Ano zlobí to. Konkrétně u těch aut, kde jsou dělané uplně nové 3d modely. Já ty moje například víc zvedal oproti originálním autům, aby se při asfaltovém setupu eliminovalo prodírání pneumatiky blatníkama. To mi vadilo strašně, hlavně pro dělání fotek je hnusné, když guma trčí skrz kastli ven, jak si auto v zatáčce zaklekne. A jelikož pohled zevnitř používá kombinaci tohoto hlavního modelu a separátního modelu interiéru, dohromady to dělá paseku. Ten vnitřní model jsem párkrát taky zkoušel upravit, ale něco zlobí u import/export filtru a hra padala, takže jsem to líp vyřešit nedokázal.
Na Fabuli Evo se opravdu nechystám. Když pominu ten hlavní časový důvod a třeba bych si časem něco namodeloval, asi bych chtěl udělat nějaké nové auto. Fába byla jeden z mých prvních modelů, má víc než dost chyb a tak by to chtělo asi důkladnější revizi. A to je taková nejpracnější a nejnudnější varianta, rejpat se v něčem jakože hotovém...
PS: a ještě něco k případnému webu s archívem skinů, či podobného. Sám za sebe budu rád, cizích aut moc nemám tak asi spíš jen můžu dodat některé moje, pokud budou nedostatkové. Napadlo mě ještě napsat Marcovi z colinmcrae.110mb.com , jestli ty auta co byly u něj má alespoň zazálohované. Pokud bychom sháněli něco speciálního, možná by byl ochoten poslat. Celý archiv už asi těžko, to musí být strašný objem.

Odpověď s citací