PDA

Zobrazit v plné verzi : Nový design továrních vozů

Michal
15.01.2001, 17:30
Co vy na to? Já to vidím asi takhle:

ŠKODA: Rozhodně došlo k vylepšení, akorát na tu zelenou si budu muset zvyknout.

PEUGEOT: Stříbrná se mi loni vůbec nelíbila. Ta červená to vylepšila a 206-ka vypadá víc agresivně.

FORD: Bomba!!!

MITSUBISHI: Pouze změna nárazníku na bílo. Možná se mi víc líbil loňský design.

Tak napište jaký na to máte názor.

-Vicky-
15.01.2001, 19:45
SKODA: Ta zelena je podivna. Chtelo by to jeste barevne narazniky.

PEUGEOT: Velka zmena k lepsimu (konecne aspon ne jednobarevne), ale v roce 1999 byl neprekonatelny.

FORD: Souhlas

MITSUBISHI: Stale nic nerikajici, ten bily naraznik to jeste zhorsil.

hubin
16.01.2001, 11:32
Design všech vozů se mi až na drobnosti líbí. Vozy vypadají mnohem agresivněji (až na Škodu, což ale bude nejspíš v souladu s jejich politikou). Nejlíp hodnotím Peugeot a Ford. Už se těším až je uvidím v akci.

Libor
16.01.2001, 14:39
Peugeot 206 WRC vypadal první rok dobře, loni strašně a letos už zase dobře. Ta červená z něj dělá dost agresivní auto.

Ford vypadá nejlépe. I Škoda se polepšila, i když celá tmavozelená Octavia by byla podle mých představ.

pelikan
16.01.2001, 16:02
V sobotnim Plzenskem deniku jsem videl nove zbarveni Octavie a mohu vas uklidnit,ta zelena je uplne normalni.Obrazky na internetu jsou upravovane viz. absence pozadi.Asi proto zelena vysla tak blbe.Jinak auto vypada lepe naz v loni.Vzhledu prospelo hlavne zesvetleni cerneho pruhu na zadi.

Peugeot vypada take lepe nez minuly rok to souhlasim.

Ford je moc preplacanej.Ne nadarmo se rika mene je nekdy vice.To uz se mi vic libil Bertoneho Focus.

Mitsubishi se mi moc nelibi.Neverim,ze se v techto barvach objevi na trati.Me to pripada jako,ze bile dily pujdou teprve do lakovny.Nechme se prekvapit.

pelikan
16.01.2001, 16:02
V sobotnim Plzenskem deniku jsem videl nove zbarveni Octavie a mohu vas uklidnit,ta zelena je uplne normalni.Obrazky na internetu jsou upravovane viz. absence pozadi.Asi proto zelena vysla tak blbe.Jinak auto vypada lepe naz v loni.Vzhledu prospelo hlavne zesvetleni cerneho pruhu na zadi.

Peugeot vypada take lepe nez minuly rok to souhlasim.

Ford je moc preplacanej.Ne nadarmo se rika mene je nekdy vice.To uz se mi vic libil Bertoneho Focus.

Mitsubishi se mi moc nelibi.Neverim,ze se v techto barvach objevi na trati.Me to pripada jako,ze bile dily pujdou teprve do lakovny.Nechme se prekvapit.

-Vicky-
16.01.2001, 20:31
Taky jsem uz videl "pravou" Skodovku. Zelena je dobra, ale porad mi ji trochu chybi. Jak jsem rekl, je to lepsi nez loni, ale diru do sveta to neudela. Mozna by opravdu bylo zajimave zelene auto (a la Jaguar???)
Nevim, co se vam na Focusu zda preplacane. Je to uplne super (a tim nerikam, ze se mi ten Bertoneho nelibi).

goodspeed
17.01.2001, 07:33
focus rs - nejhezci, spise moc barevne
206 - vypada draveji, spise jednoduche, ale ucelne
octavia - porad hrozne... k cemu delali soutez o novy design, kdyz se nic nemeni...
mits. - nic, predni naraznik na bilo, to je dost nouze
tesim se na citroen s cim prijde. pokud s nicim novym, maji to stejne vychytane uz ted.

Wolverine
18.01.2001, 20:37
Škoda: nevim,nevim doufám,že alespoň výsledky budou stát za řeč.
Peugeot: Tak tohle je super 206-ka vypadá opravdu bezva. Jenže v roce 1999 byla asi opravdu lepší.
Ford: Loňský design byl lepší,nic víc nic míň
Mitsubishi:no nic moc. Loňi to bylo lepší
Citröen: už jsem ho viďel a musim říct že je bezva, sice vypadá jako kit car Bruna Thiryho , ale komu se nelíbil?

Michal
19.01.2001, 08:34
Na Rally-Live.com jsem viděl fotografie Focusu v nových barvách a musím říci, že vypadá hrozně!

Premiér
27.01.2001, 13:02
Ford Focus RS je krásné auto a jeho válečné pomalování odpovídá síle vozu, týmu a sponzorů. Navíc si myslím, že v porovnání se Škodou je design týmu Ford vkusnější.Inu, co člověk, to názor.

-Vicky-
10.02.2001, 00:08
Poprve jsem dneska videl v casopise Rally "Xsaru s novou tvari" dle seriove verze. TO JE HNUS, VELEBNOSTI!

Cammell
10.02.2001, 09:44
Ford bezkonkurenčně nejlepší,jde vidět,že do toho dávají maximum - prostě profíci ve všech činostech.A mezi námi tyhle barvy Colinovy sednou!

tomáš
10.02.2001, 16:20
no jako první bych začal s perfektně udělanýma Focusema který jsou fakt super,pak Peugeot taky není špatný ale mě osobně se líbili stříbrný,Mits-abych řekl pravdu tak se mi líbí víc něž v loni ale je to pořád nic moc,Hyundai-to je další nic moc auto,no a tedka ty naše octavie-mě se ta zelená nezdá moc divná mě se docela i líběj sice to není zázrak,ale vypadaj líp než Mits a Hyundai

Jirkam
07.03.2001, 15:24
Právě jsem se díval na nový "dizajn" (Hyundai WRC) těch nabubřelejch korejců. Je to docela hezky barevně udělaný (pokud to takhle pojede v Portugalsku). Proč je škodovka tak neatraktivní? Copak není ve "fabrice" nikdo kompetentní, aby to dokázal změnit?

23
07.03.2001, 16:34
Myslím, že je to o 100% lepší než to měli. Nevím na co Škodovka čeká? Podle Janeby už letos design měnit nebudou.

-Vicky-
07.03.2001, 19:28
Souhlasim. Design Hyundaie je skvely. Libi se mi take jejich sebevedoma prohlaseni (o ataku na stupne vitezu na konci sezony). To Skodovkam staci jen dojizdet a sbirat zkusenosti. Doufam, ze se prognozy Hyundaistu nepotvrdi...

To Mitsubishi WRC vypada opravdu zajimave. Jenom se mi zda, ze s tema prednima svetlama to ponekud prehnali. Ted to vypada jeste vic jako nejaky tank.

Hroch
07.03.2001, 23:48
Design Accentu Evo II se mi líbí. Vypadá pěkně, ale nejhezčí má stejně Subaru. Ta modrá je dost dobrá.

Jirkam
08.03.2001, 09:50
Možná by stálo za to zavést nové téma "nejhezčí design rally auta". Já bych měl hned prvního favorita. Peugeot 206WRC K.Princena. Mě se líbí moc, takhle bych si představoval tovární auto.

macel33
08.03.2001, 10:02
Accent EVO II je vcelku pěkný auto, ale furt to pro mě zůstává korejská šunka. Nejvíc se mi líbí Focus a Peugeot. Na Subaru si začínám pomaaaaaalu zvykat. Ale fakt pomalu. A těším se na WRC od Mitsubishi.

Sofchy
08.03.2001, 13:19
Když pominu barevné vyvedení Ascentu EVO II, tak se musím pozastavit nad rozdíly oproti EVO I. Vypadá to, že na něm docela zapracovali, aspoň na aerodynamice. Jen aby Škodovka neměla problémy s posledním místem mezi konstruktéry!

Jirkam
08.03.2001, 15:24
quote:
Když pominu barevné vyvedení Ascentu EVO II, tak se musím pozastavit nad rozdíly oproti EVO I. Vypadá to, že na něm docela zapracovali, aspoň na aerodynamice. Jen aby Škodovka neměla problémy s posledním místem mezi konstruktéry!

Tleskám za poslední větu!

-Vicky-
08.03.2001, 19:36
quote:
Design Accentu Evo II se mi líbí. Vypadá pěkně, ale nejhezčí má stejně Subaru. Ta modrá je dost dobrá.

Vseho moc skodi. A mit auto cele ucinkovani v MS ve stejne barve - to uz je prilis. A to jeste neberu, jaky hnus to je, ta slavna 2001.

Hyundai bude urcite MOC kousat, uz tak byly skoro k neudrzeni. Ale mozna budeme mit vic stesti.

Zdena
28.03.2001, 23:44
Myslím, že nejpěknější auto mají u Citroenu - pro mě je Xsara Number one

Mild
29.03.2001, 07:09
Celkem se mi ještě líbila barevná kombinace u Canelasovy Cordoby. Celkem dravě působící design.

-Vicky-
30.03.2001, 20:17
Tym Seat by mel vyucovat ostatni tymy v oblasti barevneho designu vozu. Seat Canellase i Belazqueze patri k tomu nejlepsimu, co jsem dosud videl.

smirnoffff
01.04.2001, 10:25
Co se barevného provedení týče je jednoznačně nejkrásnější impreza, jenže ta bohužel ve verzi 2001 jaksi pokulhává svými nepříliš ladnými tvary.
Na první pohled je krásná xsara, na druhý už se mi tolik nelíbí...
206 je krásná v televizi, ale přímo "na oko" mě nevzala.
Focusy jsou krásné, jen letošní Colinův je jaksi divně a přehnaně "počmáraný..."
Lancer je sice nevýrazný, ale moc se mi líbí.
Accent je skvěle svalnatý, ale s těmi barvami by to chtělo něco udělat.
A octavia? Krásné auto, ale ty barvy... Proč vlastně dělali tu soutěž o nejlepší návrh designu?

Richard
smirnoffff@seznam.cz

Sofchy
02.04.2001, 14:13
Docela nechápu, proč neustále kritizujete Octavii WRC. Myslím, že barevné provedení je v rámci možností hezké. A do debaty, proč Škoda Motorsport nemá hlavního sponzora a má na zadní polovině vozu pouze logo vlastní, bych se radši nechtěl pouštět, že je Škoda součástí koncernu VW je prostě fakt, Citroen by asi vyhrál všechno, kde by se objevil, a taky pojede pouze 4 soutěže MS. Prostě je koncernová strategie silnější.

A škodovácká zelená je podle mě fajn.

-Vicky-
02.04.2001, 19:19
Na to Subaru uz reagovat nebudu, muj nazor je zde jiz nekde uveden. Libi se mi ale formulace "v ramci moznosti" zminena v souvislosti se Skodovkou. Popravde, uz na to zacinam byt trochu alergicky. Xsaram fandim, ale nejsem do nich prilis zahledeny a uz vubec bych si netroufal tvrdit, ze by vsechno vyhrali. Nebo to mel byt opozdeny april???

Libor
04.04.2001, 12:45
Mě se Octavia líbí, ale nebudu 100% spokejen, dokud to auto nebude celý zelený jako kamiony, s kterýma jezděj.

Zdena
04.04.2001, 14:46
quote:
Mě se Octavia líbí, ale nebudu 100% spokejen, dokud to auto nebude celý zelený jako kamiony, s kterýma jezděj.

Na tom něco je...!

duch
06.04.2001, 11:56
Škodovka je možná stejná jako vloni. Ale aspoň něco na ní teď vyniklo. Ta zelená mohla bejt trochu tmavší.
Ford - nic moc, možná měly nechat loňskej design - teď to vypadá jako převázanej vánoční balík. To už má lepší auto Delecour.
Mitsubishi zůstává při starym a osvědčenym. Nepřekvapili - příjemně a zaplaťpánbu ani nepříjemně.
Peugeot si výrazně barevně polepšil - myslim si, že výrazně překonaly rok 2000 a dokonce i 1999.
Ty korejci ať dělaj, co dělaj, furt je to nemastný neslaný.

pelikan
10.04.2001, 10:56
Teď jsem viděl fotky Octavie WRC EVOII Uwe Forckerta a musím říct,že je to hrůza.Ale zaujalo mně zbarvení dvou kitových Octavií.Myslím,že takovým směrem by mohl jít i náš Motorsport.

Libor
13.04.2001, 13:52
Jean-Joseph a Princen mají jejich Peugeoty 206 WRC božsky vybarvené!!

-Vicky-
15.04.2001, 02:25
S temi Peugeoty souhlasim, jen bych jeste doplnil Holowczyce

Sofchy
19.04.2001, 15:43
Po přečtení článku o Ascentu WRC EVO II v Rally mě napadlo, že Castrol ustoupil od dominantní spolupráce s Hyundai, jejich loga na novém designu jsou nepochybně menší, zato potvrzení spolupráce se Škodou by snad časem mohlo přejít v prohloubení sponzoringu, teda v to tajně doufám. Obě společnosti ( Škoda Castrol ) mají firemní barvu zelenou, takže by výsledný výtvarný návrh mohl být zajímavý.

Martin
02.05.2001, 20:45
Škodovka má pěkný design, ale mezi nejhorší patří bezkonkurenčně Subaru Impreza WRC2001 týmu Subaru WRT = no to je zkrátka humáč, ty světla..., kdyby tam nakydali trochu víc tý žlutý možná by to bylo lepší.

iky
02.05.2001, 21:33
ke skodovce: na chatu s Janebou sem se ho na barevny design ptal a on na to ze se do konce sezony nic menit nebude... Me se docela libi, ale vzdyt vyhlasovali verejnou soutez na zbarveni wrcka a pak nic, asi jim nic kloudnyho neprislo nebo na to pecou

iky
02.05.2001, 21:42
to novy mitsubishi evo sedm, nevim presne kdy se objevi na ms v uprave wrc a jak se bude lisit od serioveho eva, ale to vypada skvele