PDA

Zobrazit v plné verzi : Rally magazin na AXN

Lada.s
06.03.2004, 11:45
Tak jsem se ciste nahodou podival do programu stanice AXN a uvidel: World Rally Championship. Hura,
konecne nejaky porad o rally. Zrovna je okolo rally nejak mrtvo, Mexiko se jede az za tyden, takze
hltam vsechny mozne informace o WRC. No tak uz sedim u televize a konecne to zacina. Hura, ono je to dokonce cesky dabovane, to bude zajimave...

Ale jak zacali mluvit tak me ta radost skoro presla. Komentuji to lidi, ktery podle me nemeli nikdy z rally co docineni. A vyslovnost jmen je primo hrozna!! Jen pro priklad ja to vyslovuji: Rautiainen - Rautinen, Tuohino - Tuhino, Gronholm - Grenholm, Hirvonen - Hervinen...atd, bylo jich jeste vic!! Jeste ze aspon Solberga a Sainze vyslovuji hezky :-)) No a ten komentar, to je jako z nejake telenovely, mluvi tam jako buzeranti. A rikaji hodne chyb.
Treba misto "rychlosti zkouska" nebo "erzeta" rikaji ETAPA. Takze kdyz byla v M-C zrusena kvuli divakum prvni RZ, oni rekli ze byla zrusena prvni ETAPA, coz by zasveceny clovek mohl pochopit trochu jinak. Nastesi vim ze to byla jen jedna RZ. No asi hodne kritizuji, co?? No proste si myslim ze pro laika je to spickovy magazin, pro odborniky mozna taky, ale ja jsem se dost musel smat nad temi kecy co tak kydali!!
Kdyz se divam na zaznam, ktery komentuje p. Kment, jak z toho uplne citim ze ten clovek tomu rozumi, ale oni jsou prodle me jen laici, ktery dostali do ruky papir textu a cti...
nekdy se na to mrknete a napiste svuj nazor

.::Lada.s::.

makli
06.03.2004, 12:33
Uz jsem o tom neco zaslech,kdy to davaji?

bomber
06.03.2004, 13:14
Přebírají to z eurosportu,komentář jak již popsal LADA.S nic moc.Na druhou stranu je to lepší než drátem do oka.Vysílají to v různých časech.Zkoukni teletext na této stanici.

jaryn
06.03.2004, 22:28
na čem to chytáte?kde je axn?

klaxon
06.03.2004, 22:47
Je to na kabelovce. Vzduchem to asi nechytnes.

Čejda
07.03.2004, 10:59
Já mam kabelovku, ale za boha se mi to nepodařilo nikde najít.Asi to u mě v Mariánkách nikdy nechytím.

Lada.s
07.03.2004, 11:03
Jo je to jen na kabelovce. Davaji to dnes v 13.50, pry zaznam ze Svedske rally, tak uvidime. Jo to je pravda, lepsi nez nic...

Lada.s ..:The SWRT fan:..

Lada.s
07.03.2004, 14:38
No tak ted skoncil hodinovy zaznam z Monte Carla, a hodinovy zaznam ze Svedska, celkem v pohode az na te jmena ... :-(

Lada.s ..:The SWRT fan:..

bomber
13.03.2004, 10:44
Při shlédnutí 1 etapy Mexika na eurosportu,jsem si všiml že tam má AXN u trati reklamy.