Zobrazit v plné verzi : Waldviertel rally 2004
Tak na "Semperitku" se vrací šotolina!!!
Ale zároveň zůstává součástí Evropského poháru...
http://www.waldviertel-rallye.at
http://www.omv.rallye-waldviertel.at
Jo a termín je 28.-30.10 2004 (jak již psal Jiří v jiném tématu)
Super,už to začínám študovat.Letos,přísahám!! se tam konečně pojedu podívat,už to plánuju 3 roky a pokaždé to padlo pro nějakou blbost!!Letos jedu.
ŠKODA rally club
17 RZ
237,62 km RZ
1. den 36,3% šotoliny
2. den 25,2% šotoliny
Každý den 1 celá RZ na šotolině plus části dalších RZ.
Ale POZOR!!!
Jestli jsem to dobře pochopil, tak WRC až ve druhé části startovního pole spolu s diesely a historiky. Tedy podobně jako na Barumce.
A ještě jednu věc nevím, zda jsem pochopil dobře. Soutěžící ze tříd A5-A7 a N1-N4, kteří nemají zájem být hodnoceni do "Evropy" pojedou ve druhé části pole spolu s WRC,..atd.
Jiří, můžeš na to mrknout a potvrdit či vyvrátit?
Díky.
Dan
Takže potom nastane situace kdy projedou tři předjezdci,nikdo, tři předjezdci a cele startovní pole??!To by bylo super!!!Kdo má zájem jet nějakou evropu...
ŠKODA rally club
Uvidíme letos na Waldu toto??
http://www.autoklub.pl/fotogalerie/wojciech_barzewski/waldviertel02/img0076.jpg
http://www.autoklub.pl/fotogalerie/maciej_rzonca/waldviertel02/wald4tel-frycz-13.jpg
Prostě tu klasiku??Snad jo,když se to má jet znovu i na šotolině a poblíž Waidhofenu
ŠKODA rally club
Tak už je zde první zajímavost:
Bratři Vojtěchovi jsou mezi přihlášenými na "Semperitku"... ;)
Tak přibyla další řada přihlášených. Mezi nimi náš Luba Minařík, dále pak řada Maďarů a zatím největší eso Stohl. Nemá sice uvedeno konkrétní vozidlo, ale figuruje u něj třída A8...
Zatím přihlášeno 97 posádek.
Mezi dalšími přihlášenými je i Maďar Benik...
quote:
Takže potom nastane situace kdy projedou tři předjezdci,nikdo, tři předjezdci a cele startovní pole??!To by bylo super!!!Kdo má zájem jet nějakou evropu...
ŠKODA rally club
Zatiaľ ide Európu 21 áut.
Páni, kto môžete hľadajte mapy. Na oficialnych strankach súťaže "klasicky po rakúsky" vraj nebudú! V časovom harmonograme dokonca neuvádzajú ani názvy RZ a miesta ČK.
Takže mezi přihlášenýme je už i Tibi,Trněný,Liška,Škola,Gassner,Benedickt s Cliem...to bude mazec!!!
ŠKODA rally club
Tak už to vypadá na konečnou podobu seznamu přihlášených. Sestava nevypadá zle, je přihlášeno celkem 125 posádek, z toho 24 do "Evropy".
Akorát harmonogram a mapy nikde. Snad to zveřejní.
quote:
Akorát harmonogram a mapy nikde. Snad to zveřejní.
Trošku se obávám, že ne... :(
Ale snad najdeme cestu, jak se k tomu dostat...
Sleduju že to tady je trošku Zlínské téma:)
S těma mapama a harmonogramem to bude asi horší,ale dělám co se dá!!
Uvidíme!
A co jsem slyšel,tak i tým ROTO by ještě rád přibyl do startovky,snad se jim to podaří!!!
ŠKODA rally club
Spaceman
14.10.2004, 16:08
Danys & Plhus:
to chce klid, loni jsme ty mapy nakonec sehnali
www.czechrallyeweb.net [Spaceman & Nowi] / ŠKODA rally club
Nevíte někdo náhodou, zda-li se zde platí nějaké vstupné?
quote:
Nevíte někdo náhodou, zda-li se zde platí nějaké vstupné?
Doufám, že to bude jako loni, tedy tak, že se bude platit pouze na Nordringu, což je mám dojem rallyecrossový areál.
Kdo bude chtít pošlu harmonogram na mail. Už jsem ho od Rakušáků vytáhl. Je to formát PDF.
Hlásím se!!:)
ŠKODA rally club
quote:
Kdo bude chtít pošlu harmonogram na mail. Už jsem ho od Rakušáků vytáhl. Je to formát PDF.
čus,hlásím se též,díky.A Kdyby měl někdo tip na nějaký pěkný průjezd šotolinkou sem snim :-)
Už se to dá stáhnout i zde http://www.waldviertel-rallye.at/newsite/downloads.html
Ten časák už ide stiahnuť veľmi dávno, má ale jednu podstatnú vadu, ktorá spočíva v tom, že v ňom nie sú uvedené názvy obcí ani názvy rých.skúšok. Je to síce pekné keď vieš, že RS 1 štartuje o 11:13 ale keď nevieš kde!
Tak čo sa mi zatiaľ veľmi pracne podarilo zistiť:
Všetko sa týka 1. dňa - piatok 29.10.
RS 1,5 - Fuglau/Nordring-Altenburg celá na šutroch platí sa vstup 5 euro/osoba a deň.
RS 2,6 - RS na známych úsekoch starej Semperitky v okolí dedinky Kleingopfritz
Regrouping vedľa haly vo Weidhofene
RS 3,7 - Klasický Hollenbach ako okruhová skúška
RS 4,8 - V podstate identická vložka s vlaňajšou v okolí Raabs.
kto pridá ďalšie múdrosti?
Omlouvam se, nevšiml jsem si toho. Pupek ma plnohodnotny harmonogram.
Máto být takto:
SS 1 Nordring I 11:17
SS 2 Hollenbach I (Rundkurs 1r) 12:10
SS 3 Pfaffenschlag I 13:16
SS 4 Raabs I 14:04
SS 5 Nordring II 16:13
SS 6 Hollenbach II (Rundkurs 1r) 17:06
SS 7 Pfaffenschlag II 18:14
SS 8 Raabs II 24,40 8,62 19:02
Vďaka! To stačí, už som doma!
Mundl pojede s Lancerem Evo8 ve skupině N!!
ŠKODA rally club
Takže pokud jsem to dobře pochopil, tak pojede Evropa, potom znovu předjezdci (a nebo snad ne??) a poté zbytek startovního pole??
quote:
Ten časák už ide stiahnuť veľmi dávno, má ale jednu podstatnú vadu, ktorá spočíva v tom, že v ňom nie sú uvedené názvy obcí ani názvy rých.skúšok. Je to síce pekné keď vieš, že RS 1 štartuje o 11:13 ale keď nevieš kde!
Tak čo sa mi zatiaľ veľmi pracne podarilo zistiť:
Všetko sa týka 1. dňa - piatok 29.10.
RS 1,5 - Fuglau/Nordring-Altenburg celá na šutroch platí sa vstup 5 euro/osoba a deň.
RS 2,6 - RS na známych úsekoch starej Semperitky v okolí dedinky Kleingopfritz
Regrouping vedľa haly vo Weidhofene
RS 3,7 - Klasický Hollenbach ako okruhová skúška
RS 4,8 - V podstate identická vložka s vlaňajšou v okolí Raabs.
kto pridá ďalšie múdrosti?
vstupné se bude vybírat pouze na RZ 1 a nebo na každé 5 euro??
A ještě jeden dotaz. Nemáte někdo k dispozici loňské mapy?? Pokud ano buďte tak hodní a pošlete mi je. Dejte mi prosím někdo tip na rakouské stránky s podrobnýma mapama.
Děkuji
Upravil - kedarek 19 Oct 2004 20:56:01
quote:
A ještě jeden dotaz. Nemáte někdo k dispozici loňské mapy?? Pokud ano buďte tak hodní a pošlete mi je. Dejte mi prosím někdo tip na rakouské stránky s podrobnýma mapama.
Děkuji
Platí sa iba na RZ Nordring.
Pri troche trpezlivosti si podrobné mapy 1:50000 poskladáš so stránky:
http://www.bev.gv.at/fr_2.html
Upravil - kedarek 19 Oct 2004 20:56:01
Stohl i Baumschlager jedou na N4. Oba pomysleji na vitezstvi ve skupine, naznacuji ale ze by chteli potrapit konkurenci "z vychodu" na WRC.
OMV jako hlavni sponzor pozvali "sve " posadky z cele vychodni Evropy, nejlepsi posadka (ne celkove, ale ta ktera se nejlip umisti ve skupine) vyhraje 18 karatovym zlatem pozlaceny kanistr OMV...
"Už" i na oficiálních stránkách je kompletní harmonogram, tedy doplněný o názvy, místa ČK a RZ, atd...
My jedeme z Uh.hradiště, startovka je super našláplá, odost lepší než Horácká r.
Podělil by se někdo o mapy RZ?
Chlapi kdo by měl mapy sem s nima :-)!!!!
Já bych se také připojil se žádostí o mapy . Děkuji
Upravil - kedarek 25 Oct 2004 14:41:24
Mám stejnou žádost! Chlapi buďte solidární!
Tak co je,vám se nikomu nechce na Semperitku?
Thomas***
25.10.2004, 18:03
Já bych jel ale nevím kde to zhruba je? K mapě jsem se ještě nedostal.
quote:
Já bych jel ale nevím kde to zhruba je? K mapě jsem se ještě nedostal.
Nevim jak to máš daleko ty,ale z Č.B.je to necelejch 100km přes Gmund směrem na Horn.
quote:
"Už" i na oficiálních stránkách je kompletní harmonogram, tedy doplněný o názvy, místa ČK a RZ, atd...
Co mapky ty by nebyly?
Vydržte do zítřka!!
ŠKODA rally club
Dane,ty je máš?? :P
No a já je mám slíbené zítra...tak se snad podělíme,ne??Pokud to teda neni tajné...
ŠKODA rally club
Mimochodem,kdy vyrážíte do Rakouska???
ŠKODA rally club
....ten Pupek všecko vykecá :D :D :D ;)
Jasné, že se podělím. Pak mám u vás pivo... :) Program na letošní "Semperit" je ten nejdražší, který jsem kdy koupil - 7 EUR :0
Hurá do Evropy...
... jo a vyrážíme okolo půl sedmé...
Hmm,tak to já budu trpět v práci,protože jedem až na sobotu, teda někteří z nás už v pátek a já tam možná pojedu sám...
Ale i tak si to nenechám ujít!
Já jsem si ho nechal poslat a zatím nic...
ŠKODA rally club
Dane, takovou informaci jsem si nemohl nechat pro sebe. A s tím pivkem, to platí :-).
ahoj jede se neco ze staryho semperitu v sobotu? holenbach atd... diky moc ja se v tech rakusakach nevyznam
Dnes jsem si jel do Mold, je to kousel od Horn koupit program. Stoji 7€ a je dobrej. Otresny pocasi, po okoli uz litaji treninkovy auta(videl jsem 2x Evo z Nemecka) a na privesu tahli nejakou Ibizu.
S mapama nemuzu pomoct, neumim s computerem moc a (mozna proto) je muj comp kaput a chodim uz po mesice do internet kavarny.
Jinak programy jsou k dostani u benzinek v okoli rally. Tam jak jsem byl jich byl asi metr vysokej sloupek...
To jiri,co je vsechno v tom programu???
ŠKODA rally club
Plís,hodte sem nekdo mapu aspon na pátek ať se můžu drobet z orjentovat.Prosím,prosím
Thomas***
26.10.2004, 15:39
Jede i Poulík!
Jaryne, "něco ze starého Semperitu" se jede v pátek.
A k mapám - nebojte, zítra to nějak vyřešíme i pro "širší" okolí. Dnes bylo ještě málo času...
Danys
To bude jen mále pivo,já jsem dneska nedočkavě celej den přešlapoval u PC a furt nic!!Ty si dáváš na čas 8D
ŠKODA rally club
Plhusi, já myslel, že Ti to pak přepošle Pupek... Jenže on pracuje jen dopoledne... :D ;)
OK, hned ráno Ti to pošlu, ať máš v práci co dělat.
Ale mám jednu prosbu. Jelikož jsem svým způsobem limitovaný odeslanými daty (ač je to k nevíře) tak bych byl rád abyste si ty mapy dál nějak rozesílali. Nebo se třeba najde nějaká jiná možnost jak to udělat. Zítra se domluvíme...
Dan
Upravil - Danys 26 Oct 2004 20:58:15
Jo a jinak, kdo teda jede ze Zlínska?
Sagi, jedeš?
Klidně mi to můžeš poslat a já to přepošlu zájemcům,ať nemáš průser!
Jak říkám,já v sobotu!!
ŠKODA rally club
plhusi prosím pošli mi mapu soboty co nejdřív at vím kam:)mail by měl být v profilu díky
To Jiří: Kdybys potřeboval nové PC, tak se klidně ozvi ;)
Hlavně , aby vydrželo perfektní teplé počasí . Na Semperitu jsme za poslední ročníky promokli a promrzli dost ...
Plhusi , můžu taky poprosit o mapu ?
Moc díky .
Můžete mi prosím taky poslat ty mapy? Dík.
Mapy jsou již v oběhu....
Chlapi, ak Vás to nezaťaží tiež by som mal záujem. A keďže až do 15 hod už v práci nemám čo robiť kľudne môžem posielať ďalej...
Spaceman
27.10.2004, 10:25
To Plhus: CRW děkuje za mapy =)
Pokud máte o mapy někdo zájem, tady je přímý odkaz:
http://www.czechrallyeweb.net/patek_celkova.jpg
http://www.czechrallyeweb.net/RZ_01_05.jpg
http://www.czechrallyeweb.net/RZ_02_06.jpg
http://www.czechrallyeweb.net/RZ_03_07.jpg
http://www.czechrallyeweb.net/RZ_04_08.jpg
http://www.czechrallyeweb.net/RZ_09_13_17.jpg
http://www.czechrallyeweb.net/RZ_10_14_a_11_15_mapy.jpg
http://www.czechrallyeweb.net/RZ_10_14_a_11_15_popis.jpg
http://www.czechrallyeweb.net/RZ_12_16.jpg
http://www.czechrallyeweb.net/sobota_celkova.jpg
Upravil - Spaceman 27 Oct 2004 11:25:47
Kluci dík moc za mapy a nevíte náhodou nějakej pěknej tip na pátek,dík.
To Spaceman:
Vypadl vám tam ještě někde ten soubor s celkovou mapou pro sobotu ...
Dan
Upravil - Danys 27 Oct 2004 11:15:56
Spaceman
27.10.2004, 11:26
Díky za upozornění, teď už je to v pořádku
quote:
To Spaceman:
Vypadl vám tam ještě někde ten soubor s celkovou mapou pro sobotu ...
Dan
Upravil - Danys 27 Oct 2004 11:15:56
www.czechrallyeweb.net [Spaceman & Nowi] / ŠKODA rally club
quote:
To Jiří: Kdybys potřeboval nové PC, tak se klidně ozvi ;)
Diky, uz mam.. Neumim ho ale zprovoznit...
Jinak mistni tisk ocekava vitezstvi nekoho z trojice Benik a bri Vojtechovi. Napinava budou N4. Tusim ze se pojede o titul mezi Zellhofer a Rosenberger. Jako nejvetsi favorit se tu ale oznacuje Cserhalmi. Protoze ale Stohl a Baumschlager jedou taky N4, videl bych favorita v jejich radach...
Něco málo k tratím:
RZ 2,6 Hollenbach – zde by asi více poradil třeba Pupek… Ale my to vidíme na první průjezd asi v okolí Matzles místo 11. Jen připomínám, že v úseku mezi 5 a 8 vudou vozy k vidění 2x.
RZ 4,8 Raabs – rádi bychom si ji projeli, jestli to stihneme. Jinak podle mapy bych to viděl na příkezd k místu 19 a projít si šotolinu…
K sobotě se mi podařilo získat pár informací k RZetám, které máme v plánu my…
RZ 9,13,17 – okolí Altenburgu – tam jak je u 28 značka „parkoviště“ tak tam je prý zajímavá kombinace po rychlém náletu levá a následuje pravá. Pak další zajímavé místo by mohlo být na konci tohoto šotolinového úseku nájezd na krátkou asfaltovou spojovačku. Může to být rychlé a je to proti příkopě… Ovšem v okolí Altenburgu se má platit vstup 5 EUR!!! Tak ještě nevím jak to tady vyřešíme.
RZ 12,16 – Příjezd do místa 39 – přijedete ke konci šotolinového úseku, o kterém se píše v popisu k RZ. Ale když půjdete do protisměru RZ tak je tam i více míst, které stojí za shlédnutí. Je to úsek na lesní šotolině do kopce s jednou větší nerovností, kde se zřejmě auto „odlepí“… Tento šotolinový úsek začíná nájezdem z asfaltu pravou přes mostek… Náš plán – přijet do 39, projít si to a vybrat na místě… Druhý průjezd budeme volit příjezdem do 40 a zase jít do protisměru a vybrat místo na šotolině.
Ještě upozornění – prý je potřeba být velmi pozorný při hledání těch správných přijezdových cestiček, je to tam hodně zamotané!!!
A taky v Rakousku pozor na „pevné radary“ zejména v klesáních po vjezdu do vesnice….
Tolik tedy pár info, které mám k disposici.
Dan
S pevnyma radarama se nedelejte hlavu. Nez se to cele vyhodnoti jste uz davno doma. A protoze computery na hranicich jiz vetsinou nejsou v provozu, je pravdepodobnost postihu mala..
Vetsi problem jsou laserove pistole- proti nim neni obrany. Drive nez clovek neco vubec tusi je zmereno a veskera diskuze je zbytecna. Cili opatrne. Nejakych 5 € za eventuelni vstupne je ve srovnani s pokutou sranda...
K RZ Hollenbach. Ten kto tam ešte nebol by si ju jednoznačne mal prejsť, pretože je to klasika tejto rally. Velmi pekný je úsek 9 kde sú pred vami P-P-L v miernom stúpaní a za vašim chrbtom rýchla P do ostrej P odbočky do lesa. V tom lese sa ide velmi blízko pomedzi stromy ktorých kmene by vedeli rozprávať... Pekne prehľadné, žiaľ obyčajne to vychádza tak, že auto je na oboch stranách čistinky súčasne! Zaujímavý je aj úsek 7-8 v klesaní kde na konci pri prvom prejazde je tiahla ľavá proti statným stromom a pri druhom prejazde podobné odbočenie vpravo. V minulosti bol velmi pekný príjazd k bodu 6 - žiaľ teraz je to už na asfalte a zrejme jazda už nebude tak atraktívna.
To Pupek:
Tak to "Semperiťácké Finsko" z Hollenbachu vypadlo, co?!
Cehoz jsem se obaval a co jsem trochu cekal se splnilo: zacina nam ubyvat prihlasenych WRC. P. Trneny se omluvil. Udajny duvod- odreknuti sponzora. Doufam ze bratri Vojtechove prijedou se dustojne podekovat sponzorovi....
Přátelé,protože se letos nemůžu jet podívat do Rakouska,mám dotaz:nevíte někdo,jestli na nějakém satelitním TV kanálu(a v kterou hodinu) nebude krátké denní zpravodajství z rally-či něco podobného? Dík
Kluci, díky za super mapy!!!!!
Nevite ja dlouho by mohla trvat cesta z Prahy?
quote:
Kluci, díky za super mapy!!!!!
Nevite ja dlouho by mohla trvat cesta z Prahy?
To ti muzu rict presne:
Z prahy do Jihlavy cca 1 hodinu, z Jihlavy na hranice dalsi hodinu a z hranice na RZ dalsi hodinu. To vse s urcitou casovou rezervou. Pouze objizdka v Zeletave je problem...
Ve Znojme jedes smerem k hranici, nemusis jet pres Hate nybrz ve meste odbocit vpravo(na rohu vpravo je velkej autobazar) smerem na Retz. Za Retz je odbocka na Horn. A to jsi uz v miste deni....
to jiri:
Diky!!!!.
Tak to budu muset v sobotu rano hooonde brzi vstavat.
TO DANYS : No já jsem to čekal, protože tam psali jako že se to má jet jako okruh a ten se jezdil v této letošní podobě. Ale je to škoda.
quote:
to jiri:
Diky!!!!.
Tak to budu muset v sobotu rano hooonde brzi vstavat.
Nepropasni ale tu odbocku ve Znojme. Kdybys jel pres Hate, zajedes si aspon pul hodiny.
Odbocis vpravo tesne za velkym autobazarem, pred ruzovym jednoposchodovym bordelem, jmenuje se tusim "Scandaleux".
Mám prosbu nebo nabídku,jak se to vezme:
jelikož jsem zůstal na sobotu sám,tak buď někoho vemu do auta nebo bych se k někomu přidal.Jsem ze Zlína,takže někde tady v okolí....
Kdyžtak pište sem nebo na mobil 737 343 740
ŠKODA rally club
to JIRI:
jasan, pred bordelem doprava:)
quote:
to JIRI:
jasan, pred bordelem doprava:)
Ale bacha(nechci urazit Znojmaky) ve Znojme je samej bordel....
Milan PB
27.10.2004, 17:30
quote:
Cehoz jsem se obaval a co jsem trochu cekal se splnilo: zacina nam ubyvat prihlasenych WRC. P. Trneny se omluvil. Udajny duvod- odreknuti sponzora. Doufam ze bratri Vojtechove prijedou se dustojne podekovat sponzorovi....
Asi mu jeho bejvalej sponsor řekl že s ním na 2005 nepočítá tak se na to ........
Co tak malý tip na výsledek. Nějak nevěřím Vojtěchům takže asi takto.
1.Benik
2.Stohl
3.Baumschlager
4.Vojtěch Š
5.Rosenberger
6.Cserhalmi
Pánové, díky za mapy a všem přeji skvělou podívanou! Rozhodně to bude stát za to!
pinipini
28.10.2004, 15:14
nevíte kluci někdo kde by se dala stáhnout startovka, mapy už mám jenom toto mi ještě chybí
http://www.sport-timer.at/rallye/nenn_start.php3?nenn=31&ex=omv
startovka
pinipini
28.10.2004, 16:53
http://www.sport-timer.at/rallye/nenn_start.php3?nenn=31&ex=omv
startovka
--------------------------------------------
moc děkuju, tak teď už mám snad vše
Nevíte někdo jak dopadl shakedown??
No Vojtesi dostavaji docela pekne obklady...Nevite nekdo co mel Stepan za problemy ze je tak hluboko?
Mimochodem podle článku na rallye1.de k první etapě pochází Tomáš Vojtěch z Maďarska...
quote:
Mimochodem podle článku na rallye1.de k první etapě pochází Tomáš Vojtěch z Maďarska...
To by vysvetlovalo proc se na Sosnove nemohl domluvit s tim policajtem!:)
martinrs
30.10.2004, 11:32
Neměl turbo.Jinak ti naši kokoti dostanou na ***** od stola a baumslagra.Byjou je jak mali kluky.
Milan PB
30.10.2004, 11:43
quote:
Neměl turbo.Jinak ti naši kokoti dostanou na ***** od stola a baumslagra.Byjou je jak mali kluky.
Co to meleš ??
Mrknete na vysledky po RZ9-http://www.sport-timer.at/rallye/see_time.php3?v_id=31&sm=&refresh=0&ex=omv&kl=alle&sp=9
Myslim ze tenhle vikend nam opet pripomene krutou realitu,nasi jezdci umi zajet jedine na nasich tratich,ktere znajipomalu nazpamet.Jakmile vyjedou ven,jsou v prd... jak Bata s drevakama...Byl bych vsema deseti kdyby se pristi rok vydali ve vetsim mnozstvi do Evropy,i za cenu ze "oslabi" uroven naseho mistraku!
Thomas***
30.10.2004, 15:33
Není to jen o znalosti tratě.Na Semperitce je to taky hodně o gumách.
quote:
O znalosti trate to neni vubec. Semperit je dost nemozna, jede se "rovno a na krizovatce za roh", v podstate na oci.
A ze by nasi nemeli gumy, nevsiml jsem si dneska...
P. Vojtech vyhrava jednu RZ za druhou, protoze vedouci Benik to uz zapakoval a dojizdi. Druhy Harrach jede N4, Benika nema normalne sanci dojet. A Vojtech by rad dojel druhy, tak se zene jako k ohni. Beni9k to jen sleduje a (doslova) se smeje....
Priteli v zadnem pripade to neni v penezich...
Jiří, díky za shovívavost. Nevím co vyřadilo jednoho a zpomalilo druhého Vojtěcha, ale celé vystoupení české a moravské skupiny zachraňuje David Marek a Tomáš Bičák a to je hodně smutné. Tentokrát jsi hodně pošetřil naší těžce zkoušenou vlasteneckou dušičku.
Upravil - haryk 30 Oct 2004 18:53:15
pinipini
30.10.2004, 19:14
Máš pravdu haryku Marek jede jako ďas, moc se mi líbil i včera i dnes. Na dnešní první ranní zkoušce kolem nás projel Tomáš bez turba a kde nachytal Štěpán tu ztrátu to nevím, ale jejich průjezdy byly špičkové stejně jako Stohla a Beníka. V N kách jedou velmi dobře Czerhami i Bereš. tratě opravdu nejsou nic moc.
Fotky od malého Tondy:
http://www.ewrc.cz/images/fotky.asp?co=58&a=am
Krásná soutěž, po těch letech i počasí super. Stohl, Tibi, Aigner, Benik ale i Marek to byla paráda. Ještě že těm našim matějům s WRC to jede aspoň na rovném asfaltu. Když k tomu nejsou ruce ani OMV nepomůže :o) Jinak si nemyslím, že jsou tratě o ničem! Je to krásný asfalt, šotolina lepší než asfalt u nás a musí to být hezčí svezení než u nás....
Thomas***
31.10.2004, 13:05
quote:
quote:
O znalosti trate to neni vubec. Semperit je dost nemozna, jede se "rovno a na krizovatce za roh", v podstate na oci.
P. Vojtech vyhrava jednu RZ za druhou, protoze vedouci Benik to uz zapakoval a dojizdi. Druhy Harrach jede N4, Benika nema normalne sanci dojet. A Vojtech by rad dojel druhy, tak se zene jako k ohni. Beni9k to jen sleduje a (doslova) se smeje....
Příteli,
1.Kdo mluvil o penězích?
2.O gumách to bylo.Byl jsem tam.Na kombinaci šotolina-suchý,mokrý asfalt se těžko hledá nějaká varianta pokud na tom nejezdíš "od mala"
goodspeed
31.10.2004, 15:59
...take jsem pridal fotky na www.rallymedia.cz. zatim pouze ceske a slovenske posadky, nemecky mluvici budou pozdeji.
Tak co Dane,jak se vám tam líbilo? :o)
ŠKODA rally club
Fotogalerie od Sagiho:
http://www.ewrc.cz/images/fotky.asp?co=58&a=sa
quote:
quote:
quote:
Příteli,
1.Kdo mluvil o penězích?
2.O gumách to bylo.Byl jsem tam.Na kombinaci šotolina-suchý,mokrý asfalt se těžko hledá nějaká varianta pokud na tom nejezdíš "od mala"
Mozna Rumuni jezdi "od mala" na Lancerech N4, mozna Madari jezdi "od mala" na Focusech WRC, v zadnech pripade se ale v Rakousku nejezdi "od mala" na kombinaci asfalt- polni cesty. Bydlim 40 km od Hornu, tak nevim.
Ne, me se letosni Waldviertel nelibil. Nikdo meukazal nic. Stohl mel prilis brzy defekt, Benik prilis brzy nemel konkurenci, Rosenberger vypadl taky prilis brzy a bylo dozavodeno. Na usecich, kde jsem byl jsme cekali v sobotu jen na prujezd dvou WRC a to bylo (proti minulosti) malo.
ale nehledal bych nejake priciny ve specifickych rakouskych podminkach. Jelo se 50 km od hranic a hlina na poli v Rakouska zase tak jina neni....
Marek se mi libil taky...
Promiň Jiři, jestli Stohl, neukázal nic, tak tedy nevím, kde jsi se byl dívat! Pro mě byl Stohl a jeho průjezdy to nejlepší co jsem letos v sezóně zažil.
Souhlas, na 5-ti RZ co jsme viděli,Stohl vždy perfektně. Hezky taky Marek, ale i Béres a Tibi. Oba Vojtěchové v pátek na šotolině náš úsek buď prodali nebo děs a hrůza.
Hosi prominte, srovnavam s minulosti...
Ja letos byl na Waldviertel pouze v sobotu, videl jsem 3 prujezdy. Stohl se mi taky libil, nejlip ze vsech. Cela rally byla letos v mych ocich "nemastna neslana". Chybely boje a napeti. Kdyz WRC (Vojtech) bojuje s N4(Harrach) neni to ten pravej boj.
Myslim ze letos bylo po letech nejslabsi obsazeni. ale jak jsem zacal-moc jsem toho letos nevidel....
Tak jen lehce okomentuji,byli jsme jen v sobotu(Nordring, šotolina na RZ 12):
1. Dle mého názoru, zatím nejlépe organizovaná rally,co jsem měl možnost vidět ( a nebylo jich málo)- češi by se měli učit!
2. Výkony domácích matadorů na N4- opravdu super. Na šotolině předváděly N4 nádherný sport. Super tibi a manfred, a výborně překvapil marek.Obrovsky se zlepšil..
ale nejlepší byl ten borec na Porsche 911!!! Co ten stím předváděl a jak mu to auto jelo, klobouk dolů:-))
pro Jiřího, co to bylo za maníka???
Upravil - rachy 02 Nov 2004 08:46:34
Ja jsem byl v rakousku na rallye poprve a fakt se mi libila celkova organizace, znaceni prijezdu k RZ, atd.
Navic sotolina u nas moc k videni neni.
Nafotil jsem par fotek.
Tak jestli chcete tak na:
http://myphotos.aktualne.cz/austria_web/
Jinak ten manik s tim porsche byl fakt super:)
quote:
Tak jen lehce okomentuji,byli jsme jen v sobotu(Nordring, šotolina na RZ 12):
1. Dle mého názoru, zatím nejlépe organizovaná rally,co jsem měl možnost vidět ( a nebylo jich málo)- češi by se měli učit!
2. Výkony domácích matadorů na N4- opravdu super. Na šotolině předváděly N4 nádherný sport. Super tibi a manfred, a výborně překvapil marek.Obrovsky se zlepšil..
ale nejlepší byl ten borec na Porsche 911!!! Co ten stím předváděl a jak mu to auto jelo, klobouk dolů:-))
pro Jiřího, co to bylo za maníka???
Upravil - rachy 02 Nov 2004 08:46:34
Nevim zeptam se. Spolujezdec ale musel byt dle jmena nejakej ex Cech...
Na porsche se diva i po letech dobre. Ja plakal loni pri prujezdech stareho Wittmanna jako predjezdce...
Fotky z Waldu najdete taky na našich stránkách
www.CzechRallyeWeb.net *ŠKODA rally club*
A reportáž na našich stránkách...
ŠKODA rally club * www.src.czechrallyeweb.net
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.