Zobrazit v plné verzi : Condroz 2003
Seznam přihlášených :
1. B. Thiry/J-M. Fortin Peugeot 206 WRC
2. F. Loix/S. Smeets Peugeot 206 WRC
3. P. Tsjoen/E. Chevaillier Toyota Corolla WRC
4. P. Snijers/J. Muth Subaru Impreza WRC
5. E. Wevers/M. Poël Toyota Corolla WRC
6. O. O'Donnovan/D. Moynihan Subaru Impreza WRC
7. S. Jean-Joseph/J. Boye`re Renault Clio S1600
8. T. Van Parijs/Y. Peyskens Toyota Corolla WRC
9. D. Loix/C. Pirotte Subaru Impreza WRC 98
10. B. Munster /Fr. Caesemacker Subaru Impreza GT
11. Y. Bodson/Fr. Delmelle Audi S2
12. D. Bruyneel/D. Meert Toyota Celica GT4
14. X. Bouche/P. Bourguignon Mitsubishi Lancer Evo7 Gr. N
15. B. Colsoul/R. Jamoul Mitsubishi Lancer Evo7 Gr. N
16. L. Cols/F. Goddé Fiat Punto S1600
17. O. Collard/A. Toubon Citroën Saxo S1600
18. C. Van Woensel/R. Snaet Mitsubishi Lancer Evo6 Gr. N
19. Th. Bragard/G. Burniat Citroën Saxo S1600
20. J. Boxoen/E. Mombaerts Subaru Impreza WRC 98
Moc pěkná startovak.
Zajímalo by mě když už je teď Freedy továrním jezdcem Peugeotu, jetsli pojexde s továrním nebo klientským autem.
quote:
Moc pěkná startovak.
Zajímalo by mě když už je teď Freedy továrním jezdcem Peugeotu, jetsli pojexde s továrním nebo klientským autem.
Loix pojede ve stejnem tymu jako Thirry, tedy Kronos.
Pojede 2. tymove auto, se kterym jezdil Vasin..
Kde je Campos???? To nebude bojovat o titul???
zřejmě ho tam lukash zapoměl napsat.
Campos nestartuje. Nemůže si už připsat žádné další body, započítává se jenom 8 výsledků, a ty už má. Takže má nyní Thiry titul na dosah, stačí mu být do 2. místa.
Já myslel, že se započítávají všechny dvacítky + jeden výsledek ze soutěže s nižším koeficientem. Nejvýhodnější je samozřejmě koef.10.
Pokud mi je známo Campos chtěl startovat, aby odebral Thirymu body, ale nesehnal dostatečné množství peněz. Také chtěli startovat Duval ( Ford Focus RS WRC 2002 - od Procaru ) a Kuzaj ( Subaru Impreza WRc ), ale také nesehnali dostatek peněz.
Velkym nebezpecim pro Thirryho je ale Snijers, ktery jede s uplne novym Subaru posledni verse(2003)...
Takováhle startovka udělá vždy radost - v Evropě dokonce existuje vedle ČR i jiná země, kde ještě jezdí více než 2 WRC! A ti jezdci (škoda, že chybí Duval)!
Tak co přejete titul spíš Camposovi nebo Thirymu????
Já Brunovi.O proti Camposovi měl letos trochu smůlu.Ale za to jak celej rok jeli a poráželi se o desetinky si titul zaslouží oba.
Jo já sem taky spíš pro Bruna ale v podstatě je mi to jedno...
Tak už jedou,zatím vede Snijers,Thiry je druhej a loix třetí.Ale je to našlapané.
Bruno už to vzal po 3. RZ do svých rukou. V poli je zajímavé autíčko Audi S2 v A8.
A ta Audi S2 jede zatim paradne.Jestli je to jezdcem ,nebo je opravdu tak zachovala,je otazka.Kazdopadne dnes uz je to asi vzacnost.
Ta Audina (pokud se nemylim) tam jede celou sezonu a stale dobre...
Schválně jak by se asi na Condroz rally drželi, jezdci z nejlepšího národního šampionátu v evropě. Z čech.
Já myslím že by měli problém vtěsnat se do první pětky.
quote:
Schválně jak by se asi na Condroz rally drželi, jezdci z nejlepšího národního šampionátu v evropě. Z čech.
Pokud pominu Krestu, který by se určitě tahal o 1. flek s Brunem, tak vzhledem k malým rozdílům v časech na jednotlivých RZ by V. Pech nenabral takovou ztrátu jako Snijers a byl by momentálně (po RZ 17.) na 4. místě, Kopecký na 6.-7. (za Snijersem) a pak už by to bohužel bylo až za Bruyneelem. Tak bych to asi viděl. v N4 netuším.
Když nepočítám Krestu, tak Pech by byl někde okolo 4. místa s podobnou ztrátou jako má teď Snijers, ten měl ale nějaké problémy. Já si nemyslím, že naše mistrovstvíje nejlepší, ale jezdí v něm nejvíc WRC a když stojíš u trati, tak na oči jsou ty desetinky vteřiny sotva viditelné, ale na konci RZ je to třeba 20s.
Bruno Thiry se stává letošním MISTREM EVROPY!
Gratuluji.
to Rasghan.nevíš jestli už jsou na nějakejch frncouzkejch stránkách videa z Antibes???
To Častulik: O žádných stránkách, kde by byly videa z Rally d´Antibes bohužel nevím. Na ffsa.turbo.m6.fr ale jsou videa z podniků francouzského asfaltového, Super 1600 a šotolinového mistráku (Antibes součástí žádného z nich není). Mimochodem o tomto víkendu 2. místem v Rallye Criterium des Cevennes Alexandre Bengue získal titul Asfaltového Mistra Francie.
Condroz: 1.Loix 2.Thiry 3.Tsjoen
To rasghan:Ty videa jsou streamovaná co?protože se mi je nepodařilo stáhnout a ani přehrát.můžeš mi sem napsat přímej odkaz na stáhnutí?
quote:
quote:
Pokud pominu Krestu, který by se určitě tahal o 1. flek s Brunem, tak vzhledem k malým rozdílům v časech na jednotlivých RZ by V. Pech nenabral takovou ztrátu jako Snijers a byl by momentálně (po RZ 17.) na 4. místě, Kopecký na 6.-7. (za Snijersem) a pak už by to bohužel bylo až za Bruyneelem. Tak bych to asi viděl. v N4 netuším.
Krestu nepočítám ten je jinde. Pech by měl asi dost problémů se do té pětky dostat
Ostaní by se asi trápili.
V F2 Štolfa, s dobrým autem možná Vančík. Když si vezmu že suverén MS v S1600 Jean Joshep dojel devátý s mizivým náskokem 19 sec před Colsem. Měřítkem může být Wan de Wauwer který se svýmm Cliem dojel "až" 24 a 10 v F2, ale u nás na barumce dával všem obklad.
O sk.N nemluvím tam by většina našich ani neodstartovala. Bajpásy na turbu jsou povoleny jan v ČR. Ale Jandík by se snat chytal i když s Xavierem Bouchem by se asi moc pasovat nemohl.
Jo Snijers měl v RZ 6 asi defekt zajel až 133. čas. Do té doby byl třetí se ztrátou 10 sec
V Belgii doslo bohuzel k tragicke nehode. Nejake Mitsubischi po dopadu na nejakem horizontu vlitlo do lidi. 14 lety divak mrtev. Snad pry praskl rafek...
Milan PB
18.11.2003, 18:41
quote:
V Belgii doslo bohuzel k tragicke nehode. Nejake Mitsubischi po dopadu na nejakem horizontu vlitlo do lidi. 14 lety divak mrtev. Snad pry praskl rafek...
Nikde se o tom nepíše? (ani na Nově to nebylo)
To Častulik: Mě se to po nainstalování kodeku přehrává v pohodě. Nicméně stáhnout ty videa patrně nejdou, nebo přinejmenším se mi to nepodařilo. Víc bohužel nemohu sloužit.
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.