Zobrazit v plné verzi : Porovnání
Radek Mrnustik
13.06.2004, 11:02
Co je lepší na hry ??ps2 nebo dobrej pc ??
Karbonyl
13.06.2004, 13:57
PC je rozhodně praktičtější, já osobně bych si PS nebo konzoli obecně jenom kvůli hraní nekoupil . Gamesy na PC beru jako doplněk, takže tak :D
http://tycky.velkoobchod.cz/img/maleevo.gif *JH*Zlín*
PS2
quote:
Co je lepší na hry ??ps2 nebo dobrej pc ??
323 GTR
JEn a jedine PC, je sice pekny, ze na PS2 hry vychazeji driv apod. Ale na internet si s ni nezajdu, seminarku na ni taky nenapisu a co se tyce mne, tak si hodne hraju s 3dsMax a Photoshopem, tzn ze u mne konzole uplatneni nenajde. Ale kdyz uz jsem o tom zacal, napiste sem sve nazory pro a proti.
Otazka byla , "co je lepsi na hry?" . Je jasny, ze PC ma nekonecne moznosti, ale pokud se jedna o hry, tak PS2 je proste cool!! Krom toho spousta her je na PS2 lepsi nez na PC.Je to dany take tim, ze vyvojari maji vyhodu u PS2, ze presne vedi na jaky HW tu aplikaci(hru) delaji, ale u PC je to porad jen boj ovladacu,HW,OS..... tot muj nazor.A cena mluvi taky za vse.Akorat nevim jestli v tuhle dobu neni lepsi pockat na PS3, ale to bude jeste chvilku trvat :o))
quote:
JEn a jedine PC, je sice pekny, ze na PS2 hry vychazeji driv apod. Ale na internet si s ni nezajdu, seminarku na ni taky nenapisu a co se tyce mne, tak si hodne hraju s 3dsMax a Photoshopem, tzn ze u mne konzole uplatneni nenajde. Ale kdyz uz jsem o tom zacal, napiste sem sve nazory pro a proti.
323 GTR
Zrovna co se týče závnodích her, si myslím, že PC vede, na PS2 je skvělé GT3, pak nějaké ty WRC, ale to je o ničem. Na PC máš bomby jako Grand Prix Legends, Live for Speed, Richard Burns Rally (bude i na konzole, ale na PC má být propracovanější) atd. Navíc se dá z internetu stáhnout všelijaké rozšíření které na PS2 mít nikdy nebudeš
No takhle asi zalezi na tom co chces hrat... Kazdopadne co se tyce rozsireni tak urcite PC vede. Viz cmr2,3,4 Nove skiny aut u cmr2 uplne nove modely
:o)) mam pocit, ze nevis o cem poradne mluvis ,ale budis.Kazdy ma svuj nazor.Nicmene jestli jsi hral na PS2 pouze GT3, tak to chapu.Nemas dostatecnej rozhled a o RBR toho taky asi moc nevis.....
quote:
Zrovna co se týče závnodích her, si myslím, že PC vede, na PS2 je skvělé GT3, pak nějaké ty WRC, ale to je o ničem. Na PC máš bomby jako Grand Prix Legends, Live for Speed, Richard Burns Rally (bude i na konzole, ale na PC má být propracovanější) atd. Navíc se dá z internetu stáhnout všelijaké rozšíření které na PS2 mít nikdy nebudeš
323 GTR
Hmm ty seš nějakej expert koukám...
To si pis :o)))
Ne, je to jen diskuse.Aspon doufam.
quote:
323 GTR
quote:
Věř tomu že mikezzp je minimálně na PCčka solidní expert a to nepočítám kolik jsme oba najeli tisíců km rychlostních zkoušek jak na PC tak na PS2 8D
Osobně jsem projezdil všechno od CMR1,2,3,4, WRC2,3, RBR demo na PS2, Rally Championship 2000. Ze začátku jsem byl notorickej zastánce PC, konzoláři byli žabaři... Jenže, každá hra se mi na kompu chovala jinak, pak už i výkon přestal stačit. Framerate skoro nikdy na úrovni PS2.
Pak jsem koupil PS2 kvůli WRC2 a od tý doby nechci jinak! Hlaďounká grafika, žádné HW upgrady, prostě tam lupneš CD a jedeš jak po másle! Když se podíváš na grafiku GT3 či RBR, tak já už nic víc nepotřebuju...
Tak ja se zase trosku zastanu PC-ckaru. Nechci nikoho urazit, ale problem byva vetsinou v tom kusu mezi klavesnici/mysi a zidli... Tj clovekem. Uz jsem hral hodne her, ale u zadne jsem nemel problem a pokud nejaky byl, tak jsem jej elmi brzy vyresil. Tim jsem se naucil zase neco noveho. No a jenom jedna vec na zaver... Jsem perfekcionista, tzn. ze chci mit treba pekny obraz, zadne zubate hrany apod. A to jsem zatim u zadne konzole nevidel.
No tak sorry, asi jsem se nechal unést. Prostě jsem na PS1/2 zkoušel několik her, ale dostaly mě jen díly Gran Turisma, ostatní mi připadly o dost horší. WRC mě vůbec nenadchly, spíš mě připadalo, že hra spíš staví na té ofic. licenci a hratelnost už šla trochu jinam... Slyšel jsem prostě, že RBR má mít na PC více možností, lepší grafiku a jeden (nebo více?) pohledů navíc, to je u mě ta propracovanost, ale co je na tom pravdy, to zjistíme až v demu nebo v plné verzi po prázdninách... Každopádně nejlepší věc na PC je online hraní, kdy se můžou sejít desítky lidí z různých částí světa a měřit své síly třeba v Nascaru, GPL nebo LFS...
Ackoliv mam PC tak podle me je lepsi PS2.
Hašan
quote:
No tak sorry, asi jsem se nechal unést. Prostě jsem na PS1/2 zkoušel několik her, ale dostaly mě jen díly Gran Turisma, ostatní mi připadly o dost horší. WRC mě vůbec nenadchly, spíš mě připadalo, že hra spíš staví na té ofic. licenci a hratelnost už šla trochu jinam... Slyšel jsem prostě, že RBR má mít na PC více možností, lepší grafiku a jeden (nebo více?) pohledů navíc, to je u mě ta propracovanost, ale co je na tom pravdy, to zjistíme až v demu nebo v plné verzi po prázdninách... Každopádně nejlepší věc na PC je online hraní, kdy se můžou sejít desítky lidí z různých částí světa a měřit své síly třeba v Nascaru, GPL nebo LFS...
Asi tak nejak...
kde se nechá sehnat wrc 2-3 na počítač - koupím
Pro mě je lepší PC hlavně kvůli tomu že je tady možnost různejch modů a úprav a to je aspoň podle mě u rally her zásadní věc. Představa že bych jezdil pořád s těma základníma skinama z RBR je hrozná. Tim že se autům daj nový skiny se hra posune zase blíž realitě a i já si pak připadam jako že opravdu závodim. Osobně dávam přednost míň známejm stájím protože jezdit se skinem Solberga nebo Sainze to působí divně. Rád jezdim jakoby sám za sebe v nějakym malym neznámym týmu. Sem hračička:o)) Koukněte třeba na Rally Trophy - takovejch skvělejch modifikací - to ti PS2 nedá.
Marek Felt
17.08.2004, 08:37
PS2 jsem vyhral, presto jsem o ni uvazoval. Predevsim kvuli WRC 2 a pote kdyz vyslo WRC 3, tak jsem byl stastny, ze ji mam doma. Stejne bych ji koupil, o tom neni pochyb.
PC mam, ale s PC se vazou stale problemy. Viry, formatovani, stale s tim spojene smazavani dosazenych vysledku v hrach, fotky, atd. Problem me prepadne bez vahani a mam po datech.
Proto PS2 mam radsi, ten te takhle nezklame!!!
Marek Felt
17.08.2004, 08:39
Jinak k modifikacim. Colina 2 jsem mel tak prekopanou, ze se mi obcas proste sekla, neustala to. Uplne jina jmena, jiny sampionat, atd.
Ovsem jednoho krasneho dne jsem o vse prisel, diky poruse systemu a vse bylo pryc. Od te doby zadny Colin2 a prakticky zadna hra na PC. PC je na praci, jinak je to v prd... a PS2 na hry!
future boy
24.08.2004, 19:45
Tak to s tebou uplně souhlasím,jakožto majitel Pc(už né zrovna moc v kurzu) a PS2.O všem co tady píšete o PC je pěkný a nejsem odpůrcem.Hraní po netu je super a taky samozřejmě hraju,ale jak tady už někdo psal do PS2 dáš DVD a jedeš.Bez nějakých zbytečnosí nebo dokonce problémů.Já teda osobně jsem "NA HRY" pro PS2.A ještě něco.Já byl odkojenej Colinem,ale to co se mnou dělá WRC 2-3(4) tak to je prostě bomba.A na PC nevyšla.
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.