Zobrazit v plné verzi : Rally New Zealand 2001
Škodovky nejedou, ale myslím že jejich úlohu hyen rády vezmou Hyundaie. Doufám ale, že těch bodů nebudou mít moc.
Jinak vyhraje Sainz jak jsem již tipoval v soutěži o mikinu, druhý bude Rovanpera a třetí Burns.
Subaru budou rychly a vyhraje Solberg !
Jak tam není škodovka, tak to nikoho nezajímá?
Musíme dávat pozor na Hyundai. Už dokázali na šotolině zajíždět super časy. Pokud dojedou, budou bodovat!
Myslím, že Gronholma opustila smůla a podruhé v řadě vyhraje.
První RZ tomu nasvědčuje...
1. Gromholm,
2. McRae
3. Auriol
4. Delecour
5. Sainz
já spíš sázím na Fordy... Sainz do toho!!!!
Hyundai na druhem miste !!!!!!!!!!
Eriksson vede po první etapě!!
Hyundai udělá cokoliv aby byl vidět. Třeba i zametače ostatním...
No tak to je šok. Erikson na prvním místě. Kéž by se tak snažily škodovky a dělaly klidně i ty zametače. No uvidí se na San remu. Snad se ještě ty Hyundaie do konce rally rozsypou.
Kurňa, co se to těm "Korejským šunkám" stalo? :0
imported_n/a
21.09.2001, 11:46
Vykon obou posadek Hyundai je neuveritelny ! I kdyz si nemyslim, ze by i po zitrejsi etape zustal Eriksson ve vedeni, rozhodne to zatim vypada na dost dobry vysledek. Vice verim obema Fordum.
Take me zarazi vykon obou tovarnich Mitsubishi. Zejmena Gardemeister jede tragicky. A Makinenova vice nez dvouminutova ztrata po prvni etape a predposledni misto mezi tovarnimi tymy ? Naprosto nevidane ! Vzhledem k predpokladanemu rijnovemu nasazeni Mitsubishi WRC si myslim, ze Tommi jiz do boje o titul nezasahne (neverim, ze by hned pri prvni soutezi bylo nove Mitsubishi schopno podavat vykony srovnatelne se spickou, spise se bude jednat o docasnou konkurenci Skodovky).
šok,šok,šok....je to vůbec Hyundai? To je neskutečné,ve škodovce teď zřejmě jen mrkaj ! Co se týká fordů,je to zatim super,a věřím že zítra to bude ještě lepší.
imported_n/a
21.09.2001, 13:09
Z ostatnich jezdcu mel zaujal Neil Wearden na Peugeotu. Po treti erzete ztracel na prvni misto necelych 40 sekund (pricems 20s chytil jako penalizaci) a pravidelne porazel takrka polovinu tovarnich posadek. Dalsi erzeta sice pro neho znamenala stop, ale presto potvrdil to, co o nem bylo psano v jednom z poslednich cisel Rally. Dost mozna se pred nim otevira kariera v jednom z tovarnich tymu ?!
Já zírám. Ten Eriksson má snad forsage.
Taktizování ohledně pořadí v další etapě je na prd! Ne každému to ale vyjde. Gronholm zpomalil o 40 sekund a stejně pojede druhý! Ten maník co ukazoval Peugeotu tabule s časem to pěkně podělal.
Nechápu proč jela Škoda do Finska, kde 100% neměla na body - to věděla a přiznala předem, a zde ( i když je to cenově mnohem náročnější) jsou body dostupné. Vždyť je to jejich povrch...
Škodovky se ve Finsku prodávaj a na Novém Zealandu né. A s těmi jistými body to asi nebude taky tak horké. Uvidíme jestli vůbec zbydou nějaké pro Hyundai...
Ale mohli je tam poslat alespoň trénovat. Ať to maj příští rok jednodušší. I když kdo ví jestli z dvojky Schwarz/Thiry něco zůstane...
Solberg jede opravdu pekne. Na 6 dostal manko 51 vterin a dojel az 24. klidne mohl byt prvni.
Dostal tam 0:10 sek. penalizaci.
To taktizovani nic moc ale Solberg opet dkokazuje pouze svoje kvality a zitra zrychli a nakonec vyhraje !
Ty Hyundaie to se mi moc nelibi. Vypada to, ze Skodovka bude letos v sezone opet neprekonatelne posledni. Rekl bych ale, ze at uz pozice Hyundaiu, Weardena nebo zklamani Makinena prameni prave z vycistovani stopy. Jeste neni nic jasne, snad se to jeste obrati.
To se deji veci! Je to presne jak jsem rikal! Rovanpera vyhrava vlozku, Burns druhy a dostava se tim do vedeni. Makinen ctvrty na vlozce. Ericsson 15, propada na 7. TAK SE MI TO LIBI!!!!
Jsem rád že se moje slova ohledně Hyundaijů potvrdila. Eriksson se hodně propadl a Alister se nedokázal prokousat na body. ono když nikdo ze špičky nevypadl tak je to pro ně a vlastně pro všechny hodně těžký. Je škoda že se to jede tak blbě, jsou to určitě velice napínavé souboje. Jsem zvědav jak si zítra povede Burns a McRae, v cíli to bude asi hodně těsné...
Zajímavý souboj je i mezi Auriolem Gronholmem a Sainzem. No uvidíme jak to bude nakonec vypadat až se zítra ráno probudíme.
imported_n/a
22.09.2001, 10:57
K obema Hyundaium: Nevdecna role cisticu trati se hold nevyplaci. Presto ale jejich vykon v patecni etape byl obdivuhodny a prinejmensim dokonaly z hlediska reklamy. Doufam, ze Richard zitra 'pusti' Colina pred sebe, abych tak konecne mel sanci vyhrat nejakou tu cenu.
Taky chci cenu, ale uznavam, ze po predchozich zkusenostech je asi role Richarda nezavidenihodna. Asi to neudrzi. Tim padem jsou jasnymi kandidaty na vitezstvi Rovanpera, Colin a Sainz. Ostatni uz asi sanci nemaji, ale uvidime. Je to celkove na prd takhle v noci. Kdo to ma sledovat???
Zkusím tu třetí etapu dělat online!!!
Stejně nemůžu usnout... Jsem zvědav jestli Burnsův náskok vydrží. Já osobně myslím, že ano.
No, je asi jasne, ze kdyz vydrzi, bude to tesne. Ale jsem spise skepticky. Je to souboj Burns vs. McRae.
Další RZ už nevydržím. Doufám, že ráno zůstanou korejci mimo body. A přeji Burnsovi vítězství.
Tak a je to hotový... Bylo to ale drama, co?
Gronholm si asi rve vlasy, o Sainzovi to platí taktéž. A Colin může nakonec být rád, že je druhý...
Jdu spát.. |)
Jestli se nepletu tak v tabulce pořadí po Novém Zélandu máte chybu,Gronholm dojel tuším 3 v Portugalsku a měl by mít teda 16 bodů.Jinak díky za aktuální informace.
Díky za upozornění. Už jsem na to asi v ty čtyři hodiny neviděl.:-)
Tak to nakonec bylo o vetsi chlup, nez jsem predpokladal. Uz se ale tesim na cenu - tentokrat mi nesmi uniknout!
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.