Zobrazit v plné verzi : Rally Acropolis 2004
Škodovky začnou letošní rok ve velmi dobré konkurenci :
Solberg, Hirvonen - Subaru
Sainz, Loeb - Citroen
Martin, Duval - Ford
Gronholm, Rovanpera - Peugeot
Panizzi, Sola - Mitsubishi
a také :
Carlsson, Voulloiz, Perez - Peugeot 206
Ginley - Subaru
Kresta, Stohl, Tuohino, Warmbold, Papadimitriu,Vitta a Vovos - Ford Focus
Beres, Vallimaki - Hyundai Accent
Slušné, ne??
Upravil - 23 31 May 2004 13:37:30
ja uz se tesim jak malej jarda!
go skoda go
go kresta go
Tak co, zajede Roman obě Škodovky, nebo jenom Černýho?
Milan MB
13.05.2004, 20:25
quote:
Tak co, zajede Roman obě Škodovky, nebo jenom Černýho?
Schwarze ani v jedne RZ.
Tha Playa
21.05.2004, 16:49
Taky bych Schwarze uplne neodepisoval,uvidime po zavode.
onkurenci tam ma Roman hodne slusnou-tesim se jak se mu povede hlavne proti Tuohinovi a Stohlovi s Focusem,Valimakimu s Accentem,Carlssonovi s 206,Ginleymu s Imprezou,a samozrejme i ostatnim soukromnikum a uvidime jestli pojede nejaky tovarniky,videl bych to tak ze nejakou Skodovku nebo Mitsu by mohl pojet,ostatni nevim mozna Hirvonena...ale to uvidime.
Jinak teda po delsi dobe moc pekna startovka-25 WRC to uz je slusny.
Co si myslite o Beresovi?zajede neco?podle me bude jeden z poslednich WRC.Dostava na ***** u nas tak co potom na MS.Tuohino,Stohl,Carlsson a podobne to je urcite tezsi konkurence nez Trneny a spol.
Na Rally Acropolis vypisuje Tipsport kurzy:
Marcus 3:1, Petter 3.5:1, Seb 4:1. Markko 5:1
Jo ta startovka vypada hodne slusne, uvidime kolika z nich se podari dojet do cile..
To claar:Já si myslim že Roman bude jedním z nejrychlejších soukromníků, jeho největší soupeři zřejmě budou Stohl a zejmnéna Carlsson s Tuohinem.
Výkon Škody si netroufam odhadnout, ale budu rád, když budou v téhle konkurenci do desátého místa (od začátku)
Milan PB
22.05.2004, 00:33
Na impulsech jsem se Romana ptal : Jaký výsledek bude v Řecku pro Tebe dobrý aby jsi byl spokojený?
RK-"Pokud bych se dostal do první osmičky, byl bych spokojený..." Myslíte je to realné ??
Podle mě na to že pojede skoro poprvé s Focusem a ještě na rozbíječce je to docela vysokej cíl.
quote:
Na impulsech jsem se Romana ptal : Jaký výsledek bude v Řecku pro Tebe dobrý aby jsi byl spokojený?
RK-"Pokud bych se dostal do první osmičky, byl bych spokojený..." Myslíte je to realné ??
Podle mě na to že pojede skoro poprvé s Focusem a ještě na rozbíječce je to docela vysokej cíl.
Při vší úctě k Romanovi to do první osmičky rozhodně nevidim. Acropolis není Monte a taková konkurence se hodně dlouho nesešla. Budu moc rád když si ho vyfotim v cíli do patnáctýho místa. Doufám že toho fíkuse dokope do cíle.
quote:
quote:
Při vší úctě k Romanovi to do první osmičky rozhodně nevidim. Acropolis není Monte a taková konkurence se hodně dlouho nesešla. Budu moc rád když si ho vyfotim v cíli do patnáctýho místa. Doufám že toho fíkuse dokope do cíle.
Taky to moc reálné nevidím, ale pořád je mě ten cíl sympatičtější, než typu - dojet a nasbírat zkušenosti.
9 Focusů WRC, to je vynikající startovka.
Tha Playa
23.05.2004, 18:08
8 misto je odvaznej cil ale urcite ne nemoznej,par aut vypadne,Roman zajede skvele a vydrzi mu auto,tak by se to mohlo stat ale nevim.
Rozhodne muzeme cekat ze Roman dojede lip nez Beres,snad nedostane moc na pr.el,aby ho nehonili produkcky a sestnastikila.
quote:
8 misto je odvaznej cil ale urcite ne nemoznej,par aut vypadne,Roman zajede skvele a vydrzi mu auto,tak by se to mohlo stat ale nevim.
Rozhodne muzeme cekat ze Roman dojede lip nez Beres,snad nedostane moc na pr.el,aby ho nehonili produkcky a sestnastikila.
Možná se pletu, ale kromě epizodního stratu s Focusem od Jolly Clubu - stratoval Malina někdy na jiné náročné šotolině? Že si tak (a jemu) fandí? Přeju mu to, ale že pojede Škodovky - to si nemyslím, ale Mišáky by mohl!
No treba 8. misto v Anglii loni.
quote:
Možná se pletu, ale kromě epizodního stratu s Focusem od Jolly Clubu - stratoval Malina někdy na jiné náročné šotolině?
Loni startoval na Acropolis s Peugeotem 206 WRC.
Milan PB
24.05.2004, 10:21
quote:
quote:
Možná se pletu, ale kromě epizodního stratu s Focusem od Jolly Clubu - stratoval Malina někdy na jiné náročné šotolině?
Loni startoval na Acropolis s Peugeotem 206 WRC.
http://www.romankresta.com/images/2003/acropolis/2003_gr_kresta_1.jpg.
quote:
Rekl bych, ze Roman ma ve zvyku si davat vysoke cile (narozdil od jinych kterym staci "zbirat zkusenosti")
Roman už nemá v řecku co sbírat.musí už jet jen na výsledek.myslim že je to vysoký cíl, ale je to rally a stát se může všechno.
Ak sa chce Roman vypracovať vyšie(fabrika???)tak sa musí ukázať.Nema čo stratiť.Myslím si že pojde naplno a ak bude mať šťastie...Každopádne si verí a to je dobré.Držím mu palce a tiež mu verím.
"Keď dá Boh aj motyka vystreli"
Je pravda ze tovarna Romanovi (hlavne kvuli novym pravidlum FIA) utika milovymi kroky a pokud by se nekam chtel dostat za stavajicich podminek (a on sam nekolikrat potvrdil ze je to jeho cil - prejme mu to), tak musi v prvni desitce ve svete zajizdet stabilne.
Takze rozhodne pojet obe Mitsu a vetsinu soukromniku.
Asi nikdo nevi jak jsou na tom Skodovky i kdyz Kopejda s Romanem v Cechach drzi krok, a Toni bude na sotoline rozhodne kvalitnejsi souper nez Honza.
Jak je to ted as tím Bozianem?Když pojede Stohl s P206,tak už budou přihlášeny 4vozy tohoto týmu.To jich mají tolik??
quote:
Jak je to ted as tím Bozianem?Když pojede Stohl s P206,tak už budou přihlášeny 4vozy tohoto týmu.To jich mají tolik??
Nevím, ale psali tam mimo jiné také o tom, že pojedou pouze 3 P206 a že budou mít dostatek ND.
MravenecZ
25.05.2004, 14:01
Kdo bude lepší? Stohl, nebo Kresta? Sázím na Stohla.
Krestovi musí jít především o vložky a potom o soutěž. Jak dlouho to vydrží, tím líp, možná furt. Nákupčí budou koukat po jednotlivých časech ale rozlišují, co je zajeto a co je rozdíl v podmínkách. Já ho tipuju na 2 sec/km za Marcusem a Solbergem a Harrim Ti tři pojedou na sebe, Seb a Marko až ve druhé řadě. Pak ElM.
Já bych toho Loeba a Märtina na šotolině zas tolik nepodceňoval...
Na škodověnky jsem opravdu zvědav, jestli ta pulrocni pauza mela vubec smysl!!
myslim že měl smysl.
To MravenecZ:I když bych si přál aby byl Roman rychlejší než Stohl, moc růžově to nevidim.Focus od 02 JM proti peugeotu 02 od Bozian.
MravenecZ
25.05.2004, 21:25
Stohl toho má odjeto o dost víc v MS než Kresta. Letos ale ty Čapí auta kapou dost rychle a ve velkejch počtech...
Stohl byl v anglii s pomerně stejným autem o malinko rychlejší a ted má auto které je o hodně lepší než Focus 02.Záleží na tom jak se s tím oba poperou.
quote:
Stohl toho má odjeto o dost víc v MS než Kresta. Letos ale ty Čapí auta kapou dost rychle a ve velkejch počtech...
Snad je to tím, že jsou to opravdové tovární speciály, velmi technicky složité, které se ve své poslední sezoně taky moc nevyznamenaly. Ty dealerský verze bývají spolehlivější. A pomalejší.
4 Icom
quote:
Já bych toho Loeba a Märtina na šotolině zas tolik nepodceňoval...
Nepodceňuji je ani trochu, i když si myslím, že Loeb je lepší než Martin a celkově asi než kdokoliv. Když se ale do sebe na šotolině pustí Marcus s Petrem, tak jsou z toho takové časy a takové riziko, že ti ostatní přeci jenom mají víc pudu sebezáchovy. 8D
Tak Roman splnil první část sveho předsevzetí bez chybičky a v Krumlově vyhrál.
Ted sem zvědavej jestli se mu podaří naplnit i druhou část a dojede v Řecku do 8. místa.
Bylo by to super,ale myslim si,že reálnější je tak umístění okolo 10.-12. místa.
Jak to vidíte vy??
Bude velky vedro, se motory budou prehrivat a jezdci ztracet koncentraci - vice vypadku: pokud soutez Romanovi sedne a dojede tak to klidne do toho 8. mista byt muze.
Milan PB
31.05.2004, 11:25
Hlavně budou ty flexiservisy takže etapa servis jen 10 min 2 mechanici + posádka na dotankování výměnu pneu a opravy na které si posádka musí vézt věci ve svém voze .
To je kokoťárna co ??
To Milan PB:Stále nevim proč to oni dělaj.Když je něco dobré proč to mění.Flexiservisy jsou jedna z největších hloupostí jakou mohli udělat.To je nenapadne když si na to všiáchni stěžujou že je to asi špatně???nakopat jim *****!!! :D :D :D
tak i ja si dovoluji vyhlasit tipovaci soutez, ktera zde zacala becherem a doufam, ze dalsi budou nasledovat
do banku davam opet flasku, tentokrat napoleona
otazka zni: jaka bude ztrata (v sec/km) Toniho na celkovyho viteze (v pripade odstoupeni ztrata na vedouciho jezdce v posledni dokoncene RZ)
tipujeme do ctvrtka do 18,00
Jak vidíte souboj Armin x Toni x Roman ?
Odpověď na soutěž: 3,2 sek/km
Odpověď pro agnuse: Toni x Roman x Armin
Muj tip: Armin x x x x (dlouho nic) x x x x Toni, Roman
chryby, když z nás chceš vychovat alkáče, taxe přidám: 1,79 s/km
Tak já tipuju 2,1 s/km...
Upravil - icom 31 May 2004 18:43:51
MravenecZ
31.05.2004, 18:43
quote:
Nechci do toho rejpat, ale nebylo by lepší si pro takovéto mini soutěže založit vlastní téma? Já si taky rád zasoutěžím, ale tady mi to moc nesedí.
To agnus:já myslim že souboj bude takový Roman x x x x x Armin x Toni
1.45 s/km
www.autosanta.com
quote:
To agnus:já myslim že souboj bude takový Roman x x x x x Armin x Toni
Já si myslím, že Roman na Toniho nedosáhne! Pokud ty Fabky nespaly, o čemž mám důvod se domnívat, že ano, ale doufám, že ne. Doufám, že ten "audimanažer" si bude chtít vysloužit ostruhy, není-li to profesionální hrobař.
Tipuju ztratu Toniho na 1,4 vt. na km
To Agnus:můj tip-Toni,pak dlouho nic a potom Armin těsně s Romanem.Apropo,co se děje s Hašanem.Již dlouho jsem si tady od něj nic nepočetl?
Budu nezvykle velký optimista, tipuji ztrátu 0,85s/km.
Jinak to vidím tak, že Toni bude z "naší" trojky na tom nejlépe, Roman s Arminem budou tak o 2-4 místa za ním. Myslím, že nás všichni 3 svým výkonem překvapí, nejvíce asi Armin, ikdyž asi nevydrží do konce.
No dneska jsem opravdu velký optimista :)
Ja verim, ze snad ztrata bude dost pod sec/km.
Kdyby byla vetsi, jak by vypadala ztrata na asfaltu, kde auto rozhoduje mnohem vic...
quote:
quote:
Nechci do toho rejpat, ale nebylo by lepší si pro takovéto mini soutěže založit vlastní téma? Já si taky rád zasoutěžím, ale tady mi to moc nesedí.
me je to jedno, klidne to dam priste jinam, ale myslim si, ze odstupy skodovek budou tento vikend dost sledovanym udajem a k tomuhle tematu to patri
tak se nezlob a taky si tipni ;)
Já bych to viděl asi takto:
Armin - Roman - Toni
quote:
Armin - Roman - Toni
Psal jsem, že Armin mile překvapí, ale toto bych nečekal, víš nějaké časy z testů?
A tak já zkusím megaodvážný tip - ztráta 0.0 sec/km a zlatý věnec k tomu 8D
quote:
quote:
Armin - Roman - Toni
Psal jsem, že Armin mile překvapí, ale toto bych nečekal, víš nějaké časy z testů?
Armin pojede rychle.
quote:
A tak já zkusím megaodvážný tip - ztráta 0.0 sec/km a zlatý věnec k tomu 8D
To je správný fanoušek! Ale nemělo by tam být "náskok" :D
S umístěním Toniho, Armina a Romana to vidím podobně jako PROG, tzn.: nejlepší Toni, pak Armin s Romanem 2-3 místa za ním. S časovou ztrátou to, myslím, ale bude o něco horší. Tipuju 2s/km. Celkově tipuju Armina před Romanem.
Milan PB
01.06.2004, 10:01
quote:
To Agnus:můj tip-Toni,pak dlouho nic a potom Armin těsně s Romanem.Apropo,co se děje s Hašanem.Již dlouho jsem si tady od něj nic nepočetl?
Je už měsíc v nemocnici.
quote:
Armin - Roman - Toni
ja doufam ze skodovky jako tovarni auta budou rychlejsi nez roman! melo by to tak byt a jestli ne, tak je neco spatne
samozrejme romanovi preju co nejlepsi vysledek, treba i ten vysnenej bodik
a jinak tipuju tondu pred arminem
muj tip je Toni, Armin, Roman, i kdyz ruzne vlozky budou mit ruzne casy. Nejrychlejsi skodofka bude dostavat pod vterinu na kilak. V tom souhlasim s Jirim.
;) Hasane, prestan predstirat nemoc, na vojnu uz nebudes muset. Preju rychly navrat k normalu a do fora (coz je normal):)
Ja si myslim ze z te trojice bude nejrychlejsi Armin.....nez to rozmlati...
Radek Bolardt
01.06.2004, 12:14
Myslim, že Tonimu by šotlinka měla sedět víc než Arminovi, jinak kdyby ztráta byla 1,0 s/km považoval bych to za úspěch, Roman bude za Tonim a před Arminem ( který myslím nedojede)
25 WRCek je zatraceně hodně a dostat se do top 10 nebude lehký. Do top 15 by se Roman, Toni a Armin měli dostat určitě, co myslíte???
Agnusi, budou nějaké info od Romana?
MravenecZ
01.06.2004, 13:37
quote:
25 WRCek je zatraceně hodně a dostat se do top 10 nebude lehký. Do top 15 by se Roman, Toni a Armin měli dostat určitě, co myslíte???
Agnusi, budou nějaké info od Romana?
Kresta by měl bez technických problému jet jistě v top 10. Pokud má na sebe upozornit, tak jiná cesta není. Podle mě je lepší stabilně zajíždět časy v top 10 a porážet pravidelně nějakého toho továrníka a pak to třeba někde rozbít, než se někde placatit na 15 místě do cíle a sbírat zkušenosti.
Můžem rozšířit tipovačku: kolik Armin dokončí RZ.
Sbírat zkušenosti už nepotřebuje :-)
První den by se mohl placatit na dostřel top 10, čekat kdo odpadne a v sobotu trochu zatáhnout. Ale to bude asi taktika většiny jezdců.
quote:
Kresta by měl bez technických problému jet jistě v top 10. Pokud má na sebe upozornit, tak jiná cesta není. Podle mě je lepší stabilně zajíždět časy v top 10 a porážet pravidelně nějakého toho továrníka a pak to třeba někde rozbít, než se někde placatit na 15 místě do cíle a sbírat zkušenosti.
MravenecZ
01.06.2004, 15:25
quote:
Můžem rozšířit tipovačku: kolik Armin dokončí RZ.
Mů typ jsou 4 RZ.
Radek Bolardt
01.06.2004, 16:23
Já mu dávám 5 RZ
Vloni Roman odstupoval z 10.místa cca pět RZ před cílem, Auriol dojel devátý ještě s Oktou!!
Z "netovárních" jezdců bych viděl asi největší problém v trojici Carlsson, Tuohino, Stohl, ostatní by měl Roman porážet, uvidíme, každopádně držím pěsti!!
Moje typi - 1,25s/km
- Toni,Roman,Armin-nedojede
- 7 RZ
Je velka škoda že Roman neštartuje z subaračem.Tá typovačka by vypadala asi inač..?
No ja si myslim ze to bude TONI x ARMIN x MALINA a škodovka tak 0,9 s/km
I když to bylo tak že ARMIN to buď rozbil nebo dojel na body
Myslim že v řecku fabku někde rozbije a typoval bych tak 9 rz
Upravil - dreky 01 Jun 2004 17:16:08
quote:
Moje typi ...
Nic ve zlým, ale ani jednou správně :-)). No nic, nejsme na zkoušce z jazyka, pardon.
Tož já tipuju ztrátu 0.98 sec./km..
Nejrychlejší bude asi Armin potom Roman a nakonec Toni.Celkové pořadí tipuju Petter-Markus-Harri-Seb-Carlos a Markko.
No já si myslím že Armin mile překvapí.
To Milan PB:Co se stalo Hašanovi???
fastfreddy
01.06.2004, 23:08
Co se týká Romana, myslím, že on osobně podá dobrý výkon, ale nevím co Focus.. Přece jen to jeho auto není nejnovější. Osmička v cíli je hodně troufalá, moc růžově bych to neviděl.Bozian aostatní mají přece jen lepší techniku, ne?
fastfreddy
01.06.2004, 23:14
Jsem na Škodu zvědavý. Podle toho co sem četl v rozhovorech těch změn na fábii zase moc udělat nemohli, protože Škoda není letos do mistrovství přihlášena, nesměla na dané homologaci nic změnit. to se týká i odlehčení karoserie, které letošní změny povolovaly. Vlastně by měla být Fábie poskládána tak, jak měla být už loni na konci roku. Vše líp fungující líp, ale stále loňská homologací. Cílem je dojet a sbírat data pro změny na příští rok...
Tak zkusim tipnout ztratu na 0.92s/km.
A jako nejrychlejsiho z te trojice celkove Toniho, ikdyz na nekterych RZ muze byt Armin rychlejsi.
quote:
Z "netovárních" jezdců bych viděl asi největší problém v trojici Carlsson, Tuohino, Stohl, ostatní by měl Roman porážet, uvidíme, každopádně držím pěsti!!
Taky bych to tak viděl, že z netovárních jezdců budou tito 3 největší konkurencí pro Romana. Hlavně sem zvědavej na srovnání s Tuohinem, který jede se stejným autem co Roman (alespoň podle mých info)
Zkusim tip na ztratu: 1,23 s/km
2 sefca: Ja bych s tim Markkem tak skepticky nebyl, pece jenom mu Recko sedi, asi ne nadarmo tu minuly rok vyhral. I kdyz, pokud Petterovi konecne pojede auto, tak asi nebude mit konkurenci...
quote:
Zkusim tip na ztratu: 1,23 s/km
2 sefca: Ja bych s tim Markkem tak skepticky nebyl, pece jenom mu Recko sedi, asi ne nadarmo tu minuly rok vyhral. I kdyz, pokud Petterovi konecne pojede auto, tak asi nebude mit konkurenci...
Martin pojede časy před Citroenem, ale když tam připočtem uražené kolo, tak to tak nějak může být... ztráta Škodovek 1,05 s/km.
Zatím tipujete ztráty, které by určitě nebyly pohromou. Tak uvidíme.
Vítě, že:
Mezi vítěze se v roce 1969 zařadil i otec tragicky zesnulého Henriho Toivonena Pauli Toivonen ( Porsche 911 )
Ropná krize neumožnila konání v roce 1974
V roce 1978 posádka Zapadlo / Motal na voze Škoda 130 RS obsadila 9.místo v absolutním pořadí
Více od Jirky Hejčla zde:
http://www.ewrc.cz/2004/show.asp?clanek=507
S navratem WRC na kontinent a SKODY do zavodu zase nabizim SMS z prubehu souteze.
Vice na www.sweb.cz/skublik
quote:
Vítě, že:
Mezi vítěze se v roce 1969 zařadil i otec tragicky zesnulého Henriho Toivonena Pauli Toivonen ( Porsche 911 )
Ropná krize neumožnila konání v roce 1974
V roce 1978 posádka Zapadlo / Motal na voze Škoda 130 RS obsadila 9.místo v absolutním pořadí
Více od Jirky Hejčla zde:
http://www.ewrc.cz/2004/show.asp?clanek=507
Ta poznámka z roku 1992 mě rozesmála. Snad se Armin nepokusí o repeté.
Už jste četli?
http://www.skoda-auto.com/cze/home/wrcpredstartem.htm
a
http://www.skoda-auto.com/cze/home/dravecRS.htm
Milan PB
02.06.2004, 12:26
Tohle je fakt dobrý : v 1992 se jezdcům stáje Toyota ( Alen a Schwarz ) podařil málo vídaný kousek. Svá auta rozbili ve stejné zatáčce dvě minuty po sobě.
ja budu v tipu pesimista - ztrata bude 1.5 - 2s /km a kdyz aspon jedna fabka dojede tak se budu hodne divit. rozhodne nebudu natesenej jako loni na nemecke rally a naivne zase cekat jak jim vsem ukazou. kdyz jsem cetl co vsechno pro zlepseni fabie za ten pulrok tak mi prijde ze vlastne nic. kdyz to bude lepsi tak se rad za svuj pesimismus omluvim ale obavam se ze to nebudu muset delat. konkurence je poprve letos na MS na urovni tak uz se tesim
Bohužel při Acropolis tady tu skvělou atmosféru s vámi neprožiju. Musíte fandit i za mě !!!
SuperRally se pojede už při Acropolis, ale bez bodů! Viz článek na hlavní stránce.
Coz je moc dobre, aspon si Skodovka muze otestovat Fabku,pokud se neco stane,udelali to ve spravny cas.
A Roman se taky muze vytahnout na Rz,pokud by na zacatku odpadl.
To je docela zajímavé....když některá Fabie nebo Roman vypadne pro nějakou hloupost, může se vrátit do soutěže (...a Roman případně může ještě ukázat co v něm je...)
quote:
To je docela zajímavé....když některá Fabie nebo Roman vypadne pro nějakou hloupost, může se vrátit do soutěže (...a Roman případně může ještě ukázat co v něm je...)
Alespoň můžeme fandit všechny tři dny.
Ted jeste dotaz na admina - KO bude platit pro casy zajete v ofic zavode?
Jsem zvědav, jak budou vypadat výsledky na jednotlivých RZ. Budou mezi nimi i jezdci, kteří nejedou na body nebo kde budou uvedeni? Budou jim vůbec měřeny časy?
P.S. Myslíte, že u Škodovek budou vidět mezičasy, když nejsou přihlášeni do celého šampionátu???
Dle jakého klíče pojedou posádky, které již odpadli? Doufám, že podle priorit.
Tak nás čeká velice zajímavý závod. Po čase konečně pojede Škodovka a Roman, navíc se zavádí nové pravidla, jsem na ten guláš ve výsledcích zvědavý. Hlavně fandím Škodovce, ať něco zajede, jinak sbohem MS v Rally na další léta.
Nový Jičín
Radek Bolardt
02.06.2004, 15:56
quote:
Bohužel při Acropolis tady tu skvělou atmosféru s vámi neprožiju. Musíte fandit i za mě !!!
Že by ses jel opalovat přímo do Řecka ?
quote:
Jsem zvědav, jak budou vypadat výsledky na jednotlivých RZ. Budou mezi nimi i jezdci, kteří nejedou na body nebo kde budou uvedeni? Budou jim vůbec měřeny časy?
P.S. Myslíte, že u Škodovek budou vidět mezičasy, když nejsou přihlášeni do celého šampionátu???
Mezicasy so nebudou zobrazovat na wrc.com, ale zarizeni v aute mit budou
Takže systémem superrally padá otázka v kolikáté RZ to Armin rozstřelí.
A tak mě napadá...kolikrát fabku za ty tři dny rozstřelí.... :app:
Nejlepší by bylo,kdyby se mezičasy ukazovaly všem jako loni ve Španělsku.To bylo vinikající.
Armin je dravec, ale myslim si ze Toni je lepsi !!!
no bude v tom peknej bordel. uvidime poradi, ale je mozne, ze treba prvnich 5 vubec nebudou moci bodovat protoze v patek vlastne vypadli.
co na tom chteji zkouset? jestli to organizacne zvladnou? stejne musi byt teoreticky pripravveni na to, ze vsichni dojedou.
Milan PB
02.06.2004, 21:51
Podle mě budou včechny posádky vváděny jak jeli v RZ ale ty co pokračujou v celkových výsledcích budou označeny třeba tučně nebo jinou barvou. Takže budeme mít i tři tabulky RZ , DEN , CELKEM
no to je presne ono-bordel
to je jako kdyz se jede motogp, zaprsi, vymeni se pneu a pokracuje se dale. na trati je poradi jine nez odpovida vysledkum.
lidem u trati to v podstate muze byt jedno, ty tam jsou na cumendu a na netu budou snad vysledky nejak inteligentne provedeny.
quote:
Podle mě budou včechny posádky vváděny jak jeli v RZ ale ty co pokračujou v celkových výsledcích budou označeny třeba tučně nebo jinou barvou. Takže budeme mít i tři tabulky RZ , DEN , CELKEM
myslíte že bude fungovat i wrc rádio???ted by se nám asi docela šiklo co???A taky bych potřeboval linka na dashboard :D :D
romanpistek
02.06.2004, 23:44
Info od Brose,
Nálada u Škody na bodu mrazu, Romanovi zatím nefunguje auto!!!Ale prej to dají snad do šejku dohromady?
Erzety jsou prej parádní, někde i šest brodů!
Myslím si, že se můžeme těšit na parádní fotky od Petra.
Čau
Jak na bode mrazu, kdyz nasli tolik vylepseni ...
S návratem SKODY opět SMS z WRC na www.sweb.cz/skublik
quote:
Info od Brose,
Nálada u Škody na bodu mrazu, Romanovi zatím nefunguje auto!!!Ale prej to dají snad do šejku dohromady?
Čau
quote:
Info od Brose,
Čau
To není nálada pod bodem mrazu, ale napětí a soustředění před útokem na čelní pozice.
Mně osobně se pdle včerejší večerní kominikace nezdálo, že by byla nálada na bodu mrazu. Spíš jsou v napětí, jak se jim bude dařit. Chtějí uspět, ale konkurence je těžká. Po shakedownu bychom mohli vidět aspoň náznak, jak na tom Fabia je.
Hosi, nic ve zlem. Verme ze se opravdu vse zmenilo a ze pripadne neuspechy by mely za nasledek opravdu zmeny nalady...
Ja jsem nekolikrat Motorsport videl "v akci" v Ms. I pres chaos a amaterizumus tam vzdycky byla velka sranda a vetsine pritomnych do zvednutych nosu malem prselo.
Ale jak rikam, snad ted bude vse jinak....
Zacinam byt nejak nasponovany...
V kolik hodin je mozno ocekavat zpravy z sejku?
quote:
Hlavně budou ty flexiservisy takže etapa servis jen 10 min 2 mechanici + posádka na dotankování výměnu pneu a opravy na které si posádka musí vézt věci ve svém voze .
To je kokoťárna co ??
Je vidět, že o Flexi servisu nemáte ani páru. 10-ti minutový servis je tak zvany Remote Tyre and Fuel Zone a v průběhu Acropolis Rally je pouze 1 a to ve druhé etapě. Flexi servis je normálně 20 a 45 minut a spočívá pouze v tom, že posádky jednoho týmu nejsou v servisu současně, ale po jednom. Před servisem je přeskupení, jedno auto vjede do servisní zóny, a má dvacet minut na opravu. Druhé týmové auto čeká v přeskupení 20 minut a až po tom, co první odjede vjíždí do servisu. Po servisu je opět přeskupení, kde to první auto počká na to druhé. Jak prosté, že? Večerní servis 45 minut probíhá ještě jinak, před servisem je opět přeskupení, ale mechanici mají časový prostor 2-4 hodiny si auto z přeskupení vyzvednout, pracovat na něm 45 minut a pak ho vrátit zpět do uzavřeného parkoviště. To je výhoda pro posádky, které nemusí čekat až se auto odservisuje, ale můžou ihned odejít na hotel. To je celkem rozumné si myslím.
Radek Bolardt
03.06.2004, 09:31
Tak ŠM stránky by údajně měly naběhnout, ale zatím nic ....
Shakedown zacina ve 12:30 ,tak snad po 13 hodine sem dorazi prvni casy.
romanpistek
03.06.2004, 10:02
TO SKUBLIK:
Snažím se ti nějak prokousat na ty výsledky,ale když dám odeslat, tak mi to furt píše nějakou chybu??? Poraď.
Čau
quote:
Shakedown zacina ve 12:30 ,tak snad po 13 hodine sem dorazi prvni casy.
Pravděpodobně našich 11:30
Aha vidis,diky,nevsiml jsem si
Jedna "aktuální" fotka od Jirky Hejčla. Rok 1992...
<P ALIGN="LEFT">http://www.ewrc.cz/images/2004/clanky/92_toyota.jpg
Ta fotka je fakt super, doufám, že takto neuvidíme Fábku.
Milan PB
03.06.2004, 11:41
Tak už by měl začínat šejk na relý Akropolis ?
Myslíte že zase někdo udělá kotoul ??
Milan PB
03.06.2004, 11:43
Plís přeložte to ?
http://www.wrc.com/News.aspx?PO_ID=3218&flash=False&lang=en_GB
quote:
Plís přeložte to ?
Je to jen o budoucnosti fabií, jak je již napsáno na http://www.ewrc.cz/2004/show.asp?clanek=511 anebo ještě lépe na http://www.ewrc.cz/portal_go_to.asp?id=3011
quote:
Plís přeložte to ?
Sice taky neumím anglicky,ale mám dojem že obsah se v podstaťě shoduje s tím co se např. tady na EWRC píše v článku pod nadpisem "Výsledky Škody v r.2004 budou klíčové pro její budoucnost"
to Mara : Uz to bylo davno prelozeno
323 GTR
Já vím, však jsem to taky objasnil Milanovi PB (viz nade mnou)
quote:
to Mara : Uz to bylo davno prelozeno
323 GTR
to Mara: Promin, kouknul jsem se o radek niz.Patrilo to spis na Milan PB
323 GTR
Na rallye1.de je clanek u Stohlovi:
Pise ze na startu s Bozianem se domluvili po Britske Rally minulej rok. Startovat bude na Acropilis jiz po sedme. Jasny cil je umisteni v prvni desitce. Minuly rok se mu podarilo sdojet na 11. miste.
Stohl dale rika, ze nejdulezitejsi pro nej budou RZ 2 a RZ 3, kde neni az zas tak dulezite umistit se vepredu, ale hlavne neposkodit vuz a zabranit tim vypadnuti hned na zacatku. Rally Acropilis vyzaduje trpelivost.
Stohl nepojede stejne pneu jako cely Bozian team,ale na znacce Pirelli, kterou obouva i na PWRC. Je presvedcen, ze pneu od Pirelli prinesou pri vyssich teplotach dalsi vyhody oproti Michelinkam.
Vi nekdo jestli Toni za ten pul rok jel nejakou aspon domaci rally?Podle me bude trochu trvat nez se dostane do tempa.Teda jestli se do nej dostane.
323 GTR
Stohlovi nepomůžou ani Pirelli :D :D :D
Roman jede tovární Micheliny
Hlavne doufam, ze se potvrdi Fordy jako kvalitni auta na tezkou sotolinu, aby to Roman rozjel a dojel.
323 GTR
Radek Bolardt
03.06.2004, 12:28
nemate uz nekdo info z shakedownu
quote:
Jestli zaprší, jak předpovídají, tak se budou Pirellky hodit a i kdyby ne, nejede se na asfaltu.
instinkTT
03.06.2004, 13:48
quote:
quote:
Jestli zaprší, jak předpovídají, tak se budou Pirellky hodit a i kdyby ne, nejede se na asfaltu.
Podle predpovedi by mel byt cely vikend slunecny. To bude prachu....
To vážně není u trati žádný "přítel na telefonu"?!?
gogo I. veliký
03.06.2004, 14:01
Neví někdo jak je na tom Kresta a ŠM?
Všechny servery včetně wrc.com zarytě mlčí.
No jestli budou takové informace k dispozici po celou soutěž, tak asi doma u PC zblázníme!
Mirindak
03.06.2004, 14:28
zatím nic?
Presne tak, zatim nikde nic.Napinaj :o)
323 GTR
Duval 2:28,3
Zopár časov na ukľudnenie...
Loeb 2:29,2
Rovanpera 2:29,3
Solberg 2:29,4
Schwarz 2:32,1
Panizzi 2:32,3
Stohl 2:32,5
Milan PB
03.06.2004, 14:39
No střelec Armin s Panizzim no uvidímé co bude dál. Jen aby Škodovka a Mitsu neudělali světu Pá Pá
quote:
Díky Fero, ale co Tonda?
Fero,napis zdroj prosim te a take kolik KM ma Shake,at vime,ztratu na km
quote:
Fero, kde beres ty casy?Jestli se muzu zeptat.
323 GTR
http://www.rallye-1.de/web/wm/artikel.php?newsID=4594&sid=
Shake by měl měřit stejně jako loni 4,1 km. To není až tak špatné.
Pokud jsou časy a délka shaku správné, tak Armin ztratil na Solberga 0,66 sek/km. To bych neviděl úplně špatně. Ale rally je něco jiného...
quote:
Pokud jsou časy a délka shaku správné, tak Armin ztratil na Solberga 0,66 sek/km. To bych neviděl úplně špatně. Ale rally je něco jiného...
Uvidíme večer, až to začne naostro.
Roman v prvním průjezdu: 2:37,5
Shake nema temer zadnou vypovidaci hodnotu.
quote:
Roman v prvním průjezdu: 2:37,5
Hm, tak uvidime.Ale je stejne predcasny delat z toho zavery.
323 GTR
IMPOTENCIAL
03.06.2004, 15:01
Milý Agnusi,
myslím, že vždy se poměřoval čas vždy k nejlepšínu času a ten zajel Duval a na něho Armin ztrácí cca 1 s/km :-)) Nebo se pletu?
Duval 2.28,3
Armin 2.32,1
Délka 4,1km
Přesně tedy 0,975s/km :-)
quote:
Toni 2:32,9, Roman 2:33,1 !!!
No parada,uz se kluci zlepsuji,hlavne Roman musi fokyna dostat rychle do ruky.
Hodnotu shake moc nema,a moudrejsi budem zitra,ale aspon napovi.
Milý Impotenciále, napsal jsem na "Solberga" a proto jsem počítal ztrátu na něho. Pro Tvojí zajímavost, Armin jel vyloženě pro diváky - dveře stále napřed...
Roman, to je paráda. Popravdě řečeno jsem takový přiblížení továrnám hned na šejku nečekal. Přece jenom je to nové auto.
Agnusi, to je nejlepší konečný Romanův čas nebo ještě pojede další jízdu?
Ono treba Mitsu jede stejne casy jak Fabka a aby jezdila Fabka pri zavode stejne jak Mitsu si asi nikdo nepreje.Ten Shake fakt neni mozne brat jako meritko.Moudrejsi budeme zitra.
Agnusi, Ty jsi v teple pod Akropolí?
Nálada na bodu mrazu určitě není :D
http://castulik.wz.cz/01.jpg
quote:
Milý Impotenciále, napsal jsem na "Solberga" a proto jsem počítal ztrátu na něho. Pro Tvojí zajímavost, Armin jel vyloženě pro diváky - dveře stále napřed...
Když máš takové info přímo z místa dění, tak by ses mohl trochu rozepsat, nebo tě musí někdo vyprovokovat? }:)
Jo taky si myslim ze ze ještě se nedaji dělat závěry, roman ovšem mile potěšil.
Armin jel "těžce pro diváky". Romanova skupina měla na shakedown pouze hodinu. Roman jel 5 průjezdů. Do zatáček "na srdce" to tam dává jako špička, ale auto ze zatáčky odjíždí pomaleji. Fabie jedou skvěle, ale Subaru a Peugeot je zatím motoricky trochu jinde.
To Agnus: Myslím si že jezdit pro diváky neni prioritou Škody - ta teď musí porovnávat rychlost, podle mně je toto typický Arminův styl. Já jen že z tvého přízpěvku vyplývalo že pokud by Armin nejel pro diváky, tak by byl rychlejší...
To dalkot:Roman právě ted ještě jezdí, takže to není poslední čas.
quote:
Když máš takové info přímo z místa dění, tak by ses mohl trochu rozepsat, nebo tě musí někdo vyprovokovat? }:)
Nemusí, ale připravoval jsem tabulku s časy všech zajímavých pilotů. Časy jsou na www.eWRC.CZ
quote:
Nálada na bodu mrazu určitě není :D
Nic proti, ale to je foto z testování. Jinak je jasné, že nálada je spíš napjatá a jistě panuje předstartovní horečka. Jak vyjedou, bude vše jinak ... podle výsledků s RZ.
To D_cz: Neumím posoudit...
Nemate nekdo casy dalsich soukromniku?Treba Tuohina a pak Reku na Fokinech 03?
quote:
Hodnotu nemá, ale nevadí Ti, že sem časy a informace dáváme :D :D :D
quote:
quote:
Nemusí, ale připravoval jsem tabulku s časy všech zajímavých pilotů. Časy jsou na www.eWRC.CZ
Tak to jo, chtěl jsem tě jenom popostrčit.
quote:
To prog:Sorry :D :D :D
V poho :D , předstartovní horečka vypukla i tady a to se ještě ani nerozjeli.
Si myslim ze nas roman vsechny jeste mile prekvapi :-)
Taky to je dle meho rally roku.Fabka,Roman......
323 GTR
Naopak jsem rad, jen Houst casuu.-))))
quote:
quote:
Hodnotu nemá, ale nevadí Ti, že sem časy a informace dáváme :D :D :D
quote:
Budou i fotky... Máme zatím nejkompletnější databázi časů ze shakedownu. Ani některé "světové" servery tolik časů nemají :D :D :D
quote:
quote:
Budou i fotky... Máme zatím nejkompletnější databázi časů ze shakedownu. Ani některé "světové" servery tolik časů nemají :D :D :D
"Světové" servery zatím shakedown nějak přehlížejí. Jediná zmínka je právě na rallye-1.de. A Peťa Lusk alias Bros slibuje luxusní fotky :P
instinkTT
03.06.2004, 15:36
quote:
quote:
Parada, dikes.
Někdo tady psal, že má být slunečno, ale jezdci se bojí "chladného" a deštivého počasí, bez možnosti použití špiónů.
http://www.wrc.com/News.aspx?PO_ID=3236&lang=en_GB&flash=False
Zítra se začíná krátce před sedmou hodinou? Jestli jsem ty čas. pásma pochopil?
Článek na eWRC.CZ bude aktualizován o první dojmy ze shakedownu...
Cas Martina neni?
323 GTR
Uz se na fotky tesim :-))
quote:
No Ateny maj o hodinu mene nez CR.
323 GTR
Jenom mam takovy jisty pocit,ze KRestikuv fokyn neni klientsky.
Je to skoro tovarni verze 2002(to same co ma PEch u nas,az na par drobnosti v elektronice),takze rozhodne to podle mne ma bliz k tovarne 2002 nez ke klientovi.
Nebo se snad mylim?
instinkTT
03.06.2004, 15:54
quote:
Někdo tady psal, že má být slunečno, ale jezdci se bojí "chladného" a deštivého počasí, bez možnosti použití špiónů.
http://www.wrc.com/News.aspx?PO_ID=3236&lang=en_GB&flash=False
To je mozne, ja sem vychazel z tohoto. Tam to vypada na jasno, ci polojasno.
http://www.weather.com/outlook/travel/local/GRXX0004?from=search_city
quote:
quote:
323 GTR
No já bych řek že Atény maj o hodinu víc než my.Ale taky se můžu mýlit.
instinkTT
03.06.2004, 15:57
quote:
quote:
323 GTR
Ja teda nechci moc rypat, uz mi z uceni astronomie trosku hrabe, ale namaji nahodou v Atenach o hodinu vice ? :-) Tzn, kdyz tam startuje 1RZ 7:53, tak tady to je 6:53.
quote:
Ja teda nechci moc rypat, uz mi z uceni astronomie trosku hrabe, ale namaji nahodou v Atenach o hodinu vice ? :-) Tzn, kdyz tam startuje 1RZ 7:53, tak tady to je 6:53.
Správně.
Roman má stejně jak Pech klienta.
Jasan, jsem chtel tak rychle odpovedet, ze jsem se spletl. V recku jsem byl, tak to vim , ale je videt, ze pisu neco jinyho nez si myslim :o).Omlouvam se 8)
323 GTR
To agnus:Co Romanův design Focusu???Zůstal na půl černý a na půl bílý???nebo má něco jiného???
2Agnus:To je jasne ze me zajimaji casy.Aspon je nejaka zabava.Ale nelze z nich vyvozovat jake budou treba skodovky dosahovat ztraty na jednotlivych RZ.
nevite jake meli na shakedownu casy peugoty od Bozian?
quote:
Cas Martina neni?
Markko Martin Ford Focus WRC 02:31.5s
quote:
nevite jake meli na shakedownu casy peugoty od Bozian?
Manfred Stohl Peugeot 206 WRC 02:32.5s
quote:
quote:
Cas Martina neni?
Markko Martin Ford Focus WRC 02:31.5s
Diky, tak je videt ze to nic neznamena, protoze verim, ze Martin pojede v prvnich 3.
323 GTR
quote:
2Agnus:To je jasne ze me zajimaji casy.Aspon je nejaka zabava.Ale nelze z nich vyvozovat jake budou treba skodovky dosahovat ztraty na jednotlivych RZ.
Rozumím. Ale určitě pamatuješ v loňském roce, kdy nám po shakedownu bylo dost často jasné, že máme "po zábavě". Tady zatím stále máme naději. Dosažené časy nevypadají vůbec zle.
Presne, loni zajizdeli skodovky hrozne casy i v shakedownu :-))
quote:
quote:
Rozumím. Ale určitě pamatuješ v loňském roce, kdy nám po shakedownu bylo dost často jasné, že máme "po zábavě". Tady zatím stále máme naději. Dosažené časy nevypadají vůbec zle.
Vzhledem k tomu, ze stejne casy jedou Mysi, tak bych byl zatim opatrny.
Upravil - houmr 03 Jun 2004 16:31:56
quote:
Nikdo nejásá, ale není důvod ke zbytečné panice. Večer budeme moudřejší. Podle mého názoru bude Armin večer dost vysoko (do 5.místa). :D
Taky jde o tezky povrch a tam se tolik netrati jak na asfaltu.Nechci delat chytryho,ale nekde jsem to cetl :o)
323 GTR
quote:
quote:
Nikdo nejásá, ale není důvod ke zbytečné panice. Večer budeme moudřejší. Podle mého názoru bude Armin večer dost vysoko (do 5.místa). :D
Kez budou tva slova vyslysena
323 GTR
Milan PB
03.06.2004, 16:41
quote:
quote:
Nebude on se bude na SS předvádět lidem
Milan PB
03.06.2004, 16:44
Moc nadšenej z časů Škody a Romana nejsem protože tak jak dopadl šejk tak většinou vypadala i soutěž
quote:
Moc nadšenej z časů Škody a Romana nejsem protože tak jak dopadl šejk tak většinou vypadala i soutěž
A kde by třeba Roman měl být????
Ja o Romana strach nemam.Pojede jak to pude, ale Toni s Arminem dlouho nezavodili a nerikejte, ze do toho hupsnou a pojedou jako kdyby jeli zatim vsechny podniky.
323 GTR
Připomenu loňský shakedown:
Nejrychlejší čas zajel Richard Burns na Peugeotu (2:29:3), hned za ním se umístil Peter Solberg se Subarus časem 2:29,5. Třetí nejrychlejší čas si svojí jízdou vysloužil Carlos Sainz s Xsarou WRC (2:30). Čtvrtý čas vyjel Colin McRae se Citroenem (2:30,6) a uznán byl i Panniziho čas 2:30,8.
Roman Kresta zajel čas 2:31,8 a tento čas dokázali zajet Duval a Loeb! Naproti tomu Didier Auriol zajížděl časy kolem 2:45 a Toni Gardemeister zajel nejlepší čas 2:33,6.
Pozn. Toni a Didi jeli na Octávkách
ppa
Na impulsu jsou již fotky z řecka...
Milan PB
03.06.2004, 16:56
quote:
quote:
A kde by třeba Roman měl být????
Určitě před Panizzim a okolo Hirvonena. K tvému výpočtu ztráty škodovky na 1km jsem pochopil jako že Solberg je měřítko a že bude asi 1. ale on taky šejk vypustil. Důležitý taky bude pošetřit auto !
Upravil - Milan PB 03 Jun 2004 17:04:59
Milan PB
03.06.2004, 17:00
Podle fotky to vypadalo že Roman to má zvedlý jako Enge na Jäneru na sněhu
http://auto.impuls.cz/pictures/34784.iAcropolis%20shakedown%20020.jpg .
Upravil - Milan PB 03 Jun 2004 17:01:57
To Milan PB: A co když Mitsui zrychlilo? Roman dal dobrý čas, porovnej ho třeba s Martinem na továrním Fordu.
Milan PB
03.06.2004, 17:06
quote:
To Milan PB: A co když Mitsui zrychlilo? Roman dal dobrý čas, porovnej ho třeba s Martinem na továrním Fordu.
Nebo Duvalem. Martin asi ještě nasadí a určitě má rezervy jak v autě tak i v sobě.
Milan PB
03.06.2004, 17:08
A co řikáte na Tondu?? On si po obědě schrupnull a pomaleji se rozjíždí jako po ránu.
Hele oni už tam nemaj T-Mobile!!
Upravil - Milan PB 03 Jun 2004 17:12:04
Není ta fotka nějaká divná?? Proč stojej všichni, jako kdyby stáli do kopce??
quote:
silný vítr do zad...
quote:
nezdá se mi
quote:
Myslim ze vsechno dopada tak, jak dopadnout musi...
Agnusi jako znalec pomeru bys nemel mlzit...
Mitsu jsou technicky nekde na urovni WRC pred 3-4 roky. Nemuzou byt meritkem pro nikoho z konkurence...
Verme ale ze Skoda aspon bude drzet a stane se zazrak.
Ja nevidim v umisteni Skody ani p. Krestyzadne prekvapeni.....
quote:
To je tlakova vlna od Focusa :P
quote:
quote:
To je tlakova vlna od Focusa :P
:-))) Roman už začíná tlačit :-)
Tak za chvíli pohlédneme pravdě do očí :P
quote:
quote:
Nebo Duvalem. Martin asi ještě nasadí a určitě má rezervy jak v autě tak i v sobě.
Nebo Duvalem? Zdá se Ti ztráta necelých 5 vteřin na 4,1 km na tovární Ford hodně??? To bys mě tedy překvapil...
Už je to tady! Tak držme palce...
romanpistek
03.06.2004, 18:04
Milan je maximalista, on by ho určitě jako jeho fanatický fanoušek viděl na PRVNÍM MÍSTĚ!!!!!!!!!!
Že jo Milane???
quote:
Už to jede, tak rychle. Jaká bude?
Koukám, že na splitech je i Toni, to by bylo jen dobře.
quote:
quote:
No, jestli nepojede Fabia rychle, tak zase budu za blbce :P
quote:
quote:
quote:
No, jestli nepojede Fabia rychle, tak zase budu za blbce :P
No Agnusi :(
quote:
Tak Toni plíseň...
Tak, tak.....
To je smrt !!! Jdu domů :0 xx(
Tak ještě Armin nebo mě to nebude bavit!
romanpistek
03.06.2004, 18:09
Toni nic moc, ale budeme doufat, že když nejel ostrou soutěž půl roku, tak se do toho dostane?
Čau
romanpistek
03.06.2004, 18:11
Tak Armin luxus!!!
Uvidíme?
Armin o dost rychleji než Toni. To zatím potvrzuje info o taktice a dosahovaných časech při testech.
No tak Armin nám alespoň na chvíli spravil náladu, uvidíme jak zajede špička.
Alepoň něco. Armin jel jako bůh nebo Toni jako s hnojem.
Toni asi chyboval. Takový rozdíl není normální.
Armin naštěstí lépe, ale Carlssona mohl pojet ....
ppa
Na tak krátké Rz se jeden nepodařený smyk už nedá dohnat.
Na ostro se začíná až zítra.
Mezi Tonim a Arminem trovhu moc velký rozdíl...
Na trati Harri. První skutečné měřítko.
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.