PDA

Zobrazit v plné verzi : V-rally 3

Radek Mrnustik
28.10.2003, 22:13
Nevite někdo jestli je už hra v-rally 3 na pc ?????????

ART
29.10.2003, 16:15
nikdy nebude

Hoonza
29.10.2003, 16:28
14. listopadu vychazi pro PC. Pro PS2 je uz tusim rok, vypada velmi nadejne 8D

Rally fanda

Rajnold
02.11.2003, 12:35
Uz je to venku ! Hral jsem to sice jenom chvilinku,nemam moc cas,ale ten sytem kariery a tak...zda se to super!!!
2CD,instalace 1,7 GB,no uvidite sami!

quote:
14. listopadu vychazi pro PC. Pro PS2 je uz tusim rok, vypada velmi nadejne 8D

Rally fanda

Hoonza
02.11.2003, 18:24
Mno moc se neraduj, pac hrajes preview verzi, ktera se od te finalni celkem lisi. Radeji si pockej na toho 14tyho a pak tu hru sezen. Ale i tak, jaka je fyzika jizdy?

Rally fanda

Rajnold
02.11.2003, 21:35
Nevim,proc bych se nemel radovat,uz ted je to hra,ktera me nejvic zaujala,zkratka uz tahle verze se mi zda lepsi nez to,co jsem na PC hral.
..V nekterejch fazich se mi chovani auta libi,nekdy se to chova blbe,asi to nikdy nebude super,ale nez CMR3 to je samozrejme lepsi.
..Grafiku nemuzu uplne hodnotit,protoze na max.detaily nemam grafarnu.Takze tak.

quote:
Mno moc se neraduj, pac hrajes preview verzi, ktera se od te finalni celkem lisi. Radeji si pockej na toho 14tyho a pak tu hru sezen. Ale i tak, jaka je fyzika jizdy?

Rally fanda

Upravil - Rajnold 02 Nov 2003 21:36:10

Hoonza
03.11.2003, 15:07
Mno ja to myslel tak, ze by se ti treba preview verze libit nemusela, pac neni 100% hotova, ale i tak, jestli je ta fyzika dobra, tak jsem fakt zvedavej...

Rally fanda

Rajnold
03.11.2003, 17:55
quote:
Mno ja to myslel tak, ze by se ti treba preview verze libit nemusela, pac neni 100% hotova, ale i tak, jestli je ta fyzika dobra, tak jsem fakt zvedavej...

Rally fanda

OK,jestli to bude jeste lepsi,nebudu se branit :)

vdave
04.11.2003, 11:29
tak jsem o vikendu mel moznost hrat pc verzi a jizdni vlastnosti me dost rozhodily, pri kazdem pokusu o jizdu smykem se bud auto ani nehne nebo se mi pretoci a neudelam s tim nic. obcas mi zacne auto nesmyslne poskakovat, vubec jsem nepochopil co by to melo simulovat. z jizdy jsem proste zadnej vyraznej pozitek nemel. na druhou stranu musim pochvalit grafiku, ta se mi docela libila,libi se me i trate i kdyz jich neni moc. omacka okolo jako je servis, mod kariery, videa okolo jsou super, navodili slusnou atmosferu bohuzel jen do te doby nez jsem vyjel na trat. mozna nekdo budete mit jiny nazor ale ja budu dal cekat na ten svuj vysneny simulator rally.

Upravil - vdave 04 Nov 2003 11:30:56

Marty_S
04.11.2003, 13:43
quote:
tak jsem o vikendu mel moznost hrat pc verzi a jizdni vlastnosti me dost rozhodily, pri kazdem pokusu o jizdu smykem se bud auto ani nehne nebo se mi pretoci a neudelam s tim nic. obcas mi zacne auto nesmyslne poskakovat, vubec jsem nepochopil co by to melo simulovat. z jizdy jsem proste zadnej vyraznej pozitek nemel. na druhou stranu musim pochvalit grafiku, ta se mi docela libila,libi se me i trate i kdyz jich neni moc. omacka okolo jako je servis, mod kariery, videa okolo jsou super, navodili slusnou atmosferu bohuzel jen do te doby nez jsem vyjel na trat. mozna nekdo budete mit jiny nazor ale ja budu dal cekat na ten svuj vysneny simulator rally.

Doufam ze nemas pravdu :-) a nebude to dalsi CMR3. Nerad bych tu zase psal jak me tahle hra zklamala... Myslis, ze tim opravdovym simulatorem bude Richard Burns rally?

vdave
05.11.2003, 09:46
quote:

quote:

Doufam ze nemas pravdu :-) a nebude to dalsi CMR3. Nerad bych tu zase psal jak me tahle hra zklamala... Myslis, ze tim opravdovym simulatorem bude Richard Burns rally?

to uz muzes podle me klidne napsat, lepsi uz to nebude. Burns rally v screenshotech vypada hodne dobre ale ktera nove pripravovana rally nevypada, colin 3 taky lakal a jak to dopadlo. Pokud to bude hratelny jako to vypada tak to bude bomba. Pripravovana Xpand Rally z polske dilny vypada uz predem jako arkada. Ani o nicem dalsim co by se pripravovalo nevim. Bude Colin 4 na PC ?

monkey
18.11.2003, 14:53
Tak uz treti den parim vrally3 a musim ric ze je to super. Naposledy jsem se tak bavil s CMR2 pred dvema lety. Nejlepsi na tom je karierni mod! Nejdriv jezdite v kubature 1.6, behem sezony dostavate emailem pozvani k testovani od ruznych teamu, pokud ste dobri dostanete smouvu na celou dalsi sezonu. Nejvetsi sok byl, kdyz jsem po vitezstvi v 1.6 sampionatu poprve usednul do corolly WRC! ten pocit je nepopsatelnej ;)
Vsechno se odviji od dosazenych vysedku.(grafika super, ovladani auta.. je potreba si zpocatku zvyknout, ale pak je to palba!!!)

dufs
20.11.2003, 14:02
Dik za dodatky ke hre ted s budu snazit ji co nejdriv sehnat!!!!

Fanda rally
XC Biker

deck
20.11.2003, 19:00
Dá se v plné verzi nastavit citlivost ovládání na klávesnici? V demu mě auto skáče od kraje ke kraji jak splašená koza...

Čejda
20.11.2003, 19:54
Jestli myslíš v CMR 3 tak nedá.Auto nám tu skáče aasi všem, vyjma pár vyvolených kteří se usilovně snaží naučit se to "auto" ovládat.

deck
20.11.2003, 22:47
Myslel jsem V-Rally 3

monkey
21.11.2003, 08:28
Citlivost jde nastavit. Ja jezdim na minimalni citlivost (pouze jeden obdelnicek)

Čejda
21.11.2003, 12:26
To deck:Sorry.pochopil jsem to jinak.

seiko
29.11.2003, 16:44
Mám pálenou verzi V RALLY 3,ale nejde mi zpustit,když kliknu na exe soubor,napíše mi proces ten a ten způsobil chybu a program ukončí.Mám Windows XP Profesional a grafiku G.F.3 Ti .Prosím pomozte.

deck
01.12.2003, 21:44
seiko: kolik máš RAM? Jestli máš 128MB, nejprve zkus ukončit všechny apliakce běžící na pozadí, které nejsou součástí Windows. Potom zkus můj univerzální postup popsaný ve fóru CM3 na straně 4 ;)

fidel.kastrol
02.12.2003, 01:12
TA HRA STOJI UPLNE ZA PRD... mozna jaxtax grafika... jinak je to hnuj

fidel.kastrol
02.12.2003, 01:15
TA HRA STOJI UPLNE ZA PRD... arcadoFka az hruza.. buh vi, jestli jeste arcadFka.. je to proste hrozny jak se to auto chova!!!

HNUJ

bmwman
02.12.2003, 19:38
Já si naopak myslí, že je hodně dobrá. Pařím demo a jsem spokojenej. Na pohled hrůza, ale ve finále když si zvykneš tak paráda. Chce to tak tejden tréningu a ten kdo umí smykem v autě se to naučí ovládat rychle. To, že to plave (v demu) je normální, protože jedeš po šotolině, která sama o sobě kluže jako prase. Může mi někdo poskytnout (samozřejmě že jako záložní kopii) plnou verzi?

jaryn
03.12.2003, 21:16
taky mám zájem

palasekmi
02.05.2006, 16:06
ma nekdo fabii do V-rally 3 ???