PDA

Zobrazit v plné verzi : Výsledky Danyho tipovací soutěže

Danys
21.08.2001, 16:18
Takže milí přátelé,
nastal čas vyhlášení vítězů tipovací soutěže na umístění v letošní Barum Rally. Děkuji všem "tipérům" za účast, věřím, že většina z Vás u toho byla v přímém přenosu a dobře se bavila.

Danys
21.08.2001, 16:40
Takže nejdříve opět trochu statistiky:
- soutěže se zúčastnilo 45 tipérů
- 15 tipérů neuhodlo správně žádné místění a tudíž nezískalo ani bod
- 16 tipéru ( mezi nimi i já mimo soutěž ) získalo jeden bod
- 7 tipérů získalo dva body
- tři body pak získalo 6 tipérů
- no a čtyři body získal pouze jeden tipér, čímž je tedy o vítězi jasno

Do poslední chvíle však byl boj velmi tuhý a tak jako souboj Hrdinky a Datiho, tak také naši soutěž rozhodla až poslední RZ. Byli mezi Vámi totiž dva tipéři, kteří tipovali naprosto stejné umístění na prvních třech místech. Celkovému vítězi pak svým výkonem pomohl Dati, který odsunul Hrdinku na páté místo. A právě Hrdinkovo umístění rozhodlo o tom, že vítězem tipovací soutěže se stal

<h2>Mild</h2>

ziskem čtyř bodů.

GRATULUJI!!!

Se třemi body jdou do boje o druhou a třetí cenu tito tipéři:
Jan Jungbauer
Martin ( Daddy )
-Vicky-
JanO
Pepa ZL
Lamafin

Takže za moment proběhne losování za účasti mých přátel.

Danys
21.08.2001, 16:52
Takže o vítězi a novém majiteli slivovičky a malého dárku MILDOVI je rozhodnuto.

Na druhém místě s láhví šampaňského a dárkem se umístil

LAMAFIN

Gratuluji!!!

No a na třetí pozici skončil právě ten, který bojoval s Mildem o vítězství. Takže třetí místo a láhev vína opět s dárkem získal

Jan Jungbauer

Gratuluji!!!

Danys
21.08.2001, 17:05
Ještě jednou všem výherců blahopřeji a doufám, že se za rok při Barum Rally a tipovací soutěži opět všichni sejdeme.

Na závěr chci požádat výherce, aby mi na moji adresu "dany-x@seznam.cz" napsali adresu, na kterou chcete své ceny zaslat.

Málem bych na něco zapomněl. Když si pořádně pročtete tipovací příspěvek od vítěze Milda, tak se v něm zmiňuje o tom, že případnou výhru věnuje Adminovi. Takže konečné rozhodnutí je na Tobě, vítězi Milde.
Tímto uzavírám tipérskou soutěž.

Mějte se fajn!!!

Dan

Mild
22.08.2001, 08:17
Dany, potěšení je na mé straně a tak jak jsem uvedl, tak bych byl rád aby se stalo tzn. výhra připadá adminovi, neboť bez nadšenců na serveru eWRC by nebyla ani, dle mého názoru, velmi plodná diskuse, ani tipovací soutěž ani to ostatní co na tyto stránky neustále přitahuje naši pozornost.
Mějte se fajn a na další soutěži zdar.
Mild.

vbadmin
22.08.2001, 12:10
Dany, Milde ale i ostatní fandové rally a návštěvníci našich/vašich stránek. Musíme zatlačit slzu dojetí nad Vašimi stále častějšími příspěvky do Fóra, ale i nad množstvím přístupů na naše stránky, které měsíc od měsíce stále rostou.
Pro nás je toto právě ta nejlepší odměna.
My jsme si samozřejmě taky tipnuli, ale bohužel (jak jinak) jsme byli úplně mimo...
Proto si myslíme, že cenu by si měl nechat ten nejlepší tipér tedy Mild.

za eWRC.CZ
David MAREK, Michal MOC a Dan PORAZIL

PS: Ale jestli ji Milde opravdu nechceš tak my už si poradíme ... :-))

Mild
22.08.2001, 12:16
To admin : Výhra patří Vám, ale při používání asi opatrně. Na Valachách sú trnky velice při sile. ( Aji to co se z nich dá udělat). Zdar.

Danys
22.08.2001, 13:12
Soutěž je sice uzavřena, ale přiznám se, že jsem čekal na reakci Milda, kterou jsem očekával a která mně nepřekvapila. Takže se ještě jednou vložím a zkusím udělat spravedlnosti zadost.
Myslím, že se mnou budete souhlasit, že Mild si svým výkonem a následným vítězstvím cenu zaslouží. Taktéž si myslím, že i Admin si zaslouží zvláštní cenu za tyto stránky, které rád navštěvuji.
Proto jsem se rozhodl, že láhev slivovičky daruji jak Mildovi tak Adminovi. Myslím, že tak to bude správné.
Dan

vbadmin
23.08.2001, 10:15
Díky.

vaca.p
23.08.2001, 22:49
Dovolte mi abych všem výhercům (soupeřům) srdečně poblahopřál k ůspěchu.

Gratuluji a těším se na další měření sil (vlastně tipů).

Mild
24.08.2001, 11:38
Dany díky, ale nic neposílej, pokud pojedeš na Vyškov, tak se tam někde spolu potkáme a dáme si po štamprlce přímo namístě. Budu 100% ( 99% - zapomněl jsem, že mamina mi do toho taky mluví) na RZ v Hlubočanech jak je levá o 180° přes mostek. Poznávací znamení si domluvíme. Čau.

Lamafin
24.08.2001, 19:30
Ani na mou adresu nic neposílej. Ale víš co, pošli to prosím na adresu: Václav Arazim, Valdštejnská 2111, Litvínov 1, 43601 a že ho moc pozdravuju a že mi pokazil můj tip na eNka.

Jinak díky za soutěž, protože to mě baví.

Lamafin
http://www.apmotorsport.cz/ ;)

[quote]

LAMAFIN

Gratuluji!!!

Danys
24.08.2001, 20:40
quote:
Dany díky, ale nic neposílej, pokud pojedeš na Vyškov, tak se tam někde spolu potkáme a dáme si po štamprlce přímo namístě. Budu 100% ( 99% - zapomněl jsem, že mamina mi do toho taky mluví) na RZ v Hlubočanech jak je levá o 180° přes mostek. Poznávací znamení si domluvíme. Čau.

Čau MILDE,
ve Vyškově bohužel nebudu, byť to mám pouhých 60 km daleko ( blízko ). Tentokrát si vyjímečně neberu dovolenou kvůli závodům ale je na řadě Tvoje vzpomínané 1 % - rodina. Takže týden budu u vody ( no jo, a taky u piva a slivovičky ) Ty se ale neboj, Tvoji cenu neustále chladím a rád Ti ji předám při další příležitosti. Jen mi asi bude chybět zdejší prostředí, protože nebudu mít přístup na počítač. Teď jsem si vzpomněl - docela rád bych věděl, jak se bude vyvíjet Vyškov. Takže, pokud bys měl nějakou možnost poslat mi během příští soboty nebo neděle aktuální informace ( třeba na mobil ), tak by mně to potěšilo.
Dan

Danys
24.08.2001, 20:45
quote:
Ani na mou adresu nic neposílej. Ale víš co, pošli to prosím na adresu: Václav Arazim, Valdštejnská 2111, Litvínov 1, 43601 a že ho moc pozdravuju a že mi pokazil můj tip na eNka.

Jinak díky za soutěž, protože to mě baví.

Lamafin
http://www.apmotorsport.cz/ ;)

[quote]quote:

LAMAFIN

Gratuluji!!!

Pokud je to Tvé přání, samozřejmě ho splním. A to s Arazimem, to je vážně škoda a smůla. Je to morální vítěz. No jo " Život je takovej a jinej nebude "
Dan