Zobrazit v plné verzi : Uddeholm Swedish Rally 2004
Již nyní se na oficiálních stránkách soutěže - www.swerally.se - objevila průběžně aktualizovaná listina přihlášených posádek. Kromě týmů Citroen (Loeb-Sainz) a Mitsubishi (Panizzi-Sohlberg) listině vévodí "tovární Hyundai" s posádkou Jozef Béreš - Petr Starý. Soutěž se koná ve dnech 5. - 8. února, obsahuje 19 rychlostních zkoušek (nejdelší - 3,4 Granberget 52,8 km) na 12 úsecích (394 km), a bude zřejmě jednou z posledních soutěží MS, která se nepojede podle systému Mille Pistes. A snad bude i sníh...
Upravil - Častulik 27 Jan 2004 15:08:56
Jo je to tam...http://www.swerally.se/swe/anmalningar04.htm jen Starý není slovák, ale čech, mají to tam blbě :)
že by béreš zajel nejlepší výžsledek hyunadiů za poslední rok???:-)))
To Častulík: To bych neřekl, ale bylo by to pěkné.
Lidi, Dodimu klouzavé povrchy velmi sedí :D
Myslim že mu můžou sedět sebevíc, ale Švédsko patří a bude patřit seveřanům.výsledkem by mohl překvapit, pokud hyundai vydrží
Prý už je přihlášeno skoro 30 WRC!
quote:
Prý už je přihlášeno skoro 30 WRC!
A to jsi vycetl kde???
Hašan
Tak tady je startovní listiny k 31.12.2003
http://www.swedishrally.com/eng/anmalningar04.htm
Hašan
Tak to je hustá sestava :-)
quote:
Tak tady je startovní listiny k 31.12.2003
http://www.swedishrally.com/eng/anmalningar04.htm
Hašan
Za tovární Ford pojedou 3 posádky. Na body do značek vedle Markko Märtina nominován Janne Tuohino. Focus RS WRC 03 by měl vyzkoušet na konci ledna při Arctic Lapland Rally. Duval se možná dostane do pozice třetího jezdce ještě na dalších soutěží, nejspíše ve Finsku a v Austrálii.
Jarri Vitta jede taky s Focusem 2003???V seznamu přihlášených je napsanej s focusem 03
Švédsko vypadá velmi slibně,konkurence jak hrom.To jsem zvědav, jak tam uspěje Jožo, popř.jestli pojede Roman...
quote:
Švédsko vypadá velmi slibně,konkurence jak hrom.To jsem zvědav, jak tam uspěje Jožo, popř.jestli pojede Roman...
Myslim, ze to bude hned za zacatku sezony pekna rezba....a hlavner pekne na snehu :-)) Jsem zvedavej na Jozku s Hyundaiem.
Hašan
To Častulik: Jari Viita má jet s částečnou podporou Fordu, takže to asi opravdu bude nejnovější model. Pravdou ale je, že jezdecky se zatím moc nepředved.
Ve startovce Švédska (a taky na Monte) jsem si všiml Erraniho. Je přihlášen s Octávií WRC. Protože s Octou s ProRacingu jezdil vloni, zajímalo by mě jestli má ProRacing ještě Octávie a on si ji jen najal nebo ji od ProRacingu koupil? Je tu někdo kdo to ví?
Taky je tam přihlášenej KUZI s fíkusem.
No startovka je víc než dobrá,ale stejně severští jezdci budou mít určitě navrch.Oni v takových podmínkách vyrůstají...
Nevíte, jestli se Roman zúčastní Švédska...
Pokuď se chcete někdo stát manažerem továrního týmu klikněte na tento odkaz. http://web.quick.cz/cwr
To hand: V již uzavřené listině přihlášených se Roman Kresta nenachází.
Petrpakl
13.01.2004, 08:41
Nevíte, jestli jsou na internetu ke stažení mapy? Já jsem je na oficiální stránce nenašel, jsou tam uvedeny jako součást vstupenky. Jezdím do Švédska poměrně často služebně a vypadá to, že bych se tam mohl v době Swedish Rally podívat.
To Petrpakl: Mapy jsou na strance http://www.swerally.se/swe/
Petrpakl
13.01.2004, 10:07
quote:
To Petrpakl: Mapy jsou na strance http://www.swerally.se/swe/
Dík Hašane.
Panove, jede nekdo do Svedska?
quote:
Jasně, 3.2. se naloďujeme v Kielu, aby jsme stíhali shakedown.
quote:
quote:
Jasně, 3.2. se naloďujeme v Kielu, aby jsme stíhali shakedown.
Kde spite? My v Hagfors. Z casovych duvodu ale letime. Chceme si vypujcit auto v pujcovne ve Stockholm. Kdybyste ale meli 2 mista v aute a mohli bysme se se o naklady podelit (ve Svedsku je silene draho...)
Jiří, máme pronajmutej barák v jednej prdelce přímo u RZ, teď ti nepovim přesně kde( mám to někde napsaný), ale bohužel auto máme plný tak ti nepomůžu. Můžem tam ale někde pokecat u ohně. Teď balim foťáky a valim na Monte na přijmu budu až v neděli.
quote:
Jiří, máme pronajmutej barák v jednej prdelce přímo u RZ, teď ti nepovim přesně kde( mám to někde napsaný), ale bohužel auto máme plný tak ti nepomůžu. Můžem tam ale někde pokecat u ohně. Teď balim foťáky a valim na Monte na přijmu budu až v neděli.
OK!
Az uvidis pekelne rychlou Fiestu 1000 z pujcovny, jsme to my....
Milan PB
21.01.2004, 14:24
quote:
quote:
OK!
Az uvidis pekelne rychlou Fiestu 1000 z pujcovny, jsme to my....
Myslím že Brosovo Subaru je napřehlédnutelné pokud mu ho pojišťovna proplatila a zůstal věrný značce.
Milan PB
21.01.2004, 14:35
Někde v Úterý s Romanem jsem četl že pojede Švédskou rally ale nikde ho nevidim tak jak to vlastně je?
romanpistek
23.01.2004, 19:13
To JIRI: Taky jsem začal přemýšlet o tom, že bych tam vyrazil, ale nemám zatím s kým?
Napiš mi nějaké podrobnosti o té Vaší výpravě?Kdo?Kdy?atd....
quote:
To JIRI: Taky jsem začal přemýšlet o tom, že bych tam vyrazil, ale nemám zatím s kým?
Napiš mi nějaké podrobnosti o té Vaší výpravě?Kdo?Kdy?atd....
Ty mas teda nervy, za chvili se startuje...
Z casovych duvodu nejedene autem (ale po prve na rally) letime.
Ve stredu rano leti z Vidne letadlo do Stockholm, letime s pritelem, tedy 2. Objednal jsem (nejlevnejsi) auto, snad katogerie Fiesta ci Corsa(ne bohuzel Junior 1600...). Autem z letiste ve Stockholm asi 330 km do Karsstadt. Tam nekde maji byt nejake noclehy. Ty sehnal kolega... Lety v nedeli vecer a pondeli rano po rally jsou pochopitelne pryc, letime domu v pondeli vecer. Listky na RZ, Shake a servis jsme objednali pres internet...
romanpistek
24.01.2004, 22:45
Tak vidím chlapi,že už to máte všechno do puntíku zařízený. To už je blbí se k Vám přidat a kazit Vám plány? A možná by to už ani nešlo?
Zkusím to jinak???
NECHTĚL BY NĚKDO ZKUSIT TAKHLE NARYCHLO SE MNOU (ZATÍM) VŠECHNO VYŘÍDIT A POKUSIT SE JET??? JÁ SI MYSLÍM, ŽE BY TO ROZHODNĚ STÁLO ZA TO? TAK KDYŽTAK NAPIŠTE ANEBO ZAVOLEJTE NA ČÍSLO 603438857.Čau
Ja musim rict, ze me stacila Stopa. Mam na celou zimu vystarano, protoze tam nebyla kosa jako ve Svedsku, ale jako v Rusku... xx( Zimni rally jsou strasne fajn, jenom kdyby nebyla takova zima 8D
To Vicky: Ttttooo jooo. Ja byl dnes u nas na CAR WINTER CUPu a byla mi desna kosa.Tady bylo pres den snad -20 stupnu.Jsem rad, ze uz jsem doma a v teple :-))
Hašan
quote:
To Vicky: Ttttooo jooo. Ja byl dnes u nas na CAR WINTER CUPu a byla mi desna kosa.Tady bylo pres den snad -20 stupnu.Jsem rad, ze uz jsem doma a v teple :-))
Hašan
Tak to jste prd fanousci...
Na lonskem Monte jsme spali 4 noci v aute, v letnim spacaku. Rano jsem seskraboval led za skel, ale zevnitr auta..
Kdyz ale na Shakedown me vzbudil zvuk startovaneho Hyundai od Schwarze, veskere nocni utrapy byly zapomenuty...
quote:
Tak vidím chlapi,že už to máte všechno do puntíku zařízený. To už je blbí se k Vám přidat a kazit Vám plány? A možná by to už ani nešlo?
Zkusím to jinak???
NECHTĚL BY NĚKDO ZKUSIT TAKHLE NARYCHLO SE MNOU (ZATÍM) VŠECHNO VYŘÍDIT A POKUSIT SE JET??? JÁ SI MYSLÍM, ŽE BY TO ROZHODNĚ STÁLO ZA TO? TAK KDYŽTAK NAPIŠTE ANEBO ZAVOLEJTE NA ČÍSLO 603438857.Čau
Ja Ti fakt pomoct nemuzu:
1,Noclehy mame slibeny od jednoho cloveka, tento je v soucasne dobe na Monte, kdy se vrati nevim, jestli ma jeste nejakaou postel volnou, nevim taky...
2,Letenky mam taky pres zname, je pozde. Proto jsem dostal az posledni letenky v pondeli vecer domu. Jak je to nyni s listkama, nevim.
Ale: na www.rallytravel.com mozna ubytovani sezenes. Ohledne letenek se spoj s letistem. Tamtez se da vypujcit auto. No a na ofic. strankach si objednej listky na RZ.
romanpistek
25.01.2004, 14:11
Když budu cestovat sám, tak asi nikam nepojedu, ale kdyby se někdo chytnul, tak bych to ještě nějak zkusil vošéfovat.Čau
To Jiri: Na kolik to tak zhruba prijde? (cesta,ubytovani...)
Hašan
romanpistek
25.01.2004, 16:01
Konečně se snad někdo chytá???
To romanpistek: No to se jeste nevi.Rozhodujici je cena.Spis bych to videl, ze pojedu radsi na Rally Deutschland.Ta je od nas nejbliž.Uvidime jaka bude cena.
Hašan
romanpistek
25.01.2004, 18:43
Já bych to s tou cenou viděl tak okolo 15-20000.- s Německem se to nedá srovnávat, to je za hubičku?! Ale myslím si, že ta podívaná se s Německem nedá porovnat!
Čau
Ubytovani jeste nevim, kdo umi anglicky, neco je na vyse uvedene mailove strane...
Letenka Wien-Stockholm-Wien stoji regulerne 290€, sehnal jsem slevu asi 30%
Pronajem auta na celou dobu pobytu stoji bez omezeni km asi 350€. To se deli poctem pasazeru.
Cena za listek na celou dobu je na ofic. stranach, nevim to zpameti, cosi pres 350 svedskejch korun?
No a ve Svedsku je silene silene silene draho....
Cili to nebude sranda ale po pohledu na startovni listinu verim, ze to nebude trapas jako na Monte....
Samozrejme jizda lodi vlastnim autem bude podstatne levnejsi.
www.skandinavie.cz nabizi v letaku obstarani ubytovani ,trajektu atd do severskych statu zkuste to tam. Nejlepsi terminy asi uz budou pryc, kdyz byste vyjeli drive, a domu jeli pozdeji, misto se najit musi...
Hm tak to vypada, ze pojedu asia az do Nemecka :-)
Hašan
Listina prihlasenych: http://www.swedishrally.com/dokument/Official%20Entry%20List%202004.pdf
Hašan
Pro ty kteří ještě o cestě do švédska uvažují, tak mam par tipu. co se tyce letenek: pokud je karlstad a stockholm vyprodanej zkuste treba Oslo (je to stejne bliz nez Stockholm) nebo treba Gothenburg (to je jak stockholm). do stockholmu leta z prahy nizkorozpoctova spol. snowflake - www.flysnowflake.com (nebo na www.go.cz).(napr. zpatecni let nedele stockholm-pha 66Euro)
Co se tyce vstupenek:daji se v pohode koupit na pumpach, ale svedi je na erzetach stejne moc neresi.neb stoji litr, tak doporucuju koupit polovicni pocet a proste se po cesku protahnout.jedniny misto kde to skenujou a kontrolujou je stejne jen okruh. Jinak kdo vahate, tak urcite vyrazte, nebudete litovat, je to fakt bomba!!!!
Když už jsme na tom sněhu, tak dnes startuje v Rovaniemi Arctic Lapland Rally. Dost yajímavé obsazení a jsou tam i lidi co to berou jako trénink před Švédskem (Papadimitriu, Sola....). Není bez zajímavosti, že opět jede Mika Hakkinen s Corolou z Česka od JM.
To Jarno: Nevíš adresu na stránky o Arctic Lapland Rally. Díky
Rally zdar
Oficial web http://www.arcticrally.fi/ a online výsledky http://www.lapdatasystem.com/tun04/results.html
To je *****, startovni cislo 1 ma pilot trabantu :-))))
Kua, to je cenzura, tak rekneme, ze je to perdel
quote:
To je *****, startovni cislo 1 ma pilot trabantu :-))))
Těch startovních listin je tam několik. Ta jednička s Trabantem jela minulý týden Historic Arctic Lapland Rally
Upravil - ppa 30 Jan 2004 13:30:48
jo, mas pravdu to uz se jelo pred tydnem, koukam ze trabuko dostavalo pekne na ***** :-)
Díky moc.
Rally zdar
quote:
Oficial web http://www.arcticrally.fi/ a online výsledky http://www.lapdatasystem.com/tun04/results.html
Týýýý vole ten Mikka dostává pěkné oblože.. Je vidět, že být mistr světa kačírkářů asi nestačí na roduvěrné soutěžáky.
To Jarno:pamatujes kolik dostával kdfyz jel s továrním Lancerem WRC???To byla bída!Ale on je pokrtenej okruhama atam je on doma, na soutezich mu to asi nepujde, mozná na MS ve spanelsku nebo San Remu by jel o neco málo lepe.
To je jasný. Podle informací jede naprosto v pohodě a vklidku. Asi si to chce užít. Nemá cenu se snažit ho srovnávat se střelcema typu Tuohino, Lindholm, Pykalisto. Tam se jede strašně rychle a v tom kalupu to mezi stromama asi nebude to samí co na Sepangu...
Foto z Arctic rally. Mika je tam asi absolutni hvězda, ostatní jsou do počtu... http://www.arcticrally.fi/galleria/2004/arctic/galleria.php?lang=eng
romanpistek
31.01.2004, 21:42
Tak kdo jedete hoďte do placu čísla, aby jsme si tam mohli kdyžtak domluvit nějakej sraz, myslím že v Německu se to docela povedlo?! Čau
Koho typujete na první místo???
ZLÍN
romanpistek
31.01.2004, 22:03
Já tipuju jednoho z trojice Marcus, Markko, Petter.Čau
To Plhus: Vyhraje bud Gronholm nebo Solberg.
Hašan
Asi vyhraje Marcus, ale fandím Petterovi!!
Statistika rika, ze ve Svedsku nikdy nebyhral nikdo jiny, nez severan ("Nordlander")....
Predpoved pocasi rika, ze do stredu se bude oteplovat (V Hagfors az plus 6 Stupnu), potom mirne ochlazeni, ale asi stale tesne nad nulou...
Rozum rika, ze nove auto (307 WRC) by vyhrat nemelo....
Jiri rika, ze vyhraje Maertin?
Nebo to bude vse uplne jinak?
já tipuju-Martin-Gronholm-Solberg-Sainz-Tuohino-Loeb
No jen aby v sobotu rano nepadla mlha a Martin se nepropadl ... :-)
quote:
Statistika rika, ze ve Svedsku nikdy nebyhral nikdo jiny, nez severan ("Nordlander")....
Predpoved pocasi rika, ze do stredu se bude oteplovat (V Hagfors az plus 6 Stupnu), potom mirne ochlazeni, ale asi stale tesne nad nulou...
Rozum rika, ze nove auto (307 WRC) by vyhrat nemelo....
Jiri rika, ze vyhraje Maertin?
Nebo to bude vse uplne jinak?
Tak prave jsem se preview Dodiho docetl, ze mu s nastavenim ve Svedsku bude pomahat Kenneth Ericsson.
Navic se vyvratila moje obava, ze se o auta bude starat Proracing sam, kdyz Silhanek rekl, ze auta jsou na repasi po Monte v Anglii.
quote:
Navic se vyvratila moje obava, ze se o auta bude starat Proracing sam, kdyz Silhanek rekl, ze auta jsou na repasi po Monte v Anglii.
Otázkou zůstává, jaký konkrétní Hyundai pojede ve Švédsku Ďodi...
Vis neco vic? Jako, ze by mohl jet uplne jinym Hyundaiem, nez jeho nebo Romanuv? Ale byo tam napsano, ze autA jsou ted v Anglii a JUNIOROVO auto bude mit novy (ted nevim co).
quote:
quote:
Otázkou zůstává, jaký konkrétní Hyundai pojede ve Švédsku Ďodi...
To xandrew: Tým disponuje více než dvěma Accenty WRC... Bude třeba sledovat "ešpézetky" ;)
Pravdou je ze vyhravaji severane, pravdou take je ze vyhravaji tovarny a v tom vidim trochu nebezpeci letosnich vysledku. Omo jich v tech tovarnach je proti jinym rokum vyrazne mene...
SMS z WRC na www.sweb.cz/skublik
To jsi pěkně napsal - disponuje... Co to obnáší? Pokud by měly být majetkem českýho subjektu, tak nemůžou mít jiný než český SPZ.... Nebo je to jinak?
quote:
To xandrew: Tým disponuje více než dvěma Accenty WRC... Bude třeba sledovat "ešpézetky" ;)
mm
To Lenka: No ja myslim, ze i kdyz patri "ceskemu subjektu" tak mohou mit cizi SPZetky.vem si treba Corolly co meli Vojtesi.Ty byli taky jejich a meli cizi SPZetky.
Mozna se mejlim ve vsem.Pokud ano tak me opravte.Dik.
Hašan
quote:
To Lenka: No ja myslim, ze i kdyz patri "ceskemu subjektu" tak mohou mit cizi SPZetky.vem si treba Corolly co meli Vojtesi.Ty byli taky jejich a meli cizi SPZetky.
Mozna se mejlim ve vsem.Pokud ano tak me opravte.Dik.
Hašan
A co měli v techničáku?
TSV , Kölln Heidrichstrasse?
mm
To Lenka: Tak to bohuzel nevim....je to jen muj nazor a proto nemusi byt spravny.
Hašan
Pánové a samozřejmě i dámy. Do startu Švédska chybí ještě nějaký ten den, takže jestli si chcete trošku zkrátit čekání, zavzpomínat na loňský rok, možná něco vyhrát a otestovat svoje rally znalosti, zkuste rallykvíz na http://rallysport.priluky.cz/article.php?sid=1017&mode=nested&order=0
Martiini
02.02.2004, 16:19
Trochu off topic, ale Carlos diky vymluve na snih od divaku u me ponekud klesnul, myslim, ze to neunes, k jeho skode v miste havarie byla kamera a ja zadnej snih nevidel, jen to, ze to v tom miste hodne prehnal.
Ad Svedsko: letos maj neseverani hodne velkou sanci vyhrat, protoze hlavni eso (Marcus) ma novy auto a nikdo nevi, jak na tom je, Tommi ani Harri nejedou, Petterovi to na snehu doted nijak nezazaril, ostatni severani nejsou uplny hvezdy (ikdyz o to vic se budou snazit) nebo nemaj tovarni auto, a navrch kdyz prijde obleva, tak to nemusi bejt uplne typicka zimni soutez. Co vy na to?
Martiini
02.02.2004, 16:25
Jeste k Hakkinenovi: mam pocit, ze se jede jednou za rok svyzt a urcite nechce ublizit autu ani sobe, proto ma takovy vysledky. Presto si myslim, ze rally okolo Rovaniemi musi bejt skvelej zazitek a Hakkinen je pomerne slusny lakadlo pro divaky.
Pánové!Vím,že to ze Švédskem moc nesouvisí
ale dneska na Radiožurnálu hlásili,že Enge
se definitivně rozhodl a celou sezónu se
bude věnovat relíčku.Má prej dostat nejnovější Sůčko od Hrdinky.To by byl teda
pěknej mazec,ale s tou károu se mě to moc
nezdá.Nevíte někdo něco víc?
Mikka je mistr světa a ten titul zavazuje. Pecha jsme za výlet do Francie zdrbli a formulkáře budeme šetřit? Jen do něj. Umí prd a Schumi by si s ním dělal i na sněhu co chce :-)) Ale když ho to baví...
Není bez zajímavosti, že mu od jeho kapesného ulehčila česká, nebo spíše moravská firma. Svět se nám globalizuje...
To lenka:
Tady se musím Hašana zastat. Pokud se podíváš na fotky tak zjistíš, že opravdu hodně dlouho měly Vojtěchovic Corolly Německé SPZ.
Jejich Pažouty taky jeli několik závodů s cizími SPZ. Corolly JM inženýrů jezdí s německými SPZ snad ještě dnes. Almara z ROTA má také maďarskou SPZ. Proč to tak je ti neřeknu a jak vypadá techničák těhle aut tak nevím.
Upravil - pelikan 02 Feb 2004 20:27:28
quote:
Pánové!Vím,že to ze Švédskem moc nesouvisí
ale dneska na Radiožurnálu hlásili,že Enge
se definitivně rozhodl a celou sezónu se
bude věnovat relíčku.Má prej dostat nejnovější Sůčko od Hrdinky.To by byl teda
pěknej mazec,ale s tou károu se mě to moc
nezdá.Nevíte někdo něco víc?
údajně má dostat Subko S9 specifikace Monte 2004 !!!!!!!!!
to Lenka: A co kdyz patri ceskemu subjektum, ale pres jim ovladanou zahranicni spolecnost???
Pak je to zahraniční společnost, a ne českej subjekt. JM, TSV, ProRacing jsou český firmy, takže podle mne s tím skutečným vlastnictvím to je trochu jinak jak je nám předkládáno...
Apropos pelikáne - já někde psal že by Vojtěši nejeli nikdy s německou SPZ
quote:
to Lenka: A co kdyz patri ceskemu subjektum, ale pres jim ovladanou zahranicni spolecnost???
mm
Kdyz potkate v beznem provozu nekoho s autem na cizich znackach(nastesti jich ubyva), vetsinou je to auto v Cechach neproclene a tedy nepojistene atd atd.
Tyto stranky me naucily m.j. se nepidit po puvodu aut, financi, ruznych vztahu atd atd.
Jezdit WRC znamena nutnost se moc moc vyznat v tlacenici.
Hosi, pustte ty dohady k vode...
(Apropos voda- ve Svedsku o vikendu by zase tak teplo byt nemelo!!!!!!!)
quote:
Vzhledem k rozlošení sil mezi továrními týmy mají velkou šanci ukázat se severští mladíci. Jsem zvědav, kdo z nich bude nejrychlejší.
Upravil - agnus 03 Feb 2004 08:34:41
Záleží kdo je ještě mladík a kdo ne. Z těch co nejezdí celý MS bych vsadil na Tuohina. Ale jestli je ještě mladík.....?
Agnusi - co je to to "k dispozici"_?
mm
quote:
Asi se neptáš obecně, ale vzhledem k jednomu zcela konkrétnímu vztahu, že?
BINGO!-)
Aneb jak ceska hlavicka usetrila penizky.-)))
quote:
Td jsem se díval na počasí na CNN. Moc zřeskutě zimních zážitků neslibujou. Až do soboty v noci max -5 a přes den 1-2 stupně nad 0... Dole ve Švédsku (Trelleborg) není po sněhu ani památky.
Jarno, ja sedim na predpovedi ve Svedsku uz vicem,nez nad eWRC.. Cely tyden to vypadalo silene, az plus 11 a dest...
Konecne dnes rano to vypada, ze po max otepleni zitra, se zacne ochlazovat a o vikendu by melo pres noc mrznout a pres den byt max 1 az 2 stupne plus. Coz by stacilo....
to Lenka: TAkze ty si myslis, ze kdy si ja zalozim trebas na Kypru firmu, kde jsem 100% vlastnikem, tak ta firma nepatri ceskemu subjektu???? A tim padem i vsechna jeji aktiva!!!
quote:
to Lenka: TAkze ty si myslis, ze kdy si ja zalozim trebas na Kypru firmu, kde jsem 100% vlastnikem, tak ta firma nepatri ceskemu subjektu???? A tim padem i vsechna jeji aktiva!!!
Tohle snad nepatří do Švédské rally, pokud to tedy do rally vůbec patří.
Martiini
03.02.2004, 13:25
to Haryk: Jenze Pech se tomu venuje naplno ... A taky je jasny, ze Mikka neni Tomas.
Jo, a kdyby byly vztahy mezi Cechama a Finama stejny i mezi jinejma narodama, to by byl raj na Zemi.
Chlape, asi jsem to nepobral. To jakože Mikka nemá na Engeho? Nebo, že přes tejden jezdí doma bagrem a náklaďákem, jako Pech? Nechci to hrotit, ale fakt bych od mistra světa čekal víc. Jinak proti Finům nic nemám, opravdu :-))
quote:
to Haryk: Jenze Pech se tomu venuje naplno ... A taky je jasny, ze Mikka neni Tomas.
Jo, a kdyby byly vztahy mezi Cechama a Finama stejny i mezi jinejma narodama, to by byl raj na Zemi.
Agnusi, ac se ti to nezda, tak patri, pokud chces vedet, jak to funguje, pokud to vedet nechces, tak nepatri.
Zalezi na pohledu na vec.
quote:
quote:
Tohle snad nepatří do Švédské rally, pokud to tedy do rally vůbec patří.
Co to tady pitváte, hlavně, že tu ty auta jsou ne? Jestli je má čert nebo ďábel vám může být ukradený.
JA neresim kdo a jak ma auta, jen jsem nepochopil myslenkovou uvahu Lenky.A to sis teda vybral dva odlisne patrony, trosku kreativity do tech prispevku :-)
Na off-shore company potřebuješ místního bílýho koně, takže ty sám si tam nic nezaložíš. Ten důvod těch cizích SPZ je samozřejmě jinej.......
quote:
mm
quote:
Na off-shore company potřebuješ místního bílýho koně, takže ty sám si tam nic nezaložíš. Ten důvod těch cizích SPZ je samozřejmě jinej.......
quote:
mm
Tak nám to pověz :-)
Jde prece o to, kdo firmu kontroluje.Je jedno, ze je tam nejaka fiktivni firmicka a trubka, co za to dostava nejaky baksis.Ale nemusi se jednat jen o off shory, to jsem tu uvedl jen tak.Tam jde o danovou "optimalizaci" a to sem nechci plest.Jinak firmu muzes mit kde chces.
quote:
Agnusi, ac se ti to nezda, tak patri, pokud chces vedet, jak to funguje, pokud to vedet nechces, tak nepatri.
Já chci vědět, jak to funguje a chci se dozvědět co nejvíce. Proto sem taky na fórum chodím...
Na to, ze se jiz za tri dny startuje to tady moc nezije, a kdyz uz neco, atk to se Svedskou rally moc nesouvisi. Ze by se zacalo projevovat to, ze po dlouhe dobe nejede ani SKODA ani Krestic, a nebude "skoro komu fandit" ?
To skublik: Ja budu fandit aspon Dodimu.
Hašan
SABOTAGE
03.02.2004, 21:45
quote:
Záleží kdo je ještě mladík a kdo ne. Z těch co nejezdí celý MS bych vsadil na Tuohina. Ale jestli je ještě mladík.....?
mm
Také si myslím, že Tuohino by i vzhledem k vozu mohl hodně ukázat. Satisfakce za loňsko bude motivací. Také H. Solberg, nebo K. Sohlberg budou mít šanci. Příliš nevěřím, že by se předvedl Viita. A celkem je mi líto, že letos nejsou mezi přihlášenými Lindholm ani Pakalisto.
viita zatim nikdy nic nepredvedl, takze toho nebdu sledovat, ale Touhino s továrním Focesem 2003 to bude jiná palba, modlim se za to aby to hned nekde nerozstrelil.Je takovej ze kdyz uz se rýsuje super výsledek tak pYijde chyba, stejne je na tom i Passonen a dalsí.Ale drzim mu moc palce.A Dodimu taktez.
fastfreddy
04.02.2004, 01:22
quote:
[quote]quote:
mm
Také si myslím, že Tuohino by i vzhledem k vozu mohl hodně ukázat. Satisfakce za loňsko bude motivací. Také H. Solberg, nebo K. Sohlberg budou mít šanci. Příliš nevěřím, že by se předvedl Viita. A celkem je mi líto, že letos nejsou mezi přihlášenými Lindholm ani Pakalisto.
Já sázím na Daniela Carlssona. Mě stačili jeho výkony s Corollou Wrc, hlavně tady ve Švédsku. Myslím, že z těch "ostatních" pojede nejlíp...
fastfreddy
04.02.2004, 01:28
quote:
quote:
Vzhledem k rozlošení sil mezi továrními týmy mají velkou šanci ukázat se severští mladíci. Jsem zvědav, kdo z nich bude nejrychlejší.
Upravil - agnus 03 Feb 2004 08:34:41
Jasně, že CARLSSON!! :-)
fastfreddy
Korespondent
(Odesláno - 04 Feb 2004 : 01:18:57)
Trošku mě v článku "Startuje Švédská rally" tady na Ewrc zarazila taková jistota, když o Loixovi autor napsal, že bude s Peugeotem bojovat na konci první desítky. Jestli by se Freddymu povedlo to co předloni, kdy s nohou v sádře a s Accentem jezdil dlouho 4., tak by to bylo něco. Ale taky se spíš přikláním k názoru, že to zase tak růžové nebude... Pro mě je černým koněm jasně mladý Carlsson. Vzpomínáte co tady onehdy předváděl za palbu s Corollou Wrc? To se pak nebudu divit, když s 206-kou se bude pohybovat mezi 8 nej. No, nechám se překvapit...
(Přesunuto z jiného tématu)
quote:
Na to, ze se jiz za tri dny startuje to tady moc nezije, a kdyz uz neco, atk to se Svedskou rally moc nesouvisi. Ze by se zacalo projevovat to, ze po dlouhe dobe nejede ani SKODA ani Krestic, a nebude "skoro komu fandit" ?
mas pravdu, me to bez skodovek a romana bavi jen z pulky, tenhle vikend proste nebude s rypakem prilepenym na monitoru a jazykem slintajicim z romanovych splitu a vysledku (no a co, ze jezdej ocas) skodovek
pro Danyse
Ja bych to s tim Fredym taky ruzove nevidel. Bude pod nekolika tlaky, hlavne od Solberga s Carlsonem na 206kach. To na klidu neprida. Vidim to jako tutovou ranu, pokud se pokusi o rychlejsi casy. Z mych zkusenosti vyplyva, ze limitem je jezdec, vice nez auto. Prikladu je mnoho, ale jeden cesky za vsechny. Trojan jezdil vzdy 5-7 fleky. Svadelo se to na auto. Pujcil si od Pecha mistrovske auto, no a jel 5-7 fleky. Kdyz jezdil Maki na mistra, byl za nim Fredy dost trapnej. Myslim, ze jeho angazma v Pegym je z duvodu toho, ze je to auto cerveny.
quote:
Ve startovce Švédska (a taky na Monte) jsem si všiml Erraniho. Je přihlášen s Octávií WRC. Protože s Octou s ProRacingu jezdil vloni, zajímalo by mě jestli má ProRacing ještě Octávie a on si ji jen najal nebo ji od ProRacingu koupil? Je tu někdo kdo to ví?
Někde jsem snad četl, že mají dvě oddělení (možná trochu silné slovo) Hyundai a Škoda, toho druhého se časem zbaví. Dokud bude Errani platit, tak si to nechají.
SABOTAGE
04.02.2004, 19:24
quote:
pro Danyse
Ja bych to s tim Fredym taky ruzove nevidel. Bude pod nekolika tlaky, hlavne od Solberga s Carlsonem na 206kach. To na klidu neprida. Vidim to jako tutovou ranu, pokud se pokusi o rychlejsi casy. Z mych zkusenosti vyplyva, ze limitem je jezdec, vice nez auto. Prikladu je mnoho, ale jeden cesky za vsechny. Trojan jezdil vzdy 5-7 fleky. Svadelo se to na auto. Pujcil si od Pecha mistrovske auto, no a jel 5-7 fleky. Kdyz jezdil Maki na mistra, byl za nim Fredy dost trapnej. Myslim, ze jeho angazma v Pegym je z duvodu toho, ze je to auto cerveny.
Pravda v tom, že je auto červený a sedí v něm Freddy možná něco je, ale pořád vzpomínám na Anglii 03... No a pořád si stojím za tím, že je lepší akvizice, než rovanpera. Jo, Rovanpera tady jednou vyhrál, ale jedna soutěž mistrák nedělá. Uvidíme časem...
fastfreddy
04.02.2004, 22:14
quote:
pro Danyse
Freddy Loix
S tím Freddym je to těžo říct. Byl to obrovský talent, ale angažmá vedle Makinena ho ubilo. Vše se dělalo ro Tommiho, který měl naprosto jiný styl nastavení auta. U Mitsubishi nejezdil nikdo moc dobře, s Tommiho nastavením měl potíže i Burns či Paasonen. Loix potřeboval klidný a pohodový vývoj, jako měl třeba Toni ve Škodě. Nic ale nemohl dělat podle sebe. Hyundai byl vysvobozením, jezdil první rok skvěle, ale pak přišly známe finanční potíže Korejců a zase byl v háji. Tam hraje důležitou roli psychika. Já si dobře pamatuji jeho excelentní výkony s Corollou Wrc, to byla palba! Ten talent byl poznat, to nebyl výmysl Marlbora... Od angažmá v Mitsubishi byl už tak nějak nemastný, neslaný. Je podle mě jen psychicky zablokovaný, potenciál má mnohem větší.
Tak my se akorát balíme na shakedown. Venku je jeden stupeň pod nulou a pod mrakem, takže to moc přes noc nekleslo.
Od osmi do jedenácti pojedou továrny a od jedné do tří zbytek. Potom se budeme co nejrychleji snažit dát na web nějaké foto a info.
quote:
fastfreddy
Korespondent
Trošku mě v článku "Startuje Švédská rally" tady na Ewrc zarazila taková jistota, když o Loixovi autor napsal, že bude s Peugeotem bojovat na konci první desítky. Jestli by se Freddymu povedlo to co předloni, kdy s nohou v sádře a s Accentem jezdil dlouho 4., tak by to bylo něco. Ale taky se spíš přikláním k názoru, že to zase tak růžové nebude... Pro mě je černým koněm jasně mladý Carlsson. Vzpomínáte co tady onehdy předváděl za palbu s Corollou Wrc? To se pak nebudu divit, když s 206-kou se bude pohybovat mezi 8 nej. No, nechám se překvapit...
(Přesunuto z jiného tématu)
Jen pro pořádek - výše uvedený příspěvek mezi čarami je od přispěvovatele fastfreddy.
Danys jen přesunoval.
...blahopřeji Danysovi k nové funkci -,,VRCHNÍ PŘESUNOVAČ",jsem zvědav,kam přesuneš můj příspěvek-)))
Sakra nepoznali jste někdo, kdo tam honí tu Octu na fotce v Michalově příspěvku? Michal píše, že jsou Motorsportu. (proč tam jezděj s Octou?....sbírání dat?)
To Mára: Muj osobni nazor je, ze je to Ricardo Errani.
Hašan
to Hašan: z čeho tak usuzuješ? Sice neni vidět moc do tváře, ale nepřipadá mně jako Errani. Navíc proč by měl Errani č.200?
Prozatímní výsledky shakedownu:
1.Marcus GRÖNHOLM / Timo RAUTIANEN 01:56.6
2.Mikko HIRVONEN / Jarmo LEHTINEN 01:58.1
3.Daniel CARLSSON / Mattias ANDERSSON01:58.7
4.Markko MÄRTIN / Michael PARK 01:59.3
5.Carlos SAINZ / Marc MARTI 01:59.5
quote:
to Hašan: z čeho tak usuzuješ? Sice neni vidět moc do tváře, ale nepřipadá mně jako Errani. Navíc proč by měl Errani č.200?
Errani má 76ku
sorry za hloupy dotaz, ale startovat se bude od st.c.1 tzn Solberg?
To VHT: Ta octavka na fotce je treningova, proto ma asi cislo 200.Jinak Errani startuje s cislem 76.To, ze je to Errani usuzuju z toho, ze startuje s octavkou tak proto si myslim, ze to je on.
Hašan
To Rizek: Celkem me prekvapil Carlsson s Peugeotem 206 WRC.Myslim, ze zajel celkem slusnej cas.
Hašan
quote:
Můžeš prozradit zdroj? Já jsem to zatím nikde nenašel. Jo a na worldrallynews psali, že Solberg praštil ze Subem na přejezdu na start shakedownu. Dávají to dohromady, aby se vůbec svezl. Rozsah škod není znám. Stav trati shakedownu je žalostný, jede se už jen na šotolině a povrch silně připomíná Finsko...
tak prej Solberg havaroval u shakedownu? vite nekdo neco blizsiho?
Solberg to pry opet rozbil, tentokrat po dvou prujezdech shaku ...
V te Octavce by mel byt Armin nebo Toni. Na impulsech psal Velimsky, ze tam jsou oba...
prozatimni casy: (v 11h)
Petter SOLBERG / Philip MILLS 01:56.4
Marcus GRÖNHOLM / Timo RAUTIANEN 01:56.6
Daniel CARLSSON / Mattias ANDERSSON 01:57.7
Carlos SAINZ / Marc MARTI 01:57.7
Henning SOLBERG / Kaj LINDSTRÖM 01:57.8
Mikko HIRVONEN / Jarmo LEHTINEN 01:58.1
Markko MÄRTIN / Michael PARK 01:59.3
Sebastian LOEB / Daniel ELENA 01:59.4
Francois DUVAL / Stephane PREVOT 01:59.9
Freddy LOIX / Sven SMEETS 02:00.2
Tobias JOHANSSON / Bo HOLMSTRAND 02:00.4
Janne TUOHINI / Jukka AHO 02:01.0
Andreas ERIKSSON / Per-Ola SVENSSON 02:02.1
Kristian SOHLBERG / Kaj LINDSTRÖM 02:02.4
Gilles PANIZZI / Herve PANIZZI 02:04.5
quote:
tak prej Solberg havaroval u shakedownu? vite nekdo neco blizsiho?
viz http://www.worldrallynews.com/artman/publish/article_55.shtml
To Norri: Podle clanku na eWRC.CZ to pry ani Toni ani Armin nejsou.
Hašan
Shakedown je na:
www.swedishrally.com/eng/shakedown_ten_best_times.htm
quote:
quote:
Můžeš prozradit zdroj? Já jsem to zatím nikde nenašel. Jo a na worldrallynews psali, že Solberg praštil ze Subem na přejezdu na start shakedownu. Dávají to dohromady, aby se vůbec svezl. Rozsah škod není znám. Stav trati shakedownu je žalostný, jede se už jen na šotolině a povrch silně připomíná Finsko...
Jona
quote:
sorry za hloupy dotaz, ale startovat se bude od st.c.1 tzn Solberg?
Startovat se bude do 1. etapy podle aktualního pořadí po Monte. To znamená 1. Loeb, 2. Martin, 3. Duval atd...
Podle toho co jsem videl v nemecku, tak takovéhle treninkové Octavie pouzívala továrna, taky si privsadim.Já bych rekl, ze je to Jarda Starý za volantem.
Tak si myslím,podle počtu stránek,že zájem opadl,hoďte někdo něco do placu.Jen ne prachy!!!
quote:
Na jedne lonske soutezi to Solberg taky rozbil... zeby zalozil tradici? :D
Když Solberg havaruje na Shakedownu, tak potom soutěž vyhraje (Korsika 2003)...to jsem zvědav.
quote:
quote:
Na jedne lonske soutezi to Solberg taky rozbil... zeby zalozil tradici? :D
Jona
Milan PB
05.02.2004, 13:33
quote:
To VHT: Ta octavka na fotce je treningova, proto ma asi cislo 200.Jinak Errani startuje s cislem 76.To, ze je to Errani usuzuju z toho, ze startuje s octavkou tak proto si myslim, ze to je on.
Hašan
Jezdci netestujou podle toho s čím jezdí závod třeba Peugeot loni používal Mitsubishi EVO 6 nebo 7 bez křídla a vypadalo to fakt hnůůsně. Ford používal Volva
Upravil - Milan PB 05 Feb 2004 13:48:11
Tak se mi zdá, že Mitsubishi to letos odnese za Škodovku. Co vy na to?
Všechno tomu nasvědčuje a možná ještě hůř - viz. loňské výsledky Toniho v I.etapě, které Panizzi nenapodobí ani kdyby se rozkrájel.
quote:
Jona
quote:
Akorát, že ve Švédsku Panizziho "seřežou" i soukromníci.
quote:
Akorát, že ve Švédsku Panizziho "seřežou" i soukromníci.
[/quote]
Někteří skandinávští soukromníci to zřejmě natřou i jiným továrnám než Mitsubishi...
Buď je chyba ve startovce nbo u vás ve výsledcích. Carlssona máte napsaného ve výsledcích s 307 WRC a ve startovce je s 206 WRC. Určitě s 307 by to bylo zajímavější. Díky
Rally zdar
quote:
To Norri: Podle clanku na eWRC.CZ to pry ani Toni ani Armin nejsou.
Hašan
eWRC.CZ určitě ví svoje. Já bych při pohledu na zvětšenou fotku nevylučoval Armina, ale zas ta fotka nic moc...
To Yanek: Carlsson jede s Pegym 206 WRC za Bozian racing.
Hašan
Upravil - Hašan 05 Feb 2004 14:29:04
quote:
Buď je chyba ve startovce nbo u vás ve výsledcích. Carlssona máte napsaného ve výsledcích s 307 WRC a ve startovce je s 206 WRC. Určitě s 307 by to bylo zajímavější. Díky
Rally zdar
Taky jsou prohozeni Loeb a Märtin, nebo spíš asi jejich auta.
Neco pro zasmani ukraceni chvile cekani a zopakovani anglictiny :-). Juan & Maria met, both fall in love and they have their first sexual
contact. After Juan tells her:" I'll call you Eva" "Why?" asked Maria.
"Because you're my first." "OK, so I'll call you Peugeot..." "And, why?"
asked he, smiling... "Because you're the 307th..."
Poslední Hot News přípo z trati shakedownu: Trať pouze šotolina, Mafred Stohl boural na trati shakedownu. Podle nepotvrzených info je rozsah škod značný...
quote:
Neco pro zasmani ukraceni chvile cekani a zopakovani anglictiny :-). Juan & Maria met, both fall in love and they have their first sexual
:-))) Libor11 are Winner of shakedown!
[/quote]Jezdci netestujou podle toho s čím jezdí závod třeba Peugeot loni používal Mitsubishi EVO 6 nebo 7 bez křídla a vypadalo to fakt hnůůsně. Ford používal Volva
To Milan PB: To ja vim,ale jen me to tak napadlo.Byl to pouze muj nazor.
Upravil - Hašan 05 Feb 2004 14:51:18
Ta bila Octavia s ramem (na vcerejsi fotce od kluku ze Svedska) je oficialni treninkove vozidlo tymu Skoda Motorsport (mohli jsme ji videt treba i v denicku Honzy a Filipa z Anglie)! Vysoke cislo (tusim 200) muze byt treba proto, ze Skoda zaplatila svym tovarnim jezdcum oficialni trenink na tuto soutez u poradatelu. Poradatele musi mit prehled o treninkovych vozidlech a proto pouzili oficialni, ale takto vysoke "startovni" cislo. V tomto voze nemusi sedet nikdo z jezdcu, treba je Skoda vybavila nahradnim vozidlem (bezne pro trenink na MS) a zde je tento vuz s nejakym mechanikem (ve Svedsku by tedy byly 3 treninkove Octavie)?! Nomohlo by to tak byt?
Upravil - bart 05 Feb 2004 15:40:48
To Bart: To je sice hezky,ale proc SM trenuje s Oktavkama??
Hašan
Jazdec v spomenutej Octavii má pravdepodobne na rukáve reklamu Remus a to je Arminov sponzor.
koukam, ze kdyz nejede Kresta, tak je to tady na foru jak pri detektivce - hledani "tajemneho muze za volantem Oktavie" :-)
To Hasan: tento dotaz smeruj na SM, ne na me! Ja na to odpoved neumim. Cely lonsky rok trenoval SM s vozem Skoda Octavia (bile s ramem). Mozna proto, ze je treba neekonomicke tyto vozy "vyhodit", rychlost pri treninku je stejne omezena vetsinou okolo 70 km/h a mozna i proto, ze zadne upravene Fabie na trenink nemaji. Ale ja opravdu nevim, je to jen muj nazor, ktery jsem zde predlozil ...
instinkTT
05.02.2004, 16:31
quote:
He he. :-))))))))))))) Super vtipek
Viděli jste už fotky na www.eWRC.CZ ze Švédska? To je bomba a ta aktuálnost!
instinkTT
05.02.2004, 16:35
quote:
Viděli jste už fotky na www.eWRC.CZ ze Švédska? To je bomba a ta aktuálnost!
Bezva fotky. Fakt uzasne. Pannizi to pekne očesal. :-)
To co napadlo Barta by mohlo být reálné. A nechápu, proč by nemohli trénovat s Octaviemi??? Podle mého je to určitě i pohodlnější než s nějakým miniautem (Fabie).
To Agnus: No ja myslel,ze potrebujou vyvijet a testovat a ne trenovat s autem, ktere uz se nevyviji.Nebo, ze by pracovali na Oktavce EVO4 (legrace) :-))))
Hašan
To bart: Ja to taky tak bere.Nic ti nevycitam :-))))
Hašan
quote:
To Agnus: No ja myslel,ze potrebujou vyvijet a testovat a ne trenovat s autem, ktere uz se nevyviji.Nebo, ze by pracovali na Oktavce EVO4 (legrace) :-))))
Hašan
Hašane, to auto má na čísle recce, tedy seznamovací jízdy. Už jsi někdy viděl, aby jezdci používali na seznamovacích jízdách ostrá WRCa, když můžou jet cca 70km/h? Jediné, kde by mohli to auto použít v plném provozu je shakedown, a ten si můžou udělat doma, jako že do tohoto týdne tu bylo sněhu dost.
Podle mě jedinej důvod proč tam Motorsport je je ten, že jezdci nevypadnou z toho kolotoče a nezapomenou RZty, jelikož ty se mění každý rok pouze částečně. Takže až zase Škoda nastoupí do nové sezony (jestli???), tak budou mít jezdci stejné podmínky, jako zbytek pole. Můj názor.
To lukas99: To jsem nevedel.Dekuju za informaci.
Ja doufam, ze pristi rok uz zase pojedou od zacatku.
Hašan
1. ETAPA : 06.02.2004
08:22 RZ 1 Lidsbron (19.59 km)
09:34 RZ 2 Torntorp (19.21 km)
11:37 RZ 3 Granberget 1 (52.57 km)
15:05 RZ 4 Granberget 2 (52.43 km)
17:04 RZ 5 Hagfors Sprint 1 (1.86 km)
Hašan
Tak tipuju že Boziáni předvedou mnohem výkon než na Monte.Carlsona i Solberga vidím v osmičce.
go-Dodi-go
To vo Svedsku neštartuje žiadny český jazdec??? :D :D To bol vtip a skutočnosť zároveň :D :D
Oktavka se trenuje odjakziva. Majetnejsi tymy maji pro jezdcd Lancery, ale ve Skode to jsou proste Oktavky. Jde o to aby auto vydrzelo mirne ostrejsi jizdu nez v normalnim provozu a jinak je to preci jedno.
Kazdopadne to tak je.
quote:
To Bart: To je sice hezky,ale proc SM trenuje s Oktavkama??
Hašan
Toto trenovani na podnicich MS si udajne vyzadali oba jezdci Motorsportu. A myslim, ze je dobre, ze jim to poskytli.
2Hasan: S trenikovym autem jsou jezdci na rally cca od pondeli a zbytek tymu s ostrym autem prijizdi ve stredu, kdy jsou treninky v plnem proudu. Jde preci o to napsat si rozpis.
quote:
Podle mě jedinej důvod proč tam Motorsport je je ten, že jezdci nevypadnou z toho kolotoče a nezapomenou RZty, jelikož ty se mění každý rok pouze částečně. Takže až zase Škoda nastoupí do nové sezony (jestli???), tak budou mít jezdci stejné podmínky, jako zbytek pole. Můj názor.
T hAsan:Takze první RZ se startuje v 8:22 naseho casu, chápu to správe?protoze nevim jestli se cas nejak meni.
čas sa nemeni, je tam stredoeurópsky
kix
Milan PB
05.02.2004, 20:37
Neměl by Solberg dostat za tu bouračku nějakou penaltu ??
Škoda že zimní sněhová soutěž bude asi šotolinová.Proč se nejede víc na severu nebo v Rusku? :( :( :(
To Castulik: Myslim, ze by to melo bejt stejny.
To Milan PB: Byl to jen shakedown a ten pokud se nemylim se do zavodu nepocita.Takze myslim, ze neni duvod k penalizaci.
Hašan
jak tak koukam tak já stihnu jen dve první RZ.Pak musim do Autospektra abych pro vás vystoural nejaký informace o jednom jezdci.
Béreš se snaží ale dost možná by měl vyměnit auto ( značku ) měl by šanci. Hyundai není extrémně trvanlivý auto teda aspoň ty co jezděj normálně v provozu ne. (mám lantru z 92 tak vim)
zdravim jeliko neni moc o cem psat tak mozna jen prispevek k te detektivce s OKTAVKOU
http://auto.impuls.cz/index4.php?main=1&rubrika=7&clanek=11349
Švédsko - perličky [1] Rally
4.2.2004-15:48
Dušan Velímský se úspěšně akreditoval na Švédskou rally a ihned volal do naší redakce. Jeho prvotní informace zněla: "je to špatné, přišla obleva..."
"Momentálně teploměr ukazuje 6°C je tu jasno a sníh mizí před očima. Všechny 'erzety' jsou pokryté vrstvou ledu a místní domorodci předpovídají mrazy, které by měli přijít v průběhu soutěže."
Potkal jsi nějaké známé?
"Ano, jsou tu škodováci Tony Gardemeister a Armin Schwarz. Trénují zde s civilními Octaviemi a pilně vstřebávají veškeré dojmy z tratě."
Máš ještě nějakou informaci, která stojí za zmínku?
"Tréninky jsou zkráceny o jeden den, trénuje se pouze v úterý a ve středu, takže to tu 'lítá' o sto šest."
Budeš posílat fotografie v průběhu soutěže?
"Určitě, hned po shakedownu se pokusím poslat několik fotografií a po skončení jednotlivých etap také."
fastfreddy
05.02.2004, 23:32
quote:
Ta bila Octavia s ramem (na vcerejsi fotce od kluku ze Svedska) je oficialni treninkove vozidlo tymu Skoda Motorsport (mohli jsme ji videt treba i v denicku Honzy a Filipa z Anglie)! Vysoke cislo (tusim 200) muze byt treba proto, ze Skoda zaplatila svym tovarnim jezdcum oficialni trenink na tuto soutez u poradatelu. Poradatele musi mit prehled o treninkovych vozidlech a proto pouzili oficialni, ale takto vysoke "startovni" cislo. V tomto voze nemusi sedet nikdo z jezdcu, treba je Skoda vybavila nahradnim vozidlem (bezne pro trenink na MS) a zde je tento vuz s nejakym mechanikem (ve Svedsku by tedy byly 3 treninkove Octavie)?! Nomohlo by to tak byt?
Upravil - bart 05 Feb 2004 15:40:48
Schwarz a Gardemeister si od Škody Motorsport vyžádali starty na trénincích na jednotlivých rallye, než budou oficiálně startovat s fabii, tak proto... Bylo to uvedeno v nějakém rozhovoru, tuším s Arminem
Written by Fastfreddy
fastfreddy
05.02.2004, 23:44
quote:
To Rizek: Celkem me prekvapil Carlsson s Peugeotem 206 WRC.Myslim, ze zajel celkem slusnej cas.
Hašan
Carlsson žádné překvapení, zajel dle očekávání! Když se podíváte na jeho časy s Corollou Wrc v r.2001, kdy byl mezi 6 nej!, tak bych se nedivil, když teď od počátku pojede mezi TOP 5... No, vždyť já to tu psal, že je mým černým koněm už dávno před Shakedownem - viz můj příspěvek na str.8. Budu mu fandit, myslím, že v současnosti největší švédská naděje...
Written By Fastfreddy
quote:
quote:
:-))) Libor11 are Winner of shakedown!
Absolutely!!!! 8D
Hezke ranko, jsem rad ze se prihoda libila, ale dost legracek a hodte nekdo do placu aktualni pocasi ze Svedska.
Tady je dneska něják mrtvo, už to běží, kde jste všici???? :-))
Tady je dneska něják mrtvo, už to běží, kde jste všici???? :-))
Tak jsem zvědavý na Carlose, když chce být první neseverský jezdec co vyhraje Švédsko. Ostatně bez sněhu se mu to možná podaří.
Nový Jičín
Copa se to děje s tím Sebem???
Markus do toho zacal slapat hned od zacatku, prvni split -2 ...
Loeb je sice na trati, ale neskáčou mu splity. Že by hned problém v první RZ nebo jenom ana GPS?
Nový Jičín
Už je v cíli a se splity si opět hraje nějaký tamnější troll :app: :app:
Petrpakl
06.02.2004, 08:34
quote:
Loeb je sice na trati, ale neskáčou mu splity. Že by hned problém v první RZ nebo jenom ana GPS?
Nový Jičín
Podle všeho jenom problém s GPRS. Už je v cíli.
Tak Gronholm zatím práská podle očekávání :-))
V rozhovoru s Bárešem je zmínka o havárii Manfreda Stohla. Nevíte o čem je řeč?
Nový Jičín
No tak podle rychleho propočtu mi tu vyšla přůměrná rychlost gronholna na 126Km/h, to celkem jde :-)))
Dobře Marcus dobře! Ale Solberg nám začíná nějak vlažně, co myslíte?
Teda, musi na 4-ku jezdit dost rychle. Bude to jeste zajimave.
Ale myšáci, to je zase řepa, škoda že nejede škodofka i s oktinou by je pojeli :-)))
No myšáci zatím tragedie Kristian SOHLBERG asi chyboval mezi 1. a 2. splitem!?
Fredy je taky trošku zklamáním!
Proc mi na eWRC nejedou vysledky??? Naskoci mi misto nich seznam vitezu...
Co říkáte na Janne TUOHINA? Myslím, že se s autem teprve sžívá a že to bude ještě lepší! Škoda pro něj, že se nejede na ledu! To by mu pravděpodobně vyhovovalo ještě víc!
Aha, uz to mam, ale vpravo nahore by to asi chtelo opravit odkaz
gogo I. veliký
06.02.2004, 08:58
Loix zatím jede se stejným "nasazením" jako MC. Škoda, že cigaretáři raději nesponzorují Romana.
Tak CARLSSON začíná taky pékně z ostra! 5s před Hirvonenem!
myšácí dostali pěkný obklad co?
Já bych myšáky nezatracoval, už v létě myslím pojedou dobře.
Vypada to, ze se jede na sotoline a mraz taky asi nebude. V tom pripadku doufam, ze se zacnou prosazovat Pirellky
To Hook:Freddy zklamání?On takovou sračku jezdí pořád.
Tím líp, ..z Peugeotu, můžu asi jen Gronholma! Jo,jo všeználek Provera asi šlápl do hovna!
quote:
Já bych myšáky nezatracoval, už v létě myslím pojedou dobře.
cha cha ... pane smrtka vy se porad jen smejete
neverim tomu, veril jsem u skodovek, veril jsem u Huyndaju, a vzdy nadarmo. ztratu 3sec na km budou tezko dohanet
ps: ted koukam ze je pojel i Thomas SCHIE s Corollou
Upravil - vdave 06 Feb 2004 09:12:24
Dobre zajel Kolberg na Accentu +20 s.
Hele Kolberga, ty Accenty budou asi fajnový fára.
Bereš dostal 1.40 min, myslel jsem to bude lepší
Hmm Tak na Kolbergy ztratil Beres pomerne dost. Za chvili z nej bude "dojizdak" a stylem "hyena" slavit uspechy jak v MC
Aspoň si člověk uvědomí, jaké by to bylo, kdyby nejezdili v MS žádné Škodovky ani český jezdec. Chybí to správné napětí, což?
Zná někdo důvod proč ve Švédsku nejede Kresta. Nebylo by to lepší než Akropolis? question :?
Kulíšek Jiří
JO CHYBÍ ALE VĚŘME ŽE NÁS AUDI VYTÁHNE ZE SRABU A ŠKODOVKA TŘEBA I NĚKDY VYHRAJE ZÁVOD MS.
quote:
JO CHYBÍ ALE VĚŘME ŽE NÁS AUDI VYTÁHNE ZE SRABU A ŠKODOVKA TŘEBA I NĚKDY VYHRAJE ZÁVOD MS.
OPTIMISTO
quote:
Zná někdo důvod proč ve Švédsku nejede Kresta. Nebylo by to lepší než Akropolis? question :?
Kulíšek Jiří
Není dost peněz a těžko by tam zajel nějaký super výsledek, na to je tam dost místních borců. Taky chce vyzkoušet rally, kde ještě nejel.
quote:
Není dost peněz a těžko by tam zajel nějaký super výsledek, na to je tam dost místních borců. Taky chce vyzkoušet rally, kde ještě nejel.
Ale jel ;) s private fokusem.
quote:
quote:
Myslím, že Romanova taktika je jasná - na soutěžích kde to zná se předvést a pokud možno jat ještě tam, kde nejel, aby získal zkušenosti (a asi i svoji cenu na trhu)
Asi si nerozumíme, ve Švédsku jel loni s P206 a radši pojede tam, kde buď udělá výsledek nebo ještě nejel. Nebo se mýlím?
Toho Béreše pojede i hodně N-kařů, aspoň je před Vollakem :)
Milan PB
06.02.2004, 09:50
Dodi letí jako střela :D :o)
Milan PB
06.02.2004, 09:52
Kdo jede druhýho Boziana ?
quote:
Asi si nerozumíme, ve Švédsku jel loni s P206 a radši pojede tam, kde buď udělá výsledek nebo ještě nejel. Nebo se mýlím?
Myslím, že jo .-)))
quote:
quote:
Myslím, že jo .-)))
Asi ještě spím, chtěl sem napsat - myslím, že si rozumíme (viz příspěvek výše)
Kurna, co to tam ten Solberg provadel. Jinak zacina jit pekne do tuheho, na 20km minimalni rozdily.
zda se ze carlos bude letos ve svedsku vyucovat.... leti jak z dela, go carlos go
Zdar chlapi dejte mi adresu na splity.
Michelin
skodovka mohla svedsko pojmout jako trenink-s fabiema 1.2 HTP mohli souperit s tovarnima mitsubishi ve treti lize-ach jo mitsubishi jede peknou sr*cku
http://www.wrc.com/en_GB/Results/Overview/Stages/default.htm?
Proč je ve výsledcích na ewrc u Galliho tovární značka, když jede s N-kem a tovární wrcko jede Sohlberg?
Zlín
mimochodem, kdyz koukam na vykony loixe, co myslite, jak by dopadl ve srovnani s krestou, pokud by meli k dispozici stejnou karu?
quote:
zda se ze carlos bude letos ve svedsku vyucovat.... leti jak z dela, go carlos go
Podle mě to někde do konce soutěže rozstřelí, ostatní za to ještě zatáhnou, uvidíma na další - nejdelší RZ.
Milan PB
06.02.2004, 10:13
quote:
mimochodem, kdyz koukam na vykony loixe, co myslite, jak by dopadl ve srovnani s krestou, pokud by meli k dispozici stejnou karu?
Já myslim že Fredy jede hnojku a po několika závodech by mohl být střídán jako Duval
quote:
quote:
Já myslim že Fredy jede hnojku a po několika závodech by mohl být střídán jako Duval
Kéž bys měl pravdu :-)
Zlín
Víte někdo něco o těch Korbergových a co mají za Hyundaie?
Tedy, WRC Radio má mikrofony skutečně uprostřed dění. Tady musí nejmíň půl baráku vědět, co poslouchám. I když v servisu ty auta spíš jen "vrní".
quote:
quote:
quote:
Kéž bys měl pravdu :-)
Zlín
Jako že pojede zase Rovanpera? :-)
To prog:bývalá tovární auto specifikace EVO II!!!
Vrátim sa k starej veci. Pamätáte na diskusiu okolo vyberu do teamu OMV? Podľa mňa ten Sebastian VOLLAK nejde až tak zle. Čo poviete?
To Častulík:Ty víš o čem mluvíš,chtěl bych slyšet tvuj názor na výkony Fredyho.Někteří tady kdysi psali , že Peugeot udělal dobře když ho angažovali.
Dodi Bereš, tak to je naprosté zoufalství!!! xx(
Jinak je vidět, že jak nejede Roman a Motorsport, tak to tu moc nežije :-(
To R-GLASS:NO pokud ho srovnáváš s Dodim na WRCečku tak jede naprosto užasně.
tak mam tokovej pocit že tam měl jet Roman misto Béreše ten by jim to ukázal
Nebuď pes! Uber z toho 7!
quote:
Jde vyborne :-) je 50-ty
Jdou vám splity,mi se to nějak nehne
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.