Zobrazit v plné verzi : WRC 2
Právě sem si přečetl o nově vzniklé skupině WRC 2. Kdo by věděl nějaké info, sem s ním... Mohl by příští rok v této skupině bodovat i Roman :?
To by ale musel take startovat :-(
Mely by ale existovat jista omezeni na autech, pro ucastniky teto skupiny.
quote:
Právě sem si přečetl o nově vzniklé skupině WRC 2. Kdo by věděl nějaké info, sem s ním... Mohl by příští rok v této skupině bodovat i Roman :?
Mě se tenhle nápad celkem líbí,po dlouhý době zase něco co neni úplná kravina...
Milan PB
20.12.2003, 13:18
Jo měse to taky líbí ale škoda že už to nebylo letos. To by Roman dopadl asi dobře.
Aby celý WRC 2 nedopadlo jako Teams Cup
quote:Mely by ale existovat jista omezeni na autech, pro ucastniky teto skupiny
Jestli bude o tohle tak můžeme zapomenout na to, že nás nějakej mladej závondník překvapí nějakými pěknými časy.
Je to sice hezký, ale opravdu to až moc připomíná Team´s Cup. Hodně naivní je hlavně to se započítáním osmi nej výsledků. Podle mě je nereálné, aby se soukromník zúčastnil více jak osmi soutěží MS. Taky by mě zajímalo jestli by do tohoto mistrovství nezapočítávali třetí auta nasazovaná továrním týmem, protože by mohla být přihlášená pod hlavičkou nějakého jiného týmu? Je možné za soukromý tým považovat Bozian nebo Piedrafita?!? Myslím, že je kolem toho hodně nejasností.
Kdo byl vlastně vítězem Teams cupu????
henrik lundgard vyhrál myslim Teams Cup naposled, teď dělá nebo spíše dělal ledovýho špióna marko martinovi.
Jednou taky Luis Climent a hned následující rok jezdil jako dvojka Škodovky. Nejsem si jist, ale možná byl vítězem i Toshihiro Arai.
Pravda i Toschi Arai byl vítěuem Teams Cupu, jel za tým Spike Subaru a na Akropolis byl rychlejší než Schwarz´s Octavií
Jo sice Schwarz byl pomalejší ale tuším že celkově pátý nebo šestý a takové umístění bysme brali i dnes.
Pokud jsem dobře pochytil věci z článků na Impuls.cz, tak WRC2 jsou auta bez aktivního předního a zadního diferáku, nebo se mýlím?
Rád se poučím...
No ja si myslim, ze pohar WRC2 je pro soukromniky s WRCeckama.Nebo jak to je?Uvedte to nekdo na pravou miru.Dik.
Hašan
Karbonyl
17.01.2004, 22:42
quote:
Pokud jsem dobře pochytil věci z článků na Impuls.cz, tak WRC2 jsou auta bez aktivního předního a zadního diferáku, nebo se mýlím?
Rád se poučím...
Takže tam patří i Lancer WRC 04, žejo? :D 8D
http://tycky.velkoobchod.cz/img/maleevo.gif *JH*Zlín*
V zásadě máte oba (Hašan a Jurasek) pravdu. FIA má vlastně snahu zabránit stavu, kdy by třetí tovární posádka přihlášená pod hlavičkou soukromého týmu, bodovala do poháru WRC2. Toho lze dosáhnout hlavně tím, že se pro všechny srovnají technické podmínky. Tedy výrazné omezení různých technických vychytávek na co nejnižší přijatelnou hodnotu.
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.