Taky jsem chtěl tipovat Acropolis a dozvěděl jsem se, že soutěž již probíhá.
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Tipovačka eWRC.cz
Collapse
X
-
No jo, tak jste to holt prošvihli, jako já Argentinu...www.pajuse.cz - podmořské, rally a jiné fotky - naposledy přidáno: Rally Kramolín 2019
Komentář
-
Původně odeslal gonzo Zobrazit příspěvekVe startovce na ofi stránkách je místo Semeráda Firla.
Změněno, kdo měl natipovaného Semeráda, má teď Firlu
Komentář
-
Původně odeslal standak Zobrazit příspěvekDěkujeme. Pořadí ve skupině bude taky nebo jsem jen slepej a neumím hledat?
Asi bych to měl také dodělat
Komentář
-
Dotaz k HA na Vltavu. V nabídce pro třídu E6 je i Š Favorit. Je to překlep ve startovce, nebo tam opravdu patří? Třída E6 je pro vozy sk. B s objemem 1300-1600. Favorit měl pokud se nemýlím objem 1289cm. Nebo je možné zvětšení objemu?Leon TDI Evo I Powerplus 764, Turbo 96 Kw,chip Dieselpower
Komentář
-
Ahoj, chtěl jsem se zeptat, kde je ten formulář na ty nálepky? Jako jestli ho někde nepřehlížím, zatímco on tu někde je. Natipoval jsem na obě soutěže, v hodnocení Šumavy jsem byl celkově 49. , tak to jsem ty nálepky asi vyhrál, nebo nee? Já jsem z toho jelen.Já neříkám nic...ale na má slova dojde.
Komentář
-
Dovolím si předpokládat, že "vyhodnocení" tipovačky je jako myšlen obvyklý článek na ewrcu "Golemtech Tipovačka – vyhodnocení – Rally XYZ". Takže až se objeví článek s "vyhodnocením" tipovačky, předpokládám, že v něm budou pokyny pro úspěšné tipéry.www.pajuse.cz - podmořské, rally a jiné fotky - naposledy přidáno: Rally Kramolín 2019
Komentář
Komentář