Zobrazit v plné verzi : Dakar 04
...je to sice raid, ale tatrovkam snad budeme fandit ne?? [;p]
nevi nekdo nahodou proc u tomeckove tatrovky vzdicky na eurosportu etc. rikaji, pisou ze to jede de azevedo, kdyz je jenom spolujezdec (sponzor??)
jo peníze,nic jiného v tom není De Azevedo řídí většinou na přejezdech(což je taky pěkná porce)Tomeček jede ostrý úseky
quote:
...je to sice raid, ale tatrovkam snad budeme fandit ne?? [;p]
nevi nekdo nahodou proc u tomeckove tatrovky vzdicky na eurosportu etc. rikaji, pisou ze to jede de azevedo, kdyz je jenom spolujezdec (sponzor??)
Hlavně jde o to, že hlavní sponzor Tomečkovy Tatry je brazilský Petrobras. No a sponzor chce samozřejmě vidět na prvním místě "svého" člověka, proto se uvádí Azavedo jako pilot. Ale my víme, kde je pravda... ;)
Dnešní speciálka údajně zrušena. Více na:
http://www.tomastomecek.cz/news.php
Colin zatím po dvou etapách na 9.fleku.To není na začátečníka zas tak špatný.http://www.dakar.com
Upravil - sefca 02 Jan 2004 20:42:03
quote:
Colin zatím po dvou etapách na 9.fleku.To není na začátečníka zas tak špatný.http://www.dakar.com
Upravil - sefca 02 Jan 2004 20:42:03
Řek bych že jede zatím dobře, takticky, nehrotí a to je jeho pozice a šance na celkovej uspěch :-)
...a jeste k tomu se vubec poradne nejede... ...akorat o par vterin se projizdi ve francii...
snad jenom v nemecku jsou nastvani na kleinschmidtovou ze byla 30. na prvni show-erzete :P
Co myslíte, jak dopadnou naši borci Kája Loprais a Tomek Tomeček?? Obstojí Tatry oproti Kamazům, DAFům a Hinům?? Kamazy jsou prý letos opět nařezaný jako bejk a maj skvělý zázemí. Prý ve vozech skoro nic nevezou, aby ušetřili kila a vše tahají doprovodné vozy. Uvidíme, držím palce. A jsem zvědav na Colina...
No jo,Kamaz používá tankové motory,to se jim to jede.Chci ale vidět tu spotřebu...
nojo, kamazy jsou namakany uz par let... ...k dafum snad nic nemusim rikat...
no, jedinou sanci vidim kdyz nevyhraje nejsilnejsi tank, ale kdyz pojedou hodne technicky rychlostky aby meli "seriovy hasicaci" s kajou atd. vubec sanci...
Jak říkal p. Kalina v nějakém rozhovoru, tak letos je Dakar těžší než obvykle a to spolehlivým Tatrám (a hlavně Lopraisovi) vyhovuje. Já si myslím, že Čagin i Kabirov to někde rozbijou.
Nejtěžší boj bude asi s de Royyovýma Dafama.
A jinak: Coline jeeeeď!
No De Rooyů bych se ani tak nebál, jezděj prej pořád hranu a to se pak v poušti moc nevyplácí. To u Kamazů jsou jiní frajeři, Čagin a Kabirov vědí jak na věc. A to jejich zázemí je prej neskutečný. Někde jsem četl, že jsou skoro schopni přes noc postavit novej kamion... :))
Takže by se Kamazy dali přirovnat k něčemu jako Ferarri v F1 a Citroen s Peugeotem v raly :o)))
Ale uz by na to mohl Karel trochu campnout uz ma prez 12min stratu.... (no sice 12 min je nic ale i tak)
quote:...Někde jsem četl, že jsou skoro schopni přes noc postavit novej kamion... :))
presne tak!
to "umej" ale uz par let
Tak koukám, že dnes zajel Colin rz jako čtvrtej, tak jsem zvědavej, jak si chlapec povede. A ještě vyjma Tater máme v poli Liazku.
Upravil - jirkadc 04 Jan 2004 22:56:24
To by nebyl Colin McRae aby to nekde nerozsvihal :)
quote:
Tak koukám, že dnes zajel Colin rz jako čtvrtej, tak jsem zvědavej, jak si chlapec povede. A ještě vyjma Tater máme v poli Liazku.
Upravil - jirkadc 04 Jan 2004 22:56:24
Naopak si myslim, ze na to Colin jde pomalu a ze se bude jenom zlepsovat. Staci se kouknout jak je den ode dne lepsi.
Karbonyl
05.01.2004, 01:21
Včera jsem v lidovkách ve sportu četl nějaký eport o dakaru a bylo tam něco o dvou českých posádkách na toyotách. Nevíte o tom nic??
*JH*
http://tycky.velkoobchod.cz/img/maleevo.gif
Vím jen toto: včera byla posádka (po 4rzc Kubík-Vacovský na 90. místě v automobilech a Oswald-Tylšová na 105. Obě posádky na Toyotách.
www.dakar.com
Dneska TATRY bravo!!!!! jen tak dal!!!! depak je tedka DAF?? :)
quote:
Obě Toyoty skončily.
Kaštan už skončil taky....ta osmá etapa byla fakt hustá, stačily mi záběry na Eurosportu...
Co rikate na prubezne poradi dakaru? Udrzi si Peterhansel vedeni a vyhraje konecne?
Nevite nekdo co se stalo s nasima Tatrama??? projely jen prvnim merenym usekem kolem 11:30 a od tech dob nic...prece tak dlouho neopravuji... Zeby protestne odstoupili????
Neuvěřitelné, obě Tatry stejný problém s prasklou hnací hřídelí... Tomáš Tomeček pokračuje se ztrátou zhruba šesti hodin, Karel je na tom podstatně hůř - musel odstoupit ze soutěže. Škoda...
Karlovyi ruply pry obe hnaci hridele tak to mel moc spatny no, skoda moc velka...Grrrrr nemam rad Kamaz!!!!!!
MravenecZ
17.01.2004, 09:36
Veliká škoda. Krásná soutěž. Dneska ráno jsem sledoval na eurosportu jak to Tomeček zapíchnul na vrchu nějaké duny. Musí být neuvěřitelná práce Tatrovku vyhrabat. Veliká smůla v podobě technických problémů...Ale technické problémy měl i Nissan.
Nevite nekdo jak to vypada s Tomeckovou Tatrovkou.Vymenili tu hridel?jedou vubec jeste?
Tak Tomecek i Karel pokracuji a prubezne jsou 6. 7. misto!!!! Jeste ze to oba spravili...sice dostali 1h penalizace (mohly byt o misto lepsi) ale hlevne jak jedou.
Tak nam skolncil Dakar2004.......skoda Tater :( ale diky za ne, priste to doufam vychytaji
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.