikal neco v tom, ze kdyz ma nekdo tovarni auto (at je to Trabant, Skoda nebo Subaru) je to vzdy nekdo extra,ktery se musi brat vazne (proto jsem tak tezce v minulosti nesl vykony p. Kopeckeho v rakouskem mistrovstvi.)
A stejne je nekdo, kdo vyhraje narodni mistrovstvi, nekdo koho se musi brat vazne. At je to mistr Ceske republiky, Nemecka nebo Albanie. Vetsinou to byva nejrychlejsi clovek v te zemi, vetsinou ma status reprezentanta a byva chloubou pro poradatele.
Proto si ted myslim sve.

Naprosto nechápu tu "schazující" poznámku o Kopeckém, pokud vím jel v Rakousku jen vloni a to s NETOVÁRNÍ Corollou, tedy za své peníze a jel poprvé v životě na blátě a šotolině a byl třetí, když porazil i Vaška Pecha. Letos jel myslím v Rakousích také jen jedinkrát a to jako test návratu na závodní tratě po té ráně v Tatrách - a také nejel špatně když jej na druhém místě zastavila porucha - upřímně řečeno nevím proč při svých kritických vývodech tak mlžíš a v podstatě lžeš - asi se cítíš jako znalec, že?

jiri
28.10.2003, 07:36
quote:

quote:
Proto si ted myslim sve.

Naprosto nechápu tu "schazující" poznámku o Kopeckém, pokud vím jel v Rakousku jen vloni a to s NETOVÁRNÍ Corollou, tedy za své peníze a jel poprvé v životě na blátě a šotolině a byl třetí, když porazil i Vaška Pecha. Letos jel myslím v Rakousích také jen jedinkrát a to jako test návratu na závodní tratě po té ráně v Tatrách - a také nejel špatně když jej na druhém místě zastavila porucha - upřímně řečeno nevím proč při svých kritických vývodech tak mlžíš a v podstatě lžeš - asi se cítíš jako znalec, že?

Priteli, vaz slova!
1,jako znalec se necitim, c porovnani s nekterymi prispevky a s ohledem na svuj vek nestojim ale zas tak uplne mimo...Jako "znalce" bych tu napr. oznacil lidi jako Foly, ci Castulik(i kdyz je neznam..)
2,zminku o lzich nebudu komentovat...
3,p. kopeckeho ml. jsem videl opravdu v Rakousku videl 2x, oba starty nebyly uplne prosty rozporu a na techto strankach a nejen na nich byly rozsahle diskutovany)
Pro tebe jen kratce:
a,protoze jsme byl jeden z mala na techto strankach), kteri necekali ze kopecky po sve nehode pojede hned spicku, s napetim jsem cekal (stejne jako rakouska verejnost) start tohoto polotovarniho jezdce v e zdejsim amaterskem mistrovstvi. Ze mu to neslo, ze dostal naklad od N auta jednoho pekare, ktery den predtim jeste pekl rohliky (tento jel opravdu za sve, jak pises, nech ale techto diskuzi o penezich) me a nejen me prekvapilo.
b, jinak byl na Waldviertel s WRC Toyotou, jel pekne, o tomto startu jsem se ale nesiril. Nevim co tim chces rict. Tva zminka o jizde Toyotou "za sve" je blba. Nepatri sem a kdyz uz neco takoveho vypustis, zvaz kde by tento hoch ty prachy asi vydelal. Je to nefer ke vsem pilotum v celem svete, co za sve opravdu jedou.
U kopeckych penize jsou, je to spickovy tym, mladymu to jde a verme ze to nekam dotahne.

Svym prispevkem, na ktery jsi reagoval jsem chtel rict nasledujici:
V lednu pry planuje p. Pech ucast na monte.
Snad najde pomyslny knoflik a na stejne trati pojede tak, jak se od mistra ceka. Pojedou tam jini, nez Thirry a Campos...