PDA

Zobrazit v plné verzi : Finsko 04

Stránky : [1] 2 3 4 5 6

McTell
11.06.2004, 10:37
Myslím, že divácky bude letošní Finsko "dost dobrý" jinak MS letos spíš "okurková sezóna"
Stále se přidávají další kvalitní káry. Teď Pykalisto s Xsarou, ta mimo fabriku ještě nejela.

prog
11.06.2004, 11:46
Prý jelo ještě něco soukromého ve Španělsku.

Hašan
11.06.2004, 11:51
Mam takovej pocit, ze s Xsarou nekdo jezdil narodni sampionat Francie, ale nejsem si jistej.

Hašan

McTell
11.06.2004, 13:09
To ale bylo všechno v týmu Piedrafita (nebo tak nějak) , což je jediný tým, a právě španělský, který Xsary provozuje. Teď je to mimo tenhle tým. A Pykalisto to ve Finsku umí. Já si myslím, že Xsara bude asi teď nejdrazší auto z WRCů. I Saxo a Xsara 2kolka byly děsně drahý.A taky nejlepší. Asi nebude jednoduchý to provozovat. Dealerská verze, jako u jiných WRCů, neexistuje.

Upravil - McTell 11 Jun 2004 13:13:23

Upravil - McTell 11 Jun 2004 13:14:03

sefca
13.06.2004, 15:57
Přesně tak.A jezdil s tím Bugalski a Puras.

Čejda
13.06.2004, 17:09
To hašan:Loni jezdili s Xsarou, ale Kitem ve Francii asfaltovej šampionát.Akorát neváím jestli to byl Pascal Enjourlas nebo Jean Maria Cuoq (ty jména jsem asi nenapsal správně):-)))

Rasghan
13.06.2004, 19:28
To Častulik: Druhá možnost je správně. Mimochodem letos právě Cuoq startuje se Subaru Impreza WRC 2002 v šotolinovém mistráku a zatím vše vyhrál. Ve Finsku bude Pykalistö startovat za tým Kronos, za nějž jezdí Evropu Thiry.

romanpistek
21.06.2004, 16:06
No chlapi a chystáte se někdo do Finska, že by jsme se tam mohli někde třeba sejít???
Čau

McTell
21.06.2004, 16:29
Já už mám letenky, letos popáté, v kapse. Je to divácky nejlepší závod sezóny. Čechů tam bývá dost.

romanpistek
22.06.2004, 20:42
My už máme taky letenky.
Kdy letíte??? My ve středu v 10,15 z Prahy přez Kodaň do Helsinek.
Čau

Milan PB
22.06.2004, 21:53
Čau :)

Upravil - Milan PB 22 Jun 2004 21:54:18

McTell
23.06.2004, 06:54
:0 Paasonen + Fabka + Finsko = prekvapeni.?! :D

Haryk
23.06.2004, 08:45
No jestli jo, tak to není překvapení, ale šok. Spíš příjemnej, uvidíme.

McTell
23.06.2004, 09:19
quote:
My už máme taky letenky.
Kdy letíte??? My ve středu v 10,15 z Prahy přez Kodaň do Helsinek.
Čau

ve ctvrtek poO Praha Helsinky, v pondeli odpo Helsinky Praha. CSA. Ja osobne setrim kazdy den dovoleny. Furt se mi nejak nedostava.

romanpistek
23.06.2004, 16:27
Není to škoda nevidět shakedown???
Já osobně se na něj hrozně těším!
Čau

Hašan
23.06.2004, 16:36
No myslim, ze pro Paasonena je to velka sance. Pokud by se zalibil a pripadne zajel nejaky slusny vysledek tak by mohl nahradit Armina? Co si o tom myslite???

Hašan

Kotasek
23.06.2004, 16:51
...no podle mého jesli má někdo nahradit Armina, tak Paassonen by to asi být neměl, přeci jen by to chtělo těžší kalibr....i když mě kromě Romana (to osi neodpustim, mám pro něj slabost) nikdo nenapadá... (nepočítám "juniory" od Bozianů a Tuohina od Fordů)

romanpistek
23.06.2004, 18:16
Já si taky myslím, že Paassonen není to správný ořechový. To takovej Roman by byl asi lepší, ale zase v tom jsou určitě peníze!!!
Čau

Hašan
23.06.2004, 18:27
Taky jsem si nemyslel, ze byho mel Paasonen nahradit. Radeji bych tam videl Romana a kdyz ne jeho tak aspon Kopejdu. Pravdou a smutnym faktem vsak zustava, ze je to skutecne vsechno o penezich.

Hašan

Icom
23.06.2004, 18:32
quote:
Taky jsem si nemyslel, ze byho mel Paasonen nahradit. Radeji bych tam videl Romana a kdyz ne jeho tak aspon Kopejdu. Pravdou a smutnym faktem vsak zustava, ze je to skutecne vsechno o penezich.

Hašan

To jako že Jenda Kopeckejch by byl pro svět lepší volba?

sefca
23.06.2004, 18:50
Pro Finsko je určitě lepší nějakej skandinávec než Roman nebo Honza.Uvidíme třeba překvapí.

geofre
23.06.2004, 19:59
quote:

Hašan

No ja si myslim, ze Kopacak by mel mozna radeji premyslet nad PWRC, tam se pekne rozjet a kdyz to bude ok, tak si myslim ze by to pro nej byl lepsi start pro pripadne angazma v tovarne

Franus
23.06.2004, 19:59
Kdyz se nechytl u mysaku, tak nevidim duvod, proc by ho meli brat ve skodovce. Kazdopadne je to vitana zmena.

Upravil - franus 23 Jun 2004 20:36:54

Hašan
23.06.2004, 20:54
To Icom: Myslel jsem to tak, ze kdyz by to nevyslo Romanovi at uz s financnich nebo nejakych jinych duvidu tak bych rad videl ve Fabii Kopejdu. Vis, aby to pilotoval nejakej cech. Ja nad slunce jasne, ze na svet ma z ceskch jezdcu pouze a jenom Roman.

Hašan

vaca.p
23.06.2004, 23:50
quote:
To Icom: Myslel jsem to tak, ze kdyz by to nevyslo Romanovi at uz s financnich nebo nejakych jinych duvidu tak bych rad videl ve Fabii Kopejdu. Vis, aby to pilotoval nejakej cech. Hašan

Ty chceš aby Fabia jezdíla na 20 místě?

Nějak zapomínáte na Paasonenovy výsledky s Lancerem WRC. Dokázal jet v první pětce a to všichni tvrdili( třeba Makinen ) že Lancer je pěkný šrot.

Foly
24.06.2004, 00:21
Myslím, že Paasonen má udělat jen to, co má udělat. Odjet soutěž, porovnat se s Toníkem a dovézt data. Dál bych zatím nespekuloval. Od Velkýho šéfa M. je to dobrý tah.

Icom
24.06.2004, 00:34
quote:
To Icom: Myslel jsem to tak, ze kdyz by to nevyslo Romanovi at uz s financnich nebo nejakych jinych duvidu tak bych rad videl ve Fabii Kopejdu. Vis, aby to pilotoval nejakej cech. Ja nad slunce jasne, ze na svet ma z ceskch jezdcu pouze a jenom Roman.

Hašan

Já bych rád viděl ve Škodovce někoho, kdo by byl schopen těžce topit "úzké světové špičce". Z tohoto pohledu Honzovi ještě přeci jenom kus chybí...

Hašan
24.06.2004, 00:43
To Icom: V tom s tebou souhlasim, ale presto bych radeji videl nejakeho cecha. Kdo myslis, ze by podle tebe byl realnou posilou pro tym SM???

Hašan

agnus
24.06.2004, 08:05
quote:
Kdo myslis, ze by podle tebe byl realnou posilou pro tym SM???

Loeb, Solberg, Märtin, Grönholm...

prog
24.06.2004, 09:33
quote:

quote:

Jo, to by bylo.... Je to sice jen utopie, ale teoreticky by šlo získat Martina, letos mu končí smlouva a Fordi mu vysoký plat nehodlají dát.

Jinak z nasazení 3 pilota pro Finsko se dá usuzovat, že se do toho ve ŠM opravdu opřeli a myslí to vážně.

lukash
24.06.2004, 11:25
Jezdecké obsazení vypadá velmi dobře:
Peugeot : Gronholm, Rovanpera, Carlsson ( ? )
"B-206" : Lindhom, H.Solberg,..
Subaru : P.Solberg, Hirvonen,Ginley
Ford : Martin, Duval, Tuohino, Warmbold, Vita, Ampuja, Mikkonen,...
Mitsubishi : Panizzi, Sohlberg
Citroen : Loeb, Sainz, Pykalisto
Škoda : Gardemeister, Paasonen, Schwarz
Hyundai : Vallimaki
a určitě několik dalších Seveřanů

jiri
24.06.2004, 11:29
quote:

quote:

quote:

Jo, to by bylo.... Je to sice jen utopie, ale teoreticky by šlo získat Martina, letos mu končí smlouva a Fordi mu vysoký plat nehodlají dát.

Jinak z nasazení 3 pilota pro Finsko se dá usuzovat, že se do toho ve ŠM opravdu opřeli a myslí to vážně.

Bohuzel, pokud sledujes literaturu, Märtin Skodu nebere vubec vazne. A ostatni tymy mu uz klepou na dvere...
Nasazeni 3. jezdce je nutny krok, mel prijit uz davno. Vidim to jako zoufaly pokus o zazrak. Ale verme...

McTell
24.06.2004, 11:36
4 Franuse a fšechny ostatní

quote:
Kdyz se nechytl u mysaku, tak nevidim duvod, proc by ho meli brat ve skodovce. Kazdopadne je to vitana zmena.

Myšáci stojí za PRD již mnoho roků, pokud vůbec někdy byly dobří a nikdo jiný než Tomi s tím nezajel kloudný flek. Tomi byl asi něco jako genius. Jediný další, kdo s tím byl schopný zajet alespoň pár špičkových časů, než s tím říznul, byl, pro oživení vaší ctěné paměti, právě Paasonen!!! :P

Milan PB
24.06.2004, 11:44
Taky věřim že Pasonen Fábku pěkně prožene a třeba nás překvapí a ukáže nám jak na tom je Tonda jezdecky

chryby
24.06.2004, 12:53
quote:
Taky věřim že Pasonen Fábku pěkně prožene a třeba nás překvapí a ukáže nám jak na tom je Tonda jezdecky

tak na souboj (resp. primy srovnani) techto dvou "skodovaku" jsem opravdu mooooooc zvedavej... ;)

Haryk
24.06.2004, 13:20
Jen aby vydrželo zadní zavěšení. Jumpíků je tam docela dost, tak bych si na jejich místě radši moc nevyskakoval.

agnus
24.06.2004, 13:31
quote:
Jen aby vydrželo zadní zavěšení. Jumpíků je tam docela dost, tak bych si na jejich místě radši moc nevyskakoval.

V klidu...

Lukas99
24.06.2004, 13:33
quote:

Paasonen s tím jel párkrát jak z praku! Překvapilo mě, že nedostal nabídku od Mišáků na letošek, pravda je že na asfaltu je asi nepoužitelnej, ale to jsou asi jen 4 soutěže...

Pojede bez zábran, má smlouvu na jednu soutěž, nemá co ztratit. Tonda bude mít plný ruce práce, tuším že loni ve Švédsku na Paasonena moc neměl, ten jezdil samý top 5 časy bez toho aby někdo vypad do doby, než měl problémy...

S tímto rozhodnutím 100% souhlasím a navíc dodám že doufám a přeji si, aby se naplnila i druhá část McTellovi věštby o Romanovi na Deutschlandu :app: ...

Haryk
24.06.2004, 14:56
Já v klidu jsem, já to zavěšení nekreslil ani nepočítal :)

quote:

quote:

V klidu...

Milan PB
24.06.2004, 15:19
Loni měl Toni docela Big jump na tom veleskoku a vydrželo to.

O Romanovi už píšou na impulsech a teď už i na eWRC ;) 1 ;) a jedééé

Kotasek
24.06.2004, 16:13
...taky jsem to četl...je to super... fakt to vypadá, že v ŠM začínají používat mozek...

joshula
28.06.2004, 18:18
Nepořádáte někdo zájezd do Finska? Rád bych se tam zajel podívat, ale bohužel nemám jak...

lukash
29.06.2004, 06:46
My do Finska opět jedeme - letos to bude již po osmé. Lepší závod v Evropě nenajdete. Nemůžu Ti , ale pomoci jsme již dlouho dopředu plni i s náhradníky.

george
29.06.2004, 12:26
Naše výprava jede poprvé, ocenil bych jakékoli info!!! Dík. Už se moc těšíme!

McTell
29.06.2004, 12:53
quote:
Naše výprava jede poprvé, ocenil bych jakékoli info!!! Dík. Už se moc těšíme!

Je to jednoduché. Přesuňte se někam k Jyvaskyle,(300km severně od Helsinek). Všechny mapy a časy budete mít v programech, které jsou součástí vstupného. K dostání u každé "NESTE" pumpy. Všechny vložky jsou dobře značeny na příjezdech z ostatních komunikací a mají placená a organizovaná parkoviště. V sobotu je Finsko silně přiopilé a hodně lidí. Pátek a neděle jsou O.K. Nic víc k tomu nepotřebujete. Ten největší skok se jmenuje, možná neoficiálně, u bílého domu, který je už druhý rok žlutý. Tam bych se ale nehrnul. Moc lidí a je mnoho kratších, ale atraktivnějších skoků. Tenhle je do prudkého kopce a skáče se vlastně na rovinu. (až 60m)
Popis atraktivních míst je v programu. Bacha na poldy. Omezenou rychlost ruší pouze značka, nikoliv křižovatka jako jinde v Evropě. Moc vás zdrží a je to velmi drahý!

Upravil - McTell 29 Jun 2004 13:13:25

Rasghan
30.06.2004, 20:25
Se třetím vozem Peugeot 307 WRC ve Finsku pojede posádka Lindholm - Tuominen. Basti Lindholm už s továrním Peugeotem na této soutěži startoval, a to v roce 2000. Nyní je testovacím jezdcem týmu a vedoucím mužem Mistrovství Finska (206 WRC).

McTell
01.07.2004, 07:57
quote:
Se třetím vozem Peugeot 307 WRC ve Finsku pojede posádka Lindholm - Tuominen. Basti Lindholm už s továrním Peugeotem na této soutěži startoval, a to v roce 2000. Nyní je testovacím jezdcem týmu a vedoucím mužem Mistrovství Finska (206 WRC).

a jeho segru si vzal Marcus a ma s ni tri deti. Nebo si Lindholm vzal segru Marcuse? :D

365
01.07.2004, 08:22
Podle mně jsou Marcus a Basti bratranci. Švagr je podle mně se svým spolujezdcem Rautiainenem. Ale kdo si vzal čí sestru to nevim. Ale mám takovej pocit, že Marcusovo sestra mu dělala na začátku spolujezdkyni. Když k tomu připočteme ještě Marcusovo otce, docela závodnická rodinka. Skoro jako Sollbergova family

McTell
01.07.2004, 11:50
4 365

:D Docela kvalitní, rozvětveněj a "světsky" vypadajíci rodokmen. Lindholm jede vždy pěkně, ale je dost starej, aby byl perspektivní. Vloni tam s Vatanenem tvrdili soukromnickou muziku.

Greg
03.07.2004, 10:36
Čau, chystáme se taky do Finska, jedeme mirkobusem takže pokud jedete autem mužem utvořit kolonu. Nebo se sejít tam. Do Finska jedem poprvé, takže jestli máte nějaký zkušennosti či info dejte vědět. cokoliv.

quote:
No chlapi a chystáte se někdo do Finska, že by jsme se tam mohli někde třeba sejít???
Čau

Rasghan
03.07.2004, 21:15
Tak minimálně Škodovky zřejmě Lindholm pojede. Když na Gardemeistera na Exide Rally ztratil tak málo a jel se svou soukromou 206... Mimochodem ty rodinný vztahy jsou vskutku zajímavý. A ještě něco bych přidal - Jani Paasonen letos v PWRC startoval se spolujezdkyní Sirkou Rautiainenovou...

Čejda
04.07.2004, 13:02
To rasghan:Ta soukromá 206 WRC co má Lindholm je stejná psecifikace jakou maj Boziani tzn. 2002, tak si myslim že je to docela úctihodnej výkon.

Martiini
05.07.2004, 10:16
Pred vikendem jsem na posledni chvili zjistil, ze se u Tampere jede rally a ze pojede Toni, tak jsem si rikal, ze bych se na nejakou RZ Exide rally podival.Jenze info na webu jen ve finstine a finsky kamosi mimo dosah. No, nakonec to bylo dobre, protoze nynejsi zdejsi pocasi neni na pobyt venku idealni :o( Sice jsem shodou okolnosti (prutrz) videl dojezd na cilovou rampu, ale prave diky pocasi se divaci v cili dali spocitat na prstech jedny ruky. Nakonec tahle rally nepatri ke zdejsim nejvetsim.
Toniho vitezstvi mozna vypada tesne, ale Lindholm rozhodne neni zadny Becko a hlavne doma je hodne tezkym souperem. Myslim ze Toniho vitezstvi je prislibem, ostatne v tydnu vsichni testovali, vcetne Paasonena (testovani si v TV pochvaloval, jak jinak). Doufam ze tady budou testovat i dal, protoze na slusnej vysledej ve Finsku je potreba daleko vic nez kdekoli jinde, cela smecka mistnich si brousi zuby celej rok. A taky si myslim, ze Paasonen je pro Skodu v tenhle moment idealni volba (je volnej, ma zkusenosti i odjinud, bez debaty jeden z nejrychlejsich, nejaky penize mozna taky prinese). At se nikdo Romanovych priznivcu nezlobi, ale zajet ve Finsku vysledek je dneska schopnej jen skandinavec, coz se dneska de facto omezuje jen na Finy.
Rada na zaver: vsichni kdo do Finska pojedou by si meli pribalit nejakej ucinnej repelent, pri letosnim vlhku je komaru pozehnane.

Rasghan
05.07.2004, 20:33
To Častulik: V tom případě je tento výsledek poměrně úspěchem. Původně jsem si myslel, že Lindholm jezdí nejstarší specifikaci 206, protože s ní doma závodí už od roku 2000.

Martiini
07.07.2004, 13:15
Apropo, Marcus na domaci rally taky pilne trenuje, na finsky verejnopravni TV tahle reportaz zabrala skoro polovinu sportovnich zprav :o) Bohuzej jsem nezachytil, jak ostatni jezdci od Peugeotu.

jirka RK
08.07.2004, 12:48
Tak seznam přihlášených je již vyvěšen. 22 WRC mimo jiné i zmiňovaný Maďar Tagai. Mezi N je přihlášen i Bereš se Subaru Impreza N4.

jirka RK

Martiini
09.07.2004, 11:17
Tak vcera byl v TV i testujici Harri. Nevim jak to Peugeot ma zarizeny, ale prislo mi, ze jezdci testujou oddelene.

klufta
11.07.2004, 21:23
nazdárek...taky jedeme dodávkou (8 míst)poprvé a šíleně se těšíme :) pojedem z Ostravy, přes Polsko,Litvu, Lotyšsko...kdykoli se přidáme do kolony :)

Normy
13.07.2004, 10:16
Nevíte nekdo na kolik tak výde skouknutí Finska????

Normy
13.07.2004, 10:16

jiri
14.07.2004, 13:08
quote:

Podivej se na mapu: dostanes se tam letadlem, lodi nebo po ose. V kazdem pripade general Paulus by ti o te vzdalenosti mohl vykladat. (ke stalingradu to daleko neni...)
JE TO DALEKO....

Normy
14.07.2004, 17:18
Ale já myslel cenově

klufta
15.07.2004, 01:52
z Ostravy je to cca 1700 km tam přes polsko, litvu, lotyš. eston. trajekt jedna cesta stojí 18-23 EUR/osoba, 16 EUR/auto... vstupenka na celou rally 45 EUR, ubytování v kempu na místě 7-20 EUR-možná budeme mít nějaké volné místo, kdyby měl někdo zájem

Normy
15.07.2004, 08:24
díkas

george
15.07.2004, 08:36
TO Klufta:
taky jedeme z Ostravy (poprvé), co takhle to společně probrat někde u pivka! jiri.zloty@autocentrala.cz

Vaska
15.07.2004, 09:04
My jsme byli loni ve Finsku ve 3, Golfem 1,6, spali jsme ve stanu a celé nás to vyšlo cca. 8000Kč/osobu,což si myslím, že není až taková hrůza.
Jen jsem chtěl říct, dávejte pzor na policajty, zejména v Litvě, Lotyšsku a Estonsku. To,že jedete ve 2 v noci nic neznamená, stávají u kraje cesty, potmě a v protisměru a měří. A ty doby, kdy se nechali oblbnout Radegastem už jsou dávno pryč. Ve Finsku to platí dvojnásobně.

klufta
15.07.2004, 10:30
No to je fajn, že jede taky někdo z Ostravy...my jedem 9ti místnou dodávkou a bude to vycházet asi na 5000,-/osoba... George: tomu pivku se nebráním...vidím to buď na tento víkend 16.-17. nebo příští týden v úterý nebo ve čtvrtek po 21.00...pak jsem na dovolené a pak už je ta rally...jsem z Poruby, když tak napiš (klufta@centrum.cz)

romanpistek
15.07.2004, 13:27
To Normy: A kdyby jsi chtěl vyrazit letecky, tak nás to stojí: 7800,- letenka i s poplatkama a 314.- euro půjčení auta na 4 dny, samozřejmě vstupenky atd...
Čau

Terka
15.07.2004, 19:02
Já se jedu také podívat do Finska!

romanpistek
16.07.2004, 23:22
Tak se tam uvidíme.
Čau

esc39
19.07.2004, 13:14
quote:

Nebyl jsem u toho osobně a mám tu informaci až z druhé ruky, takže nevím co všechno je na tom pravdy ale při testech na Finsko Paasonen jezdil tak neskutečně rychle, že pojížděl Gardemaistera rozdílem třídy. [/quote]

McTell
19.07.2004, 13:31
quote:

Nebyl jsem u toho osobně a mám tu informaci až z druhé ruky, takže nevím co všechno je na tom pravdy ale při testech na Finsko Paasonen jezdil tak neskutečně rychle, že pojížděl Gardemaistera rozdílem třídy. [/quote]

podle mých informací jezdil velmi podobné časy s Tondou.

Wolf
19.07.2004, 14:49
quote:

quote:

Nebyl jsem u toho osobně a mám tu informaci až z druhé ruky, takže nevím co všechno je na tom pravdy ale při testech na Finsko Paasonen jezdil tak neskutečně rychle, že pojížděl Gardemaistera rozdílem třídy.

No - jestli se nepletu, předloni(?) posadili Paasonena do Mitsu místo zraněného Alistaira. Jezdil děsně rychle - jenže jenom než to pokaždé někde vyklopil. Alespoň tedy co si já vzpomínám. Snad to nebude stejný případ. V N-kách mu to docela jde.

Čejda
19.07.2004, 16:22
Ať s tím klidně bouchne, ale at jede od začátku dobré časy.

Kotasek
19.07.2004, 16:40
...souhlas...ted to neni o dojeti, ale o rychlosti...

Čejda
19.07.2004, 18:23
Kéž by jel stejně rychle jako v roce 2002 s Focusem.To by byla bomba.myslim že nás nezklame.

pelikan
19.07.2004, 21:27
Častulíku nepleteš si ho s Tuohinem?

Čejda
20.07.2004, 00:04
Ne nepletu.Ale spletl jsem si rok, bylo to 2001 to jel s Focusem 01 a byl třetí absolutně pak s tím praštil a udělal z toho Pick-upa.

McTell
20.07.2004, 13:02
quote:
Ne nepletu.Ale spletl jsem si rok, bylo to 2001 to jel s Focusem 01 a byl třetí absolutně pak s tím praštil a udělal z toho Pick-upa.

Jó, máš pravdu. Několikrát s tím praštil. Sledoval jsem ho velmi pečlivě. Jel velmi (z)dravě!!!

Čejda
20.07.2004, 13:39
To Mctell:máš pravdu, boural dvakrát, jednou to auto přežilo v pohodě a podruhé už ne, uplácl střchu stejnám způsobem jako Kopec tehdá v tatrách.

D_cz
20.07.2004, 13:55
quote:
To Mctell:máš pravdu, boural dvakrát, jednou to auto přežilo v pohodě a podruhé už ne, uplácl střchu stejnám způsobem jako Kopec tehdá v tatrách.

Kdoví jestli ta aerodinamická úprava byla v rámci homologace :D

McTell
20.07.2004, 15:15
4 Častulíka
V obou případěch byl na střeše, jinak jak píšeš.

Terka
20.07.2004, 20:06
Tak už jsem tady a jdu si s Vámi povídat

Terka
20.07.2004, 20:19
Nikdo tady nejste, tak mi dejte vědět až tady někdo budete! Zatím se mějte! T.

Hašan
20.07.2004, 20:41
To Terka: Tohle neni CHAT, ale forum. Tady nikdo neni. Tady se to cte a pripadne se i pise vis.

Hašan

McTell
21.07.2004, 08:54
quote:
Ať s tím klidně bouchne, ale at jede od začátku dobré časy.

4 Častulíka

Jasný souhlas. K mistrovství se z rychlé čtyřky protloukli kromě Loeba všichni. Solberg by o ránách mohl napsat knížku. Jenom letos hodně přes deset, spíše ke dvaceti, ran. Méně Marko, ještě méně Marcus, ale všichni často a rány jako z děla. A tlučou stále, ve velkém stylu. Tlučou i ti pomalejší a pořádně. Jen ať do toho Jani šlápne. Štěstí je pro ně "dovézt to mechanikům". S bodama se dnes už startuje.

Upravil - McTell 21 Jul 2004 08:55:40

McTell
21.07.2004, 12:34
[quote]
no dovol! to jsi me jako el matadorova fanouska fakt nakrknul! :)
[quote]

přenos z tématu Kopecký ....
4 chryby
podle mého názoru Kadlík, kterému fandím dlouho a moc, nepatří do současné silné čtyřky. Teď se překonával, ale taky mu dva, posléze tři z nich, vyklidili pole. Možná, že je taky uhnal.?! Už Finsko na prvních třech, čtyřech, vložkách ukáže, kam kdo patří.

Upravil - McTell 21 Jul 2004 12:36:06

chryby
21.07.2004, 12:47
quote:
[quote]quote:
[quote]quote:

4 chryby
podle mého názoru Kadlík, kterému fandím dlouho a moc, nepatří do současné silné čtyřky. Teď se překonával, ale taky mu dva, posléze tři z nich, vyklidili pole. Možná, že je taky uhnal.?! Už Finsko na prvních třech, čtyřech, vložkách ukáže, kam kdo patří.

jasne, nebylo to jen o tom, ze na nej nikdo nemel
ale treba na seba-"mistra sveta 04" mel v cili slusnej naskok, z jakych duvodu to bylo a proc vypadli ti, co vypadli, na to se nastesti (bohuzel) historie nepta

samozrejme ze fandim a obdivuju dnesni svetovou spicku, ale carlos se mi libi z nekolika duvodu:

1/ umi to jeste porad hoooodne dobre
2/ umi prohnat dravy mladi
3/ je to proti nekterejm, co jezdej spici dedek
4/ je to univerzal, umi na vsem! a to dokonce jak ty pises i ve finsku a ve svedsku

jeste loni myslim bojoval do poslednich chvil o titul a ikdyz uz asi jeho rychlost neporoste, u me je to proste borec!!! (to neznamena, ze je nejrychlejsi)

McTell
21.07.2004, 13:07
4 chryby
To jsi to rychle uťal. Budeme se muset holt pohádat o něco jiného. :D
V této věci naprostý souhlas!!!!!!!

Waca
21.07.2004, 13:38
quote:

quote:
[quote]quote:
[quote]quote:

4 chryby

jasne, nebylo to jen o tom, ze na nej nikdo nemel
ale treba na seba-"mistra sveta 04" mel v cili slusnej naskok, z jakych duvodu to bylo a proc vypadli ti, co vypadli, na to se nastesti (bohuzel) historie nepta

samozrejme ze fandim a obdivuju dnesni svetovou spicku, ale carlos se mi libi z nekolika duvodu:

1/ umi to jeste porad hoooodne dobre
2/ umi prohnat dravy mladi
3/ je to proti nekterejm, co jezdej spici dedek
4/ je to univerzal, umi na vsem! a to dokonce jak ty pises i ve finsku a ve svedsku

jeste loni myslim bojoval do poslednich chvil o titul a ikdyz uz asi jeho rychlost neporoste, u me je to proste borec!!! (to neznamena, ze je nejrychlejsi)

Souhlas! (ahoj hašane:-) A navíc obrovskej sympaťák a i podle samotnejch jezdců skromnej člověk s přirozenou autoritou.

Kotasek
21.07.2004, 13:54
....krome jezdcu bych se zeptal jeste nazoru jeho spolujezdcu (Moya, Marti)...:-)

PBesuchov
21.07.2004, 14:26
"el Matador" (mj. můj nejoblíbenější jezdec kromě našich hochů) ukazuje i to, že věk jezdce je veličinou velmi nejednoznačnou! Není to jenom o rychlosti - viz Marcus. Je v těžkém stresu a taktika jde stranou a dovolím si tvrdit, že s hlavou Carlose by Marcus byl ne jeden ze čtyř, ale jednoznačně první před třemi... No, uvidíme ve Finsku.
Jinak, ať ve ŠM zajede proboha kdokoliv - Toník, Černej nebo Paas. Jde o budoucnost v MS a držím palce všem ( byť u Černého asi zbytečně...).

Waca
21.07.2004, 14:41
Už se taky nemůžu dočkat! Paasonen teď prohlásil, že chce bejt s Fabií do šestého místa! Tak to se myslím máme na co těšit :-)))

emil
21.07.2004, 15:02
quote:
Už se taky nemůžu dočkat! Paasonen teď prohlásil, že chce bejt s Fabií do šestého místa! Tak to se myslím máme na co těšit :-)))

No,konkurence tam bude dost hustější než v Argentině,tak jsem tedy zvědavý.

Hašan
21.07.2004, 16:05
Ono se jinak mluvi pred zavodma a jinek po zavodech. Ja bych nebyl takovej optimista.

Hašan

Waca
21.07.2004, 17:03
quote:
Ono se jinak mluvi pred zavodma a jinek po zavodech. Ja bych nebyl takovej optimista.

Hašan
Jak tak to dnešní fórum sleduju, tak máš ke všemu co říct.. :-))

Hašan
21.07.2004, 17:14
To Waca: Dneska se silene nudim tak pisu a premejslim :-)))

Hašan

Kotasek
21.07.2004, 17:34
...no lepsi je premyslet a pak teprve psat...;)

Hašan
21.07.2004, 17:56
To Kotasek: Jo snad uz jsem se polepsil, ne? :-)))

Hašan

Kotasek
21.07.2004, 18:27
Hasane rozhodne....myslel jsem to jako vtip...te nahravce na smec se proste nedalo odolat....;))))

Hašan
21.07.2004, 19:41
To Kotasek: :-)))))))

Hašan

pelikan
22.07.2004, 13:19
To Castulik:
OK s tim Paassonenem jsi mel pravdu. Ja si to splet asi se Svedskem.

Rasghan
22.07.2004, 19:50
Ve Finsku se možná neobjeví obhájce loňského vítězství! Markko Märtin ještě není po velké ráně v Argentině zcela fit a to, zda bude schopen finský podnik absolvovat, se rozhodne při testech. Jezdci Citroenu se zase obávají, že rychlé tratě nebudou Xsaře sedět. Že by se rýsoval velký úspěch Škody Motorsport... ;)

emil
22.07.2004, 20:41
quote:
Ve Finsku se možná neobjeví obhájce loňského vítězství! Markko Märtin ještě není po velké ráně v Argentině zcela fit a to, zda bude schopen finský podnik absolvovat, se rozhodne při testech. Jezdci Citroenu se zase obávají, že rychlé tratě nebudou Xsaře sedět. Že by se rýsoval velký úspěch Škody Motorsport... ;)

Co to je velký úspěch Škoda Motorsportu?

Hašan
22.07.2004, 22:06
To emil: U me je uspech,kdyz dotlacej obe dve Fabie az do cile.

Hašan

esc39
22.07.2004, 22:07
quote:

Hašan

Všechny tři Hašane :-)

krafi
23.07.2004, 05:19
Pouhé dojetí do cíle někde na chvostě jim dle mého moc nepomůže.VW chce výsledky někde vpředu.Jenom na dojetí jet nemohou.

McTell
23.07.2004, 07:53
quote:
Pouhé dojetí do cíle někde na chvostě jim dle mého moc nepomůže.VW chce výsledky někde vpředu.Jenom na dojetí jet nemohou.

Souhlas.
Dokonce jsem přesvědčený, že ani případné druhé místo ve WRCech se ztrátou 15 min. by jim nepomohlo. Vedení si přeje kvalifikovaný zásah do pořadí. Ne spadlý ze stolu.

D_cz
23.07.2004, 09:04
Řekl bych že si to přeje nejen vedení, ale i věrní fanoušci, kteří na rovnocené závodění Škodovky čekají od prvního nasazení Octávky. (samozřejmě patřím mezi ně!)

Lukas99
23.07.2004, 09:06
quote:

quote:

Souhlas.
Dokonce jsem přesvědčený, že ani případné druhé místo ve WRCech se ztrátou 15 min. by jim nepomohlo. Vedení si přeje kvalifikovaný zásah do pořadí. Ne spadlý ze stolu.

To McTell: Nějak tomu Paasonenovi věřím! S Mišákem dokázal zajet pěkný peklo!!!

McTell
23.07.2004, 09:13
4 Lukas99
Já jsem viděl Toniho v akci ve Finsku několikrát a velký rozdíl mezi nimi neočekávám. Z testů to také nijak nevyplývá. Deus Ex Machina by se jistě hodil nám všem, kteří fandíme vlastní značce. Byl bych moc rád, kdybys měl pravdu ty!!!!!!

agnus
23.07.2004, 09:27
quote:

Myslíš obě tři? :D :D :D
Děláš tady z Fabie "hajtru", pro kterou bude úspěch "dotlačit do cíle".
Fabie bude ve Finsku do 6.místa. Jsem zvědav, co napíšeš potom. "Souhlasím, souhlasím, dalo se to čekat..." :0

Hašan
23.07.2004, 09:31
To agnus: Jo myslel jsem vsechny tri :-))) Když se jim to povede tak je samozdrejme na miste chvala. Nikdo tady nedela z Fabie hajtru, ale ja tomu auto proste moc neverim. Az budou nejaky vysledky tak se muzeme bavit. Zatim me to auto o svoji urovni moc nepresvedcilo.

Hašan

McTell
23.07.2004, 09:59
4 Hašana a Agnuse
Mně se nelíbí ten výraz a "v cíli" . Já chci, aby se s nimi muselo počítat na vložkách. Spolehlivost by se doladila. Ať předvedou konkurence schopný auto. Kopejda byl vloni v cíli. No a co má bejt??????? (nic ve zlým, pouze příklad po ruce). Jsem si jistý, že když vezmu auto kterým jezdím do práce a odstartuju, tak dojedu do cíle.

Upravil - McTell 23 Jul 2004 09:59:38

chryby
23.07.2004, 10:11
quote:
4 Hašana a Agnuse
Mně se nelíbí ten výraz a "v cíli" . Já chci, aby se s nimi muselo počítat na vložkách. Spolehlivost by se doladila. Ať předvedou konkurence schopný auto. Kopejda byl vloni v cíli. No a co má bejt??????? (nic ve zlým, pouze příklad po ruce). Jsem si jistý, že když vezmu auto kterým jezdím do práce a odstartuju, tak dojedu do cíle.

problem je asi v tom, ze ti co skodovce fandi, ji chtej videt na prednich mistech na jednotlivych erzetach a ti co skodovku plati, chteji celkovy vysledek

takze jezdci (asi) jedou s timhle dilema...
(doufam, ze krestic v DE pojede bez taktiky a na krev)

go škoda go!!!

agnus
23.07.2004, 10:12
quote:
4 Hašana a Agnuse

Já jsem nic o cíli nepsal! Pouze to, že Fabie bude do 6.místa. Jedou tři a tak nepochybuji, že aspoň jeden pojede "palbu" již od první vložky. Další mohou "krýt záda" a jet na výsledek...

PBesuchov
23.07.2004, 10:13
quote:
4 Hašana a Agnuse

Souhlas, primární je nyní rychlost a až potom spolehlivost. To by zaručilo budoucnost. Naopak to snad dělat ani nejde, nebo ano?

McTell
23.07.2004, 10:31
4 Agnuse
:D Já jsem ti nevyčítal výraz "v cíli", ale používal se tady v různých spojeních a máš na to evidentně stejný nazor jako já.

prog
23.07.2004, 11:50
Když pojedou 3 Fábie, tak by snad mohly jet všechny od začátku na plno a až v případě nějakého odstoupení si rozdělit role podle aktuálního umístění. Jinak souhlasím s tím, že nejdřív musí získat rychlost a ukázat ji a pak doladit spolehlivost. Na to snad bude slyšet i vedení, když budou moct říct: zajížděli jsme pravidelně srovnatelné časy a v sobotu jsme odpadli po výletu mezi stromy a na prasklou poloosu. (jen pro příklad)

McTell
23.07.2004, 12:01
4 proga
určitě pojedou naplno, když pro nic jiného tak mezi sebou.

Milan PB
24.07.2004, 00:10
Docela věřim Pasimu a tipnul bych si na nejlepší umístění mezi Fábkama pokud pojedou bez tech.problémů.Bude se chtít ukázat a potřebuje samozřejmě i štěstí a pak by z toho mohl bejt kloudnej výsledek do tý 6ky

pelikan
25.07.2004, 20:54
To Milan PB:
To vše pouze v případě, že mají všichni tři jezdci volnou ruku. Pokud už teď není určená týmová taktika. Bohužel proto hovoří zmínka týmového šéfa o výhodnosti nasazení třetího vozu.

McTell
26.07.2004, 07:50
quote:
To Milan PB:
To vše pouze v případě, že mají všichni tři jezdci volnou ruku. Pokud už teď není určená týmová taktika. Bohužel proto hovoří zmínka týmového šéfa o výhodnosti nasazení třetího vozu.

Jakápak "týmová taktika" v týmu, který živoří mimo hranice MS a tudíž nejede jako tým??? Pojede určitě každý na sebe.

Upravil - McTell 26 Jul 2004 08:02:03

prog
26.07.2004, 08:47
Přece Paasonen nepojede údržbu, co by tím získal, body nepotřebují, to by tam nemusel ani jezdit. Chápal bych to třeba až v neděli, když bude odstup před ním i za ním.

Lukas99
26.07.2004, 09:05
quote:

quote:
To Milan PB:

Jakápak "týmová taktika" v týmu, který živoří mimo hranice MS a tudíž nejede jako tým??? Pojede určitě každý na sebe.

Upravil - McTell 26 Jul 2004 08:02:03

4 McTell: Navíc je pro Janiho i Romana důležitá jedna věc: můžou si dovolit jet hranu protože pokud budou chybovat, tak se díky SuperRally mohou vrátit zpět druhý den ;) což vidím jako plus především pro Romana a jeho vystresovanou horkou hlavu hehe...

McTell
26.07.2004, 09:49
4 Lukas99
Jasně, že Superrallye je ideální pro tyhle zkoušky. Jinak ale asi pro nic.

Lukas99
26.07.2004, 09:54
quote:
4 Lukas99
Jasně, že Superrallye je ideální pro tyhle zkoušky. Jinak ale asi pro nic.

V tom jsme zajedno, snad je někdo osvítí a zrušej to...

chryby
26.07.2004, 15:29
v tipovacce mam dve skodovky, kdo ma vic?

krafi
26.07.2004, 17:01
quote:

No tak jsi bez bodů.

Lukas99
27.07.2004, 14:56
V tipovačce jsem zariskoval a dal Paasonena na šestej flek... Velí mi tak vlastenecká povinnost, i když ohrožuje svoje místo v tipovačce ;)

McTell
27.07.2004, 15:24
quote:

Na ty ostatní zbyla jen jedna 8D

chryby
27.07.2004, 15:29
quote:

quote:

Na ty ostatní zbyla jen jedna 8D

no jo, ale armina by tam dal jen blazen ;)

dreky
28.07.2004, 09:42
Lidi mám na Vás menší prosbu,nemohl by se někdo s vás obětovat a posílat mi s Finské rally základní informace :jak si vede škodovka a pořadí po etapách na mobil???? Já budu uplně mimo, 2 týdny bez informací, jedu do Černé Hory ? jestli se někdo najde tak napište e-mail: dreky@centrum.cz pošlu potom svoje číslo dík!!

Upravil - dreky 28 Jul 2004 09:45:02

mat
28.07.2004, 11:59
quote:

:-)) Celkem pravidelně na sport sázím a jedno
ze základních sázkařských pravidel zní"nikdy nesměšovat fandění s tipováním" takže se mi Fabka mezi 6 prostě nevešla.Ale pokud tam nějaká bude rozhodně zklamaný nebudu,ať jsem třeba bez bodů :-)

chryby
28.07.2004, 12:48
quote:

quote:

:-)) Celkem pravidelně na sport sázím a jedno
ze základních sázkařských pravidel zní"nikdy nesměšovat fandění s tipováním" takže se mi Fabka mezi 6 prostě nevešla.Ale pokud tam nějaká bude rozhodně zklamaný nebudu,ať jsem třeba bez bodů :-)

no jo, ale mezi sazenim za (svoje) prachy a tipovani zadara je rozdil

prvni cenu asi nevyhraju a zadnej bezhlavej hrac o zlaty trenky taky nejsem

tipovackou se bavim a vetsinou davam tipy "na prekvapeni"

no a pokud jedou nasi (piloti nebo auta) tak je tam davam, protoze v tomhletom smeru jsem megavlastenec!

asi tak....

go škoda go!

mat
28.07.2004, 13:22
[/quote]

no jo, ale mezi sazenim za (svoje) prachy a tipovani zadara je rozdil

prvni cenu asi nevyhraju a zadnej bezhlavej hrac o zlaty trenky taky nejsem

tipovackou se bavim a vetsinou davam tipy "na prekvapeni"

no a pokud jedou nasi (piloti nebo auta) tak je tam davam, protoze v tomhletom smeru jsem megavlastenec!

asi tak....

go škoda go!

[/quote]
Ale tím tipováním jim stejně nijak nepomůžeš.Já to chápu spíš jeko souboj mezi náma fanouškama,který ukáže schopnost reálně vyhodnotit informace a znalost situce.
Ale je jasný že každý k tomu přistupuje po svém.
Takže pro tentokrát to shrnu asi takhle: Přeju všem co tipujou do 6.místa Fabky ať mě porazej.A čím jich tam bude víc tím líp.

romanpistek
29.07.2004, 13:20
Tak se nám to celkem blíží, ... konečně!!!
Už se nemůžu dočkat.
Tak chlapy kdo tady odtud jedete???
Ať vím s kým se můžeme potkat?
Čau

Marek Felt
29.07.2004, 16:23
Nazdar, tak asi ja, jak to vypada. Mozna se uvidime na big jump,aneb martin jump.

Marek Felt
29.07.2004, 16:24
Budouci kamarade, doufam, ze se poradne pripravis, spakujes a vezmes vse potrebne.

dreky
29.07.2004, 20:53
Lidi co je pravdy na tom že Jarii Matti Latvala pojede finskou rally s Valdovic "zuzankou" ???? pry ma jet suzuki ignis spravovanou JM ze zlína a s tou jezdí Valda.

Hašan
29.07.2004, 22:13
To dreky: Jo mas pravdu Latvala jede skutecne se Zuzankou, ale nevim jestli je od JM Engineering. Myslim, ze by mela bejt tovární.

Hašan

skublik
29.07.2004, 22:36
SMS z Finska i do Finska na www.sweb.cz/skublik - SKODA je zpet, u toho je treba byt...

jiri
30.07.2004, 06:42
quote:
To dreky: Jo mas pravdu Latvala jede skutecne se Zuzankou, ale nevim jestli je od JM Engineering. Myslim, ze by mela bejt tovární.

Hašan

Ma to byt auto ze Zlina od JM....

alexus
30.07.2004, 11:44
Ano, Jaryn jede se Suzuki servisovane JM Eng.
Jinak ,zda je to Zuzanka nevim,uz tam maji Suzuki 2.

mat
30.07.2004, 13:13
Tak Martin prý opravdu nepojede.Budu muset upravit tipovačku....sakra,že bych tam toho Janiho nacpal?

chryby
30.07.2004, 13:26
quote:
Tak Martin prý opravdu nepojede.Budu muset upravit tipovačku....sakra,že bych tam toho Janiho nacpal?

joooooo!

go škoda go!!!

Marek Felt
30.07.2004, 13:59
Ale Martin nepojede jenom zatim Pirelli Rally, genralku na Neste rally, ale jestli nepojede Neste, to se zatim nevi. Ale, spise podle dostupnych info pojede. Alespon myslim

Upravil - marek felt 30 Jul 2004 14:00:54

McTell
30.07.2004, 14:11
quote:
Ale Martin nepojede jenom zatim Pirelli Rally, genralku na Neste rally, ale jestli nepojede Neste, to se zatim nevi. Ale, spise podle dostupnych info pojede. Alespon myslim

Moje řeč. Vypadá to, že se šetří na Finsko. Kdo už by se tam měl těšit, když ne on.

Marek Felt
30.07.2004, 18:18
Nevite nekdo, kdo jedete do Finska, jestli nekde na webu nejsou mapy RZ? Diky

simekwrc
31.07.2004, 11:32
co vsichni porad mate s tim kopeckym je to jen protekcni synek kandidat ms musi jezdit uplne jinak a mimochodem ja ho vloni videl ve finsku s n mysakem a byla to fakt velka ostuda nasi finsky kamosi si klepali na celo tak klidek hasan nebo jak si rikas

Marek Felt
31.07.2004, 11:37
quote:
co vsichni porad mate s tim kopeckym je to jen protekcni synek kandidat ms musi jezdit uplne jinak a mimochodem ja ho vloni videl ve finsku s n mysakem a byla to fakt velka ostuda nasi finsky kamosi si klepali na celo tak klidek hasan nebo jak si rikas

[quote]quote:

Nevim, proc to davas sem a nedas to do fora o Honzovi.
Byl jsi trebas na Bohemce? Nebo na nejakem jinem zavode MMCR? Asi ne, protoze bys takhle nepsal!!! Vsichni mysle¨li, ze po lonske rane pojede jak s hnojem a on naopak zrychlil, tak co se Ti nelibi?

Marek Felt
31.07.2004, 11:39
to simekwrc: Jen tak mimochodem. On tam nejel udelat diru do sveta, ale zvyknout si na nove podminky. Chtel bych videt tebe na prvnim jumpu souteze. Asi bys rychle zastavil a utekl, pokud nejsi zrovna Colin McRae

Upravil - marek felt 31 Jul 2004 11:40:07

Upravil - marek felt 31 Jul 2004 13:11:37

Marek Felt
01.08.2004, 12:36
Nevite nekdo, jestli je najake zajimave misto na Shakedownu. Od znameho, co tam jezdi fotit, jsem slysel, ze stoji za prd a ze tam neni temer na co se divat.
Ja tomu moc neverim. Puvodne jsem se na Shake tesil, ale ted me trochu rozhodil.
Poradte nekdo, kde je to tam super. Predem diky!!!

Marek Felt
01.08.2004, 17:33
Hirvonenovi bylo o vikendu 24.let a podle svych slov je pripraven bojovat doma o podium. Jsem na neho docela zvedavy.
V Argentine si zvedl sebevedomi, tak ted by mozna mohl zajet dobry vysledek!

bomber
01.08.2004, 20:49
quote:
Hirvonenovi bylo o vikendu 24.let a podle svych slov je pripraven bojovat doma o podium. Jsem na neho docela zvedavy.
V Argentine si zvedl sebevedomi, tak ted by mozna mohl zajet dobry vysledek!

Jááá myslím,že má ještě čas.Na podium to v žádném případě není.

Marek Felt
01.08.2004, 20:56
Ale je dobre, ze si veri, ne?

simekwrc
01.08.2004, 21:08
to marek felt na bohemce jsem nahodou byl a taky na zelandu san remu korsice finsku....tak si myslim ze jsem uz neco videl a vsude ten posledni soukromnik jel lip nez kopecky nehlede na to ze s takovym autem se proste vyhrat musi kdyby tu fabii ridil kdejakej pilot mmcr co ma nejakou zkusenost s wergli tak by jel stejne ne li lip/valda stepan.../ a ten jeho okruhovej styl...nuda

Marek Felt
01.08.2004, 21:18
Ja se s Tebou hadat nebudu. proste s tvym nazorem rozhodne nesouhlasim. Mym konem je nekdo jiny( Emil a Bryndove), takze v tomhle jsem zcela nezavisly.
Tos asi musel byt v cizine spise na dovolene, nez na rally.
Co Ti Kopejda udelal, ze ho k smrti nesnasis. Ja taky nemusim trebas Romana Krestu a taky ho tady nepomlouvam!!!

Marek Felt
01.08.2004, 21:21
To Simekwrc: Pro Tvoji informaci. Kopejda jel vloni ve Finsku a v Nemecku. Na Novym Zelande a na San Remu ale ne. Co potvrzuje, zes byl fakt spise na plazi, nez trati. Krome toho Finska, ktere ti z pohledu na Kopejdu lezi asi nejvice u srdce!!!

koholo
01.08.2004, 22:27
Nechcete se jit dohadovat do fora ke Kopeckemu?!

Marek Felt
01.08.2004, 22:29
Ja mu to rikal uz na zacatku, ale on si nedal rict a stejne to sem flaknul. Me to docela nadzvedlo, tak jsem to musel napsat, aby si to precetl.
Stejne tady to forum neni zrovna dvakrat dlouhy, takze je to jedno!!!

R-GLASS
02.08.2004, 04:39
quote:

quote:

Hašan

To auto je slovenské!!! SUZUKI SLOVAKIA.

R-GLASS
02.08.2004, 04:52
Máte v tipovačke Sebastiana Lindholma? :):)

R-GLASS
02.08.2004, 05:07
quote:
to marek felt na bohemce jsem nahodou byl a taky na zelandu san remu korsice finsku....tak si myslim ze jsem uz neco videl a vsude ten posledni soukromnik jel lip nez kopecky nehlede na to ze s takovym autem se proste vyhrat musi kdyby tu fabii ridil kdejakej pilot mmcr co ma nejakou zkusenost s wergli tak by jel stejne ne li lip/valda stepan.../ a ten jeho okruhovej styl...nuda

Kopejda skončil vo Finsku špatne to je pravda. Na strane druhej, kde by tak mal trenovať také horizonty? To treba skúšať a na 100% to sem tam skončí poruchou karosérie. :D

alexus
02.08.2004, 09:28
To ano,ale to je majitel,ktery nema mechaniky.
Servis a udrzbu provadi JM Engineering,takze je to napsane dobre,auto je od JM.-)

quote:

quote:

quote:

Hašan

To auto je slovenské!!! SUZUKI SLOVAKIA.

23
02.08.2004, 09:37
Přeji všem z vás, kteří jedete tento týden do Finska, štastnou cestu a super místa na koukání a doufám, že se po příjezdu podělíte o zážitky. :P

Bros
02.08.2004, 10:00
quote:
Přeji všem z vás, kteří jedete tento týden do Finska, štastnou cestu a super místa na koukání a doufám, že se po příjezdu podělíte o zážitky. :P

Díky, už seřizuju mířidla u foťáků, bude se určiťe lítat hódně vysoko ! Jakmile se mi podaří někoho "sestřelit" tak ho sem hned pošlu, ať je na co koukat :)

Marek Felt
02.08.2004, 12:43
Pro ty co jedou, info o pocasi v Jyvaskyle. Melo by tam byt krasne do konce tydne. Bohuzel nevim sobotu a nedeli, ale snad se to nezhorsi. Muzete se podivat samy http://pocasi.zpravodaj.cz/pocasi/pocasi.asp?M=133

McTell
02.08.2004, 12:47
quote:
Pro ty co jedou, info o pocasi v Jyvaskyle. Melo by tam byt krasne do konce tydne. Bohuzel nevim sobotu a nedeli, ale snad se to nezhorsi. Muzete se podivat samy http://pocasi.zpravodaj.cz/pocasi/pocasi.asp?M=133

Dík
:D Krásně tam bude v každým případě, akorát počasí se může měnit. Těším se jak dítě na dudlík.

romanpistek
02.08.2004, 15:20
Já se taky těším. 8D 8D 8D

Davide díky za přání.

To McTell: Tak se nám ozvi z Finska, my budeme už na šejku a tam by jsme mohli pokecat.

Čau

Martiini
02.08.2004, 15:20
Drobne poznamky: myslim ze lepsi predpoved pocasi najdete na www.fmi.fi a www.foreca.fi.
O vikendu probehla v blizkosti Tampere Pirelli rally, vysledky jsou zde: http://tamua.fi/Pirelli_Rally/frame1.htm
Podle ocekavani nejel Märtin, misto neho Tuohino a co jsem videl, tak jel v klidu, myslim ze s rezervou a v pohode vyhral. Radost asi nebyla u Fiatu, Punta dostali jinej design, Broccoli to hodil na boudu radsi hned v 1. RZ. Nedostatek WRC v pohode vynahradili ostatni, treba Volvo original cup se mi dost libil, ackoli se jedna o civilni auta s bezpecnostnim ramem. A hejno starych Coroll, Starletu, Escortu se zadnim nahonem atd. predvedlo, ze na dobry casy neni potreba novy a drahy auto.

romanpistek
02.08.2004, 17:20
Nevíte někdo jak je to s tím Martinem???
Čau

Marek Felt
02.08.2004, 19:06
Martin by mel jet. Dostal svoleni od doktoru a jet chce, takze myslim, ze si to nenecha ujit. I kdyz po tom drzkopadu, nevim jak na tom bude.
Ale Markko je pilot, a bude na to urcite zase slapat a crash hodi za hlavu.

Marek Felt
02.08.2004, 19:20
Jak vidite vyhlidky na vysledek Jozky Berese na Finsku? Myslite, ze je schopen drzte krok s Gallim,finskymi specialisty a hlavne, jestli je schopen predjet S1600.
Ja si nejsem moc jisty a spise bych to tipoval tak kolem 40-50 mista po prvni etape!

Šedivec
02.08.2004, 19:46
quote:

quote:

Díky, už seřizuju mířidla u foťáků, bude se určiťe lítat hódně vysoko ! Jakmile se mi podaří někoho "sestřelit" tak ho sem hned pošlu, ať je na co koukat :)

Moooc se těším! Tvoje fotky jsou nej, díky za ně!

MarkWRC
02.08.2004, 22:34
Já souhlasím se SIMEK WRC, před rokem ve Finsku=Kopecký, to byla naprostá katastrofa!! Nechápu, na co tam vlastně jezdil. No, když máš prachy, tam se můžeš jet povozit, ale to jak tak opravdu všechno. jinak mu fandím, ale na okruhu, do rally ať neleze. Zítra vyjíždíme, těším se a doufám že škodovky konečně dojedou a Jožka Béreš něco ukáže! Tomu fakt věřím, to je jiný jezdec než Kopecký!

Marek Felt
02.08.2004, 22:46
Ale, ale. Proc sem porad pletete Kopejdu. Nechte ho zit a prejdete do jeho fora. Tam si muzeme o nem dat rec!!!!!

Marek Felt
02.08.2004, 22:48
To MarcWRC: Jinak se tam muzeme sejit, myslim v tom finsku a vyrikat si to. Budeme na shake. me poznas, pokud nebude prilis horko, tak budu mit vestu s napisem Montcar Autosport. Tam me muzes trebas ukamenovat!

romanpistek
02.08.2004, 22:57
Já Vám chlapy nevím, asi jste museli vidět v jeho podání něco hroznýho, když ho takhle špiníte. :( :( :(
Já jsem o tom tedy jenom četl, a vím že tam měl obrovský množství technických problémů, že byl vždycky rád, že to auto nějak dovlekl do servisu!!!
Čau ve Finsku na šejku, poznávací znamení FORD MOTORSPORT.
Čau

MarkWRC
03.08.2004, 06:58
Na shakedown to nestihnu, vyjíždíme až dneska večer přes Německo, Švědsko.., přijedeme ve čtvrtek v poledne a vypadá to, že jdeme rovnou na Killeri. Poznávácí znamení trička Peugeot... a malá blonďatá holčička..

MarkWRC
03.08.2004, 07:01
Jo, a toho Kopejdu už můžeme nechat na pokoji, naštěsí tam nejede, Jožka Béreš určitě ukáže víc, tomu věrím, jezdí srdcem, to je frajer... Tak čau ve Finsku... A doufám, že nás čechy bude všechny pořádně vidět!!

mat
03.08.2004, 07:20
mat
quote:
Jo, a toho Kopejdu už můžeme nechat na pokoji, naštěsí tam nejede, Jožka Béreš určitě ukáže víc, tomu věrím, jezdí srdcem, to je frajer... Tak čau ve Finsku... A doufám, že nás čechy bude všechny pořádně vidět!!

No tím Bérešem si mě teda dostal.Pokud se někdo vozí jen kvůli tomu že do něj cpe tatík prachy horem dolem tak on je exemplární příklad.Nemyslím to nijak osobně,je to celkem sympatickej kluk,ale jezdecky je Kopejda ne o třídu,ale o dvě třídy vejš.Na to jaký má Ďodi zázemí a techniku jsou jeho výsledky dost špatný.Pro diváky jsou jeho průjezdy většinou efektní (hlavně protože toho má plný ruce a do poslední chvíle neví jestli mu to vyjde)ale realita odměřená stopkama je tvrdá.Ale jak říkám osobně proti němu nic nemám a při jeho mládí se ještě může lecos naučit.

agnus
03.08.2004, 08:17
quote:
Jožka Béreš určitě ukáže víc, tomu věrím, jezdí srdcem, to je frajer... Tak čau ve Finsku... A doufám, že nás čechy bude všechny pořádně vidět!!

Jsem skutečně zvědav, jak nám o Jožkovi poreferuješ. Má skvělé předpoklady pro výkon ve Finsku. Letos jel nejvíce soutěží z pilotů ČR a SR. Byl ve škole u Tommiho, začínal jezdit na kluzkém povrchu... Jenže Finsko je dost specifická soutěž a myslím si, že tam moc neuspěje.

Marek Felt
03.08.2004, 08:53
To Marc WRC: Dobra, tak se uvidime nekde na trati, treba zrovna na Killeri a uvidime, co nam ten mladik Dodi predvede.
Sice to moc valne nevidim, ale trebas se v te skole neco naucil. I kdyz co vim, tak jel nejaky zavod hned po te skole a ze by tam zrovna dvakrat obstal, to se rici neda!

Waca
03.08.2004, 08:58
quote:
mat[quote]quote:
Pro diváky jsou jeho průjezdy většinou efektní (hlavně protože toho má plný ruce a do poslední chvíle neví jestli mu to vyjde)ale realita odměřená stopkama je tvrdá.Ale jak říkám osobně proti němu nic nemám a při jeho mládí se ještě může lecos naučit.

Tak s tím souhlasit nemůžu. Pokud si ho viděl na Bohemii, tak to do zatáček posílal hodně jistě. Nevypadal na to, že toho má pný brejle a neví co dělá.. To, že by asi měl mát lepší výsledky a že to ve Finsku bude mít hodně těžké, tak na tom se asi shodnem. Dal bych mu klidně ještě čas, je mladej :-))

Marek Felt
03.08.2004, 09:02
Je dobre ze Dodi jezdi a jezdi a jezdi. V jeho veku je to super. Kdyz ma zazemi, ktere ma a ma schopne lidi kolem sebe, tak je to vyhoda.
Je mlady a tudiz jeho vykony jsou takove kolisave z RZ na RZ.
Az trochu dozraje, tak bude urcite valet.
Je to nadeje, i kdyz bohuzel slovenska!
Bratrja maji velkou sanci!

mat
03.08.2004, 09:07
Právě na Bohemii jsem viděl několik jeho průjezdů,o kterejch jsem přesvědčenej,že je 100%ně pod kontrolou neměl.

romanpistek
03.08.2004, 09:16
Na Bohemii jel taky poprvé s tou hajtrou.
Čau

mat
03.08.2004, 09:21
quote:
Čau

Myslíš tu EVO8 od Rallyartu?

Opoce
03.08.2004, 09:30
quote:

quote:
Čau

Ve startovni listine ma napsany Sticko, podle me na miste pucovany.

Opoce
03.08.2004, 09:35
quote:

quote:

quote:
Čau

Ve startovni listine ma napsany Sticko, podle me na miste pucovany.

Aha, sorry :)

romanpistek
03.08.2004, 09:49
Věděl jsem, že se někdo chytí.
Já jsem to spíš myslel, s hajtrou oproti WRC!!!
A to snad je.
Čau

Marek Felt
03.08.2004, 09:51
Myslim, nekde jsem cetl, ze jede prave s pujcenym Subem od Makinena. Ten je ve FIN pripravuje pro pronajimani.

Upravil - marek felt 03 Aug 2004 09:52:24

mat
03.08.2004, 10:08
quote:
Věděl jsem, že se někdo chytí.
Já jsem to spíš myslel, s hajtrou oproti WRC!!!
A to snad je.
Čau

Nějak nechápu proč motáš dohromady Enka a WRC. To auto s kterým jel Jožo Bohemku bylo podle mýho názoru jednoznačně nejlepším produkčním vozem ve startovním poli.Skončil s ním v této třídě(až)čtvrtej.

MarkWRC
03.08.2004, 10:35
Myslím, že je tady zbytečné se dohadovat. Za 2 hodinky vyrážíme směs sever,tak už se nemůžu dočkat! Cesta bude peklo, ale určitě to stojí za to. Tak čau ve čtvrtek někde na Killeri..

Michal
03.08.2004, 10:50
Pro všechny, kteří vyráží do Finska, by se mohl hodit průvodce Jirky Hejčla:

http://www.ewrc.cz/2004/show.asp?clanek=699

Marek Felt
03.08.2004, 11:02
To Michal: Urcite, diky moc!!!

Upravil - marek felt 03 Aug 2004 11:03:14

23
03.08.2004, 12:16
Super článek! Škoda že nemůžu jet.

Bros
03.08.2004, 12:29
quote:
Pro všechny, kteří vyráží do Finska, by se mohl hodit průvodce Jirky Hejčla:

http://www.ewrc.cz/2004/show.asp?clanek=699

Díky, paráda už jsem to vytiskl, i když si skoro všechny rychlostky dopředu najíždim tak tohle nemá chybu.

mat
03.08.2004, 12:53
quote:
Super článek! Škoda že nemůžu jet.

Krásný čtení.....hned bych tam taky vyrazil.

mat
03.08.2004, 12:57
Bylo by super kdyby dal někdo dohromady něco podobnýho i k Deutschland rally.I když těch krásnejch míst na koukání je tam určitě míň než ve Finsku.

Victor
03.08.2004, 18:53
Ten průvodce je špička,nechystáte něco podo-
bnýho i pro ostatní soutěže MS,speciálně
Sardošku?Ď.

Marek Felt
03.08.2004, 19:24
Tak se jdu pomalu pakovat a pripravovat na zitrejsi odlet do Finska.
Hned v nedeli vecer, jak se vratim, tak sem hodim nejaky ten zazitek z Finska.
Zdar

Steg
03.08.2004, 20:32
Schwarz si na http://www.wrc.com/News.aspx?PO_ID=3951&flash=False&lang=en_GB buduje pozici pro 1000 jezer:
Schwarz pripustil, ze mozna bude muset hrat druhe housle "mladym puskam" Pasonenovi a Gardemeisterovi "Finsko je vlastne moji oblibenou soutezi, prestoze je pro me jednou z nejtezsich. Charakter cest ztezuje hostujicim jezdcum nalezeni spravne rychlosti. Tim nastava problem protoze mistni jezdci maji od sameho pocatku vyhodu a vas celkovy vysledek je ohrozen jiz od startu. Myslim, ze se dvema Finy v teamu bude letos ma role dosahnout solidniho vysledku a prenechat Janimu a Tonimu usili o bodovane pozice.
To jsem zvedavej, kdy s tim prasti :-)

Milan PB
03.08.2004, 21:37
Já myslím že hned ale dělá si docela aliby ne?

emil
03.08.2004, 21:43
quote:
Já myslím že hned ale dělá si docela aliby ne?

Alibi a to velké...

Hašan
03.08.2004, 21:44
Musi si prece nejak krejt zadek :-)))

Hašan

bomber
04.08.2004, 06:33
No chci ho slyšet před Deutschlandem.

jiri
04.08.2004, 07:09
Ja jsem cetl jiny rozhovor: p. Schwarz psal o lehkem plus pro severske jezdce Skody, Garde uz vyhral na Fabii pred 3 tydny, on nemel tuto moznost, no a severani na sotoline vyrustaji. presto bude s nimi bojovat,ale...

emil
04.08.2004, 07:27
quote:
No chci ho slyšet před Deutschlandem.

Tam už žádné alibi ani ale... hledat nemuze!

ppa
04.08.2004, 09:50
Nemyslím si, že si Armin dělá před Finskem nějaké obzvláště velké alibi. Spíše střízlivě hodnotí své možnosti. A je více než rozumné nechat oba domácí borce jet naplno a krýt jim záda (i když pravděpodobnost, že to Armin i za této situace někde rozvěsí, je podle mě hodně velká), než naopak.

krafi
04.08.2004, 10:02
quote:
Nemyslím si, že si Armin dělá před Finskem nějaké obzvláště velké alibi. Spíše střízlivě hodnotí své možnosti. A je více než rozumné nechat oba domácí borce jet naplno a krýt jim záda (i když pravděpodobnost, že to Armin i za této situace někde rozvěsí, je podle mě hodně velká), než naopak.

Správný názor.Jinak je tady v některých příspěvcích vidět,že ať Armin vypustí z úst cokoli,je za to zkritizovám.Myslím,že bychom měli být více objektivní.Není přece všechno špatné,co dělá a říká.
Pozn.Armin není můj kůň,tím je Toni.To jen,abych nedostal hned "vylágoš".

Hašan
04.08.2004, 10:25
Mým koněm je taky Tonik a ne Armin. Armina bych radeji videl v kravate a saku jako managera.

Hašan

McTell
04.08.2004, 10:48
quote:
Mým koněm je taky Tonik a ne Armin. Armina bych radeji videl v kravate a saku jako managera.

Hašan

Souhlas, jen trochu doplním cizí text :D
... a saku jako manažera //u konkurence!// ;)

novakmir
04.08.2004, 10:59
To já bych byl rád,kdyby byl "kravaťákem" u Škodovky.Přece jen by pak byla větší jistota,že Škoda nedopadne jako před lety Seat...

McTell
04.08.2004, 11:03
quote:
To já bych byl rád,kdyby byl "kravaťákem" u Škodovky.Přece jen by pak byla větší jistota,že Škoda nedopadne jako před lety Seat...

No, nevím jak silným arbitrem ve prospěch škodofky by byl Armin v kravatě, jednalo-li by se o Audi.

novakmir
04.08.2004, 11:21
No,to by z něj mohla být také pěkná veš v kožichu! Tahle varianta mě nenapadla (ty zprávy o návratu AUDI k soutěžnímu programu jsem nevzal moc vážně nebo aspoň to nepovažuji za aktuální).

kubaa
04.08.2004, 16:47
Nechte Armina,zatím,kde je.Škody se už nadělal spousty.Kdyby nebyl skopčák,pro WV už by dávno nejezdil.A v kravatě,ani náhodou,dovedete si představit co by dokázal ještě zkazit?

Milan PB
04.08.2004, 17:35
Podle mě je Armin dobrej na vývoj auta. Když se podívám jak se posouvala Octavia za jeho působení narozdíl od Auriola a teď přišel zpátky a Fábia se opět zlepšila určitě na tom ma zásluhu vic lidí ale on je prostě zase u toho.

Milan PB
04.08.2004, 17:37
4 Mc Tell : Co mě strašíš s Audi? To je to tak opravdový nebo jenom fantasie ?

pelikan
04.08.2004, 22:06
quote:

Ještě jednou k Jožkovi. Pokud vím tak na Bohemce mělo jeho auto Polské SPZ a tak bych hádal, že si auto pronajal od Ralliart Stec.

Bros
04.08.2004, 22:35
Tak si dneska krásně najíždím rychlostky (zrovna Ouninphoju) a rychle mi dojíždí červenej micák, pevně jsem uchopil volant a pustil se do nerovného souboje ustál jsem to sto metrů a statečně prohál. Po pěti minutách druhý červ. micák a opět těsná prohra na vrcholu horizontu. Jeden se jmenoval Marcus a druhej nějakej Harri, příště jim to určitě ukážu:):):)

Šedivec
04.08.2004, 23:38
quote:
Tak si dneska krásně najíždím rychlostky (zrovna Ouninphoju) a rychle mi dojíždí červenej micák, pevně jsem uchopil volant a pustil se do nerovného souboje ustál jsem to sto metrů a statečně prohál. Po pěti minutách druhý červ. micák a opět těsná prohra na vrcholu horizontu. Jeden se jmenoval Marcus a druhej nějakej Harri, příště jim to určitě ukážu:):):)

Člověče neblázni!!!
Ať jim moc nesrazíš sebevědomí :D

SABOTAGE
05.08.2004, 00:25
quote:

GO PEŤA GO!!! Natrhni jim pr*el :D

SABOTAGE
05.08.2004, 00:34
quote:

quote:
Čau

To mat:
1/ Myslím, že právě u Bérešů to není o tom, že by do něj cpal prachy horem dolem jeho otec. Tady jsi hodně vedle.
2/ To auto nebylo přímo od Ralliartu, ale připravuje jej a pronajímá v Polsku Zbigniew Stec.

McTell
05.08.2004, 05:59
2 Bros
:D Fandím ti. Do nich!!! Já jsem takhle vloni ve Finsku s Fabkou Kombi pojel Tommiho, jenže já vyhrál!!! Neměl srab nervy to podržet. (rovina před Jyvaskylou, kde se často měří, jenže já před pár minutama jel z druhý strany a věděl jsem, že je čistej vzduch) Na férovost se v týhle vypjatý situaci ale nehraje ;)

mat
05.08.2004, 07:14
quote:

quote:

Ještě jednou k Jožkovi. Pokud vím tak na Bohemce mělo jeho auto Polské SPZ a tak bych hádal, že si auto pronajal od Ralliart Stec.

Jo to souhlasí,bylo to od nich.Jejich servis vypadal celkem na úrovni.

Michal
05.08.2004, 08:27
Víte, že:

V roce 1977 Ford marně sháněl místního specialistu za volant čtvrtého vozu, až Ari Vatanen doporučil Kyosti Hamalainena. Na otázku, zda bude umět řídit vůz skupiny 4 s nímž nemá žádné zkušenosti, Vatanen odpověděl :“ Buď umí řídit auto nebo ne..“ …a Hamalainen vyhrál!!!
V téže roce zaznamenala krásný úspěch škodovka, když Nor Haugland obsadil s typem 130 RS krásné 10. místo

V roce 1999 FIA experimentovala. Poslední RZ soutěže byla televizní a vítěz dostal 3 body do klasifikace jezdců. Auriol odstoupil z 9. Místa, vůz byl opraven a specielně připraven na tuto RZ, kterou malý Francouz nakonec vyhrál.
Tentýž rok jsme mohli sledovat premiéru Škody WRC ve finských lesích – Schwarz urazil kolo ve třetí zatáčce první RZ

Více v PREVIEW Jirky Hejčla:

http://www.ewrc.cz/2004/show.asp?clanek=702

ppa
05.08.2004, 10:34
A ku..a, ty výsledky ze shakedownu tedy nic moc :( . Nevíte, kolik shake měřil ? Vzhledem ke Gronholmovu času a předpokládané vyšší průměrné rychlosti bych tipoval tak 4.2 km. No a tím je zde ztráta Fábií 1sec/km.

Upravil - ppa 05 Aug 2004 10:44:14

Lukas99
05.08.2004, 10:40
quote:
A ku..a, ty výsledky ze shakedownu tedy nic moc :(

Pravdu díž Petře, bída bída... Kolim měl shake km? Ta zráta bude asi něco kolem 1,5-2s/km... Pravda, rozbít to na sheku by byla pitomost, ale stejně. Doufám a modlím se, aby s tím Paasonen jel jak o život a auto vydrželo!

bomber
05.08.2004, 11:20
Shakedown měřil 3,76km.

Čejda
05.08.2004, 11:38
Zdravim, koukal jsem že v časech ze shaku chybí citroni a taky pykalisto, takže možná naši budou ještě dále.

Můj kůn je na tuto soutěž passonen.Já mu věřim.už jsem psal at to klidně rozbije, ale aby tam byli ty správné časy.

http://www.automotiveforums.com/vbulletin/customavatars/avatar55273_2.gif

alexus
05.08.2004, 11:47
To znamena ztratu Paasonena 1,22 vt. na KM na Gronholma,vzhledem k tomu, ze je to Shakedown,tak bych to nebral tak vazne,prece jste neymsleli,ze budou jezdit stejne casy,ja budu spokojeny se ztratou do 1vt. na KM.
Jinak pri takovem prubehu by ta ztrata za cely zavod byla 7minut 46 vterin,a to je hodne.Ale portad lepe nez Octa tusim.
Verim,ze bude mensi a dotahne to nekdo do cile.

bomber
05.08.2004, 11:50
Když nebude brán zřetel na techniku,se kterými jezdci by se dal co do kvality srovnávat Passonen?Co myslíte s Tuohinem,Lindholmem,Hirvonenem,Pykalistem...?

ppa
05.08.2004, 11:59
1 Gronholm (Peugeot) 2m05.6s
2 Rovanpera (Peugeot) 2m05.7s
3 Solberg (Subaru) 2m06.5s
= Martin (Ford) 2m06.5s
= Tuoinho (Ford) 2m06.5s
= Duval (Ford) 2m06.5s
7 Lindholm (Peugeot) 2m08.0s
8 Hirvonen (Subaru) 2m08.5s
9 Sainz (Citroen) 2m09.1s
10 Loeb (Citroen) 2m09.6s
11 Paasonen (Skoda) 2m10.2s
12 Schwartz (Skoda) 2m10.6s
13 Sohlberg (Mitsubishi) 2m10.9s
14 Gardemeister (Skoda) 2m11.4s
15 Panizzi (Mitsubishi) 2m11.5s
16 Carlsson (Peugeot) 2m12.9s *
17 H Solberg (Peugeot) 2m19.5s *
18 Ginley (Subaru) 2m22.9s *
19 Viita (Ford) 2m 30.7s *
20 Warmbold no time *
21 Pykalisto (Xsara) no time *
* = privateer entry

bb
05.08.2004, 12:01
quote:
Když nebude brán zřetel na techniku,se kterými jezdci by se dal co do kvality srovnávat Passonen?Co myslíte s Tuohinem,Lindholmem,Hirvonenem,Pykalistem...?

bb
05.08.2004, 12:05
S Gardemeisterem!
quote:

bomber
05.08.2004, 12:23
quote:
S Gardemeisterem!
quote:

Já myslel někoho mimo Škodu.

romanpistek
05.08.2004, 13:00
Zdravime vsechny z vyhrateho Finska, shakedown byl super, prosli jsme ho cely.
To co predvadel Markus a Harri bylo uplne nekde jinde nez vsichni ostatni, proste super magori.
Petr uz posila fotky, tak se mate na co tesit...
Zdravi romanpistek a Marek Felt
Cau

Waca
05.08.2004, 13:06
quote:
Zdravime vsechny z vyhrateho Finska, shakedown byl super, prosli jsme ho cely.
To co predvadel Markus a Harri bylo uplne nekde jinde nez vsichni ostatni, proste super magori.
Petr uz posila fotky, tak se mate na co tesit...
Zdravi romanpistek a Marek Felt
Cau

Dík za zprávy z místa!! Pokud to ještě bude možné, tak šup sem s dalšími zajímavostmi.-))

romanpistek
05.08.2004, 13:53
Tak co rikate fotkam Petra.
Ja myslim, ze dobry.
Jinak jsem predelal radsi tipovacku, ty Finove jedou fakt rychle.
Cau

mat
05.08.2004, 13:57
Nádherný fotky

agnus
05.08.2004, 13:59
quote:
A ku..a, ty výsledky ze shakedownu tedy nic moc :( . Nevíte, kolik shake měřil ? Vzhledem ke Gronholmovu času a předpokládané vyšší průměrné rychlosti bych tipoval tak 4.2 km. No a tím je zde ztráta Fábií 1sec/km.

Záleží na "úhlu pohledu". Vzhledem k časům Citroënu je to SUPER... Bohužel ostatní jsou o dost rychlejší. Ale závod je závod. Spíš mě překvapuje ten Toni, snad zrychlí... Pokud by ve Finsku měl být Armin rychlejší, tak nemá Toni ve Škodě co dělat. To je potřeba si říci... Ale snad zítra zabere.

ppa
05.08.2004, 14:03
quote:

quote:

Záleží na "úhlu pohledu". Vzhledem k časům Citroënu je to SUPER... Bohužel ostatní jsou o dost rychlejší. Ale závod je závod. Spíš mě překvapuje ten Toni, snad zrychlí... Pokud by ve Finsku měl být Armin rychlejší, tak nemá Toni ve Škodě co dělat. To je potřeba si říci... Ale snad zítra zabere.

Já osobně jsem také doufal, že trochu více poodskočíme myšákům.... Ale jak říkáš, uvidíme zítra.

Zorro
05.08.2004, 14:09
Naozaj krásne fotky.

D_cz
05.08.2004, 14:17
Nevím jestli je potřeba si to říct :P , ale ty fotky jsou super, jsou tu rychle a hlavně jsou celkem nasírací ... myslím pro nás co tam nemůžeme být.
Jo a Toníka bych po šéjku rozhodně nesoudil a počkám si radši do zítra.

MravenecZ
05.08.2004, 14:27
Bros na hrad !!!! To je fantazie ty fotky. Krásně napsáno, že jsou nasírací. Souhlasím, uáááá. Příští rok jsem ve Finsku jako na koni.

MravenecZ
05.08.2004, 14:29
Teprve teď jsem si všiml, že Impreza zase používá nová světla. Pokusím se trochu zapátrat jak dlouho.

MravenecZ
05.08.2004, 14:31
Ono to spíš bude asi tak, že na té Brosově fotce, to trochu hodilo stín a tak jsem si myslel, že už mají výplň světla zase černou a ono to bude asi pořád stříbrné :(

D_cz
05.08.2004, 14:39
quote:
Ono to spíš bude asi tak, že na té Brosově fotce, to trochu hodilo stín a tak jsem si myslel, že už mají výplň světla zase černou a ono to bude asi pořád stříbrné :(

To bude tou Brosovou nekvalitní technikou, ony ty foťáky na jedno použití nejsou zrovna košér :)