Zobrazit v plné verzi : MS Rallisport Chalange
Jarda-rs
21.02.2004, 22:01
Tak co říkáte na tenhle pokus Microsoftu na poli Rally her
Mé zkušenosti ve zkratce
+ zajímavá grafika okolí + 3D diváci
+ celkem ucházející modely aut
+ počet aut (N4,A8,F2,B,RC,Bvrchy)
+ různorodost tratí (rally, vrchy, rallykros, led)
- zrcadlový povrch aut
-/+ nemožnost většího nastavování
- divné jízdní vlastnosti při automatu
- někdy mírně nereálná fyzika aut
www.jarda-rs.com
Karbonyl
21.02.2004, 23:02
Já hral jen demo, nicméně i to mi stačilo k tomu, abych se po této gamese přestal pídit. Nějak mě to nechytlo, už si ani nepamatuju proč...
http://tycky.velkoobchod.cz/img/maleevo.gif *JH*Zlín*
na toto téma už tady byla vedena diskuse..zkus zapátrat.mě nejvíc dostal rallycross+na sněhu.to byl mazec jak hovado.no rally sk. b jsem nějak nepobíral rychlost x uřiditelnost na trati.vždy hrozný brutal jako ve skutečnosti(jezdil jsem automat)vrchy mě nevzaly
Jarda-rs
05.03.2004, 20:56
quote:
na toto téma už tady byla vedena diskuse..zkus zapátrat.mě nejvíc dostal rallycross+na sněhu.to byl mazec jak hovado.no rally sk. b jsem nějak nepobíral rychlost x uřiditelnost na trati.vždy hrozný brutal jako ve skutečnosti(jezdil jsem automat)vrchy mě nevzaly
rallycros a led mě taky dost vzaly, nejvíc se vždycky vyblbnu s vrhařskými Béčky konktétně 406 T16 ale ani normální béčka nejsou k zahození.
www.jarda-rs.com
Vzhledem k tomu, ze ta hra je docela stara, tak bych se k ni nevracel(pravda CMR2, je starší, ale to je jen detail). Kdyz sem si to zkusil znovu zahrát, potom co sem hrál CMR2, tak sem ji musel po dvou erzetách zase odinstalovat. Nejvic me odradilo to ovládání, které se s CMR2 nedá srovnávat(Myslím, že tady se auta chovají reálněji).
quote:
Vzhledem k tomu, ze ta hra je docela stara, tak bych se k ni nevracel(pravda CMR2, je starší, ale to je jen detail). Kdyz sem si to zkusil znovu zahrát, potom co sem hrál CMR2, tak sem ji musel po dvou erzetách zase odinstalovat. Nejvic me odradilo to ovládání, které se s CMR2 nedá srovnávat(Myslím, že tady se auta chovají reálněji).
no o tom už tady bylo taky hodně napsáno,ale u mě v řiditelnosti(myslím tím realný simulátor)vyhrává jednoznačně RC2000
Hm, RC2000 sem nehral, takze nemuzu nic posoudit
sory, beru zpet, Rc2000 se me prestalo libit potom, co sem zkusil CMR2
Karbonyl
10.03.2004, 23:06
quote:
sory, beru zpet, Rc2000 se me prestalo libit potom, co sem zkusil CMR2
Taky názor... U mě RS 2000 jednoznačně vede.
http://tycky.velkoobchod.cz/img/maleevo.gif *JH*Zlín*
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.