Zobrazit v plné verzi : Cyprus Rally 2004
Tak co myslíte že se Mitsu vrátí na špici nebo zůstane tam kde je doted???Už je na čase aby něco ukázali, čas letí.
Karbonyl
23.04.2004, 01:38
Nerad to říkám, ale časy evo šestky jsou pryč. Mitsu je teď v pozici jako Škoda, musel by se stát zázrak, aby se Lancery najednou dostaly na špici. I přesto, že u Japončíků mají rozhodně větší potenciál, než v MB :D
http://tycky.velkoobchod.cz/img/maleevo.gif *JH*Zlín*
Měly už by ten potencíal z toho auta vyndat, jsou moc těžký když je tak obrovskej.
Nemylim si ze Mitsu je tezky a obrovsky az se jim prestane "kazit" auto tak teprv uvidime co Ti japoncici dokazi a myslim ze budem valit bulvy!!!Nebo zirat budem jeste vice kdyz tam odstartuje FABIE a bude na bedne?
Fanda rally
XC Biker
Tha Playa
26.04.2004, 12:38
Tak snad se Mitsubishi vzpamatuje a neco zajede.
Jinak jak to letos vidite?Ja si myslim ze na tomhle povrchu by mel mit velkou sanci Solberg,a taky Martin s Gronholmem.
Loebovi moc neverim,rekl bych ze jeho bude spis asfalt.Na Zelandu se furt vymlouval ze jede jako prvni.
Na NZ to byl jeho "první" výpadek letos (tím myslím, že nebojoval o prvenství)...jinak letos dvakrát vyhrál a jednou odstoupil z čela závodu s proraženou olejovou vanou...z těch tří soutěží byla jen jedna asfaltová (RMC)....Loeb už dokáže zajet na každém povrchu, určitě patří mezi kandidáty na titul...
quote:
Tak snad se Mitsubishi vzpamatuje a neco zajede.
Jinak jak to letos vidite?Ja si myslim ze na tomhle povrchu by mel mit velkou sanci Solberg,a taky Martin s Gronholmem.
Loebovi moc neverim,rekl bych ze jeho bude spis asfalt.Na Zelandu se furt vymlouval ze jede jako prvni.
J8 myslím že nejvážnějším kandidátem na vítězství na Kypru je Solberg.Impreza je velmi bitelná, ale občas mi přijde taková neohrabaná, jako Octa.Solbergovi Kypr sedí.Hirvonen by mohl taky je dost veopředu, to stejné platí o Duvalovi.
martin z Gronholmem jsou smozřejmě také favoriti a Loeb???když bude do pátého místa tak bude rád a jestli se bude tahat o vítězství, tak mě moc překvapí.
Překvapí, Častulíku, překvapí......
mm
Nevim, jestli to tu uz nekdo psal...
Mitsubischi vypadla s prazdnejma baterkama. Alternatory na prejezdu nedobijely(jelo se vetsinou pod 2000 otacek), takze motor spolykal veskerou energii a na nastartovani pred nasledujici RZ nezbylo....
MravenecZ
27.04.2004, 07:42
Mitsu jako podnik má prý velké finanční prblémy a je možné že se to odrazí i na zrušení projektu "úspěšného" WRC.
Tha Playa
27.04.2004, 08:43
2 Kotasek-Ja vim jak letos Loeb jel ale ja mu proste neverim,nevim proc,mozna je to tim ze to neni zrovna muj oblibenec a Citroen taky nemam v lasce.
Je ale pravda ze je dobrej a o titul bojovat bude,verim ale vic Solbergovi,Martinovi a Gronholmovi.
Karbonyl
27.04.2004, 10:36
quote:
Mitsu jako podnik má prý velké finanční prblémy a je možné že se to odrazí i na zrušení projektu "úspěšného" WRC.
To je pravda, je to součást koncernu Daimler-Chrysler a jestli jsem dobře slyšel, Daimler se chce Mitsubishi v nejbližší době zbavit, jelikož je to vysoce prodělečná společnost...
Karbonyl
27.04.2004, 10:38
Jinak za favorita mám Subaru (teda Solberga), pak tak nastejno Martina a Gronholma a Loeb se bude rvát o vítězství, pokud od Zélandu úspěšně odladili Xsaru.
quote:
Jinak za favorita mám Subaru (teda Solberga), pak tak nastejno Martina a Gronholma a Loeb se bude rvát o vítězství, pokud od Zélandu úspěšně odladili Xsaru.
Souhlas s malým podotknutím - Martin pojede rychle, ale "na jistotu" - chce sbírat bodíky (nemusí pršet, stačí když kape). Gronholm bude asi Solbergovi zdatný protivník, bude chtít oplatit NZ.
Lidi, nevíte o nějaké televizi, která by vysílala nějaké živé vstupy nebo přímé přenosy z rally?
Presne tak,Gronholm pojde na krev,a preto do cieľa nedorazí.Loeb prekvapi,ale asi to napokon Solrerg...
quote:
Presne tak,Gronholm pojde na krev,a preto do cieľa nedorazí.Loeb prekvapi,ale asi to napokon Solrerg...
Chcel som napísat že...napokon Solberg vyhreje
quote:
Nevim, jestli to tu uz nekdo psal...
Mitsubischi vypadla s prazdnejma baterkama. Alternatory na prejezdu nedobijely(jelo se vetsinou pod 2000 otacek), takze motor spolykal veskerou energii a na nastartovani pred nasledujici RZ nezbylo....
tak to je rachot...
doufam ze fabky pojedou v recku se startovacima kabelama v kufru
jinak je tu celkem mrtvo, na to ze se za dva dny startuje...
asi uz se vsichni zhavite na recko, co?
Zajimavy clanek na (http://www.rally.sk/article.php?sid=1914&mode=thread&order=0)...
Takhle tu mrtvo je, ale doufam že tady při soutěži nebdu sám, vyjma nedělel kdy jsem v Mostě.
http://www.hekra.cz
quote:
Takhle tu mrtvo je, ale doufam že tady při soutěži nebdu sám, vyjma nedělel kdy jsem v Mostě.
doufam, ze z mostu podas zpravy...
treba to, kdo jezdil sikanu smykem ;)
quote:
quote:
doufam, ze z mostu podas zpravy...
treba to, kdo jezdil sikanu smykem ;)
Zeby se na okruhu zacala pouzivat rucni brzda? :D
Tak uz je odstartovano, za chvilku prvni RZ a zadne novinky. Cim to ze to tak upada, ani komentar k shakedownu?
šetříme si síly na řecko,na škodovky a krestu
Že by to oba Fordy někam zapíchly nebo jim negunguje GPS?
Petter jede zatím nedostižně. Ani Marcus se mu nepřibližuje.
Rovanpera drží krok se Solbergem!!!
Mirindak
14.05.2004, 08:04
Kde to sledujete?
Vsak Peugeoti uz maji nacase, aby zabrali oba. Doufam, ze budou v petce. No a Hirvonenovi asi moc nehoda nepriskrtila nohu
Že by Rovanpera chtěl do soutěže vstoupit vítězstvím v RZ?
Koukam, ze Valimaki se moc nesvezl
A i Duval ma problemy, coz je pro nej smula- celkem jsem mu veril
ani duvalovi neni moc do smichu, dobre ranko vsem
www.autosanta.com
Pánové opět musím vyseknout poklonu Petru Luskovi za jeho fotky.
Jinak, pokud by Fabia ztrácela míň jak s/km, tak musí poratit Loeba...
mm
Harri zatím rychleji než Petter. Ten musel ve druhé polovině RZ udělat nějakou chybu, když ztratil zcela jednoznačný náskok na Marcuse.
Upravil - Rizek 14 May 2004 08:18:27
quote:
Však mu taky Škoda v Řecku dá :D :D :D
quote:
quote:
Však mu taky Škoda v Řecku dá :D :D :D
S jednou sekundou na kilometr bude neskutečná hvězda.
Fotky Petra Luska jsou fakt opět luxusní. Zajímavá fotka je ten Marcusův dopad zezadu...
Mně teda dneska ty splity obrovsky štvou. Taky se vám tam ukazuje všechno možné, jen ne to, co chcete?
Proč nejdou na zdejších stránkách on-line výsledky....?Jinak jsem zvědavej na ty rozdíný časy,když už teď ztrácí Loeb na Solberga skoro 42s.
quote:
S jednou sekundou na kilometr bude neskutečná hvězda.
Na každé soutěži je ztráta 1 s/km odlišná, zda je to úspěch nebo neúspěch. Ale v Řecku to skutečně může být podobné Kypru.
A...pardon...výsledky už jedou
jedou, ale nic moc...
www.autosanta.com
Tak to je prda.!? V kontaktu jen tri auta. Pokud se to bude takhle opakovat na te 4RZ, tak se muze rozhodnout cela soutez na 1 a 4 RZ.
ztrata panizziho 3sec/km
el matador zacal slusne...
3.1 s/km pro Panizziho, to opravdu skvělé.
Sainz odstoupil po dojeti prvni RZ?
Hoši mám takovej pocit že do cíle těch aut moc nedorazí, potom co všude čtu jak ta trať vypadá, bude to spíše o tom kdo jak zvolí tempo a bude šetřit káru abychom se nedočkali myšáku na bedně potom co všechno odpadne :-))))))))
Duval out, no vypadá to zajímavě
quote:
Hoši mám takovej pocit že do cíle těch aut moc nedorazí, potom co všude čtu jak ta trať vypadá, bude to spíše o tom kdo jak zvolí tempo a bude šetřit káru abychom se nedočkali myšáku na bedně potom co všechno odpadne :-))))))))
Subaru - to tank, zadna krehulka, verim Solbergovi, pokud to nekde neprezene.
sloberg do cile dojede, ten ma tank. kdyz pojedou pezoti rozumne(ne jako marcus na zelandu-kotrmelec), tak budou taky vysoko. jinak 3 WRC out na 1.RZ je dost smutny. nahrava to do karet FIA, se systemem superally :-(((
www.autosanta.com
Jsem zvedav na Hirvonena, zatim odjel svuj prumer, ale naradi ma na vyssi pricky ikdyz o nem vsude pisou ze se musi hlavne ucuit...
quote:
sloberg do cile dojede, ten ma tank. kdyz pojedou pezoti rozumne(ne jako marcus na zelandu-kotrmelec), tak budou taky vysoko. jinak 3 WRC out na 1.RZ je dost smutny. nahrava to do karet FIA, se systemem superally :-(((
Souhlas, superally bude, to je již podle mě jistá věc de jen o to aby rozumě předělovali ty body za jednotlivé dny a celkové umístění.
quote:
Byl jsem na Kypru a měl jsem možnost projet si některé RZ. Projížděli jsme to s offroadem v rámci Safari výletu. Nevěřil jsem vlastním očím, když mě řidič přesvědčoval, že jedeme po trati RZ. Prakticky žádná cesta, jen kamení až do průměrů okolo 10 cm. My jsme to projížděli krokem a autem k tomu přizpůsobeným, ale nedokáží si představit, jak tam musí trpět cestovní vozy. Připadalo mi, že taková soutěž je vlastně pro cesťáky nesmysl.
Moc by mne prekvapil Solberg v cili. Je to dravec a Kypr je tezce rozbity povrch. Hlavne prezit ten prvni den, dokud jedou ti rychli vpredu. Je tam hrozne sutru a hluboky koleje. Dost to tam znam, projel jsem to cely, ale to bylo ten rok na mokru, v dubnu.
dobre to udelali letos v cmpr (tusim pacov?) jak nechali druhy den jet odpadliky "bez naroku na bodovy honorar". co myslite, kdyby tohle zavedla FIA, jestli by vetsina tovarnich odpadliku pokracovala a vyuzila (den, 2dny) k testovani?
www.autosanta.com
marcus to driv nebo pozdejc rozštípne-uvidite...
[/quote]
Byl jsem na Kypru a měl jsem možnost projet si některé RZ. Projížděli jsme to s offroadem v rámci Safari výletu. Nevěřil jsem vlastním očím, když mě řidič přesvědčoval, že jedeme po trati RZ. Prakticky žádná cesta, jen kamení až do průměrů okolo 10 cm. My jsme to projížděli krokem a autem k tomu přizpůsobeným, ale nedokáží si představit, jak tam musí trpět cestovní vozy. Připadalo mi, že taková soutěž je vlastně pro cesťáky nesmysl.
[/quote]
Říkáš že Lopraizově Tatře by to sedlo jó :-) jsem moc zvědav na záběry z eurosportu
4 Rizek
A ted si predstav, ze jsme to cely projizdeli v tom nejmensim Daevu, trivalcovou
850kou, Punto je proti tomu obr, ve trech lidech a pak nam tam Valda jeste posadil nekoho od sebe, kdyz mu to vyhorelo, tak ve ctyrech. Byli jsme za to ale odmeneni nekolika kotrmelci pred ocima
"predek-zadek" C. McRae s Fordem.
Upravil - McTell 14 May 2004 09:18:00
taky sem zvedav na eurosport...nekdy je priroda zajimavejsi nez vozy :-)
www.autosanta.com
kdo z vas posloucha radio beat? ted tam byl zivej vstup z kypru.
www.autosanta.com
Psal jsem, že pro Řecko není pro Škodu nejdůležitější rychlost, ale kdo dojede do cíle, tak bude vysoko. A sklidil jsem výsměch od některých "odborníků"... I když bych si samozřejmě přál, aby Fabie jela rychle od začátku až do cíle.
quote:
4 Rizek
A ted si predstav, ze jsme to cely projizdeli v tom nejmensim Daevu, trivalcovou
850kou, Punto je proti tomu obr, ve trech lidech a pak nam tam Valda jeste posadil nekoho od sebe, kdyz mu to vyhorelo, tak ve ctyrech.
Takovo nákupní tašku jsem tam měl také půjčenou, ale do toho jsem si s ní absolutně netroufl. Vy jste teda kaskadéři. Vždyť tam nebyla žádná civilizace a vedro přes 40 stupňů. Uvíznout bych tam tedy nechtěl.
Říkáš že Lopraizově Tatře by to sedlo jó :-)
Věřim tomu,že by jim to tam Kááája nandal
IMPOTENCIAL
14.05.2004, 09:08
Ke splnění tohoto cíle ale nebylo třeba jaksi vyvíjet Fabii WRC a klidně by stačila Octavia ještě na 10 let(neber mě za slovo ohledně homologací) a mohli se ušetřené peníze zúčastnit všech rally a bojovat s myšáky.
Hezký den všem
quote:
Psal jsem, že pro Řecko není pro Škodu nejdůležitější rychlost, ale kdo dojede do cíle, tak bude vysoko. A sklidil jsem výsměch od některých "odborníků"... I když bych si samozřejmě přál, aby Fabie jela rychle od začátku až do cíle.
To Impotencial: Souhlasím, Octavia by měla na Kypru i Řecku velkou šanci na úspěch, ale na Fabii se pracuje proto, aby šance na úspěch byla i na dalších soutěžích.
quote:
u fabie uvidime,ale octavia to byl taky tank, vdyt nejlepsi vysledek s tim zajel jeste swartz na safari rally jestli se nepletu...
Solberg jede jako dabel :o)
quote:
aby mu to vydrzelo, vsadil jsem na nej :-)
www.autosanta.com
Martin jede jak se zdá takticky.Možná jim dělá ještě čističe,ale tak velký šutry se vyčistit asi nedaj. :-))
IMPOTENCIAL
14.05.2004, 09:19
Motorsportu zazlívám nejvíce to, že nasadili Fabii v době, kdy jejich jezdci nebyli a dodnes nejsou rychlejší než s Octaviíí
Bylo to strategicky špatné rozhodnutí, které může stat ŠM krk. No uvidíme za měsíc...
Pravda je že asi chtěli i stihnout homologaci, protože krátká auta alá 206 neprojdou.
Na Kypru fandím Peterovi, má na to auto a umí...
quote:
To Impotencial: Souhlasím, Octavia by měla na Kypru i Řecku velkou šanci na úspěch, ale na Fabii se pracuje proto, aby šance na úspěch byla i na dalších soutěžích.
Upravil - impotencial 14 May 2004 09:22:54
To mi povezte, jestli a kde chodi dnes dobre splity
IMPOTENCIAL
14.05.2004, 09:29
Nechodí skoro vůbec, asi je tam moc horko..
quote:
To mi povezte, jestli a kde chodi dnes dobre splity
Na wrc.com určitě ne. Mám takový pocit,že FIA má prsty i v tom, že nejedou výsledky. }:) ;)
romanpistek
14.05.2004, 09:34
quote:
quote:
www.autosanta.com
JAKEJ NA NĚJ BYL KURS?
ČAU
quote:
quote:
quote:
1,1
www.autosanta.com
JAKEJ NA NĚJ BYL KURS?
ČAU
quote:
quote:
quote:
quote:
www.autosanta.com
JAKEJ NA NĚJ BYL KURS?
ČAU
1,1
Ty zpravy o ElMatadorovi se jim nejak nedari!
poopravim svuj prispevek: tipnul jsem si v tipovacce, za solberg vyhraje. nekoho to tady zmatlo, tak se omlouvam. jinak ja do sazkovejch kancelari moc nechodim, spis narazovy akce OH Nagano, MS IIHF, ME 2004, atd.
www.autosanta.com
Upravil - santa 14 May 2004 09:40:09
Mirindak
14.05.2004, 09:45
Taky tipuju Solberga,ale radeji bych Carlose
Závěry na vítěze jsou zatím příliš předčasné..:-)))
panizzi asi nejakej problem, nemam ho ve vysledcich po 2 RZ a sohlberg uz tam je...
www.autosanta.com
Myslím, že Jackymu se pěkně stýská, když se dívá na časy svých svěřenců....:-((
IMPOTENCIAL
14.05.2004, 09:57
www.wrc.com je jako oficialní stránka na ..píp.. !
Tak Loeb se nám rozjel. Vyhrál RZ3
IMPOTENCIAL
14.05.2004, 09:59
Podívám se večer na Eurosport - budou tam možná aktuálnější informace.. :-))
quote:
Tak Loeb se nám rozjel. Vyhrál RZ3
jo ale 41s na prvniho... hodne bude zalezet na RZ4 a tam to vsem opet nanda solberg
Radek Bolardt
14.05.2004, 10:32
taky postrádám Panizziho a vůbec ty výsledky jsou nekompletní, jinak tipovačka by teď byla dost dobrá, kdyby to takhle skončilo, budu litovat, že jsem nedal žolíka...
Jo jedou fakt "dobře", až na závod ve Švédsku pěkná bída. Asi chtějí talenty, ale né takové jako Kresta, který příliš šlapal na paty továrním peugotům. Zvláště Campos jede třídu!
quote:
Ty výsledky blbnou snad všude, wrc.com nejede skoro vůbec, ewrc má taky nyní problémy, aspoň že se rozjel autosport.
Je fakt, že samotný Jacky asi za to zase tak nemůže....je to škoda. měl Krestu asi hodně rád!!
quote:
Jo jedou fakt "dobře", až na závod ve Švédsku pěkná bída. Asi chtějí talenty, ale né takové jako Kresta, který příliš šlapal na paty továrním peugotům. Zvláště Campos jede třídu!
quote:
romanpistek
14.05.2004, 10:43
Zpráva od Brose:
Gronholm se Solbergem jedou neskutečnou palbu!!!
Asi to musí proti ostatním být hroznej nářez.
Čau
wrc.com ma nejakou novou homepage ("aspx") - zase nejaky lamy v kravatach dostaly zakazku a posraly, co mohly ... sorry za OT ...
A jak Rovanperä? Jeho časy jsou taky kvalitní. Že by Peugeot pořádně zabral do MS značek?
Ten rychlostní průměr je nářez! To snad jedou pořád na dvojku :-)
quote:
Zpráva od Brose:
Gronholm se Solbergem jedou neskutečnou palbu!!!
Asi to musí proti ostatním být hroznej nářez.
Čau
No,žádnou velkou rychlost zde nečekejme. Ale Peugoty jedou dobře
romanpistek
14.05.2004, 11:52
Já se jenom bojím, aby jim zase neodešli ty jejich posilovače řízení na tak rozbitém povrchu.
Čau
Po 3.RZ už jede jen 24 vozů??? Nebo je to jen nekompletní?
Radek Bolardt
14.05.2004, 12:05
[quote]
Po 3.RZ už jede jen 24 vozů??? Nebo je to jen nekompletní?
tipnul bych neúplné výsledky - odjety teprve 3RZ, i když Kypr je hodně rozbitý
Tak už jich tam je 32.
24.místo Palko/Muller - SVK, pojíždí je i Prodromou Prodromos / "Rockys" - Mitsubishi Lancer Evo IV (krásný jméno)
Zober si, že všetci Cyperčania dôverne poznajú trate a Palko ide po prvý raz takúto šotolinu. Asi v tom niečo bude.
quote:
Tak už jich tam je 32.
24.místo Palko/Muller - SVK, pojíždí je i Prodromou Prodromos / "Rockys" - Mitsubishi Lancer Evo IV (krásný jméno)
Jasně, seznamování s úplně jiným povrchem a sbírání zkušeností. Podobně jako byl Jandík na Rally Miglia. Hlavně dojet do cíle...
jsem zvedav na strelce loeba, jestli se dokaze dostat nahoru, vypada to, ze konecne zaradil vyssi rychlost
Chlapi, ten Campos měl havárku nebo co???
quote:
Na to samé jsem se chtěl taky zeptat, už ty jeho časy jsou hodně podezřelé, ale nikde jsem žádné info nenašel.
Večer bude vyjádření Jackyho.
quote:
quote:
Na to samé jsem se chtěl taky zeptat, už ty jeho časy jsou hodně podezřelé, ale nikde jsem žádné info nenašel.
U Campose bych tipoval nějaký technický problém, protože chytil 1:20 min penalizaci za pozdní příjezd (8 minut) do časovky TC2 a i v následující erzetě SS3 byla jeho ztráta stejně tak hrozivá jako ve dvojce.
Tak ke Camposovi:
Broke the right rear shock absorber in SS1 and lost 10 minutes. Will have to drive SS2 and SS3 with the broken part. Viz http://www.cyprusrally.org.cy/news.php?id=47
Zničil pravý zadní tlumič v SS1 a ztratil 10 minut. SS2 a SS3 odjede se zničeným tlumičem.
Máte někdo nějaké výsledky, už se mělo jet druhé kolo.
Tak Markko se zlepšil v RZ o 50 sekund.
Dobrý deň prajem všetkým. Aj vám blbnú splity. Mne vôbec nejdú.
Tak to asi vazne je :-( ztrata pres 4 min. to je sila :-(
Radek Bolardt
14.05.2004, 14:44
Tak Petera je mi líto, 4,5 minuty už nestáhne
Sainz naděluje i Loebovi, že by zajel na bednu?
Do cíle je ještě daleko, ale něco mi říkalo, že 307 bude 2x na bedně, ale toto jsem nečekal. Škoda Solberga, bude muset hodně zatáhnout na 4-5 místo.
quote:
Škoda Solberga, bude muset hodně zatáhnout na 4-5 místo.
Myslím, že Petter bude rád, když bude moci pokračovat. Do servisu je zatraceně daleko....
Peugeotu zatím tahle evidentně soutěž sedí, jejich motor a 4kvaltová převodovka je asi to "pravé ořechové".
Myslím,že to do servisu Solberg asi nedoveze. Je mi ho líto.
Hlavně jsou oba ti "správní" jezdci pro takový povrch....
quote:
Peugeotu zatím tahle evidentně soutěž sedí, jejich motor a 4kvaltová převodovka je asi to "pravé ořechové".
Potvrzuje se, že na této soutěži nelze předpovídat vůbec nic.
Jak jsem predpovedel v 8.55, Solberg byl rychlejsi a silnejsi nez Subaru. No musel jet palbu velikou. Ne, ze bych z toho mel radost. Marcuse mam ale moc rad. Drzim palce.
Ta ztrata Solberga je dvakrat takova, nez je ve zpravach. 4min. +
No možná to Solberg a Mills dokážou opravit svépomocí - podle infa je snad přehřívání způsobeno ucpaným přívodem ke chladiči
quote:
No možná to Solberg a Mills dokážou opravit svépomocí - podle infa je snad přehřívání způsobeno ucpaným přívodem ke chladiči
Solberg už pokračuje ve skvělých časech.
quote:
[quote]quote:
4 PetrK
jsem starý a sklerotický. Připomeň mi prosím tě, kdy že to Kresta šlapal na paty továrním "Pežotům" tak, aby z něj měli mít strach?
quote:
[/quote]
Nevim sice jak to vis, ale prál bych mu to! Skoda kazde ztraty na spici.
Kde, prosim, berete ty splity? Zkousel jsem lecos, ale nic nejde dobre?
quote:
Kde, prosim, berete ty splity? Zkousel jsem lecos, ale nic nejde dobre?
Je to dnes celé nějaké pojeb...é.
wrc.com leží téměř furt na krovkách a aktuálním splitům (když se na ně dostanu) moc nevěřím. Tomu, že Solberg zase jede, ještě nevěřím, protože aktuální splity na wrc.com patří k SS4 (asi). Chaos na n-tou
Podle worldrallynews jede stále pomalu ?
4 ppa
Díky, ;) to jsi mi pomohl. Už jsem cpal svůj superpocitač do koše. Tak si ho zatím nechám.
Marcus dostal na 5.RZ celkem obklad, možna nechce jet zítra první....:-)))
quote:
Marcus dostal na 5.RZ celkem obklad, možna nechce jet zítra první....:-)))
Problémy se spojkou na startu RZ
Obklad jako BÝK. Sype se mu spojka. Došlo tedy i na mýho koně. }:)
Ještě že jedou do servisu po tý kratký poslední vložce :0
Upravil - McTell 14 May 2004 15:40:49
Upravil - McTell 14 May 2004 15:41:30
quote:
Podle worldrallynews jede stále pomalu ?
Já jsem viděl mezičasy, kde byl rychlejší než Marcus i Seb. Pak se ty mezičasy ztratily..
Peter musí zuřit jak čert....
Tak se omlouvám, na wrc.com byla chyba a Petter jede stále velmi pomalu...
Já už ty mezičasy ani nezkouším. Je to bída.
právě,když jsem chtěl napsat, že od 2 do 5 pozice bude veliký "maso", tak se sype Marcus. Tak teď píšu "od 1 do 5 "šprušle" to bude MASO!!! Je to fakt těsný!
Povzdech mimo mísu: já to fakt nechápu, www.wrc.com oficiální server pro WRC Fia World Rally Chapionship a je naprosto nepoužitelný (a navíc to letos není poprvé) :angry:
Campos jede tak spatne,nebo ma od zacatku nejake tech. problemy?
quote:
Povzdech mimo mísu: já to fakt nechápu, www.wrc.com oficiální server pro WRC Fia World Rally Chapionship a je naprosto nepoužitelný (a navíc to letos není poprvé) :angry:
wrc.com plně odráží současný stav světové rally. Bohužel...
Tak že by teď přišel čas Seba?
quote:
Viz pár stránek zpět - na SS1 zničil tlumič, ztratil 10 minut a další dvě erzety SS2,3 až do servisu odjel na zničeném tlumiči
quote:
quote:
Viz pár stránek zpět - na SS1 zničil tlumič, ztratil 10 minut a další dvě erzety SS2,3 až do servisu odjel na zničeném tlumiči
To je jasné, ale co RZ4?
Upravil - agnus 14 May 2004 16:01:16
quote:
quote:
Dik,ted jsem prisel z prace a jeste jsem to tady cele neprelouskal...
Když se tak dívám na svoji tipovačku, tak moc bodů si asi domů neodvezu :disapp:
1. SOLBERG Petter
2. MÄRTIN Markko
3. LOEB Sébastien
4. GRÖNHOLM Marcus
5. ROVANPERA Harri
6. DUVAL François
Minimálně dva ostrostřelce už můžu odepsat...
quote:
Když se tak dívám na svoji tipovačku, tak moc bodů si asi domů neodvezu :disapp:
1. SOLBERG Petter
2. MÄRTIN Markko
3. LOEB Sébastien
4. GRÖNHOLM Marcus
5. ROVANPERA Harri
6. DUVAL François
Minimálně dva ostrostřelce už můžu odepsat...
Naopak. 2., 3. a 5.místo je reálné.
quote:
To je jasné, ale co RZ4?
Co bys čekal ? Vždyť naložil 11 vteřin Warmboldovi ;)
Upřímně řečeno, všichni tři Boziani dnes jedou plíseň - Hennigem Solbergem počínaje (ztrátu skoro pěti minut po čtyřech erzetách jsem určitě u něho nečekal) a Compancem konče. A Miguel to jistí zezadu
quote:
quote:
To je jasné, ale co RZ4?
Co bys čekal ? Vždyť naložil 11 vteřin Warmboldovi ;)
No nic. Zdálo se mi 5 s/km docela dost... ;)
quote:
Upřímně řečeno, všichni tři Boziani dnes jedou plíseň
Konečně to krásné slovo tady zdomácnělo :D :D :D Když někdo jede "plíseň", tak už není potřeba nic vysvětlovat :D
Vypadá to, že Pegy bude spát na 20ti vteřinách. No, mohl mít o dost větší "polštář". 5 kár zůstáva silně ve hře, po nejdelším dnu.
quote:
Upřímně řečeno, všichni tři Boziani dnes jedou plíseň - Hennigem Solbergem počínaje (ztrátu skoro pěti minut po čtyřech erzetách jsem určitě u něho nečekal) a Compancem konče. A Miguel to jistí zezadu
Podle mě to teďka není o tom jak je kdo rychlej ale vo tom jak kdo šetří fáro a v jakém ho má stavu.
quote:
Podle mě to teďka není o tom jak je kdo rychlej ale vo tom jak kdo šetří fáro a v jakém ho má stavu.
Jestli má Capos auto ve skvělém stavu, tak to se ztrátou půl hodiny na prvního stejně není nic moc. To asi "nesjede" :D
quote:
quote:
No setrit auto sice muzes,ale nesmis u toho dostavat takove obklady...!
4 Mac
quote:
[/quote]
Ti, co to teď přivezou mechanikům, budou mít zítra novou káru 8D
Co vyvedl Rovanpera...!!!???
A Panizzi? Tam snad zaclo snezit nebo co? To je vic jak minuta na km...
quote:
A Panizzi? Tam snad zaclo snezit nebo co? To je vic jak minuta na km...
A uz je to zas jinak,asi prestalo snezit...
Pokud se tem vysledkum da verit,tak Solberg ztratil dalsi dve minuty...
Už aby se jelo Řecko :P ! Nějak se mi nostalgicky stýská po atmosféře, která tady vždy byla, když jela Škodovka nebo Roman ....
[/quote]
Jestli má Capos auto ve skvělém stavu, tak to se ztrátou půl hodiny na prvního stejně není nic moc. To asi "nesjede" :D
[/quote]
já tam měl ještě dodatek a "v jakém ho má stavu", chápe se že když ve špatné tag asi nezajede (ale třeba jsou ve špatné stavu nohy a ruce) :-))
quote:
Už aby se jelo Řecko :P ! Nějak se mi nostalgicky stýská po atmosféře, která tady vždy byla, když jela Škodovka nebo Roman ....
Taky me prekvapuje,ze je tady ponekud mrtvo.Treba uz se vsichni chystaji do Brna...:)
quote:Taky me prekvapuje,ze je tady ponekud mrtvo.Treba uz se vsichni chystaji do Brna...:)
Rozhodne se nechystaji na internetu, v diskusi o Brne je taky skoro mrtvo :((
....z téhle soutěže mám divný pocit....je to akorát rozbíjení aut....vždyť to nejsou offroady...:-(
quote:
....z téhle soutěže mám divný pocit....je to akorát rozbíjení aut....vždyť to nejsou offroady...:-(
jj, mozna by bylo lepsi, kdyby soutezili v tech offroadech co v nich trenovali :D
quote:
Vzpomeň si na Safari Rally, ta v tomhle byla ještě daleko horší...
...to máš pravdu, ale Safari byla výjmečná v mnoha dalších ohledech...např. v délce RZ (tuším že až kolem 100 km....to už byl trochu problém kvůli zásobě paliva)...
quote:
quote:
Vzpomeň si na Safari Rally, ta v tomhle byla ještě daleko horší...
quote:
Taky me prekvapuje,ze je tady ponekud mrtvo.Treba uz se vsichni chystaji do Brna...:)
Já už su z Brna zpátky. Byl sem na příjimačkách a zitra sa budu učit na maturu :(
Ale aspoň sem na benzínce ve Slavkově viděl krásný zástup Mišáků - Cserhalmi, Voigt, ...
Co se to děje na tom Kypru?? Toto už Petter asi nestáhne:-(( Nevim proč, ale teď si přeju, ať se Seb nedostane až moc dopředu. Su trošku nadšenější fanda Solberga.
Jinak Palko - SVK jede na 29. místě, časy by chtěly zlepšit. Ale - žádný učený z nebe nespadl, že.
No jak se tak divam Solbimu se nejak nedari ( škoda ), peugoty jedou celkem s prehledem,ale jsem prekvapen z citroenu, v posledních soutěžích nic moc ,(taky škoda Loeb je muj favorit č.1)
romanpistek
14.05.2004, 20:22
Já osobně si myslím, že si Séba zatím jenom kontroluje pozici a pak nám ještě něco předvede!!!Soudím z toho, že když už má větší ztrátu, tak vyhraje RZ a už je zase v kontaktu. Jinak přeju pežotům konečně tu výhru ať je to kdo je to.
Čau
Třeba v Británi 2003 (Loix), nebo třeba Monte 2004?
quote:
quote:
[quote]quote:
4 PetrK
jsem starý a sklerotický. Připomeň mi prosím tě, kdy že to Kresta šlapal na paty továrním "Pežotům" tak, aby z něj měli mít strach?
Solberg za to vcelku vzal. Co mu zbývá...
Dobré ránko pánové, jak to tak vypadá, moc vás tady není....jinak asi Rovanpera na SS8 nějaký problém (posilovač?), nějak strácí a Carlosovi se to taky moc nepovedlo...trať je to fakt drsná
Ta trat je teda fakt drsná. Díval jsem se vcera na Eurosport a nebylo tam zadnemu do reci. Jinak peugoty jeli vcera slusne ,ale na solbiho neměli škoda toho Chlazení!!! jak se tak divam na výsledky , märtin druhý ,Loeb třetí zajímavé
Upravil - dreky 15 May 2004 09:55:53
Nevim,proc se jezdi takove rozbijecky...
... tak Rovanpera problémy s převodovkou, to se zase bude Provera rozčilovat... :D
quote:
Nevim,proc se jezdi takove rozbijecky...
Taky to nechápu, navíc Kypr není určitě zajímavý trh...
Moooc krásná rally! Diamanti jedou jak nosiči vody na Giru, všem se přehřívají auta, někteří zastavují na RZ a foukají na chladič, no prostě mazec........
Ať tu šaškárnu z Kypru přesunou na cesty v ČR! Kdy je to napadne?? :D
quote:
Moooc krásná rally! Diamanti jedou jak nosiči vody na Giru, všem se přehřívají auta, někteří zastavují na RZ a foukají na chladič, no prostě mazec........
Ať tu šaškárnu z Kypru přesunou na cesty v ČR! Kdy je to napadne?? :D
Mám strach,že nikdy!
Až Solberg sjede tu ztrátu na Tuohina, pustí ho Hirvonen před sebe nebo ne?
Nevím proč místo Kypru nejedou třeba Portugalsko.
quote:
To je tutovka.
quote:
quote:
To je tutovka.
Ikdyž Hirvonen už by měl pomalu zvolnit, Solberg velkou ztrátu.
si myslim, že solibi uz to nestáhne, ale docela doráží Loeb!!! :-)
Do cile je jeste daleko, takze ja bych nespekuloval o tymovych strategiich..
Mezi první trojkou možná eště bude dobrá řež, ale jinak nic mnoho. Ani mě to MS už tak nebaví, když tam néni Roman a ŠM.
Taky nevim, co na tom Kypru kdo vidí. Trh nulový, vedro, rozbíječka, úpaly, je to běs.
Na druhou stranu, když jel včera Carlos jednu RZ s těma zrušenýma gumama, ála slick, vzadu, to byla paráda na pohled, že?? Ještě že ten Eurosport existuje. Jenom by tam časem mohli omezit cyklistiku xx(
quote:
quote:
To je tutovka.
To by Hirvonen musel tak moc zpomalit,že by to bylo do očí bijící.
Jo na Eurosprt jsem se dival, bylo to celkem vklidku, moc se mi libil solbiho styl jizdy.Proste jedu co to da.
Píše ( už včera večer) mi z Kypru jeden, co tomu rozumí a vy ho všichni znáte: "Dost nudnej závod. Velmi pomalej (to je konečně vidět z průměrů) a málo aut. Velký horko."
Ten Loeb je 8D hvězda, která zraje každým dnem. Na můj vkus je moc rozvážnej, ale bude to další Makinen. No 1
quote:
Nebo přijede špatně do časovky...
Petter vítězně na desítce, už je před bráchou a Markko trošku stahl Seba. Jinak Palko stále spíše ke konci pole.
quote:
quote:
Nebo přijede špatně do časovky...
No i tak se dá...
Ono se asi na Kypru od nováčka nedá čekat víc.Myslím že by tam vyhořeli i daleko větší borci.
Na RZ11 bylo podél trati více než 5 diváků a proto byla RZ z bezpečnostních důvodů zrušena. Zrušená RZ nenahrává příliš Solbergovi.
Na Kypru se jede ve špičce těžká palba. Je to souboj o vteřiny i na poslední dnešní RZ.
Na Kypru se sice celkově moc diváků nesejde, ale když se všichni domorodci sejdou u jednoho brodu, tak to je Itálie jako prase...
Výsledky z posledni vlozky jsou nejak zasekly. Gronholm ale posilil vedeni, ted je 23 pred Loebem a 33 pred Martinem, pak je dira.
Ono na Cypre tých divákov nieje až toľko, ale ľudia sa presúvajú po rýchlostkách a niekedy sa dajú vidieť aj všetky, alebo ich nevidíš len zopár.
quote:
Píše ( už včera večer) mi z Kypru jeden, co tomu rozumí a vy ho všichni znáte: "Dost nudnej závod. Velmi pomalej (to je konečně vidět z průměrů) a málo aut. Velký horko."
to McTell: A kdo pak být onen známý?
Myslim si ,že Sabastian bude letosní Mistr, na asfaltu na něho nemají a na šotolině mu to už taky jede, jentak dál...
Milan PB
15.05.2004, 21:30
Co řikáte na Myšáky to je docela nářez opět oba venku a opět na stejnou závadu a téměř ve stejnou chvíli.
Ta 11. RZ byla zrušena kvůli neukázněným divákům v jediném místě (...,kde diváci byli...), a sice u vodního brodu. To se v něm snad museli koupat, že komisařům vadili...
quote:
Co řikáte na Myšáky to je docela nářez opět oba venku a opět na stejnou závadu a téměř ve stejnou chvíli.
Škoda našla alespoň potenciál. Myšáci ho teprve hledají...To nás alespoň může hřát.
myslel jsem si, když se tady o tom vcera mluvilo, ze si Hirvonen nedovoli chytit v casovce. To by moc tlouklo do oci. Ze na Petra ale pocka bylo kazdymu jasny.("posilovač", hm, asi posilovač Petrových bodů)
Upravil - McTell 16 May 2004 09:45:27
4 Liboa
quote:
to McTell: A kdo pak být onen známý?
[/quote]
:D Neskrývá se za nickem Liboa "Massa Bob"? :D
8D Nejsem sice oprávněn k podávání takových choulostivých informací, ale naznačím. Je z Hradiště, snad i Mnichovýho, a říká si podobně jako čočka.(vítěz řešení hádanky dostane pochvalu) Včerejší informace ale zní "ti tři jedou super, jinak nuda = málo aut, horko zůstava.
;)
:0 Ti " :o) zločinci" co prodávají SMS z autosportu jsou čím dražší, tím horší. Posílávali k tomu i informace, teď téměř nic. RZ 8,9,10 jsou paskvil. Kde ty časy vzali, bůh suď?? Zmršili i pořadí. Jeden potom, při "odborný" diskusi, vypadá jako trotl B) , s takovejma ptákovinama. Máte někdo jiný názor?
Upravil - McTell 16 May 2004 09:30:55
Upravil - McTell 16 May 2004 09:43:24
Kdyz se zrusi rz kvuli divakům na mistrovství světa, to uz je fakt síla.
[quote]
Kdyz se zrusi rz kvuli divakům na mistrovství světa, to uz je fakt síla.
[quote]´
už jich ale bylo v MS dost, co pamatuju. Pravda ale je, že v česku se teď musí zrušit alespoň jedna, aby bylo vidět, že pořadatel :P bdí.
Další dávka fotek od Péti Luska
http://www.ewrc.cz/images/fotky.asp?co=23&a=pl
Mimochodem ten truhý Campos je právě z toho brodu...
Myslíš,že to Peter potřebuje? je moc dobrý a navíc není Šumacher aby mu nahrával týmový kolega.vzpamatuj se!!!!!
quote:
myslel jsem si, když se tady o tom vcera mluvilo, ze si Hirvonen nedovoli chytit v casovce. To by moc tlouklo do oci. Ze na Petra ale pocka bylo kazdymu jasny.("posilovač", hm, asi posilovač Petrových bodů)
No bohužel to opravdu potřebuje ..., každej bod dobrej.
Ví někdo jak je na tom Roman na okruhu ?
jede palbu,podívej se na výsledky i když body se počítaj
quote:
No bohužel to opravdu potřebuje ..., každej bod dobrej.
Potřebuje.
quote:
Myslíš,že to Peter potřebuje? je moc dobrý a navíc není Šumacher aby mu nahrával týmový kolega.vzpamatuj se!!!!!
quote:
To je jen tvůj divný názor,ale kdo umí,umí
quote:
Potřebuje.
quote:
quote:
instinkTT
16.05.2004, 11:37
Rozhodne je to rozumny nazor a myslim, ze duvod, proc pousti Hirvos Pettera dopredu je vic nez jasny.....
quote:
To je jen tvůj divný názor,ale kdo umí,umí
quote:
Potřebuje.
quote:
quote:
to Kubaa: Tady se nikdo nebaví o tom, jestli jede Petter palbu nebo ne. To je jasný, že jo !!!!! Ale za normálních okolností by se nemohl před Hirvonena dostat. Je to jasný.
Myslim,ze Hirvonen nikoho nepousti, jezdi stabilne 5. az 8. mista v RZ po celou rally, Solberg je peoste rychlejsi. Tohle nejsou okruhy...
quote:
to Kubaa: Tady se nikdo nebaví o tom, jestli jede Petter palbu nebo ne. To je jasný, že jo !!!!! Ale za normálních okolností by se nemohl před Hirvonena dostat. Je to jasný.
Zdá se, že kromě :o) Kubaa a Svistaka každýmu. Takovej je život a prachy ve stáji jsou jen jedny. Nic špatnýho na tom nevidím.
Můj špion na Kypru hlásí, že Loeb s Marcusem jedou neuvěřitelnou palbu. Už ti dva prý stáli za tu cestu.
Upravil - McTell 16 May 2004 11:54:12
instinkTT
16.05.2004, 11:56
Bud jsou za tim technicke problemy, nebo strategie tymu. Podle me to je to druhe. Za normalnich okolnosti by nemohl stahnout 5 minut ztraty na cca 80km rychlostnich zkousek. Nebo si myslis, ze je to v rally normalni a Hirvonen je tak spatny ?
quote:
Myslim,ze Hirvonen nikoho nepousti, jezdi stabilne 5. az 8. mista v RZ po celou rally, Solberg je peoste rychlejsi. Tohle nejsou okruhy...
pro InstinkTT
Jasný jak bílý den. Máš pravdu. Kdo potřebuje tyhle věci vysvětlovat, měl by si poskočit. Chápu, že někdo z fandů má někoho radši, než ty jiné, ale takováhle slepota je fatální. S takovejma je po diskusi.
quote:
Jede od včerejška ještě větší bídu než obvykle. Bylo jasný,že čeká na Solberga.
Přesně tak, Hirvonen měl problemy s posilovačem, čímž ztratil víc než kdyby jel bez problémů. Ale to Solbergovi jen pomohlo. Samozřejmě, kdyby jel Hirvonen bez problémů, tak by ho přece nenchali v Subaru vyhrát např o 20s, když by pak na konci sezony Peterovi mohly body (bod) chybět. A pro Subaru to vyjde úplně nastejno.
quote:
Bud jsou za tim technicke problemy, nebo strategie tymu. Podle me to je to druhe. Za normalnich okolnosti by nemohl stahnout 5 minut ztraty na cca 80km rychlostnich zkousek. Nebo si myslis, ze je to v rally normalni a Hirvonen je tak spatny ?
quote:
4 Kema
Zvláště poučený loňským rokem kdy vyhráli o jeden bod.
Faktem ale zůstává, že zatím ve všech startech s 307 měl Marcus nakročíno na 1 flek. Někdy kratší, někdy delší dobu, problémů spousty, ale nakročíno bylo.
No jsem ted trochu na vazkach, po argumentaci 80km a 5minut,ale uplne jste me nepresvedcili protoze prvni den nez mel solberg problem s chlazenim tak na 10km RZ najel na hirvonena 30sekun, tam ho urcite nikdo nepoustel.....
a jak tu uz bylo zmineno, hirvonen mel taky technicky potize... mozna mu v tzmu rekli at se nikam nezene, ale tady ta strategie nejde tak dobre pouzivat jako na okruzich, kde to je hlavne v F1 bezny a proto nesnasim ferrari :)) a formule ted sleduju jen okrajove
quote:
No jsem ted trochu na vazkach, po argumentaci 80km a 5minut,ale uplne jste me nepresvedcili protoze prvni den nez mel solberg problem s chlazenim tak na 10km RZ najel na hirvonena 30sekun, tam ho urcite nikdo nepoustel.....
Vyřeš to dilema úvahou, co bys dělal ty na jejich místě. ;)
Pokud chceš příklady z nedávné historie MS WRC na tuto situaci, bude tady jistě dost "historiků" a nebude nouze.
Upravil - McTell 16 May 2004 12:21:42
Tak jako Martin milý rok, ale vypadá to, že už to u Peugeotu docela vychytali (ikdyž Markus spoječka, Rovanpera zase převodovka, ale jedou).
Ale ty RZ jsou hrubárna...
...trošku mě děsí (a mrzí) mitsubishi, aby to s takovými výsledky nezabalili...
quote:
Faktem ale zůstává, že zatím ve všech startech s 307 měl Marcus nakročíno na 1 flek. Někdy kratší, někdy delší dobu, problémů spousty, ale nakročíno bylo.
zdá se že Hirvonenovi před poslední vložkou někdo opravil "posilovač" a už dostává od Petra jen 1vt. na kilák. To je prostě klika! :P
Zrychlil o cca 3-4 sec. na kilák, pašák!
Upravil - McTell 16 May 2004 12:29:36
quote:
quote:
Pokud chceš příklady z nedávné historie MS WRC na tuto situaci, bude tady jistě dost "historiků" a nebude nouze.
nechal bych prijet hirvonena pozde na casovou kontrolu (resetoval se pocitac,nechtelo to startovat u subaru se to stava :)) a presne bych vedel o kolik se zdrzi a kam se ve vysledku posune...
4 Svistak
už se tady o tom mluvilo. Tvůj způsob je o průšvih. Příliš okatý. "Posilovač" je bez problémů, ale stejně všichni vědí, o co jde.
quote:
quote:
quote:
nechal bych prijet hirvonena pozde na casovou kontrolu (resetoval se pocitac,nechtelo to startovat u subaru se to stava :)) a presne bych vedel o kolik se zdrzi a kam se ve vysledku posune...
...ale Hirvonenův posilovač to zřejmě vyřešil za ně...
Tak a je to. Petter "porazil" Hurvajse a Marcus s Pažotem můžou slavit první vítězství 307mičky!!
Congratulations.
Jsem rad ze Gronholm konecne vyhrál, i kdyz mu nejaák nefandím,Loeb zaslouzene druhý, protoze to co tam predvedl byla krasa :-)))
Co říkáte umístění Campose a hlavně jeho ztrátě ? Co na to Jiří ? Kdyby tam jel někdo od nás a dostal 40 minut to bysme ho pěkně sjeli, vloni byl Campos dost často hlavně pro kritiky Ašína nedostižným vzorem a ejhle i tenhle mistr dostane na MS nepředstavitelnou podlož, asi až tam budou zase nějací hoši od nás (což doufám) měli bychom je asi hodnotit méně ostře !!
Campos nic moc(na vicemistra Evropy), zkratka asfalt to nebyl, takze mu to asi moc nesedelo, ale docela me prekvapil Hirvonen svym casem na posledni RZ
Waldegard
16.05.2004, 15:43
quote:
Co říkáte umístění Campose a hlavně jeho ztrátě ? Co na to Jiří ? Kdyby tam jel někdo od nás a dostal 40 minut to bysme ho pěkně sjeli, vloni byl Campos dost často hlavně pro kritiky Ašína nedostižným vzorem a ejhle i tenhle mistr dostane na MS nepředstavitelnou podlož, asi až tam budou zase nějací hoši od nás (což doufám) měli bychom je asi hodnotit méně ostře !!
Samozřejmě, pokud by tam dostal takovou oblož kopecký, tak by to bylo sbírání zkušeností.
Nechci nijak hájit Campose,ale na první RZ měl asi nějaké problémy a dostal tam 11 minut.Potom už jel na soukromníka "celkem" dobře.Na Henniga sice neměl ani náhodou,ale na šotolině toho v poslední době moc neodjel a na Kypru startoval tuším poprvé.
Campos dostal na prvních 3 RZ celkem 23 minut. Po opravě už jezdil stejné časy s kolegou Solbergem a několikrát jej porazil. Myslím, že to by se těžko někomu z našich matadorů (kromě Kresty) povedlo. Takže klobouk dolů, a ne že nic moc.
Ještě doplňuji o výpočet. Mezi 5. RZ, kdy konečně Camposovi jelo auto a 16. Rz, kdy jel H. Solberg naposledy než odpadl, nandal Campos Hennigovi 43,2 sec. Takže on byl rychlejší!
to webmaster:
nějak se vám do konečného pořadí na Kypru 2004 vloudil 2x Peter Solberg! :0 Máte ho i na 1.místě s Markusem. Ikdyž věřím, že by se to spoustě lidí hodilo do tipovačky... 8D
pred chvili jsem se vratil z vyhlaseni a musim konstatovat ze to byla pohodova rally. Gronholm naprosto zaslouzene vyhral, jeho prujezdy byly neskutecny, to sami Solberg a Martin. Velka ostuda slovak Palko, kudy projel tam se mu smali, asi sem prijel opravdu jen na vylet, jak mohl byt slovensky mistr? Divaci si tady delaji co chteji a poradatele se tady skoro nevyskytuji. Divim se ze byla zrusena jenom jedna RZ.
To Bros: Ty fotky jsou naprosto neskutečné !!! Fantazie...
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.