![]() |
|
|||||||
| eWRC.cz | Registrovat | FAQ | Seznam členů | Kalendář | Hledat | Dnešní přispěvky | Označit témata jako přečtená |
![]() |
|
|
Nástroje témat |
|
|
#1 |
|
Kategorie S2000
|
Peťo, ještě kdybychom teď založili téma ***censored*** rally 2008... Tak to už bychom tady asi vůbec nerozchodili...
![]() Naposledy upravil stanis : 03.10.2007 v 15:47. Důvod: tajné přání Danyse vyslyšeno ;-) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Skupina N3
|
Nevíte někdo, kde se pojede šejkdaun?
![]()
|
|
|
#3 |
|
Kategorie WRC
|
mě by spíš zajímalo, jestli se pojede v pátek večerní RZ ve ***censored*** a jestli se nejtěžší RZ celé souteže ***censored*** pojede jak přepředloni nebo obráceně
vlastně teď se nejsem jistej, jestli tou nejtěžší je ***censored*** nebo ***censored***, ale samozřejmě myslím tu na počet kilometrů delší |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Skupina N3
|
Někde sem četl a je to zaručená zpráva, že by měl jet aj Mundl Baumschlager. Dojednávají se poslední drobnosti (můj tajný favorit na první flek ve ***censored***).
![]()
|
|
|
#5 |
|
Kategorie S2000
|
... já jsem žádné takové téma nezaložil!!! Už se tady zase začínají zavádět divné praktiky!!!
Že se nestydíte!!! ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Skupina A6
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Skupina N3
|
A já se cenzorů nebojím, heč! Ba rum, Ba rum, Barumka má láska :-) Aji tomu WRC věřím, jen aby to někoho zajímalo.
|
|
|
#8 |
|
Kategorie S2000
|
Tak na tohle je i Koudelka slabej
![]() ![]() ![]()
|
|
|
#9 |
|
eWRC.cz
|
Info od papalášú z IRC: autobusák sa pojede asi pětkrát až k Interšpáru, gde bude postavený o moc větší hépanec než ve Slušovicách
, palasekmi bude šoférovat novú Fábiju S3000, kerá je eště lepší než Audi A3 WRC a s Kalimérem sa na Kanadě sežereme jak koně . To su sám zvědavý, kam až toto povede. Možná aj do teho mistrovství světa . Enom dúfám, že nám Mira nezakáže to zkúšaní aut v týdňu před ***censored*** rally |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Kategorie WRC
|
Zapomněli jste na můj Fiat Punto S22000 :-D (viz někde pod článkem) S ním pojede nový tým ve složení Karel Loprais, Vladimir Čagin, kteří přeci jen s podobnými motory mají víc zkušeností a pohon všech kol jim také není cizí :-)
Ze zákulisí můžu prozradit, že vůz byl kvůli objemnějšímu motoru značky Kamaz upraven. Motor je nově uložen nad druhou, třetí a čtvrtou zadní nápravou, ale víc radši prozrazovat nebudu... |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Skupina N3
|
Možná je ještě brzo, ale kdyby měl někdo volné místo v autě a jel na ***censored*** z Otrokovic, tož by som sa svézl. Nabídky přijímám až do 20 srpna 2008 a poté si vyberu tu najlepší káru.
![]()
|
|
|
#12 | |
|
Skupina A6
|
Citace:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Skupina N3
|
Citace:
![]()
|
|
|
|
#14 |
|
Skupina A6
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
eWRC.cz
|
Sakra, to jsem nečekal takovou odezvu, ja je vidět, že ***censored*** máte všichni opravdu moc rádi
![]() BTW Danysi sorry, ale potřeboval jsem vyzkoušet, jestli fakt jdou kopírovat jednotlivý příspěvky do nový diskuze ![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Kategorie S2000
|
Sakryš, jak jste to mohli založit beze mne? Já se na to chystám asi tak už od 24.8....
víte o tom, že se šejk i super speciálka pojedou obráceně, tedy v protisměru? |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Skupina A5
|
ale musí se to jet na hřebách! Což je ovšem jisté riziko pro Vaška Pechů, který pro pojede na tom nafukovacím myšákovi, co ho měl do včerejška na střeše baráku, ale ode dneška s ním už trénuje.
|
|
|
#18 |
|
eWRC.cz
|
Tak jsem docela příjemně překvapen, že si i lidi o kterých jsem si myslel, že by pro tu svoju***censored rally*** utloukli bratra, když by měl jiný názor, či zapálili sousedovi aut, dovedou ještě dělat legraci i ze sebe. Tu jejich ***censored rally***jim nikdo nebere, jak si ostatní občas myslí, ale občas by to chtělo trochu zvednout hlavu od ***censored rally***a podívat se kolem sebe, že ne vše je bílé a černé a že kromě ***censored rally*** se závodí i jinde. Tak věřím, že nám všem společně vydrží humor až do ***censored rally***2008, abychom pak mohli zase poměřit ***censored rally*** s ***n/a rally*** a Romana ***deleted*** s Janem ***forbiden***.
![]() PS: tak jak se sakra pojede ten "šejkdoun"? On board bude? ![]()
|
|
|
#19 |
|
Skupina N3
|
Chlapi nedělejte si tady z toho legraci. Kudy se pojede shakedown je poměrně vážné a důležité téma (jak již bylo kdesi psane však je to už za necelých 11 měsíců):-):-):-)
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Kategorie S2000
|
Kurňa, tak pojede se ten šejk vokolo našeho baráku nebo neééé
|