PDA

Zobrazit v plné verzi : Zruseni WRC

gard
27.03.2004, 22:44
Vi nekdo blizsi prodrobnosti o pripadnem zruseni wrc v r. 2006 a cim je vlastne FIA hodla nahradit? Nevim proc hodlaji rusit neco, co funguje. Nedivil jsem se zruseni sk.B, to byly neskutecny monstra.I kdyz musim rict,ze jeden z mych nejvetsich zazistku z rally byl nocni prujezd Pavlikova Audi Quattro u nas na Korabe u Kdyne, kdy mu z vyfuku slehal asi tak metrovej plamen a zvuk motoru bylo neco neskutecnyho (jo,jo stare, dobre nocni sumavske zkousky - dnes uz to funguje jen z podstaty, viz lonska a letosni Sumava.)

huDy
28.03.2004, 11:59
Ja sem zaslechl ze by WRC meli nahradit RRC(Regional rally cars, nebo nejak tak), maj mit nejaky upravy, jako treba nemeli by mit turbo, atd. Pokud vim, tak se touto skupinou jeste zadna automobilka nazabiva. Opravte me jestli se milim. Osobne doufam, ze WRC nezrusi.

Čejda
28.03.2004, 15:21
To huDy:Četl jsem o tom.Májí být vozy RRC, které by měli mít pohon všech kol, bez turba a měl by být i nějak zvýšen max. obsah motoru.

Zakázané budou veškeré elektronické diferáky a hydralicko-elektronické řazení.

Že by se nám vrítlio AUDI např s vozem RS3???Moc bych si to přál.

A když už jsem u toho audi, shánim nějaké fotky avidea vozu se kterým jezdil Depping, později Triner a Peták.

Upravil - Častulik 29 Mar 2004 01:38:15

Milan PB
28.03.2004, 17:07
Poslední info co vypadla ze dveří FIA k této otázce byla ta že chtějí zavést kategorii WRC2 pro soukromníka kteří by se účastnily MS započítávalo by se jim 8 výsledků a tam by nebyly aktiv diferáky el. stabilizátory a podobné věci asi tak něco na úrovni prvních WRC.Podle mě je to protože zjistily že v ME a regionálních soutěžích je potřeba mít také WRC tak vymyslely tohleto a myslím že by se to mohlo chytit.Taky jim asi všichni nadávaj že se snížila divácká atraktivita a třeba S 1600 není moc levnější než by bylo WRC2 nebo třeba starší Corolla.