PDA

Zobrazit v plné verzi : Magnum Rally Vyškov 2001

Jiří Dokulil
26.07.2001, 11:30
Zbývá sice ještě měsíc do startu tohoto sprintu, ovšem už bychom mohli začít debatovat o sprintrally, která bude opět velmi těžká.

luky
26.07.2001, 17:09
Debatovat rozhodně můžeme, ale nesmíme zapomenout, že je zde Barum rally, která bude nesmírně náročná, nejen pro samotné jezdce, ale hlevně techniku. Takže uvidíme kdo vlastně na Vyškov dojede. Taky bude záležet na tom jakou trať pořadatel zvolí, zda letiště kolem města, nebo technické pasaáže v okolí vojenského prostoru a krásných Rz směrem na Ivanovice. Lze očekávat souboj Hrdinka, Pech v katergorii WRC, ale promluvit do výsledků budou chtít také bratři Vojtěchové A8. V enkách tradiční sprintové duo Tošovský, Liška. Skvěle jel Klokočka(Pačejov), tak i Vlček(Pačejov)

Jiří Dokulil
31.07.2001, 08:10
Pojede se podobná trať jako vloni

Gregy
01.08.2001, 08:07
Tak jsem si přečetl na Hrdinkových stránkách, že po Barumce chce prodal obě Subaru a možná! (na to upozorňuji) se už ve Vyškově nebo v Příbrami objeví se Subaru Impreza WRC model 2001! To je bomba, další zlepšení už tak bezvadného startovního pole u nás.

-Vicky-
01.08.2001, 09:00
Nerekl bych, ze to bude 2001. Pokud vim, tento model zatim zadny soukromnik nema.

Rasghan
03.08.2001, 21:16
Jeden soukromník s ním už ale startoval. Byl to Frederic Dor na Safari. Možná ale jel s tovární podporou.

Někde jsem četl rozhovor s Hrdinkou, kde říkal, že to nové auto nebude 44S, což je model 2001.

Jiří Dokulil
07.08.2001, 12:38
Podle všeho pojede Hrdinka se Subaru 2000

Sofchy
07.08.2001, 14:09
To Jiří Dokutil: máš nějaké informace o uvedeném voze? Mě totiž připadá trošku chaotické vyjádření Tomáše Hrdinky, že bude kupovat vůz Impreza 2001. Ale dále neuvedl. jestli to bude zákaznický model 2001 - tj. model P 2000, nebo už hranatá nová Impreza S 44. Zatím se totiž vždy oháněl úvahami, že chce zakoupit vůz s jistou perspektivou další modernizace, a to by loňský model Imprezy asi moc neumožňoval.

radek
09.08.2001, 13:13
Měl by tobýt model 2000,po R.Barnsovi z minul.roku

Jiří Dokulil
09.08.2001, 14:07
Pro Sofchy:
Slyšel jsem, že Hrdinka má jet se Subaru P2000, ale jestli přijede skutečně s tímto nebo s jiným Subaru uvidíme až 1. září

JanO
21.08.2001, 18:16
quote:
Debatovat rozhodně můžeme, ale nesmíme zapomenout, že je zde Barum rally, která bude nesmírně náročná, nejen pro samotné jezdce, ale hlevně techniku. Takže uvidíme kdo vlastně na Vyškov dojede. Taky bude záležet na tom jakou trať pořadatel zvolí, zda letiště kolem města, nebo technické pasaáže v okolí vojenského prostoru a krásných Rz směrem na Ivanovice. Lze očekávat souboj Hrdinka, Pech v katergorii WRC, ale promluvit do výsledků budou chtít také bratři Vojtěchové A8. V enkách tradiční sprintové duo Tošovský, Liška. Skvěle jel Klokočka(Pačejov), tak i Vlček(Pačejov)

Tak, a Barumka je za námi...

JanO

-Vicky-
21.08.2001, 22:12
Jo, a taky uz vime, ze ten Hrdinkuv zazrak bude P2000. Myslite, ze to stihne?

Mild
22.08.2001, 12:19
Kdo máte zprávy ze zákulisí, tak je pusťte do fóra - jaká bude startovka?

Tomas
22.08.2001, 22:56
Tak letos jenom 6 RZ ? To se mi zdá i na sprint poměrně dost málo...

JanO
23.08.2001, 07:39
quote:

Co je vlastně lepší? 6 RZ - 70km, nebo 10 RZ - 70km?

JanO

Michal
23.08.2001, 09:10
Pro fanoušky 10RZ 70km. Můžeme vidět více průjezdů.

Jiří Dokulil
23.08.2001, 12:24
Pro mne jsou lepší 3RZ, které se jedou dvakrát, protože mám rád delší RZ

Tomas
23.08.2001, 23:09
quote:

quote:

Co je vlastně lepší? 6 RZ - 70km, nebo 10 RZ - 70km?

JanO

Jak se to vezme. Pokud budou ty tři RZ atraktivní, tak budiž. Ale samozřejmě pro fanouška je lepší víc RZ - víc průjezdů. Já to třeba nemám do Vyškova daleko, ale když někdo pojede přes celou republiku a pak uvidí 2 průjezdy, tak by mohl být i zklamaný... když to zrovna není "skalní" fanda.

Tomas
26.08.2001, 12:37
Už se ví něco o přihlášených posádkách, kdo pojede ? (kromě Hrdinky - doufám,že to vyjde).

Jurasek
26.08.2001, 23:25
Zatim pry jeste nic nedovezli z te Anglie, takze se nevi, jestli to Hrdinka stihne. To Subaru ma byt klientska verze 2000. Model 2001 podle jistych zdroju jeste nemuzou nabizet jako klientskou verzi.

JanO
27.08.2001, 06:59
quote:
Už se ví něco o přihlášených posádkách, kdo pojede ? (kromě Hrdinky - doufám,že to vyjde).

Podle Hrdinkových slov je auto jisté. Kromě něj je s WRC přihlášen Staňa Chovanec, Honza Trajbold a Jiří Jírovec. Startovku i mapu jsem poslal na AutoSport.CZ, ale nějak nestíhají.

23
27.08.2001, 12:46
A proč to nepošleš do eWRC? Tam maj času dost.

JanO
27.08.2001, 14:27
quote:
A proč to nepošleš do eWRC? Tam maj času dost.

Jak na co.

Tomas
27.08.2001, 22:05
quote:

quote:

Podle Hrdinkových slov je auto jisté. Kromě něj je s WRC přihlášen Staňa Chovanec, Honza Trajbold a Jiří Jírovec. Startovku i mapu jsem poslal na AutoSport.CZ, ale nějak nestíhají.

Ta startovka už na autosportu je, taky časový harmonogram. Zatím chybí mapa, tu ale najdete ve fotogalerii na motormix.cz
Poradíte nějaké dobré místo na RZ 1 ?

JanO
28.08.2001, 07:12
[/quote]
Ta startovka už na autosportu je, taky časový harmonogram. Zatím chybí mapa, tu ale najdete ve fotogalerii na motormix.cz
Poradíte nějaké dobré místo na RZ 1 ?
[/quote]
Dobrých míst je tam hodně, horší je to s přístupem. Dá se přijet ke startu k zámečku Ferdinandsko ve voj. prostoru, kde se celkem zajímavě objíždí zámeček, od Prostějoviček se dá přijet na prudké odbočení ze široké dlážděné na úzkou lesní cestu, dá se přijet do Podivic - moc hezká pasáž v obcí na dlážděné vozovce. Dá se přijet do serpentin ve stoupání u Pustiměře, nové je odbočení po rychlé zatáčce za Dědicemi a následující klikaté stoupání mezi poli do voj. prostoru...

Tomas
28.08.2001, 20:50
quote:

Dobrých míst je tam hodně, horší je to s přístupem. Dá se přijet ke startu k zámečku Ferdinandsko ve voj. prostoru, kde se celkem zajímavě objíždí zámeček, od Prostějoviček se dá přijet na prudké odbočení ze široké dlážděné na úzkou lesní cestu, dá se přijet do Podivic - moc hezká pasáž v obcí na dlážděné vozovce. Dá se přijet do serpentin ve stoupání u Pustiměře, nové je odbočení po rychlé zatáčce za Dědicemi a následující klikaté stoupání mezi poli do voj. prostoru...

Díky, snad mě tam vojáci pustí, když je to vojenský prostor [;-]

JanO
28.08.2001, 21:17
Docela podrobný popis RZ jsem dal k dispozici www.auto.impuls.cz - myslím, že mají hodně elánu a chuť do práce...

havran
29.08.2001, 00:19
quote:
Docela podrobný popis RZ jsem dal k dispozici www.auto.impuls.cz - myslím, že mají hodně elánu a chuť do práce...

Byl jsem na te auto.impuls.cz. Fakt dobry! Je tam cela Barumka hodinu po hodine a magnum je tam vcetne mapy a startovni listiny. Diskusni forum jim trochu stagnuje, ale asi teprve zacinaji. Uvidime...

Pepa ZL
30.08.2001, 08:50
Při pohledu do startovky mě zaujalo st.č. 13 Otto na Celice GT Four. Čí to asi bude auto? A kde zmizel "Krysař" Landa?

Michal
30.08.2001, 10:27
Důvěryhodný zdroj nám prozradil, že Stano Chovanec měl při testování před sprintem bouračku s kombajnem. Nikdo nebyl zraněn a tým intenzivně pracuje na opravě, aby nebyl ohrožen start.

Pepa ZL
30.08.2001, 14:53
Na Radiožurnálu v Motorevue dnes hlásili, že Chovanec ve Vyškově nepojede, dává přednost slovenskému šampionátu.

Jirkam
30.08.2001, 16:22
Staňa je ďábel, přihlásit se na dvě soutěže ve stejným termínu. Logiku má, že pojede na Slovensku, když mu tam "topej" prachy.

-Vicky-
30.08.2001, 19:45
No mne prislo hnedka divne, ze by vynechal Hurbanovo, ackoliv tam ocividne dostane od Kuliga peknou nakladacku.

JanO
30.08.2001, 20:29
quote:
Na Radiožurnálu v Motorevue dnes hlásili, že Chovanec ve Vyškově nepojede, dává přednost slovenskému šampionátu.

Z Vyškova zase hlásím já, že si vyzvedl itinerář. Doufám, že podle něj nepojede Hurbanovo:-)

Pepa ZL
31.08.2001, 08:58
quote:

quote:

Z Vyškova zase hlásím já, že si vyzvedl itinerář. Doufám, že podle něj nepojede Hurbanovo:-)

Stejná zpráva je i na www.auto.idnes.cz/motorsport.asp

23
31.08.2001, 10:19
On ty Slovenské písky nemá čím jet. Chybí mu šotolinovej podvozek.

Sofchy
31.08.2001, 10:25
Vždyť už šotolinové soutěže jel, tak co by se mu se šotolinovou variantou mělo stát? To Gargulák neměl šotolinovej podvozek a najmul si loni N - kového myšáka. Spíš asi si je druhým místem ve slovenském mistráku jistý a pojede se podívat k nám.

Jiří Dokulil
31.08.2001, 11:14
Zdravím vás z ředitelství X. MAGNUM Rally. Chovanec si skutečně vyzvedl itík a ze špičky chybí (prozatím) pouze Jančík a Šoltys.

-Vicky-
31.08.2001, 20:32
Ja jsem si na Polskem serveru precetl, ze Chovanec nepojede Hurbanovo, protoze pri stretu s kombajnem udelal z vozu cit.: "kabriolet"

sefca
31.08.2001, 21:17
Tak to su teda zvědavej jestli mu Trajbold oplatí porážku ze Zlína.Osobně si myslím,že ani náhodou.Čau zítra

Pepa ZL
01.09.2001, 09:58
Tak už jsou tu výsledky po 1.RZ:
1. Hrdinka
2. Tomáš Vojtěch -11,1
3. Trajbold -1,3
4. Chovanec -4,2

Celkem překvapivé, jsem zvědav jak se T.Vojtěch bude mezi WRC-čky držet.

JanO
01.09.2001, 10:07
Peták pěkně zatáhl!

Pepa ZL
01.09.2001, 11:58
Už více jak půl hodiny se nemůžu dostat na výsledky. Nemá někdo zprávy z Vyškova?

Pepa ZL
01.09.2001, 12:08
Na Impulsu těď hlásili výsledky po 3RZ:
1. Hrdinka
2. T.Vojtěch
3. Chovanec
4. Trajbold
Tomáš Vojtěch jede zatím skvěle!

Kuba
01.09.2001, 12:52
Tak po RZ 3 trochu jinak.
1. Hrdinka
2. Chovanec + 27.1
3. Vojtěch T. + 29.2
4. Trajbold + 40.8
5. Chvojka +1,14.8

Kuba
01.09.2001, 12:52
Tak po RZ 3 trochu jinak.
1. Hrdinka
2. Chovanec + 27.1
3. Vojtěch T. + 29.2
4. Trajbold + 40.8
5. Chvojka +1,14.8

-Vicky-
01.09.2001, 13:27
Taky se na ne nemuzu dostat, maji to nejak po... Trajbolda uz zase pojizdi i Chovanec s Vojtechem - to je spatne. Hrdinka uz jim nadelil pulminutu? Tak to asi spravne sebevedomne prohlasil, ze s takovym autem musi vyhrat, i kdyz pojede treninkove.

Pepa ZL
01.09.2001, 13:39
Tak už to funguje. Chovanec vyhrál 4.RZ, Hrdinka jede asi co potřebuje. Tomáš Vojtěch se už propadá na 4. místo, ale přesto skvělé.

Kuba
01.09.2001, 13:39
Po RZ 4:
1. Hrdinka
2. Chovanec
3. Trajbold
4. Vojtěch T.
5. Chvojka

23
01.09.2001, 14:58
Tak jsem se právě an autosportu dozvěděl že
XIII. Rally Transpetrol Senica 1999
dnes vyhrál Hrdinka před Chovancem a Trajboldem.
Moc pěkné!!!! S takovým výsledkovým servisem se jděte bodnout.

Dopoledne to nešlo vůbec a teď opravdu nevým čemu mám věřit.

23
01.09.2001, 15:02
Už to opravili...

Pepa ZL
01.09.2001, 15:17
Tak Hrdinkovi se podařilo skvěle uvést nový vůz. Trajbold se zlepšuje, snad to v Příbrami bude ještě lepší. Vojtěši skvělé, umístění hned za WRC-čky. Čekám na komentáře, těch, kteří mohli být u trati a ne jako já v práci.

23
01.09.2001, 15:37
Tak jsem nedočkavý.
V tom dešti to ale musela být rasovina. Tedy jestli ve Vyškově pršelo tak jeku tady u nás.
Jsem zvědav na fotky Hrdinkova Subaru...

23
01.09.2001, 15:43
Vyňato z dnešního článku v Motormixu o havárii Chovance a kombajnu, cituji:

"Dnes čeká valašského pilota a opravený vůz start v slovenském Hurbanovu, i když původně ohlašoval i start na rovněž pro nedalekém Vyškovsku na jihu Moravy."

Neseděl v tom kombajnu autor článku? Je nějaký zmatený...

sefca
01.09.2001, 16:06
Čau právě sem se vrátil z Vyškova.Chovanec jel celkem pěkně a Trajbolda jak sem doufal celkem pojel.Hrdinka jel asi to potřeboval.To jeho nový nářadí je fakt moc pěkný.T.Vojtěch mě mile překvapil,protože/ alespon co jsem viděl/zbytečně nedivočil.Až na to počasí to bylo celkem povedený.Už ted sem yvědavej jak to Hrdinkovi pojede v Příbrami.Jo-Ašín je zatím druhej v Hurbanovu za Kuligem asi o 7minut.Čus

Foly
01.09.2001, 17:05
Také jsem se vrátil z Vyškova a provizorně zavěšuju fotky Hrdinky z cílové rampy na svoje stránky www.foltyn.cz , do rubriky "Reportáže, ohlasy...". Takže, kdo chcete ten zázrak vidět, dva dny to tam nechám (omlouvám se za kvalitu, rychlost především). Hrdinka v cíli prohlásil, že z auta měl dost velký strach, zvlášť na mokru, a že na něj zatím nemá. Je prý v něm obrovský potenciál a bude muset jezdit a jezdit.

23
01.09.2001, 17:29
Folty, díky za ty fotky, jsi fakt rychlej!!!!

Tomas
01.09.2001, 17:50
Bylo to pěkný, hlavně ten déšť, který nás chytl na RZ 5. Jeden dotaz - Jírovec nepřijel, nebo to "vyklopil" hned někde po startu ??
Jinak pěkná podívaná byla nejen na "top 20" ale i na "historiky", hlavně hned na jedničce u Pustiměře. A "drak" ve Favoritu s číslem 63.. Malá poznámka k pořádatelům - zřejmě zapomněli doma žlutou vlajku ;)

PS - Dík za ty popisy RZ, co jste dali (myslim, že to byl JanO) na Autoimpulsy.

sefca
01.09.2001, 18:30
Bohužel Jírovec a Sum vypadli na rz 1.Suma je opravdu velká škoda,protože jezdí vždy pěknou střelbu.Viděl sem i Lišku,rozbitýho na vozíku.Nevím co se stalo T.Vojtěchovi na rz6.Honil se s Trajboldem,nebo dostal defekt? Mimochodem Pepík Petak zajel ve všech rz čas do 10.místa.Na mokru s dvojkolkou pojet enka,tak to je teda paráda.Jo a u toho Hrdinky sem chtěl napsat,že asi jel jen to co potřeboval,ale to asi každej pochopil.Jinak,kdyby tak Vojtěši jezdili pořád tak by to nebylo špatný.A ten Otto s celicou-co to mělo znamenat?

goodspeed
02.09.2001, 00:03
prave jsme dali na www.rallymedia.cz 40 fotek ze dneska a ze vcerejsi prejimky. zavod se nam hodne libil, lidi kolem trati bylo tak akorat, bez nervaku na prejezdech, proste pohoda. pocasi nic moc, trate pro divaky zajimave s dobrymi prijezdy. kdo by chtel videt vice fotek tomase a stepana vojtechu, tak na www.vojtech.org. je tam i aktualni tiskova zprava. videa budou na obou zminenych adresach snad zitra.

radek
02.09.2001, 09:11
Nevíte někdo proč byl vyloučen Návoj na Felicii N1?špéra?

maax
02.09.2001, 10:32
Tak Trajbold zase ukázal jak se jede s kvalitním WRC. Na některých RZ to dostal i od Vojtěchů. Vždyť on nemá ani na sprinty. Proč to auto nedají raději Jardovi Starému.

Tomas
02.09.2001, 20:21
quote:
Tak Trajbold zase ukázal jak se jede s kvalitním WRC. Na některých RZ to dostal i od Vojtěchů. Vždyť on nemá ani na sprinty. Proč to auto nedají raději Jardovi Starému.

Jednoduchá odpověď: Trajbold starší je totiž pravá ruka pana Charouze.... takže jsme doma, proč má mladý Trajbold Focuse.
Já se těším na Příbram, jestli tam opravdu odstartuje Dati s Focusem od Jolly, tak to bude zajímavé srovnání - kdo asi vyhraje (nepočítáme-li technické problémy) ?

Zdena
02.09.2001, 20:33
V souboji Trajbold - Dati je to jasné. Vsázím všechno na Datiho. Trajbold má tak na nějaké eNko, ale do Focusu bych věděl min. o dvou tuctech talentovanějších jezdců. Ale jak tady bylo řečeno, kdo má peníze, ten jede!! On ani starý Trajbold nebyl nic moc jezdcem, tak co by jste čekali.
Ale tak třeba až se vyjezdí, tak za dvě tři sezóny by se mohl honit třeba i o páté místo celkově - myšleno ve velkém mistráku...

Michal
03.09.2001, 09:10
Hrdinkovo subaru vypadá SUPER!

JanO
03.09.2001, 10:05
quote:
Bylo to pěkný, hlavně ten déšť, který nás chytl na RZ 5. Jeden dotaz - Jírovec nepřijel, nebo to "vyklopil" hned někde po startu ??
Jinak pěkná podívaná byla nejen na "top 20" ale i na "historiky", hlavně hned na jedničce u Pustiměře. A "drak" ve Favoritu s číslem 63.. Malá poznámka k pořádatelům - zřejmě zapomněli doma žlutou vlajku ;)
PS - Dík za ty popisy RZ, co jste dali (myslim, že to byl JanO) na Autoimpulsy.

Jírovec to neudržel na trati hned v 1.RZ za Podivicemi a šel do lesa.
Kde zapomněli mávat žlutou vlajkou? Předem díky za cennou informaci.

JanO
03.09.2001, 10:14
quote:
Nevíte někdo proč byl vyloučen Návoj na Felicii N1?špéra?

Přesně tak.
Jinak technici nachytali ještě tři "embéčka" na krátkou čtyřku, tak šli také ven.

milouš
03.09.2001, 11:20
nemáte někdo náhodou informace o důvodech odstoupení posádek otto,liška ale i dalších....kde přesně se to stalo jírovcovi předem díky

Jiří Dokulil
03.09.2001, 11:35
Poznámka-dvě vyloučená MBéčka byla jezdců Haráska a Rolínka, což jsou domácí piloti jedoucí za Magnum Car a.s.
Když jsme u těch MBéček, tak na RZ1 vozidlo 1000 MB doslova rozstřelil Ondra Výmola (st.č.220) z našeho Hanáckého rally klubu.

Jírovec havaroval ve známé "utahovačce", kde v r.99 havaroval D. Kouřil.

Další poznámka- JanO vám napíše, kde přesně odstoupili Otto a Liška.

JanO
03.09.2001, 11:51
quote:
nemáte někdo náhodou informace o důvodech odstoupení posádek otto,liška ale i dalších....kde přesně se to stalo jírovcovi předem díky

Ottovi podle mých informací na 1.RZ vynechával motor (benz. pumpa), zůstal stát asi 2 km před cílem RZ.
Liška ve smyku trefil předkem sloup VN těsně před výjezdem z lesa do Podivic.
Jírovec - je to nepříjemná pravá zatáčka asi 1 km za Podivicemi.
Na této RZ havarovali ještě 55 Mrkáček, 58 Poživil, 93 Wagner, 84 Šimek, 92 Mirovský, 91 Mikulka, 220 Výmola. Ve 4. RZ ještě 72 Davidová.
Tyto informace jsou většinou odchyt z dispečinku, na trať jsem se nedostal.

JanO
03.09.2001, 11:57
Ještě zajímavost z historiků. Ani tato rally se neobešla bez koupele. Tentokrát 201 Fajtl okoupal Porsche i s posádkou v Rostěnicích (předposlední zatáčka před cílem) - zasekl se mu plyn.

milouš
03.09.2001, 12:51
quote:

quote:

Ottovi podle mých informací na 1.RZ vynechával motor (benz. pumpa), zůstal stát asi 2 km před cílem RZ.
Liška ve smyku trefil předkem sloup VN těsně před výjezdem z lesa do Podivic.
Jírovec - je to nepříjemná pravá zatáčka asi 1 km za Podivicemi.
Na této RZ havarovali ještě 55 Mrkáček, 58 Poživil, 93 Wagner, 84 Šimek, 92 Mirovský, 91 Mikulka, 220 Výmola. Ve 4. RZ ještě 72 Davidová.
Tyto informace jsou většinou odchyt z dispečinku, na trať jsem se nedostal.

díky panové na hanou,letošní vyškov,obvzlášt pak rz 1,4 byly opravdovdovou střelnicí,díky i za upřesnění místa havárie jírovce,pokud jsem to zprávně pochopil,jedná se o utahovací pravou ,za kterou následuje levá/oblouk7,8,původně jsem na toto místo chtěl jít,ovšem nakonec jsem byl těsně před cílem na ,,ledovém bahýnku,,to tam zapíchl skoro každý,včetně stani chovance,ještě poslední prosba,na autoipulsech je v galerii šroták dvou suzuk swift,nejedná se o stejné místo???

JanO
03.09.2001, 14:17
Ano, přesně, na tu pravou váže levá a dál je rovinka do údolí.
Ty Swifty neskončily na stejném místě. Ty šly ven v pravé dlouhé. První vylétl mezi stromky, celkem nic se mu nestalo. Jenže jel ten druhý, na kterého údajně mávali, aby přibrzdil. Osobně se domnívám, že tím vypadl z koncentrace a skočil k nim, trošku jim upravil předek. Podotýkám, že jsem to neviděl, je to jen moje konstrukce poskládaná z kusých informací.

JanO
03.09.2001, 15:20
Ještě bych chtěl doporučit všem věrným fandům tohoto sportu příští pořad Dr. Dolejše na TV3.
Ten totiž když zjistil, že dokonce i on (stejně jako všichni ostatní, bez výjimky) bude muset zaplatit startovné, nezvládl to psychicky a začal vyvádět psí kusy.
Vyvrcholilo to "průletem" retardéru v Pístovicích. Nebylo by na tom nic mimořádného, kdyby to nebylo v RZ, která byla z důvodu zásahu záchranné služby u pacienta přerušena a byl nařízen volný průjezd bez přileb...
Pokračoval na rampě ve Vyškově, kde cestoval mimo vymezený prostor a při odjezdu mezi lidmi stačil zařadit snad všechny rochostní stupně...
To bude zase reportáž!

JanO
03.09.2001, 17:36
...pardon - samozřejmě rychlostní stupně...
Už únavou sotva lezu.

RomanB
04.09.2001, 06:29
Zdravím Vás pánové!
Dneska v noci jsme na naše stránky zařadili zkušebně první videa (zatím z Barumky) a Vyškov bude co nevidět.
Fotky z Vyškova jsme u nás měli hned v sobotu večer, jakmile jsem se z Vyškova vrátil. Budeme jezdit jako uzavíráci trati na všech zbylých rallysprintech - a snad i celou příští sezónu (připravují se jednání). Na Radiu Impuls jste mohli slyšet v každou celou hodinu ve zprávách aktuální informace z trati od Franty Dočkala - a to samé průběžně přinášíme na našich stránkách. Najdete tam po hodinách rozepsanou Barumku - ale také Finskou rally - a samozřejmě Vyškov.

Zdravím - a napište nám, co ještě zlepšit :))
Můžete použít také naše fórum.

Roman Beránek
Autoimpulsy - www.auto.impuls.cz

Tomas
04.09.2001, 20:31
quote:
Kde zapomněli mávat žlutou vlajkou? Předem díky za cennou informaci.

RZ1, zatáčka u Pustiměře, pak se jede do kopce serpentinami - za zatáčkou zůstala viset škodovka stovka a pak s ní sjížděli zpět do zatáčky, mezitím projeli asi dva další historici, vlajka nikde.
Pak jsem něco viděl v Motorsportu, zdálo se mi, že ta reportáž byla docela v pohodě (Dolejš tam taky ukazoval jedno místo, kde zůstal "myšák" v příkopu), ale to jsi asi viděl.
Jinak, jestli Dolejš dělal to co píšeš, tak se u mě dost shodil, stálo by za to se ho zeptat, otázka je, jestli by se obtěžoval odpovědět...

Ještě poznámka ke Světu Motorů na ČT - připadá mi docela trapné, když Kment a spol. se ani neobtěžují přijet a musí využívat cizích záběrů (mimochodem ale pěkných, JNK nejsou "pepíci" z Prahy). Asi mají rallysprinty v České Televizi smůlu... Bohužel.

Tak se mějte a sejdeme se na Kopné - když mi do té doby nevyhoří moje "Porsche alias 120".

Krestič
04.09.2001, 21:12
Lidi nevim jestli ste si někdo na Magnumce všimli, ale co říkáte na fáčko se start. číslem 63 Handl-Handl. To byla lepší podívaná jak na wrcka, prostě supr zážitek, asi má mokro rád...

JanO
24.09.2001, 07:04
Mám zajímavé video průletu posádky Dolejš/Venuš retardérem po přerušení RZ (průjezd bez přileb) Račice.
Kdo to chce vidět, ať se ozve.

SABOTAGE
24.09.2001, 11:00
quote:
Mám zajímavé video průletu posádky Dolejš/Venuš retardérem po přerušení RZ (průjezd bez přileb) Račice.
Kdo to chce vidět, ať se ozve.

Pochopitelně, že bych se rád kouknul. jakým způsobem je to možný získat?

JanO
24.09.2001, 11:18
[/quote]
[/quote]
Zkusím to poslat na www.AutoSport.CZ, třeba to vystaví...

Tomas
25.09.2001, 08:36
quote:

[/quote]
Zkusím to poslat na www.AutoSport.CZ, třeba to vystaví...
[/quote]
A co to poslat i na rallylink.zde nebo rallymedia, ať to zkoukne co nejvic lidí ;) ??

JanO
25.09.2001, 17:58
Přání splněno.

Tomas
29.09.2001, 20:33
quote:
Přání splněno.

Teda, smekám, super servis pro fanoušky. Dík.

Tomas
29.09.2001, 20:45
Díval jsem se na to video (na rallylink.zde už je) a musím říct, že je to blb (Dolejš). Hlavně že se v motorsportu naváží do koho může. Jsem zvědavý, co by nám k tomu řekl, nenapíšeme mu, ať je sranda ????

JanO
02.10.2001, 06:57
...a to vedle něj seděl Venuš, sportovní komisař (Blovice, Příbram, Kopná...)

Jiří Dokulil
02.10.2001, 13:48
Ještě něco příjemného k trati:
Karlu Holaňovi se naše (vyškovské)RZ líbily.

SABOTAGE
04.10.2001, 12:03
quote:

Tak pan Dolejš se tedy opravdu projevil. Toto snad udělá jenom největší prase xx( Okomentoval to alespoň nějak ve svém pořadu na TV 3 :?

Pawel
04.10.2001, 21:48
quote:

quote:

Tak pan Dolejš se tedy opravdu projevil. Toto snad udělá jenom největší prase xx( Okomentoval to alespoň nějak ve svém pořadu na TV 3 :?

Co se divite jel s poradnym autem tak se chtel ukazat aspon kdyz byl volny prujezd.
Hlavne ze dela porad na TV3 - to snad neni mozne. Na tom videu to nekdo trefne okomentoval ale rekl bych ze byl jeste mirny.

vaca.p
04.10.2001, 22:10
Pozor tohle není jediný Dolejšův ůlet. Já mám v živé paměti tušim loňskou Barumku a situaci na železničním přejezdu na Bystřičce.
Tady stála dlouhá kolona aut u spuštěných závor , pak se přířítil pan Dolejš v červenobílé Tuningové Felicii tuto kolonu celou v klidu předjel prokličkoval mezi závorami a byl fuč ?!?!