PDA

Zobrazit v plné verzi : Fotíme rally, fotky našich fotografů

Lukáš Klinkovský
01.10.2004, 14:41
Kdysi dávno tady něco takové existovalo, a tak je to tu znova.
Zrovna nyní mě uchvátili fotky Petra Luska ze Sardínie, bomba, skvělé..... Ten člověk to fakt umí. Dává do toho všechno.

xandrew
01.10.2004, 18:38
Jo a kdzy to existovalo, tak to stale existuje. Staci jen trochu zalistovat zpet a neni nutne vytvaret forum nove (dnes jiz druhe)

quote:
Zrovna nyní mě uchvátili fotky Petra Luska ze Sardínie, bomba, skvělé..... Ten člověk to fakt umí. Dává do toho všechno.

Bros
01.10.2004, 23:36
quote:

Dik za pochvalu,snazim se co to jde, po tejdenim valceni tady na Sardinii uz pomalu dochazeji sily, jedno auto nabourany u druheho jsme dnes prorazili vanu. Jinak rychlostky jsou tady nadherny, ale dostat se na ne je hotove peklo. Pred chvili jsem poslal obrazky z dneska, Michal je da brzo na stranky.

Marek Felt
02.10.2004, 16:39
quote:

quote:

Dik za pochvalu,snazim se co to jde, po tejdenim valceni tady na Sardinii uz pomalu dochazeji sily, jedno auto nabourany u druheho jsme dnes prorazili vanu. Jinak rychlostky jsou tady nadherny, ale dostat se na ne je hotove peklo. Pred chvili jsem poslal obrazky z dneska, Michal je da brzo na stranky.

Ty jsi neco udelal svoji lodi???

Bros
02.10.2004, 20:56
Marek: s tou bych se do tech hor vubec neodvazil.

Marek Felt
03.10.2004, 11:34
To Bros: Uz jsem myslel! Tak stastnou cestu domu a na karach pristi tyden!