![]() |
|
|||||||
| eWRC.cz | Registrovat | FAQ | Seznam členů | Kalendář | Hledat | Dnešní přispěvky | Označit témata jako přečtená |
![]() |
|
|
Nástroje témat |
|
|
#2541 |
|
Skupina N2
|
|
|
|
|
|
|
#2542 |
|
Kategorie WRC
|
To jsou zase titulky... tragédii nezavinila chyba jezdce a ani dost dobře nemohla. Chyba jezdce mohla zavinit havárii, ale ne tragédii mezi diváky.
|
|
|
|
|
|
#2543 |
|
Kategorie S2000
|
Že prej černá skříňka, že prej smyk, děsím se, že takto vyšetřujou (nebo informujou, nevím čí je to blud) i jiné činy, přečiny a zločiny!
|
|
|
#2544 |
|
Skupina N4
|
Nevím co k tomu říct no...chyba jezdce možná a jak říkal už Mirek...Dívaci tam prostě neměli co dělat
|
|
|
#2545 |
|
Skupina A6
|
Podle mého názoru to byla uzavřená trať a bude to odloženo , protože se na to nevztahuje žádný paragraf.A na uzavřené trati a sportovním podniku nelze nikoho soudit atd.. A nějaké články o vině jezdce apod. jsou nesmyslem. V tom případě by taky mohlo být vyšetřováno zda to není vina pořadatelů , vina diváků , vina komisařů , vina FASu a ještě nevím koho. To je jako kdyby na hokeji trefil hráč pukem diváka a zabil ho , čí to byla vina ??? Prostě o tom můžeme diskutovat a dohadovat se pořád.Já už bych to nechal....
|
|
|
#2546 |
|
Skupina A5
|
Mě by docela zajímalo co jim ta zázračná černá skříňka řekla a která z těch informací dokázala chybu řidiče. To jsou zase bláboly.
|
|
|
#2547 |
|
Skupina N3
|
Oni mají černou skříňku , ta se snad používá v letadlech.
![]()
|
|
|
#2548 |
|
Skupina A5
|
Normální blití jako 98% českých médií.
|
|
|
|
|
|
#2549 |
|
Kategorie WRC
|
Nejhorší na tom je, že stejná info o vině řidiče je nebo byla (nevím jak dlouho tam zůstává) na teletextu ČT.
|
|
|
#2550 |
|
Skupina N1
|
|
|
|
|
|
|
#2551 |
|
Kategorie S2000
|
Ahá? A cos mi tím jako chtěl říct a jak to souvisí s tím, co jsem napsal?
|
|
|
#2552 |
|
Skupina N3
|
Vy jste mě vyděsili !!! Myslel jsem že jsem na diskuzi o Šumavě a najednou vidím slovo tragédie !!!
![]() |
|
|
|
|
|
#2553 |
|
Skupina N3
|
Tak jestli padne vina na řidiče Lapdavského tak to už nechápu vůbec nic.Vyšetřování Policie Nový Jičín se mi zdá jakési podivné.A k černé skřínce se budu vyjadřovat asi tak,že Mitsubishi není letadlo ,ale vůz skup.N4.A asi si orgáni pletou pojmy s dojmy.Já věřím v to,že vina nepadne na řidiče,ale na stranu diváků,kteří tam neměli co dělat.Roman
|
|
|
|
|
|
#2554 |
|
Skupina A6
|
Jen pro zajímavost,posádka Lapdavských je přihlášena na Prešov.
|
|
|
#2555 |
|
Skupina N4
|
To je jen dobře že, začnou hned jezdit.
|
|
|
|
|
|
#2556 |
|
Skupina N3
|
To SQUUGEE: Každá tragédie musí být Policií ČR zdokumentována a archívována. Jezdeckou chybou, která může v závodech nastat kdekoli, ještě neznamená, že je viníkem neštěstí. Anebo jinak: " Jezdec svou jezdeckou chybou zapříčinil tragédii s úmrtí diváků (pokud by tuto situaci zvládl, tragédie se nestane), dále jelikož, ale na nevhodném místě stáli diváci a především DIVÁK SLEDUJE RALLY NA VLASTNÍ NEBEZPEČÍ jezdec nebude stíhán pro trestní činnost. Příkladem jiná situace: " Zedníkovi na lešení upadne cihla (kolem lešení je ohrádka nebo označení staveniště)někomu na hlavu, tím ho zabije, policie to bude vyšetřovat jako nedbalost, ale jelikož pod lešením nemá nikdo nepovolaný co dělat, neměl by být stíhán pro trestní činnost.......
Ohledně Valašky jsem byl tragédii zklamán a proto jsem na svém webu nepřidal, žádný příspěvek. Nyní jsem se konečně odhodlal napsat k letošní Valašce také několik slov - www.mickeynj.estranky.cz ,později přídám také několik fotografii...... |
|
|
|
|
|
#2557 |
|
Ban!
|
|
|
|