![]() |
|
|||||||
| eWRC.cz | Registrovat | FAQ | Seznam členů | Kalendář | Hledat | Dnešní přispěvky | Označit témata jako přečtená |
![]() |
|
|
Nástroje témat |
|
|
#1921 |
|
Skupina N3
|
Souhlasím s tím aby se sem na fórum dávaly takové fotky, pro výstrahu všem. Ohledně letošní Valašky - je to tragédie. A co se týká pořadatelů, viděli jsme je tři u trati v hloučku a pili lahváče...
|
|
|
|
|
|
#1922 |
|
Skupina N1
|
A má souhlas?i kdybych ho měl tak bych se zdráhal a už vůbec bych neměl odvahu se na souhlas zeptat.A víc už nenapíšu nebot mi to přijde nedůstojné.tečka
|
|
|
#1923 |
|
Skupina N3
|
V zaměstnání jsem byl na školení referentů (řízení služebního vozidla) a tam nam ukázali natočené kamerou různé následky nehod chybujících řidičů, bylo tam i mimo jiné ohořelé tělo a jak ho hasiči z auta sundavali. BRRRRRRR! Hrůza! Ale toto, nebo něco podobného se děje denně na naších silnicích. Máme zavírat oči před pravdou?
|
|
|
|
|
|
#1924 |
|
Ban!
|
Co člověk,to názor,ale největší problém je v rally to,že ti lidi,co by ty fotky měli vidět,tak ti na tyto fóra většinou nechodí,což je bohužel pro rallysport.
|
|
|
|
|
|
#1925 |
|
Skupina N4
|
Igiss, každý na to máme prostě jiný názor. Neřešme to, těm lidem to bohužel už nepomůže. Souhlas asi pochopitelně nemá, já to bral už trošku dopředu, pokud by šlo o nějakou plánovanou kampaň, viz 4P je dobrá věc, ale bohužel to lidi od nesmyslných stání asi moc neodradí.
www.tuningsalon.cz Naposledy upravil Krestič : 28.03.2009 v 12:06. |
|
|
|
|
|
#1926 |
|
Skupina N3
|
Chtělo by to osvětu i mezi ty co nechodí ne internet. Např. pořadatelé by měli rozdávat letáky, kde by na jedné celé straně byla fotografie obětí pod igelitem a s nápisem např. Chceme se všichni vrátit domů v pořádku nebo tak?A na druhé straně návod kde si stoupnout.....
|
|
|
|
|
|
#1927 |
|
Skupina N1
|
Osobně si myslím , že tomuhle se nedá nikdy předcházet . Podle fotek ti lidi šli na rovném úseku podél trati a byla to obrovská smůla , že to auto chytilo vangla zrovna tady . To by musela být páska po celé délce RZ aspoň 50m daleko . V takové rychlosti to auto vyletí nekontrolovatelně z trati a můžeš stát , kde chceš .Každopádně je to obrovská tragédie a obávám se , co se bude dít na Barumce .
|
|
|
|
|
|
#1928 |
|
Skupina N1
|
http://tic-tac.rajce.idnes.cz/Smutna.../#P1000891.JPG
Já vím že si tu povídáte ale ten kluk na levo je muj kamarad a videl to cele ! |
|
|
|
|
|
#1929 |
|
Skupina N3
|
To mariopuzo: Máš bohužel pravdu a ohledně Barumky raději nemaluj čerta......
|
|
|
|
|
|
#1930 |
|
Skupina N2
|
Tak jestli se nepletu tak Kresta vyhral ze ano??
|
|
|
|
|
|
#1931 | |
|
eWRC.cz
|
Citace:
|
|
|
|
|
|
|
#1932 |
|
Skupina A6
|
Myslím, že je to poslední co nás teď všechny zajmá...!
|
|
|
|
|
|
#1933 |
|
Skupina N2
|
Tady jedna fotka z havárie http://media.novinky.cz/193/161934-gallery1-qv432.jpg
|
|
|
|
|
|
#1934 |
|
Skupina N1
|
PzP : A to máš taky pravdu ,ale aby se něco takového nestávalo , tak by museli rallye buď zrušit a nebo se bude stát 50m od tratě a zážitek bude nulový .
|
|
|
|
|
|
#1935 |
|
Skupina N2
|
|
|
|
|
|
|
#1936 |
|
Skupina N3
|
Zkusím to přirovnat jinak. Když se někde začne střílet, v pudu sebezáchovy se schováme, či postavíme tak, aby jsme nebyli zasaženi a závodní auto se stává na trati vlastně také projektilem. Myslím, že je to hlavně v lidech a všemu se dá předcházet! Že se mně nic nemuže stát? Kolik takových se "válí" předčasně na hřbitovech!
|
|
|
|
|
|
#1937 |
|
Skupina N4
|
Když se podíváte na tenhle parádní sestřih o rally"...
http://videos.streetfire.net/video/O...lly_116600.htm nemůžete chtít,aby rally byla prostě bezpečná,to prostě nejde... velké nebezpečí,jak pro jezdce-spolujezdce tak pro lidi-diváky...patří a vždy bude neodmyslitelně patřit k tomuhle sportu,po Praze",jsem se snažil hledat viníka",pořadatelé to,tam vícemeně nezvládli,ale po dnešku,vám povím prostě názor takovej,že,na erzetu jdeš prostě na svý nebezpečí a vrátíš se v pohodě,nebo taky ne...je tam takovejch faktorů a náhod,tohle prostě není okruh,tohle zcela nezabezpečíš... Jistotu máš,až ve chvíly,kdy ta posádka projede okolo tebe bez defektu... Já to můžu ovlivnit jen,tak,že si stoupnu prostě,na místo,který vypadá fakt bezpečně,ale věřte mi jezdím ZAV",mám zkušenosti i s pořadatelstvím...A třeba v té Praze by mi prostě nenapadlo,že to místo,bude,až tak,fatální,ted si vemte lidi co jdou poprvý na rally,to sou ovce",který nenapadne,kam si stoupnout rozumně vůbec,prostě netušej...ale nemůžete je za to odsoudit(o ožralých hnupech se nebavím) Já si myslím,že s tímhle u nás budem bojovat ješte dlouho,plus prostě Rallysport",nebude nikdy bezpečnej sport...nevím jestli tomu pomůže nějaká osvěta,divný,je,že takovejch smrtáku,co je za poslední rok,nebylo,snad za posledních deset let!!...Kamarád co jezdil dříve soutěže,mi ted volal,přičítá to tomu,že se prostě jede stále větší střelba,tzn...větší pravděpodobnost,výletu mimo trat..tzn..ohrožení diváci... asi bych spíš fakt řešil,základ a to je snížit rychlostní průměry zkoušek...???
http://www.youtube.com/watch?v=bJI1QXn6Tc8#movie_player ...čas 2:43min ![]() www.rennsport.cz (autodíly levněji) |
|
|
|
|
|
#1938 |
|
|
Mé názory bývají často kontroverzní, ale takový buran jako RAcKY rozhodně nejsem. RAcKY jsi odpad této společnosti
|
|
|
|
#1939 |
|
Skupina N1
|
to Vašek : Kvůli adrenalinu tam jdu taky , ale i když stojím na bezpečném místě , tak si kolikrát říkám , že teď to auto vyletět z cesty tak je ze mě placka , protože tomu autu se může stát milion věcí .
|
|
|
|
|
|
#1940 | |
|
Skupina N1
|
Citace:
|