PDA

Zobrazit v plné verzi : Motorsport TV3

Jirkam
03.07.2001, 07:43
Kdo dokážete správně odpovědět na následijící otázku.
Kolik je dohromady WRC? 4xOctavia,1xImpreza,1xCorolla,1xFocus

Správné odpovědi zasílejte panu Dolejšovi.

Gregy
03.07.2001, 08:44
Je to hrozně těžký, zrovna tak jako spočítat Hrdinkovy píchlé pneumatiky. Připadá mi ale, že se z Motorsportu stává druhá Nova (i když jen trochu), rozhovory a senzace (např. Thiry chce brzdit Hrdinku, proč? ..nechápu) nějak mi tam chybělo pořadí s časy po prvním dnu i celkově, vozidla F 2 a skupiny N asi rally vůbec nejely a nejvíc mně osobně vadí vkládání jiného příspěvku doprostřed rally. Na druhou stranu jsou tam lepší záběry na průjezdy aut než u Kmentovců. Nevím, proč si Kment myslí, že nejzajímavější na průjezdu zatáčkou je přední kolo nebo okno řidiče?

ppk
03.07.2001, 09:06
To jste celí vy. Když v televizi soutěže nejsou, brfláte, že nejsou. Když tam jsou, brfláte, že to stojí za pendrek a hledáte na tom chyby. No tak Doleš neumí počítat a Kment plácá nesmysly. Hlavně že je aspoň na co koukat.

Jirkam
03.07.2001, 09:15
Nechci se dotkonut pana Dolejše, jsem rád, že takový pořad vůbec je. Škoda, že nejde udělat společný mix, pořad by se mohl třeba jmenovat "Rally Dolkment magazín". Tam by asi bylo všechno. Včera opravdu pan Dolejš pozapoměl na pořadí po prvním dnu a na všechny ostatní kromě absolutního pořadí.

ppk
03.07.2001, 13:43
Za to se neopomněl asi tak 50x zmínit o diskriminování akreditovaných novinářů, možná proto, že jeho taky vyhazovali když stál na dobrždění jako "prase v žitě".
Ten pořad by se taky moh' jmenovat Kmejš rally magazín. Kment by k tomu nazpíval soundtrack a Doleš by si vystřihnul baletní vložky.

Markyz
03.07.2001, 14:09
Zase to nepřehánějte!

Jirkam
03.07.2001, 14:14
Dobrá byla zmínka o špatné stavbě trati z hlediska spojovacích cest doplněná záběrem z auta, které se snažilo předjíždět kolonu aut a autobus! Po obou stranách silnice stála auta a v protisměru byl taky provoz. Pokud se někdo snaží pohybovat na soutěžích tímto způsobem tak ......

23
03.07.2001, 16:04
quote:
Dobrá byla zmínka o špatné stavbě trati z hlediska spojovacích cest doplněná záběrem z auta, které se snažilo předjíždět kolonu aut a autobus! Po obou stranách silnice stála auta a v protisměru byl taky provoz. Pokud se někdo snaží pohybovat na soutěžích tímto způsobem tak ......

... je pěknej blb. Já když takový magory vidím, tak si říkám jen ať je pak nikdo nepustí mezi sebe a daj si na držku s protijedoucím vozem. Všichni se snaží na vložku dostat rychle a takový hovada to jen zpomalujou!!!!

23
03.07.2001, 16:05
Jinak se mi jeho pořad líbí, zvlášť proto že je hned v pondělí.

Tomas
06.07.2001, 21:05
V Motorsportu jsou občas chyby, k některým komentářům pana Dolejše bych měl výhrady, ale jsem rád, že ten pořad tady je - nebo byste byli raději, kdyby tady byla jen zasr... Nova ? Pokud máte jakékoliv výhrady, tak proč nenapíšete rovnou do Motorsportu na jejich mail ? (motorsport.tv3@autosalon. cz) Jestli to bude oprávněná kritika, tak si myslím, že se všichni budou snažit o nápravu. Jo a ještě jedna poznámka - srovnejte podmínky a techniku, kterou má k dispozici Motorsport a jakou ČT.
Jak psal ppk, aspoň je na co koukat. Krev a senzace na Nově mě fakt nebaví..

Tomas
31.07.2001, 18:27
Co říkáte na ty "hudební efekty" v motorsportu ?? Nemám slov. Ale jinak se poslední motorsport s tématem sprintů docela povedl. Hlavní je, že by neměl mts chybět u žádné rally ani sprintu až do konce sezony.

Zavod
03.08.2001, 21:22
Hosi, hosi, to snad ne.Doktor to dela skvele, proti Kmentovi se to neda srovnat. Hlavne ty nenucene rozhovory tomu dodavaji stavu a mista voli take dobra. Akorat je blby, ze stoji vzdy tam, kde jsme i my z Rallyfanklubu OLOMOUC.

ppk
10.08.2001, 17:00
Těžko si může vybírat. Hanáci se nacpou úplně všude.
(než po mně začnete házet tvarůžkama, upozorňuju, že to je sranda a parafráze na pražáky)