Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Dotaz

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Dotaz

Proč mě na mém PC nejdou všechny ty bezva smajlíky? Co mám kde zapnout, přepnout, vypnout...?

jdou ti.kdyz pises zpravu,tak klikni na odkaz "legenda" pod oknem pro zpravu.

santa

Komentář

díky moc

Komentář

Muzu nejak davat svoje fotky do fotogalerie

eWRC.cz team | pravdafoto.cz

Komentář

Ahoj. Poradí mi někdo prosím jak si změnit jméno? Heslo vím, že jde změnit v profilu, ale jméno měnit nejde? Šiklo by se mi to, páč nechcu být tak snadno vidět pro jednu osůbku. Díky moc předem!

Komentář

To Norri:na tom se budeš muset domluvit z klukama.napiš na redakce@ewrc.cz

To Maechil:myslim že nick změnit nejde.

http://www.youtube.com/watch?v=A2LHFQWEmDE
            Rally Fans Mariánské Lázně

Komentář

Jak dopadlo to slosování,které mělo proběhnout posledního března o ceny od Jana Kopeckého a Filipa Schovánka ve hře ,kde jsme museli vyjet s Fábií ven.Nevím už přesně název hry,ale výsledky jsem asi nezastihl.
              Pepa

Komentář

Výherce už známý je, dokonce se zúčastnil srazu klubu ewrc v Radotíně na motokárách.
                MravenecZ

Komentář

quote:
                  Jak dopadlo to slosování,které mělo proběhnout posledního března o ceny od Jana Kopeckého a Filipa Schovánka ve hře ,kde jsme museli vyjet s Fábií ven.Nevím už přesně název hry,ale výsledky jsem asi nezastihl.
                  Pepa
                  Je to moje chyba. Nejrychlejší luštitelé již byli odměněni, ale slíbili jsme, že ze všech správných odpovědí vylosujeme tři další, kteří získají ceny od eWRC.cz či Motorsportu Kopecký. Ještě dnes to napravím, jména vylosovaných lidí se objeví na webu a ceny zašlu během příštího týdne.

Komentář

to Častulik - hm škoda, ale dík za odpověď!

Komentář

dotaz

Muze mi prosim nekdo vysvetlit proc i kdyz jsem prihlasenej,tak kdyz chci pridat svuj komentar k clanku tak mi to furt pise ze mam nespravne heslo nebo jmeno? Pozn.psal jsem to tam asi stokrat takze chyba je vyloucena.

Honza Šnábl
                      www.sik-foto.estranky.cz

Komentář

Pravděpodobně je to tím, že uživatelská jména jsou case-sensitive tzn. že musíš dávat pozor na velká malá písmena. Tvůj nick jsem testoval a funguje bez problémů....

Komentář

Já mám ele úplně stejný problém....

Komentář

quote:
                            Já mám ele úplně stejný problém....
                            U Tebe je to určitě způsobeno tím, že jsi nový uživatel fóra.ewrc.cz. Nějakou dobu totiž trvá, než se data uživatelů fóra (aplikace spravovaná providerem) promítnou do naší databáze uživatelů, odkud se berou informace pro ověřování uživatelů. Ještě chvíli vydrž please, pak bychom to začali řešit. Díky

Komentář

2 JariHari: Už by to mělo fungovat...

Komentář

Working...
                              X