Zobrazit v plné verzi : FANS for MOTORSPORT on TV
richie08
08.12.2004, 13:16
Co to je?
Jsou to všichni fandové motorsportu, kteří si myslí, že je tento nádherný sport v TV opomíjen. Myslíme si, že vzhledem k početné základně příznivců tohoto sportu, mu není věnována dostatečná pozornost v televizních stanicích.
Proč?
Důvodů je hned několik:[list=1] Zvýšená publicita přinese zájem sponzorů. Přechod na digitální vysílání přinese možnost zvýšení počtu vysílacích kanálů a tím i více sportu. Pokud se neozveme, přehlížení motorsportu bude pokračovat. Pokud se nás zapojí hodně, máme velkou šanci na úspěch.</ol id=1>
Romanovy fanoušci vzali horizont na srdce a vyšlo jim to. Tak proč nezkusit prolomit ledy taky v TV? Je nás opravdu tak málo?
stopro souhlasim. taky mě to celkem se*e...
jestli bude petice, rád podepíšu a spousta dalších lidí taky....
fuci
Kdy,kde podepsat? Nebo jak přispět k tomu,aby se ledy pohnuly???
Není co řešit,chce to jen co nejvíce lidí.Ja do toho jdu!
richie08
08.12.2004, 17:12
Otázka je jak toho ovšem dosáhnout. Možnost je buď petice nebo emailová smršť.
Původně jsem myslel, že se toho ujme někdo z FansForKresta a pomůže tak celému motorsportu. Zatím se mi nikdo neozval. Nejsem tak dobrý webmaster abych sám dokázal zajistit vlastní web v odpovídající kvalitě.
Pokud budete mít nějaký nápad jak pomoct, určitě sem s ním. Já bych se prozatím přikláněl k tomu emailování. Vyberou se emailové adresy TV stanic a na ty každý pošle email. Mělo by to proběhnout v co nejkratším časovém okamžiku, aby se zvýšila účinost. Na kdy se cítíte udělat první smršť?
Fábia WRC
08.12.2004, 17:19
Jdu do toho, ale chce to opravdu hodně lidí. Ať je to práskne od očí.
Jsem kapku pesimista, jako obvykle. Myslíte, že tohle bude stačit? TV nemaj asi prachy na práva, ne? Jinak by to určitě vysílali...
Řešení přinese až zavedené digitálního vysílání a tím i speciálního sportovního kanálu ale jsem pro tuto iniciativu-jdu do toho!
P.S:jsme pro každou "špatnost" týkající se rally
Upravil - Cj 08 Dec 2004 17:46:00
Už jsem se ptal v chatu Romana Kresty,jestliagentura BPA bude také usilovat o prosazení MS WRC do televize,myslím tím zpravodajství z každé etapy,jako na Eurosportu a ne jen jeden sestřih ve středu.
Já jsem pro všema deseti,zvlášť když je tam ted český jezdec na celé MS.
Bilardos
08.12.2004, 18:34
quote:
Řešení přinese až zavedené digitálního vysílání a tím i speciálního sportovního kanálu ale jsem pro tuto iniciativu-jdu do toho!
P.S:jsme pro každou "špatnost" týkající se rally
Upravil - Cj 08 Dec 2004 17:46:00
Jednoznačně jsem pro, měly by ten prostor mít podle pupularity. Nebo má snad stejný prostor v televizi fotbal a volejbal? A to už nemluvě o vodním polu :-)))
Takže bych uvítal více rally v české TV. Ted, když tam máme 2 želízka (Škoda a Roman) by se to opravdu mělo zlepšit!!!
Jinak s tou digitalizací nevěř na duchy! Měly se do tuším poloviny prosince podat žádosti o digitální licenci a NIKDO si ji nepodal a tak to prodloužili.
Otázka totiž je proč? Stávající televize mají dostatečné pokrytí a nijak se nepohrnou do digitalizace, která jim nic nepřinese. Navíc proč nevyužít již zaběhlé digitální vysílání přes družice, než dudovat celou novou síť. Navíc Až na Novu vše je na digitálu!!!
A nový kanál či stanice nebu financovat toto budování sítí a raději půjde rovnou na družice, třeba na Czechlink...
ja bych to spis sel prez BPA...inak nevim esi se sejde dostatek lidi....a 500lidi kteri by do toho treba sly nevim esi vemou vubec v uvahu v TV :(((
......pan-x......
http://www.ewrc.cz/images/2004/mcr/kr/pl_a_1_kopecky_1_i.jpg
quote:
ja bych to spis sel prez BPA...inak nevim esi se sejde dostatek lidi....a 500lidi kteri by do toho treba sly nevim esi vemou vubec v uvahu v TV :(((
......pan-x......
Roman psal, že s tou TV to je v jednání..
Tatrovak
08.12.2004, 22:17
Ba ba. Je to dobrej nápad, ale měli bychom chvíli počkat. Roman K. opravdu říkal, že se o tom jedná! Tak abysme jim něco nepokazili.
richie08
08.12.2004, 23:41
quote:
quote:
......pan-x......
Roman psal, že s tou TV to je v jednání..
Já jsem taky pro každou "špatnost" ohledně rallye (jak tady někdo už napsal). Nemyslím si, že můžeme něco pokazit. Spíš naopak. Pokud bude BPA chtít dostat Romana do TV, pak jediné proti co může ČTV mít je výmluva, že nebude velká sledovanost. A vzhledem k tomu, že si na to málo co dávají téměř nikdo nestěžuje, by to mohl být jejich pádný argument.
Jestli probíhá jednání o MS, pak není vhodnější doba na činy než právě nyní. FansForKresta dokázalo být tím důležitým impulzem, který rozhod a stal se vpravdě zázrak. Pokud je rozhodování pánů v ČT o MS na vážkách, pak bychom mohly nyní pomoci rally víc než kdy jindy!!!
Vzhledem k tomu, že nevíme kdy se bude o tom jednat, tak bych první akci "SMRŠŤ 1" spustil co nejdříve. Co takhle pátek-neděle? Nevadí, že nebudeme všichni. Akci budeme pravidelně opakovat a věřím, že se časem přidá mnohem více lidí.
<h3>Možná nemůžeme nic, ale pokud existuje šance aby naše emaily rozhodly o tom, že bude víc motorsportu v TV nebo snad že budeme moci sledovat Romana v MS, pak bychom se o to měli rozhodně pokusit!</h3>
radko.cernohous
09.12.2004, 07:15
Ředitel ČT, ale i vláda by se asi velice divili, kdybych jsme my, příznivci motoristického sportu přestali platit měsíční poplatky naší slavné veřejnoprávní TV. Nechápu to. Když si za něco platím, tak chci, abych za to něco dostal (ne 1x týdně Svět motorů, Auto-moto-revue, a vždy po MS 30-ti minutový záznam). Když se jede MS nebo MČR, tak Prima nebo NOVA má více informací v televizních movinách než ČT. Upřímně řečeno, to za totáče bylo v ČT motoristických pořadů mnohem víc, hlavně nechyběly přímé přenosy ze závodů. A teď - škoda slov.
radko.cernohous
Jo du do toho taky.Chci vidět víc záběrů z MS WRC a ne jenom pár minut, při kterých se sotva stačim nadechnout a už je konec.
muj mejl je vam take k dispozici. jeste dotaz: CO jim napiseme? vsici stejnou otazku?
www.autosanta.com
tim myslim: CHCEME VICE RALLY! KDY SE DOCKAME?
www.autosanta.com
zdenda.marcel
13.12.2004, 20:12
a neni nahodou spamování trestný ;)
Upravil - zdenda.marcel 13 Dec 2004 20:12:47
Jdu do toho také,jen to bude chtít aby to mělo nějakej řád.
jak jsem již psal. s touto věcí na 100% souhlasím a má mou plnou podporu. myslím že když jsou na čt2 stále pořady typu jachting a již zmíněné vodní pólo, Rallye má rozhodně více fanoušků, kteří rok co rok, soutěž po soutěži stávají i zmrzlí u tratí jen aby viděli projet pár vozů...
dále si myslím že by nemusela být od věci jediná věc od administrátorů EWRC.cz a toť anketa(či petice) pro více rally na čt2 ...
fuci
Rozhodně tuto iniciativu podporuji, ale nemyslím, že by mělo bejt rally třebe jen na CT2. Semtam se objeví něco malinko i na Primě, což mě vžy potěší. Tak si myslím, že i Prima by mohla udělat pořad o rally?? Nova ta je jak všichni víme antiRALLY TV...takže s tou ani nepočítám.
Čím víc rally, tím větší popularita a také větší zájem potencionálních sponzorů, ne?
www.skodacarsweb.wz.cz
Tohle by si měli přečíst v ČT http://www.stratosfera.cz/stra.clanek.php3?clID=34844 Celkem dobrý článek o Rally.
tak jsem se ptal na čt pana krustkého (komentáře) jak to bude na rok 05 s rally:
otázka:
Dobrý Den. mám otázku na Pana Krutského. Nevíte,zda-li čt chystá posílení programu rally na sezonu 2005, pak dále jestli Vy osobně byste byl rád za posílení (nějaké reportáže po každé etapě v určitou hodinu?)
Odpověd:
Datum: 26.12. 19:07
Od: Petr Krutský
Re: chystá čt posílení rally programu ?
Dobrý den... ČT má stejně jako loni koupená práva na sezónu WRC, ale oproti letošnímu roku nebude žádná změna... Já osobně usiluji ještě o materiál z JWRC a to samozřejmě kvůli P. Valouškovi a M. Prokopovi... uvidíme, jak to dopadne... Jinak praxe je taková, že my obdržíme zhruba 50ti minutový materiál, ze kterého musíme vytvořit buď 20 nebo 25 minut pro ČT... na tom by se nemělo změnit nic... S pozdravem P.K.
fuci
quote:
tak jsem se ptal na čt pana krustkého (komentáře) jak to bude na rok 05 s rally:
otázka:
Dobrý Den. mám otázku na Pana Krutského. Nevíte,zda-li čt chystá posílení programu rally na sezonu 2005, pak dále jestli Vy osobně byste byl rád za posílení (nějaké reportáže po každé etapě v určitou hodinu?)
Odpověd:
Datum: 26.12. 19:07
Od: Petr Krutský
Re: chystá čt posílení rally programu ?
Dobrý den... ČT má stejně jako loni koupená práva na sezónu WRC, ale oproti letošnímu roku nebude žádná změna... Já osobně usiluji ještě o materiál z JWRC a to samozřejmě kvůli P. Valouškovi a M. Prokopovi... uvidíme, jak to dopadne... Jinak praxe je taková, že my obdržíme zhruba 50ti minutový materiál, ze kterého musíme vytvořit buď 20 nebo 25 minut pro ČT... na tom by se nemělo změnit nic... S pozdravem P.K.
jj, Petr Krutsky je bohuzel maly pan, na to, aby mohl lusknout prsty a rict si o dvojnasobek casu :( Snad se to vsechno zmeni s nastupem digitalni televize, tam bude prostoru dost... Bohuzel si na to jeste nejaky ten rok pockame :(
http://fotky.stanis.info/rally
njn. a myslíte že by nějaká petice měla smysl ???(možná bych dokázal udělat stránky)... nejraději bych byl asi za denní 20minutové zpravodajství po etapách ... (klidně i v noci)
fuci
Já si myslím,že by se určitě mělo něco udělat a hlavně do konce roku.Kdybychom měli všichni bombardovat e-mailama českou televizi.Když jsme Romanovy pomohly do světa tak proč ne na televizní obrazovku.Jeden e-mail nestačí.Chtělo by to velkou záplavu e-mailu do ČT-Otovi Černému.Když jsme Romana protlačili i na 5.místo v anketě o Sportovní hvězdu České televize,tak proč ne víc Rally na ČT.
To moose: No buďme rádi, že nám ten čas neuberou, ale je pravda, že by mohli tak hodinku týdně přidat :-) A za ty záběry z JWRC bych byl hooodně vděčnej.
www.skodacarsweb.wz.cz
Tak jsem dneska obeslal par lidi v CT dotazem na mozne rozsireni zpravodajstvi z rally.
Odpoved mam zatim jen od Oty Cerneho - byl jako vzdy strucny:
"uvidime
O.C."
To ti fakt takhle odpověděl nebo si děláš srandu???
tak Panu O.černému také posílám email...
co tedy poslat emaily také ?
(email pana O.Černého najdete na stránce :
http://www.czech-tv.cz/ct/lide/redakcesportu/otakarcerny.php )
fuci
quote:
To ti fakt takhle odpověděl nebo si děláš srandu???
No dobre trochu jsem to zkratil, tady mas presnou kopii:
----------------
Uvidíme, třeba ano.
oč
----------------
tak mi přišla odpověd od Pana Černého.
(otázka byla, zda-li bude rozšíření programu rally (po etapách) )
: ,,Dobrý den, pracujeme na tom - jsme závislí na výrobcích - zahraničních a tak
uvidíme.Určitě bychom to chtěli.
Otakar Černý,,
fuci
Podpořte jezdce v rally v anketě největší čech vyhlášenou ČT.Chceme více rally v telce.Soutěž pouze do 31.1.2005 http://www.nejvetsicech.cz Fanoušci rally spojme se.
richie08
03.01.2005, 10:03
Jenom by mne zajímalo jaká by byla pana Černého odpověď na 500 podobných emailů. Ale to se pravděpodobně nikdy nedozvíme.
jak to tak vypadá, moc se s tím nehne. je to škoda, že zrovna v česku je takovejhlens kocourkov... lidi pošlete taky do čt email ... ... ...
fuci
Mně odpověděl na otázku,jestli v tomto roce bude věnováno více prostoru pro rally,že ANO!!!!
to by bylo moc dobré !!!
fuci
richie08
24.01.2005, 21:52
=== CT ===
otakar.cerny@czech-tv.cz
info@czech-tv.cz
=== NOVA ===
volejte.novu@nova.cz
=== PRIMA ===
autosalon@prima-tv.cz
sport@prima-tv.cz
zpravodajstvi@prima-tv.cz
tak jsem zjistil že sestřih z Monte bude mít jen 15 minut !!!!
hajzlové v čt !!! (pardon za sprostá slova ale tenhle ,,komunismus,, mě fakt už sere..)
2 john : nechceš mu napsat, proč ti lhal ???
fuci
Já už sem psal na info@czech-tv.cz a nevim, jestli stihnu pořad adresát ČT - když tak na to kukněte, snad tam něco odpoví.
napsal jsem na čt tento mail :
komu? : vybral jsem si rúzné lidi z vedení...
text : Dobrý den.
Na začátek bych Vám rád poděkoval za Vaši práci. všem lidem čr přinášíte hodně zábavy a odpočinku.
dále bych se rád zeptal, proč bude mít sestřih z Rallye Monte Carlo jen 15 minut délky ?
Chci říci že si už jen český tovární tým a český jezdec R.Kresta (mimochodem 5.tý jako sportovní hvězda české televize) zaslouží více prostoru v čt. nehledě na stovky a tisíce fanoušků kteří české posádky či teamy sledují at už z domova či přímo u tratí rz. jediná možnost tedy pro fanoušky zbývá spoléhat se na internet, přesto že čt přispíváme konces. poplatky...
Promiňte mi mou naštvanost, ale ptám se tedy, proč jste snížili délku sestřihů, když želízek v ohni má česká republika více ?!!? (myslíte si snad že je rallye okrajový sport který neláká diváky ? -vždyt závaly českých fanoušku v monte carlu vypovídají o opaku.)
Děkuji za Odpověď Michal Musil.
zatím přišla odpověd od Gen. ředitele J.Janečka :Kolegové, odpoví M.Krafl.Díky J. ... čekám tedy na další odpověď.
fuci
Otakar Černý odpověděl :
Dobrý den,
Záznamy ze závodů rallye jsou přísně pod kontrolou mezinárodní asociace.Délka námi vyrobeného záznamu z Monte Carla je limitována právě 15´.
To, že jsme vyslali štáb ČT na tento závod svědčí o vážnosti,kterou celéme seriálu chceme věnovat.Budeme se snažit vyjednat lepší podmínky pro délku vysílaných záznamů.V Monte Carlu jsme prostě nepochodili.
Otaka Černý
Šéfredaktor RS ČT
nevymlouvá se jen na FIA ??? proč nekoupili 50ti minutový záznama neudělali z něj 25timinutový jako v jiných případech ?
fuci
quote:
Otakar Černý odpověděl :
Dobrý den,
Záznamy ze závodů rallye jsou přísně pod kontrolou mezinárodní asociace.Délka námi vyrobeného záznamu z Monte Carla je limitována právě 15´.
To, že jsme vyslali štáb ČT na tento závod svědčí o vážnosti,kterou celéme seriálu chceme věnovat.Budeme se snažit vyjednat lepší podmínky pro délku vysílaných záznamů.V Monte Carlu jsme prostě nepochodili.
Otaka Černý
Šéfredaktor RS ČT
nevymlouvá se jen na FIA ??? proč nekoupili 50ti minutový záznama neudělali z něj 25timinutový jako v jiných případech ?
fuci
Dobrá výmluva. Jestli se chtějí zlepšovat, tak příště můžem čekat třeba 16 ti minutový sestřih. }:)
nechcete nekdo vymyslet nejaky clanek o tomto problemu? treba se v nem zminit, jak muzeme pomoci (asi poslanim mailu do CT?) atd? a potom to rozeslat vsude po internetu...podobne jako zacla sbirka na romana.
quote:
nechcete nekdo vymyslet nejaky clanek o tomto problemu? treba se v nem zminit, jak muzeme pomoci (asi poslanim mailu do CT?) atd? a potom to rozeslat vsude po internetu...podobne jako zacla sbirka na romana.
Tomu moc nevěřím - tady bych se spíš modlil k p. Charouzovi, který určitě bude chtít (a bude se snažit), aby MS v rallye šlo u nás vidět co nejvíc.
V dnesnim svete motoru je malilinkaty prispevek:
Kresta patronem
kde mimo jine je zminka:
...ze se podili na novem projektu. Ten ve spolupraci s pripravovanym TV poradem a tiskovymi medii poslouzi k vetsi propagaci CMPR,ale i k zvyditelneni talentovanych hezdcu...
......pan-x......
už jsem o tom něco slyšel, ale myslím že to bude až s digitálním vysíláním...
fuci
Karbonyl
08.02.2005, 11:30
Bude to na Galaxii.
http://tycky.velkoobchod.cz/img/maleevo.gif *JH*Zlín*
Tak Švédsko bude mít na ČT standardně 25 minut. Doufejme, že Romana uvidíme víckrát než při reportáži z Monte.
středa - 16. 2. 19:00
Valda na Impulsu psal, že s nimi ČT rozhovory dělala, tak nechápu, proč to nepoužili... :angry:
Snad to ve Švédsku bude lepší. ;)
quote:
Valda na Impulsu psal, že s nimi ČT rozhovory dělala, tak nechápu, proč to nepoužili... :angry:
Snad to ve Švédsku bude lepší. ;)
rozhovor s nema byl v minulim svete motoru...cca 2-3minuty...kazdej 1-2 vety :)
......pan-x......
quote:
rozhovor s nema byl v minulim svete motoru...cca 2-3minuty...kazdej 1-2 vety :)
......pan-x......
Aha. To mi uniklo, škoda. :(
Upravil - ufozt 08 Feb 2005 13:43:06
Včera se mi po dlouhé době podařilo vidět reportáž ze Světa Motorů na ČT2 a velice se mi líbily rozhovory s našimi předními spolujezdci.
Co myslíte? Já mám pocit, že to včera opravdu stálo za shlédnutí.
Upravil - ufozt 16 Feb 2005 14:25:54
quote:
Včera se mi po dlouhé době podařilo vidět reportáž ze Světa Motorů na ČT2 a velice se mi líbily rozhovory s našimi předními spolujezdci.
no az na ty "efekty" jak tam prilitavaly otazky celkem jako aji jo
......pan-x......
quote:
quote:
......pan-x......
jo, absolutní souhlas, místo času "příletů" efektů mohli přidat pár otázek...
Bilardos
16.02.2005, 17:28
quote:
Tak Švédsko bude mít na ČT standardně 25 minut. Doufejme, že Romana uvidíme víckrát než při reportáži z Monte.
BOHUŽEL !!!
Pokud vím tak od 19:00 mají dávat Live tiskovku ohledně NHL :-(
Bilardos
16.02.2005, 17:29
quote:
quote:
BOHUŽEL !!!
Pokud vím tak od 19:00 mají dávat Live tiskovku ohledně NHL :-(
Tak to posunuli na 19:30 !!!!
quote:
......pan-x......
Máš naprostou pravdu, efekty zbytečně prodlužovaly otázky, mohlo jich být o něco více.
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.