PDA

Zobrazit v plné verzi : Úroveň motoristických internetových stránek

Houseman
06.08.2001, 16:41
Myslím, že nazrál čas na nějaké dlouhodobé téma. Byl bych rád, kdyby se vás co nejvíce ozvalo k tématu internetových stránek, jež mají jako hlavní náplň motorismus, potažmo rallye. A to jak ve světě, tak i v České republice. Jak jste spokojeni s úrovní zpráv o našem společném koníčku? Co vám naopak na internetových stránkách chybí? Které jsou vaše nejoblíbenější servery? Co říkáte na diskusní skupiny, jsou podle vás užitečné, nebo je to jen snůžka dohadů? Myslím, že zde prezentované názory by mohly být užitečné každému z nás. I proto, že internet patří mezi fenomény této doby a v poslední době mu přichází na chuť stále více z nás.

Danys
06.08.2001, 17:07
Přidám zatím dva postřehy.
1. K fenoménu internet - ano, přicházíme tomu stále více na chuť, ovšem stojí to zase spoustu času. Ale přiznám se, že jsem rád, že mám na něj přístup. Myslím, že všichni co se zde pohybujeme jsme o velký kus vpředu co se týká informovanosti o našem koníčku, ale také o ostatních novinkách.
2. K diskusnímu fóru zde na ewrc.cz - opět mám velmi pozitivní hodnocení. Jsem moc rád, že se tady scházíme v takovém složení a s takovými příspěvky. Sice zde nejsem ještě moc dlouho, ale čím dál častěji. Chci říct - snažme se, aby to tu i nadále pokračovalo tak, jako dosud.
Dan

Libor
07.08.2001, 14:40
Rally je na tom na internetu dost dobře! Třeba na TOPLISTU patří Autosport i eWRC do první dvacítky za všech sportovních stránek. Autosport (i s F1, F3000, rallycross apod) je dokonce třetí a eWRC (čisté rally) tak kolem patnáctky. V čele je samozřejmě hokej.cz a fotbal.cz.

Každopádně bych zde rád poděkoval nadšencům s ewrcu za jejich práci a popřál jim hodně přístupů a spokojených návštěvníků.

Libor

Houseman
07.08.2001, 17:06
Vezměte si, že rallye patří na internetovém poli mezi naprostou špičku a v TV je tak trošku popelkou. Ten údaj o Autosportu.cz mě překvapil, stejně jako eWRC. A přitom, a nic proti ničemu, si myslím, že tady se převážně diskutuje a na novinky raději volím jiné adresy. Na druhou stranu, diskusní skupiny Honzy Vaškoviče jdou v poslední době nahoru, přece jen je vidět, že s tím začali mnohem později než tady. A dotaz adminovi - kolik tak zhruba peněz potřebuješ na provoz eWRC? Některé jiné servery mají totiž mhonem větší objem reklamy. Neuvažoval jsi, že bys to nějak rozšířil? Ale v globále - klobouk dolů před každým, kdo tohle dělá. Bravo eWRC!

-Vicky-
08.08.2001, 00:09
Neni tomu tak davno, kdy jsem si myslel, ze internet neni vubec dulezity. Musim se ale priznat, ze v soucasne dobe si zivot bez aktualnich informaci (nebo drbu) na internetu nedovedu ani predstavit.

Marek Felt
08.08.2001, 08:51
To je velice zdlouhava otazka, motoristicke internetove stranky jsou velice dobre a je jich u nas pomerne jiz dost a to je prece dobre. Ne?

Pepa ZL
08.08.2001, 18:28
Zdá se mi, že hlavně jezdci ze špičky a jejich manageři, či tiskoví mluvčí by měli zlepšit informovanost o svých plánech, ale i záměrech sponzorů. Vždyť občas si přečteme nějakou zprávu od Trněného, Černohorského, Poulíka, Vojtěchů a dalších ze středu pole jezdců, ale zprávy od špičky nejsou. Kdy jsme naposledy četli něco od Trinera, Sibery, Trajbolda, Trojana či Štolfy. Vloni nás alespoň pravidelně informoval JM Engineering, ale letos to nějak utichlo. A týdny mezi závody jsou tak dlouhé ...

23
09.08.2001, 14:41
Na to, že jsou v autosportu profesionálové tak nic extra...
A maj to strašně pomalý. Hlavně tu diskusi.

Mirek
10.08.2001, 19:19
je pravda,že aktuálnost na Autosportu je nic moc.Jinak si myslím,že ůroven mot.int stránek je vysoká.Prakticky okamžitě jsou akt výsledky,fotky,videa-to vám žádný časopis ani televize nenabídne.

ppk
13.08.2001, 16:57
Když se tak probírám letokruhy ve své hlavě, vzpomínám, že byly doby, kdy bylo hodně vzácné sehnat jakékoliv informace o motoristickém sportu. Dneska, v rozpuku informačních technologií, je to právě naopak - je toho tolik, že se z toho jednomu motá kebule. Úroveň serverů není zas až tak špatná - vemte si, že jejich obsah a vzezření se pořád ještě vyvíjí a hezký na tom je to, že ten vývoj může inteligentní kritikou (nebo blbejma kecama) ovlivnit každej z nás. Co se týče diskusních skupin, jejich kouzlo (a tím i kouzlo internetu obecně) je v tom, že tu spolu komunikují lidi, kteří by se jinak vůbec nesešli (natož aby prohodili slovo) - od na slovo vzatých odborníků po totální laiky. A jejich úroveň(jako skupin?) ... Jo, je to z valný části snůška dohadů, ale přesto (nebo právě proto) je hodně užitečná, neboť už Jára C. pravil, že lidi nepotřebují ani tak komunikovat, jako se vykecat.

ppk
13.08.2001, 17:02
Jenom by součástí každýho fóra měla bejt nějaká forma virtuálního vyřizování účtů (něco jako DOOM ap.) - když už teda dojdou argumenty. To mi opravdu chybí.

-Vicky-
13.08.2001, 22:37
quote:
Jenom by součástí každýho fóra měla bejt nějaká forma virtuálního vyřizování účtů (něco jako DOOM ap.) - když už teda dojdou argumenty. To mi opravdu chybí.

Asi nejvice souboju by probehlo v ramci fora Slovenske mistrovstvi a Nechte uz Romana :-))))))

Tomas
28.08.2001, 20:56
Docela dobré stránky spustil nedávno team Proracing (Triner) - http://www.proracing.cz

Pepa ZL
03.09.2001, 18:05
Na iDnes zítra ve 13:00 on-line rozhovor s Romanem Krestou.

matko_martin
16.06.2009, 18:13
a na kolkom mieste je ewrc teraz :? co sa tyka navsetvnosti myslim ze bude poriadne vysoko aj vdakaa fabii

MravenecZ
16.06.2009, 19:11
Hezky vynoořené fórum z dějin. Poslední příspěvek z 3.9.2001 před osmi lety...jo jo, hodně vody už v řece proteklo. Jak je na tom ewrc? koukni zde: http://www.toplist.cz/toplist/?kat=-1&search=rally&a=s
a nebo klikni na banner TOPlistu na hlavní stránce ewrc