Zobrazit v plné verzi : toca race driver
Radek Mrnustik
02.03.2004, 18:36
Tak co říkáte na tuhle hru ??? mě se zdá dobrá !!!! Sice mám jen demo ale sháním plnou !!!
Já už jsem to celé dohrál, ted se pouze pokoušim vylepšit stávající časy a hodně laboruju s nastavením převodovky (jednotlivých kvaltů) a hlavně brzd a podvozku.I chování aut je na skvělé úrovni, rozhodně lepší než TOCA 2, tam satčilo prudčeji zatočit a hned jsem byl v hodinách.Je tam spousta kvalitně spracovaných okruhů.mě se ta hra prostě hrozně moc líbí.
Upravil - Častulik 03 Mar 2004 11:34:04
Mno jako arkáda to ujde, pokud bych chtěl realistickou hru, tak bych raději sáhnul po GTR 2002, to je o něčem jiném. Jinak má Toca moc fajnovou grafiku, zvuky, jen to chování mi přijde dost divný a jakoby jednoduchý. Docela rád bych si tu hru zase nainstaloval, jenže to nejde, uprostřed instalace mi to spadnulo a teď už to nemůžu nainstalovat znovu, pač počítač si myslí, že už to mám nainstalované...
Rally fanda
quote:
Mno jako arkáda to ujde, pokud bych chtěl realistickou hru, tak bych raději sáhnul po GTR 2002
To GTR uz vyslo? Hledal sem na bonuswebu recenzi a nic.
Nevím, jestli myslíš, stejné GTR jako já, ale to GTR, které myslím, je mod pro F1 2002 od nějakých fanoušků (má snad ofic. licenci) no nebudu ti k tomu psát podrobnosti, nebudu kecat :) Je to bomba, realistické až moc, zvuky super, všechno super. Je to kapánek náročné na hw, ale to se dá překousnout. Jo a to hlavní, je to volně ke stažení, když jsem to stahoval naposled, tak to mělo kolem 300mb, ale to už je dlouho a od té doby už možná vyšla nová verze. Teď mod nehraju, protože mi nejede, celkově mi nikdy s mým pc moc nekamarádil...
Každopádně ten mod je mistrovskej kousek, všechny zvuky jsou nahrané z opravdových aut, je to oficiálně licencované atd.
<body>
http://www.bhmotorsports.com/sims/GTR2002/screenshots/140.jpg
</body>
</html>
Ale teď koukám, že zase pracují na nějakém pokračovaní, jehož vydání je plánované na letošní rok, to je nejspíš to, co myslíš...
Rally fanda
To Hoonza: Jo myslel sem to pokracovani. Diky za info. Koukam ze se ve hrach dost vyznas. Delas do toho nejak vic?
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.