Zobrazit v plné verzi : ME 2001
Co říkáte letošní úrovni ME? Kdo bude letošní mistr? Má vůbec cenu organizovat tento šampionát?
Má. Až škodovka zabalí MS, ještě nám bude dobrej.
Při stávajícím systému bodování nemá.
Vzhledem k dosavadnim uspechum i vzhledem k pravidelne ucasti je myslim jasne, ze mistrem bude Kremer.
O nesmyslnosti soucasneho systemu toho uz bylo napovidano mnoho. Je to system, ktery dokonale degraduje nejen sampionat, ale potom i "titul". Problemem je, ze jedini, kdo to zmenit nechteji, jsou lide, kteri to mohou udelat.
quote:
Má. Až škodovka zabalí MS, ještě nám bude dobrej.
:o)
Já myslím, že mistr bude Kremer. O úrovni radši pomlčím...Kde jsou sliby, že ME se bude skládat asi ze 12 soutěží a bude to druhá liga MS??? Snad každý domácí šampionát, kromě britského :o), je zajímavější než ME. Ale pročpak by to pánové z FIA měnili, hlavně když pořadatelé odvádí "kačáky"...
quote:
Snad každý domácí šampionát, kromě britského :o), je zajímavější než ME.
Nahodou, loni to tam meli zajimave, alespon jsem se pokochal nejakyma poradnyma F2-kama. Letos tam maji bohuzel jenom sileny kravy a slintaj a kulhaj...
quote:
quote:
Snad každý domácí šampionát, kromě britského :o), je zajímavější než ME.
Nahodou, loni to tam meli zajimave, alespon jsem se pokochal nejakyma poradnyma F2-kama. Letos tam maji bohuzel jenom sileny kravy a slintaj a kulhaj...
No šak kvůli těm krááááváááám nebeským, sorry šíleným to letos asi moc zajímavý není, hm??? :o)
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.