Zobrazit v plné verzi : Tour de Corse
Poslední asfaltová rally v MS 2002.
- Potvrdí Peugeot a Citroen svojí nadvládu na asfaltu?
- Jak pojede Colin po špatném výkonu na San Remu?
- Co Lancer WRC? Moc času na odstranění závad neměli....
- Jak si povede Škoda Motorsport?
- Prvních šest?
A vás toho napadne určitě ještě mnohem víc, takže piště prosím...
Tak jsem zkouknul startovku a Dati mezi přihlášenými není. Jsem zvědavý jaký důvod nám JOLLY nepíše.
Subaru jedou opet ve ctyrech.
To je dobrej kvíz. takže odpovědi:
- Ano, Lvíčata a Citróni potvrdí převahu.
- Colin po špatném výkonu na SR pojede opět špatně (sám tím vyhrožoval)
- Lancer WRC skončí v poli poražených
- Škoda MS si povede tradičně bídně (S odstoupí a Thiry se bude trápit ve 2. desítce)
- A vyhraje už konečně AURIOL, sakra.
Houseman
16.10.2001, 10:18
Jediný, kdo v San Remu držel s Citroeny a Peugeoty na asfaltu krok, byl Sainz. Ten se podle mě na Korzice dostane na bednu. Asi nelze čekat žádné převratné změny u Mitsu, navíc Tommiho hřeje od pondělka nová smlouva u Subaru. Na druhou stranu jsem však velmi zvědavý, kdyby Colin a Tommi Korziku pos..., tak co by se stalo, kdyby Sainz získal dejme tomu čtyři body. To by se nám ta špička jen pár soutěží před koncem pořádně srovnala. A já osobně bych neodepisoval ani Burnse. Má podle mě velkou šanci ještě zaútočit.
coolidge
16.10.2001, 11:48
To Uli: Já myslím, že sem do tohoto fora, díky jistým lidem, nám JOLLY žádný důvod nenapíše
Coolidge, ty seš beznadějnej skeptik.
Já tipuju na vítězství jednoznačně Purase. Mohl by znova vyhrát i Panizzi, ale dvakrát za sebou? Snad ne.
Neví někdo jak to vypadá mezi Škoda Motorsportem a G. Pozzem? Neumím si představit, že by za ně příští pok jezdil. Nic proti němu, ale to by bylo od Motorsportu zase výmluv, jak nemá zkušenosti s véercéčkem atd. Snad aby zůstali Schwarz a Thiry.+Kresta
V MS jde do tuhého,takže Colin se jistě nevzdá,a protože mám tušení že bude pršet,má tak šanci vyhrát. Také bude chtít napravit svůj výsledek ze San Réma!? Dvakrát za sebou tak hrozně pomalu jet nemůže. Mekinen se bude opět trápit,a nakonec opět nedojede. Burns má smlouvu v kapsi,takže pojede pohodově a dojede na bedně!?
bez komentáře informace od martina Hlinského z JOLLY:
ZLÍN – Až na závěrečném podniku Mistrovství světa v automobilových soutěžích FIA – šotolinové Britské rallye – se koncem listopadu objeví nadějný Ital Emanuele Dati s vozem Ford Focus WRC. Prozradil to dnes dopoledne předseda zlínského Jolly Clubu Roman Vaškůj. Čáru přes rozpočet Datimu udělala havárie na Rallye Costa Smeralda, která je součástí italského národního šampionátu a kde Dati startoval poprvé s vozem Ford Focus WRC 2000. Na místo startu na Korsické soutěži Dati plánuje účast na jedné z nespecifikovaných rallye zhruba tři týdny před odjezdem do Velké Británie.
„Je logické, že každá havárie něco stojí. Emanuele potřebuje jezdit s vozem specifikace WRC hlavně na šotolině, a tak příležitost ke startu s novějším modelem nemohl odmítnout. V obrovské konkurenci se držel na třetím místě před dalšími třemi favority Cunicem, Grossim a Alenem, když v polovině druhé etapy havaroval. Jako náhradu za Korsiku jsme se zvolili start na jiné soutěži, ideálně na šotolině v rámci příprav na Britskou rallye. Tou by pravděpodobně měla být Rallye San Crispino, která je součástí italského šampionátu na šotolině,“ komentoval situaci Roman Vaškůj.
Na webu jsem nasel ze by si Carlos pral, aby prselo.
Solberk nikdy Korsiku nedokoncil a Martin ji nikdy nejel.
M. Martin komentoval start na Korsice slovy, ze kazdou nasledujici zatacku budou mit v itinerari popsanou jako "standing water maybe!". Po kotrmelci, co predved na San Remu ma docela hodne humoru. 8D
Mitsubishi pry po San remu drsne zredukovali zaveseni kol. Snizily podvozek a celkova koncepce vozu je mnohem tuzssi oproti nastaveni v Italii. Jeste pry udelali nejake modifikace v elektronice na diferencialu, tak jsem zvedavy jak jim to tedy pojede. .-.
Jak proziva Mits. odchod T. Makinena k Subaru?
"It is nothing wrong with anyone. It is only a question of myself. It has been a long time and this type of sport you need more than 100 per cent motivation to find the best speed. It is hard work and it is difficult still to continue,".
goodspeed
19.10.2001, 07:14
...zapominate na f. delecoura... ten to ma taky dobre najete.
No tak nám to začalo! Můj tip Burns zatím na 5. místě. Ano, je ještě příliš brzy!
BUG to přehnal a vylétl z tratě!! Uvidíme, zda pojede dál.
škodovky moc dobře nezačali Schwarz + 0:30,7, Thiry + 0:35,6 na 17 Km :(
imported_n/a
19.10.2001, 09:51
Ad Bugalski: Tak mikina je zase v pr....
A oba Hyundaie jsou před nimi!
Ta ztráta Škodováckých jezdců je opravdu obrovská!
No, Bug byl nejaky premotivovany. Stale vice me i po San Remu prekvapuji vysledky Gronholma na asfaltu. Ono to nebude jenom autem... Jinak Panizzi celkem suverenne (2,3s). Od Skodovek asi nic lepsiho cekat nemuzeme.
Mekac trochu zabral. McRae a Burns uz asi mimo hru!!! (ztrata je prilis velka)
Gronholm mě svými výkony nepřekvapuje.Již v loni dokázal jezdit na asfaltech v první pětce.Tuším,že jel pouze SanRemo a Korziku.
coolidge
19.10.2001, 10:40
Burns v RZ 2 mimo trať. Ztratil minutu a půl na prvního Auriola.
jen malá tech. připomínka na eWRC - na stránce Tour de Corse ONLINE je odkaz do diskuze SanRema
Díky Nami, už jsem to opravil.
Oba jezdci týmu Škoda Motorsport si stěžují na tlumiče. Kdo z nich je lepší na asfaltu? Nechtějí nám to prozradit, a tak mají po dvou RZ shodný čas ;)
Tak ztráta škodovek na 1Km se zmenšuje, ale pořád je to přez 1s......
SABOTAGE
19.10.2001, 12:55
SAINZ OUT!!!
Ještě že je Thiry aspoň před Super16kama
quote:
SAINZ OUT!!!
Nic osobního!! Ale, vždycky mě trochu zamrzí, když někdo oznamí horkou novinku cca 2 hodiny poté, co jsem jí napsal do STALO SE V RZ pod výsledky... potom se cítím takhle: B)
Houseman
19.10.2001, 13:29
Chudáček Carlos, a já mu tak věřil xx(
Houseman
19.10.2001, 13:33
Jinak škodovky bída, i když Armin zrychlil, ale hlavně bravo Moertl a Wearden!!!
Armine rozjeď to,jinak si mi nepřej ty kluku
jeden.
PS:zdravim PELDU.
BRNO
Obavam se, ze vedle tlumicu, maji skodovky problemy i s brzdami.
Auriol mel pry na dvojce defekt. Velice si pochvaloval, jak jel ze si defektu kola ani nevsiml. Toho by Skoda potrebovala. usetrila by na obuti, Auriol by dojizdel na body i po hliniku. :P
quote:
quote:
SAINZ OUT!!!
Nic osobního!! Ale, vždycky mě trochu zamrzí, když někdo oznamí horkou novinku cca 2 hodiny poté, co jsem jí napsal do STALO SE V RZ pod výsledky... potom se cítím takhle: B)
Michale, neber si to tak, jsme s Tebou!!! :disapp:
Nechceš poslat třeba kapesník? ;)
Mala naplast pro skodovky: Armin je pred Colinem!!! Ted vazne. Dejou se nam to ale veci na starem belidle! Puras za to poradne zatahl, Auriola ale jeste nevyrazuju ze hry. Skoda Sainze - ten si to opravdu nezaslouzil. Super vykony jsou u Subaru - Martin a Solberg jedou opravdu dobre. Skodovky snad pojedou alespon ty Hyundaie, jinak uz nebudou mit co chvalit.
Taky je škoda Burnse. Jednak mohl možná potrápit Citroeny a Peugeoty a v neposlední řadě jsem ho tipoval na vítěze. A tak je cena zase v háji!!! :(
A to mohl být Burns po 3. RZ na pátém místě, 3 sec za Gronholmem. Na první místo by ztrácel 35 sec.
Ano, ano, vím, žádné kdyby neplatí....
skodovky opet nezklamaly, mam dojem ze na asfaltove souteze jezdi celkem zbytecne. ale na druhou stranu tam jezdi zbytecne i Hyundai a momentalne i Mitsubishi. Peugeoty a Citroni jsou proste na asfaltu vyborny. Skoda ze odstoupil Bugalski mohlo to byt zajimavejsi.
velice tesne casy Panizziho a Aurila. :)
Na SS3: St Marie Sicche - Petreto, jel S. Loeb na saxu 3/4 RZ bez brzd, prilis mekkky pedal, , musel pouzivat rucku pro zpomaleni.
Tak nám výsledkovka pomalu řídne - Thiry, Makinen,... Jsem zvědavý na sestřih na Eurosportu, jestli zaznamenali některý výlet z trati.
Makinenova havárie vypadá být velmi vážná.
Chces rist, ze zatimco helikoptera hasila jejich auto???, tak Mannisenmaki byl porad v aute????
SS 5 - Ocana - Radicale - byla po vazne havarii Makinena ukoncena. R. Mannisenmaki byl helikopterou prevezen do nemocnice, Tommi je v poradku. Zatim nevim, jestli ostatni jezdci dostanou cas posledni dojezdivsiho Loixe :on SS 5: 17.57.0
Za nim zustal i Puras, coz by mohlo docela pekne prohazet poradi. A. Schwarzovi je zatim pricten cas 1.24.06.1, pricems na prvniho Panizziho nabral +2.38.4. Vse se preskupui po pricteni Loixova casu ostatnim jezdcum.
Sef Citroenu Engineer, Jean-Claud Vaucard rekl, ze pokud dostanou "penalizaci" 37s, tak to zabali. :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
The Finn went off 18 km into the stage and some reports suggest that the car ended up perched on a wall, and at some time it was being balanced by spectators to stop it going over into a big drop.
Uz jsem tady chlapci koukam koukam a Peta V top 5 to je super uz se tesim na nejakou sotolinu Solberg dychtive chce vyhrat soutez v MS a MA NA TO!!!!!!!!!
Nezlobte se na mě, ale Citroen a FIA jsou pěkný svině.
Jo,jo, mam stejný názor, doufám, že to Puras v poslední RZ zabalí!!!
Nevim, jestli to uz nekdo psal, ale R. Mannisenmaki ma po hrozne vypadajici nehode zlomeny pouze jeden obratel. Spekuluje se , zda bude startoval na Australske rally, ale zrejme bude mit dost casu na rekonvalescenci, takze by s Makinenem mohl nastoupit.
Armin trochu zabral a porazil oba Hyundaye.
Zatim to vypada pro Solberga nadejne zathl a priblizil se Gronholmovi na rozdil 4s. Bude jeste zajimave. A co vy ostatni spite vzdyt tu neni nikdo. PISTE!!!!!
Solbergu, Solbergu, vypadá to, že Tvůj kůň je už možná stejně rychlej jako Burns a ještě ke všemu spolehlivější??! Myslím, že pokud zůstane u Subaru tak příští rok skončí lépe než Burns u Peugeotu??!
Face ty vis o cem mluvis a budu moc rad kdyz se to bude vyplnovat. Polovina je uz nacata. Solberg zustava u Subaru a doufam ze nebude zadna taktiku v tymu Makinen na tohle strasna svine bud on nebo nikdo. Uvidime. Ale si tu asi jediny tak jeste neco napis.
Dest na rz 7. teda Citroen nejdriv zalobuje u FIA a ted ma i takove stesti. Jak to ti Frantici delaji?
Pravda je, že Makinen je asi nejlepší. Protože to co dokazuje poslední dvě sezony s průměrným autem je úžasný. Dle mého názoru letos nemá lepší auto než Škoda a dnešní WRC je asi horší! Ale bohužel má to v rukou, nohou a v hlavě a proto to všem dává. Nezapomínejme že pořád vede MS??!
Začalo nám pršet. Puras a Panizzi to projeli ještě včas. Ostatní mají smůlu.
Co na to Puras? Navrhne zrušit RZ, protože neměli všichni stejné podmínky? Asi ne....
Pokud vim,při rovnosti bodu rozhoduje větší počet výher nebo umístění. tedy v tuto chvíli je v čele MS Colin ,oba mají s Mekinenem 3 výhry,pro Colina hovoří jedna druhá pozice.
Ten déšt jsem předpověděl,to ostatní mi teda hapruje?!
Tak to vypadá,že Colinovi opravdu déšt vyhovuje,zajel v tom slejváku nejrychleji.?!
Nechci plašit, ale Armin už měl dávno být v cíli???
No teď se teda Armin vyznamenal!!! Fuj!!!
Pane Janebo, udělejte s tím už konečně neco!!!
Panizzi ,jel rychleji než Puras i v 8 RZ!
Gronholm nabral velkou ztrátu na 8!
F.DELECOUR pěkně ztahuje Solberga ...fordum ten déšt svědčí!
Buď měl Armin technický problém nebo si v dešti káknul...
Možná,že tu škodovku tlačil,ta ztráta co nabral na tak krátké RZ je hrozná!?
A. McRae pojel na RZ8 Purase.
Colin zajel ..SUPER ! Jen tak dále. Ten déšt musi vydržet !
Korejci cítí body!
Colin všem solidně ulít!!
Armin to asi vazne tlaci. Snad dojede aspon do servisu.
A Schvarz zase nabral pořádnej náděl!
hmm tak ony se jedou 3 rz za sebou, to je spatne
Colin vzkutku prekvapil, mozna se jeste vyda na cestu vzhuru. Myslel jsem si, ze Schwarz bude za dest rad a on takhle... Tak to vidim na brzke odstoupeni, nebo na celonarodni ostudu.
Právě se jede RZ pravdy,tak tady ta 9 může pěkně zamotat pořadím?! doufám,že pořád leje?!
Armine, to je na infarkt. Máš v tom autě vůbec motor? Vypadá to spíš, že je šlapací, a protože jste měli dneska lehkou snídani, došly vám s Hiemerem síly. To chce Redbul!!! Ten dááávááá křííídlááááááá!!!!!!!!
Tak Puras ji má za sebou v čase 19:33:8
Tak a mame tady vysvetleni. Skodovka asi na Korsice konci!
Schwarz má problémy s řízením. Podle všeho nefunguje servo. Chce to zabalit.
Panizzi + 7,2 / Auriol + 8,0
Kde je ta pověstná spolehlivost vozů škoda? ani rychlej a již ani spolehlivej....to je pokrok!?
Delecour jde před Solberga !
quote:
Delecour jde před Solberga !
To se vcelku dalo cekat. Ale je to o 4,5 vteriny - to je celkem dost.
Je to skoda. Myslim, ze tak jak to bylo rozjete po 6. rz, tak aspon 1 bodik pro Skodovku byl docela blizko.
Ztrata Delecoura na Auriola uz je ale celkem hroziva.
No letos to již na žádné body pro škodu nevypadá?!
quote:
No letos to již na žádné body pro škodu nevypadá?!
Mozna Kresta v Britanii??? 8D
jeden,či dva defekty a má Delecour i ty před sebou!
že by Kresta přešel k jiné značce?! jinak na bodíky totiž nedosáhne!
quote:
že by Kresta přešel k jiné značce?! jinak na bodíky totiž nedosáhne!
Co takhle ta Lada :D
tak to asi zase přestalo pršet,nebo co?! Již je to zase jako před deštíkem. Zase nikdo nestačí na francouze?!
McRae opet stahuje Martina, Liatti se povazlive tlaci na Rovanperu.
Tož nějaké body pro Colina by se hodily!
Vidíš, Armine, že to jde. Já ti říkal, že Redbul dává křídla.
Uklidnenim pro Skodovku muzou byt vykony Loixe. Ten je jeste vic v p....
Na serveru mitsubishi seArmin na chvili objevil asi jako 10 v Rz, ale ted tam pisou ze odstoupil pro problemy s rizenim a prevodovkou :-(
škoda je aut ...konec konec konec
Jo, jo, uz je to tady. To jsme si zase zazavodili. A ze Skodovky bylo videt! :angry:
Tak jsem chtěl panu Janebovi doporučit Jírovce, protože se s WRC na 3-staedte rallye držel na pěkném 24. místě, hned za enkovou Ibizou a Polem - a on už po 8. RZ také vypadl. Holt nejsou lidi.
Tak se nam rozbehla RZ 10, uz bez Skodovek. Presto asi nebude nouze o dramata (Solberg x Delecour, Liatti x Rovanpera atd)
Puras a Panizzi stejny cas! No, tak to je sila.
Delecour opet mirne zvysuje naskok!
Copak ten Colin zase provádí,již to vypadalo že se vzchopil,a již zase jede jak z hnojem?!
Rovanpera zajel skvely cas a udrzel za zady Liattiho. To je SUPER!
quote:
Copak ten Colin zase provádí,již to vypadalo že se vzchopil,a již zase jede jak z hnojem?!
Pul minuta na Martina, to uz je spatne... :disapp:
F.LOIX se jaksi utrhl a zajel tuhle RZ velmi dobře ?!
Ted to vratil Solberg Delecourovi i s uroky. To je nadherny souboj.
Colin ztratil pres minutu, co se deje??? :0
A je to v pr.... ! Coline Coline?!
Ber to sportovne. Pred nami jsou 2 sotoliny. Mekac ma auto na h..., navic v Britanii bude Colin nepomerne lepsi (pokud nebude premotivovany). Kandidaty na titul jsou tedy Carlos a Colin, pricemz Colin ma vyhodu par bodiku.
Nezapomínej na Burnse,ten má taky šanci?! Ale snad budeš mít pravdu a Colin to nakonec vyhraje?!
Puras dal Panizzimu dalsich 6 a vypada celkem suverenne.
Vypadato ze se Colin porozpada on to s tou rychlosti prehnal jako vzdy a muze byt nakonec rad ze ZATIM nedopadl jako loni. Zato Solberg to je pan jezdec na jakemkoli povrchu jede BOMBA jeste reknete ze ne. Priznavam zacatek sezony nebyl nejlepsi ale druha polovina je absolutne jeho vzdyt je rychlejsi a spolehlivejsi nez Burns. A to je mu 26!
A Delecour je také v háji. to je černý den pro ford!
Co se to s nima deje??? :(
Delecour zajel docela hroznej cas
Začni ty zajíce počítat až po honě! zatim nám Solberg nic zázračného nepředvedl?! Ale uznávám že se zatim drží...možná kdyby seděl v lepším autě než je subáč?
Vzdyt to rikam Fordi to prehnali i Delecour ztratil kontakt. A Solebrg je razem ctvrty. Kdyz vemu ze odpadne Puras a jeden Pazoust tak je 2. Proste BOMBA!!!!!!!
quote:
Vzdyt to rikam Fordi to prehnali i Delecour ztratil kontakt. A Solebrg je razem ctvrty. Kdyz vemu ze odpadne Puras a jeden Pazoust tak je 2. Proste BOMBA!!!!!!!
S tim Purasem souhlasim, ale doufam, ze Auriol jako vitez.
<P ALIGN="CENTER">
http://www.ewrc.cz/images/2001/wrc/ko/makinen02.jpg
quote:
Začni ty zajíce počítat až po honě! zatim nám Solberg nic zázračného nepředvedl?! Ale uznávám že se zatim drží...možná kdyby seděl v lepším autě než je subáč?
Mozna ze Solberg nic nepredvedl s cimz docela nesouhlasim zato Colin toho predvedl az moc a to chce ziskat titul kdyz neumi jet pod tlakem. Se Solbergem jsem spokojeny a odbornici musi taky vzdyt nedela chby a je ZATIM 4. Videl si Loeba na Remu nebo ne? Nedelal chyby a jakej dojel.
To je teda pekny shit! Po tomhle bych uz asi moc chuti do zavodeni nemel.
quote:
quote:
Jiste DIDI si to po letosku urcite zaslouzi nebo ne?
Jeden závod,ještě nic neřeší..pořadí MS hovoří za vše! Solberg má 9 bodíků,a pouze jednou dojel na bedně! A když jezdí pomalu,ještě aby dělal chyby?!
quote:
To je teda pekny shit! Po tomhle bych uz asi moc chuti do zavodeni nemel.
¨
No ono to vypadalo, ze byl Makinen pekne v soku, behal zbrkle behal kolem auta, aspon me to tak pripadalo, co jsem videl na Eurosportu.
quote:
quote:
quote:
Jiste DIDI si to po letosku urcite zaslouzi nebo ne?
Urcite. Porad zajizdi treti casy, jestli ceka, az se Puras s Panizzim vyradi? Moznost by to byla. :)
Tak a je to hotové,takže snad Colin v Austrálii vyhraje ..nakonec tam ho čeká jeho povrch?!
Doufejme,že zítra aspoň Delecour se vzchopí a dostane se před Solberga!
Myslim, ze by to Colin mel zabalit. Stejne se uz moc neposune.
Zitra bude prset, Puras s panizzim pojedou pomalu a Auriol si dojede pro venec. Preci jen, je na Corsice nejuspesnejsi ne? :) :)
quote:
Tak a je to hotové,takže snad Colin v Austrálii vyhraje ..nakonec tam ho čeká jeho povrch?!
Odesel nam posilovac a nase rucicky too nezvladnou. Solberg na dlouhe Kyperske trati neztratil tolik jako ted kolin. A to to byla sotolina proste jede jako debil a bud to vyjde nebo ne. Souhlasim s Kankkunenem: Prvnich par RZ umi rychle zajet kazdej debil ale cela soutez to je jina.
Jemu jde teď jen o to,aby se projel a testoval auto,jinak by jistě již odstoupil?! Ale i tak ,když pominu ty závady,jel v možnostech fordu ..tento povrch jim prostě nesedí. Určitě jel lépe než na San remu!
K tomu omezenci co tu vystupuje pod přezdívkou Solberg ..sundej si klapky z očí a až dokážeš jen malej zlomek toho,co dokázal Colin,potom se do něj navážej...zatim mi připadá,že jedinej debil jsi tu Ty!
Na suchu to pry Panizzimu jde na hodne dlouhych tratich, ale jak je mokro, stezuje si, ze nemuze ject tak jako Puras s citronem. .
quote:
K tomu omezenci co tu vystupuje pod přezdívkou Solberg ..sundej si klapky z očí a až dokážeš jen malej zlomek toho,co dokázal Colin,potom se do něj navážej...zatim mi připadá,že jedinej debil jsi tu Ty!
Ja byt tebou tak bych o tom debilovi pomlcel. Slepy si tu asi jen ty protoze Colin tady udelal uplne ***** a ty se ho tady jeste zastavas. Ja o nem nerekl ze neumi jezdit rychle chran buh ale tu rychlost casto prehani jeste rekni ze ne?
Prostě je pan závodník,a jistě by nevyhrál tolik soutěží,pokud by nejel na hraně. To že dřív několikrát tu hranu přetáhl je již věc ryskování! Pokud vím ,letos jede skvěle,a nebýt závad na jeho fordu,byl by již teď mistrem světa. Jsem prostě jeho fanda a stydět se za to nebudu,ale také nebudu urážet jiné jezdce jen proto,že jim nefandím!? Až ten tvůj Solberg dokáže to co Colin,smeknu před ním i před tebou klobouk...tedy jestli ho začnu nosit.
A to že vyhrál 8 RZ neni zas takové ***** jak jsi tady prohlásil!
No jak se tak dívám na pořadí,přeji si,aby zítra nikdo navypadl. V MS by tak na prvních příčkách nedošlo k žádným změnám,nepočítam pořadí značek. Docela to přeji citronku,zaslouží si tu výhru.
Colin je 1. a to jak jede je nadhera !!!
Je sice pravda ze na asfaltu nevynika, ale vedsina soutezi se jede na sotoline a tam je jak ryba ve vode. Jeho jizda je potesenim pro oko divaka !! Jo a kdyz da ranu tak to taky stoji za to viz lonska Korsika. I kdyz Tommi letos konkuruje.
Delecour ztratil dalsi minutu a uz se na nej tlaci Burns.
Burns potřebuje každý bodík, aby se udržel v boji o titul.
quote:
Burns potřebuje každý bodík, aby se udržel v boji o titul.
Ale nemusi to odnest Delecour :(
Vypada to, ze Puras a Panizzi nadeluji vsem vterinu na km...
Delecour minuta a 40s. Tak to uz je uplne v p.... :disapp:
Ber to sportovně,v Austrálii již to bude lepší..........aspoň doufám.
Burns zahajil stihaci jizdu. Diky problemum Delecoura je uz sesty se ztratou pouhych 11s na Martina!
Takže Burns má jisté bodíky ...no co bude to zajimavé,při dalších soutěžích.
Cammelle, tve prognozy ohledne nezmeneneho prubezneho poradi se asi nevyplni...
Rovanpera uz se na Delecoura taky notne tlaci. Ackoliv tomu uz o moc nejde, kdyz jede jen sam za sebe.
Rovanpera se na dnesek asi dobre vyspal...
Myslíte, že Solberg a Martin budou muset pustit Burnse dopředu?
quote:
Myslíte, že Solberg a Martin budou muset pustit Burnse dopředu?
Podle me jo ale tymova strategie mi je proti srsti. Solberg a Martin jedou porad na plno a ted budou muset pustit Burnse takze jeli naplno uplne zbytecne. Pokud budou sami Martin a Solebrg chtit pustit pred sebe Burnse je to neco jineho. Uvidime jeste neni konec.
Burns měl nějaký problém...
No jo, ztratil minutu, ale stejne se opet priblizil k Martinovi. Myslim, ze Martina pojede, ale na Solberga nema a tymova strategie by mohla byt nebezpecna. Vzpomente na Peugeot.
Delecourovi to uz zase jede a Rovanpera nema sanci.
Tak před Solberga Burns určitě nepujde!
A vypadáto,že ani před Martina...?! ten totiž zajel dobře poslední RZ
Tak je to jinak,Burns zajel skvěle a posunul se před Martina!
Jestli se nepletu, Hyundai boduje do značek.
Na 16 RZ Burns zatahl - zatim je jeho cas na prvnim miste - musel jet uplne nadoraz
Martinovi nadelil 38,3s!!!!!!!
Druhy cas zajel zatim Solberg, ktery stratil na Burnse 21,5s!!
PO RZ 16:
1. Puras
2. Panizzi + 00'17"5
3. Auriol + 01'11"9
4. Solberg + 02'53"9
5. Burns + 04'53"1
6. Martin + 05'21"6
Podle me to vypada na 3 body pro Hyundai
Co dodat,Citronek se dočkal výhry,Burns zmenšil odstup od Mekinena a Colina a do závěrečných dvou soutěží jde pětice jezdců,byť jen s teoretyckou šancí na prvenství v MS..tedy máme se na co těšit.
Tak tymove bodovani (podle me):
Auriol
Solberg
Burns
Liatti
A.McRae
C.McRae
to vypada dokonce na 5b pro Hyundai, Skodovka bude zase posledni.
No nic jdu si zajistit dovolenou a letenku do Austrálie ...... tam se snad opět dočkám výhry od fordu a Colina. Snad se dají dohromady,na tyhle poslední dvě soutěže raději rychle zapomenout.
quote:
Tak tymove bodovani (podle me):
Auriol
Solberg
Burns
Liatti
A.McRae
C.McRae
to vypada dokonce na 5b pro Hyundai, Skodovka bude zase posledni.
PANIZZI Gilles jel taky na body
to ginger: podle me za peugeot jeli Gronholm a Auriol na body pro tym
quote:
to ginger: podle me za peugeot jeli Gronholm a Auriol na body pro tym
Čerpám z těchto stránek kde jsou uvedeni Auriol a Pannizi(článek Startuje Tour de Course preview)
Jo, na body jel Panizzi. Gratuluji Citronum k prvnimu vitezstvi - moc si to zaslouzili. Kdyby jeli Burns a Colin celou soutez jako na posledni RZ, bylo by to dobre. Ale jinak to byla od prednich jezdcu tezka udrzovacka.
Ostatne treti misto Hyundaie je toho dukazem.
to ginger: mas pravdu panizzi jel na body pro tym, takze Hyudai 3b.
Pořadí po Korzice podle mě:
1 Makinen Tommi MITSUBISHI 40
- Mcrae Colin FORD 40
3 Sainz Carlos FORD 33
- Burns Richard SUBARU 33
5 Rovanpera Harri GRIFONE 27
6 Panizzi Gilles PEUGEOT 22
7 Auriol Didier PEUGEOT 19
8 Gronholm Marcus PEUGEOT 16
9 Delecour Francois FORD 15
10 Solberg Petter SUBARU 12
11 Puras Jesus CITROEN 10
12 Loix Freddy MITSUBISHI 9
13 Schwarz Armin SKODA 7
14 Radstrom Thomas CITROEN 6
- Loeb Sebastien CITROEN 6
16 Gardemeister Toni MITSUBISHI 5
17 Märtin Markko SUBARU 3
- Arai Toshihiro SUBARU 3
19 Travaglia Renato PRIVATE/PRIVE 2
20 Hagstrom Pasi TOYOTA CASTROL 1
Teams:
Ford-83
Peugeot-76
Mitsubishi-67
Subaru-55
Škoda-15
Hyundai-13
Tak všechno je trochu jinak,Solberg dojel do jedné časovky dříve o 2 minuty,a tak před ním skončil Burns...což se dalo čekat,je otázka co na to Ford a FIA ?!
juhajuha
21.10.2001, 22:38
No já myslím, že zrovna Ford by měl být pěkně potichu.
Armagedon
22.10.2001, 09:12
Pánové nepřijde Vám mírně nesportovní jmenovat se Ježíš a jezdit jako bůh. :o)
A podvádět jako ďábel... }:) :angry:
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.