Zobrazit v plné verzi : World Rallying 2003 od M. Holmese
Právě vyšla kniha od Martina Holmese 26.World Rallying 2003/2004. Nevíte, zad někdo uvažuje o hromadný dovoz do Republiky nebo si musím opět knihu objednat v Anglii?
V této knize by měly být i fotografie z dílen eWRC.CZ :0 :0 :0
quote:
Právě vyšla kniha od Martina Holmese 26.World Rallying 2003/2004. Nevíte, zad někdo uvažuje o hromadný dovoz do Republiky nebo si musím opět knihu objednat v Anglii?
tušíte kolik stojí???...nebo alespoň nějaký link, kde ji koupit???
Dříve ji dovážel Svět Motorů pan Dufek, ale ten už tam nepracuje, proto se ptám. Jinak mám telefon na pana Holmese a mohu vám dát i email adresu, ale potom to výjde hodně draho. Samotná kniha stojí 20 Liber. Lepší je to objednat ve větším množství, jinak výjde velmi draze poštovné. Dobrou spolupráci s Holmesem má časopis Rally, třeba oni budou ditributorem do Čech.
...kdyby jste to někdo chtěl objednat, tak se připojím...
quote:
Dříve ji dovážel Svět Motorů pan Dufek, ale ten už tam nepracuje, proto se ptám. Jinak mám telefon na pana Holmese a mohu vám dát i email adresu, ale potom to výjde hodně draho. Samotná kniha stojí 20 Liber. Lepší je to objednat ve větším množství, jinak výjde velmi draze poštovné. Dobrou spolupráci s Holmesem má časopis Rally, třeba oni budou ditributorem do Čech.
Buďte v klidu, poslední dovezl a doufám že ji opět doveze pan Petr Dufek, určitě ji seženete až vyjde v Jungmnance v Praze, bývala tam prodejna zahraniních časopisů, prodejna nadále funguje, má nového majitele a neptejte se koho:).
Upravil - jirkadc 02 Dec 2003 16:53:51
...myslíš Krakatit???
quote:
Buďte v klidu, poslední dovezl a doufám že ji opět doveze pan Petr Dufek, určitě ji seženete až vyjde v Jungmnance v Praze, bývala tam prodejna zahraniních časopisů, prodejna nadále funguje, má nového majitele a neptejte se koho:).
Upravil - jirkadc 02 Dec 2003 16:53:51
Mě by spíš zajímalo, jestli máte někdo "Rally navigation", taky od Holmese. K nahlídnutí nebo ofocení. Importem z Anglie to přijde na litr.
Ne, Krakatit namyslím, když půjdeš z Vodičkovy ulice, je to hned vlevo vedle průchodu (Naproti je Spořitelna nebo něčeho takovýho), loňskej Pirelli World Rallying stál okolo tícky. Jinak, vyšli ještě další dvě knihy od Reinharda Kleina, jednou z nich je Safari Rally, cena je okolo padesáti eur.
Jak se tedy jmenuje to knihkupectví ( pro nás, co nejsme z Prahy )? Adresu, či telefon.
Nakladatelstvií se jmenuje Sport-Press Okrasná 116, 103 00 Praha 10, E-mail: vydavatelstvi@sport-press.cz, prodejna je v Jungmannově ulici č. 5 v Praze 1. Tel/fax: 267 712 647. Ředitelem je PhDr. Petr Dufek
Upravil - jirkadc 08 Dec 2003 15:08:56
Nevíte někdo , jestli letos vyjde kniha fotek z rallye od p. Velimského ? Zatím je ticho po pěšině ...
Prý letos nebude, snad z důvodů vysokých nákladů, ale jen jsem to zaslechl, tak mě neberte stoprocentně, je to info typu jedna paní povídala a řekla to sousedce kámoše, byla by to škoda (ocenil bych ale víc fotek aut než přejetejch klokanů a barevných přírodních scenerií :D )
quote:
Nevíte někdo , jestli letos vyjde kniha fotek z rallye od p. Velimského ? Zatím je ticho po pěšině ...
Urcite bude a melo by se to stihnout jeste pred Vanoci...
quote:
Nakladatelstvií se jmenuje Sport-Press Okrasná 116, 103 00 Praha 10, E-mail: vydavatelstvi@sport-press.cz, prodejna je v Jungmannově ulici č. 5 v Praze 1. Tel/fax: 267 712 647. Ředitelem je PhDr. Petr Dufek
Upravil - jirkadc 08 Dec 2003 15:08:56
Odpověď od vydavatelství : Před rokem jsme opravdu knihu M. Holmese v naší prodejně měli, o prodeji
letošní jsme zatím neuvažovali.
tu 2002-2003 ještě maj, a myslím si. že novou taky přivezou. loni touhle dobou taky nevěděli a pak byla.
Holmesova kniha stoji v Anglii cca 30 liber, v Rakousku jsem ji videl asi za 55€.
Ja jsem si koupil ale Slideschow 2003.
Je ve spolupraci Inmarsat,fotografoval R. Klein.Kniha je v 6 jazycich, nadherne fotky, prvotridni papir, vse fakt super! A cena asi 35€. K dostani napr. v Shoping City Süd.
Stoji to ale fakt zato!!!!!!
Myslim ye lepsi nez Holmes
Nevíte někdo jestli letos vyjde kniha Rally 2004 od Velimského. Teď je ticho po pěšině, ale před vánocemi někde říkali, že by vyjít měla?? Díky
quote:
Nevíte někdo jestli letos vyjde kniha Rally 2004 od Velimského. Teď je ticho po pěšině, ale před vánocemi někde říkali, že by vyjít měla?? Díky
Uz vysla :o)
26. Pirelli World Rallying 2003/2004 od Martina Holmese stojí 19,95 Liber ( jako každý rok ), což může být asi 1000 Kč tedy 30 Euro.
quote:
quote:
A nevíš kde jí v Praze mají na pultě?
Uz vysla :o)
Karbonyl
15.01.2004, 12:47
quote:
Viděl jsem ji v knihkupectví ve smíchovském Carrefouru.
http://tycky.velkoobchod.cz/img/maleevo.gif *JH*Zlín*
Upravil - karbonyl 15 Jan 2004 12:49:23
Přesně tak, já jí tam mezi svátkama kupoval, stojí tuším 490,- Kč.
Můžete mi někdo poradit, kde se dají sehnat minulé ročníky???....mám jen 2000 a 2003...
quote:
quote:
quote:
Můžete mi někdo poradit, kde se dají sehnat minulé ročníky???....mám jen 2000 a 2003...
quote:
quote:
To bohužel nevim. Byl sem se podivat v tom Carrefouru a neviděl sem to tam (je to to knihkupectví hned u vchodu naproti lekárně?). Nevíte kde by to mohli mít ještě jinde? Díky
quote:
quote:
quote:
To KOTASEK: ročník 2002 maj tady v eshopu.
SABOTAGE
03.02.2004, 21:50
quote:
O ten kontakt bych měl zájem. Objednám si to i za ty prachy. Pošli mi to na sabotage@quick.cz.
Dík.
Tady je možný kontakt na pana Holmese:
martinholmesrallying@compuserve.com
telefonní číslo dodám.
Veškerou poštu zařizuje paní Ursula Partridge.
Jinak knihu již mám doma a je velmi pěkná. Pokud by někdo věděl, kde by se dala koupit kniha z roku 1982 : 5th Rothmans World Rallying 1982/83, byl bych rád. Je to pouze jedniná, která mi chybí.
Kniha je opět velmi pěkná. Podle informací v knize je distributorem pro Českou republiku pan Martin Hlinský ( mluvčí pana Vaškůje ). Kontakt na něho je, dle pana Holmese, martinhlinsky@yahoo.com
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.