Zobrazit v plné verzi : Co nového se chystá pro rok 2002?!
Říká se ,že na každém šprochu je pravdy trochu....Nedávno se mi doneslo,že Gargulák končí,nevím jestli jen u teamu ,ale ten kdo mi tuhle zprávu prozradil,tvrdi že již nebude jezdit vúbec. Také se má objevit zcela nový team,který má mít k mání jedno kvalitní WRC,a jednu velmi kvalitní 1600. ?!
Cammelle, koukám že jsi nasadil laťku pěkně vysoko. Jsem zvědav kdo se přidá.
Já jsem zvědav, jestli se do česka dostane ta 206 wrc - Štolfa ?
Ke Gargulákovi: nemyslím si, že bude končit, nicméně zkusím něco zjistit od blízkých známých.
Štolfa a WRC 206 - Štolfa někde napsal, že je to nesmysl, a že to vidí finančně i nadále na dvoukolku.
Kresta - myslím, že je dost reálné že 2002 bude bez něj. Zmínil se o tom i Pech v sobotním sportu. ( Pech: " Bude škoda, když Kresta odejde do světa, bude o jednoho vážného soupeře méně." )
Vojtěši - jak dlouho ještě budou mít peníze na zkoušení.
Trojan - půjde už do WRC??? Že by 206-ka?
Blahout - Samara evo VII ( model 2003 )
Je pekne, spekulovat uz ted, kdo s cim pojede. Osobne doufam, ze nejaka ta 206-ka se objevi (Stolfa ji nema platit, ma byt Quartzu). Trojana uz bych videl na WRC, jinak nebude stihat ani nahodou. Kresta doufam pojede za hranice, protoze by to tu s nim stejne byla nuda.
A co takhle mistrovske souteze? Vypadne nejaka, ci nejaka pribyde???
Tohle téma je velmi spekulativní, ale nějaké zprávy jsem také zaslechl. Malina má opět určenou prioritu - a tou je zisk titulu mistra ČR. Zatím má přislíbenou účast na 4 podnicích MS. Takže o nějakém dramatickém růstu nemůže být řeč. Jenom nevím, proč ho Škodovka posílá trénovat na MS, když pak pojede domácí mistrák!
Vím, že Evropa se mu jezdit nechce, ale tady už asi soupeře nenajde. Myslím jeho vůz samozřejmě.
Rád bych věděl jak je to s tím Gargulákem, byla by škoda kdyby skončil. On by potřeboval lepší auto. A myslím si, že by se špička hodně přiostřila.
Jiří Dokulil
28.08.2001, 11:48
Je docela pravděpodobné, že se ve velkých soutěžích objeví Brno, které by se tím pádem asi jelo i na Vyškovsku
Tak Valaska snad ne :-((( Ale neco by se zmenit melo. Barumka by mohla v souladu s vyhledem do budoucna opustit Vsetinsko a jet na Kromerizsku (alespon neco v tom duchu tu uz bylo napsano) a tim padem by se na Vsetinsku mohla jet vylucne Valaska. Samozrejme by to chtelo nejake nove useky, s letosnim itikem bychom to daleko nedotahly.
Gargulák musel prodat tréningové auto, aby mohl startovat na Barumce.
quote:
Tak Valaska snad ne :-((( Ale neco by se zmenit melo. Barumka by mohla v souladu s vyhledem do budoucna opustit Vsetinsko a jet na Kromerizsku (alespon neco v tom duchu tu uz bylo napsano) a tim padem by se na Vsetinsku mohla jet vylucne Valaska. Samozrejme by to chtelo nejake nove useky, s letosnim itikem bychom to daleko nedotahly.
To Kroměřížsko jsem četl i v jednom článku před Barumkou v MF Dnes, mluvil o tom i Michal Sum. Otázka je, co na to úředníci, někdy je tady na Kroměřížsku s nima hodně těžké pořízení. Oni jsou hlavně přes tu kultúru, ale snad to dopadne a dočkám se, že se nějaká soutěž pojede přímo "pod oknama".
quote:
To Kroměřížsko jsem četl i v jednom článku před Barumkou v MF Dnes, mluvil o tom i Michal Sum. Otázka je, co na to úředníci, někdy je tady na Kroměřížsku s nima hodně těžké pořízení. Oni jsou hlavně přes tu kultúru, ale snad to dopadne a dočkám se, že se nějaká soutěž pojede přímo "pod oknama".
Myslim, ze Vsetinakum o urednicich nemusis nic rikat, mame jiste zkusenosti :-)
ProRacing prý prodá Evo jedničku a koupi dvě Evo dvojky. Jedna by měla jezdit někde v cizině a druhou by měl Emil prohánět u nás. Ale fše je ještě v jednání.
quote:
ProRacing prý prodá Evo jedničku a koupi dvě Evo dvojky. Jedna by měla jezdit někde v cizině a druhou by měl Emil prohánět u nás. Ale fše je ještě v jednání.
Kéž by! Emil v lepším autě, to by byla bomba. Nicméně tým na tom nebyl finančně zvlášť růžově, nebo se pletu? Pak se ani neptám kde vezmou 30 - 40 melounů na EVO2, když tu EVO1 prodají tak za 6.
quote:
Vzpominam, ze jeho tym mel letos nejake financni problemy...???
quote:
[quote]quote:
Kéž by! Emil v lepším autě, to by byla bomba. Nicméně tým na tom nebyl finančně zvlášť růžově, nebo se pletu? Pak se ani neptám kde vezmou 30 - 40 melounů na EVO2, když tu EVO1 prodají tak za 6.
Cena WRCček je limitovaná a není to 30-40 mil. Oktávka je myslím za cca 15.000.000, ale úplně nová! Emil si novou nemůže dovolit takže jestli, tak starší a ta bude do 8 mil. A Evo 1 Koupil za 5 mil, takže jí těžko prodá za 6.
Tomáš Hrdinka psal na svých stránkách, že EVO I (asi nová) Stojí 7 mil. a EVO II
16. mil.
A kolik stálo Subaru Impreza 2000 Hrdinku??? Já jsem slyšel něco o 22 mil Kč...
Tomáš Hrdinka vrátil svoje dvě Subaru a dostal to nové (2000). Takže ho měl na protiúčet a ještě mu prej něco vraceli.
Jinak to nové Subaru 2001 stojí + - 19.mil
Souhlasím s Billem.Četl sem to samé.Pokud bude mít Eman evo2 tak to bude super.Zkusím se zeptat.
SABOTAGE
03.09.2001, 08:57
quote:
Gargulák musel prodat tréningové auto, aby mohl startovat na Barumce.
Tréninkovku sice prodal, ale podle zpráv z okruhu jeho blízkých to nic nemělo společného se závody. Bylo to jeho soukromé auto a soukromá záležitost. Celá příští sezóna u něj odvisí od peněz sponzorů.
quote:
Cena WRCček je limitovaná a není to 30-40 mil. Oktávka je myslím za cca 15.000.000, ale úplně nová! Emil si novou nemůže dovolit takže jestli, tak starší a ta bude do 8 mil. A Evo 1 Koupil za 5 mil, takže jí těžko prodá za 6.
2x EVO2 (nová) = 30. Mil, tak nějak jsem to myslel. Prostě jsem tím chtěl říci, že jsou to velmi odvážné plány, než abych tomu věřil dřív, než nám to vedení týmu oficiálně potvrdí.
A k těm 6 nebo 5 za EVO1: některé zprávy říkaly 6 některé 5, ale pro srovnání s novým EVO2 to je jedno, né?
Mluvil jsem s jedním známým který se motá kolem Vsetínského hokeje . Ten povídal že Slovnaft chce omezit nebo dokonce přerušit sponzorování všech sportovních disciplín Vyjímkou je motorismus na který by se chtěl naopak soustředit. Opouštění disciplín by mělo být postupné zřejmě do ukončení smluv.Taky říkal že Gargulák by měl být finančně zajištěn.
Nevím co je na tom pravdy ale Vsetín by do nové sezony měl vstoupit s novým sponzorem (říká se že Philips , Radegast , Dadák ????)
Standa Chovanec by chtěl na příští sezonu přestavit svou Octavii přímo do modifikace EVO III. Vše bude záležet na penězích.
Letošní sezona v ČR pro něj asi končí ( vyjma Kopné ) . Příbram a Třebíč pojede v případě že to někdo zaplatí.
Byl Jsem na Rally Příbram a "JEDNA PANÍ POVÍDALA ",že Josef Peták by měl mít příší rok Peugot 206 WRC.Tak uvidíme.
Melmisek
17.09.2001, 11:06
O petakovi jsem slysel z blizkeho zdroje, ze pojede 206 Super 1600.
quote:
Mluvil jsem s jedním známým který se motá kolem Vsetínského hokeje . Ten povídal že Slovnaft chce omezit nebo dokonce přerušit sponzorování všech sportovních disciplín Vyjímkou je motorismus na který by se chtěl naopak soustředit. Opouštění disciplín by mělo být postupné zřejmě do ukončení smluv.Taky říkal že Gargulák by měl být finančně zajištěn.
Nevím co je na tom pravdy ale Vsetín by do nové sezony měl vstoupit s novým sponzorem (říká se že Philips , Radegast , Dadák ????)
Ze Vsetínského názvu , ze stadionu i z dresů zmizely všechny loga a nápisy firmy Slovnaft.
Jedno Hrdinkovo Subaru WRC se prý bude stěhovat na slovensko. Jíné Subaru , tentokrát WRX slováka Caresmiho se má naopak stěhovat k nám .
Hej , přátelé ze slovenska co nám tajíte ?!
SABOTAGE
18.09.2001, 13:10
quote:
Jedno Hrdinkovo Subaru WRC se prý bude stěhovat na slovensko. Jíné Subaru , tentokrát WRX slováka Caresmiho se má naopak stěhovat k nám .
Nebude to WRX spíše od Cserhalmiho? :o)
quote:
quote:
A Thorn to svoje zase asi na Slovensko prodá, zajímavá výměna!
quote:
quote:
Pardon trochu hodně se mi zamotaly prsty na klávesnici. Omluva.
Co ten Gargulák? Nemá někdo přesnější informace?
Houseman
26.09.2001, 11:03
Pánové a dámy, já si hlavně myslím, že naprostá bomba je, že už je Barumka pro příští rok v kalendáři FIA jako dvacítka. Hlavně doufám, že to zase někdo nepřelobbuje jako vloni Britové s Tureckou rallye. Vše bude jasné 5. října po kongresu FIA v Bruselu. Otázkou zůstává, jaké bude počasí v polovině září, kam ji kalendářní komise FIA zařadila, a taky, jak to zvládnou pořadatelé roztáhnout do tří dní. Osobně bych si troufl navrhovat jet atraktivní úseky třikrát, na rozdíl od někoho, kdo se zde vyjadřoval přede mnou, nechal něco i na Vsetínsku, udělal placenou superspeciálku jako prolog v Kopřivnici a roztáhnul soutěž na Kroměřížsko a Uherskohradišťsko. I tam se totiž najdou superúseky. A malá přímluva za návrat RZ Maják-Oldřichovice.
Letos si pořadatelé Barumky zkusili jet některé RZ obráceně, z toho se dá soudit, že by se mohli příště jet oběma směry, jeden den tam a druhý zpátky.
Vzhledem k tomu, že Barumka zavítala i do tohoto tématu a navíc se tady mimo jiné probírají " pro změnu " i tratě, chtěl bych i zde pro ty, kteří tratě kritizují ( ať už otevřeně či mezi řádky ) umístit můj dotaz:
V čem jsou tratě ostatních rally v ČR lepší než ty na Barum Rally?
Děkuji Vám za odpovědi.
Dan
Já jsem byl na mnoha rally a myslím si, že na Barumce jsou velice krásné a náročné RZ. Ten, kdo to kritizuje si je asi neprojel. Jinak si myslím, že otočit RZ druhým směrem byl dobrý nápad. Zvláš RZ Hvozdná-Slušovice neměla chybu.
A co teprve otocena Pindula - to je bomba - jedna z nejlepsich RZ co se kdy u nas jela.
OSTATNÍ TRATĚ NEJSOU CELKOVĚ LEPŠÍ VŮBEC O NIC.JSOU MOŽNÁ LEPŠÍ A HORŠÍ RZ.PODLE MĚ NEMÁJÍ TRATĚ NA BARUMCE CHYBU A JAK SEM NĚKDE ČETL,LETOS SI JE HODNĚ CHVÁLIL I VAŠEK PECHŮ.A CO TAKHLE TRATĚ NA LETOŠNÍ PŘÍBRAMI,KTERÉ SNAD PROKLÍNALI VŠICHNI.ČAU NA KOPNÉ.
Ja myslim,ze Karel Trojen to WRC mit bude a pokud ano,tak bude v českém mistráku peklo.Emilovi bych tu EVOII přál a pokud pojede Jindra Štolfa s 206 WRC,tak muzeme konkurovat nejen Španělsku,ale i MS.
Ten Trojan snad jo,ale o tom Štolfovi vážně pochybuji.Cosi říkal že na to nejsou peníze,ale snad nás překvapí.
Trojan určitě představí nové auto, protože Celica se prodává. Je v soukromé inzerci na Autosportu.
quote:
a taky, jak to zvládnou pořadatelé roztáhnout do tří dní.
Pokud vim, neni podminkou, aby dvacitka byla ve trech dnech (zavodnich).
Total údajně opouští bratry Vojtěchovy z důvodu neuspokojivých výsledků a všechny finance směruje ke Štolfovi.
Šušká se i o tom WRC.
Kde se dá najít ten kalendář FIA pro příští rok s datumem barumky ? Dík
PS - Letošní "Podhoran" na Kopné příští rok na Barumce ? Co vy na to ?
KKprostor
30.09.2001, 23:28
Vojtěch + Vojtěch /2002 = 2 x Octavia WRC Evo2
Nic není nemožné . Kdopak jim je zaplatí ?
quote:
Tak tomu teda absolutně nevěřím, protože sem kdesi slyšel, že Total už přestali bavit tak jim asi dá kopačky...kdo jinej by jim to teda zaplatil???
Nóóó jak to říct.... Mám prostě takové "tušení", že by to s odchodem totalu od bří Vojtěchů nemuselo být tak horké.
A jinak dovedete si představit dvě identické Octavie WRC Evo2 v té super červené barvě?
Další info je, že Štolfa prodává 306ku, ale nedaří se mu to. Příští rok by měl jet buď znovu 306 nebo eNko.
quote:
Další info je, že Štolfa prodává 306ku, ale nedaří se mu to. Příští rok by měl jet buď znovu 306 nebo eNko.
Tak to N-ko bych mu opravdu nepral. Myslim, ze by to byl krok zpet. Osobne si navic neumim predstavit, jakym stylem by se prezentoval.
dr.Horák
03.10.2001, 00:23
Mám informaci o tom, že by se měl jet Fábia cup, snad příští rok?! Má tam být hodně úprav, převodovka Sadev (sekvence), atd.. , ale pozor motor 1,4 16V !!! Kdo tohle vymyslel? To bude někde "malá domů". Také chci reagovat na některé příspěvky zde zveřejněné. Myslím že všichni kdo dnes jezdí rally u nás zasluhují obdiv. Sehnat peníze je dnes skoro zázrak. Nejde o to koupit nějaké auto, ale mít na jeho provoz. Kdo to zná, ví že provoz je skoro dražší než samotné auto. Na závěr bych se chtěl zeptat, zda víte který motorsport je ve světě nejbohatší?
To nevim, ale vím naprosto přesně kterej není.
A to s těma 1.4kama je taky dobrý. Zřejmě se to bude jezdit jen přes zimu a na ledě, aby bylo na co koukat.
A poslední reakce: To je jasný, že všichni kdo jezdí zaslouží obdiv. Nic jiného tady přeci neděláme, jen je obdivujeme každej po svým. Ale kdybychom neobdivovali, byly by tyhle stránky i meze kolem rychlostek pustý.
quote:
Nóóó jak to říct.... Mám prostě takové "tušení", že by to s odchodem totalu od bří Vojtěchů nemuselo být tak horké.
A jinak dovedete si představit dvě identické Octavie WRC Evo2 v té super červené barvě?
Představa je to sice dobrá, ale nevím, jestli reálná, víš kolik by to při jejich stylu jízdy stálo chechtáků??? Asi hodně, ale je pravda, že nic není nemožné...ale tenhle slogan patří k Toyotám...:o) Ale třeba máš lepší info než já. A s tím Štolfou to snad pravda nebude, přál bych mu, aby se dostal k 206 WRC, ale to je asi taky nereálné, ale v N-ku si ho fakt nedokážu představit. A s těma Fabiama nevím, byly by to dobrý vozy na svoz výsledků...:o) Ale nic proti cupu nemám, čím víc aut tím líp.
quote:
quote:
Představa je to sice dobrá, ale nevím, jestli reálná, víš kolik by to při jejich stylu jízdy stálo chechtáků??? Asi hodně, ale je pravda, že nic není nemožné...ale tenhle slogan patří k Toyotám...:o) Ale třeba máš lepší info než já. A s tím Štolfou to snad pravda nebude, přál bych mu, aby se dostal k 206 WRC, ale to je asi taky nereálné, ale v N-ku si ho fakt nedokážu představit. A s těma Fabiama nevím, byly by to dobrý vozy na svoz výsledků...:o) Ale nic proti cupu nemám, čím víc aut tím líp.
Krestiči, jen malou technickou poznámku - nechci dělat chytrého, ale řekni mi co znamená ve Tvém textu ( ale nejen ve Tvém ) např::
:o)
Pokud to myslíš jako že chceš vložit "smajlíka", tak to musíš vložit do hranatých závorek.
Dan
}:) :?
Krestiči, jen malou technickou poznámku - nechci dělat chytrého, ale řekni mi co znamená ve Tvém textu ( ale nejen ve Tvém ) např::
Pokud to myslíš jako že chceš vložit "smajlíka", tak to musíš vložit do hranatých závorek.
Dan
[/quote]
Sorry, ale zvyk je zvyk.. :-))) Důležitý je, že jsi to pochopil.
Technická poznámka: Je tady někde nějaký seznam "smajlíků" který můžem používat ???
Dík.
quote:
Dan
Sorry, ale zvyk je zvyk.. :-))) Důležitý je, že jsi to pochopil.
Technická poznámka: Je tady někde nějaký seznam "smajlíků" který můžem používat ???
Dík.
[/quote]
Takže, co vím já, když píšeš nový příspěvek tak si klikneš na "Legenda" a tam to je. Taky si tuto legendu můžeš vytisknout.
Tak Štolfu si teda v N-ku nedokážu představit,to raději ať jezdí pořád 306Maxi.Vojtěši v oktávkách TOTAL by mohli být pěkní,ale taky aby něco jezdili.
jirka RK
14.10.2001, 14:27
Nejnovější zpráva ze zdroje blízkého MB. Pro přístí sezonu můžeme počítat s dalším WRC ve startovním poli. Škodu Octavii WRC bude na českých tratích řídit Jan Kopecký.Auto bude pravděpodobně servisováno přímo v MB.
jirka RK
Nerekl bych to tak jednoznacne, trochu se to lisi od mych informaci, ktere ale nebudu zatim zverejnovat. Nicmene stejna je kombinace Kopecky-Skoda WRC
imported_n/a
14.10.2001, 21:56
Ze by tedy Kopecky - Skoda Fabia WRC ???
SABOTAGE
15.10.2001, 08:37
quote:
Nerekl bych to tak jednoznacne, trochu se to lisi od mych informaci, ktere ale nebudu zatim zverejnovat. Nicmene stejna je kombinace Kopecky-Skoda WRC
Tal nechápu co tím sleduješ? Mám nějakou informaci, tak jí dám do placu. Piokud je to pravda - fajn a pokud je to kec tak alespoň zpestří diskusi. Nemyslím, že toto je místo, kde by se někdo (nic osobního) musel dělat důležitej a tajemnej jak FBI.
Gargulák na Mikoně prohlásil, že příští rok pojede opět na Mitsubishi. :(
jirka RK
15.10.2001, 09:53
Pokud jde o Fabii WRC, dostal prý ( zdroj velmi blízký Motorsportu ) Janeba požehnání od vedení.
jirka RK
Ale to by snad stejně mohla jezdit až od r. 2003, ne? (homologace a tak). Nebo že by najednou měla škodovka 2 homologovaný WRCéčka?
quote:
Ale to by snad stejně mohla jezdit až od r. 2003, ne? (homologace a tak). Nebo že by najednou měla škodovka 2 homologovaný WRCéčka?
Za tři měsíce WRC nevyvinou! Každopádně já osobně jsem žádné informace o Fabii WRC neslyšel, nikdo zatím nic takového ani nenaznačil. Takže já jsem skeptik.
Marek Felt
15.10.2001, 12:12
Stale casteji se hovori, ze Emil pojede Octavii WRC EVO II. Bylo by to urcite super. Dale bych chtel rici, ze vozu EVO I prilis nesvedci dle meho nazoru pronajimani do Italie. Diky tomu nedojel Barumku, Mikonu a problemy na Pribrami jej pripravili o druhe misto v Mistraku. Je to skoda !!!
jirka RK
15.10.2001, 13:11
Jedna karoserie na Fabii WRC byla již vyrobena a to ve stejné dílně, kde se vyrábějí i Octavie. Nyní pouze Motorsport dostal zelenou na vývoj.
jirka RK
SABOTAGE
15.10.2001, 15:02
quote:
Jedna karoserie na Fabii WRC byla již vyrobena a to ve stejné dílně, kde se vyrábějí i Octavie. Nyní pouze Motorsport dostal zelenou na vývoj.
jirka RK
Nebylo to náhodou u Šmata?
Mluví se o stále větší spolupráci se ZÍTKA Motorsport v Sukoradech u MB, ale nic přesnějšího nevím.
Kde jste slyšeli, že Octavie WRC staví Šmat?? Ten se specializuje jen na motory a je určitě rád, že mohl za škodovácké peníze zkoušet experimenty a skládat do WRCéčka zkušební motory. Ostré motory byly od MIS Motortechniku a teď je na řadě Lehmann. Pokud vím, v počátcích se karosérie dělaly u Najmana v Domousnici (ten dělal i všechny Felicie a Octavie KIT), v poslední době se pak celé auto staví v Motorsportu v MB!!! O Zítkovi jsem také nikdy neslyšel!! Nejsou to spíš jen toužebná přání Zítka na nějakou budoucí spolupráci a chvástavé řeči Šmata??,
dr.Horák
15.10.2001, 23:40
Emil doufá, že na příští rok budou mít k dispozici Evo-I a nynější auto budou půjčovat. Kastle Fabie jsou vyrobené dvě a už v březnu. VND se podílel jen na nějakých dílech pro Felicie a Octavie Kit. Jinak rámy a jiné karosářské práce dělá jiná firma u MB. Šmat vyrábí veškeré komponenty k motorům WRC, balí je a posílá do MISu, tam je jen smontují (ani mně není jasné proč, nikdo mi to ještě nevysvětlil!). Proč vyrábí výfuky na WRC Remus? Ví to někdo? Já ne!
Musim castecne zklamat, ale o Fabii WRC nebyla v pripade Kopeckeho rec. Dobra, ukecali jste me, reknu, co jsem mel na srdci. Jan Kopecky by mel v pristim roce nahradit v tymu Benzina Romana Krestu, ktery se bude angazovat jiz pouze v Evrope a ve svete. Benzina ma zajem jen na ceskem jezdci s ceskym autem a v ceskem mistraku.
Informace, ze Vojtesi maji zajem na Skodovkach EVO II se donesla i k mym usim a asi to nebude takovy blabol, za jaky jsem ho povazoval.
Ty jo já zírám. Tomu Kopeckému bych s Octávkou věřil, navíc kdyby měl tak kvalitní auto jak Roman letos, bylo by to super. Snad se to podaří. Ale že by jezdil s Fabkou to je podle mě fakt blbost. Emilovi bych přál daleko lepší auto, určitě si ho za ty předvedené výkony zaslouží. Ale pořád tady diskutujem o samých škodovkách. Nevíte co bude s Pechem???
SABOTAGE
16.10.2001, 16:39
quote:
...Ale pořád tady diskutujem o samých škodovkách. Nevíte co bude s Pechem???
Pech má údajně příští rok jezdit v teamu MIKONA a zdědit pozici po Kuligovi. Nejspíše pojede s Lexusem... Prioritou dle něj zůstává český mistrák, ale kdo ví...
quote:
Musim castecne zklamat, ale o Fabii WRC nebyla v pripade Kopeckeho rec. Dobra, ukecali jste me, reknu, co jsem mel na srdci. Jan Kopecky by mel v pristim roce nahradit v tymu Benzina Romana Krestu, ktery se bude angazovat jiz pouze v Evrope a ve svete. Benzina ma zajem jen na ceskem jezdci s ceskym autem a v ceskem mistraku.
Jo tak této informaci by naznačoval i družný rozhovor Pepy Kopeckého s Otou Zenklem během Czech Truck Prix.Už v srpnu jsem se s Honzou bavil o jeho možném startu s WRC-tehdy my řekl"rádi by sme,vše záleží na penezích".Ale o čem se Ota s Pepou bavily to nevím,ale Honzu dost bedlivě sledoval.Jestli to Honzovi vyjde tak to bude opravdu rychlí vstup do špičky našich rally.Ikdyž jezdit v skoro továrním týmu ještě neznamená vyhrávat.Ale On na to má.Jen mimochodem V Mostě Ota jezdil s Oktávkou z které loni půjčoval Romanovi dveře-tomu říkám skromnost.
Takže se nám na příští rok rýsuje zajimavej souboj o korunu českého krále rally?! Pokud Kresta domácí mistrák nepojede,pak to vypadá na souboj Hrdinka - Pech .... a potom ti ostatní?! Určitě to bude zajimavější souboj než letos.
V MF Dnes - příloha Východní morava byl článek o Valouškovi ml.
říká že :
příští rok pojedeme buď nejnovější Mitsubishi
sk.N , nebo nejsilnější dvoukolku v sk.A a ve hře zůstává i Corolla WRC (to je prý nejnepravděpodobnější varianta )jasno prý bude do 14 dnů.
quote:
[
Pech má údajně příští rok jezdit v teamu MIKONA a zdědit pozici po Kuligovi. Nejspíše pojede s Lexusem... Prioritou dle něj zůstává český mistrák, ale kdo ví...
[/quote] Jestli ho Mikoňáci přetáhnou na Slovensko, tak mě teda hodně nepotěší... :angry:
quote:
quote:
[
Jestli ho Mikoňáci přetáhnou na Slovensko, tak mě teda hodně nepotěší... :angry:
[/quote]
Jóó, peníze jsou peníze. Ale pokud bude jezdit jen na Slovensku je tu otázka:
Pomůže mu to v dalším vývoji???
Já myslím, že moc ne.
Pech snad neni blázen,jezdit jen Slovensko je jako vrátit se o 10 let zpátky!
Dovolil bych si nesouhlasit. Pravda, konkurence sice je na Slovensku téměř nulová, ale tratě jsou tam suprové a úplně jiné než u nás. Takže si myslím, že rok na Slovensku by byl pro Pecha přínosem.
Pech a Mikona sedí,to jsem slyšel už z několika zdrojů a měl by jezdit oba mistráky,Kopecký a Octavia WRC II by byla celkem solidní kombinace.A Valin,myslite,že pojede Lancer EVO 7 sk.N?????
quote:
Dale bych chtel rici, ze vozu EVO I prilis nesvedci dle meho nazoru pronajimani do Italie. Diky tomu nedojel Barumku, Mikonu a problemy na Pribrami jej pripravili o druhe misto v Mistraku. Je to skoda !!!
Cavigioli Trinerovu Octavii nešetřil...
<P ALIGN="CENTER">
http://www.ewrc.cz/images/2001/Cavigioli_Grossini.jpg
quote:
Dovolil bych si nesouhlasit. Pravda, konkurence sice je na Slovensku téměř nulová, ale tratě jsou tam suprové a úplně jiné než u nás. Takže si myslím, že rok na Slovensku by byl pro Pecha přínosem.
Jo, Michale, tratě jsou asi O.K. Ale pokud nebude mít konkurenci, tak myslím, že podvědomě přeci jen nepojede na 100 % ( nebo dokonce na 110 % )
quote:
Jo, Michale, tratě jsou asi O.K. Ale pokud nebude mít konkurenci, tak myslím, že podvědomě přeci jen nepojede na 100 % ( nebo dokonce na 110 % )
Souhlasím, možná je to jeden z důvodů proč Kresta nestačil světovým špičkám. Doma nemusí jezdit na 110% a když už, tak prvních pár RZ doma na Barumu.
Fakt mě pobavilo jak tady někdo usozoval,že Kopecký bude jezdit s Octavií za Benzina team.Pokládat rozhovor Jana Kopeckého se Zenklem(ten dotyčný ho neslyšel) při Truck Prix v Mostě za signál to už chce fantazii.Mě by spíš napadlo Zenkl je šéf Octavia cupu Jan Kopecký v něm závodí,tak odtud vane vítr.Tím nechci říct,že bych nechtěl aby to byla pravda.Myslel jsem,že se tady prezentují důvěryhodnější drby.
Štolfa příští rok 100% nepojede s 206 WRC, bude rád, když to bude to N-kové Mitsubishi po Volfovi...
xx(
Ve startovní listině na Semperit se nachází česká posádka Simik/Sova na FORDU PUMA KIT sk.A6 (asi S1600) startuje za zedníkův tým Ford Auto Eden ! Nevíte někdo něco víc?
Že by test nové Zedníkovy zbraně na rok 2002?
Bratři Vojtěši chtějí mít i na příští rok dvě stejná auta. Někde jsem zaslechl, že Škoda jim je schopná připravit pouze jedno. Takže....
Teď jsem přečetl na iDnes že Hrdinka zvažuje konec kariéry. To je bomba! Určitě to není jen tak. V Sosnové neměl na autě reklamu Metalimexu. Byly by to velká škoda.
quote:
Fakt mě pobavilo jak tady někdo usozoval,že Kopecký bude jezdit s Octavií za Benzina team.Pokládat rozhovor Jana Kopeckého se Zenklem(ten dotyčný ho neslyšel) při Truck Prix v Mostě za signál to už chce fantazii.Mě by spíš napadlo Zenkl je šéf Octavia cupu Jan Kopecký v něm závodí,tak odtud vane vítr.Tím nechci říct,že bych nechtěl aby to byla pravda.Myslel jsem,že se tady prezentují důvěryhodnější drby.
Rad bych se ohradil za tento vypad. Tu myslenku jsem "zplodil" ja a nebylo to kvuli rozhovoru Zenkla s Kopeckym. Je to zavan informaci z tymu Cartec MB. Ja nezertuji a uz vubec se nepoustim do pustych spekulaci. Ja osobne to povazuju za velmi duveryhodne. Samozrejme, ze nejvic zalezi na Krestovi. Jestli Skodovka nebude mit penize na jeho ucast ve svetovych ci evr. soutezich, tak pojede v CR a tim padem Kopecky utre.
quote:
Teď jsem přečetl na iDnes že Hrdinka zvažuje konec kariéry. To je bomba! Určitě to není jen tak. V Sosnové neměl na autě reklamu Metalimexu. Byly by to velká škoda.
O konci kariery jsem nic neslysel, nicmene Hrdinka mel auto na Sosnove bez reklam, protoze jeho sponzori chteli start na Mikone. Na Mikonu nejel a tak si Sosnovou hradil sam.
quote:
Ve startovní listině na Semperit se nachází česká posádka Simik/Sova na FORDU PUMA KIT sk.A6 (asi S1600) startuje za zedníkův tým Ford Auto Eden ! Nevíte někdo něco víc?
Že by test nové Zedníkovy zbraně na rok 2002?
O tom nic nevím, ale jsem z Kroměříže, tak se pokusím něco zjistit. Třeba mi něco prozradí Pražákův synátor, chodí vedle do třídy... :D
quote:
Předně:Otu Zenkla jsem neviděl se bavit s Honzou ale s Pepou Kopeckým.Netvrdím,že se bavily zrovna o tomto,ale tvářily se u toho vážně/třeba se bavily o počasí-co já vím/Podruhé když jsem je viděl spolu tak Ota vykládal ůsměvnou historku ze závodů.Rozhodně jsem tady nechtěl přehnaně fantazírovat/i když to tak asi vyznělo/.
Tak na Semperitu Štolfa nepojede s 306 Maxi, ale jen s Felicií Kit Car. A Fabie WRC dostala konečně v Motorsportu zelenou :D , její stavba je znovu zahájena, tak se snad konečně dočkáme?!
to Vicky a Mirek:Rozhodně jsem nechtěl na nikoho útočit spíš ukázat jak se takový příspěvěk dá pochopit.Ruku na srdce v původním textu nebylo nic o zdroji nabo týmu Cartec,ale myslím přímo zmínka o Benzině.A jak jsem napsal nic proti drbům,zaručeně nezaručeným zprávám nebo informacím z důvěryhodného zdroje.Aspoň máme všichni o čem fantazírovat a těšit se co uvidíme na vlastní oči na Šumavě 2002.Takže určitě dál pište a nebuďte až tak podliví,však jsme lidi néé.
Má tam bejt popudlivý ne podlivý.Už je pozdě a já na to pořádně nevidim.
quote:
to Vicky a Mirek:Rozhodně jsem nechtěl na nikoho útočit spíš ukázat jak se takový příspěvěk dá pochopit.Ruku na srdce v původním textu nebylo nic o zdroji nabo týmu Cartec,ale myslím přímo zmínka o Benzině.A jak jsem napsal nic proti drbům,zaručeně nezaručeným zprávám nebo informacím z důvěryhodného zdroje.Aspoň máme všichni o čem fantazírovat a těšit se co uvidíme na vlastní oči na Šumavě 2002.Takže určitě dál pište a nebuďte až tak podliví,však jsme lidi néé.
To nic, ja se jen uz dlouho s nikym nehadal B)
to vaca p. Ptal sem se mladého Pražáka na tu Pumu, jak má za Autoeden Kroměříž startovat na Semperitu, ale prý o ničem neví. Ale tvářil se nějak překvapeně, když sem mu to řekl, třeba ho zlomím :D , a když nebude Puma tak snad prozradí plány na příští rok.
To Pelikán:Přesně jak si napsal,uvidíme na Šumavě kdo s čím?Zatím se můžem jenom dohadovat,shánět důvěryhodné i nedůvěryhodné info a možná i spekulovat.Máme na to ještě dost času......
Na Autoimpulsech píší o tom, že Gargulák vypouští konec sezony, rozebere vůz, motor odveze do Anglie a bude se chystat na příští sezónu. To si moc nezazávodil... :(
SABOTAGE
24.10.2001, 15:56
quote:
Na Autoimpulsech píší o tom, že Gargulák vypouští konec sezony, rozebere vůz, motor odveze do Anglie a bude se chystat na příští sezónu. To si moc nezazávodil... :(
Ani se mu ale nedivím. Před Barumkou udělal na autě moc práce, hodně ho zrychlil a zase smůla přiletěla odjinud. Defakto on to auto naučil jezdit, protože z Anglie mu přišel prakticky nepoužitelný šunt za nekřesťanské prachy. Angláni ani pořádně nevěděli co staví. Bejt na jeho místě, tak asi takový nervy nemám. Celkem chudáka Michala obdivuji.
quote:
to vaca p. Ptal sem se mladého Pražáka na tu Pumu, jak má za Autoeden Kroměříž startovat na Semperitu, ale prý o ničem neví. Ale tvářil se nějak překvapeně, když sem mu to řekl, třeba ho zlomím :D , a když nebude Puma tak snad prozradí plány na příští rok.
Vyraž to z něj ať to stojí co to stojí!
Když nebude chtít nic říct , tak si pozvi nějaké komando ! Cha cha.
To Krestič: Kde v Kroměříži bydlí Pražák?
Já bych se taky pohádal,ale nemám to nějak vyfutrovaný informacema.Rally to téma prostě za hádku stojí.I když,něco málo na fóru Fabia WRC.
Informace od M.Jandíka:Příští rok u něj Toyota,ani žádné jiné WRC nehrozí,jede pořád Sk.N. A ani Team Hasík o WRC vůbec neuvažuje,prý je to moc drahé.Škoda
V dnešním SM Pepa Kopecký vyjasnuje situaci kolem Honzova startu s WRC.Píše"Ideální situaci vidím ve spojení se Škodou,kdy by tým zajistil jezdce,většinu financí,PR i servis.Továrna by zapůjčila mírně ojetou Octávii WRC a Honzův program by spočíval v domácím mistrovství,tréninkově ve sprintech a k tomu na přání sponzorů dvě soutěže v zahraničí."No uvidíme jak to nakonec dopadne??
quote:
To Krestič: Kde v Kroměříži bydlí Pražák?
Proč se ptáš??? Jsem zavázán slibem mlčení, jinak se mi nebudou dostávat informace...ale vyjímku bych udělat mohl... :D
quote:
quote:
Vyraž to z něj ať to stojí co to stojí!
Když nebude chtít nic říct , tak si pozvi nějaké komando ! Cha cha.
No ono se to lehce řekne...Vís, mladý Roman Pražák je takovej "divnej". On ani kolikrát neví, jestli jel tatík na závody nebo tak, místy prostě netuší, která bije...já být na jeho místě, mít prostě tatíka s kačákama a autem na rally, tak se o nic jinýho nezajímám. Já se budu fakt snažit něco zjistit, třeba zítra v tělocviku, ale fakt není lehký z něho něco dostat. Ale jedno vím jistě. Až Zedník s Pražákem skončí, tak mladý by si mooooooc rád zajezdil...samozřejmě s nějakým Fordem... :D
To Krestič: Já tam mám příbuzný ,tak jsem myslel ,ze bych se tam mohl jít nekdy mrknout ,teda jestli nejsou někde ukrytý v podzemí!
quote:
To Krestič: Já tam mám příbuzný ,tak jsem myslel ,ze bych se tam mohl jít nekdy mrknout ,teda jestli nejsou někde ukrytý v podzemí!
Tak běž spíš přímo do Autoedenu, Kroměříž-Kotojedy. Každej ví, kde to přesně je a navede Tě. Když bude mít pan Zedník náladu, třeba Ti ukáže i dílnu a Escortíka. Jinak p. Pražák bydlí na Havlíčkově ulici, má modrý nový Mondeo s "liťákama", stává vždycky u baráku. Je to kousek od polikliniky, zase se stačí jen zeptat. Ale nic sem Ti neřekl....
Podle rozhovoru na Autoimpulsech Vašek Pech potvrdil spolupráci s Mikonou na Slovensku, ale mám z toho pocit, že jen na Slovensku.
Štolfa by měl jet stejné auto, jako letos.
Triner potvrdil snahu koupit Oktávku Evo II., případně přepracování současné I. na II.
SABOTAGE
29.10.2001, 13:20
quote:
quote:
Tak tomu teda absolutně nevěřím, protože sem kdesi slyšel, že Total už přestali bavit tak jim asi dá kopačky...kdo jinej by jim to teda zaplatil???
Vypadá to, že na tom asi něco bude. V tiskové zprávě po Třebíči naznačovali, že se Celicy prodávají. Že by tedy opravdu Octavie? Nebo Corolly :?
quote:
Nebo Peugeoty 206 WRC?
Do P 206WRC bych já osobně nešel.Nic proti tomu autu nemám,ale těžko seženou extovární.Tudíš klientská verze by jim mohla připravit nejedno nemilé překvapení jako Gargulákovi.Další argument proti je jejich styl závodění,který je (nebo do teď byl)hodně finančně náročný.Octavie WRC, i třeba EVO1, by pro ně byla krok vpřed.
goodspeed
01.11.2001, 07:44
[/quote]
...ale těžko seženou extovární.
[/quote]
...proc by se nedal sehnat ex-tovarni? zajemcu je hodne, to je pravda, ale asi da. otazka za kolik a kam... po evrope je spousta bohatych teamu... a francii ceka prerod z f2 na wrc a f3.
SABOTAGE
01.11.2001, 09:12
quote:
...ale těžko seženou extovární.
[/quote]
...proc by se nedal sehnat ex-tovarni? zajemcu je hodne, to je pravda, ale asi da. otazka za kolik a kam... po evrope je spousta bohatych teamu... a francii ceka prerod z f2 na wrc a f3.
[/quote]
Myslím, že v tom bude problém. Frantíci se o letošní 206 WRC asi docela poperou, spoustu jich vykoupí bohatí soukromníci a s přihlédnutím k tomu, že 206 není WRCo zrovna z nejlevnějších si myslím, že to asi opravdu skončí u Octavií, případně u některé ze základnějších modifikací Corolly. Pochybuji, že by měl TOTAL nazbyt 30-40 mil. na 2x206. Neznám přesnou cenu toho auta, takže odhaduji a myslím, že se moc nepletu. Hrdinka kdysi říkal, že 206 je na tom cenově zhruba stejně jako jeho Impreza. Myslím si také, jak už tady někdo říkal, že při prozatimním jezdeckém stylu Vojtěchů (i když pravda v poslední době je znatelně lepší) by pro ně 2x206 byla bezednou pokladničkou.
No ja jsem slysel, ze 206ka je mnohem drazsi nez ostatni WRC (tusim, ze nejdrazsi ze vsech). Dvacet melounu se mi zda malo.
coolidge
01.11.2001, 11:16
206 určitě stojí hodně přes 20mil. Subaru tak drahé jak 206 není.
SABOTAGE
01.11.2001, 14:01
quote:
No ja jsem slysel, ze 206ka je mnohem drazsi nez ostatni WRC (tusim, ze nejdrazsi ze vsech). Dvacet melounu se mi zda malo.
No já taky slyšel to samý, ale Hrdinka někde tvrdil, že prý se mezi Subáčem a 206 rozhodoval a pro Subaru hovořila větší zkušenost s vozem a spolupráce s Prodrive. Cenově prý to bylo skoro stejný.
Dle mych informaci je nejvetsi nevyhodou 206ky WRC, mimo vyssi porizovaci ceny, zejmena nejkratsi servisni interval (pocet osrych km) mezi jednotlivymi repasemi dilu ze vsech vozu kategorie WRC!
Tak teď na chvili odbočím od 206-tek. Někdo se tu ptal co Petr Zedník příští rok pojede za stroj. Po chvilce přemlouvání (a trošce alkoholu...:)) z mladého Pražáka vylezlo, že jestli se vše podaří podle jejich představ, měl by to příští rok být Ford Focus sk. N. Uvažovali o něm už vloni, ale podmínkou je stále prodej stávajícího speciálu. Z Pražáka jun. dokonce vylezlo i cosi o WRC, ale alkohol dělá divy...:)
to Vaca: Jak jsi mi říkal, ať použiju klidně i nějaké komando, tak jsi nebyl daleko od pravdy. Sací komando taky komando... :D
to Krestič: použil jsi správnou taktiku , zasloužíš si pochvalu před nastoupenou jednotkou.(ehm Forem)
pokud si tento víkend pujde každý z nás sednout na pivo s nějakym rallymanem , tak tu v pondělí máme startovku na rok 2002
Kdo z vás je od Mladé Boleslavi?
Ne že bych vás chtěl navštívit .To ne!
Ale mohli by jste pozvat na to pivo třeba Janebu!
Na strankach skodovky pisou, ze nechali homologovat fabii na a5 a n/1400 a 1.9 tdi. Tak jsem zvedavej kolik se jich pristi rok objevi.
No, 1,9Tdi by nemusel být vůbec špatný závoďák,ale pokud se jich ukáže víc,bylo by dobré založit třídu A9,jako je to v Rakousku.
nevite nekdo o nekom kdo pripravuje Fabii TDI nebo jine vozidlo TDI ?? a jake jsou podminky pro vznik tridy pro TDI tak jako je to v Rakousku ??
quote:
Po chvilce přemlouvání (a trošce alkoholu...:)) z mladého Pražáka vylezlo, že jestli se vše podaří podle jejich představ, měl by to příští rok být Ford Focus sk. N.
Tak tenhle stroj si skutecne nedokazu predstavit. Jezdi s nim vubec nekdo ve svete? :0
SABOTAGE
05.11.2001, 09:17
quote:
říká že :
sk.N , nebo nejsilnější dvoukolku v sk.A a ve hře zůstává i Corolla WRC (to je prý nejnepravděpodobnější varianta )jasno prý bude do 14 dnů.
No nevím, nevím... U Valoušků jsou prý docela vážné finanční problémy... Mám to od člověka, který je s nima v kontaktu. Prej dluží nějaký kačáky už snad za minulou sezonu a nějak nejde se z toho dostat ven. Podobně prý je na tom i Jolly, tam prý taky dochází finance. Ale ten se z toho zase nějak dostane.
coolidge
05.11.2001, 17:05
Něco co jsem zaslechl (myslím z dost informovaných zdrojů):
existuje možnost, že by Pavel Valoušek ml., mohl příští sezónu absolvovat s vozem Ford Focus WRC (Jolly), dále pokud Kresta odejde do továrny měl by ho u Zenkla nahradit asi Jan Kopecký, dále by mělo dojít ke změně u Barumu, kde si už asi svoje odjezdil Jan Trajbold a nahradit by ho mohl buď Václav Pech nebo Karel Trojan.
Uvidíme co z toho bude pravda.
SABOTAGE
05.11.2001, 18:30
quote:
existuje možnost, že by Pavel Valoušek ml., mohl příští sezónu absolvovat s vozem Ford Focus WRC (Jolly), dále pokud Kresta odejde do továrny měl by ho u Zenkla nahradit asi Jan Kopecký, dále by mělo dojít ke změně u Barumu, kde si už asi svoje odjezdil Jan Trajbold a nahradit by ho mohl buď Václav Pech nebo Karel Trojan.
O Kopeckém a Zenklovi už se nějaký čas šušká. Valoušek + Jolly - nevím, nevím, jak jsem psal u Valoušků prý chybí nějaké finance. Trajbold - Barum? Že by vzhledem k nedávné tragické události přišel o vazbu na Charouze?
Každopádně na Zlínsku se prý připravují nějaká Subara WRX pro sk. N (konkrétní jména jsou zatím neznáma) a nejspíše se objeví pár vozů Lancer EVO VII sk. N (Klokočka prý má jedno objednáno přes pražský ESOCAR s dodáním koncem listopadu (pokud to není drb - každopádně na ESOCAR je jedno takové auto objednáno, druhé je objednáno do Zlína a třetí do Ostravy)
Pech to pokud vím již podepsal Mikoně, takže pokud by Barum hledal jezdce z dvojice Pech - Trojan, vsadil bych na Trojana. Ale to je jenom názor, vůbec nic jsem o tomto tématu neslyšel....
Zaslechl jsem něco o tom, že by Landa měl obohatit skupinu N4 s Mitsubishi. Snad se již letos trochu vyjezdil.
quote:
Pech to pokud vím již podepsal Mikoně, takže pokud by Barum hledal jezdce z dvojice Pech - Trojan, vsadil bych na Trojana. Ale to je jenom názor, vůbec nic jsem o tomto tématu neslyšel....
Jestli tomu dobře rozumím, tak Pech skutečně bude jezdit za MIKONU, ale myslím, že jen Slovensko. V Česku je otázka za koho bude jezdit ( pokud bude jezdit?! ). Takže bych řekl, že jestli bude u Barumu změna tak jsou na tom podle mně Trojan i Pech stejně.
quote:
quote:
Po chvilce přemlouvání (a trošce alkoholu...:)) z mladého Pražáka vylezlo, že jestli se vše podaří podle jejich představ, měl by to příští rok být Ford Focus sk. N.
Tak tenhle stroj si skutecne nedokazu predstavit. Jezdi s nim vubec nekdo ve svete? :0
No já taky nevím co to má být za "exota", ale Zedník už něco vytvoří. Stejně si myslím, že zas pojede s Escortem.
goodspeed
07.11.2001, 07:27
quote:
206 určitě stojí hodně přes 20mil. Subaru tak drahé jak 206 není.
17-25 podle vybavy. jedna se vsak pouze o repase nebo "oholene" ex-tovarni... funglac pro marcuse je uplne nekde jinde.
SABOTAGE
07.11.2001, 10:28
Takže Klokočka asi opravdu půjde do EVO VII. Jeho stávající auto je na Autosportu k prodeji.
Nebo končí... cosi jsem zaslechl.
A možná se nám rodí nová mladá nadějná posádka. Uvidíme po Rally Tatry...
quote:
A možná se nám rodí nová mladá nadějná posádka. Uvidíme po Rally Tatry...
Máš na mysli Csezhalmiho nebo jak se ten rallyman vlastně píše?
V republice maji byt DVA specialy Opel Corsa KIT Car (Super 1600}. Jeden z nich je uz dokonce zaplaceny a mel by skoncit ve Vsetine. Takze to vypada, ze F3 se u nas bude celkem darit.
Kdo všechno by měl s F3 jezdit? Já vím jen o Petákovi(Peugeot 206) a prý snad Holý(jeho Škoda je už na prodej).
Z vsetiňáku mě napadá jen Zubík ale to spíš pochybuju.
Jo a docela by se mi líbil třeba Vlašín s Saxem Kit.
Velmi zajímavá informace z motormixu:
Tým dravého Emila Trinera, který s Octávií WRC Evo I letos skončil absolutně na čtvrtém místě ve velkých rallye, Proracing Int bude pořizovat další vůz stejné značky. Emilův bude po nedávném vylepšení motoru vylepšen na specifikaci EVO II, druhý bude zřejmě Evo I.
Podle našich neoficiálních informací se ale na domácích startech spíše objevovat nebude a počítá se s jeho nasazováním v zahraničních soutěžích. Letos tým třeba získal slušné renomé v Itálii, takže se počítá s dalšími starty právě zde. A zřejmě nejen zde.
A mimochodem, o nadcházejícícm víkendu při Rallye Tatry pojede Emilova Octávie rovněž. Ovšem nikoliv se stálou posádkou ( Emil je v Americe) . Jak se jezdí s WRC si totiž chce vyzkoušet mladík, který je slovenským mistrem skupiny N.............
SABOTAGE
12.11.2001, 17:58
Vojtěši prý zavrhli Octavie a chystaj něco jinýho. Zatím neřekli co, ale zcela nepopřeli 206. Nebo prý něco jiného...
O těch Vojtěchoch. Ti by měli mít 2x 206 WRC. V nejhorším Octavie WRC ( to je 99,9% informace ). A Kopecký by měl mít Octávku WRC. :P
V souvislosti s Vojtěchy jsem zaslechl něco Corollách WRC. Tak jsem zvědavý.
quote:
Kdo všechno by měl s F3 jezdit? Já vím jen o Petákovi(Peugeot 206) a prý snad Holý(jeho Škoda je už na prodej).
Z vsetiňáku mě napadá jen Zubík ale to spíš pochybuju.
Jo a docela by se mi líbil třeba Vlašín s Saxem Kit.
Holý a Corsa je prý bohužel blábol, takže to bude někdo jiný...
Vojteši už zaplatili zálohy. Jsou to WRCe, ale ne české ani francouzské......
Hosi Vojtesi jsou nejaky ostre sledovany....
Treba vyjedou s Hyundajema :-)
Jsou sledovaní protože: jsou mladí, mají talent a mají peníze! Solidní kombinace.
A korejci to samozřejmě taky nebudou...
coolidge
13.11.2001, 13:51
Takže zbývá, myslím, Focus nebo Impreza.
:D ANO, Focus a Impreza jsou poslední dvě auta, která to nebudou... :D
KKprostor
13.11.2001, 18:01
quote:
:D ANO, Focus a Impreza jsou poslední dvě auta, která to nebudou... :D
Teoreticky tedy zbývá ještě Escort i Lancer, ale spíš bych tipoval na Corolly. :o)
Tak s čím teda pojedou????
Takze něco jako takhle:
Kresta - Octavia WRC III
Pech - Corolla WRC
Hrdinka - Impreza WRC 2000
Trajbold - Focus WRC
Triner - Octavia WRC II
Sibera - Octavia WRC I
Trojan - Corolla WRC
Štolfa - 306 Maxi
Jandík - Lancer Evo VI
Arazim - Lancer Evo VI
Vojtěch T. - 206 WRC ?
Vojtěch Ś. - 206 WRC ?
Gargulák - Lancer Evo VI
Kopecký - Octavia WRC I
Peták - 206 S1600
Zedník - Puma S1600
Tošovský - Lancer Evo VI
Valoušek - Lancer Evo VII
Klokočka - Lancer Evo VII
Víte někdo jěště něco?
goodspeed
14.11.2001, 07:52
quote:
Vojtěch T. - 206 WRC ?
Vojtěch Ś. - 206 WRC ?
...ale ne. podle toho, co michal naznacoval to budou toyoty, ne?
... + mozna jeste jeden kit.
goodspeed
14.11.2001, 07:57
...kdyz tak na ten soupis koukam, vite neco o p. siberovi? tady je napsanej jasne s oktavkou. bude mit cartec wrc? pusti pavla skodovka? podle me nepojede. :o(... a kdyz ano, tak asi nekde jinde a treba i s necim jinym....
SABOTAGE
14.11.2001, 09:07
quote:
Takze něco jako takhle:
Kresta - Octavia WRC III
Pech - Corolla WRC
Trajbold - Focus WRC
Triner - Octavia WRC II
Sibera - Octavia WRC I
Trojan - Corolla WRC
Štolfa - 306 Maxi
Jandík - Lancer Evo VI
Arazim - Lancer Evo VI
Vojtěch T. - 206 WRC ?
Vojtěch Ś. - 206 WRC ?
Gargulák - Lancer Evo VI
Kopecký - Octavia WRC I
Peták - 206 S1600
Zedník - Puma S1600
Tošovský - Lancer Evo VI
Víte někdo jěště něco?
Mám takový nejasný pocit, že u Valouška to asi zatím na EVO 7 nevypadá. Spíš by EVO 7 měl teoreticky stavět Arazím. Dle toho co říkal, tak to vypadá snad na 5-6 EVO 7 v ČR pro rok 2002. Samozřejmě v N-ku. Zatím (protože trošku vím o objednávkách MITSU v ČR) jsou oficiálně objednány 3 ks, ale z toho 2 tutově nejsou objednány nikým z jezdců a tudíž jsou volné.
Taky se da pochybovat o tom Zednikovi, dale nevim, jestli by Kopecti investovali do nekonkurenceschopne EVOI. Osobne pochybuju i o ucasti M. Gargulaka. Myslim, ze nevyjede.
goodspeed
14.11.2001, 11:49
quote:
quote:
Takze něco jako takhle:
Kresta - Octavia WRC III
Pech - Corolla WRC
Trajbold - Focus WRC
Triner - Octavia WRC II
Sibera - Octavia WRC I
Trojan - Corolla WRC
Štolfa - 306 Maxi
Jandík - Lancer Evo VI
Arazim - Lancer Evo VI
Vojtěch T. - 206 WRC ?
Vojtěch Ś. - 206 WRC ?
Gargulák - Lancer Evo VI
Kopecký - Octavia WRC I
Peták - 206 S1600
Zedník - Puma S1600
Tošovský - Lancer Evo VI
Víte někdo jěště něco?
...protože trošku vím o objednávkách MITSU v ČR jsou oficiálně objednány 3 ks, ale z toho 2 tutově nejsou objednány nikým z jezdců a tudíž jsou volné.
...taky se vozi auta rovnou z venku, ne?
SABOTAGE
14.11.2001, 13:04
[/quote]
...protože trošku vím o objednávkách MITSU v ČR jsou oficiálně objednány 3 ks, ale z toho 2 tutově nejsou objednány nikým z jezdců a tudíž jsou volné.
[/quote]
...taky se vozi auta rovnou z venku, ne?
[/quote]
Přesně tak. Arazim, Tošovský... Ti vozí z venku. Je to tam i o něco levnější. Nevím však kolik bude letos venku volných aut. V Itálii diky připravovanému EVO 7 CUPu není prý k mání ani kolo...
quote:
Takze něco jako takhle:
Kresta - Octavia WRC III
Pech - Corolla WRC
Trajbold - Focus WRC
Triner - Octavia WRC II
Sibera - Octavia WRC I
Trojan - Corolla WRC
Štolfa - 306 Maxi
Jandík - Lancer Evo VI
Arazim - Lancer Evo VI
Vojtěch T. - 206 WRC ?
Vojtěch Ś. - 206 WRC ?
Gargulák - Lancer Evo VI
Kopecký - Octavia WRC I
Peták - 206 S1600
Zedník - Puma S1600
Tošovský - Lancer Evo VI
Víte někdo jěště něco?
Skoro se vším souhlasím, ale ten Zedník s pumou je asi blbost, ještě nemá ani prodaného escorta, a chtěl co já vím to N-ko Focusa. Na druhou stranu pořád bych v jeho rukou radsi viděl Pumu než nějákýho experimentálního hybrida...
quote:
quote:
Takze něco jako takhle:
Kresta - Octavia WRC III
Pech - Corolla WRC
Trajbold - Focus WRC
Triner - Octavia WRC II
Sibera - Octavia WRC I
Trojan - Corolla WRC
Štolfa - 306 Maxi
Jandík - Lancer Evo VI
Arazim - Lancer Evo VI
Vojtěch T. - 206 WRC ?
Vojtěch Ś. - 206 WRC ?
Gargulák - Lancer Evo VI
Kopecký - Octavia WRC I
Peták - 206 S1600
Zedník - Puma S1600
Tošovský - Lancer Evo VI
Víte někdo jěště něco?
A ještě mi tam chybí Pavel Koutný a Octávia WRC! Co vy na to?
goodspeed
15.11.2001, 07:32
quote:
pavel koutny by mel vyrazit s fordem escort wrc. ne, neprepsal jsem se. fokus bude nadale pro rallycross.
Trojan - Možný - Toyota Corolla WRC; potvrzeno od zdroje!
vobluda
Takže ty Vojtěchy a P206 beru zpět,vážně to vypadá na Corollu.A jestli pojede Kopecký s Evo II,pak budu jenom rád.
Tak to,že pojede Karel Trojan s WRC mě moc těší,doufám že ho taky hodí do stejných barev jako Celicu a že mu zůstane i jezdecký styl???
quote:
Tak to,že pojede Karel Trojan s WRC mě moc těší,doufám že ho taky hodí do stejných barev jako Celicu a že mu zůstane i jezdecký styl???
Ano, taky doufám. Doufám, že to nedopadne jako s Pechem, který se podle mně uklidnil až moc.
Jolly Club plánuje na příští rok stále Focus WRC. Rádi by sehnali jednoho nebo dva jezdce na celou sezónu.
SABOTAGE
15.11.2001, 13:55
quote:
vobluda
Hovořil jsem včera s lidmi, kteří se trošku okolo nich hýbou a Karel by Corollu moc moc chtěl, ale ještě to prý není 100%. Rozhodující bude, kolik sežene Dan (v roli managera) pro team financí.
SABOTAGE
15.11.2001, 15:04
quote:
quote:
vobluda
Hovořil jsem včera s lidmi, kteří se trošku okolo nich hýbou a Karel by Corollu moc moc chtěl, ale ještě to prý není 100%. Rozhodující bude, kolik sežene Dan (v roli managera) pro team financí.
Tak nakonec teda fakt sehnal dost :D BLAHOPŘEJI
Štolfa zůstane u 306. Škoda. Myslel jsem, že kdyby se mu podařilo sehnat finance na 206, docela by mohl Hrdinkovi zatápět.
quote:
Jolly Club plánuje na příští rok stále Focus WRC. Rádi by sehnali jednoho nebo dva jezdce na celou sezónu.
Hlásím se do konkurzu :D :D :D
quote:
quote:
říká že :
No nevím, nevím... U Valoušků jsou prý docela vážné finanční problémy... Mám to od člověka, který je s nima v kontaktu. Prej dluží nějaký kačáky už snad za minulou sezonu a nějak nejde se z toho dostat ven. Podobně prý je na tom i Jolly, tam prý taky dochází finance. Ale ten se z toho zase nějak dostane.
co tady se clovek nedovi....SABOTAGE ses docela ostrilenej hoch, hazis sem novinku za novinkou, o tom to tu asi je, ale nevymyslej si!!! Kazis si image!!!
quote:fdfdfdfdfddf
quote:
O Kopeckém a Zenklovi už se nějaký čas šušká. Valoušek + Jolly - nevím, nevím, jak jsem psal u Valoušků prý chybí nějaké finance. Trajbold - Barum? Že by vzhledem k nedávné tragické události přišel o vazbu na Charouze?
Každopádně na Zlínsku se prý připravují nějaká Subara WRX pro sk. N (konkrétní jména jsou zatím neznáma) a nejspíše se objeví pár vozů Lancer EVO VII sk. N (Klokočka prý má jedno objednáno přes pražský ESOCAR s dodáním koncem listopadu (pokud to není drb - každopádně na ESOCAR je jedno takové auto objednáno, druhé je objednáno do Zlína a třetí do Ostravy)
Štolfa slibuje 280koní to je o 15 víc než letos a hlavně systém kontroly trakce ( zo je zařízení které udělalo s Xsary Kit to čím dnes je , nejrychlejší asfaltové auto)omezuje to prokluz kol jak na suchém asfaltu tak na mokru (v rámci možností)
dr.Horák
15.11.2001, 23:07
"Antihrab" je zakázaný! Potvrzuji, že Vojtěch+Vojtěch+Trojan Corolla WRC. Vojtěši snad AEC-678(poslední nabídka), Karel to má mít přes Houště, ale poslední velmi výhodná nabídka, také AEC-678. Tak se dáme překvapit.
hele,ze je ten Antihrab zakazanej vim, ale nejsem si uplne jistej zda zakaz neplati jen pro MS. nevite to nekdo presne ??
SABOTAGE
16.11.2001, 11:27
quote:
říká že :
[/quote] co tady se clovek nedovi....SABOTAGE ses docela ostrilenej hoch, hazis sem novinku za novinkou, o tom to tu asi je, ale nevymyslej si!!! Kazis si image!!!
[/quote]
Z toho co jsem napsal jsem si nevymyslel ani Ň. Tu informaci mám od jednoho z jezdců sk.N, který je s nimi v kontaktu a tudíž jim trošku vidí do kuchyně. Když jsem se jej na možnost EVO 7 u Valoušků ptal, řekl mi to co řekl a ani nevěděl, že to napíšu do fóra. Myslím, že v tu chvíli neměl ani důvod proč by si něco vymýšlel. Byl to jeho osobní názor a myslím, že ví o čem mluví. Jméno pochopitelně uvádět nebudu.
Pokud Valouškovi vyjedou s EVO7, budu docela překvapen. Netvrdím, že je to nemožné, to jsem nikdy neřekl.
Co se týče Jolly, tu informaci mám z více zdrojů, navíc jejich neúčast na slibovaných dvou soutěžích MS a dalších avizovaných podnicích... Nevím...
To CRWe: Zkus tedy, pokud tvrdíš, že si vymýšlím říci jaká je pravda. Já netvrdím, že mám patent na rozum, ale Ty jsi přišel s kritikou, a neřekl dohromady žáden protiargument...
quote:
quote:
pavel koutny by mel vyrazit s fordem escort wrc. ne, neprepsal jsem se. fokus bude nadale pro rallycross.
S escortem? Však avizoval Jírovcovu Octávku, ne?
[/quote] co tady se clovek nedovi....SABOTAGE ses docela ostrilenej hoch, hazis sem novinku za novinkou, o tom to tu asi je, ale nevymyslej si!!! Kazis si image!!!
[/quote]
Z toho co jsem napsal jsem si nevymyslel ani Ň. Tu informaci mám od jednoho z jezdců sk.N, který je s nimi v kontaktu a tudíž jim trošku vidí do kuchyně. Když jsem se jej na možnost EVO 7 u Valoušků ptal, řekl mi to co řekl a ani nevěděl, že to napíšu do fóra. Myslím, že v tu chvíli neměl ani důvod proč by si něco vymýšlel. Byl to jeho osobní názor a myslím, že ví o čem mluví. Jméno pochopitelně uvádět nebudu.
Pokud Valouškovi vyjedou s EVO7, budu docela překvapen. Netvrdím, že je to nemožné, to jsem nikdy neřekl.
Co se týče Jolly, tu informaci mám z více zdrojů, navíc jejich neúčast na slibovaných dvou soutěžích MS a dalších avizovaných podnicích... Nevím...
To CRWe: Zkus tedy, pokud tvrdíš, že si vymýšlím říci jaká je pravda. Já netvrdím, že mám patent na rozum, ale Ty jsi přišel s kritikou, a neřekl dohromady žáden protiargument...
[/quote]Souhlasím se Sabotagem, nerýpejte do nikoho, když nevíte, jak to doopravdy je! Neříkám, že má pravdu, ale chce to ty protiargumenty!
Takže Karel Trojan to WRC prý už koupil,což mě moc těší.Jo,byla tady řeč o J.Holém a Corsách,dnes mi jeden "mechanik" v monterkách Mands v Púchově prozradil,že plánuje: buď Felici 1,6KC,Fabii nebo octavii po Kopeckém.
Přátelé,
je to maličko z jiného soudku, ale taky se to týká příštího roku. Možná mně to uniklo nebo to ještě není rozhodnuté a tak bych to rád věděl. Takže moje otázka je:
Zná někdo termínový kalendář MČR Rally 2002. Pokud ano, informujte mně, prosím.
Díky
Dan
Kalendar na rok 2002 bude oficialne zverejnen zanedlouho, ale obsahuje 7 podniku "velkeho" mistrovstvi a 8 podniku sprintrally (pribyl dalsi sprint v okoli Brna) + nikam nezapocitavany - tradicne prosincova Praha!
Kalendar na rok 2002 bude oficialne zverejnen zanedlouho, ale obsahuje 7 podniku "velkeho" mistrovstvi a 8 podniku sprintrally (pribyl dalsi sprint v okoli Brna) + nikam nezapocitavany - tradicne prosincova Praha!
KKprostor
19.11.2001, 17:59
quote:
a)Kalendář by snad měl vypadat jako letošní, jen Barumka je v termínu Příbrami, Příbram v srpnu a Kopná snad v červnu. Pokud já vím.
b)A jinak WRC v Čechách 2002:
Impreza - Hrdinka
Corolla - Pech, Vojtěch, Vojtěch, Trojan, Valoušek???
Focus - Jandík?, Trajbold?, na Šumavě Dolák?
Octavia - Triner, Kopecký?, Sibera?, Jirovec občas, Tošovský???, Chovanec, Kresta občas, Knajzl???
Escort - Koutný
Lancer - Gargulák???
P306 a Xsara - 0
I kdyby z těch otazníků vyšla jen půlka, sestava by to byla zajímavá, ne?
Rok 2002 v ČR:Vojtěchové z Itálie 2 Lexusy
Peták P 206 v F3
Vlček Ford Escort sk.A Neumann
V kalendáři by měla zůstat i Valaška a opět v jarním termínu. Údajně byla hodnocena líp než v předešlých ročnících.
Z těch WRC bych viděl realně:
Subaru - Hrdinka
Toyota - Trojan , Pech , T.Vojtěch , Š.Vojtěch
Škoda - Kresta (EVOII), Triner (EVOI), Sibera ,
FORD - Trajbold , Koutný
S otazníky Chovanec , Kopecký
Gargulák u Mitsubishi asi zůstává alespoň jeho doprovodné vozy jsou stále polepeny logy japonců.
Tošovský toť otázka. Na technické Kopné se hodně Jírovce vyptával na podmínky pronájmu , cenu atd. (Mimochodem 1km/RZ = cca 300 DM).
A co takhle Karel Trněný - Toyota Corolla WRC, pravděpodobně hlavně sprinty?
SABOTAGE
21.11.2001, 08:38
gargulák nejspíše opět s myšákem pojede. Mluvil jsem v pondělí s člověkem, který je jeho osobní přítel a ten tvrdil, že s největší pravděpodobností to bude ještě příští rok myška. Prý se ale "okrajově" zajímal o Subaru WRC.
Když jsem chtěl od Jírovce pronajmout Octavii do Itálie (začátkem října), chtěl 250 DM.
no nevim za 300 DM se sezene daleko lepsi auto nez Jirovcovo samo domo ....
quote:
Tošovský toť otázka. Na technické Kopné se hodně Jírovce vyptával na podmínky pronájmu , cenu atd. (Mimochodem 1km/RZ = cca 300 DM).
Tošovského eNko je asi mnohem lepší nářadí než Jirovcova Octavia WRC. Vždyť je to shit!!
SABOTAGE
21.11.2001, 15:19
quote:
quote:
Tošovského eNko je asi mnohem lepší nářadí než Jirovcova Octavia WRC. Vždyť je to shit!!
No, já bych netvrdil, že je to shit. Bavili jsme se s pár klukama, kteří do techniky docela vidí a Ti tvrdili, že to není špatný auto... Proč myslíš, že je to shit?
Tóša taky není tak blbej, aby se zajímal o shita. Pokud se na to auto ptal, tak asi věděl proč a o čem se baví...
Podle zprávy na iDnes, by měl Sibera ukončit aktivní kariéru a věnovat se pouze testování pro Škodovku. Co asi bude s jeho WRC?
goodspeed
22.11.2001, 07:26
quote:
Sibera-co bude s jeho WRC?
je zpet ve fabrice.
quote:
quote:
Sibera-co bude s jeho WRC?
je zpet ve fabrice.
Tak to mě mrzí. Sibera byl vždycky nej... :(
Jo a co říkáte na Zedníkovo prohlášení v motorsportu TV 3, že když se to sponzorům zalíbí, tak chcou silnějšího Forda. A narážel na wrcko. Já osobně tomu nevěřím.
Takže na iDnes jsou v podstatě Corolly bratří Vojtěchů potvrzeny, dokonce i to, že pojedou ve stejných barvách.
"Měli jsme zájem o vozy Škoda Octavia WRC v modelové verzi Evo II, ale pří námluvách u továrního týmu jsme příliš nepochodili, takže nakonec jsme zvolili zahraniční značku. Jedná se o automobil, který je v Evropě dost používaný a startuje také u nás. V tovární verzi patří ke špičce, je to rychlý a spolehlivý stroj. Jeden exemplář bychom měli dostat do Vánoc, další začátkem nového roku," dodal Tomáš Vojtěch.
Štěpán Vojtěch nakonec prozradil, že skutečně se svým bratrem domlouval dodání dvou vozů Toyota Corolla WRC. "Ovšem ještě je nemáme a proto nechceme kalit vodu. Neradi bychom něco slibovali, domluvené vozy nepřivezli a pak slyšeli, že jsme si to vymysleli," říkal mladší z Vojtěchů a dodal: "Auta by měla opět jezdit ve stejných barvách."
quote:
Takže na iDnes jsou v podstatě Corolly bratří Vojtěchů potvrzeny, dokonce i to, že pojedou ve stejných barvách.
"Měli jsme zájem o vozy Škoda Octavia WRC v modelové verzi Evo II, ale pří námluvách u továrního týmu jsme příliš nepochodili, takže nakonec jsme zvolili zahraniční značku. Jedná se o automobil, který je v Evropě dost používaný a startuje také u nás. V tovární verzi patří ke špičce, je to rychlý a spolehlivý stroj. Jeden exemplář bychom měli dostat do Vánoc, další začátkem nového roku," dodal Tomáš Vojtěch.
Štěpán Vojtěch nakonec prozradil, že skutečně se svým bratrem domlouval dodání dvou vozů Toyota Corolla WRC. "Ovšem ještě je nemáme a proto nechceme kalit vodu. Neradi bychom něco slibovali, domluvené vozy nepřivezli a pak slyšeli, že jsme si to vymysleli," říkal mladší z Vojtěchů a dodal: "Auta by měla opět jezdit ve stejných barvách."
Tak myslím, že by Corolly v červeném Vojtěchovském provedení nemusely vypadat vůbec špatně, co myslíte!?
Na druhou stranu přiznávám, že jsem oba Vojtěchy před časem kritizoval, že to s tím "nedojížděním" už přehánějí. Pravda je, že se jim druhá polovina letošní sezóny vydařila mnohem více. Potěší mně, když tento pokrok bude pokračovat i v příštím roce a rád přiznám, že jsem se v názoru na ně mýlil.
Skidmore pronajímá Subaru 2000(včetně servisu, pneumatiky atd.) za 10 mil na celé mistrovsví ČR. Takže to je asi levnější než Jírovcova Octávka.
quote:
Skidmore pronajímá Subaru 2000(včetně servisu, pneumatiky atd.) za 10 mil na celé mistrovsví ČR. Takže to je asi levnější než Jírovcova Octávka.
Mám to chápat tak , že Skidmorovo auto pojede příští sezonu v ČR nebo že je to jen jeho odpověď na otázku kolik by to vyšlo?
quote:
Jo a co říkáte na Zedníkovo prohlášení v motorsportu TV 3, že když se to sponzorům zalíbí, tak chcou silnějšího Forda. A narážel na wrcko. Já osobně tomu nevěřím.
Ja myslim, ze se spise jednalo o Pumu (viz. startovka na Semperit)
quote:
Ke Gargulákovi: nemyslím si, že bude končit, nicméně zkusím něco zjistit od blízkých známých.
Štolfa a WRC 206 - Štolfa někde napsal, že je to nesmysl, a že to vidí finančně i nadále na dvoukolku.
Kresta - myslím, že je dost reálné že 2002 bude bez něj. Zmínil se o tom i Pech v sobotním sportu. ( Pech: " Bude škoda, když Kresta odejde do světa, bude o jednoho vážného soupeře méně." )
Vojtěši - jak dlouho ještě budou mít peníze na zkoušení.
Trojan - půjde už do WRC??? Že by 206-ka?
Blahout - Samara evo VII ( model 2003 )
Trojan do WRC půjde, ale nebude to 206 - ka , ale Corolla WRC. Uz dlouho se to píše na netu.
Podle mě Zedník to wrco nepojede,ale Pumu bych viděl reálně a moc rád. A Vojtěši v červených Corollách budou super.
Pro Vacu.P . Ne. To neznamená, že v ČR s tím někdo pojede. Řekl mi to (že to stojí 10 mil.) jeden člověk, který se ho na to ptal.
quote:
quote:
Ja myslim, ze se spise jednalo o Pumu (viz. startovka na Semperit)
Ale Pražák junior mi říkal, že o Pumě nikdo nic neví a pokud jsi dobře poslouchal, tak Zedník říkal něco v tomto smyslu: " No Ford už nic silnějšího nemá...", a Puma asi nebude nejsilnější forďácká zbraň...
SABOTAGE
26.11.2001, 10:10
Velkej mistrák měl letos pokud se nepletu 1438 km RZ. Jírovec bere 250 DM za kilák. Marka je dnes 16,97 zaokrouhleme 17. To je, beze slev a se splatností ihned nějakých 6.111.500,- Kč. Subara je přeci jen o 3,9 mil. dražší. Určitě je to velmi lákavé. Otázkou zůstává, v jaké je to auto kondici?
No,myslím si,že právě ta kondice bude největší problém tohoto vozu.
Autoimpulsy ještě jednou:
I Václav Arazim v těchto dnech přemýšlí o nové sezóně a o vozu, se kterým se rád objevoval ve startovních listinách domácích mistrovských podniků. Každopádně zůstává dál ve skupině N, ale je si vědom, že i v ní prudce roste jezdecká konkurence a její vybavení. Proto by odpovědí na snahu získat jeho skalp, měl být Mitsubishi Lancer sedmého evolučního stupně.
Tak jsem se pprávě dozvěděl že Trněný jede příští rok Corolu WRC od JM. Všechny sprinty(chce se umístit do třetího místa) a asi Bohemku a Šumavu.
Co myslíte půjde mu to? Se Subaru mě letos dvakrát nenadchl .
Zatím se tu bavíme jen o WRC ale co ostatní?
Co třeba Bergr , Křeček , nebo objev letošní kopné Ševčík , Chvojka .
Otto - (vyjede s Celicou ),
Tuček - (zůstane ve sk.N nebo přesedne do dvoukolky , jak avizoval v nějakém rozhovoru)
Taky Jsem zaslechl že další WRC by měl na naše tratě přivést M.Severa (ale to je asi jenom drb)
A u koho zakotví Toyoty po Vojtěších?
Jo a co ty A/1600
Souhrnem se v tomto foru objevily tyto spekulace:
Peták - Peugeot 206 Kit 99%
Zedník - Ford Puma Kit ???????????
Holý - Felicia Kit ???????????????
2x Opel Corsa Kit - ??????Zubík?????
a co Cais motorsport neusedne třeba do nějaké A/1600 ?
A mohly by se ukázat další Lady ať je na co hledět.
A dnes naposledy.
Otázka na slovenské kolegy nebo někoho z těchto luhů a hájů.
a) Co je pravdy na drbech které říkají že T.Cserhalmimu je Slovenský mistrák malý a chtěl by se poměřit se svými českými kolegy. V celém MČR .
b)Slyšel jsem (a už jsem to tu někde psal), že jedno bývalé Hrdinkovo Subaru WRC putuje na slovensko a to k V.Banocimu ??????
SABOTAGE
27.11.2001, 09:02
O tom Banocim jsem to slyšel taky. Naopak ze slovenska pryč možná pocestuje Escort Styllex teamu po Beréšovi a Trajboldovi. Otázka je, zda je to auto za 2,5 mil. prodejné. Nějak si s tím nevěděli poradit je to 7-mikvalt. Ten samý tým prodal před nedávnem do Maďarska i kitovou Ibizu. Že by končili?
quote:
quote:
Takze něco jako takhle:
Kresta - Octavia WRC III
Pech - Corolla WRC
Trajbold - Focus WRC
Triner - Octavia WRC II
Sibera - Octavia WRC I
Trojan - Corolla WRC
Štolfa - 306 Maxi
Jandík - Lancer Evo VI
Arazim - Lancer Evo VI
Vojtěch T. - 206 WRC ?
Vojtěch Ś. - 206 WRC ?
Gargulák - Lancer Evo VI
Kopecký - Octavia WRC I
Peták - 206 S1600
Zedník - Puma S1600
Tošovský - Lancer Evo VI
Víte někdo jěště něco?
Skoro se vším souhlasím, ale ten Zedník s pumou je asi blbost, ještě nemá ani prodaného escorta, a chtěl co já vím to N-ko Focusa. Na druhou stranu pořád bych v jeho rukou radsi viděl Pumu než nějákýho experimentálního hybrida...
Ja bych taky skoro se vsim souhlasil, ale Vojtěši a 206-ka. To je blbost. Pojedou s Corollama WRC
No,tak pokud pojede příští rok Karel Trojan v takovém stylu a v takových barvách,tak se máme na co těšit....huráááá
!!!! POZOR !!!!
KALENDÁŘ RALLY 2002
15-17.3.2002 Šumava
26-28.4.2002 Valaška
17-19.5.2002 Krumlov
28-30.6.2002 Bohemia
16-18.8.2002 Příbram
13-15.9.2002 Barum
25-27.10.2002 Třebíč
(bez záruky)
Vaco,hodˇ taky do placu kalendář sprintů!Dík
jirka RK
02.12.2001, 22:19
Informace po rallysprintu v Praze. Bez stoprocentní záruky. Toyota Celica po Vijtěších - Liška. Kopecký ml.- nabídka od Mercedesu DTM.
jirka RK
tak teda ty sprinty.
22-24.2.2002 Blovice
05-07.4.2002 Okříšky
24-26.5.2002 Brno
14-16.6.2002 Kopná
12-14.7.2002 Pačejov
30.8-1.9.2002 Vyškov
11-13.10.2002 Sosnová
15-17.11.2002 Modřice
29.11-1.12.2002 Praha (volný podnik)
(taky bez záruky)
Divný je termín Brna , které se jede týden po Krumlovu . Pokud nedošlo ke změně , měla by být mezi dvěma podniky 14-ti denní pauza.
Ale všechno je to bez záruky!!
KKprostor
02.12.2001, 22:57
Mohl by jezdit i jeden Maxi Mégane, bohužel jen v rukou průměrného jezdce, Celica po Vojtěších že by spíš Valouškovi? Tuší někdo, co má v úmyslu Landa? Gargulák má prý jet s tím samým co letos a do rádia tvrdil, že to je auto na vyhrávání...
Já přihodím ještě pravděpodobný kalendář historiků:
22.-24.2. Blovice
10.-12.5. Třebíč ME
7.-9.6. Vltava ME
12.-14.7. Pačejov
26.-28.7. Praha
30.8.-1.9. Vyškov
11.-13.10. Sosnová ME
goodspeed
03.12.2001, 12:57
...tak si skrtneme hrdinku. konci. bud uplne nebo na rok.
Podle mě se rozešel ze Stylexem a už nemá peníze na provoz extrémně drahého auta. Aby mu nezbyly jenom dluhy. Ale je to škoda. WRCoň to byl krásnej.
quote:
...tak si skrtneme hrdinku. konci. bud uplne nebo na rok.
Odkud to máš??????
SABOTAGE
03.12.2001, 17:28
Tak jedna z Vojtěchovic Coroll by měla být po henriku Lundgaardovi. Pokud je to pravda, tak je to docela dost slušný stroj...
Tak je to tady, Hrdinka to balí. Buď mu dochází "chechtáky" a nebo už na to (Subaru)nemá nervy. Je to ŠKODA!
Na Barumce jsem od Garguláka slyšel, že by měl mít (nebo chtěl by??) na sezónu 02 Evo 7.
MravenecZ
03.12.2001, 22:13
Jedna z Vojtechovic Celic by měla jít k Lyškovi. Blahout na příští rok chstá novou Ladu. Hrdinka si sezónu dost zkomplikoval a je mu asi jasný, že samotný auto nic nevyhraje. Některý jeho výroky a vymlouvání fakt stály za to. Poslední jeho extempore s pneumatikama na strahově to byla taky ostuda.
MravenecZ
KKprostor
04.12.2001, 16:57
quote:
Tak je to tady, Hrdinka to balí. Buď mu dochází "chechtáky" a nebo už na to (Subaru)nemá nervy. Je to ŠKODA!
Na Barumce jsem od Garguláka slyšel, že by měl mít (nebo chtěl by??) na sezónu 02 Evo 7.
Hrdinka zase něco vypustil, čemu sám nevěří. Pojede, i když ho bude srát když nebude vyhrávat a bude se vymlouvat na techniku. Nevěřte všemu, co kde napíšou!
Gargulák pojede s letošním autem.
SABOTAGE
04.12.2001, 18:08
quote:
Michal už do toho auta za poslední dobu nacpal tolik, že (myslím si) už mu to nedá, nevymění ho a bude se snažit dostat z něj maximum.
Teď, když už fabrika jede WRC by mohl být trošku snadnější přístup k technickým informacím o továrních 6 nebo 6,5 a možná i nějaké díly.
Michal by musel nejdriv to svoje stare auto prodat, aby si mohl koupit nove. A uprimne. Kdo by ho od nej chtel???
Hrdinka nekonci.
Kopecky pojede na Octavii WRC - je to uz temer jiste. A klidne vas necham hadat, za jakeho sponzora...
Kopecky pojede na Octavii WRC - je to uz temer jiste. A klidne vas necham hadat, za jakeho sponzora...
[/quote]Benzina nebo Penzoil??Někde jsem četl,že Janeba řekl,že ruší projekt podpory mladého jezdce a všechny peníze nacpou do Romana.Prý prodají dvě oktávky soukromníkům a sice tomu kdo dá víc.
S tím Kopeckým to zas tak jisté není...
smirnoffff
04.12.2001, 20:44
Ohledně Hrdinky - Tomáš v Praze říkal, že by si potřeboval dát na rok pauzu jako Hakkinen, ale že ten má starostí po kotníky, narozdíl od něj. Prý má moc práce s firmou a tak. Jestli z toho někdo pochopil, že Tomáš prostě končí, jeho věc...
Před Prahou byl prý na 99% rozhodnut to auto vrátit do Anglie, ale v Praze to konečně fungovalo, takže neví. Ale chtěl jezdit něco jiného, nejspíš corollu.
Taky mluvil o té gumě před přejezdem nad dálnicí, mohlo to být fakt docela dobrodružné...
Vzhledem k tomu, že jsem jeho fanda jsem docela zvědav, jak to dopadne. Byla by škoda, kdyby odsud zmizel jak on, tak jeho nádherné zvíře impreza WRC. A taky by mě zajímalo, pokud by skončil nebo si dal pauzu, co by dělal Petr Gross - dal by si pauzu taky (snad ne), s kým by jezdil? Třeba Romanovi by mohl pomoci celkem dost...
to Mirek
kde jsi to vzal o tom Kopeckem, a hlavne, jestli to bude okta, po kom bude? (slisel jsem, ze byl zajem o trinerovu, ale asi z toho seslo), ty oktavky z fabriky by se mely drazit (nekde jsem cetl, ze je 12 zajemcu), a pochybuju, ze jsou u kopeckych natolik bohati, aby koupili EVO2 a jeste s ni cely rok jezdili
taky doufam, ze tata Honzu neuvrta do DTM, myslim, ze by ho tam rad videl
SABOTAGE
05.12.2001, 08:39
quote:
to Mirek
kde jsi to vzal o tom Kopeckem, a hlavne, jestli to bude okta, po kom bude? (slisel jsem, ze byl zajem o trinerovu, ale asi z toho seslo), ty oktavky z fabriky by se mely drazit (nekde jsem cetl, ze je 12 zajemcu), a pochybuju, ze jsou u kopeckych natolik bohati, aby koupili EVO2 a jeste s ni cely rok jezdili
taky doufam, ze tata Honzu neuvrta do DTM, myslim, ze by ho tam rad videl
Já si naopak myslím, že rozpočet Kopeckých by byl schopen EVO II utáhnout. Když utáhli Mondeo v německém Superturismo...
Několikrát již na různých médiích (např.včera p.Kment v ČT)proběhla zpráva o startech Kresty v MČR s jedním ze dvou Focusů které jsou v ČR k mání. Kterýpak to asi bude. Po zkušenostech asi nelze předpokládat spolupráci s Jolly Clubem,a tak už zbývá pouze Barum rally team ale tam je prý spíš zájem o Pecha.
Četl jsem o tom tuším na Idnes a něco je taky na motormixu.Doufám,že nakonec vyjede s WRC a kdyby ne tak maj v záloze EVO VI.A s tím Mondeem měl tuším podporu od zastoupení Forda.
Arazim přezbrojuje na příští sezónu na nejnovější specifikaci Mitsubishi Lancer Evo VII. (první v ČR). Jandík to bude mít těžké. Neví někdo s čím Jandík vyrazí?
quote:
Benzina nebo Penzoil??Někde jsem četl,že Janeba řekl,že ruší projekt podpory mladého jezdce a všechny peníze nacpou do Romana.Prý prodají dvě oktávky soukromníkům a sice tomu kdo dá víc.
Sama voda. Starty Kopeckeho by se meli zaplatit komplet z jine kapsy. Rodina by do toho neinvestovala ani korunku...
To Vicky:nebude to nakonec Barum nebo prachy od Charouze?????
quote:
To Vicky:nebude to nakonec Barum nebo prachy od Charouze?????
-matador-
SABOTAGE
05.12.2001, 18:37
quote:
Arazim přezbrojuje na příští sezónu na nejnovější specifikaci Mitsubishi Lancer Evo VII. (první v ČR). Jandík to bude mít těžké. Neví někdo s čím Jandík vyrazí?
Asi pořád s EVO 6 Makinen. EVO 7 přijede další z Gatmö pro Tošovského a o třetím jedná Liška s Gassnerem, nebo z pražským Denzelem. Otázkou je, jak budou nové sedmičky v prvním roce spolehlivé...
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.