Zobrazit v plné verzi : Má se Roman vzdát bodů z Bohemky?
Pro založení tohoto fóra jsem se rozhodl, protože sem si v návštěvní knize Romana Kresty přečetl reakce, z kterými tak docela nesouhlasím. Jednalo se o tyto příspěvky:
Jirka:
Mám trošku jízlivou otázku. Nikde jsem nečetl poděkování divákům, kteří tě před kontrolou přeskupení v sobotu okolo 17.00 pomáhali v Plavech roztlačovat. Není to náhodou přijetí cizí pomoci s následnou diskvalifikací podle sportovních řádů? Pro mě má větší hodnotu jednání v duchu fair play, takto ti ani nemohu poděkovat k vítězství získanému podvodem.
Cammell:
Jezdce nedělá jen to co dokáže na trati,ale jak férově dokáže přiznat chybu,a uznat a smířit se s prohrou! To naše mladá posádka zdaleka neumí. Ukazuje se ,že i v našem rally sportu jsou pravidla (předpisy) zcela bezcený cár papíru! (zkrácení tratě na sprintu v Brně od Vojtěcha,a teď i cizí nepovolená pomoc posádce škody)a to je i několik dalších případů. férovost se u nás prostě nenosí. Ptám se tedy proč jsou vůbec nějaké předpisy?! odpovím si sám,.... pokud mám peníze tak jen proto,aby se mohli postihovat ti jenž peníze nemají,a stojí v cestě či úspěchu! Takhle to platí v normálním životě,protože ve sportu nám hvězdy dávaj příklad.....styďme se za takovou morálku! Apeluji na Romana,sám se zachovej jako chlap,a vzdej se aspoň bodů získaných na Bohemce! Potom si Tě opět začnu vážit. Proto Ti nepogratuluji,protože podle řádů si nevyhrál. Jinak ale přeji hodně dalších avšak čestných úspěchů.
Určitě se ptáte, s čím s nimi nesouhlasím, když mají v lecčem pravdu. Ten, kdo viděl Motorsport na TV 3 určitě ví, že jediný Roman se k celému incidentu čestně přiznal. To, proč to celý tým Škoda ( prý včetně Honzy Tománka) zapírali, opravdu netuším. Já sem se jen chtěl zastat trochu Romana.
Ano, Roman měl být určitě nějak potrestán, ale proč tedy nikdo nepodal protest?!? Chystal se na to Tomáš Hrdinka, ale „vybodl“ se na to. Proč? Myslel si, že to na půdě škodovky nemá cenu. Kdekoliv jinde by musel být protest jasně uznán, ale u nás…..to asi nehrozí. To se netýká jen Romana, ale myslím si, že kdyby to provedl kdokoliv ze špičky, tak se mu nic nestane. Proč by někdo vylučoval někoho, na koho jsou natěšeny desetitisíce lidí, když za to samé může vyloučit někoho z chvostu a nikdo si toho ani nevšimne. V tom má Cammell pravdu, předpisy platí u nás pro každého jinak, ale to bohužel Roman nezmění ani svým přiznáním. Camelle, ruku na srdce, kdyby se to stalo Tobě, vzdal by ses dodatečně bodů, ikdyž na Tebe nikdo žádný protest nepodal a přitom jsi chybu přiznal. Asi ne. A vůbec, proč by se jich Roman měl vzdávat, je to CHYBA A VIZITKA POŘADATELE, oni měli zakročit.
Jsem sice Romanův fanda (už ta přezdívka…), ale snažil sem se být nezaujatý. Teď byste se mohli vyjádřit taky Vy, když už sem si s tím dal takovou „paplačku“ :o). A doufám, že Cammellovi ani Jirkovi nevadí, že jsem jejich reakce z Romanovi návštěvní knihy použil. Táák, diskuze začíná……:o)
Krestič, máš to moc hezký, ale myslím že úloha jezdce je vyhrát. A to se Roman snažil splnit. To jak toho dosáhl je otázka pro traťové komisaře a osoby přímo zodpovědné za dodržování pravidel. Roman svou práci odvedl na 100% to oni nikoliv, jen alibisticky čekali na to, jestli náhodou někdo z jezdců nepodá protest (to my né, to on to na tebe Romane prásknul).
quote:
Krestič, máš to moc hezký, ale myslím že úloha jezdce je vyhrát. A to se Roman snažil splnit. To jak toho dosáhl je otázka pro traťové komisaře a osoby přímo zodpovědné za dodržování pravidel. Roman svou práci odvedl na 100% to oni nikoliv, jen alibisticky čekali na to, jestli náhodou někdo z jezdců nepodá protest (to mi né, to on to na tebe Romane prásknul).
No šak ano, tak sem to myslel, já sem se ho chtěl jenom zastat, protože mu hodně lidí v návštevní knize na jeho stránkách nadává, že by se měl vzdát bodů atd. Ať mu nadává kdo chce, pokud ho nikdo nevyloučil a nepráskl, tak se snad nic neděje, nééé?
Ja si taky myslim ze by nikoho ze spicky nediskvalifikovali.
JÁ SE NESTAČÍM DIVIT! Takže když chce sportovec vyhrát, má proto udělat všechno. Anabolika, steoidy, atd. Tak jste to mysleli?
Někam se poděla soudnost pánové!
To, že je Kresta a má dobrého managera, neznamená že si bude dělat co chce. Předvedl to loni na Příbrami a letos pokračuje klidně dál. Osobně ho neznám, ale myslím si, že se z něho stává nafoukaná a zhýčkaná primadona, která udělá i zakázané proto aby vyhrála. Už jsem přemýšlel o tom, proč má o tolik lepší časy než ostatní. Je otázka jestli má auto podle předpisů a jestli trénuje na trtích jenom kdy se smí? Sami jste psali, že to jak vyhraje není podstatné, hlavně že je to doma. Je přece důležité aby ho přitom nikdo nechytil nebo ne? A kdyby přece jenom, najdou se zase nějaké "hřebíky" a Velký Talent zůstane v pozadí.
Nejsem fanda Romana Kresty! Chová se jako naši politici. Dělá mrtvýho brouka a čeká až to přebublá jinam.
Dotaz na Jirku:
"Mám trošku jízlivou otázku. Nikde jsem nečetl poděkování divákům, kteří tě před kontrolou přeskupení v sobotu okolo 17.00 pomáhali v Plavech roztlačovat...." Proč jsi tedy tlačil? Já vím, že je to těžký jen se dívat, ale když už chce být člověk za dobráka, tak by u toho mělo zůstat a ne volat po vyloučení, nebo vracení bodů. Na závěr ještě citát z řádů: Standardní propozice rally 2001, kapitolu XI, článek 11.4.: „Je zakázáno vléct, převážet nebo tlačit vozidlo s výjimkou dopravení zpět na trať nebo pro uvolnění cesty. Každý přestupek může být sportovními komisaři potrestán až do vyloučení.“ Prosím povšiměte si slovíčka "může", to znamená, že nemusí. Je to gumové, ale není to jen tento článek. V řádech jich najdete více. Chyba není na straně jezdce.
Naposledy se k tomu vrátím,a vezmu to popořadě. V řádech je cizí pomoc nedovolená,a jediným trestem je diskvalifikace! Osobně nemám nic proti Romanovy,ale pravidla mají platit pro každého,to že naše zem je zkorumpovaná,a zákony a pravidla zde nejsou dodržována je fakt. Osobně si myslím,že vyhrát podvodem je to nejhorší co sportovec může udělat. To že jezdci měli strach protestovat,je druhá věc.Nezapomeňte,že se tato událost může stát precedensem,pro další soutěže. Je vlastně dovoleno podvádět,co na tom . Vždyť když vím,že se nic dít nebude, protože to již jednou prošlo. A kam to zajde? Všichni budou podvádět, všichni budou mít zavřený oči,takže nakonec bude nejlepší ten kdo nejvíc bude podvádět!.......takhle to chcete? A ktomu,že se v televizi Roman přiznal?!.......je dobře ,že neni až tak zkažený slávou a úspěchem,tak jako jeho spolujezdec. Ale co je natom správné? Přiznat se ,protože vím,že mi nic nehrozí! To snad dokáže skoro každý,uznat však porážku a čestně prohrát,to dokáže jen opravdová hvězda. Každý fandíme tomu svému,takže být soudný,vyžaduje také hodně umění.
A ještě se omlouvám,za to že jsem si dovolil poukázat na jeden nešvar. Takže vy všichni fanoušci Romana,promiňte . Počkám si až se to obrátí proti vám,stačí jen aby takhle porazil Romana někdo jiný. ...............za komančů se také muselo mlčet,byl by sem nerad aby se to vrátilo.
quote:
JÁ SE NESTAČÍM DIVIT! Takže když chce sportovec vyhrát, má proto udělat všechno. Anabolika, steoidy, atd. Tak jste to mysleli?
To, že je Kresta a má dobrého managera, neznamená že si bude dělat co chce. Předvedl to loni na Příbrami a letos pokračuje klidně dál. Osobně ho neznám, ale myslím si, že se z něho stává nafoukaná a zhýčkaná primadona, která udělá i zakázané proto aby vyhrála. Už jsem přemýšlel o tom, proč má o tolik lepší časy než ostatní. Je otázka jestli má auto podle předpisů a jestli trénuje na trtích jenom kdy se smí? Sami jste psali, že to jak vyhraje není podstatné, hlavně že je to doma. Je přece důležité aby ho přitom nikdo nechytil nebo ne? A kdyby přece jenom, najdou se zase nějaké "hřebíky" a Velký Talent zůstane v pozadí.
Nejsem fanda Romana Kresty! Chová se jako naši politici. Dělá mrtvýho brouka a čeká až to přebublá jinam.
Primadony a politici se nepřiznávají...že on se přizná a nevyloučí ho, za to snad nemůže, ne?
Přiznal se? Asi víš víc než ostatní!
Pokud vím Bohemku dokončil, body si připsal a z vítězství má radost. Tomu já neříkám přiznat se!
To že připustil v TV3 pomoc diváků je naprd. Kožený se taky v rozhovoru "přiznal", že využil mezer v zákonech i když to bylo nemorální.
Nechci Vás co máte Romana za boha českého rally rozčilovat, ale vzpomeňte si na Delecoura a loňský rok. Věděl, že Panizi podvádí a i když ho to stálo vyhazov od Peugeota řekl to. Panizimu zůstali body protože mu to nemohli dokázat. Ale Romana usvědčili videozáznami a taky nic. Budou mít taková vítězství i v budoucnu pro něj a pro Vás cenu. Vždyť to vypadá na monopol jedné stáje a to nejen na tratích. Snad se tady přístí rok objeví konkurence schopné WRCčko.
Doufám.
Pro Cammela a snad i ostatní:
Problém není v tom jestli jsem, nebo nejsem fanatický fanda Kresty. Obecně vzato jezdec má za cíl jet, dojet a vyhrát. Netvrdím, že musí jít přes mrtvoly, ale při gumových předpisech nemá čas na místě zkoumat, zda je to či ono na hranici předpisů, nebo už za ní. Od toho jsou komisaři a podotýkám že PLACENÍ. Oni by měli říct co jde a co nejde. Pokud se něčeho bojí zlobme se na ně. Bez by spost asi přežil. Bez jezdců určitě ne!
A malá prosba, kde v jakém článku řádů je cituji: "V řádech je cizí pomoc nedovolená,a jediným trestem je diskvalifikace!"?
Děkuji.
Bohužel jsem nemohl sledovat Bohemku živě,takže veškeré informace mám jen z médií.Co se týká Romana myslím,že pro fanoušky je rozhodně dobře,že ho nikdo nevyloučil a svou jízdou je mohl těšit.Roman sám přiznal,že ho diváci roztlačili,nevím co víc by měl ještě udělat(pochybuju,že když někoho chytnou za rychlou jízdu,nebo že jede načerno v metru a pak ho nakonec pustí,že by se vehementně dožadoval pokuty,kterou by správně měl dostat)protest nikdo nepodal,podle pořadatelů bylo asi taky vše v pořádku.Řády neznám,ale pokusil jsem se je někde najít na www.autoklub.cz jsem si ztáhl STANDARDNÍ PROPOZICE AUTOMOBILOVÝCH RALLY 2001 a tam jsem našel článek 11.4 Je zakázáno vléct, převážet nebo nechat tlačit vozidlo s výjimkou dopravení zpět na trať nebo
pro uvolnění cesty. Každý přestupek může být sportovními komisaři potrestán až do vyloučení.
Z tohoto teda alespoň pro mě nevyplývá zcela jasně ,že by Roman něco porušil a už vůbec ne,že by měl být 100 procentně vyloučen.Jestli máte na mysli ještě jiný článek řádů tak napište který.
Tento přízpěvek berte jen jako mojí úvahu a ne jako nějakej odbornej názor.
Aby se to nejak kompenzovalo navrhuji fandum Romana Kresty aby potlacili Pecha nebo Hrdinku!:-) To prosim neberte vazne ale nejak nechapu co se tady resi. Jestli ho nekdo tlacil, tak proc nikdo neslozil penize a nepodal protest?? Pokud to bylo nekde v CK tak za nim musel stat Pech, Hrdinka a vsechno tohle videt!!!! Nevim proc by se mel vzdavat bodu!! Myslim si, ze uz snad presvedcil vsechny ze dovede vyhravat bez toho aniz by podvadel.
Nechápu, co tady řešíte?! Cammmmelllle a spol., vaše příspěvky na různých stránkách jsou zcela mimo. Podezříváte Krestu z nějakých pokoutných kliček, ale všechno jsou to buď dohady - v případě loňské Příbrami(a to opomíjím fakt, že Trajboldovi prasknul rozvoďák - což každý, který tyto události kritizuje zamlčí!!) nebo pláčete na cizím hrobě - to v případě toho roztlačování. Pokud si chcete stěžovat, tak spíš někde u komisařů, nebo u soupeřů, kteří měli prodat protest!!! Proč to neudělali?? Přestaňte se laskavě dohadovat o různých pokoutných dohodách - ty by snad na Hrdinku a spol. neplatily!!! Protože pak nechápu ty páčky, kterými tady, podle Vás, Škodovka ovládá celé naše soutěžácké prostředí - podle vás spíš podsvětí, že????
Petře Z, ty pindy o tom, že Kresta trénuje mimo vyhrazenou dobu (to je, pokud vím doména jiného našeho soutěžního jezdce - a to jsem viděl na vlastní oči!!!!), nebo má nedovolené úpravy na autě si laskavě už teprve nechej od cesty, protože pokud na to nemáš důkazy, tak se proviňuješ spíš Ty - jsou to jen plané pomluvy.
Myslím, že s Vás mluví jen nenávist, Kresta zvítězil na Bohemce právem a jak řekl Pawel, už myslím všechny přesvědčil, že nemusí podvádět a u nás porazí kohokoliv kdykoliv!!!
Mimochodem, těm Thiryho hřebíkům nevěřím ani náhodou, spíš se tím chtěl vymluvit na to, že někde vymetl nějakou příkopu a udělal dva defekty najednou, navíc pod tlakem toho, že Kresta mu až povážlivě moc stíhá!!!
Už se těším na to, až bude Kresta jezdit v MS, protože pak na něho snad už nebudete plivat ty hovadiny a výmysly, to si najdete někoho jiného, že????
PS: jsem Krestův fanda a znám ho tak dlouho, že si zaslouží, abysme se ho zastali...
Asi toho už necháme co? Jako vždycky nic stejně nevyřešíme ...
Rozhodne se nechci zapojovat do diskuse na tema "Thiry a hrebiky" ci "Kresta a roztlacovani", ale chci jen upozornit na 2 faktory: to roztlacovani Romany Kresty bylo (dle radu!) opravdu prijeti cizi pomoci. A druhym faktem je skutecnost, ze kdo dnes muze z nasi spicky (a roztlacovani Romana zajima opravdu jen uzkou spicku aneb nejblizsi soupere) podat protest na Skodu Motorsport?? Kdyz to vezmeme poporade: Hrdinka, ktery chce prodat Subura a jedna se Skodovkou; Triner a Sibera, kteri od Skodovky odebiraji nahradni dily a jsou oba radi,kdyz dostanou nejakou slevu ci odklad platby za dily; Trojan s Pechem, kteri by si tim mohli zavrit dvirka budouci spolupraci neb oba jsou bezesporu velkymi talenty. A kdo nam z uzke spicky zbyva?? Jedine Gargulak a toho si myslim v soucasne dobe toto nezajima neb ma mnoho starosti s doladenim svoho vozu.
Toto je skutecna situace na spici startovniho pole! Je jasne, ze Roman Kresta ma velmi silnou a tezko otresitelnou pozici.
Tak tedy naposledy. I naše soutěže(a hlavně jedoucí se jako mistrovství evropy) se jezdí podle předpisů a řádu FIA,přičemž doslova stojí uvedeno,že platný je pouze anglický text FIA.Jde o to aby nedošlo k nejasnostem v překladu. V nich jasně stojí,: je zakázána jakákoliv cizí pomoc,aď materialní,nebo fizická,pod hrozbou vyloučení. Je to obsáhlejší článek a řeší i situaci vytlačení vozu na trať,pokud je mimo. To za nedovolenou pomoc klasifikováno neni,pokud se vůz bez cizí pomoci opět rozjede.Vysloveně je tam psáno,že je zakázáno vůz tlačit po trati. .... ten kdo má zájem ,jistě si řády pečlivě prostuduje,a nebude vytahovat statě,které se hodí. Tímto tuto kapitolu uzavírám,a již se k tomu nebudu vracet......nakonec každý máme právo na svůj názor.
Je mi opravdu líto, pokud si myslíš, že někoho, asi si myslel Romana, nenávidím.
Nejsem jeho fanda, ale to asi vyplívá z toho, že nerad jdu s davem. Souhlasím, že letos má v ČR převahu, ale je to především v autě. Triner, údajně, řekl, že rozdíl v Evo 1 a 2 je zhruba 2 sekundy na km.
TOTO JE MŮJ NÁZOR A MÁM NA NĚJ PRÁVO, AČKOLIV SE VÁM MŮŽE ZDÁT ZCESTNÝ!
To o tom trénování a autě neměl být útok. Pouze vyjádření údivu nad propastným rozdílem mezi ním a zbytkem. Pokud se mi podaří vidět jezdce při černém tréninku před Příbramí, řeknu Vám i jméno a snad přidám fotku.
Zacinaji me svrbet ruce pri pohledu na toto forum a tak mi to neda, abych neco taky nenapsal. To, ze Kresta porusil pravidla je snad bez diskuse a tim i fakt, ze vyhral NEZASLOUZENE. Protoze samotny vykon na trati neznamena zaslouzenost vysledku (viz Pech, Hrdinka...). Na druhou stranu bych od nej, ani od zadneho jineho jezdce necekal, ze by se vzdal bodu. Kdyz uz jsme u tech primeru, to by se jich potom mohl vzdat i zmineny Panizzi a jini jezdci obvinovani (v pripade Citroenu i usvedceni) z nedovoleneho treninku.
Jak vidim tak ceskou vlastnosti cislo jedna je zavist a schopnost kritizovat, kdyz je nekdo o neco lepsi nez ostatni tak je podvodnik a to nejen ve rally ale i beznem v zivote. Preju Romanovi aby se co nejdriv dostal do MS! U nas se na nej bude porad pohlizet jako na nejakeho mazlika nebo cloveka, kteremu se nadrzuje.
Jsem fandou Romana Kresty ale zaroven taky fandim i vsem ostatnim, kteri rally jezdi protoze nebyt jich tak se nemame na co divat.
quote:
Dotaz na Jirku:
"Mám trošku jízlivou otázku. Nikde jsem nečetl poděkování divákům, kteří tě před kontrolou přeskupení v sobotu okolo 17.00 pomáhali v Plavech roztlačovat...." Proč jsi tedy tlačil? Já vím, že je to těžký jen se dívat, ale když už chce být člověk za dobráka, tak by u toho mělo zůstat a ne volat po vyloučení, nebo vracení bodů. Na závěr ještě citát z řádů: Standardní propozice rally 2001, kapitolu XI, článek 11.4.: „Je zakázáno vléct, převážet nebo tlačit vozidlo s výjimkou dopravení zpět na trať nebo pro uvolnění cesty. Každý přestupek může být sportovními komisaři potrestán až do vyloučení.“ Prosím povšiměte si slovíčka "může", to znamená, že nemusí. Je to gumové, ale není to jen tento článek. V řádech jich najdete více. Chyba není na straně jezdce.
Jak jsi přišel na to, že jsem Krestu tlačil?
Omluva pro Jirku:
Promiň, nějak jsem si to dal dohromady.
Porucha je na mém vysílači.
Za ostatním si stojím. O vyloučení, pkutě, penalizaci aj. rozhodují komisaři a jejich svědomí. Každý máme svoje. My řeči, jezdci volanty, komisaři čistý stůl.
Asi by ste si všichni měli přečíst (pozorně!) přízpěvek Barta, je rozumný a upřímný. A jenom potvrzuje to, co už asi všichni pochopili - že automobilový sport je hodně o penězích. Například co se týká okruhů, tak tam pro změnu podobným způsobem vládne Charouz. V rally je to Škodovka, a tak se můžeme pouze vstekat a zlobit, ale nic s tím neuděláme. Až bude Malina v MS, tak se všechno možná vrátí do starých původních kolejí a budou si zase všichni skororovni.
Souhlasím s tím, že když někdo poruší řády, měl by být potrestán. Ale pánové, to co tady někteří předvádějí mi zavání hodně velkým pokrytectvím. Jakej je rozdíl mezi porušením pravidel nějakého sportu a porušením zákonů a vyhlášek o silničním provozu? A kolik z vás, se dobrovolně přihlásilo o pokutu, když se vám je podařilo porušit?
Tím chci říct, že Kresta je jen člověk a zaměstnanec a těžko od něj můžete chtít nějaké mučednické a sebemrskačské výkony. Podle mně je vina především na pořadatelích.
Zkuste si schválně položit otázku: Vzdal bych se já bodů za vítězství, být na Krestově místě?
A pak si ještě sáhněte na nos, pokud jste odpověděli kladně. To se to vyžaduje od druhých morální síla a uvědomění. Rozhodně je to snažší než si zametat doma ve vlastní hlavě.
Přeloženo do češtiny - Ano, Roman se má vzdát bodů z Bohemky, ale naprosto chápu, že tak neučinil.
Sofchy,diky! Rallysport je dnes jednoznacne (mozna bohuzel, mozna nikoli=obrovsky technicky pokrok) predevsim o penezich a toto neplati jen pro souteze v CR. A prave diky obrovskym vlozenym financim se mozna trochu z rally vytratil ten pratelsky duch z let drivejsich (napr. z ery Blahny a spol.). Jasne, vsichni se zdravi, jsou "kamaradi", ale kazdy dnes mnohem vice mysli na svuj uspech, na zviditelneni svych sponzoru (to delaji vysledky) a to je dnes v rally priorita. Vsechno ostatni stoji v pozadi. Zase na druhou stranu toto vse ma za nasledek mnohem vetsi profesionalitu posadek. Myslim tim fyzickou pripravu, pristup k treninku, zdrava vyziva, tiskove konference, apod.
Uvazujme racionalne, toto se prece dnes deje ve vsech oborech a odvetvich, toto je trzni ekonomika! Drtivou vetsinu zajimaji jen vitezove.
PS.az bude Roman jezdit MS (a ja mu to uprimne preji), vsichni se kolem jeho osoby semkneme a kazdy opravdovy rally fanda mu bude drzet palce.
Toto by mohla být hezká tečka za tímto forem.
quote:
plně se ztotožnuju s tvym příspěvkem ,ale myslim si , že Roman za to až tak úplně nemůže .Je to asi velká hra Motorsportu a lidí kolem Kresty.Hřebíky jsou podle mího(a znam dost lidí co si myslí to samý)blbost všechno chtěla zřejmě zamlžit továrna ,aby nebyl tolik humbuk okolo Krestova roztlačování.no nic naplat ,lítají v tom asi takový prachy ,že se nám nikomu o tom ani nezdá.Kresta se podle mně stává(ač výborný pilot)pomalu ale jistě figurkou ,které se říká co a jak má dělat.Jinak můžu za sebe říct , že je to hnus.Fandím Emilovi,a hlavně Pechovi.zdari Radek z Plzně
Pro PPK. Já vůbec nedoufám, že se Roman vzdá bodů. On tu pomoc vůbec neměl přijmout! Ať je to s Thiriho hřebíkama jak chce, svojí kvalitu ukázal i tak, že si nepůjčil kolo od soupeřů!!!
Mně teda to co psal Bart taky připadalo jako dobrej epilog, ale jak už to bývá (vždycky když u mně převládnou mateřský pudy a touha bránit někoho po kom se všichni vezou)neodpustím si poznámku pro Petra Z.
Zdá se mi, že je jednodušší nevypučit si od někoho kolo, než odehnat roj pomocichtivých fanoušků, kterým nikdo nevysvětlil, že roztláčení a strkání na trať je rozdíl. Kresta tvrdil (i v TV), že je na to upozornil (a když nic jinýho, vypadal že má špatný svědomí).
Respektuji tvůj názor, i když Roman nemusel po roztlačení pokračovat na další erzetu. Pokud si tedy byl vědom přestupku a možného postihu. Sám nemohu s jistotou říci, jak bych se zachoval a proto jsem se rozhodl na toto téma již nic nepsat.
Tak sem rád, že jsem se dozvěděl aj cizí názory, ať se mi líbily nebo ne. Jestli nikdo nic nenamítá, já sem tuto debatu začal, tak ji i končím. Mějte se.
Pro fanoušky Romana: GO TRNAVA GO!!!...:o)
A pokud by to někomu nestačilo, doporučil bych vyjádření od "kouďase" na autosportu.cz, že krestič ?
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.