PDA

Zobrazit v plné verzi : toca race driver

Radek Mrnustik
02.03.2004, 18:36
Tak co říkáte na tuhle hru ??? mě se zdá dobrá !!!! Sice mám jen demo ale sháním plnou !!!

Čejda
03.03.2004, 11:31
Já už jsem to celé dohrál, ted se pouze pokoušim vylepšit stávající časy a hodně laboruju s nastavením převodovky (jednotlivých kvaltů) a hlavně brzd a podvozku.I chování aut je na skvělé úrovni, rozhodně lepší než TOCA 2, tam satčilo prudčeji zatočit a hned jsem byl v hodinách.Je tam spousta kvalitně spracovaných okruhů.mě se ta hra prostě hrozně moc líbí.

Upravil - Častulik 03 Mar 2004 11:34:04

Hoonza
03.03.2004, 14:40
Mno jako arkáda to ujde, pokud bych chtěl realistickou hru, tak bych raději sáhnul po GTR 2002, to je o něčem jiném. Jinak má Toca moc fajnovou grafiku, zvuky, jen to chování mi přijde dost divný a jakoby jednoduchý. Docela rád bych si tu hru zase nainstaloval, jenže to nejde, uprostřed instalace mi to spadnulo a teď už to nemůžu nainstalovat znovu, pač počítač si myslí, že už to mám nainstalované...

Rally fanda

Marty_S
03.03.2004, 18:00
quote:
Mno jako arkáda to ujde, pokud bych chtěl realistickou hru, tak bych raději sáhnul po GTR 2002

To GTR uz vyslo? Hledal sem na bonuswebu recenzi a nic.

Hoonza
03.03.2004, 19:00
Nevím, jestli myslíš, stejné GTR jako já, ale to GTR, které myslím, je mod pro F1 2002 od nějakých fanoušků (má snad ofic. licenci) no nebudu ti k tomu psát podrobnosti, nebudu kecat :) Je to bomba, realistické až moc, zvuky super, všechno super. Je to kapánek náročné na hw, ale to se dá překousnout. Jo a to hlavní, je to volně ke stažení, když jsem to stahoval naposled, tak to mělo kolem 300mb, ale to už je dlouho a od té doby už možná vyšla nová verze. Teď mod nehraju, protože mi nejede, celkově mi nikdy s mým pc moc nekamarádil...

Každopádně ten mod je mistrovskej kousek, všechny zvuky jsou nahrané z opravdových aut, je to oficiálně licencované atd.

<body>
http://www.bhmotorsports.com/sims/GTR2002/screenshots/140.jpg
</body>
</html>

Ale teď koukám, že zase pracují na nějakém pokračovaní, jehož vydání je plánované na letošní rok, to je nejspíš to, co myslíš...

Rally fanda

Marty_S
03.03.2004, 20:39
To Hoonza: Jo myslel sem to pokracovani. Diky za info. Koukam ze se ve hrach dost vyznas. Delas do toho nejak vic?