Zobrazit v plné verzi : Prosba o praci pomocneho mechanika
Jedni spravni typci (Roman Kresta a ještě jeden chlapik z eWRC.cz) mi poradili, at si sem hodim inzerat. Doufam, ze to bude dobra rada.
Jednou chci jezdit rally a tak mi teda doporucili, ze se mam stat pomocnym mechanikem. Jenze je tu problem. Je mi 17 a ridicak sice mam, ale jen na motorku. Z toho vyplyva, ze nijak daleko jezdit za teamem neprichazi v uvahu. A proto se ptam: Najde se ochotny team z okolí Uhersko-brodska (popr. Zlinska), který by me umoznil poznat a pomahat pri praci mich snu?
Prosim piste na e-mail: bazi.jb@centrum.cz
S pozdravem Jiri Bazala
Tak to nemáš tak daleko do našeho nejlepšího rally teamu JM Engineering a nebo do K.I.T. Racing CS. Oba týmy sídlí v areálu bývalé STSky v Otrokovicích, což už není tak daleko od tebe, ne? Je to po pravé straně, když přijíždíš do Otrokovic od Napajedel, areál naproti STIVALu. Zkus to tam, o ochotného kluka budou mít zájem všude.
Karbonyl
04.03.2004, 21:40
To je fakt, kámoš se tam loňské léto zeptal, esi náhodou nechcou brigádníka, oni že jo, a přestože to nebyl žádný mechanik nebo tak, dával do kupy Bénikovi Focuse :D
http://tycky.velkoobchod.cz/img/maleevo.gif *JH*Zlín*
Diky hosi ,az to nebudu mit ve skole tak dusne, tak to urcite zkusim. Sice Otrokovice jsou asi 40 km od meho bydliste, ale muj Simson to nejak vydrzi:)
quote:
Diky hosi ,az to nebudu mit ve skole tak dusne, tak to urcite zkusim. Sice Otrokovice jsou asi 40 km od meho bydliste, ale muj Simson to nejak vydrzi:)
To jo, to je jasný. Oni počkají až se vylepší dusno a ty až se vylepší počasí. Přece jen ten simson je pouze na polovinu sezóny. Tohle téma se měloo jmeenoovat " Prosba o práci pomocného mechanika od května do září ".A co Roman, ten by tě neangažoval?
Proč nezkusiš LoCar? Kamoš není vyučený mechanik, jednoho dne přišel, vzali ho, naučil a opravoval :D Dělal pro Pulca Poulíka dva nebo tři roky.
quote:
quote:
To jo, to je jasný. Oni počkají až se vylepší dusno a ty až se vylepší počasí. Přece jen ten simson je pouze na polovinu sezóny. Tohle téma se měloo jmeenoovat " Prosba o práci pomocného mechanika od května do září ".A co Roman, ten by tě neangažoval?
Pracuju na tom. Ale asi néé. Je to těžké, když ho nemůžu přesvědčit z očí do očí. A mylim, že to ani tak nehoří. U nás v Korytnéj je eště furt moc sněhu na toho SIMÁLA:)
quote:
Proč nezkusiš LoCar? Kamoš není vyučený mechanik, jednoho dne přišel, vzali ho, naučil a opravoval :D Dělal pro Pulca Poulíka dva nebo tři roky.
Jo, a kde sídlí?
Pokud máš zájem dělat mechanika tak raději hledej nějakého místního jezdce, ke kterému to nemáš daleko a ke kterému můžeš zajet kdykoliv aniž by ses musel přepravovat na dálku. Projdi se po servise při některé soutěži a mrkni na SPZ ( i když dnes to možná nepoznáš) a tam se zeptej.
Locar je v Uherském Brodě. Já su asi tvůj níž položený soused z Nivnice. Jak jsem psal o tom kámošovi, tak on je taky z Korytné! To vaše velkoměsto... Jestli chceš kontakt, napiš.
quote:
Locar je v Uherském Brodě. Já su asi tvůj níž položený soused z Nivnice. Jak jsem psal o tom kámošovi, tak on je taky z Korytné! To vaše velkoměsto... Jestli chceš kontakt, napiš.
Tak teda píšu. A jak jse jmenuje ten tvůj kámoš? A ty (Vy) se jmenuješ jak? Jo velkoměsto to není, ale až budu jezdit rally...
Tak já su Libor Hladiš a je mě eště 18. V Locaru dělal Luděk Věrný, je myslím zámečníkem, tel. 604430589
quote:
Tak já su Libor Hladiš a je mě eště 18. V Locaru dělal Luděk Věrný, je myslím zámečníkem, tel. 604430589
Matně si na tebe vzpomínám, ale přece (základka). Jo, Luděk to je starý známý. Až ho někdy potkám, tak se ho určitě zeptám.
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.