PDA

Zobrazit v plné verzi : Rallysprint Sosnová 2001

Jiří Dokulil
05.10.2001, 13:41
Myslím si, že nejsem jediný koho zajímá jak dopadne tvrdý souboj o rallysprintový titul mezi Staňou Chovancem a Tomášem Hrdinkou a nejen tento souboj.

novakmir
07.10.2001, 15:20
Hlavně nejsou žádné novinky ohledně startovní listiny.Hrdinka čeká na rozhodnutí Chovance,ten zřejmě na rozhodnutí Matadoru. Snad to nedopadne tak,že jediným WRC bude Jírovcova octávka.Navíc je tu ještě nejasná situace okolo Vojtěchů,kteří to mají sice "za rohem",ale přihlášení jsou na Slovensko.

bill
07.10.2001, 21:00
Na Sosnové by měl startovat mladý Valoušek s Toyotou WRC.

juhajuha
07.10.2001, 22:33
Proti Hrdinkovi nic nemám, ale stejně to přeju spíš Staňovi, protože nemá okolo tolik řečí, jak mu nefunguje auto, jak ho někdo zdržuje, jak jsou špatné trati, jak ho nikdo nemá rád, jak se proti němu spolčujou, atd.. To Emil bere věci tak jak jsou ( v převodovce máme hodně oleje, takže nám to stříká na brzdy a občas to brzdí, občas ne, ale jsem spokojenej( slovy klasika, jsou chvíle, kdy by se měli optimisté popravovat)), a proto doufám, že si na Valašce zajistí bronz.

KKprostor
08.10.2001, 12:29
5 x WRC ! Hrd, Cho, Val, Tra, Jir

novakmir
09.10.2001, 10:15
Tak nám ve startovce schází Jírovcovo WRC. Jinak trať je poměrně těžká a místy vede po dost rozbitých cestách (to se asi Hrdinkovi líbit nebude - viz Příbram),takže se snad je na co těšit.

Premas
09.10.2001, 11:27
quote:
( slovy klasika, jsou chvíle, kdy by se měli optimisté popravovat)), a proto doufám, že si na Valašce zajistí bronz.

:D :D :D
Ale jsem spíš pro Hrdinku na Subáči.

Libor
10.10.2001, 09:18
Věřím, že přijedou všichni TOP přihlášení. Titul je titul a Mikona rally vypadá spíše jako slibotechna.

novakmir
10.10.2001, 13:32
Stale nechapu,proc Vojtesi chteji cestovat na Slovensko,kdyz je to za prvé finančně náročnější,v bodovém hodnocení pro ně nezajímavé a to porovnání s konkurencí už také ztrácí na aktuálnosti.Nebo jsou snad nějaké zprávy,že by po vzoru Hrdinky,Chovance,Lišky,Petáka . . . změnili rozhodnutí?

Michal
10.10.2001, 14:20
Podle www.rally.sk již Vojtěši převzali na Mikoně itineráře. Mimo nich ještě Pech, Kulig a další....

Zároveň se tam objevila velmi smutná zpráva o úmrtí otce Dana Vodičky!

Plhus
11.10.2001, 09:00
Přeju Danovi Vodičkovi,cele jeho rodině a celému Joka Teamu upřímnou soustrast.

Houseman
12.10.2001, 11:13
Připojuji se k soustrasti rodině Vodičkových. Má to ale posádka JOKA Týmu letos pořádně těžké. Nejdříve Trojanova mononukleóza, teď tohle.

vaca.p
12.10.2001, 20:17
Titul bych přál Chovancovi.Je to sympaťák a za svou snahu by si to zasloužil.

R-GLASS
12.10.2001, 20:46
Skoda ze stano nejde na mikone,ale teši ma že v matadore su normalni ludia a odsuhlasili jeho start tam kde o nieco ide.Opakujem rad by som ho na mikone videl,ale teraz štartuje u vas a je to spravne.Veľa štastia stano !!!!!

KKprostor
12.10.2001, 21:19
Jede i TOšovský (v nových barvách), Vlček jede s autem Vl.Lišky. Chybí Peták, je na SLovensku. Přejato 81 aut.

novakmir
13.10.2001, 19:07
K několika jedincům: mladý Valoušek zřejmě testoval před Sosnovou více než pilně a způsob jeho průjezdů věští nového Trinera,překvapivě v klídku a pohodě jel Landa a tradičně řádil s Favoritem Michal Hora.Hrdinka jel to co musel,ale nic proti tomu.

Pepa ZL
15.10.2001, 09:04
Protože jsem byl na Mikoně, jsem překvapený, že je tady tak málo ohlasů k Sosnové. Pošlete své postřehy. Jak jel Trajbold? Bude v Třebíči patřit k favoritům? A co mladý Valoušek?

Standa
15.10.2001, 09:58
quote:
K několika jedincům: mladý Valoušek zřejmě testoval před Sosnovou více než pilně a způsob jeho průjezdů věští nového Trinera,překvapivě v klídku a pohodě jel Landa a tradičně řádil s Favoritem Michal Hora.Hrdinka jel to co musel,ale nic proti tomu.

S tim se neda nez souhlasit. Valousek byl pekne rozevlatej. Trajbold zacal konecne taky tahat a vypada to ze to Hrdinka nebude mit v Trebici tak jednoduche jako v Pribrami. Jo a Kopecky jel taky pekne drave.

Standa
15.10.2001, 10:01
A jeste k tem tratim. Vecer jsem si to projizdel a musim rict ze mistama mi bylo lito i te stare plechovky v ktere jsem jel. Hrdinka musel uronit nejednu slzu.

ppk
15.10.2001, 10:20
Valoušek jel opravdu hezky. A co se týče Trajbolda - doufám, že aspoň trochu popíchnul notorický skeptiky jako Sabotage a spol. Jediný, co bylo na Sosnový divný byla mlha. asi se taky koukala a tak ležela v každý lepší zatáčce. Co se Chovance týče - jestli neměl na autodromu nějaký vážný problémy, tak Hrdinka mu při akceleraci od startu pořádně naložil. Znamená to ale, že na ten výsledek kterej nakonec udělal musel jet šílenou kládu (což bylo vidět i na trati). Kopecký - nádhera, asi v něm opravdu něco bude. Takže mně se to líbilo dost. Ani klobásy tam neměli špatný.

novakmir
15.10.2001, 11:02
Trať byla opravdu rozporuplná.Na jednu stranu úzké,členité a zatáčkovité pasáže (v Pačejově mohou závidět),ale na druhou stranu místa,kde se ani na kole nešlo vyhnout několikacentimetrovým dírám a další vyloženě "traktorové" úseky,při kterých musel spolujezdcům padat itinerář z rukavic.Ale jinak pěkný závod s na nováčka slušnou organizací (mám však pocit,že původně měl mít tento rallysprint pod křídly pan Běla).

SABOTAGE
15.10.2001, 11:40
quote:
Valoušek jel opravdu hezky. A co se týče Trajbolda - doufám, že aspoň trochu popíchnul notorický skeptiky jako Sabotage a spol...

:D Ale jo, snad už se probral a opravdu pojede jízdu hodnou WRCkaře. Už v Příbrami to vypadalo, že se probouzí. Věřme, že opět neusne ;)

Michal
15.10.2001, 11:43
Sprint to byl opravdu vydařený. Všichni WRCaři jeli moc pěkně. A to i Valoušek, který nás příjemně překvapil. Škoda mlhy. Přejezdy naprosto bez problémů.

Kaňkou je těžká havárie Komárka. Snad budou oba v pořádku.

Houseman
15.10.2001, 12:52
Připadne mi na hlavu, že pořadatelům odjede okruh dvacet posádek, dalších padesát je na trati, ale Franta Dočkal už vyhlašuje první místo. Je to neúcta k divákům, kteří by se museli rozpůlit, sponzorům, kteří to platí, a v neposlední řadě jezdcům. Nebo se české soutěže opravdu odbývají v duchu WRC, a pak odpad? Jinak fajn, Hrdinka zářil, Chovanec už míň, ale nejvíc líto mi bylo Chvojků, v Příbrami bouračka, v Sosnové odstoupení pár stovek metrů před cílem. Jo, a Landa? Dle jeho zběsilého kroucení volantem lze říci jediné, dojel do cíle a to je, alespoň pro mě, obrovské překvapení.

Nami
15.10.2001, 13:43
Na RallyLinku je zatím sestřih rally HA
Nami

-Vicky-
16.10.2001, 15:55
Pripojim take par svych postrehu. Predne bych chtel trochu napomenout poradatele, navzdory veskrze kladnym ohlasum na jejich praci. Na ctyrech prujezdech RZ jsem zaznamenal vseho vsudy TRI poradatele, z nichz jen jeden byl tak smely a pozadal divaky, aby se drzeli v bezpecnejsich mistech. Jinak si tam mohl delat kazdy co chtel. Uplnou historku z nataceni jsem zazil, kdyz jsme si rano pred soutezi projizdeli jednotlive RZ. To, ze nas poradatele hodinu a pul pred prujezdem nechteli pustit na trat bych jeste prekousnul, ale ze nepusti ani "domorodce" Z TRATI PRYC, to uz mi opravdu zustal rozum stat.

Trochu nesouhlasim s tim, ze Hrdinka moc zaril. Me se zdal hodne odmereny. Po soutezi rekl, ze jeho auto je momentalne nejlepsi naradi v republice (!!!), ale jeste ma pred nim nejaky ten respekt. Trajbold splnil roli cerneho kone souteze a myslim, ze bude nejen v Trebici, ale hlavne pristi rok hodne zlobit.

Nami
17.10.2001, 10:32
Další sestřih ze Sosnové na RallyLinku
Nami

ppk
17.10.2001, 13:10
quote:
Nami

Filmoval jsi mlhu zevnitř?

Pepa ZL
18.10.2001, 14:04
Poulík je pěkně naštvaný na pořadatele, to muselo být něco víc...

Nami
19.10.2001, 07:40
quote:

quote:
Nami

Filmoval jsi mlhu zevnitř?

Zevnitř, zvenku, zezhora i zespoda, zepředu a zezadu ;) ....je fakt, že kamera moc nechápala co to po ní chci natáčet, když je všude bílo, ale na některý záběry se snad docela koukat dá......
Nami

Michal
19.10.2001, 09:05
Přidání hudby je super. Video se tradičně povedlo!

ppk
22.10.2001, 12:30
Jo - až bude Nami slavnej, může na cédéčkách vydávat soundtracky k videům ze soutěží. Amatéři z Hollywoodu to už vyzkoušeli a prej to jde na dračku.

Nami
22.10.2001, 14:38
quote:
Jo - až bude Nami slavnej, může na cédéčkách vydávat soundtracky k videům ze soutěží. Amatéři z Hollywoodu to už vyzkoušeli a prej to jde na dračku.

Spíš čekám kdy mě zavřou za porušení autorskejch práv, nebo čeho :o)

Mimochodem na RallyLinku jsou další videa ze Sosnové.
Nami

Michal
22.10.2001, 14:41
Musíš vzít kytáru a skládat vlastní songy... :D

Nami
22.10.2001, 14:46
quote:
Musíš vzít kytáru a skládat vlastní songy... :D

No to je nápad, to byste teprv viděli věci!!! :D