Zobrazit v plné verzi : V-Rally 3 demo
V patek vyjde demo na V-Rally 3, tak jsem zvedavej, co z toho bude :)
Rally fanda
Vypadá to na další primitivní arkádu, tedy nic pro mě. Víc si slibuju od Richard Burns Rally.
Ja jsem slysel od opravdu HARDCORE zavodnika, ktery lame CD od arkad vejpul, ze pry je tato hra skvela :) Jinak bych se o ni tolik nezajimal...
Rally fanda
Taky doufam ze to bude "hratelne" ;) Screenshoty nevypadaji spatne, hlavne ty posledni z PCcka.
Z obrázků, co jsem viděl, to nevypadá na nějakou převratnou rally, spíš opravdu na tu arkádu. No uvidíme
quote:
Ja jsem slysel od opravdu HARDCORE zavodnika, ktery lame CD od arkad vejpul, ze pry je tato hra skvela :) Jinak bych se o ni tolik nezajimal...
Rally fanda
Takova gameska by me tez zajimala... Doufam ze se stane jak rikas :-)
Stahnete si videa "Making of" na http://www.v-rally.com/.
Jsou tam dobre zabery ze hry. Grafika vypada slusne a chovani auta mi trochu pripomina CMR2, aspon podle videa a replay ;)
Upravil - monkey 13 Nov 2003 09:47:50
Vykaslete se na videa, to demo uz JE TAM KE STAHNUTI!!!! Ach jo, ja ho ale budu moct sosnout az po 19:00 :((( Ma pres 60mb
Rally fanda
Tak jsem to stáhnul, a po 20 minutách hraní můžu prohlásit: buďte klidní, zázrak se nekoná. Řekl bych, že se jedná o průměrnou hru. Hlas spolujezdce a zvuky jsou dost o ničem. Ale je to jen demo, skutečná kvalita se ukáže až ve finální verzi.
Hmmm, ted jsem si zahral demo a vypada to hodne arkadovite. Grafika celkem svizna i na starem athlonu 700. Ovladani pouze na klavesnici (volan nelze nikde zvolit). Uvidime jak bude vypadat full verze.
Mno demo sosnu vecer, tak uvidim. Mozna to bude arkadovejsi, ale pry je tam perfektne udelany mod kariery
Rally fanda
Hodinu to stahuju a nakonec to stejne nejde, jsem tedy velmi stastny :/
Rally fanda
Taky sem si stahl V-Rally 3 demo a po dvou odjetých RZ jsem to vymazal.Podle mě je to horší než CMR3.
quote:
Taky sem si stahl V-Rally 3 demo a po dvou odjetých RZ jsem to vymazal.Podle mě je to horší než CMR3.
Tak si to znovu stáhni a jezdi chvilku dýl. Já jsem si to už vošahal a zdá se mi to celkem dobrý. Tu jednu rychlostku jezdím zatím za 2:58.
Já jsem to jezdil za 3:04.Já to teda ještě zkusim ale příště napíšu pod nickem WRC 2004.
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.