Když jsem v diskusi k článku o tom, kde je nejvíce příznivců rally, nadhodil, že bychom se jako Plzeňáci mohli někde sejít a pokecat, nečekal jsem, že se ozve tolik lidí. Takže je vidět, že máte chuť, ostatně s manželkou si doma o rally asi moc nepokecáme, že? Já bych to viděl na někdy na lednový pátek, zamluvit někde hospůdku a pokecat. Pozvali bychom pár jezdců a tak, něco si promítli, pokecali a popili. Co vy na to? Čekám vaše návrhy...
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Setkání příznivců rally v Plzni
Collapse
X
-
Re: Setkání příznivců rally v Plzni
To je skvělý nápad, jen nevím do kterého podniku se tolik lidí vejde
-
A máte v hospodě co probírat.
http://www.rally-mania.cz/index.php?...detail&id=4159
Komentář
-
Čau chlapi (holky ??) - myslim, že to je prima nápad... Se spoustou z vás se znám přes forum a určitě se i potkáváme na jednotlivejch soutěžích, takže bych aspoň poznal, kdo je kdo. A třeba bych nás (vás) protlačil i do regionálních novin - kultura musí bejt...
Jinak Spilka by určitě šla, mimoto bych navrhnul třeba Alfu na Americký...
Komentář
-
Původně odeslal aldi Zobrazit příspěvekJsem pro. Mmj. já si s manželkou o rally docela popovídám, ale každou změnu rád uvítám
Komentář
-
Původně odeslal maevad Zobrazit příspěvekSakra, Aldi, neříkej, že v Tejně je nějaká ženská, se kterou si popovídáš o rally!
On : Chci na rally, miláčku, myslíš, že bych moh´?
Ona : Nikam, budeš doma!
On : Ale tys mi slíbala, že...
Ona : Nic, nikam, víš že jsi zase přišel tuhle až ráno!
On : Ale ...
Ona : Nikam, ještě jsi nenasekal dříví, tak žádný rally! Pak bys zase přijel jako drak a víš, že to naše auto už sotva leze. A navíc - musíme jet k mamince. Tos mi slíbil zase ty! A už o nějakým rally nechci ani slyšet!
Komentář
-
Původně odeslal standak Zobrazit příspěvekA můžou se zúčastnit také "konkurenti" z kraje středočeského?V Plzni se totiž poměrně často vyskytuju a na pokecání bych rád dorazil
Ikdyž leden je pro mě zrovna blbej měsíc...
Případně by se to mohlo uspořádat i den před Šumavou, to tady bude lidí.
Komentář
-
Původně odeslal Shacki Zobrazit příspěvekSamozřejmě jsou vítáni i bratia odjinudPřípadně by se to mohlo uspořádat i den před Šumavou, to tady bude lidí.
Ale Šumava se jede až za půl roku - to do tý doby nevydržíme...
Komentář
Komentář