Zobrazit v plné verzi : Corona Rally Mexico
Oficialni stranky:http://www.rallymexico.com/
Upravil - Hašan 29 Jan 2004 15:31:32
Jo a časový harmonogram je zde: http://www.sweb.cz/tzhrally/
zajimavosti na startu bude :
Edith WEISS (D) se Škodou Octavia 2.0 (A7)
To xandrew:To by mě zajímalo, čí to má Octu.I když v autospektru se prodává jedna do německa.(asi)
Milan PB
11.02.2004, 11:33
13 x WRC to je nářez :D :D :D
Tolik jich bylo na Barumce v roce 2001.
tak Fredy už se v mexiku neprojede, škoda chtěl sem vidět co dokáže. nevíte jestli bude letos ještě vůbec jezdit? chci hlavně vědět jak by mu to s 307 wrc šlo na šotolině.
Já myslím, že Fredy pojede, jen ne jako týmová dvojka. A možná to nebude ani s 307 WRC...
Milan PB
11.02.2004, 21:37
Loix není přihlášen na Mexiko tak nepojede ani s 206kou.
Milan PB
11.02.2004, 21:52
Tady je seznam všech vrckařů přihlášených na Méchiko
1 Petter SOLBERG-Philip MILLS -Subaru Impreza WRC 2004
2 Mikko HIRVONEN-Jarmo LEHTINEN-Subaru Impreza WRC 2004
3 Sébastien LOEB-Daniel ELENA-Citröen Xsara WRC
4 Carlos SAINZ-Marc MARTI-Citröen Xsara WRC
5 Marcus GRONHOLM-Timo RAUTIAINEN-Peugeot 307 WRC
6 Harri ROVANPERA-Risto PIETILAINEN-Peugeot 307 WRC
7 Markko MARTIN-Michael PARK-Ford Focus RS WRC 03
8 Francois DUVAL-Stephane PREVOT-Ford Focus RS WRC 03
9 Gilles PANIZZI-Herve PANIZZI-Mitsubishi Lancer WRC 04
10 Gianluigi GALLI-Guido D'AMORE-Mitsubishi Lancer WRC 04
11 BOZIAN-Luis PEREZ COMPANC-José María VOLTA-Peugeot 206 WRC
12 Anthony WARMBOLD-Gemma PRICE-Ford Focus RS WRC 02
13 Jussi VALIMAKI-Jakke HONKANEN-Hyundai Accent WRC
Upravil - Milan PB 11 Feb 2004 21:54:44
Ale Loix pry ma smlouvou zajistenych 10 zavodu za Peugeot. Ti si totiz zapomneli dat do smlouvy dodatek, ze se smlouva rusi v pripade zmeny pravidel od FIA. To udelal jen Citroen s Jean Josephem.
Možná v té smlouvě není konkrétně stanoveno, které soutěže to mají být... Nevím, taky tomu moc nerozumím. Ví někdo víc??
To Milan PB:Kdo to jede za ten BOZIAN?v životě jsem o něm neslyšel.
Kdo umite nemecky,podivejte se na (http://www.rallye-magazin.de/index.php?PHPSESSID=e4bc4c1c019f27d1419ea14963df85 33&newsID=4393&view=news_detail). Jedine co jsem tak z toho pochopil je,ze by mel jet za Bozian Mexico,Kypr,Recko a Argentinu.
Milan PB
12.02.2004, 17:33
quote:
To Milan PB:Kdo to jede za ten BOZIAN?v životě jsem o něm neslyšel.
Čo ja vjem ??
Je to Argentinec, 4x startoval v MS (3x doma v Argentine a jednou na Kypru), nejlepsi vysledek zajel 4.misto ve skupine N pri domaci Argentinsky rally.
... to tam pisou ...
quote:
Kdo umite nemecky,podivejte se na (http://www.rallye-magazin.de/index.php?PHPSESSID=e4bc4c1c019f27d1419ea14963df85 33&newsID=4393&view=news_detail). Jedine co jsem tak z toho pochopil je,ze by mel jet za Bozian Mexico,Kypr,Recko a Argentinu.
Je to Argentinec, 4x startoval v MS (3x doma v Argentine a jednou na Kypru), nejlepsi vysledek zajel 4.misto ve skupine N pri domaci Argentinsky rally.
... to tam pisou ...
quote:
...a užitečné rady mu poskytuje Gabriel Raies, jedna z argentinských rally legend. Ten se mimochodem vloni při Argentinské rally rozloučil startem s Toyotou Corolla WRC se závodnickou kariérou.
Tady je odkaz na seznam přihlášených posádek
http://www.rallymexico.com/media.asp?f=entries&Title=List%20%of%20Entries
Hašan
romanpistek
19.02.2004, 20:24
Já se jenom bojím, aby jsem nemusel dávat do tipovačky enka???!!!
Neví někdo jak je to s časovým pásmem.Jestli jsem to dobře pochopil tak je tam o šest hodin méně.Takže pokud bude první RZ startovat třeba v 8.00hod.tak tady bude 14.00..Je to tak správně?
quote:
Neví někdo jak je to s časovým pásmem.Jestli jsem to dobře pochopil tak je tam o šest hodin méně.Takže pokud bude první RZ startovat třeba v 8.00hod.tak tady bude 14.00..Je to tak správně?
Melo by to byt tak a pro nas pracujici to ma v patek tu vyhodu,ze to cele budeme moct sledovat doma po praci...
quote:
Když v Mexiku mají GMT-6 a my GMT+1, tak ten časový posun by měl být 7 hodin a mělo by se opravdu závodit odpoledne až do noci ... teda aspoň myslím! ... a kluci na eWRC mají časy RZ uvedeny podle našich hodin.
quote:
tak Fredy už se v mexiku neprojede, škoda chtěl sem vidět co dokáže. nevíte jestli bude letos ještě vůbec jezdit? chci hlavně vědět jak by mu to s 307 wrc šlo na šotolině.
nešlo
no 13 WRC to je opravdu málo to asi nebude tak zajímavá rally.
To kan: Mozna to bude taky tim,ze uz jen doprava tam nebude zrovna levna.Rekl bych, ze pro vetsinu predevsim soukromých tymu se nevyplati tam jet.
Hašan
Karbonyl
23.02.2004, 17:54
quote:
To kan: Mozna to bude taky tim,ze uz jen doprava tam nebude zrovna levna.Rekl bych, ze pro vetsinu predevsim soukromých tymu se nevyplati tam jet.
Hašan
No nevím, pro takového Warmbolda asi nebudou peníze tím pravým důvodem neúčasti. Loni jel do Argentiny třeba i ProRacing... I když je pravda, že Pozzo tam je doma.
http://tycky.velkoobchod.cz/img/maleevo.gif *JH*Zlín*
Není to úplně k tématu,ale jsem z toho v šoku.Dnes jsem si přečetl článek v posledním čísle časopisu RALLY a dověděl se,že od roku 2006 chtějí zrušit spolujezdce.V F1 prý taky nejsou!!!
quote:
Není to úplně k tématu,ale jsem z toho v šoku.Dnes jsem si přečetl článek v posledním čísle časopisu RALLY a dověděl se,že od roku 2006 chtějí zrušit spolujezdce.V F1 prý taky nejsou!!!
TAKY JSEM TO ČET ALE KDYŽ POŘÁDNĚ PROZKOUMÁŠ NÁZEV ČLÁNKU KTERÝ ZNÍ "VÁŽNĚ NEVÁŽNĚ" TAK TI DOJDE ŽE TO JE JENOM ŽERTÍK.
quote:
No nevím, pro takového Warmbolda asi nebudou peníze tím pravým důvodem neúčasti. Loni jel do Argentiny třeba i ProRacing... I když je pravda, že Pozzo tam je doma.
[/quote]
No já myslím, že Warmbold v Mexiku startuje.Bude vyrážet na trat jako 9...
Karbonyl
23.02.2004, 20:04
quote:
No já myslím, že Warmbold v Mexiku startuje.Bude vyrážet na trat jako 9...
Já na startovku nekoukal, takže sorry za nepodloženosti ;)
to Planaws: Tys mě včíl rozesmál víc jak ten článek :D :D
quote:
Sorry.Já ten nadpis vůbec nečet.
Jak tipujete Harriho?
Já hodně vysoko,myslím že na bednu by mohl dosáhnout.Asi dám do tipovačky double pro Peugeot a k nim Carlose.Mladým tentokrát moc nevěřím.
Ať si kdo chce, co chce říká,já na tom prvním fleku vidím Markka.Kameny tentokrát uvidí a pokud mu nějaké bahno či listí neucpe chladič,tak tam podle mého bude.
Gronholm
29.02.2004, 21:26
Já bych mozná věřil Solbergovi.Technika dostane pořádnej záhul a Subaru by to mohlo zvádnout s přehledem........Jojo Octávi by možná měli šanci,ale to už je minulostí......Ach..:-(
quote:
quote:
Sorry.Já ten nadpis vůbec nečet.
Nic si z toho nedelej,nejsi zdaleka jediny kdo se "chytil"... ze strany redakce dobry zertik,vzhledem k celemu tomu bordelu co FIA provadi je to spis ale dost cerny humor...
Harri asi zajede slušně, jde mu o angažmá vs. Loix, který jede plíseň, takže se může předvést a jinak si to už i projel, takže by měl Coronu znát.
Tomasek
Marcus Grönholm havaroval v Itálii při přípravných testech na Mexico. Posádka OK, vůz údajně minimálně poškozen.
Takový klid před podnikem MS tu snad ještě nebyl. Tipovačka bude pěkná loterie.
Se nediv, nikdo neví, co se dá čekat, celkem okurková sezona kolem MS. Ale v kolem MMČR se dějí věci...
Jo je tu až nezvykle klidno.Škodovka nejede,Češi taky žádní,13WRC, no asi není o čem diskutovat.Kdo dojede z továrních aut, bude určitě brát bodíky.Myslíte,že budou bodovat i jezdci PCWRC,prosadí se do první osmičky?
Máte někdo nějaké info,jak to tam vypadá? Počasí,teploty,povrch atd. Nějak moc málo informací...
To Hand: Mrkni na oficialni stranky...Je tam teplota a pocasi v miste rally.
Hašan
To Hašan: Dík za tip...
A jinak nevíte,kdy bodou nějaké infa ze shakedownu??
Předpověd v miste rally na 5 dni dopředu(pokud jsem to teda spravne pochopil)
http://www.rallymexico.com/Mexico.asp?f=Weather
Hašan
Milan PB
12.03.2004, 13:23
To Mitsubishi je tak HNÚÚSNÝ že to snad ani jet líp nemůže
Neznate nekdo funkcni wap stranky s vysledkama MS? Diky.
-monkey-
quote:
Neznate nekdo funkcni wap stranky s vysledkama MS? Diky.
-monkey-
wap.rallye1.de
mam na vás jednu prosbičku.vzhledm k tomu že mů hadr potřebuje pořád formátovat tak si pokaždé smažu složku oblíbené, tak bych měl prosbu na linka na splity resp. dashboard.
...tak uz to frciiiii....:-)
quote:
...tak uz to frciiiii....:-)
Až za hodinu. 17:33 h
...vzdyt se na ewrc pise "První vůz už je na trati RZ 1 Ortega - La Esperanza 1 (29.06 km)"
...:-(((
....ted se citim, jako kdyz malemu diteti seberou hracku...:-(((
To Častulik, doufam ze mas na mysli tohle: http://www.wrc.com/EventTracker/Middle.asp?lang=en_GB&ie=true&speed=1
Milan PB
12.03.2004, 17:31
quote:
...vzdyt se na ewrc pise "První vůz už je na trati RZ 1 Ortega - La Esperanza 1 (29.06 km)"
...:-(((
....ted se citim, jako kdyz malemu diteti seberou hracku...:-(((
To je při každé soutěži když klikneš ráno na odpolední RZ tak už to tam je napsaný první vůz už je na trati
Ale tet už je to rozjetí ne?
Kazdou chvilku by to melo zacit!
FIRST CAR RUNNING ON STAGE
sem celkem novaček muže mi nekdo poradit kde najdu vysledky po 1RZ
tak Kopejda v německu ztratil na Kahleho další 3s na RZ2
A jak je to s Burnsem už nepojede?
Seb začíná zatím trochu vlažněji. Ale von se rozjede, je to kluk šikovná...
zato Peter s novým Subáčem letí....
Zato Peter začíná pěkně zostra...
Carlos na druhém splitu taky nic moc... Na Duvala tam už ztrácí 15 sekund...
Carlosovi se zasekli splity, nebo to někam poslal....
Kluci taky vam nefungujou vysledky na eWRC? me to dokonce pise, ze do startu zbyva 30d 23h ... :o)
Petter leti, nova subina asi maka!
To Honza_X: ten samy problem, koukam na wrc.com (agnusi soráč)...:-))
quote:
Kluci taky vam nefungujou vysledky na eWRC?
Fungují tady:
http://www.ewrc.cz/2004/rally/wrc/me/1.asp
Ja taky, ale na eWRC je to pak takovy prehlednejsi. A jeste si clovek nemusi vytahovat kalkulacku! :o))
quote:
To Honza_X: ten samy problem, koukam na wrc.com (agnusi soráč)...:-))
Výsledky připravuje Michal s Davidem.
I Rovanpera zatím na splitech velmi dobře..na urovni Gronholma...
vypada to, ze Harry jede taky jako z praku....
Milan PB
12.03.2004, 18:03
Loeb čistí trať a vždy na šotolině začíná vlažněji. On se rozjede. Carlos měl podle mě zlom v karieře a teď už mu moc nevěřim.
...vypada to, jako by harri ztratil mezi 8-9 splitem takovych 10 sec...
Milan PB
12.03.2004, 18:09
Mišáci jedou pořát stejnou plíseň a pokud to tak půjde dál tak myslím že to na příští sezónu zabalej
quote:
Mišáci jedou pořát stejnou plíseň a pokud to tak půjde dál tak myslím že to na příští sezónu zabalej
Spíš na sobě tvrdě zapracujou, než aby to balili...
Paasonen prohání s Nkem WRCko...:-)))....má ztrátu pouhých 0.9sec....to je pěkný...:-))
Doufám že Carlos zrychlí,mám ho v tipovačce dost vysoko.
Carlosovi to zase nejak nejde....já ho dal jako prvniho...asi jsem to prestrelil...
Kopejda na RZ3 v nemecku pojel Kahleho o 1,6s
Loeb za to pořádně zatáhl...
Sebovi to jede pěkně i na šutrech.
Výsledky se nějak zašprcly...
Carlos možná nemá tu správnou koncentraci po tragických událostech v Madridu, kde žije. Mluvil o tom i na tiskové konferenci před rally.
Asi vás to nepobaví tak jako mě, ale Gronholm zajel na RZ2 čas 12345. No nic...
Kopec taky zatáhnul :-) 6,1s na Kahleho na RZ 4.
Jakpak tohle skončí,když to tak ostře začalo?
To Michal: Aspon neco! :o) Uz aby jel nekdo od nas, nema to pak takovou stavu.
Milan PB
12.03.2004, 21:01
Rovanpera docela líp než Loix co myslíte ?
Milan PB
12.03.2004, 21:02
Bozian
http://auto.impuls.cz/pictures/30011.mexiko_7.JPG.
quote:
Rovanpera docela líp než Loix co myslíte ?
Překvapil mě.
Milan PB
12.03.2004, 21:07
Agnusi jedeš do Okříšek ?
Podle mě Rovanpera ještě zrychlí, tipoval jsem ho na 2místo...
Milan PB
12.03.2004, 21:10
Vypadá to že Loix se sveze za továrnu tak maximálně na asfaltu. Ale pokud nedostane šanci někdo jinej třeba Cedric nebo Roman.
quote:
Agnusi jedeš do Okříšek ?
Mám chřipku. Nejedu. Budu sledovat tři rally najednou na Internetu. To jsem ještě nezažil...
quote:
Tak to asi ne. To by museli jít ven aspoň tři továrny. O druhé místo bude muset těžce bojovat Marcus a to je jiný střelec.
Milan PB
12.03.2004, 21:19
quote:
quote:
Tak to asi ne. To by museli jít ven aspoň tři továrny. O druhé místo bude muset těžce bojovat Marcus a to je jiný střelec.
Ono po odjetých cca 52 ostrých km strácet na Marcuse 14s to je si myslim dobrý.
..si tipnu výsledek 3.RZ: 1.Martin, 2.Loeb, 3.Solberg :-)
Milan PB
12.03.2004, 21:22
Tak už by to mělo frčet
quote:
Ono po odjetých cca 52 ostrých km strácet na Marcuse 14s to je si myslim dobrý.
Já tak neříkám že ne. Napsal jsem, že mě překvapil. Ale druhé místo celkově je trochu jinde, pokud nevypadnou špičkové "továrny"...
No zatim samá +0,-0 je to hodně vyrovnaný
Tak to je hodně vyrovnaný. Nevíte jak tam vypadají erzety? Podle těch časů se mi zdá, že se jede po širokej¨cestě kde všichni musí jet stejnou stopou a tím pádem nikdo výrazně neztrácí
Co Panizzi,problém s gépéeskou nebo už je out?
Duval problémn?, jinak se mi to zdá hodně vyrovnané...
Začátek sezóny byl ze strany Solberga takovej nijakej,ale vypadá to,že se nový Subo povedlo a bude zase bojovat o nejvyšší příčky
a Harri nám trošku nabral...
Teď je vidět jak Subaru šláplo vedle s Hirvonenem. V továrnách jsou v ...... a že je Hirvonen mladej???? Tím vlastně naznačili, že je jim titul v továrnách celkem ukradený....
quote:
Jen jestli už nedal ránu, jak je u něho typické...
Rovanpera OUT? nebo co je s ním?
quote:
A proč je teda ve výsledcích na eWRC na 7.místě v RZ3?
quote:
quote:
A proč je teda ve výsledcích na eWRC na 7.místě v RZ3?
Ale na WRC.com ve výsledkách není !?
Na RALLY-LIVE.COM taky není
quote:
Na RALLY-LIVE.COM taky není
Docela by mě zajímalo z jakýho zdroje výchází ten jeho čas tady na EWRC?
Už je i na wrc.com na 7.místě...
quote:
EWRC má jasně nejspolehlivější výsledky :-)
quote:
quote:
jojo, chvilku to sice trvalo, než to odsud opsali... 8D
Harri Rovanperä: „Úplně jsem přišel o brzdy. Posledních sedm kilometrů vedlo z kopce a bylo to hodně obtížné. Ve druhé erzetě to bylo lepší. Pneumatiky byly trochu moc měkké, ale v tom problém není. Měli jsme defekt těsně před startem druhé rychlostní zkoušky, ale už nebyl čas kolo vyměnit. Doufám, že teď už to bude lepší.“
quote:
quote:
Ted jsi mi nahral, to si rejpnu...
Co ten Warmbold, to vzal nekde zkratkou???
Petter Solberg mi dělá radost !!!!
Co Martin? Nemá splity...
Vy uz jste sli vsichni spat?
A jeste: Co to pisou, proc nejde WRC radio? Nemaji prava delat prenos?
quote:
To víš, brzo ráno jedem do Okříšek!
quote:
quote:
Přesně tak...
quote:
quote:
quote:
Přesně tak...
:app: :app: :app:
Sakra! Tak jsemtoho Solberga zakřiknul...
Loeb asi zajel druhou půlku Rz ďábelsky!
Fordy nějak moc ztrácejí...
quote:
quote:
quote:
quote:
Přesně tak...
:app: :app: :app:
Jo to se nekdo ma, budu tam jen "po drate" ...
Martin už taky dojel, ale asi nějaký problém.
Že by urazil GPSku a proto neměl splity??? 8D
quote:
Fordy nějak moc ztrácejí...
Markko dostal 1s/km.Ještě že nejede s Fabčou.To by ho mohl Kulhanek zrušit.
Seb pekne zatahuje ...
Jestli zas vyhraje, Schumacher jeden ... ;)
Me vychazi tipovacka.Vsechny jezdce v první sestce tam mam. :-))))
Loeb jede velmi dobre.
Panizzi uz ztraci celkem dost.
Hašan
quote:
Loeb jede velmi dobre.
Hašan
Panizzi říkal,že bude hledat potenciál.
quote:
Loeb jede velmi dobre.
Hašan
Me to taky vychazi, co se tyka obsazeni prvni sestky, s poradim uz je to slabsi ... :-(
Hirvonen zajíždí časy jako Mitsubishi...
EWRC: MARTIN Při jízdě na šestku udělal hodiny
To ale musel být hukot!!!
quote:
no nic jdu spát,tak ráno...kolik nás nakonec jede?
quote:
Ted na to taky koukam, je fakt dobrej... (zkouset to radsi nebudu, jeste ze nemam v aute sestku :D )
To bomber: Myslim, ze Panizzi ho muze hledat nekde ve druhy desitce.
To Ho!: Obsazeni mi taky sedi vic nez poradi :-(( Snad se to zejtra zlepsi.Potreboval bych konecne nejaky bodiky.
Hašan
2. ETAPA - 13.03.2004
15:55 RZ 5 Duarte - Nvo Valle 1 (25.58 km)
16:43 RZ 6 Derramadero - Chichimequillas (23.56 km)
17:59 RZ 7 El Gigante - El Zauco 1 (28.03 km)
20:57 RZ 8 Duarte - Nvo Valle 2 (25.58 km)
21:45 RZ 9 Derramadero - Chichimequillas 2 (23.56 km)
23:01 RZ 10 El Gigante - El Zauco 2 (28.03 km)
Hašan
quote:
quote:
no nic jdu spát,tak ráno...kolik nás nakonec jede?
Asi jen tři.
Dobrou pánové
[/quote]Markko dostal 1s/km.Ještě že nejede s Fabčou.To by ho mohl Kulhanek zrušit.
[/quote]
:P
Rovanpera v popředí v klasifikaci dvojek. Hned za Sainzem. Loeb je jednička, o tom nepochybuji. Solberg zatáhne a udeří.
jen jsem dopsal předchozí poznámku, jsem si přečetl, že má chudák Solberg 5 minut penalizaci. Tak takhle jsem to nemyslel, to je fakt PECH.
Hodně pozitivní je, že Solberg je rychlejší než Loeb, aspoň to nebude pouze o jednom autě! I když Xara má také projít evolucí, no uvidíme. Snad Solberg dojede na bednu.
Solberg penalizace 5:40 !!!
Solberg dostal 5 minut penalizaci. Pokud jsem dobře poslouchal, tak za pomoc při dotlačení auta do časové kontroly. Tak to je teda rána!
To bude stíhačka! Peter má ale pech. Penalizace 5:40 je fakt hodně.
teď jsem na to koukal a je to takhle. Nemohli nastartovat auto pred vjezdem do depa. Tlacili jako diví, ale bylo to do kopce. Kolem stáli jen pořadatelé a novináři. Pořadatelé můžou pomoci bez penalizace, ovšem všichni se na ně vykašlali. Pomohli tedy novináři za 5 min. penalizace. Moya byl na pořadatele pěkně naštvaný, ani se mu nedivím.
Jako kdyby nevěděl, že Mexikáni nejsou na práci...
quote:
Jako kdyby nevěděl, že Mexikáni nejsou na práci...
Jo, to by vědět měl, jsou, konec konců, jeho krev.
Tak se mi zdá,že když někdo havaruje na shakedownu tak v soutěži potom jede jako z praku.Kresta v Německu,Solberg na Korzice a teď Loeb.
když jsem tady v 8.05 tipoval, že s tím Solberg bací, tak jsem vůbec netušil, že už se stalo. Dost by mně zajímalo, jestli měla ta rána na poslední RZ vliv na jeho pozdější trable. No zkrátka, jestli si to sám vykoledoval?
quote:
Tak se mi zdá,že když někdo havaruje na shakedownu tak v soutěži potom jede jako z praku.Kresta v Německu,Solberg na Korzice a teď Loeb.
To jó, vypadá to tak, ale taky to může znamenat, že jako z praku jel už na "šejkdáunu". :D
Tak v 15:55 nam startuju RZ5.
Hašan
Warmbold pojel Panizziho,tak to je teda síla.Galli zastavil v RZ.Zlatá Fabia.
Upravil - bomber 13 Mar 2004 16:34:51
Markus taktéž očeň baľšoj problém a do servisu 50 kiláků.
Tak jsem přijel z Německa a Kopejda dojel se ztrátou 39.3 sekundy na Kahleho.
Agnusi, vyhrál jsi. Blahopřeji.
Tak to podle mezičasů na RZ6 vypadá že Panizzi stojí někde před prvním mezičasem.
Upravil - mcatch 13 Mar 2004 17:03:39
Panizzimu nejdou splity nebo to někam nabořil?
Už je tam, ale má dost ztrátu.
Tak mu jen nešli mezičasy, ale stejně žádná sláva. Hirvo mu dal víc jak minutu. A už jede Solberg.Na třetím mezičase o 6 nejrychlejší. Gronholm +52 ????
Upravil - mcatch 13 Mar 2004 17:12:18
Upravil - mcatch 13 Mar 2004 17:13:10
Loeb je neuvěřitelnej klikař, k tomu ještě velmi ukázněný a chytrý. Když se k tomu přičtou jeho zlatý ruce, tak těžko polknout. Když už něco podělá, tak tu vložku zrušej. Markus je v soubojích s ním jako uhranutej. Stejně je to ale můj kůň No 1. Už dvakrát hraje posilovač řízení pegyho pro citroen.
...souhlas, Markus, když ma v pořádku auto, tak je fakt nebezpečnej, ale Solberg taky, jede jak z praku.
Loeb je prostě rychlý, spolehlivý, nedělá chyby, má spolehlivé a rychlé auto...takže vyhrává...
Souhlas se Solbergem, ale on si ty problémy dělá sám. Celá ta současná čtyřka, Martin, Seb, Marc i Petr (bez hierarchie) jsou naprosto hvězdný. K tomu aby jeden byl hvězda delší dobu potřebuje konstelaci, no a ta dnešní nepřeje tomu, aby často vyhrával jen jeden. To by Sebovi bez kliky prostě nešlo.
Loeb udajne stoji na prejezdu!!
jo a ještě si myslím, že budeme muset brzy počítat s Duvalem. Má srdce jako kráva žaludek. Viděl jsem ho předloni na Kypru, vedl první dvě vložky a jel SUPER. Než dal velikou ránu, taky SUPER. Stál jsem vedle paní která seděla na stoličce a pořád se na něj vyptávala. Když odcházela, po tý ráně, tak mi říkala, že je to jeho máma.
quote:
no nechtěl jsem mu to štěstí zakřiknout, je to sympaťák, snad bude dobře!
nevim jestli letošní sezona vychází Sebovi jen proto, že má kliku,....fakt je, že na tom něco je (viz např. ten "schovaný" kámen ve Švédsku, který na stejném místě Solberg minul, a Martin trefil...když jsem to viděl oba jejich průjezdy na videu, tak ten rozdíl mezi průšvihem Martina a Solbergovým průjezdem byl snad v centimetrech)
Nicméně Loeb je zatraceně rychlý a v rámci cšech tří etap dělá nejméně chyb...
...ty máš ale konexe...:-)))
quote:
...říkala, že je to jeho máma.
quote:
Doufam, ze se mejlis :-(
Hašan
Marcus, Martin, Sainz, Rovanpera on stage
Hašan
Warmbold finish.
Jak je to s lim Loebem???
Hašan
quote:
nevim jestli letošní sezona vychází Sebovi jen proto, že má kliku,....fakt je, že na tom něco je (viz např. ten "schovaný" kámen ve Švédsku, který na stejném místě Solberg minul, a Martin trefil...když jsem to viděl oba jejich průjezdy na videu, tak ten rozdíl mezi průšvihem Martina a Solbergovým průjezdem byl snad v centimetrech)
Nicméně Loeb je zatraceně rychlý a v rámci cšech tří etap dělá nejméně chyb...
Jasně že Seb je perfektní, píšu jen, že vyhrávat takhle v řadě v dnešní konkurenci vyžaduje mimo kvalitu i kliku.
No zatím Loeb neodstartoval do RZ a měl startovat před Solbergem...
Seb odstoupil s proraženou vanou.
Galli OUT
Poškodil zavěšení. Přímo v RZ dělal opravy, ale po dojetí do cíle se 30-ti minutovou ztrátou odstoupil.
Hašan
WRC 2004
13.03.2004, 18:34
To je veliká škoda:-[
http://www.ewrc.cz/images/2004/wrc/sw/pl_a_9_loeb_2_i.jpg
CITROEN SPORT 2004
....tak to je VELKÁ škoda....skoro jsem doufal, že Loebovi ta "klika" vydrží i v mexiku...
Je to skoda, ze to nevyslo i v Mexiku.Mos jsem Sebovi drzel palce :-(((((
Hašan
ROVANPERA v RZ mu zhasl motor.
Pomalicku se zacinaji potíže......
Hašan
Upravil - Hašan 13 Mar 2004 18:41:11
To se dějou věci. Seba je mi líto,měl to dobře rozjeté.
ROVANPERA v RZ7 poškodil zavěšení.
Zacina se nam to pekne sr....
Hašan
A já Harimu tak držel pěsti.Asi to vypadá na pěkný debakl Peugeotu...
Tak v mexiku se ale dějí věci!!!!
Solberg to teda pekne vali.....
Hašan
...a na triumf fordu a subaru...
Pěkně pěkně,Rovanpera celkem 22.a do značek má bod.
Upravil - bomber 13 Mar 2004 19:54:05
Milan PB
13.03.2004, 20:14
quote:
Pěkně pěkně,Rovanpera celkem 22.a do značek má bod.
Upravil - bomber 13 Mar 2004 19:54:05
No letos by to byly pro Fábii žně
No letos by to byly pro Fábii žně.
jo to by měla ale kde je zaručené že by dojela
quote:
To víš že by dojela. Didi by se o to postaral.To víš,body jsou body. ;)
no jen proinformaci DIDI už se škodou nejezdí.
jak se tak dívám na ty výsledky tak to Solberg pěkně valí joko byto chtěl ještě vyhrát no bude to ještě hodně napínaví to nové Subaru jede moc pěkně.
andy susak
13.03.2004, 20:59
quote:
quote:
To víš že by dojela. Didi by se o to postaral.To víš,body jsou body. ;)
Trefně
Chlapi jak to tady tak sleduji, jede se již 2etapa, ve fóru 14 stránek, pár názorů, většina ani nepřispívá, taky velice není co. Nová pravidla na nic, škodovky nejedou, roman taky ne, je to úplně bez atmosféry.
kdyby chyby škoda nato kašle a přitom by neměla kde jinde než na soutěži to pořádně otestovat tu fábku! a co že by uzavírala pole wérecéček
quote:
kdyby chyby škoda nato kašle a přitom by neměla kde jinde než na soutěži to pořádně otestovat tu fábku! a co že by uzavírala pole wérecéček
Mitsubishi je jasně horší než Škoda. Je horší i než Hyundai, o tom není třeba spekulovat. Napadá mě ďábelská myšlenka, jak by asi dopadla poslední verze Corolly ve srovnání s novým Myšákem...
Dneska jsem viděl sestřih ze včerejška na Eurosportu, a musím přiznat že trať vypadala v televizi dobře.Myslím že pro expanzi na americký kontinent zvolili Mexiko dobře.Bohužel šancí vidět WRC v pro nás dostupné Evropě bude stále míň.
Je to opravdu tak, Mitsubishi je horší než fábka.
quote:
quote:
Mitsubishi je jasně horší než Škoda. Je horší i než Hyundai, o tom není třeba spekulovat. Napadá mě ďábelská myšlenka, jak by asi dopadla poslední verze Corolly ve srovnání s novým Myšákem...
Valimaky je na sedmém fleku, kde by se tak asi pohyboval roman, kdyby byly prachy na cestu s autem přes moře? Jsou to jen spekulace, ale nutí mě to nad tím přemýšlet.
Pánové,číhli jste se na splity??Už to tam je nějaký čas zamrzlé a to i na našich stránkách,že by něčí crash??
Upravil - Daddy 13 Mar 2004 21:33:33
Solberg už vyhrál 5RZ a teď asi vyhraje šestou. Nebýt penalizace, tak by asi v pohodě vedl.
Na 6.splitu Rovanpera stejně jak Panizzi.
Tak ne.Maji v tom binec.
Upravil - bomber 13 Mar 2004 21:41:06
quote:
Je to opravdu tak, Mitsubishi je horší než fábka.
quote:
quote:
Myslím ale že když u Mitsu pustili do světa takto postavené "wéercéčko",museli trochu počítat s tím jaké budou výsledky.Ani jezdeckým obazením do toho letos nejdou naplno.Kdoví co mají za lubem do budoucna.
quote:
Solberg už vyhrál 5RZ a teď asi vyhraje šestou. Nebýt penalizace, tak by asi v pohodě vedl.
Tím bych si tak jistý nebyl.Z těch splitů zatím největší oblož ostatním servíruje Markko.Ale s tím druhým bodem souhlasím.Vypadá to,že bude mít Seb zase konkurenci :app: :app: ,ale až na příštím podniku :( :(
Splity nejdou, rádio WRC nefunguje.... Jak se zpívá v jedné písni Mexiko,Mexiko...
Karel Sainz prej nepřezul gumy pokračuje na ojetejch gumách. Nechápu důvod!
Martin ještě nevyhrál ani jednu RZ.
Je to zaseklý, ale poslední split kde se dá porovnat Solberg s Martinem je třetí split a tam je solberg o zhruba 1s rychlejší. Ale je fakt že další splity dává Martin ostatním dost.
quote:
quote:
Tím bych si tak jistý nebyl.Z těch splitů zatím největší oblož ostatním servíruje Markko.Ale s tím druhým bodem souhlasím.Vypadá to,že bude mít Seb zase konkurenci :app: :app: ,ale až na příštím podniku :( :(
Rovanpera se asi pěkně trápí asi z né úplně funkčním Peugotem. To jsem zvědavý co bude Provera říkat.
jo možná je mitsu hořší jak fabka ale to jsou jen spekulace protže fabka nejede MS a tak nemuže přímo nam fanouškum dokazat jak na tom skutečně je ale dofám ,že to bude lepší jak při prvním startu v německu a dokažou nam že ve ŠM nespijou
Možná šetří nové pneu na zítra....aby mohl zaútočit na Martina...
quote:
Solberg 18:32,8
2 Gronholm 18:36,6 +3,8 +3,8 0.15
3 Martin 18:41,2 +8,4 +4,6 0.33
4 Duval 18:46,6 +13,8 +5,4 0.54
5 Hirvonen 18:59,9 +27,1 +13,3 1.06
6 Sainz 19:01,9 +29,1 +2,0 1.14
7 Rovanpera 19:09,6 +36,8 +7,7 1.44
8 Valimaki 19:28,8 +56,0 +19,2 2.19
9 Warmbold 19:45,9 +1:13,1 +17,1 2.86
10 Sola 19:58,0 +1:25,2 +12,1 3.33
11 Arai 20:01,7 +1:28,9 +3,7 3.48
12 Paasonen 20:07,2 +1:34,4 +5,5 3.69
13 McShea 20:13,6 +1:40,8 +6,4 3.94
14 Panizzi 20:36,3 +2:03,5 +22,7 4.83
tak a Solberg zase vyhrál jen tak dál ,škoda té penalizace. ALE TAK JE TO ASPON ZAJIMAVĚJŠÍ.
pardon jsou to výsledky 8rz
Hurá,tak konečně došla Tequila a informátoři začali zase měřit. 30vteřin náskok Markka na Carlose je docela slušný,ale ne dostačující.Ještě není rozhodnuto a bude to boj.
Ale Valimekimu to sakra nějak drží.
quote:
Hurá,tak konečně došla Tequila a informátoři začali zase měřit. 30vteřin náskok Markka na Carlose je docela slušný,ale ne dostačující.Ještě není rozhodnuto a bude to boj.
To byla jen krátká siesta,kdyby došla Tequila tak to zabalí definitivně a je po rally :-)
...Panizziho pojizdeji i soukromici typu Wrmbold....to je docela sila...
Milan PB
13.03.2004, 22:18
quote:
Možná protože maj omezenej počet pneu na posádku a je to potřeba nějak odjet
Milan PB
13.03.2004, 22:22
Myslíte že je novej Mišák WRC rychlejší než ten poslední Evo 7 WRC před tou přestávkou ??
Milan PB
13.03.2004, 22:26
Kolik tipujete že dojede aut ? Já bych to viděl pod 15 ks.To musí bejt super podívaná.
quote:
Kolik tipujete že dojede aut ? Já bych to viděl pod 15 ks.To musí bejt super podívaná.
To jo, ale dost stručná!
Tak to vypadá, že Ford už má jako Citron oba jezdce rychlý na obou povrchách. Duval jede svůj závod.
Jinak o těch dvou různých specifikacích těch myšáků - dá se jen polemizovat,který je nebo byl lepší.Musely by oby zároveň jet stejnou soutěž a nejlépe se stejným jezdcem,aby alespoň trochu se dalo porovnávat.Každopádně Myšáci pozbyli kvalitních výsledků co udělali z Evo WRC.A navíc jim ty výsledky držel i Tommi.Ta éra je však pryč a mám strach,že jim ujel vlak tak jako Škodovce,ikdyž zlaté české ručičky spolu s fachmany od Audi nás snad ještě potěší.Věřím v to!!!!!!
Když si uvědomím, s jakými bolestmi, náklady a trpělivostí se rodili jezdci jako Martin, Solberg, Duval a že o Marcusovi v jeho třiceti letech nikdo v MS nevěděl a prvního MS udělal jako trpěný náhradník u pegyho, tak začínám vidět Krestu líp a perspektivněji než dosud.
Gronholm
13.03.2004, 23:21
Bude to nervák až do konce.Solberg zatím zklamal.Loeb naopak překvapil a Groholm?....Legenda...Co víc dodat.
Ten závod je napínavej i od compu jak napnutá guma od trenek. .... Taky může někdy prasknout....
quote:
Bude to nervák až do konce.Solberg zatím zklamal.Loeb naopak překvapil a Groholm?....Legenda...Co víc dodat.
Proč Solberg zklamal?Po 5ti minutové penalizaci jede bohovsky.
tosi taky myslím
quote:
tosi taky myslím
Já myslím že jel super i před penalizací! I před touto rally, snad bude mít aspoň 4 body, a smázne Loebův náskok!
Solberg dostal penalizaci 5min 40s. Náskok na Martina měl 49s.
Teď má ztrátu 3min 51s.
To znamená, že na Martina najel minutu během šesti Rz.
Jede naprosto skvěle.
Škoda té pitomé penalizace. V tipovačce ho mám prvního :(
pro ty, co se nedívali na Eurosport. Harrymu praskla pravá spojovačka a aby auto bylo alespoň trochu řiditelný, sundal pravé přední kolo a jel trať i vložku bez něj. Carlosuv gumový technik omylem nahlásil komisařům čísla gum před výměnou, (byly na autě) místo po výměně a tudíž nemohli na další tři vložky přezout. Martin přijel pozdě na start vložky a má 10s penalizaci. Je tedy 1 jen o 15s. Marcus má dost namožený loket z jízdy bez posilovače.
quote:
quote:
Jasně že jede No1, před i po penalizaci, kdyby jel bez problémů on Seb i Marcus, tak to vypadá v pořadí jinak. Ta Solbergova vysypaná baterka ale opravdu může mít, a asi i má, souvislost s jeho dost velkou ránou na 4RZ. Má možná víc kliky, tentokrát, než smůly.
Vzhledem k zajímavosti šampionátu je dobře, že Loeb nedojede. Jinak je ale Seb neuvěřitelně rychlej na všech površích a je to kandidát na titul č.1. I když Peter taky letí jako raketa.
Peter Solberg bude jednoznačně vyhlášen hvězdou rally.Vždyt za 2dny soutěže vyhrál 8 z 10RZ!!!
Tak se nám to znovu rozjelo...
Panizzi porazil v RZ Hariho o 8s! To jsem teda nečekal...
Hirvonen lépe než Gronholm.Peugeotům dochází dech?
Souboj o první místo asi bude dnes ozdobou.Martin vyhrál před Saizem RZ o 0,2s na více jak 30km!!
Carlos to ještě dotáhne, vždyť je to specialista na nové rallye
Chlapi nemáte chybu u času Sainze? Na WRC.com je +14,6 a na vy máte +11,6?
Má velkou motivaci, letos zatím nic moc výsledky a tady mu to sedí. Hlavně aby s tím někde nepraštil...
quote:
Pokud bude fungovat navigátor, tak by nemusel :)
quote:
Má velkou motivaci, letos zatím nic moc výsledky a tady mu to sedí. Hlavně aby s tím někde nepraštil...
quote:
Carlos je na něj docela drsnej (švédsko), ten si chybu asi vždycky pěkně užije.
quote:
Pokud bude fungovat navigátor, tak by nemusel :)
quote:
quote:
to není jen švédsko a jen tento navigátor. Proč asi Moya dělá managera u Subaru
quote:
Carlos je na něj docela drsnej (švédsko), ten si chybu asi vždycky pěkně užije.
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.