Zde prosím řešte když vám z vašeho okolí něco zmizí, například příspěvek do fora eWRC. Společnými silami se jej pokusíme dohledat, případně vyhlásíme celostátní pátrání.
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Bermudský trojúhelník po česku
Collapse
X
-
Re: Bermudský trojúhelník po česku
Ahoj, ne že by šlo o něco vážného, spíš mi vadí, že namísto odpovědi byl smazán i následný dotaz proč.
V sobotu jsem pod článek o Duvalově budoucnosti vložil příspěvek s jeho výsledkem v první etapě Condroz rally. Asi za hodinu vyšel článek o Condroz a můj příspěvek zmizel. V záplavě výkřiků do tmy typu "Barumka bude supééér" zajímavý výběr k cenzuře. Následně jsem se pod tím samým článkem v neděli ráno zeptal, z jakého důvodu byl příspěvek smazán. Ovšem tento dotaz byl vzápětí smazán taky. Šlo o Shackiho článek, tak jsem mu poslal PM s dotazem, co to má znamenat. Na tu jsem ale nedostal odpověď.
Vůbec mi nejde o dohledávání příspěvků, jen o princip. Proč se nikdo nenamáhá alespoň odpovědět a dotazy, proč k tomu došlo, se mažou taky...
-
To je těžké, když tady pletete jablka s hruškama, články s fórem. Co a jestli bylo pod Duvalem za příspěvek už nikdo nezjistí, na rozdíl od fóra, kde se "smazané" příspěvky pouze skryjí před zraky lidí, ale nadále zůstávají v db. Proč (by) to někdo mazal, to ti také nepovím.
Pokud jsi se rozhodl psát Shackimu přes PM a on ti dlouho neodpověděl, proč jsi mu raději neposlal mail? Třeba na fóru několik dní nebyl, co já vím...
Komentář
-
gut, nejprve jsem si myslel, že si "Zlatovláska" dělá kozy a že vše, co se zde napíše, se po chvíli mázne..
ale fakt, funguje to.. prvního "tazatele" jste úspěšně společnými silami poslali do..
..patřičných mezí (Rajleho nepočítám)
p.s.: pro moderátory, od stanise až po švarce: tento je možno smazat..
Komentář
-
Původně odeslal Mirek-607 Zobrazit příspěvekAhoj, ne že by šlo o něco vážného, spíš mi vadí, že namísto odpovědi byl smazán i následný dotaz proč.
V sobotu jsem pod článek o Duvalově budoucnosti vložil příspěvek s jeho výsledkem v první etapě Condroz rally. Asi za hodinu vyšel článek o Condroz a můj příspěvek zmizel. V záplavě výkřiků do tmy typu "Barumka bude supééér" zajímavý výběr k cenzuře. Následně jsem se pod tím samým článkem v neděli ráno zeptal, z jakého důvodu byl příspěvek smazán. Ovšem tento dotaz byl vzápětí smazán taky. Šlo o Shackiho článek, tak jsem mu poslal PM s dotazem, co to má znamenat. Na tu jsem ale nedostal odpověď.
Vůbec mi nejde o dohledávání příspěvků, jen o princip. Proč se nikdo nenamáhá alespoň odpovědět a dotazy, proč k tomu došlo, se mažou taky...
Komentář
-
Původně odeslal sloní kýta Zobrazit příspěvekhádanka; kam mizí příspjevky, gdyž nee v propadlišti času?
a) žere je kamenožrout
b) jsou unášeny do zahraničí a berou z nich orgány
c) ondáší si je mravenec do mraveniště jako zásoby před tuhou zimou
d) smažou si je sami autoři
e) ??? kdo ví...MravenecZ
Komentář
-
No přece C je správně !
A kde mám vzít zásoby na zimu já ?www.pajuse.cz - podmořské, rally a jiné fotky - naposledy přidáno: Rally Kramolín 2019
Komentář
-
Původně odeslal Medvěd Zobrazit příspěvekNo přece C je správně !
A kde mám vzít zásoby na zimu já ?MravenecZ
Komentář
Komentář