+ Odpovědět na toto téma
Stránka 41 z 45 PrvníPrvní ... 31 39 40 41 42 43 ... PosledníPoslední
Zobrazují se odpovědi 801 až 820 z 883

Téma: Colin Mcrae Rally 2 - textury

Standardní Re: Colin Mcrae Rally 2 - textury

Citace Původně odeslal Maestro Zobrazit příspěvek
    Otazka: nezlobia pri pohlade zvnutra? niekedy sa mi objavovali narazniky namiesto kapoty a pod.
    Ano zlobí to. Konkrétně u těch aut, kde jsou dělané uplně nové 3d modely. Já ty moje například víc zvedal oproti originálním autům, aby se při asfaltovém setupu eliminovalo prodírání pneumatiky blatníkama. To mi vadilo strašně, hlavně pro dělání fotek je hnusné, když guma trčí skrz kastli ven, jak si auto v zatáčce zaklekne. A jelikož pohled zevnitř používá kombinaci tohoto hlavního modelu a separátního modelu interiéru, dohromady to dělá paseku. Ten vnitřní model jsem párkrát taky zkoušel upravit, ale něco zlobí u import/export filtru a hra padala, takže jsem to líp vyřešit nedokázal.

Na Fabuli Evo se opravdu nechystám. Když pominu ten hlavní časový důvod a třeba bych si časem něco namodeloval, asi bych chtěl udělat nějaké nové auto. Fába byla jeden z mých prvních modelů, má víc než dost chyb a tak by to chtělo asi důkladnější revizi. A to je taková nejpracnější a nejnudnější varianta, rejpat se v něčem jakože hotovém...

PS: a ještě něco k případnému webu s archívem skinů, či podobného. Sám za sebe budu rád, cizích aut moc nemám tak asi spíš jen můžu dodat některé moje, pokud budou nedostatkové. Napadlo mě ještě napsat Marcovi z colinmcrae.110mb.com , jestli ty auta co byly u něj má alespoň zazálohované. Pokud bychom sháněli něco speciálního, možná by byl ochoten poslat. Celý archiv už asi těžko, to musí být strašný objem.
    Naposledy upravil NOR : 31.10.2011 v 13:10

Skupina N2 Avatar uživatele Blesk

Ahoj poslal by mě nekdo pár bílých textur vozů S2000? Kdyžtak mě to pošlete na mail: marekvalek@email.cz
    GO KOPECKÝ GO

Skupina N1

Tady je pár aut ke stažení : http://www.ulozto.cz/3064620/cmr-2-cars-rar

Skupina N3 Avatar uživatele Vojta158

Kdyby měl někdo zájem, tak jsem na ulož.to nahrál některé skiny, co mám uložené v počítači, jsou tam hlavně skiny českých jezdců a skiny na škodovky: http://www.uloz.to/11297226/cmr2-skins-rar

Skupina N2 Avatar uživatele hoblinkubas

Dobrý den, mám W7 a CMR mi blbne. Zapnu hru, a po chvíli co jsem v menu (cca 15s) se to samo ukončí. Rozjel jsem to v pohode na starym kompu, ale tam se to sekalo, mám nový a nevim co s tim. Předem Dík za snahu

Trocha vzruchu do stojatych vod. Po delsi dobe se vracim na scenu skoro neexistujici komunity cmr2. Mam rozdelanou novou webovku, kde postupne doplnuju moje predchozi prace. A hlavne se brzo muzete tesit i na neco opravdu noveho.
    http://sites.google.com/site/cmr2cars/

Skupina N2 Avatar uživatele tokarace
    Auto
    Laguna 1,8

Welcome back NOR . Na novinku už se těším a jsem rád , že jsi zpět .

Skupina N2 Avatar uživatele hoblinkubas

Ahoj, vítej zpět NORe, mám problém že když to nainstaloju na win7 tak mi ta hra nejede na rozlišení 1680x1050. poradí někdo?

Skupina N3 Avatar uživatele ivosak8990

nabídněte někdo CMR 2 díky :-)
    Roman is rally

Pro ty, co se zatim nepodivali na moji novou stranku je tady mala ochutnavka z pripravovanych novinek. Jinak jsou na web pridany dalsi downloady, par fotek a moznost napsat svuj vzkaz.
    Přiložené obrázky

Skupina N4 Avatar uživatele Maxifavos
    Auto
    Škoda Felicia KIT CAR (replika)

NOR vítej zpět,normálně když to vydím,asi opět nainstaluji a začnu hrát CMR 2 Tvé modely jsou opravdu luxusní.Co takhle vytvořit společně něco jako RBRplus,mám na disku spoustu skinů i modelů z BHM,ColinMcrae110mb.com atd

Tak po pauze dlouhe dva a pul roku vam nabizim dalsi nove vymodelovane auto pro tuto nesmrtelnou hru. Je to prvni z nove generace WRC, Ford Fiesta RS WRC se skinem Peter Solberg 2012. Dalsi novinky budou nasledovat. Vsechno je prezentovane na novem webu http://sites.google.com/site/cmr2cars/
    Fiesta je tam uz ke stazeni v sekci downloads, kde uz roste muj vlastni archiv.
    to Maxifavos: diky za nabidku spoluprace, urcite se nad tim zamyslim a nejakou formou by se to udelat dalo. Udelal bych treba jeste dalsi podstranku, kde by byly auta i z jinych zdroju nez jen moje. Na googlu se da ulozit celkem dost, tak by se tam snad vesel i rozsahlejsi archiv poskladany od vice fanousku.
    Přiložené obrázky

Skupina N3 Avatar uživatele maca300

Vítej zpátky NOR stránka je super a skin P.Solberga taky hodně povedenej jsem rád že se zovu kolem téhle hry něco děje ) plánuješ udělat i další nový WRCa? třeba Mini WRC nebo DS3 WRC?
    Naposledy upravil maca300 : 13.05.2012 v 16:04
    !!!GO VALDA GO!!!

Taky jsem rád, že se něco děje Když už jste tak zvědaví, tak co nevidět přidám Fiestu Novikova. Další nové auto na řadě, DS3 WRC je už taky na spadnutí. Mini mám zatím rozdělaný model ve velmi ranném stavu, to ještě nedokážu odhadnout jak to dopadne.

Skupina N4 Avatar uživatele Maxifavos
    Auto
    Škoda Felicia KIT CAR (replika)

NOR : Fiesta je super jen se zeptám,nešlo by z WRC udělat ještě S2000 třeba jen změnou křídla ? Byl by to další přírůstek navíc

NOR: to je super snad všechno dopadne dobře držím palce
    !!!GO VALDA GO!!!

Auto
    Laguna 1,8

Samé dobré zprávy od NORA . Template bude ?

Citace Původně odeslal Maxifavos Zobrazit příspěvek
    NOR : Fiesta je super jen se zeptám,nešlo by z WRC udělat ještě S2000 třeba jen změnou křídla ? Byl by to další přírůstek navíc
    Hehe, dobrá otázka. Šlo by, ale byla by to pak verze 1.6T RRC. Jestli se ti jedná spíše o klasickou dvoulitrovku, tam by bylo třeba změnit kromě křídla i přední nárazník a zadní blatníky.
    Citace Původně odeslal tokarace Zobrazit příspěvek
    Template bude ?
    Ano časem určitě, samozřejmě s možností publikace dalších vzniklých skinů na novém webu.

Thumbs up Re: Colin Mcrae Rally 2 - textury

rád vidím že Novikov už je taky hotovej je to dost hezky udělaný prostě další super práce!!!
    !!!GO VALDA GO!!!

Auto
    Laguna 1,8

NOR : Už se těším i na DS3. Ale zdají se mi na těch karoseriích ve 3d takové mezery .

+ Odpovědět na toto téma

Pravidla přispívání