Zobrazit v plné verzi : Safari Rally 2001
Tak jaké vidíte šance jednotlivých týmů?
A co Škodovka a Kresta?
Na Krestu jsem zvědav jestli vůbec dojede prý pojede s Climentovým autem z minulého roku.Armin na to má tlačit hned od začátku ,jestli vydrží auto mohlo by to být na bodech i pro jezdce,Bruno jede hyenu,takže snad jistej bodík pro značky
Roman ako posledny z silnej skupiny,ale uz je to cislo 21. Drzim ti palce chlape.!!!!
Pokud by Roman dojel do 10.místa, bylo by to super. Záleží ovšem, zda mu vydrží auto, které tolik pamatuje. Můj tip je Mäkinen, zkušenosti se snoubí se spolehlivým a robustnost.
Pokud by Roman dojel do 10.místa, bylo by to super. Záleží ovšem, zda mu vydrží auto, které tolik pamatuje. Můj tip je Mäkinen, zkušenosti se snoubí se spolehlivým a robustnostným vozem. Sorry uklepnul jsem se.
Jestli mu ovšem ten robustní vůz zase nebudou poponášet černoši. (vtip bez rasistického podtextu)
Dofám že se Velký Talent neutrhne ze řetězu jako v Řecku a pojede první dva dny údržbu.
Třetí etapa je stejná jako ta první a tam už by se mohl trochu rozjet a zkusit udělat nějakej pěknej čas.
imported_n/a
18.07.2001, 10:57
Pokud Armin bude dodrzovat taktiku, o ktere mluvil Mr. Janeba (tj. jet na maximum uz od pocatku), a navic pri sve snaze nezrusi auto, verim, ze z toho bude konecne bedna. Z Janebova prohlaseni je zrejme, ze Bruno jede tradicne system hyena, coz by ale mohlo prinest nejake body pro znacku.
Věřím že Škoda pojede super a ty body budou
Světe div se, včera na Eurosportu v dokumentu o přípravě na Safari krátce zabrali i Krestu a představili jako mistra ČR a třetího jezdce Škody. Náhoda nebo dobrá práce PR Škodovky ?
Nevíte někdo v kolik startuje první RZ? Našeho času?
Tak už konečně jedou. Kdo ale tipoval Burnse tak prohrál. :D
smirnoffff
20.07.2001, 10:51
quote:
Nevíte někdo v kolik startuje první RZ? Našeho času?
jestli se nepletu a dobre pocitam tak 10:20...
Schwarz vyhrál RZ1 !!!!!!!
imported_n/a
20.07.2001, 11:04
Ad SS1: Tak to je naprosta bomba !!!! Prestoze jsem Arminovi docela veril, takovy zacatek jsem rozhodne necekal :-) !
... a kdo tipoval Colina tak si mne ruce ...
quote:
Tak už konečně jedou. Kdo ale tipoval Burnse tak prohrál. :D
Burns poskozene zaveseni a odstupuje, Tommi trefil ptaka a ma znicene celni sklo. Armin vyborne
imported_n/a
20.07.2001, 11:08
Bruno sice zacal opatrne, ale nevypada to zase tak spatne. Aspon porazil Loixe, Auriola i Delecoura. Uvidime, co jeste predvede Roman.
Začíná to velice překvapivě. Jen aby to Schwarc nepřehnal.
jenom aby to schvarz brzo nerozbil
Jestli chce Schwarz vyhrát tak nesmí polevit.
Škodovka se chce asi zviditelnit, možná usiluje o hlavního sponzora na příští rok, ale mám takové mrazení, že se Armin brzy zabije (pokus o ironii). Ale jestli mu to výjde, tak do konce tohoto roku má továrna zaděláno na růžový zprávy a komentáře. A kéž by mu to vyšlo.
Tak Kresta už je v cíli RZ1. Ztráta na prvního (Schwarz) 10 min.
Hlavně že je Kresta před (zatím) Nkama a soukromníkama.....
quote:
Tommi trefil ptaka a ma znicene celni sklo.
Aby teď po něm nešli prozměnu ochránci zvířat ;)
Škodovky SUPER 8D
imported_n/a
20.07.2001, 11:57
Armin by mel rozhodne pokracovat v nasazenem tempu, prestoze riziko, ze to nekam posle, je velke. Body pro znacku jisti Bruno, a pokud se Arminovi podari zajet nekolik kvalitnich casu (a pak i treba odpadne, to bych ale nerad privolaval), rozhodne to vzbudi velky ohlas a udela Skodovce daleko vetsi reklamu, nez pravidelne dojizdeni na chvostu mezi tovarnimi tymy. Uvidime, co na to treba zpravodajstvi Eurosportu...
Souhlasím, ale podle toho co se říkalo před startem Schwarz rozhodně polevovat nebude.
Když jsme u eurosportu včera dokonce připoměli i start Romana Kresty.Nevídané.
Tak Armin nam spadnul na druhy misto. To je stejne bomba. Myslim ze tu sance na bednu je.
Armin je v cili RZ2, ztraci 30s na Tommiho a 21 na Collina - takze klesa na 2 misto. Ale po 160 km RZ mit ztratu 26 s na vedouciho to je skvele. Bohuzel ostatni to zacinaji teprve rozjizdet, zatimco Armin jede asi hranu.
Když bude jezdit časy do šestýho místa tak je to super, né?
imported_n/a
20.07.2001, 12:51
V SS2 sice ztratil Armin na vitezne dve posadky Makinen, Loix 30s a erzetu dokoncil na 6. miste, stale to ale vypada naprosto skvele (celkove na 2.miste) ! Brunova ztrata v SS2 - 1min 51sec. Vse zatim odpovida taktice slibovane pred zahajenim. Jen tak dal !
Tak co na to všichni řikáte?Je to bomba,že Armin vyhrál první RZ,škoda jen,že se na druhé trochu propad.A Kresta jede taky velice slušně,na to,že má už starší nářadí.Všem držím pěsti,ale hlavně Romanovi.Jen tak dál a hlavně VYDRŽTE!!!!!
Armin jede pod vteřinu na km a to je super!!
Buďme při zemi.
Já myslím, že je bomba, aby po 117 km RZ byly první 4 posádky v jedné minutě. Uvidíme jaké rozestupy budou po 3RZ, která má 113 km.
Kresta ve 2.RZ 12.+ 3,04 po 2.RZ 12. +13.00
Armin skvělé, jen aby to vydrželo.
juhajuha
20.07.2001, 14:37
No a Colin už nám taky ztrácí přes pět minut.
juhajuha
20.07.2001, 14:51
Colin problémy se spojkou.
juhajuha
20.07.2001, 14:55
A Colin už je venku. Takže Tommi má šanci poodskočit, paráda.
Kdo tipoval Colina tak .... :D
Schwarz ztratil v RZ3 přes 6 minut!!!
Nestacim se divit. Kdyby takoveto usili nasadili skodovaci ve vice podnicich MS, nebylo by proti cemu remcat. At to treba Armin posle do kaktusu, stejneve mne zanechal hluboky dojem. Takhle se ma jezdit. Skoda na RZ 3, asi se ostatni uz pomalu probouzeji. Kresta ma nadeji na prvni desitku, jestli mu auto vydrzi. Kdo vi, jestli nepojede i Bruna. Skoda Burnse (puvodne jsem ho chtel typovat) a McRae. Snad to Mekacovi dlouho nevydrzi (ne, ze bych mu nefandil, ale o vitezi Safari mam jine predstavy).
Koukam vsechno se vraci do starejch koleji
:-((((
Podle mě to byl jen nějaký tlumič, nebo defekt. Armin bude bojovat dál. Nic není ztraceno, o akci v této rally není nouze.
imported_n/a
20.07.2001, 15:26
Co se da hold delat :-(( Doufam, ze 'kaktusy' uz ma Armin za sebou (jinak si totiz vice nez 6 minutovou ztratu nedokazu vysvetlit), muj favorit Colin uz je take mimo hru. Ovsem vzhledem ke specificnosti Safari bych to jeste nevidel tak cerne, nabrat nekolika minutovou ztratu muze kdokoliv (viz Loix nebo Solberg na SS3).
Začínám tušit problem Kresty. Nepřeji mu ho, ale již jsou výsledky Pozza./22/.
Odkud prosímtě bereš výsledky? Máš je dycky první.
[/quote]
Momentálně je nejrychlejší Škoda Motorsport.
Radek Bolardt
20.07.2001, 15:45
Nevíte někdo, proč Armin nabral takovou ztrátu ? A co se děje s Krestou? - nikde jsem nic nenašel.
imported_n/a
20.07.2001, 15:47
Tak uz je to jasne - Schwarz mel na SS3 dva defekty. U Thiryho hlasi problemy s prilis mekkymi zadnimi tlumici.
Romana snědla dravá zvěř i s autem. :-))
quote:
Romana snědla dravá zvěř i s autem. :-))
Nech si toho Davide nebo dostaneš na budku :-))
juhajuha
20.07.2001, 16:18
Podle neoficiálních zdrojů je Roman ze hry - defekt. Prokletí třetí rz asi pokračuje.
imported_n/a
20.07.2001, 16:20
Tak Roman je definitivne out. Zcela 'netradicne' kvuli defektu kola.
Prý tam byly hřebíky, viděl je Thiry.
quote:
Prý tam byly hřebíky, viděl je Thiry.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
To neměl rezervu? Nějak se mi to nezdá, co ty na Jano?
Auriol hoří. Je to lepší než akční film.
quote:
Odkud prosímtě bereš výsledky? Máš je dycky první.
Úplne najrýchlejší sú www.mitsubishi-motors.co.jp/motorsports
imported_n/a
20.07.2001, 16:43
Informace o Krestove odstoupeni kvuli defektu kola pochazi ze skodovackeho webu. Jinak poznamka o hrebicich je naprosto dokonala :-))).
Auriol asi opravdu proziva horke chvile: ROLLED 50 KMS INTO STAGE. CAR ON FIRE, HELICOPTERS ON SCENE, CREW THOUGHT TO BE OUT OF THE CAR
Kdo tomu o tom defektu Kresty věří, ať zvedne ruku.
imported_n/a
20.07.2001, 17:05
Tipoval bych, ze v Krestove pripade znamena 'defekt kola' = 'ulomene kolo'.
juhajuha
20.07.2001, 17:08
Ach jo, tak na čtyřce Schwarz nabral dalších osm minut.
Radek Bolardt
20.07.2001, 17:09
Copak se to děje? Že by myšky nahlodaly kabely? Kokám všude možně, ale výsledky RZ4 zamrzly na prvních pěti jezdcích. Že by RZ zrušili?
juhajuha
20.07.2001, 17:13
A Bruno deset a půl minuty. Po krásným začátku to nějak bere faleš.
juhajuha
20.07.2001, 17:14
Arai je mimo, Gronholm asi taky.
imported_n/a
20.07.2001, 17:14
.... a Thiry nabral vice nez 10 minut.
Gronholm a Arai jsou venku. V tuto chvili se mi zda, ze system hyena by mohl prinest docela uspech.
Armin to rozjel skvěle, ale RZ3 a 4 už tak super nejsou. Že by změna taktiky??
Uvidíme, na RZ4 to tak ale vypadá.
Nebylo by se čemu divit soupeřu pomalu ubývá.
Jenom ať jim to borcům vydrží.
Už delší dobu sleduji toto forum, ale teď jsem již neodolal tomu, abych se přihlásil a přispěl taky něco málo. Continue...
... Úvodem bych chtěl poděkovat nicku "23" za ty příspěvky o dravé zvěři, která sežrala Krestu i s vozem a hlavně o hřebících, jež viděl Thiry. Díky tomu jsem se dnes aspoň pořádně zasmál. Dvacettrojko, fakt super, boduješ. Doufám, že se ta budka od Janky dala přežít. Jinak si dovolím říct svůj názor na dosavadní průběh soutěže. Po tak velké úmrtnosti vozů v první etapě si myslím, že díky odolnosti Škodovek změnilo vedení pro Armina taktiku a to na dojezd. Ale to jsem asi neobjevil žádnou novou věc. Takže si myslím, že před Škodovkama vypadnou ještě aspoň dva vozy a bude z toho minimálně 4. místo. Zdar všichni!
Podle zákulisní zprávy Roman Kresta odstoupil mimo jiné také díky jeho nezkušenosti (měl vyměnit kolo a neudělal to - nebo tak něco). Bohužel nevím nic přesnějšího, ale pokud mi to zdroj zevnitř upřesní, hned to napíši.
Vstávejte pánové!
Hned na první dnešní RZ odpadl další tovární vůz. Je to Ford Focus WRC se Sainzem za volantem. Armin už je čtvrtý.
Jo a LOix má pěknou ztrátu, bude z toho pro škodovku pořádný balík a odskok od k.š. Schwarz pokud jede údržbu a zrtácí na Tommiho jen 50 sec tak jede super.
Tak jen aby nakonec vůbec někdo dojel do cíle?! při téhle úmrtnosti ,pro škodovku to však vypadá velmi nadějně.
To nebylo na Tommiho ale na Solberga. Ten čas je opravdu dobrý. Jen ať ukáže co v autu je...
quote:
... Úvodem bych chtěl poděkovat nicku "23" za ty příspěvky o dravé zvěři, která sežrala Krestu i s vozem a hlavně o hřebících, jež viděl Thiry. Díky tomu jsem se dnes aspoň pořádně zasmál. Dvacettrojko, fakt super, boduješ. Doufám, že se ta budka od Janky dala přežít. Jinak si dovolím říct svůj názor na dosavadní průběh soutěže. Po tak velké úmrtnosti vozů v první etapě si myslím, že díky odolnosti Škodovek změnilo vedení pro Armina taktiku a to na dojezd. Ale to jsem asi neobjevil žádnou novou věc. Takže si myslím, že před Škodovkama vypadnou ještě aspoň dva vozy a bude z toho minimálně 4. místo. Zdar všichni!
Díky za podporu. S Jankou si to ještě vyřídím na Barumce ... 8D Ty Zlíňačky jsou nějak drzý. Na "JEJICH" Románka se nesmíš ani zamračit :angry:
Schwarz jistě nejede udržbu,na 6RZ stáhl Solberga o 2.2 min.
Bruno také dojel do cíle 6
To admin: Jen prosím změŇ na stránce on-line výsledků název tématu na Safari - jinak vše OK.
Ano 33 vteřin ztráta na 84km je super čas.
Mám takové tušení,že vypadnou ještě Solberg a Rovanpéra.... a tank škoda si dojede na bednu
Vím, že to sem nepatří, ale kdo ví kde jsou výsledky Pačejova - tedy pokud jsou. Díky.
Pačejov 1RZ . 1 PECH 2 Hrdinka 3 Chovanec
Neví někdo, co je s výsledky RZ 7???
Na stránkách Mitsubishi píšou, že Solberg rozlomil přední diferenciál a přední hnací hřídel. Ví o tom někdo něco více?
Ve výsledkové listině figuruje,vyhrál 7RZ
už jsou výsledky. Schwarz má nějaký problém...
Asi to v posledním servisu opravil.
Je to super, Schwarz dneska opet boduje. Treti a ctvrte misto v RZ, to, jak stahnul Solberga je super, uz jsem myslel, ze mu stacit nebude a dozene ho Delecour. Ted uz to zase vypada nadejneji, hlavne at obe Skodovky vydrzi. Skoda Sainze, vypada to, ze Mekac si dojede pro desitku a mistrovstvi bude opet rozehrane az prilis v jeho prospech. Jestli to tak s tema odpadnutyma pujde dal, mozna budou bodovat i N-ka. Co se tyce kresty, na serveru Subaru je napsane, ze urazil kolo (alespon tak bych prelozil broken wheel). Kecum s defektem neverim a navic mi nerikejte, ze neumi vymenit kolo!
Ztrata Schwarze na Solberga narusta, ale hlavne, ze Delecour je zatim dve minuty za nim. Mozna to nedozene. Thiry ma vcelku klid, jenom vypadek ho posune ve vysledovce. Pochybuju, ze by se 13 resp. 22 minut dalo dohnat.
Zdá se že to Armin nechce vzdát a nadělil Solbergovi 35 s.
zítra hned na ůvod vypadnou Mekinen ,Rovanpera i Solberg a škodovka tak dosáhne životního uspěchu...... asi malokdo by se na takovej scénář hněval. Ale vážně předpokládám,že jak peugeot,tak subaru soutěž opustí
Copak Kamele nějak ti ty Fordy dojely. No jo Solberg zase na bedně co s tím budeš dělat je prostě dobrej.
nezapomeň že ještě neni konec.....a taky jede Delecour,takže uvidíme zítra. Ale uznávám,že se zatim drží ten tvuj Solberg.
To jo, Solberg jede skvele, vyhrava RZty, jako by se nechumelilo. Ale je to vcelku loterie, takze nemuzeme rikat hop, dokud jsme nepreskocili.
V cíli RZ 10 jen Makinen a Rovanpera. Ostatní zpožděno kvůli špatnému počasí. Oba zajeli časy, které by v RZ 1 stačily jen na 13. resp 14. místo. Znamená to, že se buď podmínky radikálně zhoršily nebo již všichni jen brzdí do cíle.
Solberg má velké problémky...jo nemá se říkat hop dokud....však to znáte
SCHWARZ je 3.. a teď je to bomba pro škodu i svět!
Ve výsledcích třetí etapy máte odkaz na téma Acropolis.
Jinak super závod. Doufám, že mi ještě vyjde můj tip a Armin vyhraje.
Bruno je 5 ! A dá se očekávat,že to bude pro Škodu největší bodový přísun v MS
A taky letos asi i poslední...
To zřéjmě ano,ale aspoň díky za to.....
Tak teď ještě ten peugeot.....nechce se mi věřit,že by Rovanpéra neměl mít jediný problém,né že mu to přeji,ale nejsem fanda peugeotu
Díky 23 za upozornění na renonc. Už jsem to opravil.
Protože je RZ11 zrušena, zbývají do cíle poslední dvě RZ.
A copak nám dělá náš Solberg? včera to bylo řečí,a dnes je raději zalezlej někde pod peřinou. skore je zatim subaru 0 ford 1
Tak by se měli první jezdci objevovat v cíli 12RZ......to je napětí
Mekinen je v cíli RZ12 čeká se na ostatní
Rovanpera také stále jede,že by chtěl odpadnout až na poslední RZ?!
Delecour na to šlape,12RZ zatim zajel nejrychleji.
Tak Schwarz je tam také,ale náskok před Delecourem se ztenčil
1 T.MAKINEN 8.19.44.0
2 H.ROVANPERA 8.27.49.0 +8.05.0
3 A.SCHWARZ 8.38.09.0 +18.25.0
4 F.DELECOUR 8.41.05.0 +21.21.0
pořádí po 12RZ
No jo, Solberg out, Skodovka na bedne, tak se nam to libi! Cammelle, na Rovanperu mi nesahej! Vypadne Makinen, Peugeot vyhraje!
Mekinen poškodil po najetí na kámen kolo?!
I Thiry už dojel do cíle RZ12. Zbývá jedna! To budou nervy.
Tak je tam také Bruno...uf uf to jsou nervy. A to nás čeká závěr...to je drama až do konce.
Podle času v RZ,je jasné že Bruno jede aby dojel,ale Schwarz musí za to tahat až do konce!....i když jsem fanda fordu,přeji to škodovce,pro dnešek by sem to fordu prominul.
Tak jdu si zaplnit žaludek,a za hodinu a deset minut jsem tady zase.Doufám že jsem to zpočítal dobře.
No pomalu by to mělo naskakovat.....tak jak to nakonec bude?
Jeste nic... Ja myslim, ze Delecour to nestihne.
Napětí vrcholí!
Makinen jel celou soutěž super a vyhrál zaslouženě.
Dojel i Delecour,čekáme na ostatní.
Delecour? Kde je Rovanpera a Schwarz?????
F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5
Rozumíte?
Schwarz je tam a je zatim na 2
Kde je Rovanpera? Schwarz je už druhý!!!!!!
Tak dojel i Rovanpera,to znamená že Schwarz je 3.........Gratuluji
Je tam,ale Rovanpera nikde.
Rovanpera jel na dojetí.
Schwarz třetí - to je BOMBA!
Tak nic .... Alespoň to třetí místo, no ale je to ostuda, mohl být i první . :-))
Výsledky 13. RZ jsou již na škodováckém webu. Zřejmě je vše jasné
To se snad půjdu opít. Co ty na to Michale?
Danys, na eWRC.CZ ti to nestačí?
Je Rovanpera nasazenej na body pro peugeot.
Dík za pozvání, ale včerejší svatba mě dost vyčerpala. 8D
Tak si myslím,že by škodovka měla usilovat o to,aby všechny soutěže byly takové jako Safari
Lidi, vy jste rychlí! Je vidět, že jsem tu nováček. Než stihnu napsat příspěvek, už je tam min. pět nových. Budu muset trénovat.
Teď ještě aby dojel Bruno. Byla by škoda přijít o tři body.
Michale, to od tebe nebylo zrovna taktické... Asi zavolám Danovi.
Doufám,že to Bruno vydrží....i on si body zaslouží!
Lidi mějte se, já jdu slavit.
[quote]
Danys, na eWRC.CZ ti to nestačí?
Jo, stačilo by mně to, ale musím se tu nejdříve více zorientovat. Na Tvé hvězdičky jaksi zatím nemám. Ale budu se snažit. To mi věř. Že bych využil tu dobu, co se budeš opíjet. No, asi to raději taky oslavím.
Je to pekne, je to doma. Skoda, ze mi nevysla predpoved s Mekacem, ale to by asi bylo fakt na masli. Jel pekne, tak at si to uzije. Taky premyslim, jak to oslavim, je to udalost hodna ohnostroje, ale asi se ji nedostane takove pozornosti, jako Naganu.
quote:
Teď ještě aby dojel Bruno. Byla by škoda přijít o tři body.
SKVĚLÉ SKVĚLÉ SKVĚLÉ SKVĚLÉ
quote:
Bruno je aut
Coze???
To je v sipku. Mam trochu rozporuplne pocity. To nemohl dojet???
To je radost a zklamání zároveň..je z podivem,že Bruno nejel tak ,aby dojel....copak nám to vyvedl..že by nekoncentrovanost?!
Bruno boural a skončil. Škoda.
Ja to rikal. Bodovat bude i N-ko!!!
quote:
To je radost a zklamání zároveň..je z podivem,že Bruno nejel tak ,aby dojel....copak nám to vyvedl..že by nekoncentrovanost?!
Takhle se hyena-styl asi nejezdi...
Možná to souvisí s jeho zdravotním stavem. Před startem poslední RZ byl v péči doktorů, poté co doslova skolaboval po příjezdu do servisu. Předtím absolvoval 100 km bez posilovače.
Je to následek vyčerpání,než rychlé jízdy. Bruno jel poslední rychlostku sebezapřením,a nato zřejmě doplatil?!
quote:
Bruno boural a skončil. Škoda.
Tak to je obrovská smůla,to se nemělo stát.Asi následek hřebíků z Bohemky?
Posilovac - to je fakt, na to jsem zapomnel. Ale stejne je to strasny pech. Loix ani nevi, kde k te dvojce prisel.
I tak ,tentokrát si škodovka plným právem zaslouží jen chválu a poděkování za skvělej výsledek i za to co v předvedli. Ještě jednou BRAVOOOOOOOOO
škoda že Safari neni každej závod?!
quote:
I tak ,tentokrát si škodovka plným právem zaslouží jen chválu a poděkování za skvělej výsledek i za to co v předvedli. Ještě jednou BRAVOOOOOOOOO
To teda jo. Hlavne myslim, ze taktika byla nastavena spravne a Schwarz se diky rychlosti zviditelnil. Thiry asi nebude mit moc dobre spani. Vubec mu to nezavidim, psychicky na tom nebude nejlip. Co uz.
Gratuluji, Škoda a Armin zajeli opravdu skvěle, konečně zajížděli i dobré časy. Jen tak dále. Snad jen více rally jako je Safari.
quote:
škoda že Safari neni každej závod?!
Mozna se ale Skodovaci uz presvedcili, ze kdyz se do neceho jde naplno, ze to pak muze znacit dobry vysledek.
No nic, na chvili vas opustim, jdu se divat na VC. Nechce se mi cekat na ta N-ka...
No doufám,že se Huleš nevymajzne jako posledně!?
Mitsubishi má dnes svúj den ,celkově 1 ,a v N také první dvě místa,také nejmenší úmrtnost vozů! Prostě to světu nandali!
SKODA PEKNE,ARMIN SUPER,THIRY NEMAL BURAT A BOLO BY TO ESTE KRAJSIE.
Za to u subaru mají o čem přemýšlet,největší umrtnost vozů,peugeot musí být nadmíru spokojený,tohle nečekali,sázka na Rovanperu jim vyšla dokonale. A škoda tam se bude slavit až do dalších závodů,pak příjde opět posez na prdelku,ale o tom snad jindy . Teď mají plným právem nárok na chválozpěvy.
K Brunově havárii. Poslouchal jsem rádio, přímý telefonát z Nairobi. Redaktor Rádia Impuls říkal, že Bruna sestřelilo z tratě auto pořadatelů, které mu neočekávaně vjelo na trať. Doufám jen, že to nebyl úmysl!!!
něco od autosportu .cz /-V neděli ráno start se nad 1. měřený úsek Oltepesi, který měřil 117.46 km, posunula nízká oblačnost. Když byl Schwarzovi povolen start, tak ve vzduchu nebyla žádná helikoptéra, která by ho doprovázela. Němec tvrdí, že mu pořadatelé vyhrožovali, že bude vyloučen ze soutěže, pokud neodstartuje na rychlostní zkoušku. "Den před zahájením rallye jsme měli rozpravu a pořadatelé řekli, že pokud nebude ve vzduchu doprovodný vrtulník, tak startovat na rychlostní zkoušky nebudeme," řekl rozhočený Schwarz, který se po odstoupení Solberga dostal na celkové třetí místo. "Jaký význam mají taková setkání, když se o bezpečnost stejně nedbá. Bylo mi řečeno, že mě vyloučí, pokud neodstartuji na rychlostní zkoušku. Pokud pořadatel rozhodne, že máme jet, pak by měl být také zodpovědný za to, když se stane nějaká nehoda. Stále ještě by to měl být sport a stále by to měl být férový."
Také týmový kolega Bruno Thiry vyjádřil své pocity, když dokončil rychlostní zkoušku bez asistence vrtulníku, který má pomáhat zajistit bezpečnost. "K čemu tedy jsou tato setkání před zahájením soutěže," řekl Belgičan. "Pro Subaru helikoptéru mají, ale pro nás ne. Co se bude dít, až se stane něco takového jako Didierovi?" Thiry tak narážel na nehodu, kterou měl v pátek tovární jezdec Peugeotu Didier Auriol se svým Peugeotem 206 WRC. Převrátil se a vůz vzplanul. Bezpečnostní helikoptéra byla na místě u této nehody a její posádka mu pomohla. Rovněž jezdec týmu Peugeot Harri Rovanpera dokončil dopolední první zkoušku bez asistence helikoptéry.
quote:
K Brunově havárii. Poslouchal jsem rádio, přímý telefonát z Nairobi. Redaktor Rádia Impuls říkal, že Bruna sestřelilo z tratě auto pořadatelů, které mu neočekávaně vjelo na trať. Doufám jen, že to nebyl úmysl!!!
Doufám,že je to jen nějaký nesmysl,jinak jistá krvežíznivá a senzacechtivá Tv to zase pěkně zamotá.Jinak má Bruno velkou smůlu.Napřed "hřebíky",ted opakovaně řidič kamikadze.
quote:
quote:
Doufám,že je to jen nějaký nesmysl,jinak jistá krvežíznivá a senzacechtivá Tv to zase pěkně zamotá.Jinak má Bruno velkou smůlu.Napřed "hřebíky",ted opakovaně řidič kamikadze.
Právě jsem se na Autosport.cz dočetl,že Arminovy pořadatelé vyhrožovaly vyloučením,když si stěžoval na nepřítomnost doprovodného vrtulníku.Je to ostuda
quote:
Na Čt byly záběry z Brunovo havárie.Auto začalo lehce hořet.Vypadalo to spíš na přehnaný skok,než na vytlačení z tratě autem pořadatele
V kazdem pripade Brunovi nezavidim. On ten zahul bez posilovace musel byt slusny. A potom jeste ta havarka... Asi nebude dvakrat fit.
POZOR! Výsledky ještě nejsou oficiální, protože Ford podal protest proti Rovanperovi, který dvakrát projel časovkou. Podle pravidel za to následuje vyloučení.
imported_n/a
22.07.2001, 21:17
Velka gratulace vsem skodovakum, kteri se podileli na tomto skvelem uspechu !!
Dokonce se diky tomu stala neuveritelna vec - jelikoz jsem dnes prosvihnul sportovni zpravy na CT1, byl jsem nucen prepnout na Novu, kde hlavni sportovni udalosti dne byla reportaz ze Safari vcetne vysledku !! Tj. zadny Babik, zadne hrebiky, proste nic ....
Mimochodem, Bruno vypadal hodne znicene, tak snad se z toho brzo oklepe.
imported_n/a
22.07.2001, 21:41
Jelikoz jsem pres vikend nemel pristup na web (pouze zpravy z Teletextu), az ted zjistuji, ze casy, ktere zajizdel Armin na takrka vsech erzetach, byly konecne po dlouhe dobe fakticky dost dobre. Ztratit na vitezneho Makinena behem soboty a nedele 3min 15sec na vice nez 700 km, je paradni vykon. Skoda patecnich problemu na SS3 (defekty) a SS4 (prutrz mracen). Tech 15 minut, ktere tam Armin nabral, bylo znat. I kdyz na druhou stranu, problemum se behem souteze nevyhnula snad zadna z posadek.
juhajuha
22.07.2001, 21:57
Dopadlo to výborně. Klobouk dolů před Brunem, že vůbec odstartoval do poslední erzety, myslím že to byl velmi profesionální výkon. Když jsem viděl jak ho vyndavají po dvanáctce z auta, nevím kolik jiných lidí by pokračovalo, obzvláště na tak náročné soutěži. Nicméně si myslím, že Škodovka bude velmi litovat tří ztracených bodů, protože za Hyundai ve finsku startuje Kankunnen a to, pokud auto vydrží, bude na velmi slušné body. Nechci být špatným prorokem, ale vypadá to, že i Korejci uvidí poprvé bednu.
Organizátoři zamítli protest, který podal Ford na Rovanperu a výsledky byly vyhlášeny za oficiální.
Zpráva z teletextu: Prevot má zlomený obratel a leží v Nairobi v nemocnici.
Myslím, že po shlédnutí včerejší reportáže na Eurosportu musí být všichni fanoušci Škodovky spokojeni. Mám pocit, že jim bylo věnováno více prostoru, než 1. a 2. v absolutní klasifikaci. Doufejme, že ve Finsku se taky na obrazovky dostanou.
Zajímalo by mě, pokud nebude Pevot na Finsko O.K., zda má Thiry někoho v záloze. Nevíte někdo jestli v poslední době startoval Bruno s někým jiným?
Myslím, že od Bohemky před deseti lety né.
Danny Delvaux byl myslím v minulosti jeho spolujezdce. Byl s ním tady na Bohemce 89 (Audi quattro - 4. místo)
Nevite, kde by se daly na netu najit fotky z MS v rozliseni 800x600 a vice (nejl. 1024x768)? Puvodne jsem vyuzival rallyzone.co.uk, ale ten je ted nejak mimo...
quote:
Nevite, kde by se daly na netu najit fotky z MS v rozliseni 800x600 a vice (nejl. 1024x768)? Puvodne jsem vyuzival rallyzone.co.uk, ale ten je ted nejak mimo...
Na www.rally-live.com je denně nová fotka z MS. Dnes Oktávka.
Najbližšiu tipovaciu súťaž vynechávam lebo nikdy nič neuhadnem.Nejak to tipujem vedecky :-). V najbližšej súťaži do bojov nasadzujem syna !!!! :-)
quote:
Najbližšiu tipovaciu súťaž vynechávam lebo nikdy nič neuhadnem.Nejak to tipujem vedecky :-).
Mne to povidej, ja jsem pro jistotu vynechal Safari a dobre jsem udelal, muj soukromy typ opet nevysel.
A to som mal v plane ze sa zaoblecieme cela rodina :-)
quote:
quote:
Najbližšiu tipovaciu súťaž vynechávam lebo nikdy nič neuhadnem.Nejak to tipujem vedecky :-).
Mne to povidej, ja jsem pro jistotu vynechal Safari a dobre jsem udelal, muj soukromy typ opet nevysel.
Jenomze nejvetsi smolar jsem ja. Ctyri jsme se strefili do Makinena a hadejte kolikaty jsem byl pri rozdelovani tri cen :-)
quote:
quote:
quote:
Jenomze nejvetsi smolar jsem ja. Ctyri jsme se strefili do Makinena a hadejte kolikaty jsem byl pri rozdelovani tri cen :-)
Nic si z toho nedělejte, já už mám čepici a teď mikinu a vždy díky Mäkinenovi. Takže hlavu vzhůru.
To Pepa ZL: Nemachruj :-p
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.