PDA

Zobrazit v plné verzi : Škoda v sezoně 2004

Stránky : [1] 2 3 4 5 6 7 8

Face
05.11.2003, 13:31
Tak, už je to tady, to, v co jsme nikdo nechtěli věřit se stalo - Škoda jede jen vybrané podniky 2004 mimo klasifikaci MS...
Navíc uvažujou o Arminovi - to už je i na mě silný kafe...
Krestu bych ještě pochopil, alespoň se něco přiučí, Rovanpera by ale nebyl špatnej.
Já osobně nemam dobré pocity a Škoda má další minus body - doufam alespoň že vymění management - nový by se mohl příští rok učit.

sefca
05.11.2003, 14:36
Třeba v rámci testování pojede Kopecký domácí mistrák s Fábií.

hand
05.11.2003, 14:51
taky jsem nad tím uvažoval,že uvidíme Fabii v celém domácím šampionátu.A ne jen v rukou Kopeckého...

Face
05.11.2003, 14:58
Já doufám, že to spustí lavinu změn...
Hlavně v personálním obsazení, bude na to čas a prostor ke zkoušení.
Škoda, že tím trpí fanouškové, ale možná je to nejlepší cesta, no uvidíme.

Renda
05.11.2003, 15:39
Podle mě logická a správná odezva na to, co se s šapionátem děje!!! ... na Fabii je zjevně ještě hodně práce, než aby si mohli dovolit lítat bez přestávky po všech čertech ... a jako jezdce bych v tovární Škodovce ve světě(!) Romana, Armina nebo Didiera nemusel.

Upravil - Renda 05 Nov 2003 15:42:49

RadekB
05.11.2003, 16:04
Pokud se opravdu budou v druhém autě střídat uvedení jezdci, tak se žádný z nich moc nesveze.

bill
05.11.2003, 16:39
Já myslím, že udělali naprosto správně. Kdyby jeli celou sezónu, bylo by méně peněz na vývoj auta. A to auto potřebuje vylepšit spoustu věcí za spoustu peněz, které by při plné účasti mohly chybět.

Upravil - bill 05 Nov 2003 16:40:53

hand
05.11.2003, 18:31
když už mají tolik jezdců,tak proč by nemohli přibratještě jednoho.Alespon jeden závod by mohl jet C.McRae třeba domácí RAC...

jiri
05.11.2003, 20:48
quote:
když už mají tolik jezdců,tak proč by nemohli přibratještě jednoho.Alespon jeden závod by mohl jet C.McRae třeba domácí RAC...

Colin ma na stole k podpisu smlouvu s Nissanem na dalkove rally(Raid) se spolujezdkyni T. Thurner...

pelikan
05.11.2003, 21:36
Ten Rovanpera je podle mě blbost. Má podepsáno u Peugeota a i když nepojede úplně všechno tak bych nějaký přesedání do konkurenčního auta viděl jako dost velkej problém.. Kdo tohle v tom článku napsal asi vůbec nesleduje dění v MS rally. Ostatní jsou daleko reálnější.

Milan PB
05.11.2003, 23:41
Ten Rovanpera je u Peugeotu a bude jezdit s novou 307 a nebude donášet Škodovákům novinky. To by Peugeot nikdy nedovolil i když by se to Škodovce líbilo.

sefca
06.11.2003, 10:04
Myslím že to bylo myšleno ve smyslu,někdo z domácích jezdců jako Rovanpera,třeba Tuohino.

Face
06.11.2003, 10:10
Pánové, nevím, nevím, ale mám pocit, že Škodovka nebude jediná...
Soudím podle toho, že p.Kulhánek ještě nikdy nebyl tak odvážný, aby vynesl na veřejnost takhle nepříjemné skutečnosti s takovým předstihem. Mám dojem, že má informace, které my nemáme, a tak dělá hrdinu...

sefca
06.11.2003, 13:48
Ted jsem četl článek na konkurenčních stránkách.Jestliže FIA chtěla novýma pravidlama zlevnit provoz při MS,tak Janeba píše,že by to příští rok bylo určitě dražší než letos.Dále že

sefca
06.11.2003, 13:51
Ted jsem četl článek na konkurenčních stránkách.Jestliže FIA chtěla novýma pravidlama zlevnit provoz při MS,tak Janeba píše,že by to příští rok bylo určitě dražší než letos.Dále že bez registrace v MS nebude moci homologovat případný nový vůz.Takže Fia místo zlevnění zdraží poplatky za startovné a přibere další dva podniky do kalendáře.To už mi připadá jak binec u nás v republice.

Petrpakl
06.11.2003, 14:30
Bohužel poplašné zprávy koljící na internetu byly pravdivé.
Na druhou stranu, není se co divit. Automobilový průmysl na tom není nejplépe a shánět sponzory je asi hrozně těžké. Já jen doufám, že ta přestávka bude trvat opravdu jenom jeden rok. Nerad bych se dočkal pomalého umírání Škdy WRC.
Jen doufám, že v rámi testování pojede Fabie WRC nějakou rally v ČR. Teď na to bude víc času a s piloty z česka i více chuti.

Norri
06.11.2003, 14:39
Pokud se nemylim tak Citroen a Skoda s Ocatvii mohli homologovat pri neuplnem programu proto, ze automobilka musi jet kompletni serial az ve svem tretim roku...

sefca
06.11.2003, 14:40
Taky píšou že Rovnýpéro by fakt mohl za škodovku nějaký soutěže odjet.

Kotasek
06.11.2003, 15:39
na WRC.COM zase psali, že Hirvonen...

Lukas99
06.11.2003, 16:16
quote:

To je fakt, taky jsem to četl. Hirvonen by mohl přinést ňákou škváru, když si mohl dovolit zacálovat rok s továrním Focusem...

jiri
06.11.2003, 18:58
quote:

quote:

To je fakt, taky jsem to četl. Hirvonen by mohl přinést ňákou škváru, když si mohl dovolit zacálovat rok s továrním Focusem...

Hirvonen byl jediny pilot, kteremu Skoda letos stacila. A protoze Focus je podstatne lepsi nez Fabia, nechapu duvod jeho pripadneho angazma....

José
06.11.2003, 22:09
quote:

quote:

quote:

Hirvonen byl jediny pilot, kteremu Skoda letos stacila. A protoze Focus je podstatne lepsi nez Fabia, nechapu duvod jeho pripadneho angazma....

...protože Ford třeba namá prachy na třetí auto a kdo ví, jestli Škoda nebyla první ze všech...

sefca
07.11.2003, 01:33
Jirí-pěkně kecáš.Nechápu proč se zapojuješ do diskuze,když všecno je špatně,alespon podle Tebe.

jiri
07.11.2003, 06:32
quote:
Jirí-pěkně kecáš.Nechápu proč se zapojuješ do diskuze,když všecno je špatně,alespon podle Tebe.

Sefco, to ze se neco stane v Motorsportu jsme vedeli snad vsichni. Ze to jde od 10 k peti, vidime snad taky vsichni.
Musime nam byt jasne, ze pokud se tam nestanou ZASADNI personalni zmeny a neprijde spickovy tym techniku, je plan na 2004 dalsim kroekm k uplnemu ukonceni aktivit v MS.A to nechceme.
Uz to ze spickove tovarny jedou se 3-4 auty, Skoda pojede s jednim (to druhe se neda brat vazne), je katastrofa. Me se fakt nedari najit na rozhodnuti Skody nic dobreho. Je to dalsi prodlouzeni umirani..

pelikan
07.11.2003, 10:53
quote:
Taky píšou že Rovnýpéro by fakt mohl za škodovku nějaký soutěže odjet.

To sefca:
Jo možné to je, ale uvažuj. Škodovka pojede deset soutěží v Evropě. Rovanpera je šotolinový jezdec a šotoliny pojede určitě za Peugeot. V jednom článku jsem viděl dokonce uvahu, že by Harri startoval se Škodou ve finsku! Pokud by ho chtěli angažovat na asfaltové soutěže tak to už fakt nevím. Raději bych tam viděl Kopeckého, protože by na asfaltu zajel asi podobný výsledek, ale jemu by to mohlo pomoci v rozvoji. Možná úvahy o startech Rovanpery mají něco společného s dříve uvažovanou výměnou Gardemeistera za Harriho a předpokládají určité kontakty manažerů všech zúčastněných stran.

Milan PB
07.11.2003, 11:08
Jo neco by na tom mohlo být Garde do Peugeotu místo Hariho a Peugeot pomůže Škodě s vývojem

makli
07.11.2003, 16:51
No tak tohle mi prijde dost i na aprilovy zertik....

Milan PB
07.11.2003, 20:09
quote:
No tak tohle mi prijde dost i na aprilovy zertik....

že jo 8D 8D 8D

sefca
07.11.2003, 20:46
quote:
---------------------------------------------
Sorry.Trochu jsem ujel po návratu z restaurace.Takže přijmy omluvu.

jiri
12.11.2003, 12:47
Auriol sice pojede Skodu i 2004, neni ale zdaleka jasne, jestli Skoda v roce 2004 vubec pojede!!!
Rozhodne se na sezeni predstavenstva pocatkem prosince!!
(konkurence uz ale nyni zahajuje testovani na Monte 2004...)

pupek
12.11.2003, 13:19
Žádná výhra je to neni. Když se podíváme na světovou scénu, tak jí ovládají mladíci Martin, Loeb, Solberg, Duval. Jim už s těží stačí i ostřílení borci jako McRae, Makinen, Gronholm, Burns, Sainz. To jsou ovšem jezdci proti Didimu přeci jenom mladší a dravější, takže co může Auriol zajet, když už nestíhají tyto hvězdy.

Milan PB
12.11.2003, 14:23
quote:
Žádná výhra je to neni. Když se podíváme na světovou scénu, tak jí ovládají mladíci Martin, Loeb, Solberg, Duval. Jim už s těží stačí i ostřílení borci jako McRae, Makinen, Gronholm, Burns, Sainz. To jsou ovšem jezdci proti Didimu přeci jenom mladší a dravější, takže co může Auriol zajet, když už nestíhají tyto hvězdy.

No přece nic .On počítá s tím že ho buď vyplatěj třeba na polovině by se mohli dohodnout nebo zůstane a bude jezdit jako letos.Škoda mu měla dát do slouvy nejaké umístění jako motivaci aby musel tahat a nebo by opce padla? Opět se vyznamenalo vedení se smlouvou.

Jarno
12.11.2003, 14:30
To by mě zajímalo, kdo tu smlouvu s Didim podepsal za ŠM, respektive kolik od Didiho dostane procent z jeho platu... To musel být buď naprostý diletant, ale to je nesmysl, takže to bylo s úmyslem a pak si o tom musím myslet svoje. Funguje to perfektně, jako v celé naší vlasti. Teď se tam bude rok placatit za peníze "daňových poplatníků" a zajede takové kulové jak letos. Ale vzhledem k tomu, že příští rok asi nikdo WRC jako továrna nepojede tak se mu možná podaří utrpět nějaký bod.

prog
12.11.2003, 16:24
Spíše to bylo tak, že aby vůbec do ŠM Auriol šel, tak mu museli dát na stůl zajímavou smlouvu. Že by byl ze strany top jezdců zájem jezdit ve škodovce, jsem nikdy nezapsal, každý se ji radši vyhne.

Franus
12.11.2003, 17:17
nekdo tady porad pise ze videl v servisu u skodovky pekne zmatky. co jsem videl fotky z dilen kde se pripravuji auta, tak u vsech tovarnich tymu meli auta postavene na stojkach normalne jek v servisni zone jen u skodovky auta vekne na vysokozdviznych zvedacich. mozna i toto je nejaka pricina onech zmatku.

Foly
13.11.2003, 17:05
quote:

quote:
nekdo tady porad pise ze videl v servisu u skodovky pekne zmatky. co jsem videl fotky z dilen kde se pripravuji auta, tak u vsech tovarnich tymu meli auta postavene na stojkach normalne jek v servisni zone jen u skodovky auta vekne na vysokozdviznych zvedacich. mozna i toto je nejaka pricina onech zmatku.

Moc sem nepochopil co tim myslis, ale proc se ti zda spatne mit auta "povesena" nad sebou? Neni zbytecne delat na dilne, treba na podvozku, v leze?

Mluvil jsem nedávno s člověkem, který bude pro Slováky repasovat 6 enkových Fabií a říkal, že budou všechno dělat na stojkách, protože mechanici musí získat návyky pro adekvátní práci na samotné soutěži.

Franus
13.11.2003, 17:14
jasne ze je to lepsi, ale jak napsal Foly tak jde o ten zvyk ktery se ti v servisce mnohonasobne vrati. taky se staci podivat ye u ŠM delaji mechaniky i staří fotři což u treba u SWRT nevidis, tam jsou mladi kluci kteri vstanou 10x rychleji nez fotřík u ŠM

krafi
14.11.2003, 14:54
quote:
To by mě zajímalo, kdo tu smlouvu s Didim podepsal za ŠM, respektive kolik od Didiho dostane procent z jeho platu... To musel být buď naprostý diletant, ale to je nesmysl, takže to bylo s úmyslem a pak si o tom musím myslet svoje. Funguje to perfektně, jako v celé naší vlasti. Teď se tam bude rok placatit za peníze "daňových poplatníků" a zajede takové kulové jak letos. Ale vzhledem k tomu, že příští rok asi nikdo WRC jako továrna nepojede tak se mu možná podaří utrpět nějaký bod.

Jo to mě taky napadlo.V dnešní době vytvořit takovou smlouvu není snad ani možné.Nenechat si zadní vrátka a všechny trumfy nechat v rukou Auriola.To mi připadá jako"Zlatý padák" u našich firem.

coolidge
14.11.2003, 17:35
quote:
Ten Rovanpera je podle mě blbost. Má podepsáno u Peugeota a i když nepojede úplně všechno tak bych nějaký přesedání do konkurenčního auta viděl jako dost velkej problém.. Kdo tohle v tom článku napsal asi vůbec nesleduje dění v MS rally. Ostatní jsou daleko reálnější.

Rovanpera u Peugeotu nic podepsaného nemá.

coolidge
14.11.2003, 17:38
quote:

quote:
[quote]quote:

Cha, Cha... tak to je dobré. To že se auto připravuje na stojkách i v dílně jsem považoval za naprostou samozřejmost i u soukromých týmů. Jestli nemají ve Škodovce takovéto základní návyky, tak to se opravdu nedivím, že to tam nefunguje

Upravil - coolidge 14 Nov 2003 17:41:49

coolidge
14.11.2003, 17:41
quote:

quote:

Moc sem nepochopil co tim myslis, ale proc se ti zda spatne mit auta "povesena" nad sebou? Neni zbytecne delat na dilne, treba na podvozku, v leze?

Logicky stačí přemýšlet, že na autě se spousta věcí dělá jinak na stojkách a jinak na zvedácích. A kde má mechanik získat správné návyky, když ne v dílně? Až na soutěži? Trochu pozdě, ne?

jiri
15.11.2003, 22:56
Trochu me prekvapila havarie p. Gardemeistera v Anglii:
1,Zdalo se mi, ze tech nekolik vterin pred havarii si auto delalo uplne co chctelo, jinak receno ze se s tim autem neco delo..
2,Moc me prekvapila reakce pilota po odpadnuti. P.Gardemeister je jiste veselej clovek, ale jeste jsem nevidel tak veselyho cloveka, kdyz se naboura..
Souvisi oba body meho prispevku? Co se vubec v Motorsportu deje?

vencakkk
17.11.2003, 17:16
Ja to taky videl a pripadalo mi to jako smich zoufalstvi. Vzdyt jel snad 90% souteze s nefungujicim vozem ktery si delal co chtel. Pro Toniho to bylo mozna vysvobozeni, ze s tou herkou uz nemusel jet. Tolik problemu s autem nemel snad za posledni 3 zavody. To potom uz musi byt k placi nebo zoufalemu smichu.

Upravil - vencakkk 18 Nov 2003 04:17:22

lenka
18.11.2003, 09:22
na to, že Fabia jezdí víc jak rok, tak se ŠM trápí s dost zásadníma věcma. Kolik RZ v Anglii jely Fabie bez blinkrů? Na to nepotřebují novej motor.
A když to pak s tebou vymete příkop, tak asi nezbývá než se tomu výletu zasmát.
Kopecký taky jel z problému do problému. To přece nemůže být normální!

mm

Haryk
18.11.2003, 09:58
No vida, a já myslel že od první čárky do nasazení v Německu uteklo devět měsíců. Že by nám ty roky letěly v Čechách nějak rychleji?

xandrew
18.11.2003, 12:42
Ale Fabia jela uz drive nez v nemecku. Sice ne zavod, ale jela...

quote:
No vida, a já myslel že od první čárky do nasazení v Německu uteklo devět měsíců. Že by nám ty roky letěly v Čechách nějak rychleji?

Čejda
18.11.2003, 14:00
Fabie byla na světě daleko dříve než o ní vůbec někdo věděl.

lenka
18.11.2003, 14:08
Sorry, já zapomněl, že sjela z výrobní linky dva dny před německou přejímkou.

quote:

mm

pelikan
18.11.2003, 20:50
To lenka:
Máš pravdu Fabia jezdí určitě dýl než devět měsíců po prvním nasazení. To, že problémů bylo nějak moooc je taky pravda. Ale přiznej, že problémy nemají jen škodováci. Podívej na nový Ford, jezdí asi stejně dlouho(i když, zdá se trochu jinou ligu) a podívej těch technických problémů zvláště na voze Markko Martina. Troufám si říci, že technické problémy mu vzaly titul. Je to prostě technický sport.

lenka
19.11.2003, 09:28
quote:
To lenka:
Máš pravdu Fabia jezdí určitě dýl než devět měsíců po prvním nasazení. To, že problémů bylo nějak moooc je taky pravda. Ale přiznej, že problémy nemají jen škodováci. Podívej na nový Ford, jezdí asi stejně dlouho(i když, zdá se trochu jinou ligu) a podívej těch technických problémů zvláště na voze Markko Martina. Troufám si říci, že technické problémy mu vzaly titul. Je to prostě technický sport.

Přiznávám, že technický problémy měli i ostatní. Zvláště u peugeotu mě to dost překvapilo - žádný zásadní inovace, ale životnost klesající. U Forda to zase je daň z novýho auta. Jen ty Citróny drží a drží, Subaru taky. ALE - všichni ostatní mezi těmito problémy dokázali něco taky vyhrát. Fabie je velký zklamání, jednak nevydrží a navíc její rychlost je bídná. Nechápu koncepci vývoje, když zkouší v každým autě jinou převodovku, a zatím nemají vychytanou ani jednu. Pro bádají nad věcima, který před nima rozetnuli už ostatní, kteří mají vývoj podstatně rozsáhlejší. Něco oprásknout od nejlepších není ve sportu žádná ostuda, dělá se to v F1, MotoGP, jen Škoda musí být originální... Proč? Pak se to sere a Tonda se tomu už jen směje

mm

lenka
19.11.2003, 09:42
Představ si kdyby Fabia jela (aspoň ) jako několikaletá klientská 206. Ta sláva Stohl 7., Kresta 8.

quote:
To lenka:

mm

Kotasek
19.11.2003, 09:54
Klientská specifikace 206 je pokud vím z roku 2000 (plus nějaké komponenty ze specifikace 2001 jestli se nepletu...), Peugeot pokud vím jezdí s 206 od r.1999, tzn. auto, se kterým jezdí Stohl a Kresta má za sebou (technickou úrovní) minimálně rok ostrého závodění plus X měsíců předchozího testování (btw: není to náhodou už druhá homologovaná specifikace 206???)....to Fabie je z toho pohledu mladší....má za sebou cca 4 měsíce závodění a je to první homologovaná varianta......

quote:
Představ si kdyby Fabia jela (aspoň ) jako několikaletá klientská 206. Ta sláva Stohl 7., Kresta 8.

quote:
To lenka:

mm

lenka
19.11.2003, 10:02
[quote]
Klientská specifikace 206 je pokud vím z roku 2000 (plus nějaké komponenty ze specifikace 2001 jestli se nepletu...), Peugeot pokud vím jezdí s 206 od r.1999, tzn. auto, se kterým jezdí Stohl a Kresta má za sebou (technickou úrovní) minimálně rok ostrého závodění plus X měsíců předchozího testování (btw: není to náhodou už druhá homologovaná specifikace 206???)....to Fabie je z toho pohledu mladší....má za sebou cca 4 měsíce závodění a je to první homologovaná varianta......

[quote]
No a to je důvod aby jela tak bídně?

mm

Waca
19.11.2003, 10:16
quote:

To je divný srovnání. Porovnej si, kde byl Peugeot za stejnou dobu testování a ostrého ježdění jako teď Fabie... Sice ze začátku taky odpadával, ale byl aspoň rychlej...

prog
19.11.2003, 11:00
Škoda jde ve šlépějích našeho klasika JC a rozhodla se stát průzkumníkem slepých uliček, aby pak mohla světu slavnostně říct: "Tudy ne, přátelé"

Asi si myslí, že vymyslí něco, na co všichni ostatní za léta usilovného vývoje nepřišli.

Kotasek
19.11.2003, 11:12
....chtěl jsem tim říct, že Fabie ještě není ve stejném stupni vývoje jako klientská 206 SP2000 pokud to budeme počítat od jejího prvního nasazení...nicméně je pravda, že co se týká rychlosti, tohle "alibi" nějak nefunguje...:-))))... ještě možná výše investic do vývoje a testování oproti Peugeotu by mohla trochu omluvit ztrátu Fabie v rychlosti...další "alibi" pro Škodu mě už nenapadá...:-(((((

quote:

quote:

To je divný srovnání. Porovnej si, kde byl Peugeot za stejnou dobu testování a ostrého ježdění jako teď Fabie... Sice ze začátku taky odpadával, ale byl aspoň rychlej...

lenka
19.11.2003, 12:53
Když u Mercedesu chtěli dotáhnout ztrátu ve výkonu motoru (F1) proti BMW, tak jednoduše přetáhli k sobě od BMW inženýra, kterej to záhy vyřešil. Samozřejmě je to i věc peněz, ale převážně lidskýho faktoru ve vývoji, kterej zjevně v ŠM chybí. O managmentu a jejich "koncepčnímu" odhalování potenciálu už bylo řečeno dost. Tím chci říct, že si myslím, že ve stejný sestavě se nemůže stát nic pozitivně překvapujícího.

quote:
....chtěl jsem tim říct, že Fabie ještě není ve stejném stupni vývoje jako klientská 206 SP2000 pokud to budeme počítat od jejího prvního nasazení...nicméně je pravda, že co se týká rychlosti, tohle "alibi" nějak nefunguje...:-))))... ještě možná výše investic do vývoje a testování oproti Peugeotu by mohla trochu omluvit ztrátu Fabie v rychlosti...další "alibi" pro Škodu mě už nenapadá...:-(((((

quote:

quote:

mm

xandrew
19.11.2003, 13:22
Chce to vymenit komplet vedeni a cast techniku lidma, kteri spolu nemaji moc spolecneho (at skonci to vecne kamaradickovani) a maji jiz zkusenosti a neco dosahli. Skodovka se proste asi zatim uci za pochodu a takhle uz to nejde ...

quote:
Když u Mercedesu chtěli dotáhnout ztrátu ve výkonu motoru (F1) proti BMW, tak jednoduše přetáhli k sobě od BMW inženýra, kterej to záhy vyřešil. Samozřejmě je to i věc peněz, ale převážně lidskýho faktoru ve vývoji, kterej zjevně v ŠM chybí. O managmentu a jejich "koncepčnímu" odhalování potenciálu už bylo řečeno dost. Tím chci říct, že si myslím, že ve stejný sestavě se nemůže stát nic pozitivně překvapujícího.

quote:

quote:

quote:

mm

Franus
19.11.2003, 15:06
to Ienka: mozna by tam nemelo byt odhalování potenciálu ale odhadovaní

Franus
19.11.2003, 15:06
a termin pro prihlaseni do MS je posunut na 30. listopadu

lenka
19.11.2003, 15:41
To mají odhadnuto naprosto přesně: ten potenciál je obrovskej - a možná ještě větší
quote:
to Ienka: mozna by tam nemelo byt odhalování potenciálu ale odhadovaní

mm

Kotasek
19.11.2003, 15:45
...tak nějak....jsem zvědav, kdy zahřmí a něco se stane...jen doufám že to nebude ta horší varianta a že to zabalí a s rally skončí....a že nebude pozdě...

quote:
Chce to vymenit komplet vedeni a cast techniku lidma, kteri spolu nemaji moc spolecneho (at skonci to vecne kamaradickovani) a maji jiz zkusenosti a neco dosahli. Skodovka se proste asi zatim uci za pochodu a takhle uz to nejde ...

quote:

quote:

quote:

quote:

mm

Sofchy
19.11.2003, 16:54
quote:
...tak nějak....jsem zvědav, kdy zahřmí a něco se stane...jen doufám že to nebude ta horší varianta a že to zabalí a s rally skončí....a že nebude pozdě...

[quote]quote:
[quote]quote:
[quote]quote:

[quote]quote:
[quote]quote:

Já si myslím, že jestliže jsou pravda skutečnosti okolo možnosti nasazení nového motoru asž v roce 2004, možné radikální změny ve specifikacích vozů WRC, tak mi rozhodnutí Škodovky nepříjde tak nesmyslné a odsouzeníhodné?! Počítejte se mnou:
1. udělat nový vůz WRC není nic jednoduchého (to jsme viděli i u Mišáků)
2. sladit nový WRC není žádná sranda - viz nepřesvědčivé výkony Subaru v roce 2002 (pravda měli i výhry, ale zbytek sezony nic moc)
3. kam se MS WRC vrtne? Bude stále tak atraktivní jako dnes? Nepo půjde do kytek?
4. předpovědi o dalších vizionářských plánech na zlevnění provozu a vývoji WRCů - mám na mysli zákazy elektronických vychytávek (stabilizátory, diferenciály aj.).

Napadají mě i další více či méně pádné důvody, které vedou k zamyšlení o účasti v MS. Škodovka jenom vyčkává, a myslím že to udělala dobře, než jen paběrkovat tak se pokusit se řádně na další zezonu připravit. No uvidíme jak se to povedlo u Mitshubishi, jak bude nový Lancer WRC fungovat.

Čejda
19.11.2003, 17:02
Myslom že od Mitsubishi usyšíme stejný kweci jako od Šm, že auto má ohromný potenciál,ale musí se na něm pracovta.Na rozdíl od Šm, Mitsu má prostředky na to aby se auto stalo lepším než jeho předchůdce

bmwman
19.11.2003, 19:32
Uvidíme jak si v Praze povede Fábie proti Hyundai. Teď můžou škodováci opisovat u Hyundaie když to mají všecno v Losinej u Plzně. Třeba přetáhnou Šilhánkovi i inženýry k sobě.

jiri
19.11.2003, 19:49
quote:
Uvidíme jak si v Praze povede Fábie proti Hyundai. Teď můžou škodováci opisovat u Hyundaie když to mají všecno v Losinej u Plzně. Třeba přetáhnou Šilhánkovi i inženýry k sobě.

Ale neni tomu dlouho, co Octavia Hyundaie pravidelne vyplacela....
Co se tyce tech "inzenyru"-ti co za neco stali, jsou uz jiste davno pryc....

Franus
19.11.2003, 21:03
http://www.motorhome.cz/news/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=623&mode=thread&order=0&thold=0&POSTNUKESID=1145d8c98366f9e06e0f85a9f70000b4

bmwman
19.11.2003, 21:29
To Jíří. Já to myslel s nadsázkou. Nejsem tak naivní, abych si myslel, že ti schopný tam zůstali a šli makat do čech

Jesefa Kopeckého bych tam viděl rád. Zdá se mi jako schopnej a dokázal postavit kvalitní team. Ale Křeček ve vedení ŠM? Nevim nevim. Uvidíme jestli se tahle informace ověří.

Čejda
19.11.2003, 22:07
S Kopeckým je to jistý tak na 99%.nebudu psát na 100% protože se může spoustu věcí změnit.

pelikan
19.11.2003, 22:31
quote:

Je pravdou, že P206 byla od začátku rychlá, ale jseš si úplně jistej tím jak dlouho ji vyvíjeli a piplali? Myslím, že maketa P206 WRC byla vystavena už v roce 1998 na nějakém autosalonu. Vypadala trochu jinak než ostrá verze, ale vlastně jen v detailech (trochu jiné křídlo a zacpané boční otvory v nárazníku před předními koly). A jsme zase u toho - peníze X čas. Na vývoj P206 měli obojí u typu 307 tomu možná bude jinak jsou totiž tlačeni časem. Už nyní mají první problémy sice s dodavateli, ale i to možná oddálí první nasazení typu 307. Podle mě bude sezóna 2004 pro Peugeot trochu horší než letošní.

Foly
20.11.2003, 00:05
quote:

quote:

Je pravdou, že P206 byla od začátku rychlá, ale jseš si úplně jistej tím jak dlouho ji vyvíjeli a piplali? Myslím, že maketa P206 WRC byla vystavena už v roce 1998 na nějakém autosalonu. Vypadala trochu jinak než ostrá verze, ale vlastně jen v detailech (trochu jiné křídlo a zacpané boční otvory v nárazníku před předními koly). A jsme zase u toho - peníze X čas. Na vývoj P206 měli obojí u typu 307 tomu možná bude jinak jsou totiž tlačeni časem. Už nyní mají první problémy sice s dodavateli, ale i to možná oddálí první nasazení typu 307. Podle mě bude sezóna 2004 pro Peugeot trochu horší než letošní.

S trochou nadsázky se dá říct, že sportovní verze se u tak zavedených firem jako je Peugeot konstruují a rozkreslují už s vývojem samotného typu. Vedení rozhodne, že ten a ten model půjde výhledově i do sportu (rally, okruhy nebo dálkové crossy) a maká se na něm. Už teď se dělá na něčem, o čem nemáme ani šajnu. Proto taky chtějí automobilky znát spotrovní technické předpisy několik let dopředu.

vencakkk
20.11.2003, 02:12
S tim Kreckem nevim nevim. Moc by se toho s nim dle meho nazoru nezmenilo, ale urcite by mel prinos k mlademu Kopeckovi-tomu se jeho zkusenosti budou hodit. Co se tyce Josefa Kopeckeho tak by byl muz na spravnem miste. Snazil by se na aute hodne zapracovat. Prece nenecha Honzu jezdit v aute s nevyuzitym potencialem a navic, kdyz za auto ponese nejakou zodpovednost. S tim testovanim s Arminem, tomu by se dalo verit, ale to je tak vse. Snad nevezmou do tymu jezdce, ktery 2 roky nezajel poradny vysledek. Navic auto vickrat rozbyl nez s nim dojel do cile a stejne jako Auriol uz nema potencial. A jen to, ze je nemec z nej zavodnika nedela. ------Pouze muj nazor. Jinac pripravy na dalsi sezonu jsou u ostatnich tymu v plnem proudu, tak by me zajimalo,jak je na tom Skoda. Auto chcou preci zrychlit a pripravit na r.2005 na titul. Byla by velka ostuda vyjet na Monte a dostat vetsi nakladacku nez v letosni sezone.

Steg
20.11.2003, 07:46
A co takhle:
Schwartz - reditel (Kohoutek)
Kopecky - vedouci (Janeba)
Krecek - sportovni vedouci

gard
20.11.2003, 09:07
Post sefa tymu by mel zastavat clovek, ktery je jednak velmi schopny manazer, umi velmi dobre anglicky a umi tym i sebe "medialne prodat".(pozn. videli jste nekdy Janebu hovorit za SM na Eurosportu? Ja ne. U vsech ostatnich tymu vetsinou pokazde hovori "sef" u SM pouze jezdci - asi to o necem vypovida.)

jiri
20.11.2003, 09:22
quote:
A co takhle:

Bravo, bravo bravo!!!
Jen bys sportovni oddeleni musel postavit na"zelene louce", mimo tovarnu a nabrat tam lidi, nezatizene minulosti a vztahy mezi sebou...
Jestli ale vezmou nekolik novych tvari a stare struktury tam nechgaji, pribude tech"zelenych bund" a nic se k lepsimu nezmeni. Myslim, ze toto se tam uz dlouho praktikuje(meni se jen tvare mechaniku a pribyva lidi, kteri maji tyto kontrolovat..) Ryba ale smrdi od hlavy....

Milan MB
20.11.2003, 17:32
[quote]
A co takhle:
Schwarz - reditel (Kohoutek)

Tak tuhle variantu už jsem v MB taky zaslech!

Kotasek
20.11.2003, 17:48
Chces tim rict, ze by melo dojit k personalnim zmenam jeste vyse?...Neznam strukturu managementu Skody a organizacni vazbu mezi Skoda motorsport a fabrikou....je mozne to tu alespon v kostce popsat?

dikec

quote:

quote:
A co takhle:

Bravo, bravo bravo!!!
Jen bys sportovni oddeleni musel postavit na"zelene louce", mimo tovarnu a nabrat tam lidi, nezatizene minulosti a vztahy mezi sebou...
Jestli ale vezmou nekolik novych tvari a stare struktury tam nechgaji, pribude tech"zelenych bund" a nic se k lepsimu nezmeni. Myslim, ze toto se tam uz dlouho praktikuje(meni se jen tvare mechaniku a pribyva lidi, kteri maji tyto kontrolovat..) Ryba ale smrdi od hlavy....

23
21.11.2003, 13:16
Kdyby to byla pravda, tak by se mi líbylo toto:
Křeček - MS (Gardemeister)
Kopecký - vývoj - testování, MMČR (Kopecký jun. + trénování na všech MS kde ŠM pojede, + vybrané podniky by i startoval jako 2-ka.)

Upravil - 23 21 Nov 2003 13:19:00

Upravil - 23 21 Nov 2003 13:19:56

prog
21.11.2003, 15:12
quote:
Kopecký - vývoj - testování, MMČR (Kopecký jun. + trénování na všech MS kde ŠM pojede, + vybrané podniky by i startoval jako 2-ka.)

Proč pořád cpete mladého Kopeckého do továrny, když na to ještě nemá. Vzal bych ho maximálně jen jako nebodující trojku na vybrané podniky MS + doma.

Kotasek
21.11.2003, 15:41
...ja jsem to pochopil tak, ze je to presne tak jak rikas....mel by byt v roli "ucednika", ktery bude pomahat s testovanim, pojede MMČR a vybrane podniky MS....to dava celkem smysl, ne?

quote:

quote:

Proč pořád cpete mladého Kopeckého do továrny, když na to ještě nemá. Vzal bych ho maximálně jen jako nebodující trojku na vybrané podniky MS + doma.

Steg
21.11.2003, 17:45
Priblizne je to takto, ale zaruku na to nedavam:
predstavenstvo v cele s p. Kulhankem (a zaplatpanbuh se Schmidtem) = 5 lidi, kteri jsou zodpovedni za jednu nebo vice oblasti (vyroba + logistika, vyvoj, prodej, nakup, finance, personalistika atp. atp.) Pod nimi jsou pak prislusne utvary, ktera funguji jako takzvana cost centra - jako by male firmy a firmicky, ktera funguji v ramci sveho ROCNIHO rozpoctu smerem, ktery jim rysuje vicelety (zpravidla petilety) vyhled. Z vysledku se prubezne zodpovidaji nadrizene organizacni jednotce, ktera pak referuje vyse a vyse az po predstavenstvo a to rozhoduje - samozrejme, je-li to zalezitost dostatecne masivni, coz napr. organizacni jednotka SM rozhodne je. Vsechny dlouhodobe vyhledy prochazeji nejmene jednou v roce revizi a adaptaci na konretni zmeny v podminkach, vysledcich, pozadavcich atp. atp. V ramci organizacni jednotky se problemy resi relativne jednoduse - treba vyhazovem neuspesnych. Rozhodovani o prachach a tim o osudu SM je plne v rezii predstavenstva. Co me prekvapuje, ze tam nasadili p. Kohoutka, kdyz uz bylo jasne, ze SM je za hranici managerske snesitelnosti, ale zadne hmatatelne vysledky to neprineslo a on tam stale jeste truni. Jak znam Nemce - a ve Skodovce jsem delal - troufnu si odhadnout, ze brzy predstavenstvo rozhodne o restrukturalizaci SM a cele to tam prekope. Proto soucasne informace o Kopeckem atp. nejsou od veci. Z koncernu maji urcite nuz na krku. Myslim, ze to zkusi opravdu znovu, na "zelene louce", ale predstava, ze by sli cestou FORDu je pro ne neunosna.
A tak se asi SM bude po sezone 2004 poroucet pryc. Kez bych nemel pravdu...

Neznam strukturu managementu Skody a organizacni vazbu mezi Skoda motorsport a fabrikou....je mozne to tu alespon v kostce popsat?

dikec

quote:

quote:
A co takhle:

Bravo, bravo bravo!!!

[/quote]

Steg
21.11.2003, 17:55
Nebo takhle:

Reditel: Member Castulik/Vicky/Milan PB
Vedouci: Jiri
Sportovni vedouci: Lenka
Media: Agnus/Foly

:-))))))

quote:
A co takhle:

Bravo, bravo bravo!!!

[/quote]

Kotasek
21.11.2003, 17:55
...znamena to, ze SM se zodpovida primo predstavenstvu ???.... nerozumim te poznamce o ukonceni v r.2005 a narazce na FORD.... kdyz se rozhodnou otocit SM na ruby a dosadit do nej novy management (zacit na "zelene louce"), pak si myslim, ze to pak chce vice nez rok, aby se ukazalo, jestli to zabralo....rekl bych, ze tak rok bude trvat, nez se novy tym skonsoliduje a zastavi pad....druhy rok by teprv mel jit v idealnim pripade nahoru.....

quote:
Priblizne je to takto, ale zaruku na to nedavam:
predstavenstvo v cele s p. Kulhankem (a zaplatpanbuh se Schmidtem) = 5 lidi, kteri jsou zodpovedni za jednu nebo vice oblasti (vyroba + logistika, vyvoj, prodej, nakup, finance, personalistika atp. atp.) Pod nimi jsou pak prislusne utvary, ktera funguji jako takzvana cost centra - jako by male firmy a firmicky, ktera funguji v ramci sveho ROCNIHO rozpoctu smerem, ktery jim rysuje vicelety (zpravidla petilety) vyhled. Z vysledku se prubezne zodpovidaji nadrizene organizacni jednotce, ktera pak referuje vyse a vyse az po predstavenstvo a to rozhoduje - samozrejme, je-li to zalezitost dostatecne masivni, coz napr. organizacni jednotka SM rozhodne je. Vsechny dlouhodobe vyhledy prochazeji nejmene jednou v roce revizi a adaptaci na konretni zmeny v podminkach, vysledcich, pozadavcich atp. atp. V ramci organizacni jednotky se problemy resi relativne jednoduse - treba vyhazovem neuspesnych. Rozhodovani o prachach a tim o osudu SM je plne v rezii predstavenstva. Co me prekvapuje, ze tam nasadili p. Kohoutka, kdyz uz bylo jasne, ze SM je za hranici managerske snesitelnosti, ale zadne hmatatelne vysledky to neprineslo a on tam stale jeste truni. Jak znam Nemce - a ve Skodovce jsem delal - troufnu si odhadnout, ze brzy predstavenstvo rozhodne o restrukturalizaci SM a cele to tam prekope. Proto soucasne informace o Kopeckem atp. nejsou od veci. Z koncernu maji urcite nuz na krku. Myslim, ze to zkusi opravdu znovu, na "zelene louce", ale predstava, ze by sli cestou FORDu je pro ne neunosna.
A tak se asi SM bude po sezone 2004 poroucet pryc. Kez bych nemel pravdu...

Neznam strukturu managementu Skody a organizacni vazbu mezi Skoda motorsport a fabrikou....je mozne to tu alespon v kostce popsat?

dikec

quote:

quote:
A co takhle:

Bravo, bravo bravo!!!

[/quote]

SABOTAGE
22.11.2003, 19:05
Je otázkou, jak by se Kopecký sen. snášel se Schwarzem? Neznám tyto vztahy, ale připadá mi, že jsou oba dva velmi tvrdí vyjednavači. Možná by to klapalo skvěle, možná ne. Ví někdo, zda tito dva pánové byli někdy ve vzájemném kontaktu?

jiri
22.11.2003, 20:17
Daleko vetsi problem vidim ve schopnosti se prosadit ve svem okoli, cili ve smeru "nahoru" a "dolu".
Na druhe strane p. Kopecky je patrne vysoce inteligentni clovek(tento dojem ve me budi) a kdyby nevidel sanci se v te "bande" prosadit, nikdy by tam nesel. Ma sve prace dost.
Snad na te septande bude neco pravdy. Kdyby mely zustat o moci i nadale "stare struktury", pujdou z Motorsportu brzy tak max Fabie skupiny N..

vaca.p
22.11.2003, 21:34
No já nevím kdo co....

Ale šéf motorsportu by neměl být nikdo kdo má takové ty dlouholeté Svazarmovské kontakty. Ty platí možná tak pro ČR, ale ne ve světě. Navíc funkce (manažera) by měla být podpořená, postavena na jasném cíli a dopředu avizované cestě. Takový manažer by nemě mít problém vyhodit s okamžitou platností mechanika, za špatně provedenou práci, technika za .....

Dokážete si představit Křečka jak vyhazuje někoho s kým pracoval ve Škodovce už před 20 roky a od té doby s ním kamarádí. Nebo jak mu přikazuje "Lehni pod to a utzo a makej nebo se seber a přenech místo jiným" a ten kamarád mu říká " Láďo neblbni,.. ta chce klid" Já teda ne.

To samé si nedokážu představit u Kopeckého sen. ty osobní vazby jsou tam moc dlouhé.

Schwarz by byl podle mě dobrý. Ví co je ve škodovce špatně. Vždyť tam jezdil a ví co ho nejvíc sra lo. Nemá vazby na strejdy a ví kde co se ve světovém rallysportu děje a co je zapotřebí udělat. A umí sám ohodnotit jako jezdec jestli výsledek odpovídé jeho představám nebo ne.

A představa jezdce je mít co nejlepší vůz.

Přesně toto dělá Wilson.

pelikan
22.11.2003, 22:48
To vaca.p:
Uvaha je to hezká, ale to by asi nesměl v ŠM pracovat nikdo z čech, protože my jsme tak malá země, že tady každý vždy někoho bude znát. Manažer taky nesmí být zelenáč, takže každý věkem vhodný člověk určitě zažil doby svazarmu.
Apropos Wilson - dříve než založil firmu M-sport tak jezdil jako tovární jezdec Fordu.

jiri
22.11.2003, 23:52
Jedna vec je zavodeni a druha vec je vyvoj vozu. Tady potrebujes mit velke kontakty po celem svete, mit spoustu znamych (mozku, dodavatelu) ,kteri jsou na telefonu pripraveni pomoct. (vim to z vlastni zkusenosti, takoveho cloveka jsem hledal 10 let..)
P. Janeba ma povest byvaleho svazaka atd atd a tezko se teto povesti zbavi.
Jestli ale p. Kopecky ma takove kontakty, nevim...

lenka
23.11.2003, 10:53
Tak to by byla sranda! ewrc.cz by pak jasně vedlo na vrcholu.cz. V rámci krátkodobé perspektivy bych prosadil nakoupení co nejlepších 206, do ŠM bych přibral klempíře aby z to překlepali do tvaru Fabie ( asi jak reklama na 206 z Indie ) a jel sbírat body a slávu. To by ak Agnus s Folym mohli řádně nafukovat jak čeští mechanici bok po boku s vývojem ŠM jdou od úspěchu k úspěchu. Bodů by bylo určitě víc a v rozpočtu by se ušetřilo na větší hospitality s volným vstupem pro všechny zdejší přispívající. Jejich doprava samozřejmě vlastní cestovní kanceláří ŠM Tours. Jo a jezdecký složení: Gronholm / Valoušek.
[quote]
Nebo takhle:

Reditel: Member Castulik/Vicky/Milan PB

mm

SABOTAGE
23.11.2003, 16:22
Docela mne baví, jak se tady neustále přepírá, kdo byl nebo nebyl ve Svazarmu, nebo svazák.
Asi každý, kdo si chtěl kdysi pořádně zajezdit musel být někde v nějakém AMK, nebo AK. Tyto stejně spadaly pod Svazarm a ten...
Takže pokud tady někdo bubnuje směrem k ideologické čistotě (což se mi mimo jiné v tomto případě zdá jako pitomost) měl by si uvědomit, že za ideologicky čistého může považovat max. třicátníka. Mně konkrétně je 30, a v době "revoluce" mi bylo 16. 4 roky jsem byl pionýr. Jsem ideologicky čistý???

jiri
23.11.2003, 18:05
quote:
Docela mne baví, jak se tady neustále přepírá, kdo byl nebo nebyl ve Svazarmu, nebo svazák.
Asi každý, kdo si chtěl kdysi pořádně zajezdit musel být někde v nějakém AMK, nebo AK. Tyto stejně spadaly pod Svazarm a ten...
Takže pokud tady někdo bubnuje směrem k ideologické čistotě (což se mi mimo jiné v tomto případě zdá jako pitomost) měl by si uvědomit, že za ideologicky čistého může považovat max. třicátníka. Mně konkrétně je 30, a v době "revoluce" mi bylo 16. 4 roky jsem byl pionýr. Jsem ideologicky čistý???

Priteli, nechci Ti podlezat, ale:jedna vec je byt pionyrem (a pomahat babickam s nakupem) a druha vec je byt na seznamu STB a pomahat lidem kdo vi kam.... A tech druhych tam je vic...

Kotasek
23.11.2003, 18:19
...pekne srovnani...:-)))....bohuzel negativni lustracni osvedceni neni povinnou soucasti vyberovych rizeni do manazerskych postu v komercnich organizacich...

quote:

quote:

Priteli, nechci Ti podlezat, ale:jedna vec je byt pionyrem (a pomahat babickam s nakupem) a druha vec je byt na seznamu STB a pomahat lidem kdo vi kam.... A tech druhych tam je vic...

agnus
23.11.2003, 18:20
To vaca.p: Byl jsi někdy na testování vozu Škoda Matador teamu s Josefem Kopeckým a Láďou Křečkem? To je důležitá otázka proto, abychom mohli dále rozvíjet diskusi. Není to pokračování "našeho souboje", mě vážně zajímá, zda jsi sledoval někdy tyto pány při práci... Nevím, zda opíráš svůj názor o vlastní zkušenost nebo jenom o domněnky a představy. Tady se vůbec někdy domněnky a představy velmi často přeměňují ve skutečnost.

Foly
23.11.2003, 18:50
quote:

Mě je už dvaapadesát, tak vím, jak to tehdy chodilo. Jezdci museli být členy Svazarmu a platit známky, protože jinak by neměli licenci, nárok na práci v jejich dílnách atd. Kdo jezdil ven reprezentovat, měl před tím návštěvu STB a musel slíbit, že podá po návratu zprávu - koho viděl, s kým mluvil atd. No a ti, co jezdili častěji většinou museli podepsat spolupráci, jinak dojezdili. Pak šlo jen o to, jestli jim to stojí za to a zda šli na ruku nebo se snažili nezaplést se. To si každý musel vyřešit se svým svědomím. Dnes bych ty lidi ale raději hodnotil podle odvedené práce a v kádi toho minulého humusu bych se nebabral.

jirkadc
23.11.2003, 19:15
Inu, byla to taková doba....

jiri
23.11.2003, 20:29
Foly, navzu na Tvoji posledni vetu:
Presne to jsem ale nekolik let delal. Mel jsem nejen trpelivost, p. Janeby jsem se ale opakovane zastaval. Najednou me ale napadlo, jestli ti vsichni kritici nemeli pravdu...
Jinak nemaluj tu minulost tak zlou, znam dost lidi, co si zachovali rovnou pater. Ze lae nekteri z tech, co "podepsali" se pohybuji kolem tech nejlepsich tymu v rally, neni nahoda....

Čejda
23.11.2003, 21:24
quote:Reditel: Member Castulik/Vicky/Milan PB

:D :D :D

Upravil - Častulik 23 Nov 2003 21:25:03

Milan PB
23.11.2003, 21:38
quote:

DĚKUJI,DĚKUJI,DĚKUJI !!! A CO ZATO ??? ;) ;) ;)

jiri
23.11.2003, 22:04
quote:

quote:

DĚKUJI,DĚKUJI,DĚKUJI !!! A CO ZATO ??? ;) ;) ;)

Prd, kasa je prazdna....

vaca.p
24.11.2003, 00:08
quote:
To vaca.p: Byl jsi někdy na testování vozu Škoda Matador teamu s Josefem Kopeckým a Láďou Křečkem? To je důležitá otázka proto, abychom mohli dále rozvíjet diskusi. Není to pokračování "našeho souboje", mě vážně zajímá, zda jsi sledoval někdy tyto pány při práci... Nevím, zda opíráš svůj názor o vlastní zkušenost nebo jenom o domněnky a představy. Tady se vůbec někdy domněnky a představy velmi často přeměňují ve skutečnost.

vaca.p
24.11.2003, 20:25
quote:

Ne na testování Matadoru jsem nidy nebyl a nikdy jsem neměl tu možnost s těmito lidmi hovořit. Já tu také neprezentuji doměnky a nebo představy. Vyjadřuji pouze svůj názor na lidi o kterých se mluví jako o možných lidech ve vedení Škody MTS.

O panu Kopeckém nemám nejmenší potuchy jaký je a poukazuju pouze na to že dlouhodobé vazby, a zejména přátelské, nejsou to nejlepší pro vedoucího manažera. To že je skvělý manažer soukromého týmu a svého syna, tak to už dokázal. Pokud se dokáže přehoupnout přes ony nějaké, známosti v týmu a odolá pokušení dostat mermomocí Honzu na sedadlo továrního vozu, (Jan ještě není špičkovým jezdcem a má problémy porazit minimálně tři jiné jezdce v MČR) tak v tomto případě by to fungovat mohlo. Pan Kopecký má oproti ostatním několik neskutečných výhod.Hlavně ví jak má velký tým fungovat, říká se že je skvělým ladičem, a na závody svého syna musel sehnat kupu peněz. Ví jak s takovýmí penězi zacházet, jak je správně investovat, a vzhledem ktomu že si je musel sehnat sám a ví jak je to těžké, tak určitě ví že s ními nemůže mrhat a nemůže je lít do blbostí nebo věcí o kterých se ví že nemůžou fungovat. Prostě musí pracovat co možná nejefektivněji a nejhospodárněji. To asi nikdo ze sočasného vedení MTS neumí protože tam dělají dlouhé roky a vždycky jen čekali co dostanou, nemuseli o nic bojovat. Toť můj nezasvěcený názor.

O panu Křečkovi si dokážu udělat úsudek jen z četných rozhovorů, které za dobu své kariery udělal. Ale u něj si skutečně myslím že není vhodným člověkem na takovéto místa. Prostě , když má s mechaniky, techniky, a jinými lidmi kamarádský poměr a on jej asi má, tak to nemůže fungovat. Dodám jen to že většina zaměstnavatelů nerada zaměstnává své přátele. Protože to pak přestane fungovat firma nebo přátelství. A Křeček by musel dělat šéfa svým přátelům. To prostě nikdy nefungovalo a fungovat nebude. Myslím že Křeček taky nemá manažerské zkušenosti, neměl možnost podílet se na vývoji a těžko se bude zaučovat do moderních technologií. Nejde prostě opustit velký svět a pak do něj po několika letech znovu naskočit a vše řídit. To taky nefunguje. Co může Křeček přinést nového lepšího do tohoto týmu?

Taky si myslím že je rozdíl mezi tím jestli někdo dokáže skvěle VÉST testování, nebo jestlí musí NÉST zodpovědnost za chod takového monstra jakým Motorsport je.

A celé tyto funkce o kterých se bavíme jsou o zodpovědnosti a odpovědnosti, za cízí, velmi drahý majetek.

vaca.p
24.11.2003, 20:27
quote:
To vaca.p: .....To je důležitá otázka proto, abychom mohli dále rozvíjet diskusi. Není to pokračování "našeho souboje",

Jo Agnusi já v tom nevidím žádný souboj, ale my dva na to prostě máme naprosto odlišný názor, Ty prostě čerpáš z toho co vidíš třeba při testování a podle mně jsi tím ovlivněn a jsi ovlivněn tím co ti kdo řekne a ty nemáš důvod nevěřit.( jsi přece novinář, tak ti nebudou úmyslně lhát) Já se zas na to dívám jinak, a spoustě věcí, které lidi říkají nevěřim a jsem tomu schopný třeba oponovat.Taky než jdu do takovýchto diskuzí tak si to rozmyslím. Ale mě prostě bude věřit málo lidí, protože tobě to řekl někdo, kdo v tomto sportu něco znamená a já sem jen malý nevýznamný vaca.p, který své názory ventiluje tady.....na foru. Taky je mi jasné že jsi mi asi nezapoměl to, že jsem tě zkritizoval za tvůj výkon při komentování Barumky. Ale věř mi že jsem nedoufal že si z toho někdo vezme ponaučení, nebo něco tak. Je to stejné jako s tím Křečkem. Spousta lidí tady jsou přátelé, znají se, a nebudou kritizovat někoho, kdo je přítel, kdo pro ně chystá články a rozhovory. Co by jste si pak s takový „přítelem“ řekli při nějakém setkání, nebo u piva? A taky jsem byl sám kdo tě ohodnotil záporně.

agnus
24.11.2003, 20:42
To vaca.p: Ten předchozí příspěvek je správný a souhlasím prakticky se vším. To kritizování jsem nemyslel "Barumku", ale spíše úpravu a fungování webových stránek. Skutečně jsem nevěděl, že jsi mě za "Barumku" kritizoval ty. Věděl jsem, že někdo ano, ale nebyl důvod nějak hledat kdo... Byl to tvůj názor a mohl jsi to vidět oprávněné. Pro příště je třeba získat více informací od všech posádek a domluvit možnost telefonování do servisu všem. Byla to nezkušenost, nikoliv úmysl. Nikoho jsem neurážel, pouze jsem telefonoval těm, u kterých jsem věděl, že mi telefon v servisní zóně zvednou.
Nekritizoval jsem tvůj názor, jen jsem chtěl vědět z čeho vychází. Na testech mi nikdo moc nemusí říkat, kdo a co dělá dobře. Stačí se dívat, jak tým funguje. Tím samozřejmě nechci říci, že skvělý manager soukromého týmu dokáže zvednout z těžké deprese tovární tým Škoda.

jiri
25.11.2003, 07:49
Podle (udajne) dobre informovanych kruhu z Mlade Boleslavi pocatkem prosince Skoda oficialne oznami sve plany na rok 2004:
Zadne tovarni Fabie na monte, pravdepodobne pomlka az do Turecka nebo Recka (!!).
Az do te doby se ma pracovat na motoru, nahonu a personalni otazce (jezdci a inzenyri)
Logicke reseni, pro fanouska ale bolestne...

Lukas99
25.11.2003, 09:16
Ale dává to smysl... Musí se to okamžitě vyřešit a nedemoralizovat tým a fanoušky dalšími výsledky kolem 15. místa... Já jsem pro! Povyhazovat lidi, kteří jsou za současnou situaci zodpovědní, narvat ušetřené prachy do nového motoru a testování, konsolidovat tým pod novým vedením...

Teď mě ale napadá k čemu jim ten motor bude, když jej nemohou nasadit kvůli nemožnosti homologovat v příštím roce novou evoluci?

Liboa
25.11.2003, 09:36
Jiri, plně souhlasím s tím, že je to pro fanouška bolestné. Jenom se bojím, aby to nebyl začátek konce... A jestli nemůžou nasadit nový motor, nemohla by jet Fabia u nás podobně jako dříve Citroen ve Francii jako FRC?? Mimo klasifikaci?

Michal
25.11.2003, 09:55
Škoda sice nemůže mít novou homologaci, ale může využít vyjímek, které má každý tým v rámci homologace k dispozici.

Kotasek
25.11.2003, 12:51
...nekdo tu kdysi psal, ze prvni tri roky ucasti vozu (modelu) je vyjimka a homologovat lze i pri neuplne ucasti v sampionatu...stejne to delal Citroen, plnou ucast (alespon myslim) mel az letos...a vyhral...:-)))

quote:
Škoda sice nemůže mít novou homologaci, ale může využít vyjímek, které má každý tým v rámci homologace k dispozici.

cliff
26.11.2003, 14:22
"Talent a zkušenost Didiera Auriola byl pro tým Škoda Motorsport v této sezóně největším přínosem."
No to si na motorhomu dělají asi legraci.

1

jirkadc
26.11.2003, 14:56
Ne, nedělaj, Didi je bezpochyb přínosem pro firemního lékaře :D

agnus
26.11.2003, 18:58
Dnes budou na eWRC.CZ fotky z testování Fabia WRC + Armin Schwarz...

jirkadc
26.11.2003, 20:00
No potěš, tak to jsem zvědavej, kdo bude testovat další (i když tím nechci nějak Arminovo testování znevažovat, to je jediný, co umí dobře).

Milan PB
26.11.2003, 20:06
Agnusi jak to Arminovi sedělo a jaký byli časy ???

Asi se vedení bojí o korýtko když tam byli všichni !! Už je potřeba s tím zahejbat !!!

jiri
26.11.2003, 20:32
quote:
Agnusi jak to Arminovi sedělo a jaký byli časy ???

Asi se vedení bojí o korýtko když tam byli všichni !! Už je potřeba s tím zahejbat !!!

Co asi cekas za casy? Nebylo jich letos uz dost?

Čejda
26.11.2003, 20:40
To Jiri:jo to maš pravdu Časů v letošním roce bylo dost, ale nejen mě osobně by určitě zajímalo jakej pocit měl Armin s Fabie WRC.

Michal
26.11.2003, 21:31
Armin jel svůj klasický styl hodně bokem. Brzdil opravdu brutálně pozdě. Ale podle našich stopek ztrácel na Toniho, Honzu a Romana tak cca 3 sekundy na okruhu.

Aspi
26.11.2003, 22:47
quote:
Armin jel svůj klasický styl hodně bokem. Brzdil opravdu brutálně pozdě. Ale podle našich stopek ztrácel na Toniho, Honzu a Romana tak cca 3 sekundy na okruhu.

No jasně, protože prostě bokovky jsou pomalejší než když jedou všechny 4 kola ve směru jízdy (a navíc nemůže ve smyku nadávkovat optimálně brzdu, takže občas brzdí víc než je třeba a musí z vrcholu zatáčky rozhýbavat samohyb z pomalejšího pohybu, případně i podřadit víc než je optimum) !!

agnus
26.11.2003, 23:25
Michal řekl vše, snad jen takovou drobnost. Armin brzdil tak pozdě, až jednou nestihl včas zabrzdit a "zapíchl" se do trávy těsně před Michalem a Davidem. Jen škoda, že Michal s Davidem rychle nepřiběhli se opřít o kapotu. Mohli jsme mít fotku, jak eWRC.CZ tlačí Fabii WRC s Arminem za volantem z příkopu :D :D :D

quote:

jirkadc
27.11.2003, 00:13
Není to jedna z těch fotek na eWRC? :)

Dale Cooper
27.11.2003, 07:05
Tak na testování se přijel podívat Michal David?:-)
Třeba bude Škodovku sponsorovat muzikál Rebelové!-)
Ne, vážně... Armin by týmu asi opravdu prospěl víc než Didi(a to Armina moc nemusím...) Ale jako pilot v závodě asi moc ne, snad na Monte, tam si jezdí pro rohlíky. Ale Jiri tvrdi, že na Monte Škoda bude chybět. Pokud by Armin byl testmanem Škodovky s možností občasného nabourání auta v závodě, pak bych rád věděl, kam se poděl Keneth? Neměl nějakou podobnou pozici před touhle sezónou on?(Taky má dobrou pověst jako testovač...)

lenka
27.11.2003, 10:26
Pokud netestovali ve stejnej den, je pitomost to srovnávat, protože podmínky nemusí být stejný, stačí někde víc vytahanýho bordelu, někde trochu vlhko atd...
Jinak by Kopecký dávno jezdil za Hyundai!!!!
quote:

mm

cliff
27.11.2003, 12:29
"The talent and experience of Didier Auriol was a major asset for Skoda this season"
Tak oni už to píšou i na [url="http://rally-live.com"] . Tak to je teda masakr. Asi si to DIDI zaplatil jinak nevím jak by to tam mohli dát. I kdyby to byl přeložený článek, tak bych tam takovýto lži nepsal :o)

-Vicky-
01.12.2003, 01:24
Zvykl jsem si na pouzivani slova "talent" u mladych nadejnych jezdcu. Pouzit neco takoveho u jezdce duchodoveho veku... No nevim...

Carr
01.12.2003, 09:00
Armin nahradí v motorsportu Pavla Janebu.

hand
01.12.2003, 09:09
quote:

A to je jako pravda nebo si z nás chceš jen vystřelit?

jiri
01.12.2003, 09:14
Podle p. Schwarze ma teoreteticky v pristi sezone 3 moznosti:
1,mozna jezdit Fabii
2,mozna jezdit jiny produkt, tady uz taky testoval (Subaru,Peugeot /Bozian nebo jina polotovarni staj/)
3,nejaka organizacni cinnost v nejakem tymu (ze by vedeni Motorsport?)
Tento tyden mel A. Schwarz zverejnit vzysledek jednani, jeste neni ale rozohodnuto...

Carr
01.12.2003, 10:20
quote:

quote:

Nechci si z nikoho jen vystřelit. Já jsem to slyšel a ten člověk mi tvrdil že je to na 100% tak uvidíme.

Kotasek
01.12.2003, 12:16
...ale to by mohla byt dobra zprava, ne????

quote:

quote:

quote:

Nechci si z nikoho jen vystřelit. Já jsem to slyšel a ten člověk mi tvrdil že je to na 100% tak uvidíme.

Čejda
01.12.2003, 12:33
quote:Jinak by Kopecký dávno jezdil za Hyundai!!!

bylo by hezký kdyby se jezdci posuzovali podle testů.To by Roman byl už mistr světa :D

bak
01.12.2003, 12:49
quote:

Pokud by se to stalo , tak je to jediná záchrana pro ŠM.Schwary jako němec by mohl nakonec ještě prosadit to Monte Carlo

hand
01.12.2003, 12:51
quote:

quote:

Pokud by se to stalo , tak je to jediná záchrana pro ŠM.Schwary jako němec by mohl nakonec ještě prosadit to Monte Carlo

To je velmi zajímavá myšlenka, myslíš že bude mít větší kontakty s němci než nynější vedení ŠM?No jestli by vystřídal Janebu a prosadil nakonec i Monte Carlo,tak to klobouk před ním dolůůů...

lenka
01.12.2003, 13:00
quote:

quote:Jinak by Kopecký dávno jezdil za Hyundai!!!

bylo by hezký kdyby se jezdci posuzovali podle testů.To by Roman byl už mistr světa :D

Už jen zbývá do Bělé pozvat Loeba, Gronholma a spol. aby uvedli místní borce opět tam kam patří.

mm

jiri
01.12.2003, 13:48
quote:

quote:

quote:

To je velmi zajímavá myšlenka, myslíš že bude mít větší kontakty s němci než nynější vedení ŠM?No jestli by vystřídal Janebu a prosadil nakonec i Monte Carlo,tak to klobouk před ním dolůůů...

Ja bych nerekl, ze p. Janebovi to cele "haprovalo" na kontaktech. jinak by uz davno byl od valu...
Spis nez hledat kontakty by se ted meli hledat dobri lidi, makat a nehledat vymluvy..

jiri
01.12.2003, 15:03
quote:
Podle p. Schwarze ma teoreteticky v pristi sezone 3 moznosti:
1,mozna jezdit Fabii
2,mozna jezdit jiny produkt, tady uz taky testoval (Subaru,Peugeot /Bozian nebo jina polotovarni staj/)
3,nejaka organizacni cinnost v nejakem tymu (ze by vedeni Motorsport?)
Tento tyden mel A. Schwarz zverejnit vzysledek jednani, jeste neni ale rozohodnuto...

Tak ta 2. moznost je podstatne min prozaictejsi...
Schwarz snad pry testoval Lada 1600 pro nemecky mistrak..

pelikan
01.12.2003, 20:44
Já si spíš myslím, že neučast Škody na prvních dvou (byť Evropských) soutěžích MS souvisí se zde uvažovanou změnou ve vedení týmu.

jiri
02.12.2003, 07:07
Pan ing. Kohoutek podal dalsi dukaz prace Skody ve stylu "Radio Jerevan":
Dle kohoutka:
1, Skoda jede Monte 2004 se dvema Fabiemi WRC
2,Dalsi podrobnosti, predevsim ale zapsani do serialu MS bude po sezeni predstavenstva dne 12.12. 2003. Mensim problemem ale zustava uzaverka FIA dne 11.12.....
Cili vse jasne, ne?

agnus
02.12.2003, 07:25
To jiří: :D :D :D . Napadá mě jediné, našly se peníze. Myslím si, že by asi byla udělena výjimka a tým by pustili i po termínu přihlášek...

jiri
02.12.2003, 07:38
quote:
To jiří: :D :D :D . Napadá mě jediné, našly se peníze. Myslím si, že by asi byla udělena výjimka a tým by pustili i po termínu přihlášek...

Souhlas!
Monte je prestizni zalezitost...
V soucasne mizerne situaci v MS vyjimky nejsou problem. Polovina poradatelu MS je proti zakazu spionu. Premysli se o vyjimkach...

Čejda
02.12.2003, 12:53
To Marty_S:Myslim že Autospktrum v dohledné době neuvažuje o nákupu dílů ze Škoda Motorsport.Není do čeho ty díly dát.

agnus
03.12.2003, 22:54
Bude to mít na nás nějaký vliv?
http://ekonomika.idnes.cz/ekoakcie.asp?r=ekoakcie&c=A031203_115043_ekoakcie_klu&t=A031203_115043_ekoakcie_klu&r2=ekoakcie

deck
04.12.2003, 14:36
quote:
Bude to mít na nás nějaký vliv?
http://ekonomika.idnes.cz/ekoakcie.asp?r=ekoakcie&c=A031203_115043_ekoakcie_klu&t=A031203_115043_ekoakcie_klu&r2=ekoakcie

Že by ty ušetřené miliony vrazili do vývoje Fabie WRC? Asi ne, ale představa je to pěkná...

Lukas99
05.12.2003, 08:47
Agnusi, neměl mít včera Motorsport tu véču v Mladé Boleslavi po jednání s VW? Mám pocit žes říkal, že do té doby bychom už měli mít jasno... :?

kan
05.12.2003, 08:59
podle mě to nemá cenu stejně je nepustí do MS

kan
05.12.2003, 08:59
podle mě to nemá cenu stejně je nepustí do MS

agnus
05.12.2003, 10:30
Já jsem včera večeři neměl :D Držím dietu...

quote:
Agnusi, neměl mít včera Motorsport tu véču v Mladé Boleslavi po jednání s VW? Mám pocit žes říkal, že do té doby bychom už měli mít jasno... :?

Lukas99
05.12.2003, 10:39
quote:
Já jsem včera večeři neměl :D Držím dietu...

quote:

Snažíš se zhubnout kvůli motokárám, co? :-) Stejně Ti to je prd platný :-))))

Motas
08.12.2003, 00:37
Nevim jestli se to hodi zrovna do tohoto fóra, ale... nevíte někdo jestli jsou ty dvě nové soutěže v MS nastálo??? Pokud chce Škodovka útočit v roce 2005 na titul, tak nechapu kde seženou potřebny data. Přece tam nemužou přijet a začínat od nuly, když už tam konkurence jela!!!

Čejda
08.12.2003, 10:36
Asi ty soutěže budou na stálo, ale od našich lidí s FIA můžeš čekat všechno.Možná by bylo dobré, aby každej rok se jelo jinde.Aby s prostřídalo pár států a pak z nich se vybral jeden na stálo.

ppa
09.12.2003, 10:32
Zkuste http://www.skoda-motorsport.cz . Že by další známka rozkladu :) ?

lenka
09.12.2003, 10:52
No, o něčem to svědčí...

quote:
Zkuste http://www.skoda-motorsport.cz . Že by další známka rozkladu :) ?

mm

jiri
09.12.2003, 11:22
Patrila tato stranka vubec boleslavskym? Ja se na ni v minulosti nikdy nedival...
Nebo to nabizi nejaky prekupnik, ktery se pokousel v minulosti ji prodat Motorpsortu?
Me se nedavno taky nekdo ozval, ze ma prava na internetu na stranku s nazvem me firmy...

agnus
09.12.2003, 11:33
Je to jak tak, jak říká Jiří. Tahle hláška je tam už hóóódně dlouho...

ppa
09.12.2003, 11:36
quote:
Patrila tato stranka vubec boleslavskym? Ja se na ni v minulosti nikdy nedival...
Nebo to nabizi nejaky prekupnik, ktery se pokousel v minulosti ji prodat Motorpsortu?
Me se nedavno taky nekdo ozval, ze ma prava na internetu na stranku s nazvem me firmy...

Tento odkaz jsem zde uvedl spíše jako vtip (ale v první chvíli mně docela zatrnulo). Myslím si, že tato doména patří někomu, kdo se ji asi neúspěšně snažil prodat ŠM. Stačí se mrknout www.nic.cz a na nicneříkající jména, která za doménou stojí.

agnus
09.12.2003, 11:37
Od roku 2001 je doména registrovaná a Vlastní ji jakýsi Vladimír Valenta z Brna. "Tlačí" na fanoušky, "oni se za 1/2 roku ani neozvali". Chce aby Škoda od něho doménu koupila...

jiri
09.12.2003, 12:17
Agnusi, konkurencni strany hlasi, ze p. Janeba byl dnes "postaven mimo sluzbu".
Muzete neco k tomu rict svym ctenarum?
Diky!

Norri
09.12.2003, 12:58
quote:
Diky!

Ktere konkurencni strany?

jiri
09.12.2003, 13:33
quote:

quote:
Diky!

Ktere konkurencni strany?

www.rally.cz
Je to v diskuzi, pod Skoda motorsport...
A ze propustili snad 3 nejschopnejsi lidi. Tam se clovek pod pripsevky nepodepisuje, nekdy se musi brat s velkou reservou, obcas tam ale pisi lidi, kteri dost vi...

agnus
09.12.2003, 16:56
Tuto informaci nemohu komentovat... Omlouvám se...

quote:
Diky!

Haryk
09.12.2003, 17:01
To znamená že víš, nebo že nevíš?

quote:
Tuto informaci nemohu komentovat... Omlouvám se...

quote:
Diky!

Upravil - haryk 09 Dec 2003 17:03:38

agnus
09.12.2003, 18:55
Nemohu...

quote:

pelikan
09.12.2003, 20:59
Tak jinak. Můžeš nám aspoň naznačit kdy Motorsport vypustí něco o složení týmu nebo prostě co bude příští rok. Já vím asi jsem naivní :o)

jiri
09.12.2003, 21:15
Pelikane, pokusim se za Agnuse trochu zaskocit:
1,12.12. ma byt dlouhoocekavana tiskovka v Boleslavi
2,Paklize Agnus me informace nedementuje, je asi vse jasne....
3,Auriol dnes psal, ze neni cloveka, ktery by byl schopen oficialne rict, co bude pristi rok. Nikdo nic nevi...
4,Jezdecka stranka je podle Auriola jasna- platnou smlouvu ma on a Gardemeister, prilezitost ma dostat obcas i kopecky...

Vzhledem k tomu, ze ostatni uz trenuji na pristi sezonu, mame se nac tesit. Bude to asi obdoba letosniho roku....

Haryk
09.12.2003, 22:58
To Jiri a Agnus: Ač boleslavák, děkuju přespolním. Nic jste neřekli (Agnus), ale začínám mít jasno. Ve "staré vlasti" je slyšet asi víc, než pod komínem :disapp: .

Motas
10.12.2003, 00:54
Posledni zpravy o programu Škodovky jsem čet na http://auto.impuls.cz/index4.php?main=1&rubrika=7&clanek=10817
Ale je to stejně jako předtim oničem...
Nezbyva než čekat na 12.12. a doufat že to dopadne :-)

Petr03
11.12.2003, 09:21
Pánové včera jsem po dlouhé době listoval našim bulvárem Blesk. Hledal jsem článek , který souvisel spíše s naší firmou než motorsportem a objevil jsem zde informace, že ze Škody je vyhozen p.Janeba a na odchodu na jinou pozici v rámci VW je i p.Kohoutek. Píše se zde i přirovnání, které se tu používalo, že když se nedaří mužstvu, tak je odvolán trenér. Předpokládám, že spousta z Vás jej četla, takže uvádím pouze jako další " šproch, na kterém je pravdy trochu ". Větší informační hodnotu totiž tyto články v Blesku nemají.

Čejda
11.12.2003, 10:52
To Petr03:T máě sice pravdu, ale p. Janeba na Motorsportu stále je.mimochodem tam bylo uvedeno že možným jezdcem je i Roman Kresta a to jak sám Roman řekl není pravda.

Haryk
11.12.2003, 11:53
A hele, ten článek tam už není. Že by ucpané dráty?

quote:
Posledni zpravy o programu Škodovky jsem čet na http://auto.impuls.cz/index4.php?main=1&rubrika=7&clanek=10817

Motas
11.12.2003, 15:36
Netuším kam zmizel, ale dlouho pryč nebude když tam jsou dnešní názory. Stejně to nebylo příjemný čtení, už by to chtělo konečně něco pozitivnějšího...

[quote]
A hele, ten článek tam už není. Že by ucpané dráty?
[quote]

Frankie
11.12.2003, 16:35
Mediální politika MOTORSPORTU je naprosto zoufalá. Ještě že je zde pár zasvěcených, alespoň se dá spekulovat a to nám jde celkem dobře :-)))

Frankie

ppa
11.12.2003, 17:41
Na fóru u konkurence je informace o tom, že včera bylo "odejito" 20 mechaniků ŠM (otázkou samozřejmě zůstává, zda je tato informace pravdivá). No uvidíme, co nám zítra řeknou.

Dale Cooper
12.12.2003, 14:02
Tak kdy ma byt dnes ta tiskovka?

Waca
12.12.2003, 14:28
Tak tak, je něco nového... ???

Lukas99
12.12.2003, 16:16
Agnusi, tak dnes by mělo být jasno, sem s nějakou zprávou!!! Osobně to vidím bledě, team netestuje na Monte, tok peněz je prý zastavený, personální změny nebo i propouštění, to vše jsou spekulace o kterých se diskutuje. Je možné za této kostalace, pokud se informace zakládají na pravdě, očekávat nějaké zlepšení? Jsem jedno ucho B)

Upravil - Lukas99 12 Dec 2003 16:16:35

agnus
12.12.2003, 19:15
Skutečně nevím nic...

quote:
Agnusi, tak dnes by mělo být jasno, sem s nějakou zprávou!!! Osobně to vidím bledě, team netestuje na Monte, tok peněz je prý zastavený, personální změny nebo i propouštění, to vše jsou spekulace o kterých se diskutuje. Je možné za této kostalace, pokud se informace zakládají na pravdě, očekávat nějaké zlepšení? Jsem jedno ucho B)

Liboa
13.12.2003, 10:36
Tak podle deniksport.cz řekl Meliška jednu jistotu: Příští rok začne 1. ledna 2004.

To jsou mistři médií, že?

Vaculda
13.12.2003, 11:12
Ví teda někdo už něco určitého, ať už se nemusí stále jen spekulovat jak to asi jenom je?

lenka
13.12.2003, 11:25
Nějak jsi ztratil paměť - ještě ve čtvrtek jsi psal "nemohu", teď zas nic nevíš. Tak to sis asi nemohl vzpomenout...

quote:
Skutečně nevím nic...

quote:

mm

D_cz
13.12.2003, 11:43
:o))

agnus
13.12.2003, 18:41
Na pátek bylo naplánováno klíčové jednání a myslel jsem si, že se mě ptají na výsledek tohoto jednání!

quote:
Nějak jsi ztratil paměť - ještě ve čtvrtek jsi psal "nemohu", teď zas nic nevíš. Tak to sis asi nemohl vzpomenout...
mm

xandrew
13.12.2003, 22:30
To ale lze pochopit a nelze z toho odvozovat konec motorsportu. Pokud opravdu pojedou jen par soutezi, tak na to vystaci s mechanikama, ktere maji (snad). Navic FIA chce zavest omezeni poctu mechaniku na auto (auta se maji odbavovat jedno po druhem) a podle Jiriho byla Skodovka "vyhlasena" mnozstvim osob okolo aut.
BTW, kde se vubec vzala ta informace o tiskovce tento patek. To byla nejaka kachna, ne? Spise bych to videl (jak napsal Agnus) na jednani a pristi tyden na oznameni planu na tiskovce. No uvidime....

quote:

quote:
Na fóru u konkurence je informace o tom, že včera bylo "odejito" 20 mechaniků ŠM (otázkou samozřejmě zůstává, zda je tato informace pravdivá). No uvidíme, co nám zítra řeknou.

23 externistu- k 1.lednu

jiri
14.12.2003, 18:31
quote:
To ale lze pochopit a nelze z toho odvozovat konec motorsportu. Pokud opravdu pojedou jen par soutezi, tak na to vystaci s mechanikama, ktere maji (snad). Navic FIA chce zavest omezeni poctu mechaniku na auto (auta se maji odbavovat jedno po druhem) a podle Jiriho byla Skodovka "vyhlasena" mnozstvim osob okolo aut.
BTW, kde se vubec vzala ta informace o tiskovce tento patek. To byla nejaka kachna, ne? Spise bych to videl (jak napsal Agnus) na jednani a pristi tyden na oznameni planu na tiskovce. No uvidime....

quote:

quote:

23 externistu- k 1.lednu

Rad bych zduraznil, ze to "mnozstvi" osob bylo z 90% tvoreno dulezite se tvaricimi "cumily" v zelenych bundach(na ktere ma od techto dob alergii).
Nejdenalo se tedy o mechaniky. Tito ale byli nekoncentrovani, pokukovali po divackach, postuchovali se a letos na Monte se nedomluvili, kdo pujde ke kteremu kolu. (to nechapu)... Vyhnal bych je vsechny, ty v bundach i ty v monterkach..

pelikan
14.12.2003, 21:16
Možná je to odejití mechaniků práce nového vedení týmu.

Milan PB
14.12.2003, 22:26
Nerozumim tomu ale všichni testujou laděj všude se něco děje chystá se sezóna 04 a u Škodů nevíme ani sestavu natož plány. Je to jeden velkej BORDEL a už mě začínaj sevším s.át. Nevážej si fanoušků a nekomunikujou snad ani s médii prostě nic jako by nebyly.Loni jsme se těšily na Fábii na první foto video a na to jak Didi posune Octu blíže ke špici.A letos ???

deck
14.12.2003, 22:49
Nevíme nic, protože oni to nevědí taky. Jak prosté (a smutné).

cvandis
15.12.2003, 08:11
Skoda taky testuje. Aspon minuly tyden byla videna v Brne na Zemedelce. Pry tam maji nejakou specialni brzdu nebo co. Asi na traktory. :-) Kazdopadne prodavam jak jsem koupil od kamarada, ktery v zivote nevidel jedine wrc a byl prekvapeny, jaky to dela rachot. :-)

lenka
15.12.2003, 08:43
Když jsi opakoval "nemohu", tak jsem myslel že zas něco supertajného víš, ale nepovíš. Zatímco víš prd jako ostatní...

quote:
Na pátek bylo naplánováno klíčové jednání a myslel jsem si, že se mě ptají na výsledek tohoto jednání!

quote:
mm

mm

jiri
15.12.2003, 08:49
Doufejme ze motorsport se nepustil ted do vyvoje motoru WRC...

Slysel jsem, ze doposud motory cestovaly z Nemecka a zpet....
Nebo nejaky novy projekt?

Frankie
15.12.2003, 09:26
Že by klid před bouří?

Frankie

agnus
15.12.2003, 09:49
Informace z počátku minulého týdne mám poměrně přesné. Informaci o tom, zda a s jakým výsledkem proběhlo jednání v pátek 12.12. nikoliv. Informace z počátku týdne by stačily na rozjetí velmi čilé diskuze na zdejších stránkách. Přijde mi solidní říci, že o pátečním jednání nic nevím a nedělat "machra". Klidně jsem mohl napsat "vím i o pátku ale nepovím". Ale proč???

quote:
Když jsi opakoval "nemohu", tak jsem myslel že zas něco supertajného víš, ale nepovíš. Zatímco víš prd jako ostatní...
mm

Motas
15.12.2003, 13:46
V Brně na zemědělce mají udajně velice dobré technické vybaveni. Byl tam spolubydlici z VUT a pry mužem zavidět. Pokud tam Škodovka testuje, asi ví co dělá...

quote:
Skoda taky testuje. Aspon minuly tyden byla videna v Brne na Zemedelce. Pry tam maji nejakou specialni brzdu nebo co. Asi na traktory. :-) Kazdopadne prodavam jak jsem koupil od kamarada, ktery v zivote nevidel jedine wrc a byl prekvapeny, jaky to dela rachot. :-)

Rajnold
15.12.2003, 15:24
To vybavení je vážně pěkný,asi nejdůležitější na tý jejich brzdě je možnost brzdit čtyřkolku.(a taky vývodový hřídel traktoru :) )Taková brzda je ale i ve Škodovce v Česaně(bez toho vývoďáku),takže pokud to není výmysl tak bych řekl že jsou zatim důvody kapacitní nebo finanční.

quote:
V Brně na zemědělce mají udajně velice dobré technické vybaveni. Byl tam spolubydlici z VUT a pry mužem zavidět. Pokud tam Škodovka testuje, asi ví co dělá...

quote:

Motas
15.12.2003, 23:24
To je fakt. V Česaně je na tohle udajně nejlepší laboratoř na východ od Německa. Navíc tam jde nastavit obrovskej rozsah teplot a vlhkosti vzduchu (čísla si už bohužel nepamatuju). Ta kapacita by měla být kolem sedmi aut denně.

quote:
To vybavení je vážně pěkný,asi nejdůležitější na tý jejich brzdě je možnost brzdit čtyřkolku.(a taky vývodový hřídel traktoru :) )Taková brzda je ale i ve Škodovce v Česaně(bez toho vývoďáku),takže pokud to není výmysl tak bych řekl že jsou zatim důvody kapacitní nebo finanční.

quote:

[/quote]

Karbonyl
16.12.2003, 03:29
Prdlajs do toho vidím, ale není třeba možné, že je teďkon Česana zaplněná novou Octou?

*JH*
http://tycky.velkoobchod.cz/img/maleevo.gif

jiri
16.12.2003, 06:25
quote:
To je fakt. V Česaně je na tohle udajně nejlepší laboratoř na východ od Německa. Navíc tam jde nastavit obrovskej rozsah teplot a vlhkosti vzduchu (čísla si už bohužel nepamatuju). Ta kapacita by měla být kolem sedmi aut denně.

quote:

quote:

[/quote]
Jo a pokud v te laboratori zustanou auta jen polovicni cas, zvysi se kapacita na 14 denne....

Rajnold
16.12.2003, 10:24
No,nevím,co ta poznámka má znamenat,ale všechny testy jsou nějak standardizovány,aby byla dosažená porovnatelnost výsledků měření.
(temperování vozidla..)Takže kapacita určitě je nějak omezena.
Na té brzdě v Česaně mě zaujala spíš ta rychlost změny teploty a taky její eneretická náročnost:)

[/quote]

[/quote]
Jo a pokud v te laboratori zustanou auta jen polovicni cas, zvysi se kapacita na 14 denne....

[/quote]

jiri
16.12.2003, 11:38
Nic ve zlem, sranda musi byt..
Alei temperovani je zavisle na m.j. vnejsi teplate, kazdy test je o necem jinem atd atd.
Cili ta kapacita je vec relativni. Ale to cele jsme nemyslel ani vazne, ani zle...

lukash
16.12.2003, 15:25
Jedná se o nepotvrzenou zprávu od další osoby, ale kamarád novinář z Německa mi řekl, že se Škodovka nezúčastní Monte Carla a ani Švédska!!!

lenka
16.12.2003, 15:30
Jestli je pravda, že nyní žádný přípravy neprobíhají ( čemuž se dá věřit ), tak by stejně nestíhali.
Hlavně ať to západoněmečtí soudruzi nezaříznou úplně...

quote:
Jedná se o nepotvrzenou zprávu od další osoby, ale kamarád novinář z Německa mi řekl, že se Škodovka nezúčastní Monte Carla a ani Švédska!!!

mm

Čejda
16.12.2003, 17:10
Je škoda že fabie na Monte ani ve Švédsku nepojedou, možná bychom se dočkali dobrého výsledku, hlavně od Toniho.

Motas
16.12.2003, 20:50
Ja myslim že nova Octavia (nebo jak se bude jmenovat) je už víceméně hotová. Maji jí tam na každym rohu... bohužel pod plachtama!!! Škoda že takovou jistou budoucnost nema i škodovackej motorsport :o(

quote:
Prdlajs do toho vidím, ale není třeba možné, že je teďkon Česana zaplněná novou Octou?

Motas
16.12.2003, 20:56
Nevíte někdo, jak je to s motorama u Škodovky? Na týhle adrese http://www.motorhome.cz/news/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=730
psali, že Citroen je jedina automobilka, ktera si sama kompletně připravuje motory. Ja měl zato, že ve Škodě motorsport je to obdobny...

vencakkk
16.12.2003, 21:54
Skodovce ladila motory firma Lehman-nebo jak se to pise.

Waca
17.12.2003, 08:44
Tady jsou pořád jen spekulace a v dnešním Světě motorů píšou jako hotovou věc, že škodovka vyrazí až v červnu (Řecká rally), Gardemeister bude 5 měsíců testovat a Auriolovo angažmá na rok 2004 není ještě uzavřené..

Motas
17.12.2003, 09:06
Teď už to vim taky, byls o 20 minut rychlejší :o)
Nezbývá než doufat že to testování k něčemu bude a těšit se na 4. června. Nevim jak to tak dlouho vydržim :o(

quote:
Tady jsou pořád jen spekulace a v dnešním Světě motorů píšou jako hotovou věc, že škodovka vyrazí až v červnu (Řecká rally), Gardemeister bude 5 měsíců testovat a Auriolovo angažmá na rok 2004 není ještě uzavřené..

inek
17.12.2003, 09:12
Být Škodou vykašlal bych se na celé MS a šel bych do S1600. Za ty peníze co stojí WRC by mohli jet 3 jezdci S1600.

Waca
17.12.2003, 09:16
quote:
Nezbývá než doufat že to testování k něčemu bude a těšit se na 4. června. Nevim jak to tak dlouho vydržim :o(

quote:

Hlavně aby to nazabalili úplně a jel zatím aspoň Roman, aby bylo v MS komu fandit..

jiri
17.12.2003, 09:55
quote:

quote:

quote:

Hlavně aby to nazabalili úplně a jel zatím aspoň Roman, aby bylo v MS komu fandit..

Proc by mel jet "aspon Roman"?
SKoda konci, protoze to finacne neutahli a jeji vystup je vse mozne, jen ne propagace znacky a koncernu..
O co bude levnejsi a co prinese kdyz pojede "aspon Roman"?

jiri
17.12.2003, 10:37
Napred rikali ze pojedou jen Evropske souteze(to jeste chteli svalit vinu na FIA a zvysene naklady), potom chteli vynechat i monte a Svedsko, ted jsme uz na start v Recku. Co bude nasledovat dal?
Pritom se (pry) netestuje, propousti se lidi.
Je to hruza, zkutecnost je mnohem horsi, nez jsme se kdy obaval.
Pritom kazdy z nas, kdo videl Motorsport pri praci v MS to tusil a cekal, kdy to cele praskne...

Milan PB
17.12.2003, 11:25
Já to vidím tak že je to jen oddálení konce a když se přiblíží Řecko tak už budeme vědět že Škodovka v MS skončila.

cvandis
17.12.2003, 12:01
quote:

quote:

quote:

quote:

SKoda konci, protoze to finacne neutahli a jeji vystup je vse mozne, jen ne propagace znacky a koncernu..

myslim, ze waca nemyslel romana za skodu, ale romana obecne, jak napsal aby bylo vubec komu fandit

Waca
17.12.2003, 12:04
quote:

quote:

quote:

quote:

Myslel sem, že pojede zatím aspoň Roman. To zatím bylo myšleno - zatím než (doufejme) vyjede Škodovka v Řecku. A ne Roman za škodovku, ale za aspoň za Bozian (to už je diskuze na jiném tématu, že jo .-))
Rozhodně nejsem zastánce toho, aby Roman jel za zoufalce z Motorsportu 1 až 2 soutěže za rok 2004..

Waca
17.12.2003, 12:06
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

myslim, ze waca nemyslel romana za skodu, ale romana obecne, jak napsal aby bylo vubec komu fandit

Dík

jiri
17.12.2003, 12:18
Mate pravdu, spatne jsem to pochopil, omlouvam se!!!!

Frankie
17.12.2003, 17:07
Právě jsem chtěl použít nějaké hodně jadrné slovo, abych si ulevil. Celé účinkování Fábie je pro mě obrovské zklamání. Denně marně čekám na oficiální vyjádření Motorsportu. Nedovolím si dělat velké soudy, to bych musel být zainteresován v Motorsportu. Každopádně to vypadá jako průser! Nyní budu muset souhlasit s Jiřím, i když se mi zdál jeho pohled na Motorsport příliš extrémní.

Frankie

Franus
17.12.2003, 17:09
mozna je to ku prospechu veci. Te antireklamy uz bylo asi dost.

Motas
17.12.2003, 18:43
Pokud nepojedou celé MS, tak už není zas tak podstatné jestli nastoupí do deseti evropských soutěží, nebo začnou počínaje Řeckem. Testovat asi nemůžou, dokud nemají stanovenej další program a dořešený personální otázky. Doufejme že brzo začnou, ať tady mame konečně náký pozitivní zprávy. Poslední dobou to bylo pro fenoušky utrpení...

Liboa
17.12.2003, 20:27
Tak už je to oficiální, Janeba končí... A taky tam mluví o tom, že na místo Didiera půjde jako druhý jezdec někdo jiný! Že by konečně zaúřadoval duch svatý? :D :D :D

Kotasek
17.12.2003, 20:27
....a je to venku....první start v Řecku, do té doby vývoj a testování....a bez Didiho....a Janeby....

V konečném důsledku poměrně dobrá zpráva....mohlo to být horší....

Upravil - Kotasek 17 Dec 2003 20:28:28

Čejda
17.12.2003, 21:23
Tady je přesně vidět jak FIA zkurvila ty pravidla.A to chtěj do roku 2006 další dvě továrny s WRC.

xandrew
17.12.2003, 21:46
Oni asi mysli ze se vrati Skodovka a Huyndai = 2 tovarny :-)))
Jen takovy reklamni trik.

quote:
Tady je přesně vidět jak FIA zkurvila ty pravidla.A to chtěj do roku 2006 další dvě továrny s WRC.

jirkadc
17.12.2003, 22:42
To že Škoda bude startovat až v Acropolis neni nic novýho...

Hašan
17.12.2003, 23:56
[quote]
Tak už je to oficiální, Janeba končí... A taky tam mluví o tom, že na místo Didiera půjde jako druhý jezdec někdo jiný! Že by konečně zaúřadoval duch svatý? :D :D :D

No ja si myslim,ze nam Didier nic moc neukazal.Je pravda,ze se vyznamne podilel na vyvoji Fabie,ale podle me od jezdce a mistra svete se cekalo mnohem vic.Vim, ze to urcite neni jenom v jezdci,protoze nikdy to neni jen v jezdci.U nas je to predevsim v aute.Fabie je proste dobra,ale je to jeste detatko,ktere ma spoustu nemoci.No a hlavni nemoci je podle me motor,ktery je slaby.Doufam, ze nam testovaci rok prinese velke zlepseni a v sezone 2005 se bude Fabie pohybovat nahore.Tesim se!!!

Hašan

Hašan
17.12.2003, 23:57
Ještě mam jednu takovou otazku.Koho by jste nejradeji videli v druhem voze Škoda Fabia WRC????????????

Hašan

Milan PB
18.12.2003, 00:13
quote:
Ještě mam jednu takovou otazku.Koho by jste nejradeji videli v druhem voze Škoda Fabia WRC????????????

Hašan
Pokud bude vychytaná tak Valouška Pecha Engeho nebo Krestu ale všichni víme že jí pojede v MČR Kopecký a ve světě taky. Na těch pár závodů by asi nemělo význam platit někoho jinýho pokud se šetří.

Upravil - Milan PB 18 Dec 2003 00:15:10

jiri
18.12.2003, 06:24
quote:
[quote]quote:

No ja si myslim,ze nam Didier nic moc neukazal.Je pravda,ze se vyznamne podilel na vyvoji Fabie,ale podle me od jezdce a mistra svete se cekalo mnohem vic.Vim, ze to urcite neni jenom v jezdci,protoze nikdy to neni jen v jezdci.U nas je to predevsim v aute.Fabie je proste dobra,ale je to jeste detatko,ktere ma spoustu nemoci.No a hlavni nemoci je podle me motor,ktery je slaby.Doufam, ze nam testovaci rok prinese velke zlepseni a v sezone 2005 se bude Fabie pohybovat nahore.Tesim se!!!

Hašan

Hasan mel bys do Motorsportu! Hned na dve funkce: vedouci vyvoje a tiskovy mluvci!!!

jiri
18.12.2003, 06:27
Nastupcem p. Janeby je Harald Ludanek...

Steg
18.12.2003, 06:58
Jenom na okraj - V nemeckem tydeniku MOTOR SPORT AKTUELL je v cisle z utery (16. 12.!)pomerne rozsahly clanek, ktery odpovida prohlaseni SM, takze nemecky novinari to vedeli uz davno. Navic jsou v tom clanku jeste spekulace o budoucnosti Kohoutka s (bohuzel)naznakem, ze zustane.

Steg
18.12.2003, 07:01
Krucifix, hlava po ranu neslouzi. V clanku o SM se taky pise, ze smlouva se Schwarzem je hotova, jen ji podepsat...

alexus
18.12.2003, 08:18
Osobne si myslim,ze po tom vsem je dobre, ze do Skody prijde Cerstvy vzduch, protoze hur uz byt nemohlo.-))

Ba co vic:
Mam obrovskou radost, Zabozrout konci-))
A Stbak tez, co vic jsme si mohli prat.

A ze zacnou az na Acropolis???

Pokud do te doby budou vyvijet novy motor, bude to jen ku prospechu veci.

Dotaz na Jiriho ten Ludanek ma nejake zkusenosti ze sveta WRC???
Nebo take, co delal predtim nez nahradil JAnebu???

A dale co Kopecky senior,bude tam take figurovat nebo ne???

Za odpovedi diky

quote:

lenka
18.12.2003, 10:00
Zas něco ke zvednutí nálady... Jinak řečeno Auriol se významně podílel na vývoji něčeho, co nefunguje. To, že někde výrazně chybí rychlost není dětská nemoc

No ja si myslim,ze nam Didier nic moc neukazal.Je pravda,ze se vyznamne podilel na vyvoji Fabie,ale podle me od jezdce a mistra svete se cekalo mnohem vic.Vim, ze to urcite neni jenom v jezdci,protoze nikdy to neni jen v jezdci.U nas je to predevsim v aute.Fabie je proste dobra,ale je to jeste detatko,ktere ma spoustu nemoci.No a hlavni nemoci je podle me motor,ktery je slaby.

mm

Carr
18.12.2003, 10:34
quote:

Nástupcem p. Janeby není Harald Ludanek, Harald Ludanek je technickým ředitelem škodovky jestli se nepletu.

jiri
18.12.2003, 10:42
Nekde jsem se opakovane docetl ze Dr. Ing. Harald Ludanek nahrazuje vedouciho tymu p. janebu...
Je mu 44 let, drive pracoval pro VW jako "Sef rizeni vyvoje VW", potom presel za nemocneho p. Boeckelmanna na misto "Vedouci technickeho vyvoje Skoda". (nebyl to Boeckelmann co zustal tezce zranenej v Argentine pod Octaviema, ja nevim?)
Bude to hlava otevrena, je znama postava na mezinarodnim poli v oblasti konstrukci automobilu. V internetu najdete vic...

barban
18.12.2003, 10:50

Hašan
[/quote]
Tohle je dost neskutecny prispevek :(

Motas
18.12.2003, 12:28
Didier ma možná smůlu, ze má Škodovka Toniho. Na vývoj Fabie určitě udělal hodně práce a že jsou problémy s motorem... s tím už aní bývalej mistr světe nic udělat nemuže. Těším se na výkony Toniho, až bude Fábka jezdit tak jak všichni čekáme :o)

xandrew
18.12.2003, 13:48
To se mi nezda. Ludanek, je sefem vyvoje Skodovky po odchodu Bockelmana do VW. Zkusenosti podle meho nazoru s motorsportem nema a mluvilo se o nem v tiskove zprave nejspise jen z duvodu, ze Motorsport spada ve Skode pod technicky vyvoj. Ale mohu se mylit...

quote:
Nekde jsem se opakovane docetl ze Dr. Ing. Harald Ludanek nahrazuje vedouciho tymu p. janebu...
Je mu 44 let, drive pracoval pro VW jako "Sef rizeni vyvoje VW", potom presel za nemocneho p. Boeckelmanna na misto "Vedouci technickeho vyvoje Skoda". (nebyl to Boeckelmann co zustal tezce zranenej v Argentine pod Octaviema, ja nevim?)
Bude to hlava otevrena, je znama postava na mezinarodnim poli v oblasti konstrukci automobilu. V internetu najdete vic...

Hašan
18.12.2003, 15:59
quote:
Didier ma možná smůlu, ze má Škodovka Toniho. Na vývoj Fabie určitě udělal hodně práce a že jsou problémy s motorem... s tím už aní bývalej mistr světe nic udělat nemuže. Těším se na výkony Toniho, až bude Fábka jezdit tak jak všichni čekáme :o)

Hašan

Hašan
18.12.2003, 16:02
Ani nahodou jsem to nemyslel tak, ze Didier muze za to jak Fabia jezdi nebo ted spis nejezdi.Didiera si velmi vazim.Je to dobry jezdec,ale skodovka potrebuje nekoho mladsiho a dravyho.Jako je toni.

Hašan

Frankie
18.12.2003, 16:14
Tak a je to venku. Janebův odchod je logickým vyústěním neúspěchu projektu Fábie WRC. Bohužel si nedokážu představit, jak po takovém fiasku mají přesvědčovat současné a potencionální sponzory? O vedení koncernu ani nemluvím. U Motorsportu mě vždy chyběla propracovaná koncepce, dílčí cíle... Místo toho jen zmatená a velkohubá prohlášení. Takový špatný scénář předpokládal málokdo. Teď už se můžu jen modlit, abych v červnu viděl Fábku v Řecku v pozici, kdy se za její účinkování nebudu muset stydět.

Frankie

Milan MB
18.12.2003, 17:02
quote:
[quote]quote:

Nástupcem p. Janeby není Harald Ludanek, Harald Ludanek je technickým ředitelem škodovky jestli se nepletu.

Ludanek je šéfem celého vývoje ve Škodovce, a protože oddělení Motorsport spadá pod vývoj, je logický, že po odchodu Janeby velí i motorsporu přímo Ludanek.

Motas
18.12.2003, 21:49
Jako testman je asi lepsi Didier, ty zkušenosti jsou prostě potřeba. Budoucnost v MS ma ale jednoznacně Toni :)

quote:
Nevim, ale me ani Toni nepripada jako buhvijaky testman. Nebyl by lepsi treba Schwarz nebo Eriksson? Na druhou stranu se testu alespon ucastnil, kdezto Didier asi "predaval zkusenosti" tymu nekde v teple :-)

jiri
18.12.2003, 22:02
Co zase kluci blbnete?
Jedine, co pravidelne prosykalo o Auriolovi, byla jeho neochota testovat....

Motas
18.12.2003, 22:29
O tom nic nevím. Připada mi, že jezdec na takove úrovni by mel být z testování nadšený... už jen z profesionýálního přístupu. Nemůžete přece být dobří v něčem, co nedělá s radostí- prostě musí žít pro rally!!!

quote:
Co zase kluci blbnete?

alexus
19.12.2003, 08:15
Jsi dost mimo, Auriol s Fabii toho moc nenatestoval.

Rozhodne mnohem mene nez TOni.

quote:
O tom nic nevím. Připada mi, že jezdec na takove úrovni by mel být z testování nadšený... už jen z profesionýálního přístupu. Nemůžete přece být dobří v něčem, co nedělá s radostí- prostě musí žít pro rally!!!

quote:
Co zase kluci blbnete?

Michal
19.12.2003, 08:43
Ludanek v žádném případě NENÍ nástupcem Janeby!!! Vždycky to byl Janebův šéf a mezi nima byl ještě Kohoutek.

Do tiskovky ho napsali, protože doposud žádnou náhradu nemají nebo nechtějí zveřejnit.

prog
19.12.2003, 08:43
Pokud si to dobře pamatuji, tak Auriol testoval více v první 1/2 roku (Francie, Itálie, Německo), v létě se to nějak celé zlomilo, kdo ví, co se vůbec stalo.

kan
19.12.2003, 09:02
didie nemá na to aby se naučil jezdit z fabkou s jeho starým stylem to prostě nejde

Mirus
19.12.2003, 19:27
Je někde na netu ten novej design kopeckých k vidění???

abs
20.12.2003, 18:07
Chcel by som na Siciliu ,ale to chce mapu , kde ju však vziať ? Nevie to náhodou niekto? Ďakujem

abs
20.12.2003, 18:08
Myslel som mapu RZ

pelikan
08.01.2004, 20:47
Ví už se kdo ve Škodě Motorsport nahradí Janebu? Případně jestli už se začalo s testováním a vylepšováním Fábie pro sezónu 2004?