Zobrazit v plné verzi : Rali Vinho Madeira 2004
SABOTAGE
24.07.2004, 17:56
29.7.2004 - 31.7.2004
S1600
Thiry - Citroen C2
Travaglia, Campos - Peugeot 206
Jean Joseph, Matos Chaves - Renault Clio
Solowow - Fiat Punto
Cavigioli - Opel Corsa
A7
Pedersoli, Sá, Camacho - 306 Maxi
A6
Araújo - Saxo Kit Car
N4
Jandík, Tirabassi - Lancer EVO7
... a mnoho dalších zajímavých jezdců
http://www.ralivm.com/news/newsDetails.cfm?nid=109
Myslím, že toto určitě nebude nudný závod
Upravil - sabotage 24 Jul 2004 17:57:42
Upravil - sabotage 24 Jul 2004 17:59:54
Doufám,že konečně Bruno zabere,vyhraje a trochu ME zdramatizuje ať je na Barumce na co koukat.Od Jandíka toho moc nečekám,jede tam poprvé a je to tam samá zatáčka.
Tak na Madeiře dal Jandík v první městské Rz Solowowovi 4,4s (2s/km !!! :-)...
Přesto je ale celkově až na 17. místě(4. v PV).Solowow 32.
Rz měrila 2,18km a jela se v přístavu nebo co. Na tom pěkném asfaltu jasně vévodily dvojkolky. První byl Pedersoli s 306 Maxi, který nadělil 0,8s/km druhému Travagliovi s 206 S1600, což je opravdu hodně!!!
Á propos - víte, že mapa se portugalsky řekne mapa ?
Upravil - Šedivec 30 Jul 2004 07:06:44
:0 :D
quote:
Á propos - víte, že mapa se portugalsky řekne mapa ?
po 4 rz uz ztraci na solowowa 10 sec.
prumerne umisteni kolem 25 mista v rz.
neni jednoduche byt rychly na neznamych tratich ...
Tak jak to vidíte? Máme už 11 RZ za sebou a Mirek má ztrátu skoro 8 minut na 1. a 3:10 na nejlepší N4. 17. místo celkově. Přitom to vypadá, že jede celkem bez problémů - když se to porovnává ze Solowowem, tak se drží bez výkyvů v časech. Jen Solowow na 9. RZ prodělal 24 vteřin, ale už to zase v pohodě po troškách dotáhnul a půjde před Jandíka. Nevzbuzuje to v cizincích otázku, za co se ty priority u nás dávají?
Podle mapy a fotek to tam bude pěkná motanice na pěkném a úzkém asfaltu.
Taky je nejlepší N4 celkove až 10.
Pro Jandíka to určitě bude pořádná škola.
Oby dva místní borci svoje Fabie RS TDi už rozbili. Ale kouřilo jim to pořádně :-) :
http://www.ralivm.com/depot/galleryPhotos/927-C37A7508.jpg.
Travaglia předvádí, že se dá jezdit atraktivně i se S1600:
http://www.ralivm.com/depot/galleryPhotos/1001-04RVM07.jpg.
Marek Felt
31.07.2004, 09:54
Mirek Jandik je trosku zklamani. U nas kraloval v enkach a v Evrope dostava dost velkou obloz.
Solowowa u nas pojizdel a to s dost velkym rozdilem, tak nevim, proc tomu neni i v Evrope.
Marek Felt
31.07.2004, 09:56
Navic Mirek nema prilis v lasce tocenice. To bude taky asi jeden z duvodu, proc jede pres tri minuty na prvni enko
quote:
Mirek Jandik je trosku zklamani. U nas kraloval v enkach a v Evrope dostava dost velkou obloz.
Solowowa u nas pojizdel a to s dost velkym rozdilem, tak nevim, proc tomu neni i v Evrope.
Pro mě zklamáním není, protože naši jezdci potřebují co nejvíc jezdit venku, u nás se z nich špice nestane. Já od Mirka ani nic víc nečekal, su rád, že vůbec máme jezdce v ME.
Přesně tak, učit se učit se a učit se!!To je to co to chce!Já mu fandím,aspoň se totiž snaží a nesedí doma!!
ŠKODA rally club
Marek Felt
31.07.2004, 11:21
To mas recht. Ze nesedi doma, to obdivuji. Navic od zacatku takhle da se rici, zatim, prozatim, alespon doufam nestaci spicce vi a prece to nevzda. Uvidmime, trebas pristi rok pojede lip.
Ale nemyslim si, ze stahne tolik, kolik ztraci ted. Ale je pravda, ze alespon jezdi.
quote:
Důvody jsou dva: jednak jede Solowow s Fiat Punto S1600 a za 2. doma poráží cizince řada jezdců. Já si taky v těch čtyřech zatáčkách, kterými projíždím 2x denně už přes 20 let dost věřím....
Aji já :D
ŠKODA rally club
Marek Felt
31.07.2004, 12:04
To Foly: Kdyz to beres takhle, tak prosim!
Marek Felt
31.07.2004, 12:06
Ale rally neni jen o ctyrech zatackach. Takze si clovek musi dost verit vice nezli ve ctyrech zatackach, coz se po najizdeni RZ asi zas tak neda. Zapamatujes si par krizovych mist a nic vic.
Upravil - marek felt 31 Jul 2004 12:06:48
Myslel jsem to obecně, že si vždy všichni libujeme, jak jsou naši dobří, když u nás porazí toho a onoho. Je to ale hodně dané znalostí tratí a druhu povrchu, jezdecké umění s tím má co do činění až na druhém místě.
Ostatně to dokazuje právě Jandík letos a Pech vloni.
Aby nebyla mýlka, taky si přeju, aby naši jezdili víc venku a učili se a učili se.
Od války až do počátku 90. let se u nás obecně soudilo, že naši jezdci jsou úplně skvělí, jen mají tu smůlu, že musí jezdit malé objemy (š octavia, š1000mb, š120, 130, favorit, felda atd.), jinak by to vymalovali kde komu. Až potom se ukázalo, že jsme na tom stejně jako jinde v Evropě. V každé zemi špičku tvoří jen pár jezdců. Jandík to bohužel není, ale i tak mu fandím.
Marek Felt
31.07.2004, 12:40
V tom jsou bohuzel zase finance. Malo sponzoru, teda ted myslim tech nasich se chcse prezentovat venku. Mozna, ze se to se vstupem do EU za cas zmeni, ale prozatim tomu tak bohuzel neni.
Tak nakonec:
1 Sá
2. Thiry
3. J Joseph
4. Camacho
5. Campos
9. Solowow
12. Jandík (3.N)
ŠKODA rally club
Marek Felt
31.07.2004, 22:01
Tak nakonec slusnej vysledek Mirka. Treti v eNkach, to je pekne!!!
Kdysi myslím jezdil s Octávií KC, nebo se pletu?
Kdo pelikáne??
ŠKODA rally club
Marek Felt
01.08.2004, 12:28
Myslis Mira Jandik? Tak o tom nic nevim!
Nebo koho myslis, me by to zajimalo!
Upravil - marek felt 01 Aug 2004 12:30:07
Co já vím,tak Mira jezdil rallycros,potom sedl do Hondy Civic a jezdil za nároďák. To bylo ve stejné době kdy jezdil i Malina s úzkou Feldou.
Pak přišla Integra a MČR no a pak Lancer.A na Kopné Corolla WRC.
ŠKODA rally club
Marek Felt
01.08.2004, 12:55
Souhlasim s Tebou, taky si to tak myslim. Ale trebas mysli nekoho jineho, treba vitezneho Sa, ci jeste nekoho jineho.
Ja nevim, je mi to zahadou!!
Upravil - marek felt 01 Aug 2004 12:58:09
Chlapi sorry já ten příspěvek upravoval a vypadlo z toho to nejdůležitější, jméno. Myslel jsem toho týpka co vyhrál, tedy Sá. Ještě jednou se omlouvám. :I Otázka tedy zní. Nejezdil v nedávné minulosti právě Sá s kitovou Octávií?
quote:
Dostal do nosu od 16ek až hanba. No, zdá se, že jsme schopný si tady pochválit všechno.
Jestli Thiry (a jemu podobní) přijede na Barum, tak se bude pár lidí divit. Třeba i Peták. Zdá se, že jsme rychlí pouze doma. Čím to asi může být. Že by jiná eNka?
Marek Felt
03.08.2004, 08:47
Tady se ale bavime o vysledku v zahranici a ne doma.
Mira skoncil treti v enkach a nikdo se nebude ptat kolik jich dojelo a kolik ze jich vlastne porazil.
Jednou je treti v enkach, tak proc to nepochvalit.
Kdyby dojeli jenom tri, tak to bude uspech, protoze Mira dojel a ostatni ne, tudiz maji smulu!!!
quote:
quote:
Dostal do nosu od 16ek až hanba. No, zdá se, že jsme schopný si tady pochválit všechno.
Jestli Thiry (a jemu podobní) přijede na Barum, tak se bude pár lidí divit. Třeba i Peták. Zdá se, že jsme rychlí pouze doma. Čím to asi může být. Že by jiná eNka?
McTell doba se lepsi: za podobne reci jsem to pred kratkou dobou skarede schytal...
S tou Barum to nevidim tak ruzove jako ty, tam to "budeme" mit skarede natrenovane.A tak si Thirry bude muset namazat pod kolenama.
Ale 30 km za hranici nas pojizdi najednou i Mazdy 323...
McTell kdy odlitas, nemel jsi uz byt na miste a popijet "Finlandia"?
To Plhus:Ne Sá nejzedil s Kitovou Octavií.jezdí s ní jeden týpek ve španělsku (myslim) a vodí to suprově.V posledním číse Rally je vidět.
jo, ve Španělsku s oktávkou jezdil a asi jezdí člověk jménem Toni Ponce...
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.